szexpartner , erotikus masszázs ellenőrzés

A kemény fenekelés és egy édeshármas

Niki kíváncsian várta, hogy mi fog történni. Természetesen semmi különös nem történt, csak kinyílt az ajtó. Mi másnak kellett volna történnie, miután az ember becsenget egy lakásba? Az ajtót nyitó nő sem tűnt első nézetre különösnek. Fiatal volt, akitől egy rigorózusabb csapos elkéri a személyit, de mégsem nézi senki csitrinek. Izmos combja kellemes kiegészítése volt rövid farmernadrágba bújtatott, széles csípőjének, és kerek fenekének. Niki szeme mégis megakadt két testrészén. Egyrészt, alkatához képest nagy méretű mellein, amiket egyszerű, vékony, színes póló takart be. Bár Niki sosem volt elégedetlen a saját kerek, feszes, ágaskodó melleivel, de néha bizony irigyelte azokat a nőket, akiknek kengyelfutó helyett a mellük jár előttük. És ennek a lánynak ilyenek voltak a domborulatai. A másik, ami első pillantásra megragadt benne, azok a lány csodálatos, telt ajkai voltak. A lány kerek arcát, és nagy, zöld szemeit úgy egészítette ki ez az ajak, mint Mona Lisát a mosolya. Mivel pedig Nikit nem hagyta hidegen a női szépség, szemei szinte itták a látványt, ahogy ezek, a szinte tökéletes ajkak mosolyra húzódtak, majd szétnyíltak, hogy utat adjanak a lány kellemesen búgó, kicsit orrból jövő hangjának.
– Ó! Ti vagytok? Gyertek be! Már vártalak titeket – mondta utat engedve a lakásba. Niki már nyitotta a száját, hogy köszönjön neki, de Tomi, a barátja, aki elrángatta ide, megelőzte.

– Jó újra látni – lépett el Niki mellett a lányhoz, és megölelte. Majd miután kibontakoztak egymás karjaiból bemutatta Nikit is – Niki. A barátnőm… akit emlegettem.
– Szia! – legyezett üdvözlést kezével, kicsit kényszeredett vigyorral ajkán a nevezett, de vendéglátójuk, Zsófi, mint a villám lépett hozzá, és szorosan magához ölelte. Niki először elveszett a karok között, és nem kicsit feszélyezve érezte magát, mindaddig, míg meg nem erezte a másik lány meleg leheletét a nyakán. Ettől elernyedt. De mikor orra megérezte a lány finom illatát, mellei pedig a másik lány melleinek, hozzá érő puhaságát, vére forrni kezdett. Amikor viszont a lány ajkait érezte az arcán, borzongás futott végig a hátán, tarkójától kiindulva, de mire a derekáig elért, már perzselte a bőrét, és láng lobbanását érezte lábai között. Önkéntelenül mozdította arcát, hogy viszonozza a csókot, de elkésett. Zsófi ugyanis kiengedte őt karjaiból és ellépve tőlük hívta őket az apró garzonlakásba.
A kis lakás legszembeötlőbb darabja a hatalmas ágy volt. Szinte uralta a teret. Hatalmas részét is foglalta el a lakásnak, de ötletes elhelyezése teljesen beépítette az élettérbe, egybekötve a nappalit és a hálószobát. Ugyanis az ágy végében egy alacsony, de tömör és masszív asztalka foglalt helyet, annak oldalai mentén fotelokkal, szemben pedig egy kanapéval. Meglepő módon Zsófi ezen az ágyon kínált helyet Sadiéknak, ő maga pedig az egyik fotelba ült. Niki számára kínos csevegés vette kezdetét, hiszen Zsófi, Tomi nővérének volt a barátnője, kisiskolás koruk óta, míg Niki most látta életében először. Igaz, Tomi mesélt neki róla pár apróságot, de ahhoz nem eleget, hogy be tudott volna kapcsolódni a beszélgetésbe, ami főleg egymás rokonainak és közös ismerőseiknek a felemlegetéséből állt. Hamar el is kezdett lanyhulni a figyelme. De ez egy pillanat alatt megváltozott, mikor észrevette, hogy Zsófi hogyan nézi őt egész idő alatt.

Zsófi lassan mérte végig Nikit, tetőtől talpig, oda vissza. Csillogó tekintete meg-meg állt Niki arcán, szemein, ajkán. Hosszasan és alaposan megbámulta kerek vállait és ingerkedően kitüremkedő melleit. Tekintete szinte felfalta őt, minden alkalommal, mikor fenekéhez és öléhez ért a kutakodásban. Zsófi nagy, zöld szemei itták a Niki nyújtotta látványt, mint egy kiskamasz szeme plátói szerelmének látványát. Nikin egy pillanatnyi zavar és meglepődés futott át, de ez nagyon hamar átadta helyét egyfajta büszkeségnek. Élvezte, hogy egy lány így bámulja őt, ilyen kívánó, sóvár szemmel. Lopva Tomira pillantott, hogy vajon mit vett észre az egészből. Szíve örömtől dobbant, mikor látta a fiú arcán, hogy apró mosollyal a szája szegletében nézi Zsófi vizslató, mohó tekintetét. Apró sértődöttség is megjelent gondolataiban, hiszen a fiú arca egyértelművé tette, hogy pontosan tisztában volt vele, hogy mi fog itt történni, hogy Zsófi hogyan fogja szemeivel felfalni, hogyan fogja kívánni Niki testét. De ez a sértődöttség eltörpült az ő sóvárgása mellett. Szerette volna most azonnal érezni Zsófi telt, piros ajkait a száján, szerette volna fejét Zsófi hatalmas mellei közé temetni, és szerette volna Zsófi leheletét érezni a hasán, a vállán. Úgy szerette volna mindezt érezni, mint valaha, első szerelmének csókját az ajkán. Nem tudott parancsolni mozdulatainak. Hátát egyenesre nyújtotta, hogy szabadon áramolhasson benne az a különös bizsergés, ami percek óta gerincén futkosott fel-le. Melleit előre tolta, hogy Zsófi még jobban csodálhassa halmait. Hátrahajolt, és kezein megtámaszkodott, hogy minél teljesebben mutathassa meg magát, keresztbe vetett lábát letette a padlóra, bokáit összezárta, miközben térdeit egymástól eltávolította, belátást engedve bugyijához egy képzeletbeli partnernek. Zsófi azonnal észrevette a Nikiben lezajlott változást, és szavát elharapva, mondatát megszakítva fordult szavaival Nikihez.

– Mit mesélt el Tomi rólam?
– Nem sok mindent. Csak pár apróságot.
– Pedig nem ártott volna – hajolt közelebb – ha két apróságot elmesél rólam, mielőtt ide jöttél volna. Azt sem mesélte, hogy a leghülyébb találmánynak a felcsatolható műfaszt tartom?
– Nem. Ezt nem mesélte – préselte ki magából Niki a választ, mert egy ilyen váltás számára túl bizarr, és főleg, teljesen érthetetlen volt.
– Tudod – kezdett bele halkan a magyarázatba Zsófi, miközben Niki meztelen karját kezdte simogatni – nagyon szeretem az élő húst a puncimba fogadni. Szeretem ahogy mozog bennem, ahogy érzem a benne duzzadó életerőt, érzem a lüktetését, a feszítését. Semmi mesterséges nem képes pótolni. Amikor az ember egyedül van, persze nem rossz egy szép nagy vibrátor, de egy szép termetes uborka is ugyanolyan jó tud lenni. Mindkettő élettelen. De mikor a hátamat egy mellbimbó karcolgatja, a hajamat egy másik ember lehelete borzolja, akkor a puncimban életet akarok érezni! Aki valamiért képtelen dugni, az miért akarja imitálni a dugást? Hát nincs igazam? Ha pedig lány akarna belém hatolni egy műanyagdarabbal – folytatta megállíthatatlanul, miközben Niki mellé ült az ágyra, és egyik karjával átölelve őt, a vállát kezdte simogatni, miközben másik keze továbbra is Niki karján járt, időnként elkalandozva annak hasa és mellei felé. Niki mély lélegzéssel próbált uralkodni magán, de érezte, hogy ez egyre kevésbé sikerül neki, és hamarosan nem tud tovább uralkodni a meleg áramlásokon, amik mostanra elhagyták gerincét, és már egész testében terjedeztek – azt semmiképp nem szeretném. Egy lánytól azt várom, hogy úgy nyúljon a puncimhoz, olyan érzéssel, mint a sajátjához. Ne durván és kérlelhetetlenül feszítsen mint egy férfi farka. Hanem gyengéden, lágyan fokozza bennem az érzéseket. Azt akarom, hogy egy lány…

Zsófi, innen már nem folytathatta, mert Niki csak eddig bírta magában tartani kirobbanó vágyait. A testében futkározó áramok kitörtek belőle, és már felnyílt Pandóra szelencéje, azt már nem lehetett visszazárni. De nem is akarta. Elementárisokat meghazudtoló erővel törtek fel benne az érzések és érzelmek. Senki és semmi nem tudta megállítani. Kezével beletúrt Zsófi hajába, megfogta tarkóját, közel hajolt hozzá, és szájával birtokba vette annak húsos ajkait. Semmit nem érzett furcsának, nem volt szégyenérzet benne, hogy egy lányhoz közelít így, lányként. A vágyai minden ellenállását elsöpörték. Másik keze öntudatlanul kapaszkodott meg Zsófi nagy mellében, és gyúrogatva ismerkedni kezdett vele. Zsófit is irányítása alá vonta a hév, és ajkait megnyitva viszonozta Niki csókját, hogy szinte felfalta ajkaival ajkait. Egyik keze Niki derekát kereste, másik kezével pedig feltűrte saját pólóját, és háta mögé nyúlva kikapcsolta melltartóját. Majd kissé lihegve felállt, és keresztbe rakott karjaival levetette a pólót, és az ágy mellé dobta. Pillantok múlva a pólóhoz csatlakozott a melltartója is, feltárva Niki előtt friss vágyai tárgyát, a nagy, himbálózó melleket, hatalmas mellbimbóival. Niki ezeket látva megnyalta száraznak érzett száját, majd egy hirtelen mozdulattal lehúzta vállairól ruhája pántjait, és hagyta azt a földre hullani, miközben Zsófi a nadrágjától is megszabadult, vele együtt dobva félre bugyiját. Tomi csak mosolygott mindezen, miközben átült az ágyról a fotelba, maga is ledobva ruháit, és kedvtelve nézegette a két lány szenvedélyes, kapkodó produkcióját, és közben megmerevedett farkát markolászta.
Niki megállíthatatlan volt. Egyik kezével még bugyiját ráncigálta lefelé, miközben másik keze ujjbegyeivel Zsófi testével ismerkedett, lágyan cirógatva azt hasától nyakáig, és vissza, miközben fejét Zsófi hatalmas mellei közé temette, és apró mozdulatokkal nyalogatta azokat. Zsófi sem állt meg, és míg egyik kezével Niki vállát simogatta, a másikkal, egy gyors és ügyes mozdulattal kikapcsolta melltartóját, amit Niki haladéktalanul félrelökött, egy percre sem állva meg Zsófi melleinek kényeztetésében. Zsófi beletúrt a lány szőke hajába, és finoman meghúzva azt, enyhe erőszakkal maga felé fordítva az arcát, sziréni búgással szólt hozzá.
– Van még egy dolog, amire jobb lett volna ha felkészített volna a szerelmed.
– Mire? – kérdezte szerelmesen akadozva, és lihegve, Niki.
– Arra, hogy van még egy dolog, amit nagyon de nagyon szeretek.
– Mi?

– A szép, kerek, piros, és csíkos lánypopsik látványa. Amit én csíkoztam meg.
– Ezt… nem egészen értem – állt meg meglepve Niki, Zsófi kényeztetésében.
– Szeretem elfenekelni a női szerelmeimet – lehelt apró csókot a lány meglepett arcára – Számomra kevés szebb látvány létezik a világon, mint mikor egy gyönyörű popsi remeg és csattog a pálcám nyomán, és megjelenik rajta egy piros csík. Voltál már elfenekelve?
– Igen – gurgulázta Niki – Tomi…
– Ó… – fordult meglepve Tomihoz Zsófi – te ilyen keményen fogod ezt a gyönyörű lányt?
– Á! Csak kapott egy kis kedves pirosítást a múltkor – válaszolta mosolyogva a fiú, miközben fedetlen makkját, hüvelykujjával dörzsölgette.
– Csak ennyi volt? – fordult újra Nikihez.
– Igen. Miért? Nem mondom, hogy nagyon fájt volna… de nem is volt annyira kellemes.
– Gyönyörűségem! Te még ezek szerint soha nem voltál elfenekelve. Amikor el vagy fenekelve, az fáj – suttogta hipnotikusan a lány szájába a szavakat – Az egész testedben érzed a fájdalmát. A szemedben, és ezért csal könnyeket bele. A szádban. Megnyitja az ajkaidat, és ezért nem tudod visszatartani a hangodat. A torkodban, és ezért sikoltozol közben. A nyakadban, és ezért temeted az arcod a párnába. A vállaidban, és ezért gyengülnek el. A melleidben, és ezért perdülnek azok táncra. A hátadban, és ezért feszül és ernyed el a hátad minden izma felváltva, jobban, mint egy masszőr kezei között. A fenekedben, és ezért nem tudod eldönteni, hogy elhúzd, vagy told oda a pálca alá. A puncidban, és ezért lesz érzékenyebb mint valaha eddigi életedben, és ezért lesz lucskosabb, mint valaha. Ezért élvezel el a csiklód legkisebb érintésétől, és ezért fogsz még utána napokig nagyobbakat élvezni, mint bármikor eddigi életedben – simította meg érzékenyen Niki fenekét, amibe az levegő után kapkodva beleremegett – Csak mond, hogy akarod! Mond, hogy érezni akarod mindezt. Hogy érezni akarod ahogy az egész tested beleremeg az érzésbe. Mond, hogy érezni akarod, ahogy a lelked megnyugszik. Mond, hogy érezni akarod azt a kéjt, amit még sohasem éreztél. Csak mond ki!

– Akarom – suttogta elhaló hangon Niki – Akarom! – ismételte mintegy magának.
Zsófi nem válaszolt, csak Niki elé húzta az ágy végéből az egyik párnát, és kezébe fogta az eddig ott rejtegetett eszközt, egy negyven centi hosszú pálcát, aminek a végén egy kettéhajtott bőrdarab fityegett. Nem szólt, csak gyengéden lenyomta Niki fejét a párnára, aki válaszul felhúzta terpeszben álló térdeit, és fenekét kinyomva, szinte odakínálta magát a pálcának. Zsófi mellé térdelt, a pálcát pedig Niki hófehér fenekére helyezte. Niki beleborzongott a gondolatba, hogy mi fog most következni. Egyszerre rettegte és kívánta a fájdalmat. A testét betöltő borzongás egy jeges csomóként települt meg gerince végén, a tarkójában, robbanásra várva. Végtelennek tűnő pillanatok fokozták izgalmát. Érezte, ahogy mellkasát és gyomrát egy-egy jeges kéz szorítja össze, és minden pillanattal egyre jegesebb ez a szorítás. Feneke és puncija megfeszültek, és szűkebbre záródtak, mint szűz korukban. Nem tudta pontosan elképzelni, hogy mi is fog történni vele, de igyekezett mégis felkészülni. Mégis, villámcsapásként érte kialkudott sorsa beteljesülése.
Zsófi, egy támadó csörgőkígyó gyorsaságával lendítette kezét. A pálcát felemelte, és gyorsan le is sújtott vele, anélkül hogy vállát mozdította volna. Csak könyökből emelte kezét, és csuklója mozdulatával adott némi plusz lendületet a pálcának. De ez is elég volt ahhoz, hogy Nikit villámcsapásként érje az ütés. Combjai, és feneke feszülése abban a pillanatban felengedett. Popsilyuka és puncija is, az addigi zártságból hirtelen teljesen megnyíltak, mint mikor feltárják a nagy kapukat egy templomon. Háta izmaiban is felengedett a feszültség, de nyomban görcsbe rándultak, ívben meghajlítva hátát, és elrántva fenekét a pálca alól. Gerincében a pálca égető csókja hihetetlen gyorsasággal kúszott fel, belobbantva a tarkójában felgyülemlett jeges csomót, ami azonnal torkon ragadta. Száját kinyitotta, de a torkában lévő csomó nem hagyta, hogy levegő távozzon mellkasából, és sikoltson. Mikor mégis levegőt tudott venni, úgy nyeldekelte az édes oxigént, mint a vízben fuldokló ember. Ez a lélegzetvétel feloldotta benne a pálca okozta fájdalmat is, és kellemes érzéssel terjedt az széjjel egész testében. Hátát kiegyenesítette, és fenekét visszatolta a korábbi helyére, a pálca alá, annak újabb, édesen égető csókjára várva.
Zsófi, újra gyors lendülettel csapott le rá. Az égető érzés már nem volt Niki számára váratlan. Szinte már élvezte, ahogy a csípős érzés magától rántotta ívbe a gerincét. Ahogy a feszültség feloldódott benne. Torkát már nem bénította meg többé a jeges rémület, már nem akasztotta meg a lélegzetét, hanem pontosan fordítva, már hosszasan préselődött ki száján a levegő, nyöszörgő sóhajt hallatva, amiről nehéz lett volna eldönteni, hogy az élvezet, vagy a szenvedés sóhaja-e. Egyre jobban kezdte élvezni, minden mozzanatát annak, ahogy ez a gyönyörű lány elnáspángolja. Még sosem érzett hasonlót, és kezdte azt érezni, hogy élvezi, minden velejárójával együtt. De ez hirtelen megváltozott az ötödik ütés után. Ugyanis Zsófi nem hagyott neki többé időt. Ahogy a gerince meghajlott, és elrántotta fenekét, ő utána ment, és gyors egymásutánban osztotta az újabb és újabb ütéseket. Ezeknek az ütéseknek a fájdalma már kezdett összeadódni, és egyre fájdalmasabb kezdett lenni minden pálcamarás. Niki öntudatlan reakciói is nagyon gyorsan megváltoztak. Az élvezés hangjait egyre erősebb sikolyok váltották fel. Már nem csak gerince hajlott meg, hanem karjai is életre keltek és négykézláb állapotba nyomták fel a testét. Sikolyai szünetében elnyomhatatlanul jelent meg a sírós nyöszörgés és hüppögés. Szemeit teljesen eltakarták könnyei, mégis édes falánksággal itta az arcán lecsorgó könnycseppjeit.

De ennek is vége szakadt hamarosan, mert Zsófi a gyors ütésekből is csak ötöt mért rá. Fájdalmában először meg sem tudta érezni az új érzést, ami megjelent testében. Lassan jutottak el tudatáig az új ingerek, az, hogy nagyajkain, valami kellemes melegséggel matat. Ezek nem voltak mások, mint Zsófi ujjai, amint apró részletességgel rajzolták körbe puncija minden apró vonalát. Mintha a lány, az ujjaival szeretné emlékezetébe vésni annak minden redőjét, domborulatát, ráncát és árkát. Lassan hatolt egyre beljebb ez a részletes ismerkedés. Niki bőrének minden apró darabkája is most kihegyezett érzékkel rendelkezett, így azonnal megérezte, mikor az oldalához egy másik ember bőre simult. Pillanatokkal később forró és sűrű folyadékot érzett a hátán. Szemeit még mindig rászáradt könnyi takarták, ezért nem láthatta, hogy mi történik. Csak Zsófi látta, hogy Tomi, kitörésének végéig ingerelte lüktető férfiasságát. Mikor látta, hogy a fiú nem bírja tovább, odaintette Niki mellé, és a fiú némán, tátogva élvezett rá szerelme hátára, Zsófi pedig megvárta, míg abbahagyja a kitörést, és ekkor gyengéden rászorított Niki csiklójára. Niki ekkora kéjt már nem bírt szó nélkül elviselni, és hosszasan felsikoltott. Háta ezúttal homorúba hajlott, és a sikoltás után még egy ideig nem tudott lélegzése visszatérni megszokott ritmusába.
De amikor lassan, pihegve túljutott az élvezet csúcsán, már várt rá Zsófi újra, a pálcájával, és amint felvette Niki újra a régi pózt, azonnal egy újabb lendítéssel kínálta meg fenekét. Ezt Niki fájdalmasabbnak érezte mint a korábbi ütéseket, mégsem volt számára sokkal kellemetlenebb. Talán azért, mert kezdett ráérezni a feneklés ízére? Vagy talán kezdte megérezni azt a perverz gyönyört, amit semmi más nem tud megadni, mint a pálca csókja? Vagy talán lelke apró görcsi oldódtak fel a fájdalomban, és vált számára kissé kerekebbé a világ? Ki tudja? Talán mindegyik egyszerre. Minden esetre Zsófi újabb tíz pálcaütése hasonló érzéseket váltott ki belőle, mint a korábbiak, csak talán még hangsúlyosabban, még felfokozottabban, mint korábban. Combján sűrű nedvességet érzett. Bár könnyitől nem látott, de pontosan tudta, hogy saját a saját puncijának leve az, ami bőségesen ömlik belőle. Már csak azt kívánta, hogy valami a kitöltse reszkető, rángatódzó hüvelyét. De ehelyett ismét gyors, fájdalmas ütéseket kapott Zsófitől, csak ezúttal még többet, mint korábban, és ezúttal még többet és többet szeretett volna belőlük kapni. De mint annyi mindent az életében, ezt sem kaphatta meg a végtelenségig.
Zsófi, a tizedik gyors ütést követően ugyanis újra a punciját vette kezelésbe. De ezúttal nem szeméremajkait rajzolgatta körbe ujjaival, hanem néhány gyors simítás után három ujját küldte a lány hüvelyébe, majd pár másodperccel később négyet. Niki érezte a négy apró ujj okozta feszülést, de nem volt számára fájdalmas. Ahogy az is csak enyhén volt fájdalmas számára, amikor Zsófi, az ötödik ujját, és a tenyerét is elkezdte bevezetni lucskos, kitágult puncijába, míg végül csuklóig tolta be kezét. Ez a feszülés már fájdalmat éreztetett vele, de nem elviselhetetlent, sőt, pont ellenkezőleg, Nikit magát is meglepte ilyen fokú tágulása, és élvezettel lovagolta meg a lüktetve táguló hüvelyétől érkező idegi áramokat.
– Hmm… Sosem volt még ennyire kitágítva – hallotta fátyolosan Tomi hangját – pedig mindig is kíváncsi voltam rá, hogy hogyan nézne ki, amikor eltűnik a pinájában egy egész kéz.
De nem beszélt tovább, hanem inkább merev, lüktető farkát betolta az alaposan kitágított, forró, saját nedveiben kéjesen fürdőző punciba. A tágítás meghozta eredményét, és gond nélkül hatolt belé tövig. Niki számára perzselő volt az érzés, ahogy a fiú sima bőre a szeméremajkaihoz ért. De megdöbbenve érezte, hogy ezúttal elmaradt a máskor, ilyenkor megszokott feszítő, betöltő érzés. Ugyan úgy, mint máskor, most is a csillagok magasságában érezte magát, amikor a meztelen bőr csiklóját ingerelte, de mindig szerette érezni, ahogy puncija betöltekezik, és szinte jóllakik Tomi szerszámával, amit máskor csak fokozott szeméremajkainak kellemes bizsergése az érintéstől. Az utóbbi érzés önmagában továbbra is kellemes volt, de ebben a formájában az egész mégis hiányérzettel töltötte el. De nemhiába volt a sok évnyi intimtorna, és gésagolyós edzés! Hátát kicsit homorítva, megemelte csípőjét, és hüvelyét erősen összeszorította, mindaddig, míg meg nem érezte a benne mozgó szerszám vaskos ereinek lüktető áramlatait. Ettől a szorító érzéstől Tomi sem tudott hangtalan maradni, és rekedten fejezte be farkának visszahúzását, majd elégedett, mély nyögéssel kezdte visszatolni azt a rázáruló, nedves, szoros izomcsőbe. Végre Niki is kezdte érezni azt a jól megszokott érzést a hüvelyében, amiért kapcsolatuk elejétől szerette odaadni magát Tominak. Közben kénytelen volt igazat adni Zsófinek. Érzékei kitágultak és felfokozódtak. Nemcsak feneke kellemes sajgását érezte tisztán, hanem minden korábbinál ingerlőbbnek érezte, ahogy hegyes mellbimbói a párnával kezdenek incselkedni.

Forró nedvességet és apró, kemény, éles ingerlést érzett a fülcimpáján, ahogy Zsófi, óvatosan megharapta fülét, és nyelvével körözni kezdett benne. Niki szerette volna viszonozni valamivel ezt a hihetetlen sok érzést, amit Zsófi kedvessége és segítsége miatt élhetett át. Karjaival keresni kezdte a lányt, de hiába kalimpált, nem találta. De Zsófi is pontosan tudta, hogy mi játszódik le Nikiben, és a segítségére sietett. Mint angyal a felhőkből, úgy ereszkedett Niki arca elé egy nedvességtől csillogó, a felizgultságtól megduzzadt, néhány kecses női ujjtól kitágult kéjbarlang. Niki gondolkodás nélkül hajolt az illatos combok közé, és remegő orrcimpákkal lélegezte be annak édes illatát. Még végig sem gondolhatta, hogy mit tesz, nyelve magától tört ki szájából, hogy mohón megízlelje a másik lány sűrű puncinedvét. Íze hasonlított a sajátjára, mégis más volt, de számára is meglepő módon egy cseppet sem idegen. Már hangot sem tudott kiadni, ahogy érzékei pattanásig feszültek az ingerek túlcsordulásától.

Ahogy csiklójához újra és újra hozzácsapódott a meztelen bőr; ahogy hüvelyét feszítette lüktetve, szerelme örömrúdja; ahogy fenekén még mindig lángoltak a pálca okozta nyomok; ahogy mellbimbóit dörzsölte a paplan; ahogy orrát és nyelvét betöltötte egy lány erogén nedveinek illata és íze… ez már túl sok volt az érzékeinek, és fejét felcsapva, hátát homorítva, fenekét és hüvelyét összerántva felüvöltött, hogy utat engedjen feltörő élvezetének. Lihegve hanyatlott vissza Zsófi combjai közé, mikor megérezte, hogy hüvelyét ritmikus pumpálással nedvesség kezdi el kitölteni, érezte Tomi izmos mellkasát a hátának feszülni, és hallotta a fiú szaggatott, mély hörgését, ahogy belé élvezett.
Már csak Zsófi volt az egyetlen, aki még nem jutott el a csúcsra. Ez szíven ütötte Nikit. Nem tudta elviselni, hogy pont ez a lány, aki neki annyi örömet és kielégülést adott, pont ő nem juthat el az élvezetek mennyországába? Gondolkodás nélkül esett újra neki Zsófi puncijának. Odahajolt újra hozzá, erőteljesen végignyalta, egyik kezével összecsippentette csiklóját, a másikkal pedig behatolt a még mindig nedves punciba. Saját magából kiindulva csak két ujjal, de amint megérezte a hüvely tágultságát, gondolkodás nélkül szúrta fel bele négy ujját, egészen a hüvelykujjáig. A hatás nem is maradt el, és Zsófi szaggatott, kapkodó légzését szinte elvágta hangos, hosszú sikoltása.
A három fiatal kielégülten pihegve hevert a hatalmas ágyon. Niki, Zsófi mellét és hasát simogatta elgondolkozva, miközben Tomi, Niki fenekének csíkjait rajzolgatta körül ujjával. Zsófi felült az ágy végben, és az asztalka aljából hamutartót, cigit, öngyújtót vett elő, és rágyújtott.
– Kérdezhetek valamit, csodálatos, drága Zsófi? – hajolt hozzá közelebb az ágyon kúszva Niki, majd odaérve csókot nyomott a lány kilátszó, kerek fenekére.
– Persze, gyönyörűséges Nikikém – mosolygott rá vissza, a füstöt kifújva.
– Te minden lánynak ugyan ilyen élvezetet szoktál adni? Vagy én is csak egy vagyok a sok közül?
– Hát… ami azt illeti… a Tomi mutatott rólad korábban pár képet. És amióta azokat láttam, szerettelek volna elfenekelni… és kinyalni… míg a csillagokba ne repülsz.
– Hmm… Tehát Te álmodtál rólam? A fenekelésemről, az elélveztetésemről?
– Igen.

– Tehát… neked most beteljesült egy álmod?
– Igen.
– És te drágám – folytatta Tomihoz intézve szavait – te is álmodoztál ugye arról, hogy egy másik lánnyal láss engem.
– Igen. Kábé amióta megismertelek, azóta szerettelek volna látni, ahogy egy puncit nyalsz… meg ahogy a puncidat kitölti egy kéz. Még ha nem is az én kezem, még ha apróbb is, női is, de akkor is benned van csuklóig.
– Tehát mondhatjuk, hogy neked is az álmod teljesült most?
– Igen.
– Hmm… Nekem is nagy álmom volt, hogy egyszer megismerhessem, hogy milyen amikor egy lány nyal ki… és hogy milyen egy lányt kinyalni. És ez is teljesült. Úgy tűnik, hogy ma mindenki álma teljesült!

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.