A céges bankett

Késő este volt, az irodaházban már csak itt- ott égett a villany. A 14. emeleten azonban még javában zajlott az élet, a cég pont most ünnepelte az egyik project befejezését, ami elég jelentős pénzösszeggel jutalmazta a hosszú, hónapokig tartó munkát.

Sokan hazamentek már, de a ‘kemény mag’, az a hat ember még javában ünnepelt. Niki, az egyik építésznő magányosan üldögélt az egyik széken. Ivott már pár pohár pezsgőt, szédült egy kicsit és azért ült le. Elnézte a többieket, akik hangosan vihogva beszélgettek az irodában. Mindannyian felöntöttek már a garatra egy kicsit. De megérdemelték, mert az elmúlt hónapokban szinte az iroda lett az otthonuk.

– Na Niki, örülsz hogy letudtad végre az egészet?- fordult oda kolleganőjéhez kicsit pityókásan az egyik építész fickó.

– Mit gondolsz?- nevette el magát Niki- Az a kurva lépcső csak a helyére került végre.

– Lépcső?… – fintorgott a srác. – Nekem sokkal nehezebb dolgom volt…

Pár másodperccel később egy másik, öregedő férfi csapódott mellé.

– Végre vége. – huppant le mellé egy székbe.

– Ahogy mondod Jácint, ahogy mondod. Már alig vártam, végre egy kis lazítás – felelte és egy nagyot kortyolt a kezében tartott pohár pezsgőből.

Szerette Jácintot, igazi férfi, elegánsan öltözködött, 55 éves kora ellenére is fiatalnak nézett ki, ruganyos járása árulkodott arról, hogy sportos életmódot követő emberről van szó. És mindemellett mindig nagyon udvariasan viselkedett vele. Valahol olyan volt, mintha egy kicsit az apukája lenne. Elmosolyodott mire ideért a gondolataiban: vajon mit szólna ez a férfi ha megtudná, hányszor maszturbált már miközben vele álmodott.

– Láttad hogy örült a főnök mikor minden gond és baj nélkül átadtuk a terveket?

– Ja, majd kibújt a bőréből. – bólogatott Niki. – Pedig nem sok része volt benne.- tette hozzá epésen.

– Mindegy, az a lényeg, hogy lezárult az egész. Az utolsó hetek igazán fárasztóak voltak.- felelte Jácint, miközben Niki- t vizslatta. Niki zavarba jött, valahogy furán nézett rá Jácint, még sosem látta azt az érdekes lángocskát a szemében. Olyan volt mintha….

– Milyen csinos vagy ma. – próbálkozott Jácint.Megértette a fényeket, szóval most nem apa-lánya, hanem inkább férfi és nő viszonyba kerültek. Előjöttek a régi gondolatok, amikor szeretkezett ezzel a férfival…

– Ez béna duma volt Jácint. – vigyorgott Niki.

– Oké, miért mit kellett volna mondanom?- vonta fel szemöldökét a férfi.

– Hát pl. benéznél a ruhám alá, vagy megfognád a mellem, vagy …..egyszerűen meg szeretnél dugni. Jácint beleprüszkölt a pezsgőjébe. Niki felnevetett.

– Tudod Jácint, már oly régóta szeretnélek megismerni …közelebből- susogta Niki, miközben közelebb húzódott a férfihoz és kezét az ágyékára tette.

– …Niki. – nyögött a férfi.- Ugyan már, nem álmodoztál még arról hogy meztelenül láss? Hogy megfogd a mellem, vagy hogy a farkad a számba tedd?- nézett a férfira kuncogva.

– Dehogynem….csak most megijedtem…itt sokan vannak.

– Akkor menjünk át a másik irodába, ott magunk lehetünk.

– Rendben – nyögött a férfi.Megpróbáltak feltűnés nélkül átsurranni a másik irodába. Miután becsukták maguk mögött az ajtót Jácint egyből nekiesett Nikinek, de a nő megállította. – Várj, nem kell sietni, hova rohanunk? – kuncogott, majd lassan kibújt a blúzából.

– Erre vágysz ugye? – faggatta a férfit, miközben masszírozni kezdte a melleit.

– Igen. – nyögött fel a férfi.

– És erre is? – kérdezősködött Niki miután levette a szoknyáját és a szeméremdombját kezdte masszírozni. Jácint csak bólintott.

– Akkor vedd elő a farkad és verd!

Jácint szó nélkül, mohón engedelmeskedett. Kibújt a farmerből, majd megszabadult az alsójától is. Pénisze a magasba szökött és mereven állt.

– Na, izgasd magad – kérlelte Niki.

– Szereted látni, ahogy egy férfi csinálja?

– Nem tudom, de téged meg akarlak nézni. Tudod hányszor képzeltem el, amint meztelenül állsz előttem és vered a farkad?- lihegte Niki, és letérdelt a férfi elé, a meleg lehelete csak fokozta Jácint izgalmát.

– Nagyon szép faszod van – jegyezte meg Niki – Csináld, kérlek!

Jácint elkezdte a szokásos mozdulatokat, miközben Nikit nézte, amint a lánya korabeli munkatársnője mosollyal az arcán bámulja a farkát. Az ismerős, hosszú húzások lassan egyre gyorsabbakká és rövidebbekké váltak; megpróbálta koordinálni a mozdulatait és nem akart egyből elsülni. Mi tagadás, a helyzet és ez a gyönyörű testű nő, aki még mindig melltartóban és bugyiban térdelt előtte eléggé felkorbácsolta az izgalmát.

– Tetszik ahogy, verem a faszom? – kérdezte. Maga is meglepődött közönségességén és vulgaritásán, de ezek a csúnya szavak még jobban felizgatták. És úgy látszik nemcsak őt…

– Tetszik- nyögte Niki halkan- Nagyon tetszik, ahogy az erős kezeddel izgatod magad, ahogy kidagadnak az erek a kezeden….Csináld még….

– Akkor nézzed….csak neked csinálom….Niki. Nem akart elélvezni, azt akarta, hogy ez a bájos szempár sokáig figyelje amint maszturbál. Cselezni próbált: nem szorította olyan erősen a péniszt, lassított , bevetett minden trükköt, hogy az élvezetet elnyújtsa és mindeközben a lány által annyira kívánt mozdulatok továbbra is ugyanolyan hevesek legyenek.

– Óh Jácint… Annyira izgató….És nemcsak szép, hanem vastag is a faszod, …. gyönyörű… .kérlek ne hagyd abba…. – Niki… nem bírom már sokáig….

– Nem baj Jácint, nem baj….alig várom már hogy spriccelj….

Jácint nem akarta megadni magát, azt akarta, hogy a végtelenségig tartson ez a maszturbálás. Niki továbbra is ott térdelt előtte, kezeivel finoman simogatta a férfi combját, és nézte, amint a férfi munkálkodik egyre merevebbé és keményebbé váló falloszán.

– Hagyd abba…most hagyd abba …látni akarom a lüktetést….hagyd abba. – szólalt meg.

Jácint azonnal elengedte a péniszét, ami mereven, csillogóan meredt Niki arca irányába és makkja kb. egy centire lehetett a nő orrától. Jácint érezte lány forró leheletét, látta amint apró csöppek buggyannak ki megfeszült makkjából. Niki óvatosan odanyúlt és leheletfinoman elkente a váladékot. A pénisz alig láthatóan lüktetett az orra előtt. – Csináld tovább….

– Ne gyötörj Niki…..megfeszülök….mindjárt robbanok….

– Nem baj Jácint, …csináld…. Jácint tovább maszturbált, nagyon finoman verte a farkát, a duzzadt makkra már nem is tudta teljesen visszahúzni a bőrt. Az egész pénisz csillogott, és láthatóan eléggé csúszott. A férfi hatalmas önuralomról tett tanúságot, mert még mindig nem élvezett el. Remegett a pénisze, de újra és újra meg tudta állítani az elélvezés pillanatát. Monotonton mozgott a keze fel és le.

– Hagyd abba…..megkegyelmezek… – lihegte Niki – Tedd hátra a kezed…

Jácint engedelmeskedett, csillogó pénisze előmeredve remegett, mint egy időzített bomba, ami bármelyik pillanatban felrobbanhat. Niki előrehajolt és óvatosan végignyalta a makkot.

– …..ahhh…..Ez az Jácint….- nyögte Niki, mikor az első sugár kispriccelt a férfi makkjából, egyenesen a nő melleire.

– …annyira jó….Jácint….gyönyörűen spricceltél….- mondta a nő, de a második sugár eltalálta és az arcára csobbant. A harmadik, erőtlenebb sugár is Niki arcán landolt, aki kezét rátette a pulzáló péniszre és verni kezdte.

– Mennyi sperma…..- csodálkozott Niki, miközben tovább izgatta a spermától teljesen sikamlóssá vált falloszt. Előrehajolt és a szájába vette a makkot, majd tisztogatni kezdte. Szépen lenyalt róla mindent.

– Niki….még soha…senki előtt nem élveztem ekkorát. – vallotta be Jácint.

– Én pedig még soha senkit nem kértem arra hogy verje ki nekem a faszát. – kuncogott Niki, aki teljesen beindult a férfi spermától izzadó farkára és a heves maszturbálásra. Jácint farka lassan ernyedni kezdett. – Na nem….ezt ugye te sem akarod Jácint!- durcizott megjátszva Niki.. – Még ki kell elégítened!

– Várj Niki…kell egy kis idő….- motyogta Jácint. – Rendben.- felelte Niki, azzal vetkőzni kezdett. Hamar kibújt mindenből és nemsokára már teljesen meztelenül ült le a Jácinttel szemközti székbe. Lábait széttette, és izgatni kezdte magát. Ujjai azonnal rátaláltak a csiklójára, majd egy kis idő múlva a csillogó hüvelybe merültek.

– Ah … – nyögte hangosan, miközben egyfolytában a férfi szemébe nézett. – Tudod Jácint … rengetegszer elképzeltem már ….hogy az ujjaim helyén a te faszod …van…és ….dugsz.

– És egyre erősebben … kefélsz…. hogy szinte szétszakadok…- folytatta, mialatt egyre gyorsabban mozgatta ki-be ujjait – és te nem hagyod abba….hanem leigázol….és úgy igazán… .megbaszol….

– Óh Jácint ….. nagyon szép faszod ….van – suttogta a nyögések között Niki, miközben lepillantott a férfira nemrég kielégült péniszére és elégedetten nyugtázta, hogy álma nemsokára valóra válhat. – …és olyan szép nagyot…..spricceltél…..ah…

– Gyere ide… és dugd be a számba a faszod….kérlek….Jácint…..ah…..

A férfi felállt és engedett Niki kérésnek, egy határozott mozdulattal a nő szájába lökte lassan újraéledő péniszét. A nő szopni kezdte a még mindig spermás falloszt, miközben továbbra is megpróbálta ujjazni magát.

„”

 

– Ez az Niki….szopjál….szopjál…még.- nyöszörögte Jácint.

Niki tovább munkálkodott, intenzíven szopta az egyre merevebbé váló péniszt, amely nemsokára ismét teljes pompájában leledzett. Jácint csípővel rásegített, Niki pedig mohón nyelt. – Csináld…..óh…..Niki…. Irent sem kellett biztatni, teljesen lucskos puncija okozta vágy egy percnyi szünetet sem engedett a szájának. Mohón szívta, szopta Jácint péniszét. – Most ….pedig…kérlek …. basszál meg. – nyögte Niki, mikor pár perc múlva kihúzta a szájából a férfi péniszét.

Jácint azonnal a két lába közé helyezkedett és egy erőteljes lökéssel behatolt. Mindketten felnyögtek és a férfi azonnal pumpálni kezdett. A két sikamlós nemiszerv tökéletesen illett egymáshoz, a hosszú lökésekkel Jácint teljesen elmerült Niki hüvelyében.

– Igen… pont olyan, ahogy elképzeltem… olyan erős, nagy és… annyira kitölt… Dugjál…

Jácint tovább küzdött, tolattyúzott. Niki izgalmas, kis mellei a nagy lökésektől ide-oda ugráltak a mellkasán, de senki nem törődött velük. Sokkal fontosabb volt a pénisz és a hüvely csatája. Jácint arra eszmélt, hogy valaki a heréjét nyalogatja. Hátrafordult és a másik kolléganőjét, Krisztat pillantotta meg, amint teljesen meztelenül fekszik alatta. De csak egy pillanatra hagyta, hogy ez a kis apróság eltérítse Niki puncijától, mert visszafordult és tovább dugta hevesen a lányt.

– …Annyira kellemes…- nyögdécselt- Csináld…Kriszta kérlek…..

Niki vagy meg sem hallotta, vagy nem is érdekelte hogy egy másik név is elhangzott, csak a saját élvezetére koncentrált, ujjaival a csiklóját masszírozta, körkörösen mozgott, erőszakosan dörzsölte a klitoriszt, aminek meg is lett az eredménye, mert elélvezett. Jácint péniszét megfeszül? hüvelye összeszorította, de a férfi nem lassított, hanem továbbra is dugta.

– ….ahhh…..ahhh…- sikongatott Niki- ….óh Jácint……imádom a faszod….kérlek…ne hagyd hogy ez a mámor véget érjen…..

Jácint kénytelen volt lassítani a felszólítás ellenére is. Megállt, kihúzta péniszét a lányból és felállt. Niki csak most vette csak észre hogy Kriszta is ott van.

– Kriszta? – Igen. A többiek már mind elmentek, én csak köszönni akartam…..de ….nem tudtalak itt hagyni benneteket… – mosolygott és Jácint fenekét kezdte simogatni.

– És te is Jácint miatt? – Olyan régóta álmodozom már róla…..- nyögte a lány- ….olyan régóta…. és most hogy látom….ezt a gyönyörű férfitestet, …. csak még jobban vágyom rá. … Erre a szépséges faszra. – nyöszörögte, miközben óvatosan végigszántott ujjaival Jácint csatakos, Niki hüvelyétől nedves péniszén.

Azzal letérdelt a férfi elé és szopni kezdett. Niki izgatottan nézte a jelenetet.

– Oh Jácint…..- nyögte hangosan.A férfi nem figyelt rá, lekötötte az újdonsült hódolója, aki kitett magáért: olyan finoman de egyszerre hevesen szopta, amit bármelyik nő megirigyelhetett volna. Niki csak ült a székben és lassan izgatni kezdte magát.

– Annyira… annyira jó nézni… ahogy más is leszopja a…. faszodat – nyögte.

– Oh… oh…. Kriszta…. csináld, szívjad… kérlek – nyöszörögte Jácint az előtte térdelő lánynak. Krisztanak se kellett kétszer mondani, apait-anyait beleadott a szopásba.

– Ne hagyd hogy elélvezzen!- figyelmeztette Niki.

Kriszta pont időben hagyta abba a szopást, a férfi pénisze ismét a felrobbanó bomba állapotába került, de még sikerült megakadályozni a kitörést. – Jácint,…kérlek…dugd meg Krisztat….ugyanúgy ahogy engem az előbb…..

A férfi felhúzta Krisztat majd megfordította és ráborította az egyik íróasztalra, jobb térdét feltette az asztalra, így a lány puncija teljesen kinyílt. Jácint mögé lépett és egy mozdulattal belé hatolt.

– OOOhhhhh….- hagyta el Kriszta ajkát egy hangos sikoltás- …..OOOohhhhh…..

– Olyan erős …. és annyira kitölt …. kérlek basszál meg …. Kérlek. – nyöszörögte a lány.

– Rendben, megbaszlak…. – kiáltotta a férfi és tolattyúzni kezdett. Kinézett Nikire, aki megfeszülve feküdt a székben, két lábát átdobta a két karfán és erősen ujjazta magát.

– Jácint …. dugjad …. dugjad Krisztat …. Kriszta biztos …. azt szeretné …. ahhh… ha úgy igazán. … aaaaaaaahhhh… megdugná végre valaki. Ugye…..Su….san? – Igen…AAAAA…..Igen….Csináld Jácint kérlek, csináld….

Jácint továbbra is Niki- t nézte, de Krisztat dugta. Niki valahonnan szerzett egy dezodoros palackot és azzal kezdte izgatni magát. A palackot teljesen beborította a hüvelyváladék, ahogy ki-be csúszkált. – AAAAA ….. mindjárt elélvezek ….. Jácint …. kérlek ….. ne … hogy …… abbahagyd ….. A férfi beleadott mindent és megpróbált minél mélyebbet és hosszabbat lökni a lányba, aki tehetetlen tömegként vonaglott alatta és azonosíthatatlan szavak hagyták el ajkait.

– …moooooo…st- sikoltott fel Kriszta és megrázkódott. Orgazmusa heves volt, Jácint meg is lepődött. Lassított egy kicsit a tempón, majd mikor a lány vonaglása véget ért, kihúzta péniszét.

– …..Igeeee … eeen.- sikoltott fel elnyújtva Niki is, akit a dezodoros palack gyűrt maga alá egy hosszan tartó, remegő orgazmus kíséretében.

– Jácint… .iszonyatosan izgalmas volt… – pihegte – nézni, amint Krisztat dugod.

A férfi odament Nikihez, aki szinte azonnal verni kezdte a duzzadt péniszt, majd pár másodperc múlva hagyta, hogy a spermaáradat ismét elborítsa a mellét, és az arcát.

– Oooohhh …. igen.- nyöszörgött Jácint.Korántsem jött ennyi, mint korábban, de az élvezet ugyanolyan hevesre sikerült, mint az első alkalommal.

Mindhárman hangosan pihegtek, Kriszta még mindig az asztalon feküdt, Niki a székben ülve pihent, míg Jácint egy másik székbe ült le. – Azt hiszem gyökeresen megváltozott a munkatársi viszonyunk. – nyögte. – Megbántad? – kérdezte kíváncsian Niki.

– Nem gondolhatod komolyan. – mosolyodott el Jácint. – Jól vagy Kriszta? – Igen. – pihegte a lány. – Igen. Nagyon, nagyon jó volt. Már igen régen élveztem ekkorát. Pár percig némán ültek. – Nos, azt hiszem itt a vége fuss el véle. – állt fel Jácint. – Nehogy azt hidd, hogy megúsztad – fenyegette meg játékosan Niki. – Óh! Nem. – vigyorgott a férfi – De most már nem menne. Tudjátok…öreg vagyok, de holnap is van nap!

– Ráértek? – fordult a két lány felé.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.