szexpartner , erotikus masszázs ellenőrzés

Meglovagolt az öcsém menyasszonya, és élvezte!

Mikor még az exemmel voltam az öccsének volt egy menyasszonya . Mindig kacérkodott de visszafogott kereteken belül. Egyszer volt egy buli amin kellett pár dolog a házamtól és haza kisért még a többiek készültek elő a kajához.

Piszkálgattam mert bevallom meglehetősen tetszett nekem bár tudtam hogy nem lehet semmi. A házhoz érve a szobámban megkerestük amik kellenek már majdnem indultunk vissza mikor elkezdett kötöködni. Szórakoztunk lebirkóztam fölé kerekedtem. Mire észhez kaptam hogy a szemeit bámulom lekapott . Vadul csókolózni kezdtünk alig bírtam magammal. Azt hiszem sosem éreztem még ezelőtt hasonlót. Már elkezdtem vetkőztetni mikor szólt, hogy nem lehet mert megvan. Alig bírtam magammal és bepróbáltam ..

elővettem és a szájához tartottam. De nem akarta a dolgot bár úgy néztem tetszett neki. Ráhagytuk és visszamentünk . Hetekig szenvedtem a gondolattól. Egyszer áthívott egy üres indukkal …tudtam mit akar. Nem volt ott senki rajta kívül. Átmentem és azonnal lekaptam róla mindent. Elkezdtük azonnal a dolgot alig bírtam ki max 5 percet de abban minden benne volt. Tudtam hogy gyógyszert szed. Elmentem benne de nem tudtam abbahagyni. Még 1 menetet ugyan abban a pózban végig… Elmentünk letusolni meg sem tudtuk beszélni a dolgot már a farkam a szájaban volt… Azt hittem nem is lehet igaz.. úgy áltam mint ha betonból öntötték volna ki.

A szája szinte forró volt imadtam minden pillanatát… Rá akartam nyomni de nem akartam elrontani sem. Mire egyszer csak ráült . Azt hitte irányíthat de nem bírtam a lassú tempót meg akartam dugni keményen. Azt akartam hogy érezze ezt csak tőlem kaphatja meg! Megfogtam a fenekét és amit csak kitudtam magamból sajtólni mindent beleadtam. A végén rámborult és megköszönte. Nevetve mondta :”azta” majd adott egy puszt és úgy maradtunk legalább fél órát. Őszinte leszek ennek sok éve . De azóta is úgy érzem teljesen oda vagyok érte. Kár hogy már nem lehet belőle semmi.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.