Az öcsém teret engedett hormonjai tobzódásának

Az esetet követően alig tudtam elaludni. Meglepődtem, mennyire felizgatott, mikor az öcsém a mellemhez ért, és meglepődtem azon is, miért nem akadályoztam meg a dolgot. Biztosan a bor is segített, hogy ez a játék elkezdődött köztünk – gondoltam. Másnap reggel már nem voltam ebben egészen biztos, mert teljesen józanul, talán hirtelen szeszélyből elhatároztam, kipróbálom, milyen hatással vagyok a srácra. Csak egy könnyű fehér inget, és egy kis fehér bugyit vettem fel. Figyeltem, hogy reagál, mikor felkeltem őt, az ágyában rázogatva, vagy reggelinél, mikor elé teszem a tojásrántottát. Jóleső érzéssel nyugtáztam, hogy tekintetem elkerülve, kíváncsian fürkészi, hány gomb van nyitva az ingemen fölül, és meddig ér a combomon. A szemem sarkából láttam, hogy igyekszik olyan pozíciókat keresni, ahol láthatja a cickómnak az ingen átsejlő körvonalait, ahogy a reggeli nap besüt a konyhába, vagy próbál belesni a nyílásán. Nem akartam, hogy tudja, de élveztem, hogy izgatom, élveztem, hogy folyton igazgatnia kellett a pizsama nadrágját, de ilyenkor palástoltam a mosolyom.

Az sem volt semmi, ahogyan megpróbált nem a combomra nézni, mikor az ingem felcsúszott rajta. Tudtam, hogy átlátszó a bugyim, de nem bántam, hogy rajtam ismerkedik a női fehérneműk természetével. Én is izgatott voltam, a tükörből láttam, hogy a mellbimbóm is. Talán még a kezem is remegett néha. Még folytattam volna a heccelését, ha nem zökkent ki hangulatomból a javaslatával.
– … ha elmennénk biciklivel? – nézett rám kérdőn.
– Mit szeretnél? – kérdeztem, mert egy kissé elmerültem a saját gondolataimban.
– Nem bicajozunk egyet? – kérdezte.
– Nem bánom – rántottam meg a vállam, mert nem volt semmi programom aznapra. – Felveszek valamit, és mehetünk. Segíts elmosogatni! – adtam ki a jelszót. Mint kiderült, ezzel egy kissé zavarba hoztam Gabit, mert a pizsama alsója túlságosan is teret engedett hormonjai tobzódásának. Kuncogtam magamban, de nem bántam, amikor a szobámba slisszolhattam, mert így én is ledobhattam az egyre jobban átnedvesedő bugyim.

Elképzeltem a hosszú bicikliutat a dombokon át, és úgy döntöttem, csak egy sortot kapok magamra, hátha ezzel a sanyargatással móresre taníthatom az éledező gonoszt a combom között. Én végeztem hamarabb, így még láthattam a félig nyitott szobaajtóban, ahogy Gabi az izmos fenekére húzza a rövidnadrágját. Sose hittem a biciklikacajban (copyright Allen Parker), és tényleg egész jól tűrtem egy darabig az erdőbe vezető poros mellékutat. Aztán rájöttem, hogy kihagytam a reggeli hisszentést, pedig így nehéz lesz sokáig visszatartanom a hólyagom – morfondíroztam magamban. Öcsi is hasonló gondokkal küszködhetett, mert pár kanyar után pihenőt kért, amit én is gyorsan kihasználtam. Láttam, ahogy elfordul, és megkönnyebbülten ereszti ki a fáradt vizet a tavalyi avarra. Felmásztam a mélyút partjára, letoltam a nadrágom, és lekuporodtam, hogy szemmel tarthassam. Vesztemre, mert amikor Gabi végzett, és megfordult, farkasszemet néztünk. Pontosabban csak majdnem, mert őt nem a szemem érdekelte.

Szerencsémre a sortom nem engedte teljesen szétnyílni a lábam, de így is elég ciki volt, mert a pisilőm nem akarta abbahagyni.
– Mit nézel így? – kérdeztem egy kis ingerültséggel a hangomban.
– Jól tele vagy! – jegyezte meg vigyorogva.
– Reggel elfelejtettem kimenni, de úgy vettem észre, hogy te is – mondtam neki kajánul. – Nincs egy pézséd? – kérdeztem reménykedve.
– Van – mondta, és közelebb lépett, a combom közé sandítva.
– Na, add már! – kérleltem, de már nem zavart annyira, ahogyan a kezem figyeli, amikor lenyúlok, és alaposan megtörlöm magam.
– Nincs rajtad bugyi? – kérdezte hitetlenkedve, mikor látta, hogy felhúzom a sortom.
– Miért? Rajtad van? – vágtam vissza.
– Jézusom, hát még leskelődsz is? – kerekedett el a szeme.
– Nem kell ahhoz leskelődni, látom, amit látok – mondtam, és a dudorodó nadrágja felé biccentettem.
– Megáll az eszem! Azt hiszed, hogy fából vagyok? – kérdezte, és még a később is hitetlenül csóválta a fejét. Pár kilométer után megállt, és felém fordult.
– Egy kicsit leizzadtam. Nem megyünk le itt a völgybe? – kérdezte.
– Miért, ott hűvösebb? – találgattam.
– Háát, igen – mondta, és a bicaját egy kis ösvényre kormányozta.

Én is leszálltam, és a tuskókat kerülgetve, megadóan utána toltam a kerékpárom. A dombon leérve kiderült, hogy tud itt egy tavat, amit tavaly nyáron fedeztek fel a haverjaival.
– Bejössz fürödni? – kérdezte a parton, és már vette is le a pólóját.
– Nincs fürdőruhám – jelentettem ki – nem mondtad, hogy hozzunk.
– Maradj itt, én meg átmegyek a nádas túlsó végébe – mondta vállat vonva, és el is indult.
– És ha jön valaki? – szóltam utána.
– Ide? Soha nincs itt egy lélek se! – kiáltott vissza a válla fölött. – Körülnéztem, és tényleg egyedül voltunk. Csak a bogarak zümmögését lehetett hallani a rekkenő júliusi nyárban. Másodszor is leküzdöttem a szoros sortom, és körülpillantgatva kigomboltam a blúzom, miután ellenőriztem, hogy Gabi a látóhatáron túlra ért.
– Nem mély? – kiáltottam felé aggódva, de ekkor már hallottam is, ahogy az öcsém beletoccsan a vízbe.
– Dehogy! – prüszkölt. – Épphogy a nyakamig ér! – mutatta, és felemelte a kezét.
– Ne nézz ide – kiáltottam, és ösztönösen eltakartam a mellem. Gyorsan begázoltam a vízbe, és egyensúlyoztam az iszapos talajon. Én is belecsobbantam aztán, hogy eltakarjon a víz. Belegondoltam, hogy most megkaptam a büntetésem a délelőtti játékért. Ugyanakkor kezdtem megszokni a kellemes bizsergető érzést, ahogyan a tó akadálytalanul a lábam közé nyomul, és semmi sem szorítja le a melleimet. Gabi is tudta, hogy utálom a fürdőruhám, de azt álmomban sem gondoltam, hogy nélküle is lehet…
– Na, mit szólsz? – kérdezte.
– Egész klassz így meztelenül! – mondtam neki, mikor közel sodródtunk egymáshoz. – Gabi felfeküdt a tó felszínére, és átadta magát a víz felhajtó erejének. Biztosan a hideg miatt, de a fütyköse alig volt látható.

A szemét behunyta, így jól szemügyre tudtam venni. Ártatlanul paskoltam egy ideig a vizet, aztán megjött a bátorságom.
– Megmutatod? – kérdeztem.
– Mit? – fordult felém.
– Hát, amit csinálsz, ahogyan úszol a vízen, és nem kell csapkodnod – válaszoltam.
– Csak feküdj fel a vízre, és hajtsd hátra a fejed! – irányított.
– Tartasz? De közben tartsd csukva a szemed! – figyelmeztettem fölöslegesen, mert úgysem tudtam ellenőrizni, mit csinál közben. Nézi-e a szőröm, vagy a fehér melleimet. Én is becsuktam a szemem, és kifeszítettem a testem, ahogyan az öcsém mondta. Éreztem, hogy keze a derekamon van, aztán elengedett, és csodák csodája … lecsuklottam.
– Maradj úgy, ha mondom!
– Megijedtem – prüszköltem.
– Ne félj, itt vagyok – nyugtatott. – Újra behunytam a szemem, és kipróbáltam a dolgot. Kitolta fenekem, és most nem zavart annyira, hogy ő is itt van, fogja a testem, elvégre ő is meztelen, egyformák vagyunk. Nem bántam, hogy a víz fölé mered a mellbimbóm, és érzem a kezét a fenekemen. Mikor elengedett, azt is hihettem, hogy egyedül vagyok ezen a nagy zöld tavon.
– Sikerült – örvendeztem, és nyomtam egy puszit az öcsém behunyt szemére, mikor végre fennmaradtam. – Tudok lebegni!
– Hát persze, nem olyan nagy kunszt – hűtött le, és odébb úszott. Lebukott, és elvesztettem szem elől. A következő pillanatban összekaptam a lábaimat, mert közé furakodott valami. Gabi volt az.

A nyakába emelt, és hangosan kifújta a vizet.
– Jesszusom, de megijesztettél! – kiáltottam. Zavart, hogy tök meztelenül ülök a vállain, és a csupasz puncim a nyakának feszül. Lenyúltam, hogy megtámaszkodjak a mellkasán. Ha akkor félrefordítja a fejét, egyenesen az arcába nyomódik a mellem. Felegyenesedtem, körülnéztem, de senki nem volt a közelben, aztán lecsusszantam. Úszkáltunk egy darabig, aztán meguntam, pedig a víz melegebb volt, mint a Dunában.
– Nincs törülközőnk – szontyolodtam el, ahogyan a part felé fordultunk.
– Hamar megszáradunk – jelentette ki Gábor.
– Te ott, én meg a saját helyemen! – mondtam neki.
– Oké, oké – nyugodott bele a dologba. Kiértem, és elhevertem a füvön.
– Kár, hogy a strandon mindig abban a szörnyű ruciban kell fürödnöm – szóltam át neki egy kis idő múlva.
– Gondolod? – kérdezte – Egy csaj a múltkor mutatta meg a nudi szakaszt a parton – büszkélkedett.
– Hé, nem is mondtad, hogy nudizol! – És különben sem látszik rajtad – gondoltam vissza a fenekére, és hasra fordultam, hogy az enyém is megszáradjon.
– Ááá, új a dolog.
– Így otthon is tudnánk napozni, ha nem leselkednél mindig – mondtam neki egy kis gondolkodás után. – Kitaláltam, hogyan.
– A kertben nudiznánk? Az szuper lenne! – lelkesedett. – Áthívom Évit is!
– Hé, hé, lassan a testtel! Még jó, hogy nem szólsz mindenkinek! – dohogtam.
– Na jó, de ma kipróbáljuk! – kérlelt, és már el is kezdett öltözni.
– Várj egy kicsit, én még nedves vagyok – mondtam, és egy kicsit széttettem a lábam, mert ott voltam a legnagyobb lemaradásban.
– Majd vigyázz a seggedre, mert az nagyon fehér! – mondta, de ezt hangosabban hallottam, mert ekkor már ott állt fölöttem.
– A tiéd is! – mondtam durcásan.
– Jól van, na. Amúgy jó fej vagy! – jegyezte meg átmenet nélkül. – Nem is értem, hogy egy ilyen klassz csaj, mint te, miért nem kelti fel az itteniek figyelmét… – csóválta a fejét, és látszott rajta, hogy csak félig gondolta viccesen a dolgot.
– Te viszont állandóan utánam koslatsz! – korholtam.
– Na hallod! – nem tudod, milyen szexi tudsz lenni azokban a kis rucókban.
– Igen? – vontam fel a szemöldököm, miközben lassan felemelkedtem a fűről. – Fordulj el, amíg felöltözöm. – A csupasz fenekemre húztam a nadrágom, és belebújtam az ingembe
– Melyik tetszik? – kérdeztem, amíg a széles hátát nézve igazgattam a sörényem.
– Az a kis… – Szerintem te ezt jobban tudod! – vágta ki magát, és talán igaza volt, ahogy visszagondoltam a reggeli játékra.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.