szexpartner , erotikus masszázs ellenőrzés

Bedobtam a feleségem a közösbe – és élvezte!

Alig vártuk már a feleségemmel a nyaralást. Idén nyáron úgy terveztük, hogy a kölköket a nagyszülőkre bízzuk és elmegyünk kettesben és élvezzük a pihenést. Már lassan húsz éve vagyunk együtt és nagyon jó a kapcsolatunk. A feleségem még nem volt 17, amikor megismertem, és én voltam a számára az első férfi, akivel lefeküdt. Az idők folyamán aztán sok minden történt, és így 36 évesen már nem mondható tapasztalannak a szex terén. Igazán izgalmas és izgató jelenség nagyon szépen karban van tartva, sokkal fiatalabbnak tűnik a koránál és nagyon szexi. Soha nem akartam egy férfi börtönébe zárni, szerettem volna, ha megízleli a szex különböző formáját, és kb.10 évvel ezelőtt el is kezdődött Nála ez az „ízlelés”. Sokszor mondogattam Neki, hogy szívesen nézném, ahogyan mással szeretkezik, vagy beszállhatna hozzánk még egy pasi, és ezek a szavak olyan komoly izgalmat váltottak ki Nála, hogy egyszer összehoztuk egy közös barátunkkal ezt a hármas partit. Annyira jól sült el ez a dolog, hogy gyakori ismétlés, aztán újabb férfiak fordultak meg Benne. Ezek a kis kalandok jöttek többnyire spontán, nem sokat kellet jelentkező után nézni. Nem csoda. Igazi bombázó basznivaló anyuci, olyan nő, aki után fiatalabb, idősebb megfordul, és egyből a szex jut eszébe. Csinos, ápolt, kerek cicik szép bimbóudvarral, keskeny derék, formás csípő, feszes gyönyörű popsi, is izgatóan szép hosszú lábak. Mindig csinosan, és szexin öltözik, általában miniben jár, és egy ideje, nem hord bugyit a szoknya alá, mert tudja, hogy engem nagyon izgat, ha látom, hogy idegenek figyelik, és elkerekedett szemmel lesik, ha valahol társaságban leül. Sokat sportol, és nagyon ad magára.

Belföldre utaztunk kikapcsolódni egy hétre, élvezni a strandolást, a jó időt és a fesztiválokat. Igazára kis kalandok sem voltak ellenünkre, megbeszéltük, ha össze jön valami, akkor majd meglátjuk, de főleg a több férfi élvez egy puncit felállást részesítettük előnyben mindig. Egy panzióban szálltunk meg, és első nap elmentünk egy pihentető fürdésre a strandra. Feleségem nagyon benne lett volna egész nap egy jó kis szexben, és nekem sem lett volna ellenemre. Nagyon kívánatos volt a falatnyi kis bikinijében, láttam néhány fiatal srácon, hogy gondolkozás nélkül elkapná, ha lenne rá lehetőség.

Délutánra már pár fiúval kialakult egy kis ismeretség, huszonéves srácokkal, akik szintén itt nyaraltak, és láthatóan élvezték az életet. Erős, izmos és fiatal csapat volt, fociztak, piáltak, ökörködtek, de közben lopva mustrálták a feleségemet, aki csöppnyi alig valamit takaró fürdőruhájában nagyon jó látvány volt Nekem szinte folyamatosan állt a farkam, ahogyan elképzeltem ezeket a fiúkat a feleségemmel, és mondtam Neki.
– Te ezek a fiúk szerintem itt helyben megdugnának, annyira bejössz nekik.
– Á, nem hiszem, hogy egy ilyen idős csajra vágynának, annyi itt a szép fiatal lány.
– Ne mondd már! Nézd meg, órák óta próbálnak mindenféle dolgot kitalálni, hogy a közelünkbe férjenek. Meg különben is, annyira jól nézel ki, hogy nekem is a baszáson jár az eszem, mióta itt vagyunk.
– Menjünk be egy kabinba egy kicsit, és ott kényeztethetnénk egymást – ajánlotta.
– Menjünk, mert lassan szétdurranok.

Bent az öltözőben éppen nem volt senki, amikor magunkra zártunk egy kabint. Leguggolt elém, elővette a kőkemény farkamat és elkezdte nyalogatni, majd bevette a szájába. Túl nagy mérettel nem büszkélkedhetek, viszont nagyon kemény, és általában sokáig bírom, de annyira jól csinálta, és annyira izgató volt a látvány és a helyzet, hogy éreztem, hogy nem sokáig bírom.
– Be akarom a puncidba tenni, és ott élvezni – mondtam suttogva, bár nem hallottunk senkit, hogy rajtunk kívül ott lenne.
Felállt, megfordult. Kikötöttem a bikinifölsőt, és masszírozni kezdtem a bimbóit. Halk sóhaj, és keményen álló mellbimbók jelezték, hogy nagyon tetszik Neki, amit csinálok. Kibújt a kis fürdőbugyiból, és a popsiját tolta felém. Majd megfogta a farkam, előredőlt és beigazította magának. Éreztem, hogy nagyon nedves a puncija, így megfogtam a derekát, és belöktem a farkam.
– Aaaah…! – sóhajtott fel kedvesem, és megtámasztotta magát a falnál.
Én elkezdtem hátulról baszni a punciját, ami forró volt és kellemesen szűk és nagyon izgalmas volt látni, ahogy a farkam ki-bejár a gyönyörű popsijánál. Már nem is tudtunk volna nagyon csöndben maradni, mert a puncijában mozgó faroknak jellegzetes cuppogó hangja és kedvesem halk sóhaja is szépen hallatszott. Én már alig tudtam visszatartani a kilövellést, ezért mondtam:
– Egy kicsit lassítsunk, vagy álljunk le, mert mindjárt elmegyek.
Kiszálltam, és megfordult. Csókolgatni és cirógatni kezdtem a melleit, és ujjal benyúltam a puncijába, kicsit masszírozni belülről. Nagyon élvezete a dolgot.

Közben azért hallottuk, hogy jönnek be néhányan átöltözni, majd kimennek, így próbáltunk nagyon visszafogottak, és csöndesek maradni. Egyszer csak kicsit hangosabb társaság jött be az öltözőbe, és kezdtek beszélgetni. Egyből fölismertük az alkalmi ismerőseink hangját. Nem gondolták, hogy ott vagyunk és halljuk Őket, így bátran beszélgettek egymással.
– Szerintem az a nő egy bombázó, aki ott volt mellettünk a férjével –mondta egyikük.
– Egy igazi érett csaj, de megcsinálnám – felelte egy másik.
– Figyelted, milyen segge volt? Amikor föltérdelt egyszer-kétszer alig bírtam magammal. Széjjel dugnám a popsiját.
– A puncija is finom lehet.
– Ja, de a faszija vigyáz rá. Ott ült mellette egész nap
– Ha egyszer megízlelné azzal a szopós szájával farkamat, nem is szokna le róla többet. Mennyire jó az a nő! Vajon holnap itt lesznek?

Folyamatosan a feleségemről beszéltek, hogy mit csinálnának Vele, Ő ezen annyira beindult, hogy nem is sejtik azt, hogy ott vagyunk tőlük pár méterre és ennyire szókimondók, hogy megint fölkínálta a punciját, és pár lökésem után elkezdett élvezni. Harapta az öklét, hogy ne sikítson, és az élvezet hullámai folyamatosan rázták. Én is elmentem telelőve a forró punciját.
A fiúk pedig elkészültek, nem gondolva, hogy egyikőjük pont a mellettünk lévő kabinba öltözött át, pár centire pedig éppen dugták azt a nőt, akire rágerjedtek.
Megtörölköztünk, és miután visszabújtunk a fürdőruhánkba visszamentünk a strandra.
– Szóval még mindig azt mondod, hogy nem kellenél a srácoknak? Meg ahogy láttam Neked sem lenne ellenedre, ha ez a négy srác külön-külön, vagy akár egyszerre foglalkozna Veled.
– Te mit szólnál hozzá? – kérdezte.
– Tudod, hogy én nagyon szeretlek és bízom benned, és azt is tudod, hogy nagyon szeretem nézni, ahogy mással is kefélsz. Ez az én perverzióm. Meg azt is tudom, hogy szükséged van arra, hogy keményen megdugjanak, de attól még engem szeretsz. Most nyaralunk, és ilyenkor több minden belefér. Szerintem, ha találkozunk velük, akkor majd úgy irányítjuk a dolgokat, hogy valami jó dolog összejöjjön.

Hazamentünk az apartmanunkba, felöltöztünk csinosan és megbeszéltük, hogy elmegyünk este sétálni, kiülünk valahová, borozgatunk, nézelődünk. Találtunk egy helyet, ahol elég sokan jöttek-mentek, szólt a zene, kirakodóvásár étel ital és programok voltak. A feleségemen egy rövid farmer szoknya volt, természetesen bugyi nélkül, magas sarkú szandállal, és egy szinte teljesen átlátszó fölső egy fekete melltartóval. Sétáltunk, nézelődtünk, majd kértünk egy kis bort, és egy kis kaját és leültünk egy sörpadhoz, aminél nem ült még senki. Egyre nagyobb lett a tömeg, amikor egyszer csak észrevettem, hogy kedvesem csillogó szemmel mosolyog, majd mutatja a fiúkat a strandról, hogy tőlünk néhány méternyire helyet keresnek maguknak, ahol megihatnák az italukat. Láttam feleségem tekintete összetalálkozott az egyik fiúval, majd rámosolyog. Nagy örömmel jöttek oda. Gondoltam magamban, hogy ez mekkora véletlen, hogy éppen ők is itt vannak.
– Van itt néhány szabad hely? – kérdezte az egyikük.
– Sziasztok. Ha már a strandon is egymás mellett voltunk, gondoltuk itt is foglalunk nektek – mondtam.
– Biztos, hogy nem zavarunk? – kérdezték.
– Ugyan már, jól jön négy ilyen csinos fiatal testőr ilyen idős páros mellé – mondta nevetve kedvesem.
– Ne mondd, hogy idősebb vagy, mint mi! –bókolt az egyik srác.
Elkezdődött egy beszélgetés, ismerkedés. Az hamar lejött a fiúknak, hogy szívesen vesszük a társaságukat, és a feleségemnek nincsenek ellenére a bókok, amiket kap, és hogy én sem játszom a féltékeny férj szerepét. 25 évesek, sportolnak, most pedig éppen az aktuális éves szabadságukat töltik, ami tömény piálás, csajozás, bulizás. A pénz nem gond, kivettek egy házat, és ott minden, ami belefér. Egyre hordták a piákat, én elég jól bírtam, de kedvesemen láttam, hogy egyre jobban becsíp. Pár óra múlva már úgy beszélgettünk, mint ha régi ismerősök lennénk, a téma is egyre sikamlósabbá kezdett válni. Figyeltem, hogy egyre bátrabbak, amikor italért mentem és sorban álltam láttam, hogy ketten közben mellé ülnek, és mire visszaértem már az egyik úgy beszélt, hogy a keze a feleségem combján volt. Láttam merrefelé halad a dolog, és tetszett is bevallom. Kedvesem szemén, és reakcióin is láttam, hogy egyre jobban élvezi. Amikor egy kicsit elment az asztaltól, mert hozni akart Ő egy ásványvizet, vagy valami harapnivalót, akkor rögtön az egyik srác, aki a „falkavezér” volt négyük közül felajánlotta, hogy elkíséri. Láttam, hogy a sorban állva mögötte van a fiú, és hozzányomja feleségem fenekéhez magát, aki nem húzódik el, hanem inkább lassan mozgatja a csípőjét.

Az asztalnál is ment a beszélgetés.
– Nem félted a feleségedet?
– Mitől félteném. Nagy lány, tud magára vigyázni, ha akar.
– Nagyon jó nő –szólt az egyik srác. –Gyönyörű lábai vannak.
– Látom, hogy tetszenek a lábai,és gondolom érezted is, hogy milyen feszesek a combjai az előbb amikor fogtad. –mondtam neki.
– Nem gond?
– Figyelj mi már nagyon régóta vagyunk együtt, mindent megbeszélünk. Délután a kabinban titeket is kibeszéltünk, miután átöltöztetek.
-Ott voltatok az öltözőben?
– Nem bírtunk már magunkkal. És a feleségem azt mondta utána, hogy reméli nem csak szájhősök vagytok – válaszoltam.
– Ezt nem hiszem el, hogy ezt a bombanőt megkaphatjuk!
– Persze csak szigorú férji felügyelettel – mondtam.
Visszajött a drágám a fiúval, és bejelentette, hogy neki most el kell menni pisilni, lenne-e valaki hajlandó elkísérni? Szinte az asztalt döntötték fel, úgy ugrottak.
– Te gyere! – mutatott kedvesem az egyik srácra, aki majd 190 magas volt és teljesen kigyúrt felsőtesttel bírt, akkora karral, mint az én combom –Itt néhol sötét van, és kell egy erős testőr mellém – mondta nekem.

Több mint 15 percig voltak távol, közben a negyedik fiú is be lett a dolgokba avatva, hogy össze lehetne hozni valami spontán dolgot az éjszaka. Megbeszéltük, hogy elmegyünk a nyaralóba amit bérelnek, és ott bulizunk egy nagyot. A többi majd kialakul. Visszajött a feleségem mosolyogva, a srác kicsit furcsán viselkedett. Láttam, hogy kerüli a tekintetem, gondoltam, hogy csináltak valamit. Kettesben kedvesemmel elmentünk sétálni, és hogy megbeszéljük a fejleményeket. Pár perc múlva átölelt, hozzám nyomta a csípőjét, és megcsókolt. Éreztem valami kicsit furcsa sós ízt a szájába.
-Azt akarom, hogy megbasszanak ma este mind a négyen, nagyon sokszor és nagyon keményen – mondta.
– Úgy érzem, a nyelveden, hogy már megtetted az első lépést. – válaszoltam.
– Leszoptam a srácot, nagyon finom volt, és hatalmas a farka. Az összest le fogom szopni, fogd meg a puncimat milyen nedves. Mindig azt akartam, hogy sokan élvezkedjenek rajtam, és most itt a lehetőség. Fiatal, jó fej srácok, imádnak és meg akarnak baszni. Te pedig azt mondtad, hogy szereted látni, ha engem basznak mások. Mire várunk?
Meglepődtem, hogy ennyire jól alakulnak a dolgok, és ennyire be van indulva.
– Figyelj, drágám. Miközben elmentél egy kicsit, addig én elmondtam a fiúknak, hogy mi a helyzet. Készülj fel, hogy ma éjszaka olyanban lesz részed, amiben még nem volt…

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.