Karcsi és Niki XI. – Megkeféltek rendesen

Egy hideg őszi napon történt már nagyon régen. Még ma is tisztán emlékszem a gyönyörű élményre, amiről a legtöbb nő csak álmodik, én viszont átéltem, azóta mondjuk többször is, több férfival,de ez volt az első.

A barátom, Karcsi és én a nyugatiban találkoztunk először. Ő a szemben lévő épületben dolgozott. Már az első perctől kezdve tudtam, hogy randizni szeretnék vele. Minden alkalmat kihasználtam, hogy flörtölhessek vele, és egy napon meghallgatásra talált a kívánságom. Nemsokkal később elkezdtünk találkozgatni.

Eltelt néhány hónap és a kapcsolatunk egyre mélyült. Megkapta tőlem a legértékesebb dolgot, amit egy lány egyáltalán adhat, az anális szüzességemet. Fülig szerelmes voltam belé, és ő is belém. Mindennap csak úgy rohantam haza a munkából, aztán át hozzá, azon gondolkodva, milyenfajta szexuális élvezeteket fogunk felfedezni aznap.

Imádta a szexet, de a legjobban attól gerjedt be, amikor az ajkaim közé vettem a farkát. Azt mondta, én szoptam le legjobban élete során. Mégjobban felizgatott, amikor ezt hallottam. A barátai is szerettek, mondták is Karcsinak, hogy milyen szerencsés, amiért ilyen csinos barátnője van. Elképzelhetitek, mennyire szerettem ezt hallani.

Egyszer Karcsinál voltam, a nappaliban ültem, észrevettem, hogy a lakótársa, Jácint nagyon szúrósan néz engem. Mintha akarna tőlem valamit. Nem igazán tudtam, hogyan reagáljak erre, mert sohasem fordult meg a fejemben, hogy más férfival legyek Karcsin kívül.

Akkor Karcsi belépett a szobába. Úgy éreztem, a homlokomra van írva, hogy le akarok feküdni Jácintsal. Gyorsan kimentem a szobából és hoztam egy-egy pohár bort mindkettőjüknek. Ők ketten a földön ültek és nézték a tévét. Ahogy beléptem, Jácint megfogta a karom, és engem is a füldre húzott. Próbáltam szabadulni a fogságomból, eközben a földre huppantam, a fekete csipkés blúzom kigombolódott és a melleim tökéletesen kilátszottak, mert nem volt rajtam melltartó.

Karcsi Jácintra nézett és azt mondta:

– Hát nem ő a legszexisebb?

– Igen, nagyon megdobogtatja a szívem – válaszolta Jácint.

Ekkor nagy gombóc volt a torkomban és egyre jobban felerősödött bennem a hármas szex gondolata.

Hirtelen megszólalt Karcsi:

– Hé, Jácint! Gyere, vigyük be őt a hálószobába!

Erőt vett rajtam az idegesség és az aggodalom, hogy ez tényleg velem történik. Ők ketten felemeltek és óvatosan a hálóba vittek. Vetkőzni kezdtek. Nem tudtam elhinni, hogy ez igaz lehet. Élveztem a dolgot, hogy mindketten arra készülnek, hogy megdugnak.

Farkaik már teljes pompájukban álltak, amikor az utolsó ruhadarabjaik is a földre kerültek.

Először Karcsi kezdett csókolni, közben Jácint benyúlt a szoknyám alá és lehúzta a bugyimat. Az ajkaival megérintette a combomat, lágy csókokat lehelve oda, ahol éppen járt. Karcsi a blúzom maradék gombjati is kigombolta, felemeltem a karjaimat és ő levette rólam a vékony felsőrészt. Már majdnem meztelen voltam, kivéve a szoknyámat. Jácint nyelvével már a puncimban kalandozott, gyakran megérintve érzékeny csiklómat.

Puncimból csöpögött a nedvesség, és nem győztem várni a farkaikat. Egy szót se szóltam, de az arcomra lehetett írva:

– Dugjatok meg! Dugjatok meg jól!

Ekkor Karcsi megkérdezte Jácinttól:

– Elől vagy hátul szeretnél lenni?

Ő magára rántott és a megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem őt azzal, hogy a farkára ültem. Nagyon kellemes érzés volt, még most is emlékszem. Elég nagy kerületű, ívelt farka volt, és mélyen behatolt a nedves puncimba. Ekkor Karcsi mögém helyezkedett és lassan a popsilyukamba nyomta a faszát. Emlékszem, szokatlan érzés volt, de érdekes módon óriási élvezettel párosult. Nem tartott túl régóta a dolog, amikor éreztem, hogy Jácint a puncimba engedte a spermáját, miközben a popsim is munkára volt fogva. Hallottam, hogy Karcsi is közel jár a lövelléshez és a következő amit éreztem, az az ő spermája volt a popsilyukamban.

A következő percekben csak feküdtünk ott, és megállapítottuk, hogy nagyon jó volt az együttlét. Ez volt a legjobb vasárnapi matiné, amit valaha átéltem. Különösképpen azért, mert azóta se volt több hasonló élményünk. Viszont a féltékenység szikráját sem fedeztem fel egyikünkön sem. Csak annyit mondhatok, hogy csodálatos volt és nem bántam meg.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.