Catrin mocskos titkai

A lány lustán simította végig hollófekete macskája bársony bundáját. Kiélvezve a selymes fényű szőr érintését és az állat dorombolását. Ismét eljött a reggel, amikor minden visszaváltozik a külvilág számára megszokott rendbe. Ő a mintafeleség és állatbarát. A jótékonysági rendezvények unalmas üdvöskéje, a külvilág előtti jó kislány, kéjesen mosolyogva gondolt az estéjére. Ilyenkor mindig jó kedvre derült és ezt semmi sem ronthatta el.

– Patrik, a férje, most is serényen készülődött valami dögunalmas tárgyalásra. Már nyoma sem volt annak ami köztük történt. Pedig a felrémlő emlékek tüzessége egy várost képes lett volna felgyújtani. Szíve szerint most magához nyúlt volna, hogy a múlt villanásain kéjesen elringatózva elnyújtsa az élményt.

A férje rágyógyulva a mobiltelefonjára hümmögött valamit a túloldalon beszélőnek. Láthatóan kevéssé érdekelte annak mondandója, mégis magára kényszerítette a figyelmet. Tekintete sokszor tévedt az ő asszonyára. Annak hosszú és formás combjaira. Mindent megadna azért, hogy újra közéjük furakodhasson, de még várnia kell rá. És fogalma sincs, meddig fog tartani ez a gyötrő vágyakozás. A gyűrűben kényelmetlenül megfeszültek a heréi, ez emlékeztette arra, hogy a szíve hölgye ismételten a zárkájában hagyta. Az asszonyé a döntés az élvezetekről.

Immáron Catrin bármilyen kérését hajlandó lett volna teljesíteni, csak egy fél órára le kerülhessen róla a CB6000-es. De a hölgy kegyetlenül élvezte a helyzetet, azt hogy mindenben ő dönt valójában. Még arról is, hogy egyáltalán mikor állhat fel a szerszáma. A kellemetlen feszülés mindig emlékeztette, hogy kihez tartozik és ki a kulcsok őre. És a feleségéből, a kis szende lánykából igazi dög lett, akivel nem érdemes vitatkozni. Akinek nem lehet ellentmondani.

– Főzzél nekem egy kávét. – vetette oda Catrin, mikor látta, hogy végzett a hívással és Patrik ugrott, hogy teljesítse a kérését, abban reménykedve, talán meggondolja magát és ma reggel mégis kiszabadulhat egy picikét a kígyó a börtönéből.

De pár percen belül rájött, hogy csalódnia kell. Az asszony elkezdett készülődni a naphoz: öltözködni, sminkelni. Láthatóan egyáltalán nem hatotta meg az, hogy fél éjszaka a kedvére tett. Patrik igyekezett elterelni a gondolatait és reményeit más irányba. Fejből sorolta fel magának a cége statisztikáit és a száraz dögunalmas téma hatására enyhült a szorítás a farka körül, a golyói sem húzták már annyira.

– Akkor este találkozunk – lehelt búcsúcsókot Catrin szájára, de a lány csak gúnyosan vigyorogva simított végig a nyakában lógó aprócska kulcson.
– Este – hagyta rá – és ne feledd, ma az anyáddal vacsorázunk.

Patriknak minden életkedve elment. Úgy matekozott, hogy akkor ma még annyi sem fog történni köztük, mint az előző este. Pedig fél éjszaka nyalta-falta az ő gyönyörű Úrnője punciját, még mindig a nyelvén érezte az ízét, az orrában az illatát. A bársonyosan puha csikló tapintását. Hallotta, ahogyan a fülében csengenek a hölgye sóhajai és örömsikolyai. Ahogyan irányítja őt, ahogy semmibe veszi.

“Nyaljad te kis senkiházi, többet úgysem érdemelsz!”

“ – Te kis buzeráns, azt hiszed, a pisilőkédet másra is használhatod? Csak az igazi férfiaknak van farka, te pedig nem vagy férfi!”

Miközben ezen morfondírozott, a ketrece újfent megfeszült. Már három hete nem történt semmi a farkával. Még egy aprócska elrontott orgazmus sem. Pedig már abban is benne lett volna, hogy miközben veri magának az Úrnője cipőjére, az pálcával veri a hímtagját. Vagy Catrin intézi el kézzel és a kérdéses pillanatban csak hagyja kifolyni. De hát a remény hal meg utoljára. Ilyen hosszan még sosem kellett kibírnia a ketrecben. Eddig az Úrnő mindig tíz nap vagy egy hét után megkönyörült rajta. Most nem.

A legutóbbi beszerzése is a szex shopban egy farok feltét volt, őrült megalázó lett a számára, mikor eljött a tizedik nap és ahelyett, hogy végre szeretkeztek volna, vagy megfeji az asszony, ráadta a ketrecre ezt az eszközt is, és közölte vele, így dughatja meg egész éjjel. Miközben Catrin vagy ötször elélvezett, ő semmit nem érzett a farkával. Csak az asszony örömét látta maga előtt, az orgazmustól megváltozott arcát, ahogyan újra és újra felül az öröm hullámaira. Egyfelől imádta az egészet, hogy csak a nőé. Az ő tulajdona. Másfelől zavarta is. Hiszen bárcsak egy icipicit érezhetné őt. Legalább a kitüremkedő fitymájával. A végén már dühből és frusztráltságból kúrta a nőt, meg akarta neki adni, amire vágyik, abban a reményben, hogy végül valahogy ő is kielégülhet.

De csalódnia kellett. Miközben a szexuális energiái az egekben szárnyaltak és arra vágyott, hogy ő is érezzen, a felesége teljesen kielégült. Majd tisztára nyalatta vele az eszközt és elrakatta. Patrik élete legkeményebb éjszakája volt és a felcsigázott vágyainak már semmi sem szabhatott gátat. Bármire hajlandó lett volna egy rendes orgazmusért. Egész éjjel éberen bámulta a plafont, miközben ez az édes szőke ördög békésen szuszogott mellette.

Az egész napi pörgés közben teljesen kiment a fejéből az esti vacsora és a magán üzeneteivel sem foglalkozott. Egészen addig, amíg futár nem érkezett az irodába. Az egyszerű barna papírba burkolt csomag nem keltette fel addig a figyelmét, amíg meg nem látta a feladó személyét. Úgy kerülgette, mint macska a forró kását. A kézírást is nagyon jól ismerte. Hiszen nem kevés energiájába került kigolyózni őt az életükből. Rendall volt Catrin régi udvarlója, és még él féltékeny lesz rá. Most valahol megnyugtatóvá vált a tudat, hogy a kulcs a feleségénél van. Hiszen annak a jelképe is a kis eszköz, hogy ők csak egymáshoz tartoznak.

Megcsörrent a telefon, a kijelzőre pillantva látta, hogy Catrin keresi…

– Igen?

– Megkaptad a csomagot? – szólt a szokottnál is hűvösebben a mézédes hang..

– Igen megkaptam.. – forgatta immáron rosszat sejtve.

– Akkor bontsd ki és ma este viseld ami benne van.

Patrik nagyot nyelt. Nem értette az egészet.

– Anyámmal vacsorázunk – kezdett volna bele, de Catrin türelmetlenül félbeszakította.

– Tudom, de hosszú az este, még megyünk máshová is..

– Miért pont Rendall a feladó? – gúnyos kacagás volt a válasz..

– Este meg fogod tudni. Emlékszel? Nem kérdezhetsz… – régen kellett már őt így emlékeztetni a helyére.

– Értem – vett egy mély levegőt – Akkor este..

De nem érkezett válasz. Az asszony bontotta a vonalat, úgy látszott Catrint nem érdekelte Patrik reakciója.

*******

Catrin imádta a bársonytalpú kis barátját. Minden földi jóval elhalmozta és a férjét is szerette. Ez kétségen felül állt. Egész nap a vacsorára és az utána elkövetkezőkre készült. Régi álmát óhajtotta valóra váltani és mindenkorra leszámolni Patrik féltékenységével. Vagyis inkább bizonytalanságával. A férfi volt számára az ő féltett kicsi kincse, akivel minden álmát és vágyát valóra válthatja és aki mindent megtesz az ő örömére és kedvére.

Direkt hagyta két héttel tovább frusztrálódni a kalitkában. Ő maga is majd megőrült egy rendes dugásért, azért a vibrátorok és a feltét nem ugyanaz, mint egy igazi hús – vér faszt magába fogadni. De tűzoltásnak jó, amíg elérkezik az idő, hogy megkapja a desszertet. Márpedig ő mindig megkapja azt, amire igazán vágyik. Jelen esetben pedig tudtán kívül az egyik vágya végig megegyezett Patrikéval, csak még a férje sem tudta magáról, hogy képes lesz átlépni azt a bizonyos határt.

Sokat segített a döntésben, hogy a párja minden jelszavát ismeri. Így gyerekjáték volt bejutni a kedvenc pornó gyűjteményébe. Könnyűszerrel találta meg azokat, amiket a házasságuk előtt a férfi a legsűrűbben nézett. Először megdöbbent rajtuk, hiszen Patrik sosem említette az ilyen irányú vonzódásait, de hát ez a kapcsolat nem a szégyenlősségről szólt. Csalódást okozott neki a titkolózással és eldöntötte, ma este végleg a pasi fejébe vési, kihez is tartozik. Előtte nem lehetnek titkai.

Hosszú évek óta építgette a köztük lévő köteléket és bizalmat. Az asszony a gyűjtemény láttán megijedt, hogy az egész csak egy kártyavár. A férje vakon megbízott Catrin szexualitásában és minden vágyát teljesítette. Már megszűnt köztük az óvatosság. Míg régen el-el hangzott a menekülő szó egy-egy határfeszegetésnél, ma már elő nem fordult volna. Úgy olvadt a kezében, mint a viasz. A farokfeltétnél ugyan akadt egy pillanatnyi döccenő és látta rajta a csalódást, de ismerte annyira, hogy tudja ezt csak az orgazmus hiánya okozza.

De ezek a videók meggyőzték a nőt, hogy van még hová fejlődnie a köztük lévő kapcsolatnak. Hiszen még most is akadnak vakfoltok, ahová a férfi nem engedte őt be. Márpedig a teljes és feltétel nélküli bizalomba nem férnek bele ilyen kis titkocskák. De ma este le fog hullani a lepel mindenről.

Magában somolyogva ellenőrizte a combfixét és a harisnyatartóját. Szerette, ha tökéletes minden porcikája egy nagyobb szeánsz előtt. A legnagyobb örömet a hatalom gyakorlása szerzett, az ártatlan kislányos külső megtévesztően hatott a külvilágban. A szerény kislány, aki egy üzleti ragadozóhoz ment feleségül. A kis naiva, aki bedőlt a gonosz férfinak.

Ez a naiva most elégedetten szemlélte magát a tükörben. A könnyű tavaszi kabát alatt fekete latex miniruha rejtőzött. Macskaszemeket festett magának, imádta a füstös, erős sminkeket. Kiemelték az átható jéghideg kék szemeit. A jókislányos szőke haja, most szigorú kontyban rejtőzött a fekete paróka alatt. A lábait pedig extra magassarkú csizmába bújtatta. Imádta, ahogyan a latex ruha megfeszült az aprócska mellein. Patrik a hosszú évek során a szerényebb énjét ismerte meg, de itt az ideje megmutatni a benne rejlő Úrnőt teljes valójában. Akinek a lábai előtt hevernek a férfiak.

Szerette az átalakulás pillanatát, amikor minden gátlását ledobta magáról, hogy csak a vágyainak éljen. Még egyszer ellenőrizte magát a tükörben, hiszen utoljára Rendallnak csípte ennyire ki magát, de Patrik most már megérdemli ezt az énjét is. Mosolyogva szemlélte végig a nappalit. Mindent előkészített az estére. Az asztalon már kikészítve várták a játékszerei: néhány kisebb pálca és paskoló, ha rendre kell utasítania a férjét. A kedvenc “Maradj csendben!” készlete a gaggel és a kikötöző szíjjak, bilincsek. Pár vibrátor és sikosító.

Gúnyos mosolyt dobott a síkképernyős tv felé, ami szinte uralta a nappalit és végig simított a kamerán. Ellenőrizte, hogy a megfelelő szögben legyen. A kedvenc bársonytalpúját pedig bezárta a szobájába. Ezen az estén nem kell négylábú néző. Így is két szemmel és egy farokkal többen lesznek a megszokottnál. Pittyent a telefonja. Patrik volt az.

“Kibontottam a csomagot. Minden a helyén.”

“Jó fiú…” Még egy mosolygót is biggyesztett a végére. Most már minden csak az időzítésen múlik….

***

– Jöhet a desszert? – kérdezte Patrikot a felesége. Patrik nem tudott napirendre térni az asszony megváltozott külseje felett. Még sosem látta ennyire dögösnek és ridegnek. Azzá a fajta szépséggé változott, akiről minden férfi ábrándozik, miközben a heréik visszaköltöznek a hasfalukba a félelemtől. Egyszerre vágyott rá és menekült volna.

A távirányítós plug kellemesen bizsergett a fenekében, ugyanakkor elég kellemetlen perceket okozott a ketrecben senyvedő farkának. Folyamatosan próbált felállni, de a CB tette a dolgát, csak részleges merevedésre akadt helye benne, így eléggé kellemetlenül húzta a gyűrű a heréit. Szíve szerint kiugrott volna az egészből.De nem tehette. Ugyan az anyja nem jött el a vacsorára, mint kiderült Catrin lemondta, viszont ez már csak az étteremben tudta meg és mivel kínos lett volna lelépnie rögtön a megérkezés után így végigcsinálta az egészet.

– Most szórakozol velem? – nyögte ki kétségbeesetten. Magában halkan átkozva a napot amikor belement. Ő nem így képzelte el ezt a kapcsolatot. Persze voltak szubmisszív vágyai és a farokketrec is a saját ötlete volt, mivel túl sokat maszturbált és mindent a nőnek akart adni. De nem gondolta, hogy ennyi kínlódással fog járni. Mielőtt megnősült naponta verte ki magának, akadt rá példa, hogy többször is. Nehezen szokta meg ezt a heti egy alkalmat. Több mint 2 évébe került mire sikerült úgy ahogy belenyugodnia és reménykedett benne, hogy nem lesz hosszabb bezárása, de három hete kattant a zár.

Most pedig itt ül a világ leggyönyörűbb asszonyával, akihez hozzá sem érhet akkor amikor akar, de még mindennek a tetejébe bünteti őt egy pluggal nyilvános helyen. Bár valahol tudta, hogy senki sem sejt semmit arról ami a gatyájában történik, mégis úgy érezte az egész világ ismeri a kis titkát és mindenki rajta röhög. Miközben még a felesége is gúnyosan vigyorog. Csak arra lenne kíváncsi, hogyan irányítja az eszközt, hiszen a keze végig az asztal felett van, vagyis nincs a kezében távirányító. Talán a mobilja lehet a kulcs, azt néha nyomkodja. Látott már ilyet a neten. Mindenesetre mindig változott az intenzitása, most épp olyan hirtelen gyorsult fel benne az ördögi szerkezet, hogy szívesen felugrott volna az asztaltól. De Caitrin cipő sarka épp a lábfejébe mélyedt.

– Nem. Most megeszem azt a tortát amit kikértem, majd hazamegyünk… – elégedetten szemlélte a férje fészkelődését.Tisztában volt vele milyen kellemetlen lehet a nadrágjában lenni. Ettől végigszaladt egy áramütésszerű érzés a hasában, ahogyan a méhe összerándult a vágytól. Ma este ezt a vágyat jól fogja lakatni. Úgy érezte magát mint egy igazi ragadozó és a prédája előtte ficereg.

Catrin imádta a játék előtti körítést. Meg tudott bolondulni érte, már a gondolatától is benedvesedett. De ilyenkor főleg, hiszen épp ha úgy vesszük vadászik és a zsákmány még nem is tudja milyen közel jár ahhoz, hogy az egyik kedvenc fantáziája valósággá legyen. Ezt pedig ő fogja lehetővé tenni neki, csak el kell érnie, hogy az utolsó mentsvára is romokba dőljön a férjének és könyörögjön neki. Márpedig ma éjjel fog, nem is keveset.

Nyugodt tempóban falatozta be az epertortát, miközben az asztal alatt a kecses kis lábát a férje ágyékára helyezte. A hosszú abrosz minden kis incselkedését eltakarta, miközben a tűsarok a férfi combjába mélyedt, nem túl erősen de érezhetően. Patrik nagyot nyelt, de nem mert megmozdulni, nem akart komolyabb figyelmeztetést a tűsaroknál. Főleg nem nyílvános helyen, így csendben tűrte szisszenés nélkül, ahogy nonverbálisan újfent helyre utasítják. Catrinnek igaza van. Ez már magánidő innentől, az irányítás az ő kezében van. Patrik egy senki, aki nem számít. Az asszony azt tesz vele, amihez kedve van. És ha most neki ahhoz van kedve, hogy két órán keresztül a plugot irányítsa a seggében, akkor azt fogja tenni, neki pedig kutya kötelessége eltűrni a pénisze sajgását a ketrecében. Így szólt az alku. Ő akarta, hogy az asszonyé legyen a fallosza. Nincs vissza út, nem akarta bukni a hölgyét. Ritka kincs egy ilyen nő.

***

A nappaliban Patrikot szokatlan látvány fogadta. Az asztalra kihelyezett eszközök feléről nem tudott, ezek szerint Catrinnek sokkal több titka van, mint sejtette. Az a bizonyos fekete táska, amit gondosan elzárt előle sok kincset rejthet. Nagyot nyelt miközben arra gondolt, hogy a felesége vajon miket forgathat a csinos kis fejében.

Fogalma sem volt, hogyan került a férfi újra a képbe, de nem is érdekelte. Mikor meglátta a belül szegecses jockstrap-et az asztalon lehajtotta a fejét. Bármit megtett volna azért, hogy elkerülje. A bőrből készült eszköz pontosan a farkát borította volna el a tompa szögekkel, egy merevedési próbálkozás nem csak kellemetlen lett volna benne, hanem fájdalmas is. Sajnos az éjszakait senki nem tudja kordában tartani. Esélytelen lett volna benne aludni, vagy csak létezni. De akadt még itt terpeszrúd, korbács és heresúly is, a csipeszekről nem is beszélve.

– Ugye rémlik, hogy nem vagyok mazohista? – nézett a feleségére, aki nem reagált a kijelentésre.

– Vetkőzz le! – hangzott hidegen a parancs. Patrik megértette, most tényleg nem a tündéri cukor kis felesége áll előtte, hanem Catrin Úrnő. Csak reménykedni mert, hogy nem megy túl messzire a játék. Mondjuk előttük az egész hétvége és az eszköztárt elnézve a lehetőségek száma végtelen.

– Csalódtam benned… – mérte végig Catrin a sietősen vetkőző férfit. – Az alkunk úgy szólt, hogy mindent tudni fogok rólad és a kis ványadt pisilődről.

– De én..

– Hallgass! Ki engedte meg hogy megszólalj? – csattant az Úrnő tenyere Patrik arcán. Semmi visszafogottság nem volt a pofonban és a szolga meghunyászkodott a mesternője előtt. Olyan zsigeri ösztönből, ahogyan csak egy szubmisszív képes a dominánsa előtt.

– Nézd miket találtam – nyomta le Catrin a play gombot a távirányítón és beindult egy kis film a tévén. Patrik azonnal felismerte a “Nem annyira édes hármas” című filmecskét. Nagyon régen készült, a felvételen egy nőt irányítottak ketten. Tisztán kivehető volt, ahogyan Patrik szopatja a lányt miközben egy barátja hátulról kúrja.

Lehajtotta a fejét, bár fogalma sem volt, hogyan jutott Catrin a felvételhez, nagyjából emlékezett arra, amikor készült. Elég részeg volt aznap és ki akarta próbálni, hogy milyen a másik oldal. Nagyon nem ment neki, ahogy a felvételen is látszódott egy rakás szerencsétlenség dom szerepben. A lány egy idő után ott is hagyta őket mindenféle béna faszkalapoknak lehordva. Már bánta, hogy megtartotta a felvételt. Ennek sosem lett volna szabad kikerülnie sehova.

– De honnan.. – és már csattant is a következő pofon.

– Tisztázzuk, ki vagyok én neked?

– Az Úrnőm!

– Nagyon helyes – húzta gúnyos félmosolyra a vérvörösre festett ajkait Catrin. – Szóval rajongsz a seggbe faszért. – bökött a felvételre. Épp akkor ujjaztatta meg magát Patrik a nővel a videón. Bár ezt eddig igyekezett tagadni Catrin előtt, a plug miatt is panaszkodott egy kicsit, hogy ne legyen feltűnő, de már nincs mit tagadni. Ismerte nagyon jól a felvételt. Tudta mi a vége, egy helyes vibrátor a fenekében, miközben a barátja azon röhög, minek az, hisz van kéznél igazi is.

Csak halkan suttogta maga elé:

– Igen.

– Igen Mi? – Catrin már tudta, hogy nyerésre áll. Feszült a hasa az izgalomtól, hogy valóra válik az ő perverz vágya is és pont a férjével.

– Igen, Úrnőm..

Catrin lassan végigfuttatta a kezeit az eszközökön, majd elvette az egyik gag-et az asztalról, egy fasz alakúra esett a választása. Nem túl nagyra, egy kezdőnek pont ideális és itt az ideje betörni ezt a kis vakarcsot. A makkal végigsimított Patrik ajkain, aki ösztönösen el akart húzódni, de az asszony másik kezében az aprócska pálcával a férfi seggére csapott. A csattanás után vékony pír maradt az ütés helyén.

– Cumizgass szépen, gyakorolnod kell … – Patrik értetlenül nézett, de a sajgó hátsója emlékeztette, hogy most engedelmeskednie kell. Ahogy résnyire nyitotta a száját, a farok alakú játékszert Catrin rögtön benyomta és rögzítette a helyén. Majd a térdhajlatába vágott a pálcával és ettől a szolga a földre rogyott az Úrnője előtt. Patrik farka lustán feszült neki a ketrecnek, volt egy olyan sejtése, hogy ma éjjel sem szabadul ki. Szomorúan gondolt az Úrnője keblei között rejtőző kulcsra, ami kiszabadíthatná a rabságából.

Catrin gyorsan dolgozott, hamar kattintotta a bilincseket a helyükre, miközben a férfi cumizta a minifaszt és lopva a videót nézte. Úgy látszik, végleg elfelejtheti, hogy megdughatja az asszonyát és most kegyetlenül meglakol azért az ifjúkori ballépésért.

Már nem gondolkodott azon, hogy mi történik vele. Egy volt a lényeg, a felesége megbocsássa neki a füllentéseit és vele maradjon. Őnélküle elvész mindennek az értelme, azért dolgozik, hogy a világot a lábai elé tehesse. Bármit megtehet ma este, ő készségesen eltűri a bocsánatáért. Belegondolni sem tudott, hogy mi lesz most. Csak a megbocsátás éltette. Így már értette, miért nem könyörült rajta az elmúlt hetekben.

– Szóval faszt akarsz a seggedbe, kis köcsög – a valamivel enyhültebb hangra felkapta a fejét Patrik és bólogatott. Már annyira rég volt része szexuális örömben, hogy egy straponos jelenet a vágyai netovábbjaként sejlett fel előtte. Kegyetlenül sajogtak már a heréi egy kis megkönnyebbülésért.

Catrin felkapott egy anál tágítót és előrenyomta Patrik felső testét, hogy feltárulkozzon előtte az ánusza. Kivette a lemerülő félben lévő pluggot és leköpte a lyukát. Óvatosan masszírozni kezdte, az ujjaival tágítva az izomgyűrűt, önkéntelenül is elmosolyodott a kiszolgáltatott férfi látványán. Felváltva hol leköpte, hol benyomakodott egyre több ujjacskával. Patrik halkan sziszegett, már nagyon rég volt rendes használatban a segge és a fájdalom belehasított minden mozdulatnál a hasába.

– Te kis buzi kívánod már a farkat nagyon régen, mutasd csak a kis pinádat – Immáron játékosabban csapott a fenekére és elkezdte benyomni az eszközt némi síkosító segítségével. Elég óvatosan ahhoz, hogy ne okozzon sérülést, ugyanakkor a legkevésbé sem finoman. Ha nem lett volna szájában a gag Patrik szégyen ide vagy oda, de felsikoltott volna a végbelébe maró fájdalomtól, amikor áttört az izomgyűrűkön, életében nem volt még benne ekkora eszköz és szíve szerint elugrott volna, de a bilincsek megfelelően rögzítették.

A férfi kínjai felkorbácsolták Catrin vágyait, egy kicsit mozgatta a játékszert és ahányszor mélyebbre lökte azt, a párja teste megfeszült. De bármennyire is kínlódott, az izmai játéka elárulták a lánynak, hogy egyszerre kínlódik és élvezi a helyzetet.

Ahogy a helyére került a tágító a férfi ficeregni próbált, kevés sikerrel, az elcsöppenő nemi nedvei miatt egyre megalázóbbnak érezte a helyzetet. Itt van megkötözve a szájában egy faszcumival, megszólalni vagy védekezni képtelenül és a seggét tágítják, mint a lányoknak a pornófilmekben, a seggbekúrás előtt. Ha tehetné, most a farkához nyúlna és kiverné, ehelyett csak érzi, ahogy csöpög a saját nedve a padlóra és nem tud mit csinálni. Az ánusza pedig kellemetlenül feszül. Ha tehetné, most könyörögne, hogy történjen végre valami a péniszével.

Catrin a kanapéra telepedett, és élvezte az elé tárulkozó látványt. Ahogyan a férfi hasfala megremeg a fájdalom és a kéj keverékétől. Amint belefeledkezve az érzéseibe bőszen cumizik, égnek meredő fenékkel a rózsaszínű tágítóval a lyukában. Ahogy csöpög az előváladék a megremegő farkából, amint az próbál felállni, de nem tud. Fejben el is határozta, hogy beszerez majd a játékszerének egy szűkebb változatot, amitől még ennyire sem tud reagálni a farkincája.
A bugyija teljesen elázott a látványtól, pedig még nem is érkezett meg a díszvendégük. Körülbelül van húsz perce állapította meg, ahogyan az órájára pillantott. Széttárta a lábait és elkezdte simogatni lassú lusta körzésekkel a csiklóját.

– Nézz rám – vetette oda az újabb utasítást a társának, miközben egyre mélyebben vette a levegőt és a hasa is megduzzadt a kitörni készülő vágyaitól. A teste megremegett, ahogy közeledett az orgazmus pillanata eközben a szemével fogva tartotta Patrik tekintetét. Ahogy elcsípte a férfi pillantását a nyakában lógó kulcs felé, a szájába kapta azt és játszani kezdett vele. Ő az Úrnő, és a férfi hiába könyörög akármilyen formában, a döntés egyedül őt illeti meg és ő most nélküle akar elélvezni. A pillanat egyszerűen tökéletes a számára és elengedte a gyönyör hullámait, hagyta végigcikázni a testén, felsikoltott miközben hatalmasat élvezett. Tocsogott a saját nedvében. Még épp időben kapta el Patrik vágyakozó kivert kutyatekintetét. Abban a pillantásban minden benne volt. A kínzó vágy és a bűntudat. Ekkor szólalt meg a csengő.

Patrik eszeveszett rángatózásba kezdett, ahogy a felesége elindult a bejárati ajtó felé. Mindenképpen szabadulni igyekezett az őt korlátozó eszközöktől. Így senki nem láthatja az asszonyon kívül, de a bilincsek nem olcsó másolatok voltak, minden mozdulatnál szorosabban tartották őt. A fém belemart a csuklójába és a bokájába. Az azokat összekötő láncok szintén nem voltak gyengék, így sem felállni, sem kiszabadulni nem tudott. Ebbe a vergődésbe sétált bele egy rég nem látott ismerős pár férfi cipő.

A létező összes gyűlöletét és dühét igyekezett belesűríteni egyetlen pillantásba Catrin felé, de a nő figyelmen kívül hagyta. Körbeudvarolta a cipők magas és sportos tulajdonosát. Rendall Patrik teljes ellentéte volt, magas, jóképű, szobortestű Adonisz, ha úgy tetszik. Sosem értette, hogyan tudta tőle elhappolni álmai asszonyát. Egyetlen hátránya volt Rendallnak Patrikkal szemben és az a pénz. Mindig betudta annak, hogy a vagyona miatt van vele az asszony és neki ez így megfelelt. Addig amíg az hozzátartozik a világ a helyén van. Most pedig itt van a vetélytársa és őt levegőnek nézve kellemesen el bájolog az ő feleségével.

– Kérsz inni? – csicseregte az asszony, miközben kitöltött két pohár pezsgőt és az egyiket a férfi kezébe nyomta. Rendall élvezettel forgatta a kezében a párától gyöngyöző poharat. Nagyon alaposan kémlelte a rózsaszín Moet et Chandon pezsgőt, ami Patrik pincéjéből származott. Nem egy olcsó ital, de nem olyan drága, hogy a ház “ura” ne ezzel kínálná meg minden vendégét. Bár Patrik ki nem állhatta az ízét, olyan mintha szénsavas homokot inna az ember. Ha már ő választhatna, akkor inkább Dom Perignon. Bár az inkább alkoholos szódavíz. Mindenesetre Rendall elkortyolgatta a nedűt, a ház Úrnőjének kifinomult ízlését dicsérve és elfogadta a következő pohárkát is belőle.

Patrik minden ösztöne felsikoltott, hogy az ő Úrnője kiszolgálja ezt a férget. Kétségbeesetten próbálkozott kijutni a helyzetéből, de Catrin hasba rúgta, amitől visszagörnyedt az eredeti pózba és egy könnycsepp is végig gördült a fájdalomtól. Büntette már meg az asszony pálcával, mert rajtakapta apróbb kihágásokon, de az mindig négyszemközt történt. Most viszont nézője is van a dolognak, ráadásul a gyűlölt egykori vetélytársa. Ez pedig jobban fájt a lelkének, mint maga a büntetés a testének.

– Higgadj le – nevetett fel Rendall a jelenet láttán.

– Szóval igazat mondtál. Tényleg egy kis köcsög. – túrt a hajába Patriknak, aki próbálta elrántani a fejét sikertelenül. A sportos férfi stabilan tartotta ezzel kényszerítve, hogy a szemébe nézzen.

– Mondtam, hogy az – vonta meg a vállát az asszony – láttad a videót. – Patrik lehajtotta a fejét. Szóval már közkincs, ahogyan azért könyörgött, hogy a csaj nyalja ki a seggét és a haverja vibrátorozza meg. Már nem látott a szégyenérzettől, a gyomra pedig összeszorult a gondolatra, hogy vajon hányan tudnak még arról a felvételről. Még a kukaca is lelohadt a gondolattól.

– Tudod – kezdte az asszony – ahogy azt megbeszéltük, játszhatnánk vele ketten is. Láttad a filmes gyűjteményét. Szerintem nem lenne ellenére, és elnézve a színészeket pont az esete vagy kezdésnek….

– Megkapta az ajándékomat? – mosolygott Rendall az asztalon heverő kis piros strasszköves plugra. Majd a kezébe vette és megszagolta. A szilikon illata keveredett Patrik ánuszának illatával.

– És használta is. Jó fiú. – dicsérte meg Patrikot, akit még jobban elöntött a szégyenérzet. Eddig azt hitte a felesége kitekert humora volt a feladó személye, de valóban Rendalltól kapott szexuális játékszert ajándékba – A jó fiúknak pedig jutalom jár. Az étteremben örömmel néztem a fészkelődését, mikor a maximumra kapcsoltam a játékot – llépett oda és rántotta hátra a fejét, hogy a szemébe nézzen. A lekötözött szolga zavarában elkezdte szívogatni a gaget. A plugot végig Rendall irányította. Ettől a gondolattól elöntötte az undor az agyát, ennyit arról hogy Catrin játszadozott vele.

– Majd meg fogja hálálni az ajándékodat – jegyezte meg Catrin miközben mosolyogva szemlélte a jelenetet a pasik között. Eddig minden a tervei szerint alakult. Tudta hogy Patrik féltékeny, bár nem arra tippelt, hogy ő is kikötne Rendall ágyában. De eddig leszámítva néhány döccenőt, nagyon úgy festett, hogy igaza van. A szerelme még nem adott jelet arra, hogy álljanak le. Valószínűnek tartotta, hogy tudat alatt nagyon is élvezi a helyzetet, csak még magának sem meri bevallani. Mindenesetre a heréi apró rángatózásai és az előnedve erre engedte következtetni.

Rendall felhajtotta a pezsgőt miközben élvezte az elé táruló látványt. Emlékezett arra, ahogyan ez a kis féreg elvette tőle a nőt, valahol érthető volt, hiszen sosem illeszkedtek tejesen egymáshoz. Mindketten irányító személyiségek voltak, és ő amúgy is jobban vonzódott a férfiak által nyújtott örömökhöz. Egy nő sem tud úgy szopni, ahogyan egy férfi. A pasik pontosan tudják, hogyan szerezhetnek örömet egymásnak.

Az pedig, hogy megkaphatja ajándékba Patrikot, lesz a tejszínhab az ő tortáján. Mindig is szerette a picit puhányabb testalkatú szőkéket, a kis fekete keretes szemüvegük pedig külön jó pont a számára. Az előtte térdelő pasas nem csúnya, arányosan felépített, de nem kidolgozott, egy pici pocak, pont ahogyan az kell, hogy legyen rajta. A hátsójából csalogatóan meredt ki az análtágító és a gag is elnémította. Övé a pálya. Ma este felavatja a kis játékszert, hogy aztán Catrin végleg magával ránthassa majd a szexualitás mocskába.

Felegyenesedett és Patrik arcát a farkához nyomta a nadrágon keresztül, hogy érezze a merevedését amit a helyzet kiváltott belőle. Alaposan hozzádörgölte kemény falloszát. A szolga ernyedten próbált tiltakozni, miközben a teste elárulta. A ketrecben újra rángatózni kezdett a pénisze szabadságot követelve. Randall felnyögött az érzéstől, hogy ez a kis senkiházi arca belefúródott az ágyékába, szíve szerint már most a szájába adta volna a nemesebbik szervét, de a partnere enyhe tiltakozása még visszafogta őt. El kell érnie, hogy ő is akarja, akkor semmi sem szabhat gátat az élvezeteknek.

– Szerintem vegyük ki a gaget. Eleget gyakorolt vele. – dobta fel Catrin.

– Még ne – intette le Rendall. – Előbb játszunk egy kicsit, hogy amikor kiveszed a szájából, könyörögjön azért, hogy szophasson.

– Vegyük ki. Csípem amikor tiltakozik – ezzel a vita köztük el is dőlt.Az alku értelmében a nő kezében van az utolsó szó joga, mégiscsak az övé a szolga. Csak kölcsön kapja egy kicsikét és úriember nem teszi tönkre a mások játékát. Az asszony kivette Patrik szájából a faszcumit.

– Szemetek – sziszegett két öklendezés között, de rögtön csattant a fenekén a pálca.

– Válogasd meg a szavaidat. Ezért ötöt kapsz. – mit sem törődve Patrik hánykolódásával ráhúzta a seggére az ötöt, szép formás csíkokat hagyva a pálca nyomaként. Patrik minden ütésnél összerándult, de automatikusan hangosan számolta azokat. Ahogyan az évek során már megszokta. Közben fortyogott magában, hiszen újfent nyilvános a büntetése, de a végén megköszönte úrnőjének a figyelmeztetést. Az agya elkezdett kikapcsolni a valóságból, már csak ez a szoba és az ő hármasuk számított.

Ahogy végzett a számolással, Rendall lehúzta a sliccét és kiszabadította a merev falloszát a nadrágjából. A szolga szemügyre vehette a méretes 25 centis hímtagot. Valóban szép egyenes farok volt, hosszú és eres, igazi vérfasz, amit semmilyen hiba sem csúfított el. A férfi marokra fogta a farkát és ritmusosan rángatni kezdte azt, a makkját külön kényeztetve és a térdelő szolga arcához dörzsölve. Patrikot megbabonázta a látvány, ugyanakkor el is akart húzódni tőle. Magában megállapította, hogy az ő kis kukackája semmi ehhez képest. Ilyen egy férfi farka, nem olyan mint az ő szánalmas húscafatkája.

Catrin lehajolt hozzá és a fülébe suttogva kezdte el simogatni Patrik heréit, óvatosan karmolgatva ingerelte azokat.

– Szeretnéd hogy szabadon engedjelek? – piszkálta meg a kezével, az erényövből kilógó fitymáját. Patrik nagyot nyelt és széttárta a combjait, hogy a felesége jobban odaférjen. Catrin a tövénél kezdte el izgatni néha a heréi alatt simogatva a kitüremkedést. Patrik elfeledkezett egy pillanatra arról, mi is történik vele, úgy tárta szét a lábait, mint egy szajha aki csak arra vágyik hogy megbasszák. Igyekezett azt a kevéske kényeztetést kiélvezni, amit az asszonyától kapott. Automatikusan hozzá akarta dörgölni a szánalmas kis pöcsét, de a nő elrántotta a kezét. Így még az erényövhöz sem ért hozzá.

– Szeretnél elélvezni? – folytatta a mély hangon búgást, és a férfi megfeledkezve mindenről igyekezett minél jobban az asszony kezébe kerülni. Végre figyelmet kaphat az ő kicsi kukaca is.
Erre várt már hetek óta, hogy történjen végre valami, és már nem érdekelte micsoda, csak az járt a fejében, amikor kiürülhet a feszülő zacsija.

– Igen Úrnőm – válaszolta homályos tekintetét le sem véve Rendall hímtagjáról.

– Akkor szopj, kicsi ribancom – intett Rendallnak, aki még közelebb lépett hozzájuk, felkínálva a farkát Patriknak. Makkját végighúzva a férfi ajkain, sós ízt maga után hagyva. De az nem nyitotta ki a száját, csak kitágult pupillákkal bámult.

– Szopd le.. – húzta újra végig, de amikor a száj még mindig zárva maradt, a péniszével kezdte el ütögetni az arcát. Patrik becsukott szemmel próbált elfordulni.

– De én még soha… – Erre a nő belemarkolt a hajába és erősen hátrarántotta a fejét. Beleköpött a szolgája arcába és felpofozta.

– Azt mondtam szopsz – Patrik szorosra zárta a száját, még sosem járt a szájában igazi fasz és rettegett az egésztől, ugyanakkor a kukaca ágaskodni próbált, mit sem törődve a CB6000-essel. Szinte lerobbani készült róla, ilyen szinten még sosem feszült meg rajta. Akkor sem, amikor feltéttel elégítette ki a szerelmét.

– Adjunk rá szájterpeszt – vetette közbe Rendall.

Patrikban felrémlett az asztalon látott eszköz. Akkor semmi esélye nem lenne, hogy egy kicsit is a saját tempóját vegye fel. Az eszköz szétfeszítené a száját és Rendall kedvére baszhatná. A félelemtől még a seggét is megpróbálta összerántani, de a tágító nem engedte. Újfent emlékeztetve őt arra, hogy itt ő nem számít. Ő csak egy eszköz a jelenlévők örömére. Ennyi döntést hagyva neki, önállóan teszi meg vagy kényszer hatására. Kidugta a szájából a nyelvét, inkább az önkéntre voksolt.

Rendall újra odakínálta és ő a nyelve hegyével megnyalta a makkját. A sós előváladék egyszerre undorította és izgatta fel. Tudta, hogy ilyet még sosem csinált. És nem is tervezett, de a filmekben mindig tetszett neki a jelenet, amikor a hetero srácot először kényszerítik szopásra. A fantáziáiban mindig ő térdelt, most pedig a valóságban is.

Egy pillanatra tisztán látta magát kívülről, itt térdel meztelenül a kezei hátrabilincselve a bokáihoz rögzítve, a nyakában nyakörv feszül, miközben a seggéből egy rózsaszín tágító meredezik kifelé és csak Catrinnen múlik, mikor állítja nagyobbra, vagy löki mélyebbre. A hófehér puha szőnyeg a térdei alatt és egy görög félistenre emlékeztető pasas kínálja a szájába a farkát, miközben a felesége tartja a fejét, hol nyugtatóan cirógatva a haját, hol határozottan tartva, hogy ne tudjon elmozdulni. Pornófilmbe illő jelenet.

Ekkor esett le neki. Catrin végigböngészhette a pornós mappáját, ami tele volt kényszerszopatós videókkal. Az ő fantáziáját váltják most valóra. A feleségére pillantott, aki a kanapén heveredett el közben és önmagát kényeztette egy csiklóizgató vibrátorral. Szemmel láthatóan élvezte az elé táruló látványt, Patrik ezen felbátorodva kinyitotta a száját és elkezdte szívogatni Rendall gyönyörű, sima makkját.

– Született tehetség, Catrin – nevetett fel Randall, miközben a szolga már élvezettel cuppogott a farkán. – Úgy csinálja, mintha világéletében egy kis fasszopó lett volna. – tette a kezét Patrik fejére, ezzel megadva neki a ritmust, és egyre mélyebbre kényszerítve magát a szájába.

– Az este végére valódi kis köcsög is lesz. A seggét is betörjük .. – válaszolt az asszony, miközben egyre gyorsabban vette a levegőt. A hangján érződött, hogy már közel jár az öröméhez. Mindig szeretett pornót nézni, de ez a valósághű háromdimenziós verzió mindent felülmúlt.

Patrik egy pillanatra megakadt a mozdulatban. Az addig rendben van, hogy kíváncsi volt, milyen szopni és izgató is a helyzet. De a hátsó bejáratról eddig nem volt szó. Rendall azonban nem hagyta gondolkodni, megragadta a fejét és a csípője mozgatásával elkezdte baszni a száját. Egyre mélyebbre nyomkodva a faszát a férfi torkába. Aki szinte fuldoklott a száját kitöltő faroktól, és a nyelvével próbálta kilökni azt, de csak heves öklendezés lett belőle. A fasz nem tágított a szájából, miközben Rendall még keményebb lett benne.

Catrin elunta a maszturbálást a kanapén. Bármilyen izgató is volt számára a két férfi testének látványa, kevesellte a történést. Itt az ideje újabb játékok után nézni. Rendall észrevette az Úrnő hangulatváltozását és még két lökéssel elérte a csúcspontját, forró spermáját egyenesen Patrik torkába engedte, addig nem vette ki a farkát amíg az le nem nyelte az ajándékát. A szolga még soha nem érezte magát ennyire megalázva. Nem elég, hogy mindennek lehordták, az ő farka hiába duzzadozik a ketrecében, de még tele is spriccelték ondóval a torkát. Fáradtan és átizzadva pihegett a padlón, a szégyenérzettől átitatva, hogy élvezte egy másik férfi farkát a szájában. Bár amikor túl mélyre ment, elveszett az öröm belőle és kényszerré vált. Igaz a farkát ez cseppet sem érdekelte. Lelkesen ontotta magából az előváladékot ezzel is összekenve a szőnyeget.

Rendall újabb adag pezsgőt töltött magának és lassan kortyolgatva letelepedett a kanapéra, Catrin mellé. Együtt nézték a padlón térdelő férjét, aki lehajtott fejjel fikszírozta a padlószőnyeget.

– Szerinted? – bökött Rendall a szub felé.

– Szerintem eleget szopattad.. – bólintott az asszony – Ideje lenne megnézni a felvételt. Már szép kis anyag lehet. – Patrik felkapta a fejét a kijelentésre és alaposan körülnézett. Ekkor vette észre az aprócska piros fényt a kandalló párkányon. Ha széles az optika akkor az egész szobáról felvétel készült.

– Hogy teheted.. – fagyott le Patrik.

– Egy kis házi videó öreg napjainkra – legyintett az asszony, majd az egyik pórázt Rendall kezébe nyomta. – Vidd a hálóba, ott van egy bak, arra kötözd fel.

Rendall szeme felcsillant. Szóval a játék nem marad ennyiben. Patrik nyakába kapcsolta a pórázt és maga után rángatta a térden járó férfit. Néha rásuhintva a seggére a pálcával, hogy gyorsabb mozgásra ösztökélje.

Patrik meggörnyedt a tudattól, hogy innentől bármikor előkerülhet róla egy videó, amin Rendall farkát kapja be és kényezteti, de igyekezett lépést tartani a férfival, egy pillanatnyi megállást sem engedett az azonnal lecsapó pálca. Eközben hátsójában a mozgás hatására a tágító is megmozdult, itt jött rá, hogy bármennyire is megszokta az elmúlt pár órában, azért még mindig kellemetlenül feszíti a záróizmait és tölti ki teljesen a hasát. Ahogy mozgott, izgatta a prosztatáját az eszköz és teljesen elborította az agyát a köd, vágyni kezdett arra, hogy valaki, akárki jól seggbe rakja. Érezni, ahogy mozog benne valaki, vagy valami és a kis pöcse is csöpögött már, a golyói pattanásig tele voltak a hetek alatt felgyűlt ondóval, ami csak arra várt, hogy végre utat találhasson magának.

Rendall felrángatta a bakra. Rutinosan rögzítette a combjait és a karjait hozzá. Végül biztos, ami biztos, a derekát is hozzákötözte, éppen hogy csak a fejét bírta megemelni valamennyire. A segge az ajtó felé pucsított teljes pompájában a farka kellemetlenül belenyomódott a hasába ketrecestől. Akárhogy is próbált helyezkedni, iszonyatosan kényelmetlen helyzetben volt.

– Számoltad hányszor ellenkezett veled? – hallotta meg a háta mögött a felesége hangját. De hiába próbált hátrapillantani.

– Igen, többször is. Lássuk csak, leszemetezett…

– Azért már megbüntettem.. – válaszolta teljesen higgadt hangon a nő.

– Nem nyitotta ki a száját elsőre…

– Valóban, akkor az 1 -kezdett számolni hangosan a nő.

Patrik rájött, hogy most a legapróbb engedetlenséget sem fogja megúszni. Nem szolgált tökéletesen és ezért büntetést fog kapni. Növekedni kezdett a hasában a félelem, mint valami rosszindulatú gyík kúszott fel a torkáig. Reggel még arra számított, hogy ma este megkefélheti a feleségét, erre itt fekszik lekötözve pucér picsával arra várva, hogy megbüntesse. Búcsút inthet még egy darabig a saját orgazmusának. Legközelebb jobban fogja szolgálni, nem fog egy pillanatig sem ellenkezni.

– Megpróbálta a nyelvével kilökni a farkam..

– Kettő… – Catrin élvezte a helyzetet. Szerette a kedvenc lovagló pálcája suhogását és csattanását a csupasz bőrön. Újfent felkorbácsolódtak a vágyai. Minél többet sózhat az előtte fekvő valagára, ő annál izgatottabbá válik.

– Nem nyelte le magától a gecimet…

– Három – ördögi mosoly terült szét Catrin arcán.

– És nem nyalta tisztára a farkamat.. – kontrázott a férfihang Patrik mögött

– Az négy – summázta az úrnő. – Akkor negyven ütés..

– Várj, azt nem számoljuk bele, amikor rájött, hogy felvétel készül? – gonoszkodott Rendall

– Akkor legyen ötven.. – hagyta rá a nő

Patrik megfeszült a bakon, de esélye sem volt elmozdulni akárhogyan rángatta a kötelékeit. Ilyen sokat még sosem kapott a nőtől. El sem tudta képzelni, hogyan fogja kibírni. Catrin megsuhintotta a levegőben a pálcát, majd ráhúzott az előtte terpeszkedő pucér seggre. Rendall számolta az ütéseket jó hangosan, minden csapás után pár másodpercnyi szünetet hagyva, ezzel is elnyújtva a fenyítést. Patriknak a tizedik után kibuggyant a könnye, a huszadiknál már visított, mint egy kismalac és hangosan könyörgött, hogy hagyják abba.

– Bármit megteszek, Úrnőm! – sikította, de a pálca kíméletlenül lecsapott. Patrik próbált kiszabadulni vagy hátra nézni. Elkapni az asszony tekintetét, de nem tudta. A harmincadik magasságában feladta. Valami megpattant benne..

– Újra leszopom, esküszöm jó köcsöge leszek…Könyörgök… – Catrin keze megállt a levegőben.

– Valóban? – kérdezte megvető hangon – Ilyen könnyen adod magadat? Ennyire puhány féreg lennél?

-Igen Úrnőm! -könyörgött tovább Patrik -Le akarom szopni az Urat. A faszát akarom a számban érezni. – Catrin még egyszer odasózott neki. A szolga felvisított.

-Uram basszon meg – fakadt ki belőle. -Könyörgök, Uram, bassza meg a picsámat.. – A két domináns összemosolygott.

– Mit mondtá,l csicska? -kérdezte a hölgy.

-Szépen kérem, basszon meg az ÚR! -adta fel minden elvét Patrik. Rendall felnevetett és tenyérrel csapott a kikötözött fenekére. A tulajdonosa összerezzent az ütéstől.

– Jó pirosan szeretem… – dörzsölgette meg.

– Ez már inkább lilás – nevetett az asszony. – Szóval baszni akarsz.. – simogatta meg a szub fejét.

– Igen Úrnőm… – ahogy ezt Patrik kimondta rádöbbent, hogy valóban akarja. Titkon mindig is akarta, de még önmagának sem merte bevallani.

– Oldozd el – vetette oda a nő Rendallnak, aki hamar kioldotta a kötéseket Patrikon és lesegítette a bakról. A kicsi szub hálásan vetette magát térdre előtte és rögtön a férfi farkát kereste a szájával.

– Komolyan mondta – nevetett Rendall – Nyugalom kis köcsög, mindjárt cumizhatod, de először nyald ki az Úrnődet hálád jeléül, hogy megengedi neked a szopást. Kiváló asszony, aki jobban tudja mi a jó neked, mint te…

Catrin magához rántotta a férje fejét, aki mint egy éhező vetette magát a puncijára. Nyelvével körözött a csiklóján és nyalta falta, olyan szinten habzsolta, mint aki bele akar fulladni. Rendall Patrik kezébe nyomott egy kisebb vibrátort.

– Elégítsd ki alaposan – túrt bele a másik kezével a hajába – A fenekét se hagyd ki. Mutasd meg, milyen hű szolga vagy.

Catrin maga mellé rántotta Rendallt.

– Tartsd oda te is a segged, hagy mutassa meg, milyen is a szolga csókja. Patrik, játszhatsz a golyóiddal. Engedékeny kedvemben vagyok – Rendall és Catrin is a fenekét nyújtotta oda a szolgájuknak. Aki hálásan furakodott a farpofák közé felváltva, nem tudta eldönteni, hogy az Úrnőé vagy az Úré a finomabb, a nyelvével igyekezett mélyen behatolni az ánuszukba és önfeledten simogatta a heréit, amivel ugyan orgazmusig nem juthat, de kellemes bizsergéssel töltötte el.

Kezdte élvezni ahogyan a farka nekifeszült a szilikon erényövnek. A picurka vibrátorral az élvezésig kényeztette a feleségét, akiből egy hatalmas orgazmus robbant ki és úgy spriccelt, mint egy férfi. Patrik hálásan takarította össze a nyelével a nedűt, majd amikor Rendall megfordult, kérdezés nélkül vetette magát a farkára. Igyekezett minél nagyobb darabot elnyelni belőle.
-Valaki nagyon ki van éhezve – túrt bele Rendall Patrik hajába.

A szolga észre sem vette, hogy Catrin kiment a szobából, majd visszatért. Csak arra tért magához egy pillanatig, amikor az Úrnője mögé térdelt és kivette belőle a tágítót. Egy pillanatra hátrakapott, mert már nem akarta kiszedni magából, inkább még mélyebben érezte volna. Az eszköz űrt hagyott benne maga után, amit minél előbb be kellett tölteni. Kétségbeesetten emelgette a fenekét az asszony felé, de Rendall finom sós farkáról sem akart lemondani. Kéjesen nyalogatta a makkját, amikor pedig a férfi felemelte a heréit lelkesen kezdte el szopni a golyóit is. Egy milimétert sem hagyott ki a nyelvével, mielőtt újra rábukott volna a farkára.

Egy villanásnyi hűvöset érzett a hátsó bejáratánál, majd lassan benyomakodott egy nagyobb tárgy a tágító helyére, Patrik hasa csak egy pillanatra feszült meg, de rögtön el is lazult, hogy magába engedje. Felrémlett előtte a vibrátor szó, és a múltkori fejés, amikor egy jóval kisebb példányal izgatta az asszony a prosztatáját, miközben le volt kötve és a farkából csak kicsorgott a tartalom. Most is ebben reménykedett. Aztán amikor két kéz ragadta meg a csípőjét, és mind a kettő az asszonyé volt, rájött, hogy a felesége most fogja megbaszni egy straponnal, miközben ő Rendallt kényezteti a szájával.

Az egész szobát belengte a szex illata, Patrik magában érezte a felesége eszközét ahogy minden kertelés nélkül őrült tempóban dugja a seggét. Rendall is felpaprikázódott és megragadván a fejét a száját bassza, ő meg középen kiszolgáltatva nekik hagyja, hogy azt tegyenek, amit csak akarnak vele. A többiek kéjes lihegése és hangjai alapján arra a következtetésre jutott, hogy nemsokára egy őrült nagyot fognak élvezni a többiek, ő pedig újra éhes marad. Akárhogyan rángatta a golyóit, csak az előnedv távozott belőle. A farkincája hiába feszült az erényövnek, képtelen volt a teljes merevedésre. És bármikor is érezte úgy, hogy mindjárt elfolyik, Catrin azonnal reagált és keményen rácsapott a heréire. Bármennyire is élvezte a helyzetet és húzta volna még, neki esélye sem volt a spriccelésre.

Rendall kirántotta magát Patrik szájából és a háta mögé ment. Catrin pedig megragadta a férje fejét és mohón baszni kezdte a száját a straponnal. A férfi körözött a szolga segglyukánál a makkjával és a feneke vájatán is végig simított vele.

– Komolyan megbasszam? – kérdezte az asszonyt, aki egy mély sóhajjal húzta ki a segédeszközt a férje szájából.

– Válaszolj a kérdésre, köcsög – szólt keményen a férjére. Patrik agyát már teljesen elöntötte a köd, mintha csak egy idegen beszélt volna az ő hangján.

– Kérem szépen kúrjon szét, az Úré a picsám azt tesz vele, amit akar … – Rendall folytatta az incselkedést, de nem hatolt be. Még várt, de Patrik nem bírta már tovább a feszültséget, teljesen bepucsított neki és a kezeivel húzta a szét a farpofáit.

– Könyörgök, Uram.. – Rendall erre gondolkodás és finomkodás nélkül vágta belé a farkát, amitől Patrik felsikoltott egy pillanatra, de Catrin gyorsan betömte a száját a straponnal. És elkezdték baszni mind a ketten őrült tempóban. Patrik hánykolódott egy pár percet mire a teste megszokta az új ingereket. Azt, ahogyan Rendall farka izgatja az ő prosztatáját és ahogy az Úrnője lenyomja a torkán a strapont. Nem merte elvenni a kezeit a farpofáiról, nehogy engedetlenségnek tűnjön az őt uralók szemében.

Rendall gyorsan kihúzta belőle a farkát és az arcára élvezett, miközben Catrin folytatta a straponnal szopatást, az Úrból rengeteg anyag jött ki és a faszával kente szét a már teljesen engedelmes szolga arcán. Catrin is nagyot nyögve élvezett el a straponhoz kapcsolt vibrátorától, egyedül Patrik maradt koppon a szoba közepén, nyakig összekenve Rendall spermájával.

– Ügyes kis fasszopó – paskolta meg Rendall a fejét, mint valami ölebnek. Patrik bánatosan nézegette a farkát a CB6000-es fogságában. – Szerintem megérdemel ő is egy orgazmust. – Catrin végigmérte a férjét, valóban sokat fejlődött egyetlen éjszaka alatt és már a hajnal is közeledett. Talán érdemel egy kis jutalmat ezek után. Egész éjjel megállta, hogy kifolyjon a nedve. Pedig már biztosan robbanásig feszült.

– Elsőre azért egész tűrhetően szolgált minket – vont vállat – Legyen. – ezzel odadobta a kulcsot a nyakából Rendallnak. – Kösd le a székre….

Patrik engedelmeskedett, végre ő is kielégülhet. Megérte az a három hét és a mai éjszaka. Hagyta magát a székhez kötözni és a legérzékenyebb testrészét teljesen védtelenül hagyni. Catrin egy stopper órával tért vissza és masszázs olajjal. A férje már annyira szédült a vágytól és az orgazmus ígéretétől, hogy fel sem fogta mi történik. Eddig a kedvenc videóiból vett jelenetek voltak összegyúrva és az egyik legutolsó egy rontott orgazmusos. Ahol egy férfi kiveri a másiknak, de az élvezés után sem hagyja abba és húsz percen át folytatja, a fiatal lekötözött pedig szenved, hiszen a zacsi üres, de az izgatás folytatódik pihenés nélkül.

Catrin kaján mosollyal állította be a stoppert húsz percre és nyomta Rendall kezébe az olajat. Levették Patrikról az erényövet, majd Catrin egyedül hagyta a pasikat egy kamerával a szobában.

Rendall végigcsorgatta az olajat Patrik péniszén, majd teljesen nyugodt egyforma tempóban verte ki neki. Egy percig sem gyorsítva vagy lassítva. A lekötözött az első pár percben elélvezett és a felesége már csak arra tért vissza a szobába, hogy fennhangon könyörög az erényövéért…

***

-Lefőtt a kávé, szívem – kopogott be a készülődő asszonyához Patrik. Már két hét telt el a legutóbbi szeánsz óta, de eszébe sem jutott nyafogni az új öv miatt. Ez annyira passzolt méretben, hogy még a félmerev állapotig sem jutott el benne.

Catrin azon a bizonyos szombati reggelen megmutatta a férjének az éjszaka folyamán készült felvételeket. Az asszony markában volt a sorsa. A nő minden perverz mocskos kis titkáról tudott immáron. Bármikor ellene fordíthaná. Egyfelől bosszantotta a helyzet, hogy az irányítás lehetőségének utolsó morzsája is kicsúszott a kezéből, másfelől viszont boldog volt. Hihetetlenül boldog, lekerült róla minden teher és döntés teljesen. Innentől már a magánéletében semmilyen döntés nem terheli, ha Catrin füttyent ő bizony ugrik.

Ha az asszony azt akarja, hogy leszopjon valakit, akkor ő azt fogja tenni. Egyetlen egy kérést intézett a feleségéhez, pontosabban kettőt. Rendall soha többé ne lépjen színre az életükben és a másik, bármilyen helyzetbe is kerülnek, az asszonyt senki se dugja meg. Nem bírná végignézni, az már sok lenne neki. Hiszen annyit küzdött érte, nem akarja elveszíteni.
Catrin ezen nagyot nevetett, amolyan igazi cinkos nevetéssel.

– Ugyan Patrik, ha akartam volna már régen megtettem volna. – kuncogott – De hol találok még egy olyan férfit akivel minden titkos kis vágyamat kiélhetem? – Bújt hozzá azon a reggelen a kanapén, mint valami kis cica.

Patrik elmosolyodott az emléken, az ő hercegnője csak az övé. Nem kell osztoznia rajta, más nem érhet hozzá. Miközben ezen gondolkodott a felesége megfordult és mélyen a szemébe nézett.

– Tudod szívem hétvége van – kezdte el babrálni a kulcsot a nyakában – Szerintem anyádék nem fognak haragudni, ha egy kicsit késünk…

– Szerintem sem – vigyorodott el a férj és már nyúlt is volna a kulcs felé, de az asszony gyorsabb volt nála

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.