Bözsi néni avagy Apám élettársa megbaszva

Az első nap ebéd után rögtön, hogy kipakoltam a holmimat, leültem a nappaliba tévézni, gondoltam, beteszek valami DVD-t. Elkezdtem keresgélni a polcokon, majd a szekrényekben, hátha találok valamit de csak dobozok és ruhák voltak, gondoltam minek valakinek DVD lejátszó, ha nincs DVD-je. Mérgemben becsaptam a szekrény ajtaját, de olyan erősen csaptam be, hogy az egyik doboz kiborul az ajtón keresztül, ami tartalmazott pedig mind a földre. Próbáltam összeszedni a kiömlött dolgokat, amikor találtam egy kis műanyag zacskót, benne néhány fényképpel. Döbbenten vettem tudomásul, hogy Erzsi néni a képen saját fia farkát szopja, közben jobb kezével a golyóit masszírozza. Tovább néztem a képeket, a többin azt néztem, ahogy fia kutya pózban kúrja az anyját, aki közben rázza a vörös göndör haját. Rá kellett jönnöm, hogy mégse olyan hűséges, mint gondoltam. Továbbá dühített, hogy a fia lazán megtette azt, amit én sosem, mert azt hittem, hogy úgysem engedné. Kitaláltam, hogy ilyen alapon már én is ráhajthatnék, apám úgyis dolgozott, viszont a fényképeket zsebre vágtam, hogyha esetleg nemet mondana meg tudjam zsarolni.

Kimentem hát a konyhába, ahol épp főzött, kérte, hogy hozzam ki neki a nagy lábast, kihoztam, letettem, majd úgy, hogy meg ne halljon, mögé lopóztam és a keze alatt átnyúlva gyengéden megmarkoltam a melleit. Hirtelen hátra fordult és egy olyan pofont lekevert hogy bepirosodott az arcom majd hirtelen rámkiabált mit képzelsz, mit csinálsz. Tudtam, hogy ez már most nemet jelent, ezért ezt mondtam neki gondoltam, ha már a saját fiad megdughat téged, akkor én mért ne. Az arca hirtelen olyan fehér lett, mint a hó, remegve kérdezte meg, hogy miről beszélek, erre én előhúztam az egyik fotót a farzsebemből. Megpróbálta elvenni tőlem, de rögtön rávágtam, fölösleges, hisz nálam van a többi is, úgyhogy teszed, amit kérek vagy ezeket eljuttatom az apámhoz, ha hazajött. Szerintem kapizsgálta mi fog következni, úgyhogy rögtön elzárta a gázt, én ráparancsoltam, hogy térdeljen le és húzza le a sliccem ő meg mint egy szolga engedelmesen csinálta. Most húzd le nadrágom és a gatyám megtette majd megfogtam a farkamat és rögtön a szájába tettem mondanom se kellett és már szopta is a faszomat közben megfogtam a fejét és teljesen ráhúztam a farkamra. Őrült tempóban basztam a torkát. Majd fel állítottam, ledobadtam vele a ruháit, majd felültettem az asztalra, szóltam, hogy tegye szét a lábait, mikor megtette, elém tárult gyönyörű, enyhén szőrös puncija. Nem kellett több motiválás, azonnal oda illesztettem a faszomat a bejáratához, és egy hirtelen mozdulattal tövig a puncijába vágtam. Azonnal felnyögött, bal lábát a vállamra tettem, kezemmel bele kapaszkodtam, másik kezemmel a derekát fogtam és őrült tempóban keféltem a pináját. Ő közben miden lökésemre halkan felnyögött. De gyorsan tudattam vele, hogy ennyivel nem ússza meg, ha nem akar lebukni, de kúrás közben jobb ötletem lett.

Kihúztam a farkam, majd azt mondtam neki, hogy forduljon nekem háttal. Bal lábát tegye fel az asztalra és dőljön előre. Most a segge volt a cél persze ezt akkor ő még nem sejtette, csak akkor jött rá, hogy mire készülök, mikor érezte, hogy nyálazom az ánuszát, azután oda illesztettem a farkamat a segglyukához, és normál tempóban feltoltam a farkam a seggébe. De itt már lassabban toltam, mivel rohadtul szűk volt az ánusza, ő viszont minden lökésemre úgy ordított, mintha verték volna, pedig csak seggét basztam. Picit elsiettem a dolgot, mert nem a szájába élveztem, hanem a seggébe, de így is élveztem a dolgot.

Innantől kezdve rendszeresen keféltem az összes lyukát, de hamar rá kellett jönnöm, hogy nem ő az egyetlen nő, aki a családomban ilyen közel áll hozzám, mégha Erzsi néni nem is vér szerinti. Akiről beszélek vér szerinti rokonom és vele is keféltem, de az teljesen másképp alakult ki. Ha akarjátok megírom azt is.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.