Lepippantott a nagymama 2.

Lefoglaltam a La Lopezza olasz éttermet a szomszédos városban, ugyanoda, ahová Sylviát vittem azon az éjszakán, amikor először szeretkeztünk. Nem hittem volna, hogy felismernek, de mi van, ha igen? Zuhanyozás után felöltöztem, és a társalgójában vártam, a könyvespolcon lévő könyveket lapozgatva. Nina alig hét után jelent meg. Egyszerű szürke selyemruhába volt öltözve, fekete övvel. A haja laza volt, szürke harisnyát és cipőt viselt. Odafigyelt a sminkjére, és nagyon jól nézett ki.
– Azt hiszem, én is irigykedhetek az étteremre! – Nina elpirult, és őszinte örömmel elmosolyodott.
– Egész héten erre vártam.
Azt akartam, hogy Nina jól érezze magát. Nem teljesen azért, mert szerettem volna bejutni a bugyijába, hanem azért, mert tényleg kedves hölgy volt, és megérdemelt egy kis figyelmet. És jó este volt. A személyzet ismét figyelmes volt, az ételek finomak, gyorsan felszolgálták, és folyamatosan beszélgettünk erről-arról. Nina kikérdezett a barátnőimről:
– Nos, jelenleg nincs senki különleges. Hogy őszinte legyek, Nina, kicsit éretlennek találom az egyetemista lányokat.
– Ó, jobban szereted az érettebb nőket?
– Egyértelműen.
– Hm, talán ez az én szerencsés éjszakám!
Majdnem megfulladtam a carbonarámtól, de Nina ismét témát váltott, és a közelmúltban látott filmekről és a helyi hírekről beszélgettünk.

Sofőrként nem ittam egy pohár bornál többet az étteremben, így Nina a házában kinyitott egy üveg vörösbort, és mindkettőnknek töltött egy nagy pohárral, majd halk éjszakai zenét kapcsolt be. Örültem, amikor csatlakozott hozzám a kanapén:
– John, csodálatos estém volt, köszönöm.
– Én is. Nem vicceltem, amikor azt mondtam, milyen vonzó vagy, és lenyűgözően nézel ki ma este.
– És persze jobban szereted az érett hölgyeket.
– És persze jobban szeretem az érett hölgyeket.
Áthajolva lágyan megcsókoltam vörösre festett ajkait. Nina megdöntötte a fejét, hogy megkönnyítse a hozzáférést, ajkait az enyémre nyomta, és kissé szétvnyitotta őket. A nyelvem hegyével megtapogattam a nyílást, ő pedig tovább nyitotta a száját, így szabadon hozzáférhetett a nyelvemhez. Aztán szenvedélyesen csókolóztunk egymás nyakát ölelve, összefonódott ajkakkal és összefonódott nyelvekkel. Jól éreztem magam és ízlett. Koromfekete haja enyhén fűszeres illatú volt, a kezemmel végigsimítottam, a másik kezemmel pedig a mellét masszíroztam.
Nina szakította meg először a csókot, és meglepett azzal, hogy azt mondta:
– A tiéd vagyok, ha akarsz; régóta nem feküdtem le senkivel, de mindent megteszek, hogy a kedvedben járjak.
– Nagyon akarlak, és ne aggódj, csodás lesz.
Kiürítettem a poharam, kezdeményeztem, és a nappalival szemben lévő hálószobájába vezettem Ninát. Ott a karjaimba vettem, hosszan és gyengéden megcsókoltam, a vége felé kicsit felpörgetve a szenvedélyt. Kioldottam az övét, kicipzároztam a ruháját, és kihámoztam belőle. Alatta egymáshoz illő fehér csipkés melltartót és bugyit, valamint fehér harisnyakötőt viselt. Leültettem az ágyra, lecsatoltam a melltartóját, és lehajtottam a fejemet a nagy, sötét mellbimbóira. Büszkén kiemelkedtek telt keblei puha gömbjei közül. Megborzongott, ahogy mindegyiket a számba vettem, finoman szívtam és haraptam. Lefektetve megfogtam a bugyiját; felemelkedett, hogy engedje lehúzni őket a kiszélesedő csípőjére, felfedve egy vastag, selymes fekete szeméremszőrzetet.
Ez volt az, amire vártam.
Lábait szétválasztva megcsókoltam és megnyaltam a belső combjait, majd könyörtelenül a szeméremajkakra tapadtam. Illata elsöprő volt; pézsmás, mégis friss és izgató. A szeméremajkak sötétbarna, majdnem fekete színűek voltak, a rózsaszín belsejében illatozó nedű csillogott. Először finoman nyalogattam, minden rést és bőrredőt felkutatva, feljutva a sötét hús – és szeméremszőrzet takaróba burkolózó csiklójáig.
A számba vettem a csiklóját, felszívtam a kis dudort, és a nyelvem hegyével végigsimítottam rajta. Némileg meglepetésemre Nina hirtelen tetőzött.
– John…!, ó, te jó ég, oh…
Kioldottam az övemet, miközben szívtam a csiklóját, most pedig felálltam, és gyakorlatilag letéptem a ruháimat. A farkam merev volt, a herezacskóm bizsergett a várakozástól.
Feltérdelve az ágyba, a lába közé ejtettem, és minden szertartás nélkül behatoltam. Kicsit meghosszabbíthattam volna az előjátékot, de azt akartam, hogy a faszom legyen az első a hüvelyében. Meglehetősen feszes volt, és kellett néhány lökés, hogy beérjek a golyókig, de most, emlékezve még némi illendőségre, megkérdeztem:
– Jó így neked, Nina?
– Nagy, te nagyon nagy vagy, sokkal nagyobb, mint a férjem, de istenem, ez mesés!
Ezen felbuzdulva elkezdtem finoman tempózni. Hosszú, lassú mozdulatokkal, közben megcsókoltam az odaadó száját, az ujjam és hüvelykujjam közé szorítottam a mellbimbóit. Szorosabb volt, mint Sylvia, és bár a tabu izgalmas erotikája nem volt benne, a súrlódás igen, és tudtam, hogy most először nem fogom sokáig bírni. A lökéseim egyre hosszabbak lettek, és mind erősebben nyomtam be, izzadság gyöngyözött a homlokomon. Alattam Nina vonaglott és felnyögött.
– Istenem, Nina, jövök! – A golyóimban lévő bizsergés meleg hullámban terjedt, és az orgazmusom átmosódott rajtam, a farkam pedig a pinájába pumpálta a forró magomat. Utána lesimítottam Nina homlokáról az izzadtság miatt letapadt hajszálakat, és gyengéden szájon csókoltam.
– Remélem, neked is jó volt, John.
– Több mint jó. Csodálatos voltál.
– Még akkor is, ha csak úgy mondod, jólesik hallani.

Az éjszaka hátralévő részét Nina ágyában töltöttük; hajnal felé nyúltam felé, ő pedig a karjaimba húzódott, keze a férfiasságom felé nyúlt. Ezúttal lassabb volt, és Nina nyugodtabbnak tűnt, a lábát a vádlim köré kulcsolta, és a lökésemet a sajátjával viszonozta. Kölcsönös ritmusba rendeződtünk, és azt hiszem, folytathattuk volna még tovább, de Nina a hátamba vájta vörösre festett körmeit, és azt suttogta:
– Fel tudnál vinni megint a csúcspontra?
Erősebben kezdtem lökdösni, kissé feljebb mozdítva a testét, hogy növeljem a csiklójával való érintkezést erejét.
– Igen, ez az, óóóóóóóóóóóóó.
Arckifejezésének szelídsége, amikor elélvezett, éles ellentétben állt Sylvia sikoltozásával és káromkodásával, de elbűvölőnek találtam, és hamarosan csatlakoztam hozzá egy elsöprő orgazmussal, amitől a golyóim fájtak, a makkom pedig meggyötört és érzékeny lett. Egymás karjában feküdtünk, ahogy a hajnal megérintette a szobát, és az árnyak a nap felkelésével lefelé vonultak a falon. Nina törte meg a csendet:
– Elmondod Sylviának, hogy mi történt köztünk?
– Akarod, hogy én mondjam el?
– Nem tudom. Valahogy egy kicsit a bizalom elárulása, hogy te az unokája vagy.
– A nagymamám sokkal modernebb, mint gondolnád, és nagyon széles látókörű. Azt hiszem, nagyon örülne. Nagyon szeret téged, és saját bevallásod szerint magányos voltál. Nem mondok mást, de biztosan nem bánja, ha megtesszük. Mi lesz velünk?
Nina kissé zavarban volt.
– Ötvenhét éves vagyok, gyermektelen, nincs családom ebben az országban, kidobott a férjem. Nagyon kevés illúzióm maradt, úgyhogy bolond lennék, ha nem akarnék továbbra is egy jóképű fiatalemberrel szeretkezni aki húszéves, bármennyi ideig tart is, mielőtt megunja!
Azzal a feltételezéssel hagytam el Nina házát, hogy kapcsolatunk diszkréten folytatódik. Nem voltam benne biztos, hogy Nina mennyit mondana el Sylviának, de tudtam, hogy tőlem teljes beszámolót fog várni, amikor visszatérek a házába.

– Jó volt? – Szilviát egyértelműen felizgatták az előző éjszaka történései. Azt hiszem, egy kicsit sebezhetőnek is érezte magát; felöltözött a kedvenc szexi varrásos harisnyába, és bár kétszer már elmentem az éjjel, kötelességemnek éreztem, hogy ágyba vigyem. És a szex most nagyon jó volt.
Miközben Szilviát megbasztam, meséltem neki a Ninával való párkapcsolatomról, leírva vastag, fekete szőrzetét és sötétbarna szemérem ajkait, ízét és nedveinek pézsmaszerűségét. Sylvia felgerjedt ezen, és rám lihegte:
– Vedd ki a zselét a felső fiókból; a seggemben akarlak.
Ezúttal hátulról dugtunk, vállait az ágyon fektetve, egyik kézzel önkielégítéssel. Az aktus erotikája ismét úrrá lett rajtam; egyszerre jött az orgazmusunk, én ziháltam és nyögtem, Sylvia pedig a párnába sikoltott, és hátralökte a csípőjét, hogy farkam mélyebbre kerüljön a seggébe. Sylvia visszafeküdt az ágyra, és rám mosolygott:
– Elnézést, azt hiszem, mozgalmas éjszakád volt. – Elhallgatott. – Gondolod, hogy Nina valaha is fontolóra venné, hogy lefeküdjön egy másik nővel? Nem vagyok szakértő az ázsiai kultúrában, de a kicsapongás nem olyan dolog, amit azonnal a nőikkel asszociálsz.
– Szerintem igazad van, nagy a szexuális vágya. A helyzet az, hogy egy évtized legnagyobb részében szunnyadt; de egy este leforgása alatt elkezdett életre kelni. Adj pár hónapot és annyira felizgatom, hogy bármit megtesz.
Rájöttem, hogy ez elég arrogáns dicsekedés a részemről, de szerettem volna jó hírekkel szolgálni Sylviának, és legitimálni is akartam a szexuális kapcsolatomat Ninával. Sokkal könnyebb lenne diszkrét kapcsolatot folytatni, ha Sylvia tudná és jóváhagyná.

Szerencsémre az arroganciám hatásos volt. A nagymamámmal összejátszva hetente kétszer-háromszor tudtam időt tölteni Ninával. Nem csak szexuális életet folytattunk, kirándultunk, éttermekbe jártunk és sétáltunk a közeli alacsony dombok között. De sok időt töltöttünk a szeretkezéssel is, és Nina olyan módon és olyan ütemben kelt életre, ami meglepett.
Nyelve néma maradt, és soha nem káromkodott szex közben, de nyögése felerősödött, és most már gyakran ő volt szexuális tevékenységünk kezdeményezője. Tekintettel korának és kultúrájának körülményeire, óvatosan haladtam előre, óvakodva attól, hogy valami elfogadhatatlan tevékenységgel eltántorítsam, és tartózkodtam az anális szex minden kísérletétől; ezt követően kedvenc pozíciója a kutyás stílusú lett, és miközben hátulról dugtam, néha megsimogattam sötét ánuszát és az azt körülvevő szőrt. Soha nem ellenkezett, de nem próbáltam tovább menni.
Imádta a farkam, és ennek eredményeként szenzációs volt a szopásban. Szinte minden alkalommal, amikor szeretkeztünk, megnyalta az erekcióm szárát, a golyóimtól a makkomig, megnyalta a fejét, és a szájába vette, erősen erotikus nyelvezéssel. Gyakran nézett rám sötét szemeivel, miközben szopott és maszturbált, és nem egyszer kellett visszahúzódnom, mielőtt a szájába élveztem volna. Egy alkalommal megdorgált ezért, mondván:
– Jöhetsz a számba, ha akarsz, szeretném.
És így egy újabb akadály ledőlt, de még mindig nem tudtam felvetni a témát, hogy egy másik nővel feküdjön le. Ezt váratlanul oldotta meg a nagymamám.
– Miért nem javasolod, hogy az előjáték részeként nézzen meg egy pornográf filmet, és mutatsz meg neki valamit, amiben két nő van?
Meglepődtem, mert Sylvia tisztában volt azzal, hogy ilyen dolgokat honnan kell megszerezni, de kiderült, hogy az első internetes keresgélésünk után más oldalakat is meglátogatott, és lenyűgözte az elérhető pornófilmek száma és választéka.
– Remekül hangzik, milyen dolgot javasolsz?
– Nos, semmi extrém, és a leszbikus jelenet félúton van, amikor lesz lehetőséged ‘felmelegíteni’ egy kicsit. – Meglehetősen ártalmatlan DVD-ben állapodtunk meg – Young Studs and their Sugar Mamas – címmel, mindketten úgy éreztük, hogy az idősebb nők és fiatal férfiak témája megérinti Ninát. Egy csodálatos délutáni szerelmeskedés után feszegettem a témát:
– Nina, egy barátom az Uniból kölcsönadott nekem egy pornófilmet DVD-n. Hogy tetszik, hogy egyik este együtt néznénk meg, esetleg egy üveg bor mellett?
– Miről szól?
– Nos, ez egy pornófilm, szóval nem igazán szól semmiről; van néhány homályos történet, de a lényeg a szex. Én még nem láttam, de valószínűleg elég egyértelmű, általában azok, nem sokat bíznak képzeletre. Csak néhány pár kapott rá lehetőséget, hogy megnézze.
Azt hiszem, az, hogy mi „pár” vagyunk meggyőzte:
– Nos, tehetünk egy próbát.

Másnap vasárnap este kipróbáltuk. Óvatosan figyeltem Ninára vacsora után, és este 8 körül letelepedtünk a háromszemélyes kanapéra. Sokáig csókolóztunk és kutattuk egymás száját. Megmarkoltam és megharaptam a nyakát, amiről tudtam, hogy élvezi, kigomboltam a szatén blúzát, és rácsúsztattam a kezem egy melltartóval körülvett mellre, és egy gyorsan keményedő mellbimbóra. Nemsokára az egyik harisnyás lábát az enyémre tette, a másikat pedig szélesre feszítette, hogy hozzáférjek a bugyijához. Miközben csókolóztunk, végigsimítottam az ujjaimmal a selymes anyagon, éreztem alatta a hüvelypárnákat, és fokozatosan benedvesítettem. A hátam mögé nyúlva megragadtam a távirányítókat, és miután korábban betöltöttem a DVD-t, aktiváltam a televíziót és a DVD-lejátszót.
Szokás szerint kevés volt a bevezető, és a színészek az első pár percben hozzáfogtak a dolgukhoz. Ideges voltam, nem tudtam, hogy Nina hogyan fogadja ezt, és eleinte úgy tűnt, hogy nyilvánvaló zavara elrontja az egész ötletet. Azonban tovább nézte, és az első jelenet előrehaladtával nyilvánvalóvá vált, hogy bár kissé megdöbbent, amikor ezeket a jeleneteket látta ismerős, régi tévékészülékén, kezd érdeklődni. A DVD rövid történeteket mesélt, a szereplők és a jelenetek rendszeresen cserélődtek, bár az egyes jelenetek formátuma lényegében azonos volt; fiatal férfi meglátogatja az idősebb nőt a házában, és egy-két perces csevegés után leveszi a rövidnadrágját, és meglepi, ami után megnyalja a punciját, majd megdugja. Óvatosak voltunk, hogy olyan filmet válasszunk, ahol nincs anális behatolás.
A leszbikus aktus az ötödik jelenet volt, és ahogy közeledett, az idegességem fokozódott. Közel akartam vinni Ninát az orgazmushoz, mielőtt ráébredt volna, hogy mi történik, és ahogy az előző jelenet elhalványult, becsúsztattam a kezem a most már átázott bugyijába, és ujjaimat bekenve a csuromvizes punciján, megtaláltam a csiklójának kemény gombját. Szemeivel a televízióra tapadva nyögni kezdett, és csípőjét enyhén rángatta. Az ujjam hegyével a csiklóját dörzsölve megcsókoltam a nyakát, miközben a képernyőn látható két hölgy csókolózni kezdett. Ez volt az igazság pillanata!
– Ó, Istenem! – Erősebben dörzsöltem, Nina pedig lihegni kezdett, és az egyik kezével erősen rányomta a kezemet a hasítékára.
– Jaj, John, nézd, mit csinálnak, ó isten, ohhh… – Felbátorodva enyhén lassítottam, hogy legyen idejük a lányoknak egy komoly puncievéshez. Ninát megbabonázták a képernyőn zajló események:
– Nézd, nyalja a hüvelyét, te jó ég, óóóóóó, most bedugja az ujjait… Mmmm, te jó ég, óóóó jövök!! Nina reszkető őrjöngéssel élvezett el, kezemet az ágyékába nyomta, és megfordult, hogy megcsókoljon vad önfeledten. Tartottam, amikor az orgazmusa alábbhagyott, és kikapcsoltam a televíziót.
– Bocsánat, nem vettem észre, hogy van benne ilyen jelenet. Mi a véleményed a többiről?
– Hát én még soha nem láttam ilyet. Azok a nők! – Felém fordult, tágra nyílt szemekkel:
– Tudod, hogy akkor mentem el, amikor a két nő bekapcsolódott? Ez normális? Úgy értem az, hogy az ilyesmi feldob.
Tudatosan nagymamámat visszhangozva azt válaszoltam:
– Igen, valószínűleg gyakoribb a nők körében, mint gondolnád. – Itt volt az ideje egy kis barom statisztikának.
– Úgy tűnik, hogy a nők közel felének volt valamikor fantáziája arról, hogy szexeljen egy másik nővel, és közülük sokan ki is próbálták. – Nina nem szólt semmit, de szinte hallani lehetett a gondolatmenetét. Ellenállva a kísértésnek, hogy egy zárójátékot játsszak, témát váltottam, és nem sokkal később lefeküdtünk.

Az esti történések után kőkemény voltam és tényleg csak egy gyors faszmerítésre vágytam, de Ninának más ötletei voltak. Lenyomott a hátamra, pináját az arcomra terelte, és a nyelvemre ereszkedett. Sejtve (vagy inkább abban reménykedve), hogy most egy jelenetet játszik el a filmből, finoman nyalogattam és rágcsáltam a szeméremajkait, a nyelvemet amennyire csak tudtam belenyomtam, és végül megnyaltam. És szoptam a csiklóját, miközben először egy, majd két ujjam becsúsztattam a tátongó lyukába, és megdugtam.
Közvetlenül azelőtt, hogy újra élvezett volna, Nina lehúzta magát az arcomról, és merev farkamra vetette magát, hátra, és előre lökte a csípőjét, a csiklóját a medencecsontjaink közé zúzta, a fejét hátravetette, a homlokán izzadtság, a mellei ugráltak fel és le. Ugyanabban a pillanatban élveztünk el, – csodálatos dolog, amikor ez megtörténik-, és újra zokogva és lihegve rogyott a karjaimba.
Kerestem valami kifogást, és másnap kora reggel elmentem.
Sylvia nagyon kíváncsi volt az estéről szóló beszámolómra, és ha maradok, biztosan szexelnénk. Nem hittem, hogy megbirkózhatok bármilyen további, kora reggeli követeléssel, amit Nina támaszthat. Szándékosan hagytam a pornó DVD-t a lejátszóban.

Sylvia lezuhanyozott, mire megérkeztem, de még mindig pongyolában volt a szalonban, és tegnapi újságot olvasott. Leírtam a kanapén zajló jelenetet és az ezt követő orális szexet Ninával, ugyanabban a helyzetben, mint a film főszereplői.
– Tehát mit gondolsz? – kérdezte.
– Nem tudom, de azt mondanám, hogy a jelek nagyon jók! Szerdán újra megyek; majd meglátjuk, mi lesz akkor, ha lesz egy-két napja, hogy gondolkodjon rajta.
– Nos, addig is, fiatalember, kérnék egy kis figyelmet, ha tud energiát spórolni. – Miközben ezt kimondta, Sylvia a szék két karjára tette a lábát, és szétnyitotta a ruháját, teljes pompájában felfedve elázott bokrát. Egy ujját bágyadtan nyalogatva kezdte simogatni a punciját.
– Hé, ez az én dolgom. – Letérdeltem a lábai közé, és arcomat a hüvelyébe mélyesztettem, mélyen beszívtam az illatát, és megízleltem a nedvet, ami kicsordult az ajkáról, eláztatva az állam.
– Mmmm, ez jó, drágám. Olyan az íze, mint Nináé? – Erre nem tudtam válaszolni. Nyelvemet csiklójának lédús, piros gombjára koncentrálva kentem a levéből a feneke köré, középső ujjamat az első bütykéig benyomva.
– Mmmmmmm, ez még jobb. Ó, istenem, de jó! Nyald meg erősebben a csiklómat! Told be az ujjad! Aaaarrgh!! Jézusom, ohhhh. – Sylvia éles sikoltással jutalmazott. Amint a csúcspont alábbhagyott, felrántottam a székről, a támlájára tolva ledobtam a nadrágomat, és egy lökéssel hátulról behatoltam. Sokáig dugtam keményen és gyorsan, mire éreztem, hogy közeledik a saját orgazmusom, a golyóim hozzácsapódtak, a hüvelykujjammal pedig olyan mélyen, amennyire csak tudtam, a seggébe csúsztam.
– Jövök drágám…
– Igen, John! – A hangja sürgető volt. – Baszd meg keményen, töltsd tele a picsámat a csodás faszodból!
Most először használta a „picsa” szót, ezzel átlökött a határon, és sok-sok spermát pumpáltam a nagymamámba. Maradtunk, meggörnyedve, zihálva.
– Gondolom, kérsz most egy kis reggelit? – nyöszörögte Sylvia.

Szerdán visszatértem Nina házába. Amint kinyitotta az ajtót, világossá vált, hogy az elfojtott szex-éhség állapotában van.
– Jól vagy, Nina?
– Igen…, nem…, nem tudom! John, újra és újra megnéztem azt a filmet! Szinte állandóan magammal játszottam; még meg is fájdítottam magam!
– És a film melyik részét nézted meg újra és újra? – Lesütötte a szemét:
– Tudod, melyiket…
A karjaimba vettem, és csak egy kis szégyenérzetem volt, amiért szabadjára engedtem ezt a váratlan szenvedélyt, ami zavart okozott benne, és amit ki fogok használni.
– Rendben van, nincs miért szégyellni magad, tényleg nincs.
– Igen, de nem tudom megállni, hogy ne gondoljak rá!
– Nos, esetleg kipróbálhatnád igaziból is. Ez valódivá tenné a dolgot, és biztos vagyok benne, hogy élveznéd.
– Ó, nem, nem tudom! Lehet? Kivel? – Egy szakadék szélén éreztem magam, kilépek az ürességbe:
– Sylvia?
– Mi?! Ő nem olyan!!
– Ahogy a minap mondtam, a nagymamám sokkal modernebb, mint gondolnád. Mindenféle dologról beszélgettünk, amióta ott élek, amiről álmomban sem mertem volna beszélni anyámmal. Sylvia mondta néhányszor, hogy izgatja a gondolat, hogy szexeljen egy másik nővel, és szívesen kipróbálná, de hozzád hasonlóan ő sem tudja, hol kezdje.
– Említett engem ebben az összefüggésben?
– Nem kifejezetten, de azt mondta, hogy egy ázsiai vagy mediterrán hölgynek kell lennie.
– Tényleg, tényleg kimondta ezeket a szavakat?
– Amennyire emlékszem, igen.
– Ó, John, mit csináljak? Nagyon szörnyű lenne, ha megpróbálnám? Sylvia tényleg velem akar aludni? Te nem bánnád, ha a nagyanyáddal aludnék!? Istenem, annyira zavarban lennék. Mi lenne, ha megpróbálnám megcsókolni, és ő sikoltozva elszaladna?
– Nézd, van egy ötletem. Végzek egy kis felderítést, és kifaggatom a nagymamámat. Ha jól reagál, ráveszem, hogy meghívjon vacsorázni. Ha nem leszek a közelben, akkor te tudd, hogy készen áll rá; ráadásul előtte küldök neked egy SMS-t. Hogy hangzik?
– Ijesztő! Óvatos leszel, ugye? Istenem, ha nem lennék ennyire megszállottja ennek, soha nem tudnám végigcsinálni; még mindig nem vagyok benne biztos. – A nap hátralévő részét Nina megnyugtatásával és önbizalmának növelésével töltöttem. Amikor végre lefeküdtünk, azonnal elaludt, kimerülten saját ideges energiáitól.

Sylvia is ideges volt, most, hogy közeledett az igazság pillanata.
– Sylvia, ő akarja. – magyaráztam – De neked kell megtenned az első lépést.
– Mit kellene tennem?
– Hát nem tudom, talán fogd meg az egyik mellét!
– John!
– Sajnálom, de nem igazán tudom megmondani, minden a pillanattól függ. Valami olyasmit csinálnék, hogy finoman hátranyomom a haját a füle mögé, majd lassan odahajolva megcsókolom.
Sylvia felkapta a telefonját, és eltűnt a dolgozószobában.
– Oké – mondta, és néhány perccel később megjelent. – Meghívtam Ninát holnapután vacsorára. Most megtettem. – Kicsit zavartnak tűnt.
– Azt hiszem, meg fogsz lepődni, milyen egyszerű lesz. Mindketten nagyon lelkesedtek az ötletért, csak egyikőtöknek meg kell tennie az első lépést. Küldj SMS-t, ha van rá lehetőséged.

Másnap küldtem Ninának egy SMS-t; – „Sylvia határozottan készen áll rá, szerintem ő fogja megtenni az első lépést. Érezd jól magad, John”.
Aztán taxival bementem a városba, hogy találkozzak néhány barátommal, és próbáljak nem gondolni Sylviára és Ninára.
Igencsak berúgtam aznap este egy harsány bárban, amelyben megállás nélkül dübörögtek a hangfalak. Egy piszkos lakásban ébredtem a kanapén, amit egy volt barátnőm bérelt, a szám mint a kertészkesztyű belső része, kinyitottam a szemem, és a telefonomért nyúltam. Két szöveges üzenet. Az első Sylviától, 2: 30-kor küldve;
„Azta!! Alig várom, hogy mindent elmondhassak!! Sylvia”.
A második Ninától, 9: 30-kor elküldve;
„Kedves John, most hagyom el Sylvia házát. Kétszer is megcsináltuk, és nagyon tetszett! Szeretlek”
Mint kiderült, Sylvia szinte pontosan az általam javasolt taktikát alkalmazta. Nina reagált a csókra, és sok érintés és csókolózás után az ágyban kötöttek ki, ahol kicsit bénázva vitték egymást a csúcsra; kétszer Sylvia esetében. Még jobb, hogy a reggel sem hozott bűntudatot, inkább további gyengédséget és egy meglehetősen merész „hatvankilences” pozíciót, amitől Sylvia teljesen elolvadt, miközben a csúcsra ért. Izgatott voltam a történteket hallva, de egyben rosszkedvű és talán egy kicsit féltékeny is:
– Szóval mikor osztozunk egy ágyon mindhárman?
– John, tudod, hogy ez lehetetlen.
– De ha nem lennék az unokád, lefeküdnél mindkettőnkkel?
– Istenem, igen. Nem tudok jobbat elképzelni!
– Szóval, találjuk meg a módját. Ehhez csak az kell, hogy Nina megtartja a titkot, és senkinek sem mondja el, hogy lefeküdt egy másik nővel és az unokájával, igaz?
– Egyetértek, de miből gondolod, hogy szeretne részt venni egy vérfertőző kapcsolatban?
– Nos, nem ő követi el a vérfertőzést. Ugyan, Sylvia, ezt már megbeszéltük, és tudod, hogy a vérfertőzés sok ember, férfi és nő számára egy titkos álom.
– John, hadd gondolkozzam ezen, nem mondok nemet.
Aznap nem esett szó a témáról, bár miután a másnaposságom elmúlt, úgy dugtunk, mint a nyulak, mindkettőnket rendkívül felizgattak a közelmúlt eseményei. Sylvia a lehető legodaadóbb volt, sikoltozott és a hátamat karmolta, és azt követelte, hogy dugjam a seggébe, nem egyszer, hanem kétszer a nap folyamán.

Másnap reggel szembenézett velem a reggelizőasztal túloldalán:
– John, azt hiszem, igazad van. Nina soha senki másnak nem mondaná el, ezért beszélni fogok neki rólunk. Nagyon „részeg leszek”, megcsókolom, megölelem, és elmondok neki rólunk sok mindent. Egyfajta vallomás… Aztán meglátjuk, mi lesz.
– Akkor még egy éjszaka a városban?
– Igen.
Ezúttal azonban némileg más volt a helyzet. A lüktető zenés hely helyett néhányan elmentünk egy csendes kis kocsmába, csak egy-két mérföldre a nagymamám házától. Kicsit ittam, és csak alig vettem részt a beszélgetésben, csak mosolyogtam és megfelelő időközönként bólogattam. Este 10 óra volt, amikor az órámra néztem. Tudtam, hogy Sylvia 19 órára meghívta Ninát, szóval addigra már elég jól állhatnak. Pár perc múlva megcsörrent a telefonom. – Sylvia volt a hívó. Felálltam az asztaltól és kimentem:
– Szia Sylvia.
– John, átjössz? Mindketten szeretnénk látni. – Sylvia hangja kissé elmosódottan hangzott.
– Oké, körülbelül húsz percen belül ott leszek. Hogy megy?
– Hát… Mindketten meztelenek vagyunk…
– A kibaszott pokol! – Megszakítottam a kapcsolatot, és bedugtam a fejem a kocsma ajtaján.
– Elnézést srácok, sürgősségi eset otthon, hamarosan találkozunk.
Az út nagy részén futottam, és még akkor is fulladtam, amikor már csak sétáltam. Lent sötét volt, de ahogy becsuktam a bejárati ajtót, Sylvia hangja lebegett a lépcsőn :
– Itt vagyunk, drágám, a hálószobánkban.
Felmentem a lépcsőn. A nagymamám hálószobájában egy tompa fényű éjjeli lámpa égett, és a nagyit és Ninát láttam, akik, ahogy mondta, meztelenül, egymás karjaiban feküdtek. Az éjjeliszekrényen egy nyitott üveg Chablis és néhány pohár volt. Töltöttem egy pohárba és ittam egy nagyot. A hölgyek mindketten engem néztek, és kissé részegen kuncogtak.
– Nina úgy gondolja, hogy nagyon szemtelen vagy, mert baszod a nagymamádat – vihogtak mindketten – de kész megbocsátani neked, ha ma este mindkettőnket lerendezel.
Sylvia felkelt az ágyról, és szájon csókolt. Felismertem Nina pézsmaillatát, és a farkam belefeszült a farmeromba. Ledobva magamról a ruhámat, felmásztam az ágyra a nagymamám és a Nina közé. Nina rám mosolygott és csókolóztunk, Sylvia a farkamat simogatta.
– Nina, miért nem mutatjuk meg Johnnak, mit csináltunk ma este?
Kicsit bizonytalanul felkapaszkodtak a hatvankilences pozícióba, Nina felül és arccal lefelé az ágyon. Tökéletes rálátásom volt sötét és húsos fenekére, a duzzadó punci ajkaira, amelyeket Sylvia kutató nyelve mutatott be. Sylvia a hüvelykujjával finoman széthúzta az ajkait, és hosszan, lassan nyalogatni kezdett Nina csiklójáról a hüvelye és a végbélnyílása közötti érzékeny bőrnyakra. Nem láttam, mit csinál Nina Sylviával, de Sylvia lehunyt szeméből és remegő lélegzetéből ítélve élvezte. Kinyitva a szemét, rám nézett:
– Dugd be a farkad, látni akarom, ahogy bemegy.
Sylvia fejénél manőverezve megfogtam Nina csípőjét, és éreztem, hogy Sylvia keze bevezet. Kezét körbekulcsolta a merev faszomon, néhányszor meghúzta nekem mielőtt a fejét Nina hasítékához vezette volna. Lassan hatoltam be, élveztem a pillanatot, éreztem, hogy alattam Sylvia elkezdi használni a nyelvét Nina csiklóján, megnyalta a farkam tövét, a szájába vette a golyóimat, és elektromos izgalommal éreztem, ahogy a nyelve hegye továbblendül. Ahogy Sylvia nyelve visszatért, hogy megnyalja Nina csiklóját, lassú, kemény lökésekkel elkezdtem dugni, és minden egyes lökésnél magamhoz húztam, visszafelé a farkam majdnem kibújt belőle, mielőtt visszadöngölném. Még mindig Sylvia lábai között tartotta a fejét. Nina állati hangokat hallatott, miközben a csikló és a hüvelyi stimuláció kettős hatása az orgazmus felé lökte. A végén felemelte a fejét, és zokogott:
– Ohhhhhhh ez olyan gyönyörű, szeretlek titeket – aztán a csúcspont elsodorta.
– Én is akarom. – Sylvia kicsúszott Nina alól, és átrendeztük magunkat, Sylvia Nina arca fölé térdelt, én pedig Sylvia mögé, és a Nina pinájától forró és ragacsos farkamat a nagymamámhoz nyomtam. Nina megragadta Sylvia fenekét, és erősen megnyalta a csiklóját. Ki-be pumpáltam, tudatában annak, hogy Sylvia és én valaki más előtt vérfertőzést követünk el. Ez fokozta az izgalmamat és, gyanítom, Sylviáét is. Nina puncija még mindig érzékeny volt a közelmúltban elért csúcspontja miatt, így Sylvia négykézláb szabadon vonaglott és vergődött, miközben én könyörtelenül megbasztam, Nina pedig megjáratta a nyelvét a duzzadt ajkain és a kimeredő csiklóján.
Én voltam az első, olyan keményen döngöltem magam Sylvia pinájába amennyire csak tudtam, és az egyik, spermasugarat a másik után zúdítottam belé. Ez váltotta ki az ő csúcspontját is:
– Ó, a picsába, ohhhhhhhh ISTEN!!
Kihúztam belőle a farkamat, a sperma Nina még mindig felfordított arcára csordogált a hegyéről.
– Mmmm, fincsi – mondta, miközben kinyújtotta a nyelvét, hogy elkapja.
Az éjszaka hátralévő része kissé homályos volt. Sylvia hozott még bort, mi pedig ittunk, beszélgettünk, és simogattuk egymást. Nagyon feldobott a két nő csókolózása, amit nagyon is gyakran csináltak, de a kimerült farkam nem volt hajlandó újabb erekciót produkálni, és a végén mindannyian részeg álomba merültünk.

A másnap reggel enyhén szólva visszafogott volt. Nem tudtam megmondani, hogy ebben mennyi volt a zavar és mennyi volt a bor. Furcsa módon Nina törte meg a jeget, talán a leghosszabb beszéddel, amit valaha tőle hallottam.
– Azt akarom mondani, hogy nem bántam meg semmit a tegnap estéből, kivéve talán az utolsó üveg Chablist. A szex leírhatatlan volt, és szeretlek titeket, és közel érzem magam mindkettőtökhöz. Soha nem fogom kitálalni a kapcsolatunkat senkinek, és őszintén remélem, hogy hamarosan újra együtt lehetünk. Ti ketten megváltoztattátok az életemet, és ezért örökké hálás leszek! – Nina ezek után kissé zavarban volt, és mindketten megöleltük.
– Nos, nem tudom, hogy vagy vele John – mondta Sylvia – de szeretném, ha a második kört mihamarabb lefolytatnánk, ha egy bizonyos tag kellőképpen felépült – mondta huncutul rám utalva.
– Igen, köszönöm, Sylvia – grimaszoltam rá teátrálisan. – Ma délután nem csinálok semmit.

Mint kiderült, mindkét hölgynek volt dolga még aznap, de megegyeztünk, hogy másnap délután találkozunk; és ezúttal megállapodtunk abban, hogy előbb szexelünk, és csak azután iszunk egyet. Lent kezdődött a buli, a szalonban, hármasban pompás gubancban a régi bőrkanapén. Egyenként levettük a ruhadarabjainkat. Ismét Nina volt az, aki meglepett minket, irányította a műveleteket, és felszólított, hogy üljek a kanapéra, míg Sylvia, nekem háttal, az ölemben ült, és mind a nyolc hüvelykemet a puncijába vette. Bár ez korlátozta a képességemet, hogy belényomuljak, Ninának teljes hozzáférést biztosított Sylvia farokkal kitömött teli vulvájához és csiklójához. Letérdelt és lassan kínzóan megnyalt mindkettőnket. Elkezdtem feljebb emelni Sylviát, hogy növeljem a lökéseimet, ő pedig nyögni kezdett, és Nina fejét a pinájához nyomta.
Az egész ölemet eláztatta a nedve és Nina nyála, de a legnagyobb meglepetésem akkor ért, amikor Sylvia lenyúlt az egyik lökésem csúcsára, és a farkam fejét ráncos ánuszához vezette. Nem használtunk semmilyen síkosítót (nem számítottam rá, hogy ezt Nina előtt fogom tenni), de a farkam könnyen belecsúszott a nyálával és a nedveinkkel átitatott lyukba; be és be, amíg az egész bent volt. Nina zihált, nyilvánvalóan felpörögve ettől a legtiltottabb tabutól, és ismét lehajtotta a fejét, ezúttal két skarlátvörös végű ujját Sylvia hüvelyébe csúsztatta, és végigsimította a farkamat az elválasztó hártyán.
Az elmúlt néhány hónap a nagymamámmal vadul telt. Nina elcsábítása egészen elképesztő volt, de ez a forgatókönyv egyszerűen elvette az eszemet. Az a puszta erotika, amit csináltunk, félelmetes volt. Itt voltam, kőkemény péniszemmel a nagymamám seggébe temetve, miközben a legjobb barátnője megnyalta a csiklóját, és becsúsztatta az ujjait a pinájába.
Az élet, elmélkedtem, nem is lehetne jobb, és ahogy ezen elgondolkodtam, minden előzetes figyelmeztetés nélkül anyám sétált be a szalonba. Beengedte magát a kulcsával…
Anya hirtelen megtorpant, mintha csak most tört volna át egy üvegajtón, és ránk bámult. Nina félig az ajtó felé fordult. Körülbelül tíz másodpercig csend volt, majd:
– John, pakolj be a táskádba. Megvárlak a kocsiban. – Ezzel megfordult, és az ajtót nyitva hagyva kisétált. Nina döbbenten nézett fel ránk, de nem szólt semmit. Sylvia leszállt a lováról, és hagyta, hogy gyorsan lelankadó farkam kibújjon a hüvelyéből.
– Jobb lesz, ha azt csinálod, amit mond, John.
Felmentem az emeletre, gyorsan felöltöztem, és egy halom cuccot bedobtam egy táskába. Lent Sylvia és Nina a kanapén ölelkeztek. Sylvia halványan elmosolyodott, amikor elhaladtam a szalon ajtaja előtt, majd átmentem a folyosón, és kiléptem a bejárati ajtón.
Anya csak körülbelül harminc mérföldre lakott; kevesebb mint egy óra autóútra. Vezetés közben nem mondott semmit, ami jobban elbizonytalanított, mintha dührohamot kapott volna. Groteszkül kényelmetlenül éreztem magam, magamban kínlódtam az utasülésben, és imádkoztam, hogy az utazás véget érjen. Körülbelül fél óra múlva megkockáztattam egy pillantást a szemem sarkából; az útra koncentrált, de az arckifejezése nem az általam megjósolt zivatarfelhő volt, sőt, szinte úgy tűnt, mintha a diadal mosolya csillanna a száján és a szeme ráncain.
A kocsiból kiszállva anya törte meg a csendet:
– Menj be a társalgóba és várj meg. Beszélni fogunk.
Beljebb sétált a konyhába, töltött magának egy nagy pohár bort, szembe velem leült a nappaliban, és ivott egy nagyot.
– Szóval, – mondta szinte társalogva – mióta basztok?
– Néhány hónap – motyogtam.
– Rendben, ülj le, és mondj el mindent.
Nem sok mást tehettem, mint szót fogadtam, ezért elmondtam neki mindent, beleértve Nina elcsábítását is, és a végén egy halk bocsánatkéréssel fejeztem be magam és a nagymamám nevében is. Anya egészen nyugodtnak tűnt, ahogy hallgatott, és amikor végeztem, ivott még egy nagy kortyot a borából:
– Tehát lényegében azt mondod, hogy anyám harisnyában felvonult a házban, megitatott egy rakás Chablis-val (nem beszéltem neki a marihuánáról), és elcsábított téged és a barátnőjét, Nadiát is?
– Nina. És nem, ez nem csábítás volt, hanem inkább kölcsönös akarat.
– Igen, oké, de ő hatvankét éves vagy valami ilyesmi, és te egy fiatal férfi vagy, tele tesztoszteronnal. Ő az, akinek jobban kellett volna tudnia, hogy ő a nagymamád!
Visszaült a székre, és ivott még egy kortyot, és kissé fanyar arckifejezéssel nézett rám.
Néhány percig egyikünk sem szólt semmit, de még mindig fájdalmas zavarom alatt kíváncsi is voltam. Anyám reakciója nem volt düh vagy a teljes megértés hiánya, olyan volt, mintha felkészült volna erre a forgatókönyvre. Tudnom kellett:
– Anya, miért nem vagy dühösebb? Hosszan nézett rám:
– Dühös vagyok, de… Nézd, John, az anyám nagyon domináns ember, mint tudod. Egész életemben ő diktált nekem, megmondta, mit egyek és igyak, mit vegyek fel, hogyan beszéljek, ki vagyok, tinédzser koromban nem tudtam eljárni sehova.
Egész életemben tojáshéjakat tapostam körülötte, de tudod mit? Amikor ma délután beléptem abba a szobába, életemben először, én voltam az előnyben. Bármit mondhattam volna neki; és életem hátralévő részében (vagy az övében, pontosabban) még bármit mondhatok! Szóval igen, dühös vagyok, de valójában néhány hónapja sejtettem, hogy valami történik köztetek; ne kérdezd, hogyan és miért, talán az a „macska, amelyik bagzik” viselkedése, amit mostanában előadott. És nem tettem ellene semmit. És azt hiszem, azért nem tettem ellene semmit, mert fontosabb volt számomra, hogy anyámmal szemben fölénybe kerüljek, mint az, hogy esetleg lefekszik a fiammal. Tessék, most elmondtam. Menj és hozz nekem még egy pohár bort.

Amikor visszajöttem egy teli pohárral, anya az ablakon nézett ki, csípőre tett kézzel. Karcsú és elegáns volt, mint az anyja, de néhány centivel alacsonyabb, csípőjénél szélesebb és mellbősége nagyobb. Vörös haja, apja öröksége, rövidre volt nyírva és szépen megformázva. Klasszikusan nem volt csinos, de telt ajkaival és jól körülhatárolt szemöldökével szexinek tűnt, és mindig vonzotta a férfiak tekintetét a nyilvánosság előtt, ami sok viszályt okozott, mielőtt apám elhagyta a helyszínt. Most fogta a poharat, és rám nézett, ismét azzal a fanyar arckifejezéssel.
– Jó volt? A szexre gondolok.
– Tényleg akarod tudni? – Dühösen elvörösödtem, és nem tudtam a szemébe nézni.
– Igen, a fenébe!
(„Oké, ha tudni akarja, megmondom neki”)
– Fantasztikus volt. Soha életemben nem voltam ennyire feldobott.
– A tiltott gyümölcs csábítása, mi?
– Hát lehet, de miután elkezdtünk együtt aludni, nem igazán úgy gondoltam rá, mint a nagymamámra, csak egy igazán szexi idősebb hölgy volt. – Ez nem volt szigorúan igaz, de megpróbáltam tompítani a vérfertőzés súlyát.
– Akkor jobban szereted az érettebb hölgyeket?
– Anya, én csak egy átlagos kanos fiatal srác vagyok. A nagyi nagyon jól néz ki, és remek teste van. Sok másik unoka is ugyanezt tette volna, és ha elhihetem amit erről olvastam, minden fiatal srác álmodozik néha az idősebb nőkről.
Az ezt követő csendben előhoztam a konyhából egy poharat, és kiöntöttem az utolsó adagot is.
– Jobb lesz, ha hozol még egy üveget, John. Valószínűleg ez egy jó este ahhoz, hogy berúgj.
És együtt ülve a kanapén, ahogy lassan besötétedett, meg is tettük.

A beszélgetés nem kizárólag a nagyiról és rólam szólt, és ahogy egyre többet ittunk, anya az anyjával való kapcsolatáról kezdett beszélni. Nagyon furcsa volt számomra, mert bizonyos szempontból jobban ismertem az anyját, mint ő. Ahogy a harmadik számú üveg is bekerült a történetbe, a beszélgetés inkább szexuális kapcsolatunk fizikai vonatkozásaira terelődött. Anyát érdekelte, hogy mit csináltunk együtt, és ahogy a négyes számú üveget felbontottuk, a beszélgetés kezdett egyértelművé válni. Mostanra mindketten nagyon részegek voltunk, azt hiszem, soha nem láttam még így anyámat. Kissé egyik oldalról a másikra dőlt, és némi gondja volt az összpontosítással.
– És mi volt anyám kedvenc pozíciója? – Egy-két órája hihetetlenül megdöbbentem volna ezen a kijelentésen; most részeg komolysággal mérlegeltem:
– A kutyus pozíció határozottan, azt mondta, hogy ez adta a legmélyebb behatolást
– Nekem is – motyogta anya. – Ez azt jelenti, hogy nem kellett közben az apád arcát néznem! Felsikoltott a nevetéstől, és felém hajolt. A nevetés figyelmeztetés nélkül könnyekké változott, és a mellkasa remegő zokogásba kezdett. Rémülten átöleltem mindkét karomat, és szorosan magamhoz öleltem:
– Anya, nagyon sajnálom. Soha nem tettem volna meg, ha eszembe jutott volna, hogy megtudod.
Még ittasan is tudtam, hogy ez az érvelés úgy hangzott, mintha Homer Simpson mondaná. Anya mintha észre sem vette volna; a vállamba temette a fejét, és felzokogott:
– Nem, nem érted, azért sírok, mert bármennyire is rossz, közted és az anyám között van egy olyan intim kapcsolat, ami túlnő rajtam. Soha nem volt szoros kapcsolatom vele, és most már nem is kapok semmit!
A védekezés és igen, a szenvedély hulláma áramlott át rajtam, és magamhoz szorítottam, és megcsókoltam a homlokát és az arcát. Felemelte a fejét, és könnyes szemekkel nézett rám:
– John, én is szeretni akarok valakit!
Lehajoltam és megcsókoltam az ajkait, ő pedig válaszolt, kezeit a fejem két oldalára tette, ajkait az enyémre tapasztva, kissé elválasztva ajkaimat a nyelvével. Kissé megdöntöttem a fejemet, hogy jobban megfogjam az ajkait, és a szája az enyémre nyílt, nyelve pedig teljesen belém nyúlt. A csók kezdett felforrósodni, és ajkainkat egymáshoz nyomtuk, amikor ő megszakította:
– Nem, nem szabad, ez őrültség, lefekszem.
Gyakorlatilag kimenekült a szobából, és hallottam, ahogy a lábai kopognak felfelé a lépcsőn. Lassú, megfontolt mozdulatokkal kiöntöttem a maradék bort, és részegen hátradőltem. Úgy tűnt, hogy a kanapé egyik végén felemelkedik. Felültem, és a látszólagos mozgás abbamaradt. Kiürítve a poharat, teljes hosszában feküdtem a kanapén, és a szoba most már forgott. Ebben a helyzetben álomszerű kómába estem.

Másnap reggel még részeg voltam, de borzalmas másnaposság fenyegetett. Anya aligha volt sokkal jobban.
– Mennyit ittunk tegnap este? – kérdezte fürdőköpenybe burkolózva, és lerogyott egy székre.
– Négy üveggel.
– Istenem, nem csoda, hogy így érzem magam.
– Nos, lehetett volna rosszabb is – mondtam maradék részegséggel – ha lett volna öt üvegünk, valószínűleg együtt kötöttünk volna ki az ágyban.
Amint elhangzottak a szavak, azt kívántam, bárcsak ne mondtam volna, de anya csak nézett rám kifejezéstelenül.
– Azt hiszed, megkaptál volna ennyi bor után?
A kínos pillanatot megszakította a konyhából kiáramló égett szag, és ő kiugrott a konyhába, hogy megmentse a reggelinket.
Egy odasült reggeli sokat segített a testi épségem és anyám egészségének helyreállításában is, amikor bejelentette, hogy vásárolni megy, és meghívott, hogy kísérjem el.
– Nem, köszönöm, természetesen rengeteg munkám van.
– Kár, hogy nem veszed fel a pszichológiát is. Lenne elég anyagod egy doktori értekezéshez. Elmosolyodott, hogy tompítsa a megjegyzése élét, és megcsókolta az arcom.
– Pár óra múlva találkozunk.
Amint az autó kifordult az útból, azonnal lefeküdtem, és mélyen elaludtam.

Körülbelül öt órával később arra ébredtem, hogy kinyílik az ajtó, és anyám belépett egy csésze teával. Nagyon felfrissültnek éreztem magam.
– Hogy halad a tanfolyami munka? – kérdezte.
– Igen, oké. Hogy ment a vásárlás, vettél valamit?
– Még egy kis bort.
– Ez jó ötlet?
– Hát, nem kell meginnunk az egészet. – Összenéztünk, és anya letette a bögrét az éjjeliszekrényre.
– Emlékszel, hogy tegnap este csókolóztunk?
– Igen – mondtam semlegesen. – Ezt meg kell beszélnünk?
– Talán – mondta, és elhagyta a hálószobát, parfümjének enyhe illata lebegett a levegőben.
Szóval mi történt itt pontosan? Anyám hajolt hozzám? Tegnap este minden bizonnyal próbáltam kezdeményezni valamit, de abban az állapotban, amiben voltam, megcsókoltam volna a macskát is, ha rúzst kentek volna rá.
Valami olyan játékot játszottunk, ami igazából anyára koncentrált? Tetszett az anyám? Nos, bizony sokszor önkielégítést végeztem, miközben rá gondoltam, de vajon tényleg megtenném ezt anyuval? A nagymamával más volt, évek óta nem láttam annyit belőle, és végül is nem ő szült engem. Arra a következtetésre jutottam, hogy iszom még egy kis bort, megnézem, hogyan reagál anyám, és úgy cselekszem, ahogy adódik.
A vacsora ezért kissé feszült volt. Mindketten elég gyorsan ittunk és ettünk, hiába volt halas pite amit anya nagyon jót készített, de úgy tűnt, mindketten a lehető leggyorsabban szeretnénk eljutni az este következő szakaszába, bármi is legyen az. Így hát bevittük italainkat a társalgóba, és letelepedtünk a kanapéra.
Anyám tele volt meglepetésekkel, nem azt mondta, amit vártam:
– Szóval, John, mennyit kell még innod ebből a borból, hogy újra megcsókolj?
– Pár kortynak elégnek kell lennie.
Mindketten letettük a szemüvegünket, én pedig odaültem mellé a kanapéra, a bal karomat a háta köré tettem, a jobb karomat előre, a kezemet pedig a karja alá. Bebújt az ölelésembe, összehajoltunk és hosszú percekig csókolóztunk, ízlelgetve egymás szájának tapintását és ízét, egymás testének tapintását kutató kezeink alatt. Anya szakította meg először a csókot:
– Jó ez így? – Suttogott.
– Ó, igen. – Megint csókolóztunk, szenvedélyesebben mint korábban, de ezúttal nem szakítottuk meg. A kezem tartotta a fejét, összenyomta az arcunkat, összeszorította az ajkainkat. Anya felváltva szívta az alsó ajkamat, és amennyire csak tudta, a számba tolta a nyelvét. A jobb kezem megfogta a bal mellét, és megkereste a mellbimbót, megkeményedve a blúz és a melltartó alatt, ő a körmeit a hátamba nyomta, fel-le gereblyézte őket az ingemben, és a számba nyögött.
Aztán kioldotta az ingem gombjait, kihúzta a derekamból, lecsúsztatta a karomon és a padlóra ejtette. Visszahúztam egy csókra, kibontottam a blúzát, és újra elváltunk egymástól, hogy le tudja venni, felfedve a melltartóját. Nehezen lélegzett, pupillái kitágultak. Újra magamhoz húztam, finoman, időt hagyva neki, hogy elforduljon, de csak hátranyúlt, és kicsatolta a melltartóját, amiből kibújtattam a nagy kerek melleket tejes-csokoládé mellbimbókkal és gödröcskés bimbóudvarral. Összetapadtunk egy újabb csókra, mindketten éhesek voltunk, a nyelveink ki-be szaladgáltak, ízlelgetve egymás nyálát; anyu körmei a hátamba vájtak, szabad kezemmel pedig az egyik mellbimbóját az ujjam és a hüvelykujjam között forgattam, kicsit megcsípve, zihált és erősebben belém vájta a körmeit. Megtörtem az ölelést, hogy leengedjem a fejem, a megkeményedett kis dudort a számba vettem, felváltva szívtam és finoman harapdáltam.
Anya a kezébe fogta a fejem, és visszafeküdt a kanapéra. Átmentem a jobb melléhez, ugyanazt a kezelést végeztem, miközben a nyálamtól nedves bal mellbimbóját ujjaimmal forgattam.
– John, kérlek, vigyél az ágyba!

Felálltam, felhúztam magamhoz, és újra megcsókoltuk egymást; majd megfogva a kezét felvezettem a hálószobájába, ahol az ágy mellett megálltunk egymással szemben. Anya arca kipirult, ajkai kissé szétnyíltak, és felduzzadtak az izgalomtól és a csóktól. Mindketten szó nélkül fejeztük be a vetkőzést, anya lehúzta a szoknyáját és a harisnyanadrágját, én pedig egyetlen lefelé tartó húzással vettem le a nadrágomat, alsónadrágomat és zoknimat. A farkam merev volt, és tiszta folyadék szivárgott a réséből. Anya ismét odajött hozzám, és a meztelen testünk először érintkezett. Átkarolta a nyakam, és lehúzta a fejem, hogy megcsókolja. Megfogtam mindkét fenekét, és az ágyékomba nyomtam, megtapintottam a szeméremcsontját a farkam alján, és enyhén ringattam a csípőmet, hogy a hüvelyéhez kapcsolódjon. Magával vitt, hátrált az ágyhoz, leült, majd magára húzott. Az ágy közepére vergődve ismét vadul csókolóztunk, kezünk tetszőlegesen barangolt egymás testén. Lábai kinyíltak alattam, és tudtam, azt akarja, hogy belé hatoljak.
Térdre és könyökömre támaszkodva néztem le rá, és ahogy néztem közénk nyúlt, megragadta csúszós erekciómat, és a hüvelybemenetéhez vezette:
– Most, drágám!
Lassan előrefordultam a térdemen és a könyökömön, és a péniszem könnyedén teljesen behatolt anyám hüvelyébe. Ahogy belé csúsztam, néztem az arcát, és lehajoltam, hogy megcsókoljam, ezúttal gyengéden, ahogy egy igazi szerető teheti. Visszacsókolt, ajkai táncoltak az enyémeken, kezei pedig pillangószárnyként repkedtek a nyakamon és a hátamon. Lassan, lassan visszanyomtam magam, ő a csípőjével ellentartott lassú lökésemnek, és a lábait az enyémre kulcsolta.
– Istenem, istenem, ne hagyd abba!
Felnyögött, és félig lehunyt szemmel nézett rám, miközben tovább dugtam hosszú, lassú mozdulatokkal. Minden egyes lökés végén elkezdtem töredékesen leengedni a testemet, hogy növeljem a csiklójával való érintkezést, és ő erre úgy reagált, hogy egy kicsit erősebben támasztotta a csípőjét; még mindig lassan, de szépen szinkronban haladtunk. Az érzés számomra szinte leírhatatlan volt; anya puncija még mindig elég feszes volt, és az érzés, ahogy betoltam, és ő találkozott velem, a lábamhoz támaszkodva, csodálatos volt. Az idő lelassult, és az univerzum kettőnkhöz zsugorodott, rohadt lassan, csókolózva és egymás arcát nyalva. Még soha nem éreztem magam fizikailag és érzelmileg ennyire elkötelezettnek egyetlen partnerrel sem.
– Ohhh, drágám, ez jó neked? A mami úgy csinálja, ahogy neked tetszik?
A „mami” szó használata erősen erotikus volt, és majdnem bevégeztem. Enyhén lassítva, hogy kompenzáljam, megcsókoltam, és erősen megcsíptem az egyik mellbimbóját:
– Igen, a mami nagyon jó, és szeretnék gyakran, mindenféle pozícióban szeretkezni a mamival!
Ahogy ezt kimondtam, kezdte egy kicsit elveszíteni az önuralmát, és az jutott eszembe, hogy a legtiltottabb vérfertőzés tényét legalább olyan izgalmasnak találta, mint én. A légzése szaggatott lett, a szeme pedig elhomályosult. Átölelve vadul vájta körmeit a vállam bőrébe, és keményen nekivágott;
– Ó, ó, ó, igen, igen, igen, igen. Jön! – a szeme csupa könny, markoló kezek és tátott száj. Éreztem az árulkodó bizsergést a farkam tövében:
– Istenem, anya, jövök.
És akkor beütött az orgazmusom…, végigszáguldott a testemen és az agyamon…, és az ondómat anyám hüvelyébe pumpálta.
Utána egymás karjában feküdtünk, és nem éreztem sem bűntudatot, sem lelkiismeret-furdalást. Anya vagy nem anya, nem számított amikor a szeretkezés olyan jó, amilyennek lennie kellett
– Anya, közhelynek hangzik, de még soha senkivel nem volt ilyen jó.
– Ugyanaz nálam is. – felém fordította a fejét. – Bűnösnek, vagy legalábbis kínosan kellene éreznem magam azok miatt, amiket mondtam, amikor közel álltam a csodálatos orgazmushoz; de nem teszem. Csak szerettem volna teljesen átadni magam neked, és annyi örömet okozni neked. Hogy újra és újra akarj velem lenni.
– Gondolom, nem folyik itt egy verseny a nagyival, hogy kié a legjobb?
– Nos, köszönöm, hogy felhoztad ezt ebben a pillanatban! De azt hiszem, van ebben némi igazság. – Elhallgatott. – Nos?
– Nos, mi?
– Ki a legjobb?
Nem válaszoltam erre a kérdésre sem akkor, sem később.
– Ha rendszeresen szeretők akarunk lenni, minek nevezzelek? „Anya” kissé furcsán hangzik.
– Azt hittem, „mami”-ként szeretsz az ágyban?
– Nos, igen.
– Rendben, én mami vagyok az ágyban, máshol pedig Valerie.

Valerie és én együtt aludtunk azon az éjszakán, és néhány óránként felébredtünk, hogy újra szerelmeskedjünk. Ezúttal úgy kezdte, hogy rám telepedett, meglovagolta a farkamat, és a csiklóját a medencémhez nyomta. Ebben a pozícióban gyorsan elélvezett és leszállt:
– Azt mondtad, hogy a kedvenc pozíciód a kutyus-helyzet, mami?
Anya vigyorogva négykézlábra szállt, és hátratolta a hátát. Szétválasztva a fenekét, beljebb vezettem a farkam, és a csípőjébe markolva keményen és gyorsan tempózni kezdtem. Leereszkedett a vállára, megfogta az ágyrácsot, és visszalökte magát rám:
– Gyere, add nekem… Keményen drágám…, spricceld be a forró gecidet…, gyere a mamiba. – Ez a félbehagyott beszéd megint túlnyomott a határon, és volt egy második orgazmusom, egyik kezemmel a fenekére csaptam, miközben belé zúdultam.
A következő napokban otthon maradtunk, és alig tudtuk távol tartani egymástól a kezünket. Felfedeztem, hogy anyám kedvenc pozíciója valójában a misszionárius volt, mert imádott csókolózni, miközben dugtunk. Azt is megtudtam, hogy valóban szenzációsan szopott, bár nem volt hajlandó lenyelni a spermámat; imádta ha nyalogatom, én pedig rengeteg időt töltöttem azzal, hogy a számat beletemettem a vörösesbarna ágyékába, nyalogattam, szopogattam és finoman rágcsáltam. Gyakran élvezett el a nyelvemen, kezei a hajamba fonódtak, arcomat erősebben nyomta a pinájába, és kiáltozott, hogy: „nyald a mamit, amíg el nem élvez! ”

Sokat beszélgettünk a jelenről és a múltról is, és óhatatlanul felmerült a kérdés, hogy mit tegyek a nagymamámmal kapcsolatban, és mellesleg hol fogok élni az egyetemen töltött időm hátralévő részében.
– Valerie, át kellene mennünk a nagyihoz és elszívni egy békepipát. Majdnem egy hét telt el a lebukásunk óta, és lássuk be, már nem vagy erkölcsi felsőbbrendű helyzetben.
– Tudom. Oké, felhívom, és megmondom neki, hogy jövő vasárnap délután átjövünk; ez meg fogja zavarni!

A következő vasárnapon láttam, hogy anya sokat törődött a megjelenésével, és újra tudatában voltam az anya és lánya közötti versengésnek. A szokásosnál több sminket viselt, és megszokott nadrágját egy testhezálló fehér szoknyára és egy rózsaszín blúzra cserélte; vörösre festette a körmét, ami szintén szokatlan volt tőle. Az összhatás nagyon tetszetős lett, erős vágyat éreztem, amikor elindultunk, és átvitt minket a nagyihoz; valójában az út nagy részét a combján magasan felcsúsztatott kézzel töltöttem.
Volt néhány kínos perc, amikor megjelentünk Sylvia bejárati ajtajában. Különösen jól ápoltnak látszott; valójában nekem úgy tűnt, mintha ő is különös fordított volna a megjelenésére; új volt a frizurája, tiszta és fényes; a sminkjét gondosan vitték fel, akárcsak a sötétvörös körömlakkját; gyöngyszürke szaténblúzt és fekete, redőzött szoknyát viselt; és mint mindig, sötét harisnyát és fekete magassarkút viselt.
– Gyertek be mindketten. Felteszem a vízforralót, vagy inkább valami erősebbet? – Mosolygott, de a nagymamám mosolya meghatóan bizonytalanra sikerült.
– Jó lesz a tea. – Anya csak szűkszavúan felelt, én pedig gügyögni kezdtem, hogy oldjam a zavar pillanatát:
– Nos, hogy vagy nagyi? Jól nézel ki! – Valerie mérges pillantást vetett rám, mire mélyen elpirultam. A szalonban telepedtünk le, mind külön székeken vagy kanapékon; megjelent a tea, és a néhány percig általános beszélgetés akadozott; mindhárman egyre kényelmetlenebbül néztünk.
Végül Sylvia megköszörülte a torkát, és letette a teáscsészéjét:
– Azt hiszem, tisztába kell tenni a dolgokat. Valerie, készen állok meghallgatni bármit, amit mondasz nekem, és kész vagyok fenntartások nélkül bocsánatot kérni a viselkedésemért.
Kíváncsi voltam, hogyan reagál erre az anyám.
Kétségtelenül óriási megelégedéssel töltené el a lányát, ha kinyögne egy borongós bocsánatkérést és a jövőbeli magatartásra vonatkozó ócska ígéreteket, de ez a képmutatás csúcsa lenne.
Majdnem leestem a székről, amikor nyugodtan válaszolt:
– Ó, ez rendben van, megértem; John egy jó megjelenésű fiatal srác; az elmúlt hetet nagyon kellemesen töltöttük együtt az ágyban. Soha nem történt volna meg ha te ki nem váltod belőlem, szóval köszönöm.
Sylvia és én értetlenül bámultuk Valerie-t egy tucat szívdobbanás erejéig; Valerie láthatóan nem törődött vele a teájával kortyolgatva. Ismét Sylvia törte meg a csendet:
– Nem hiszek neked.
– Kérdezd meg Johnt.
Tudtam, hogy ez lesz a válasza, de még mindig megdöbbentett, hogy ebbe a helyzetbe hozott minket. Sylvia enyhén felhúzott szemöldökkel nézett rám, én pedig összegömbölyödtem és egy kicsit meghaltam:
– Igen ezt csináltuk.
– Igen, mit csináltál?
– Az elmúlt napokban együtt töltöttünk időt az ágyban.
– Szexeléssel?
– Igen.
Sokkal hosszabb csend következett. A kandallópárkányon az óra tovább ketyegett, nem törődött az előtte kibontakozó drámával. Valerie felegyenesedve ült; a kihívás fénye égett a szemében. Végül Sylvia megszólalt:
– Ez nem verseny volt a fiad szeretetéért, Valerie. Ami köztünk történt, annak semmi köze hozzád. És már az első mondattal fején találta a szöget, pusztító pontossággal.
– Pontosan! Ez valami olyasmi volt, aminek nem lehettem része! Hát most rohadtul jól vagyok! Anya hangja sikoltozássá emelkedett, és féktelenül zokogni kezdett. Döbbenten siettem oda hozzá és szorosan megöleltem. Sylvia is odajött, lassabban, és szinte óvatosan leült anya másik oldalára:
– Sajnálom, Valerie, borzasztó volt ezt kimondani. Soha nem gondoltam volna, hogy közéd és John közé kerülök, tudom, mennyire szereted őt, és én is szeretlek.
És ott voltunk hárman, és úgy öleltük egymást, mintha az életünk múlna rajta. Középen anya karjával a nyakamban, a fejét szempillafestékével és a púderével Sylvia blúzába temetve, kitörölhetetlen nyomot hagyva a gyöngyszürke szatén anyagon. Egy idő után a zokogása alábbhagyott, és kifújta az orrát:
– Tudom, hogy szeretsz anya; én is sajnálom. Az élet olyan szar volt a válás óta; csak azt akartam, hogy szeressenek, aztán amikor úgy tűnt, elvetted tőlem Johnt is, megpróbáltam visszaszerezni. Azt hiszem, egy kicsit túlmentem a határon.
Arcon csókoltam anyát.
– Soha senki nem vett el tőled, anya. És nem bánok meg semmit, ami történt, kivéve azt a részt, ahol Ninával együtt találtál ránk. Az elég megrendítő lehetett.
Sylviára néztem, aki meglehetősen furcsán mosolygott rám. Amikor Valerie ezt észrevette felnevetett, és a légkör ellazult:
– Nos, hogyan tovább? Nagyon nyitott vagyok a javaslatokra.
Mint egy szerencsejátékos, aki mindent megkockáztat a piroson, és nem számol a rohadt következményekkel, az az őrült ötletem támadt, hogy hármas felállást javasoljak. Azonban nem voltam egészen biztos benne, mi lehet ennek a következménye. Tovább akartam folytatni anyámmal, és újra lefeküdni Sylviával, és bár sejtettem, hogy Sylvia nyitott lenne egy ilyen javaslatra, kételkedtem abban, hogy Valerie is megtenné, különösen a jelenlegi körülmények között. Szóval rövidítettem:
– Miért nem iszunk egy pohár bort? – És hirtelen nem is volt olyan rossz a nap.

Anyuval estig maradtunk; a beszélgetés élénkebbé és szexuális célzásokkal telivé vált.
Anya beleegyezett, amikor Sylvia felajánlotta, hogy a tanév alatt továbbra is befogad. Még nevetett is, amikor Sylvia azt mondta:
– Megpróbálom nem túlságosan kifárasztani őt!
Óvatosan a szája szélére vetve még egy francia puszit is adtam Sylviának, amikor elváltunk a küszöbön:
– Te egy pimasz kis szaros vagy – hangzott anyukám megjegyzése, amikor elhajtottunk.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.