A kis picsa kalandjai 1.

20 éves lány vagyok, és idén nyáron a szüleimmel és a tesómmal külföldre mentünk nyaralni.
Amikor megérkeztünk, egyből lementünk a strandra fürödni, és feltérképezni a falut, ahol voltunk. Nagyon szép volt minden, sok butik, sok ember stb. Mindig is szerettem a nyüzsgést, főleg ha sok jó pasit is láthatok. Első este sétálgattunk, amikor betértünk egy kávézóba. Itt kezdődött minden.

Egy nem túl jóképű, de nagyon vonzó pincér jött ki az asztalunkhoz. Sötétfekete rövid haja volt, barna nagy szemei, vékony testalkata és kb. 26-28 évesnek nézett ki. Nekem mindig is az ilyen déli típusú, érettebb pasik tetszettek, így egyből felfigyeltem rá. Mivel nem beszéltük az ottani nyelvet, ezért megpróbáltam németül kommunikálni vele. Szerencsére nagyon jól beszélt németül, így könnyen megértettük egymást. Már akkor este láttam rajta, hogy én sem vagyok közömbös a számára, de azt gondoltam, hogy minden külföldi lánnyal így viselkedik. Amíg a kávézóban ültünk, sokszor összeakadt a tekintetünk, egymásra mosolyogtunk, és én akkor elhatároztam, hogy meg kell ismerkednem vele.

Szinte minden este elmentünk a kávézó előtt, Ő mindig hangosan üdvözölt és mosolygott rám, de mivel a szüleimmel voltam, nem akartam előttük pasizni. Aztán egyik este, amikor szintén a kávézó előtt mentünk el, én lemaradtam anyuéktól, és odamentem Hozzá. Nagyon megörült, meg sem várta, hogy én mit akarok neki mondani. Tudta, hogy a szüleim miatt nem mentem oda hozzá eddig. Mondta, hogy egyik este szeretne találkozni velem munka után, így azt találtuk ki, hogy a szüleimnek majd azt mondom, hogy a tesómmal elmegyek bulizni. Így is történt minden, a tesóm is belement a „hazugságba”, már ő is unta, hogy állandóan a szüleinkkel kellett mászkálnunk. A szüleink be is vették a buli-dolgot, így hát el is mentünk a szállásról. A tesóm a strandon szerzett pár magyar ismerőst és velük el is ment a buliba, én meg elindultam a kávézóba.

Kb. este fél 12 lehetett, rajtam egy ujjatlan felső és egy térdnadrág volt. Nagyon izgultam, hogy mi fog történni. Amikor befordultam a kávézó már sötét utcájába, láttam, hogy valaki áll a kávézó előtt. Ahogy közelebb értem, rájöttem, hogy Ő az. Nagyon jól nézett ki, kék kockás ing volt rajta és kék farmer. Amikor odaértem, mosolygott és adott két puszit az arcomra. Akkor megéreztem parfümjének férfias illatát. Mondta, hogy menjünk el sétálni a partra.

Nagyon jól elbeszélgettünk, már több mint egy órája sétálgattunk, amikor egyszer csak megállt és szembe fordult velem, majd megfogta a kezem. Akkor éreztem, hogy valami történni fog ezen az éjszakán. Becéző szavakat suttogott a fülembe, és átölelte a derekam. Én simogatni kezdtem a tarkóját, majd a hátát. Pár percig csak ezt csináltuk, aztán a szemembe nézett, és azt mondta, hogy nem akar nekem csalódást okozni, hiszen mindketten tudjuk, hogy ez egyszeri alkalom lesz, hiszen én pár nap múlva hazautazom, és akkor úgyis megszakad a kapcsolatunk. Én erre nem feleltem neki semmit, továbbra is csak a szemébe néztem. Ekkor közelebb hajoltunk egymáshoz és elkezdtünk csókolózni.

Először csak kis puszikat adott a számra, majd a nyelvét is használni kezdte. Annyira szenvedélyes volt minden, alig hittem el, hogy mindez velem történik. Egyre hevesebben csókolóztunk, közben ő benyúlt a felsőm alá, és lágyan simogatta a melleimet. Szorosan öleltük egymást, így éreztem, hogy a farmerja kezd egyre feszesebbé válni.
Egyre hevesebben csókolt és simogatott, majd megkérdezte, hogy le akarok-e feküdni vele. Rögtön igennel feleltem neki, de nem nagyon vonzott az, hogy mindez a szabad ég alatt történjen meg. Ezt mondtam is neki, erre ő kitalálta, hogy menjünk el hozzá, úgyis csak pár percnyire lakik innen. Nagyon hamar odaértünk a lakására, közben persze csomószor megálltunk csókolózni.

Amikor felértünk, hozott innivalót, és leültünk egymás mellé az ágyára. Eléggé meg voltam illetődve, hiszen még sosem mentem fel első este egy pasihoz sem, ráadásul nem külföldihez. Ezt észre is vette rajtam, finoman kivette a poharat a kezemből (ahogy a filmekben is lenni szokott) és megcsókolt. Ismét elkezdtünk játszani a nyelvünkkel, közben a kezeink is elkalandoztak. Lassan levette rólam a felsőmet, majd a melltartót is.

Már teljesen fel voltam izgulva, amikor nyalogatni kezdte a melleimet. Finoman a szájába vette az egyiket, közben a másikat a kezével masszírozta. Én kigomboltam az ingét, csókoltam, ahol értem. Lefektetett az ágyra és lehúzta rólam a nadrágot is. Már csak bugyi volt rajtam, de éreztem, hogy az sem sokáig. Kezével izgatott engem, de közben egyfolytában csókolt, hol a számat, hol pedig a melleimet. Elkezdett lefelé haladni, és eltávolította az utolsó rajtam lévő ruhadarabot is, ami már kellően át volt nedvesedve. Először ujjaival izgatta csiklómat, és amikor látta, mennyire élvezem, kivette az ujjait, és a nyelvével folytatta.

Nyelve hevesen fickándozott puncimban. Egyre szaporábban vettem a levegőt, hangosan sóhajtoztam és nyögdécseltem, testem megfeszült, amikor eljuttatott a csúcsra. Miután elélveztem, felültünk és ismét csókolózni kezdtünk. Finoman a hátára fektettem, és ráültem. Amilyen gyorsan tudtam, kigomboltam nadrágját és lehámoztam róla. Megfogtam szerszámát és elkezdtem húzogatni, egyre ütemesebben. Ő csak feküdt, a kéjtől szólni sem bírt, a szemét is becsukta, és hagyta, hogy azt csináljak vele, amit csak akarok. Amikor már a számmal csináltam neki, látszott rajta, hogy mindjárt elmegy, így lassabb tempóra váltottam.

Finoman nyalogattam, szopogattam a hatalmas, duzzadt szerszámot. Egyre hangosabban nyögdécselt, azt jelezve, hogy hamarosan itt a vég. Még nem akartam hogy elmenjen, abbahagytam a szopást, és mondtam neki, hogy üljön fel. Kezemmel szőrös mellkasát simogattam, közben csókoltam mindenütt. Már nagyon akartuk mindketten a szexet, de csak húztuk az időt, ki bírja tovább. Aztán én szépen finoman ráültem, és elkezdtem mozogni rajta, egyre gyorsabban és gyorsabban. Ő a melleimmel játszott, nyalogatta, harapdálta őket. Pár perc múlva pózt váltottunk, én alulra kerültem, ő pedig rám. Próbáltam minél szélesebbre terpeszteni a lábaimat, hogy mélyen belém tudjon hatolni. Egyre gyorsabban mozgott rajtam, a puncim olyan nedves volt, mint még soha.

Eszméletlen tempóra váltott, már alig bírtam magammal, de nagyon élveztem, és azt kívántam, bárcsak örökké tartana ez a pillanat. Élveztem, ahogy hatalmas szerszáma újra és újra elmerül az én lucskos puncimban. Hirtelen a testem megfeszült és óriásit élveztem, még a könnyeim is kicsordultak. Már ő is közel volt az orgazmushoz, szerszáma szinte már eldurrant bennem. Hamarosan lassabban csinálta, hangosan zihálni kezdett, nyögni. Kivette belőlem szerszámát, és a hasamra élvezett. Ismét számba vettem, és tövig lenyeltem a farkát, majd lenyaltam róla a maradék ondót. Ezután csak feküdtünk egymás mellett, és elaludtunk. Kora reggel ébredtünk, hisz tudtam, hogy vissza kell mennem a szállásunkra, nehogy szüleim gyanút fogjanak. Felöltöztünk, ő lekísért a bejáratig és csak ennyit mondott: „Köszönöm ezt az éjszakát”. Utoljára megcsókoltuk egymást és én hazamentem.

2 nappal később hazajöttünk Magyarországra. Azóta már egyre ritkábban gondolok rá, de amikor néha eszembe jut, szép emlékként emlékszem vissza az én kis pincéremre.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.