Szex-edzés

Natasa éppen befejezte az aerobic edzését. És ekkor pillantotta meg Danit. Látta már az edzőterem körül egy párszor. Észrevette, hogy a férfi bámulja őt. Sosem tudott olyan gyorsan elkészülni, hogy elkerüljék egymást. Így ment ez két hónapon át, minden este.

Míg a lány üzleti úton volt, a termet felújították, és megcserélték a férfi és a női öltözőt.

Natasa eléggé belefáradt az aerobicórába. Eszébe jutott Dani. Natasa-nak már évek óta nem volt része egy jó baszásban, és hihetetlenül fel volt izgulva. Bement a zuhanyzóba, és mozdulatlanná vált.

Dani ott szappanozta magát, neki háttal. A lány az ajtónak dőlt, és végigmérte a férfit. Izmos, kerek fenék, erős comb, kidolgozott hát. Dani véletlenül leejtette a szappant és lehajolt érte. Natasa szépen végignézhette a férfi fenekét és mélyen csüngő golyóit. Legnagyobb meglepetésére a farkát is megpillantotta, ahogy oldalt kilendült. Behunyta a szemét és elképzelte, hogy a férfi végigsimítja a a lány testét. Még mindig csukott szemmel megfogta kis, puha mellét és játszani kezdett a melltartójával.

Közben Dani megfordult és meglátta Natasa-t. A lány szemei még mindig csukva voltak. A férfi csöndesen kilépett a zuhany alól és odament hozzá. Natasa kinyitotta szemét. Ijedten vette észre Dani-t, aki ott állt előtte nedves, meztelen testtel. A férfi a lány mögé nyúlt és bezárta az ajtót. Megfogta a lány kezét és a zuhanyozóba vezette. Maga Natasa is meglepődött azon, hogy megengedi ennek a férfinek, hogy maga után vezesse.

Nem tett semmit, hagyta, hogy a férfi levetkőztesse, és közben durva kezével végigsimítson meztelen bőrén.

A férfi lehajolt, segített a lánynak kilépni a bugyijából. Közben még meg is csókolta a punciját, amibe egész teste beleremegett. Odalent finom és csupasz volt a bőre. A férfi beállította a víz megfelelő hőmérsékletét, és belépett a zuhany alá. Magával húzta a lányt is. Magához vonta és megcsókolta, és a lány boldogan ízlelte ajkán a férfit, érezte, hogy keresi a férfi nyelve az ő nyelvét. A férfi megcsókolta a lány arcát, és áttért a nyakára. Megfogta a lány fenekét, becsúsztatta ujjait a két félgömb közé, amit a lány nagyon szeretett. Beljebb csúsztatta az ujjait, míg el nem ért a szoros záróizmokhoz, és az ujjbegyével simogatta a lágy bőrt. A lány már alig várta, hogy a férfi ujja a seggébe csússzon. Elért arra a szintre, ahonnan nincs visszatérés. Kinyomta a fenekét, hogy Dani jobban hozzáférjen a hátsó bejárathoz, és érezte, hogy a férfi ujja könnyedén becsúszik a seggébe.

A férfi a falhoz nyomta a lányt, és végigcsókolgatta a nyakát a melléig, ami a cirógatástól egészen megmerevedett. Megfogta az egyik mellet, és megcsókolta a bimbót. Figyelte, hogy hogyan keményedik meg. A másik mellet a szájába szívta, mire a lány hangosan felnyögött. Nagyon élvezte ezt az egészet. Dani ujja a végbelében rövid, határozott mozdulatokat tett Natasa pinája felé, és a lány rózsaszín lyukából csöpögni kezdett a nedv a combjaira.

Dani szopogatni kezdte a mellet, amitől a bimbó egyre keményebb lett, és a lány egész teste remegett, egészen a csiklójáig, ami annyira megduzzadt, hogy előremeredt, mint egy miniatűr farok…

Miközben a lány mellbimbóját szopta, Dani lenyúlt, végigsimította a csiklóját. A lány érezte, hogy a férfi habozik, mikor erekciója a lány testéhez ért. Aztán Natasa érezte, hogy a férfi elhúzza ujját kényelmes kis helyéről az ánuszában, hátralép és beszappanozza a lány testét. Körkörös mozdulatokkal dolgozott, lágyan nyomta a szappant a lányhoz. Megfordította, felemelte a karjait, és mellét a zuhanyzó falának nyomta.

A férfi széttárta a lány lábát. Natasa érezte, hogy a pinája is szétnyílik. Azt kívánta, bárcsak lenyúlhatna, és benyomhatná magának az egyik ujját. Dani a lány testéhez nyomta magát, és vastag rúdját a lány fenekéhez illesztette. A lány elengedte a falat. Meg akarta érinteni a faszt. Dani megfogta a kezét, és visszanyomta a falra. Újra felkapta a szappant és végighúzta a lány nedves testén, végig a hátán a fenekéig. A lábánál óvatosan körözött, míg a combja belső oldalára nem ért. Az ujjai épphogy hozzáértek a lány puncijához, amitől Natasa szinte megőrült. Teljesen fel volt már izgulva, nagyon vágyott rá, hogy a férfi jól ellássa a baját.

Dani viszont minden percet kiélvezett. A kezét a lány csípőjére tette és tovább szappanozta, áttért a hasára. Felkúszott a melléig. A merev, kemény bimbókra kiemelt figyelmet fordított. Aztán visszacsúsztatta a szappant a lány fenekéhez. Hallotta, hogy a csaj felnyög, ahogy a kis szappan az érzékeny bejárathoz ér, és lassan megnyílik előtte.

Tíron benyúlt a lány mögé, és finoman széthúzta a fenekét. A lány hátsó lyuka és puncija teljesen kitárult.

Dani jól belátott a lány puncijába. Natasa hátradőlt, neki Dani kezeinek, és így a feneke még jobban szétnyílt. Már nagyon szeretett volna valamit az éhes fenekében érezni, és ezt Dani is jól látta. Egyik kezével elengedte a lányt, és középső ujját a szűk kis gyűrűhöz illesztette. Aztán kis körkörös mozdulatokkal simogatni kezdte a lyukat.

Natasa felnyögött, és hátranyomta magát a férfi mozgolódó ujjának. A férfi addig játszadozott vele, míg a lány már nem bírta tovább. Hátranyúlt, megfogta Dani kezét és előrehúzta, így az ujja éppen behatolt meleg, szappanos fenekének szűk bejáratán. Egy ideig mozdulatlanul tartotta ott a férfi kezét, aztán megnyomta. Tíron ujjai teljesen belesüllyedt a lány éhes fenekébe. Natasa felkiáltott, a férfi forgatni kezdte az ujját, simogatta a finom testet.

Másik kezével a derekán táncolt, egyre lejjebb haladt az ágyéka felé, majd végighúzta a csiklóján. A lány nyögései egyre hangosabbak lettek. A felhoz nyomta a csípőjét, a férfi pedig a merev csiklóját nyomogatta. Az egyik ujját felnyomta a lány puncijába. Nagyon könnyen belé csúszott.

Kihúzta az ujjait, és megfordította a lányt. Most már a férfi is teljesen szappanos volt, és persze nagyon beindult. Hosszú, vastag farka ott meredezett a lány előtt. Dani magához húzta a lányt és megcsókolta. Aztán felemelte, és lassan ráeresztette a farkára.

A lány érezte, hogy a férfi szerszáma szétfeszíti az ajkait, és ez az érzés bevadította. Keze a férfi hátába vájt. Nyögései egyre hangosabbak és hangosabbak lettek. Ahogy a férfi egyre mélyebben dugta szűk punciját, felsóhajtott. A lökések egyre keményebbek és keményebbek lettek, a lány már csak úgy zihált a testét rázó gyönyörtől. A férfi hirtelen megragadta a seggét és felemelte magáról, majd megfordította. Érezte a férfi farkát a fenekénél. Azt akarta, hogy a férfi nyomuljon be jó mélyen, úgyhogy nekitolta magát a fasznak. A férfi lassan belé hatolt, a lány lágy nyílása próbált alkalmazkodni a nagy behatolóhoz. Mintha még azt is érezte volna, hogy kis lyuka helyet csinált, hogy a dákó még mélyebbre csússzon. A férfi lökdösni kezdett, egyre mélyebben hatolt be, a lány segge már valósággal tüzelt.

A férfi csúszós, szappanos farka most már könnyedén csúszkált ki-be a lányban, golyói már a punciján csattogtak. Az orgazmus hullámai egymás után öntötték el, és nyögései csak jobban felizgatták a férfit.

Feneke szinte elnyelte a férfi farkát, akinek tetszett a szorító érzés. A lány térde hirtelen elgyengült. A seggében érzett orgazmus teljesen elfárasztotta. Lenyúlt a lába között, széttárta ujjaival az ajkait, és érezte, hogy csúszós nedvei csak úgy csöpögnek belőle. Két ujját felnyomta, ameddig csak bírta. Érezte Dani golyóit a kézfején minden egyes lökésnél. A férfi tovább húzogatta vastag szerszámát a lány végbelében. Natasa hirtelen megtalálta a G-pontját, keményen összerándult, és rájött, hogy ujjai végén, a fenekében ott érzi Dani farkát. Érezte, hogy a férfit elönti a gyönyör, és fenekébe lövelli gecijét. Mozdulatlanul tartotta a csípőjét, míg az orgazmus utolsó hulláma is végigfutott a testén.

A férfi lassan kihúzta a farkát a seggéből, és segített neki összeszedni magát. Gyorsan lezuhanyoztak, és együtt mentek haza, hogy további mókákat próbáljanak ki…

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.