Mélytorok Nikoletta fasztalicskával

A modern dekoráció volt az első dolog amit Nikoletta észrevett amikor belépett az otthonba. Gallyakból készült pálcikafigurák, furcsa festmények és szépen elrendezett agyagtáblák sora. Egyébként a lakás úgy nézett ki, mint egy tipikus Los Angeles-i otthon a város előkelő negyedében. A lány alig több mint egy éve dolgozott a vendéglátásban, de már sok mindent látott. Azt feltételezte hogy a dekoráció tárgyai valamiféle egzotikus művészeti gyűjtemény részei. Ezen a vidéken elterjedt szokás volt a gazdagok között, hogy furcsa és csodálatos dolgokra költik a pénzt.
Elindult a nyitott terű nappali és konyha felé. A hatalmas ablakon át lenyűgöző kilátás nyílt a hollywoodi dombokra. Nehéz hűtőtáskáját a konyhapultra tette majd óvatosan elővette belőle az elkészített desszerteket és a tekintélyes méretű hűtőbe helyezte. Utána a nappaliba ment hogy elbeszélgessen ügyfelével, Kriszti vel, akinek összejövetelét azon a hétvégén ő látta el élelemmel.
–Úgy látom kicsit kényelmetlenül érzett magad itt. Szeretném ha ellazulnál! – mondta Kriszti, miközben egy Nikoletta által legalább ezer dollárosra becsült kanapén ültek.
-Te nem az én tipikus vendégkörömhöz tartozol.-felelte a lány.
Nikoletta még szeretett volna többet elmondani. Például azt, hogy szinte kínosan érezte magát, amikor Prius-ával leparkolt az utcán a luxusjárművek sora mellett. Vagy hogy a JC Penny ruhája meglehetősen gagyinak tűnt Kriszti dizájner ruházatához képest.
– Nos.. elég jó híred van. Ezért szerettem volna személyesen találkozni veled. – mondta kedvesen Kriszti.
Nikoletta ragyogott az elismeréstől.
-Biztos vagyok benne, hogy ki tudom elégíteni az igényeidet. Leginkább a zsidó és a közel-keleti konyhámról vagyok ismert. Van klasszikus képzettségem is, egy francia akadémia ahol desszertekre specializálódtam. Tehát az étlapom többnyire zsidó előételekből és fűszeres húsokból valamint hagyományos francia desszertekből áll. Véleményem szerint ez egy erősen alulértékelt kombináció.
Kriszti elmosolyodott és bólintott, Nikoletta pedig örült hogy végre egy csúcskategóriás ügyfelet szerezhet.
– Nekem tetszik a kínálatod.
–Csak a férjeddel élsz együtt? Család?– kérdezte Nikoletta finoman.
-Csak a férjem és én vagyunk. És szeretjük a változatosságot. Múltkor volt egy fiatal japán ellátónk. Azt megelőzően egy gyönyörű latina. Ő előtte egy fiatal orosz hölgy. Azt is mondhatnánk: ízek az egész világból.
Nikoletta örömmel hallotta ezt, ugyanakkor kissé kíváncsi volt vajon miért hangsúlyozta Kriszti hogy korábbi megbízottjaik fiatal nők voltak. De úgy döntött nem csinál belőle túl nagy ügyet. Ez végül is Los Angeles. Itt sokat jelentett hogy mid van és hogyan nézel ki.
-Én is a nemzetközi konyha felfedezője vagyok, szóval teljes mértékben osztom az új ízek iránti lelkesedésedet. – mondta Nikoletta.
Kriszti bólintott és újabb mosollyal jutalmazta Nikolettát.
-Nagyszerű! Egyébként készítettél már ételeket vacsorapartyra?
-Néhányszor már csináltam tálakat. Valami ilyesmi érdekel?
-Nos… mi valami személyre szabottabb szolgáltatást szeretnénk!- felelte Kriszti.
-Megoldható. Tudok hozni előkészített ételeket és a konyhádban elvégzem az utolsó simításokat. Minden szuper friss lesz. Hogy hangzik?
-Ínycsiklandónak.
Nikoletta észrevette hogy Kriszti tekintete végigjárja a testét. Elvörösödött attól, hogy így leplezetlenül is csodálják. De azért nem bánta.
– Hány vendéget hívsz? – kérdezte Nikoletta.
-Csak négyen leszünk a férjemmel és a szomszédainkkal, akik szintén egy szerető pár. Több mint tíz éve ismerjük őket. Mondhatni nagyon-nagyon közel állunk egymáshoz.
-Ez szép és meghitt. Biztos vagyok benne hogy csodálatos összejövetel lesz.
– Tudod még mi csodálatos? Szeletelt eper némi dekadens mangóhabbal.– mondta halkan Kriszti.
Nikoletta kacsintott:
–Már hozom is!
Eljött a munka ideje. Nikoletta felkelt és kiment a konyhába. Felkapott egy csésze hozott mangóhabot és egy tányér szeletelt epret majd elővett egy kanalat az egyik fiókból és visszatért a nappaliba. Mindent szépen elrendezett a nappali asztalán.
– Istenien néz ki. – mondta Kriszti, miközben a gondosan felvert mangóhabot nézte.
– Várj amíg megkóstolod!
– Lássuk! – mormolta Kriszti.
Kinyújtotta a kezét, felkapott egy epret és belemártotta a habba. Nikolettát meglepte hogy Kriszti úgy döntött lemond a kanálról. Nem ezt várta egy kifinomult háziasszonytól. Kriszti varázspálcaként intett az ujjával a hab fölött.
-Mit gondolsz? – kérdezte Nikoletta nevetve.
Kriszti folyamatosan mozgatta az ujját a hab fölött.
-Tudod a finom étkezésnek művészete van. A férjem tanított erre. A legtöbb ember nem tudja hogyan kell értékelni ezt a minőségi ételt.
-Teljesen egyetértek.
– Az étkezés az egyensúlyról szól. A tökéletes falat elkészítéséhez a megfelelő arányokra van szükség. Nem túl sok vagy túl kevés…minden egyes falatban éppen elég minden. – magyarázta Kriszti.
– Szerintem ez korrekt vélemény.
Kriszti elmosolyodott és megkérdezte:
– Nem lenne kedved megetetni?
Nikoletta nem nagyon tudta mit kezdjen ezzel a kéréssel. De nagyon szerette volna bővíteni ügyfélkörét. Szóval miért ne?
-De igen.
–Mártsd az epret a habba és kínáld fel nekem!
Nikoletta soha nem számított ilyesmire. Ezt nem tanították a szakácsiskolában. De Kriszti kedves és gyönyörű nő volt. A munka pedig munka.
– Ez menni fog. – mondta Nikoletta és felemelte a kanalat.
– Az ujjaiddal! Mint mondtam, szeretem a dolgok megfelelő egyensúlyát. És szeretem megismerni azokat az embereket, akiket felbérelek.– utasította Kriszti halkan.
Kriszti szemében csillogás, ajkán pedig enyhe mosoly jelent meg. Nikoletta egy szeletelt epret mártott a borostyán színű krémes desszertbe – nem túl sokat, nem túl keveset – és Kriszti szája felé vitte. Lassan tette, hogy Kriszti bevallhassa hogy csak viccelt, de a háziasszony ajkai szétváltak és kinyitotta a száját. Egyszerű, ha nem is ortodox folyamat volt. De amint Nikoletta ujjai Kriszti szájához értek, Kriszti bátran megragadta az alkalmat és ajkait Nikoletta ujjai köré szorította. A fiatal lány meglepődött, de tudta hogy a kapcsolatuk ebben a pillanatban örökre megváltozott és ezek után minden bizonnyal megkapja a megbízást.
Nikoletta kihúzta nyállal borított ujjait Kriszti szájából, hagyva hogy nő élvezhesse a friss gyümölcsöt és a sűrű, krémes habot.
– Mennyei! Nagyon tehetséges vagy! – mondta Kriszti és az ízteszt közben cuppantott.
Nikoletta elmosolyodott a célzás hallatán és azt felelte:
-Köszönöm! Meglepett hogy először a desszertet akartad megkóstolni. Az emberek általában a sós lehetőségekkel kezdik.
– Édesszájú vagyok, amiről később biztosan többet fogsz még megtudni.
-Nem probléma. Szeretnéd hogy megmelegítsem a húsételeket amiket mintaként hoztam?
– Nem lesz rá szükség. Itt hagyhatod a tányérokat. Ha nem bánod szeretném megkóstolni a többi főztödet ma este a férjemmel hogy lássam a reakcióját. – mondta Kriszti.
– Remek ötlet. Mindent a hűtőben hagyok.
– Tudod mit találok benned üdítőnek? Igazi szenvedélyed van az ételek iránt. Szerintem ez a te szerelmed.
Nikoletta őszinte mosolyt villantott.
-Ez hagyomány a családomban. A neveltetésem része volt és szeretem megosztani másokkal. Boldoggá teszi az embereket.
– Érdekel hogy boldoggá tegyél? – kérdezte Kriszti komolyabban.
– Természetesen. Ez a munkám.
-Akkor gyere vissza holnap! Azt szeretném, ha legközelebb olyan ételeket hoznál amelyekhez szószok kellenek. Olyan ételeket, amelyeket kézzel is lehet enni. A hétvégén partyt rendezünk és a téma a falatkák. -közölte Kriszti kissé sejtelmesen elmosolyodva.
– Igenis. Már van is egy-két ötletem.– válaszolta Nikoletta, mint egy katona.
-Drága kincs vagy. Örülök hogy rád találtam. Holnap részletesebben elmagyarázom a dolgokat. Ha minden feltételben megegyezünk, véglegesíthetjük az üzletet.
Kriszti, a kiváló háziasszony egy másik oldalát mutatta meg. Kriszti-t, az üzletasszonyt. Határozottan több volt, mint egy trófea feleség. Nikoletta megkedvelte.
. – – – .—
A hivatalosabb találkozóra számítva másnap reggel Nikoletta úgy döntött hogy nadrágot és blézert vesz, amik a használat hiánya miatt a szekrénye hátsó részébe voltak száműzve. Elhatározta hogy jó benyomást tesz Kriszti-re, az üzletasszonyra. Göndör haját laza kontyba kötötte. Legnagyobb meglepetésére egy egészen más Kriszti-rel találta magát szembe. A háziasszony úgy látta jónak, hogy csak selyemköpeny legyen rajta. Nyilvánvaló volt hogy semmit sem viselt alatta. Üdvözölték egymást miközben Nikoletta belépett a lakásba az ízletes ételmintákkal teli táskájával. A konyhában három agyagtáblát talált. Mindegyiken egyenletesen eloszlásban kicsi, szokatlan jelek voltak.
– Ma olyan lendületesen elegáns vagy.– mondta Kriszti miközben csupasz talpa csattogott a keményfa parkettán.
Nikoletta büszke volt a megjelenésére.
– Igen…ez megfelelőnek tűnt.
– Ettől az én öltözékem nem megfelelő? -kérdezte Kriszti viccelődve és a selyemköntösére mutatott.
Kissé kínosan mindketten felnevettek.
-Szó sincs róla! Ez az otthonod. Azt viselhetsz amit csak akarsz.
-Még jó hogy van ez a szabály ami mögé bújhatok.
– Kezdhetjük? – kérdezte Nikoletta és kipakolta a holmiját a konyhapultra.
-Finom illata van… és még meleg is. Persze, kezdjük most! Mellesleg a férjem imádja az ételeidet. Én is. Tökéletes vagy ahhoz, amit elterveztünk.
Nikoletta sugárzott.
-Csak várj amíg ki nem próbálod a mai válogatást!
-Nyami…. Érzem a fűszerek illatát.
Miközben Nikoletta minden egyes edényt kinyitott Kriszti előredőlt a konyhapultnak amitől köpenye véletlenül szétnyílt és egy kis dekoltázs láthatóvá vált. Nikoletta megpróbált nem oda nézni, de hogyan tudta volna elkerülni a bekukucskálást?
– Amúgy mik ezek az agyagtáblák? Azt hiszem láttam már valami hasonlót antikváriumokban. – érdeklődött Nikoletta a dobozainak nyitogatása közben.
Kriszti elvigyorodott és közelebb lépett.
-Ezek nem egy antikváriumból származnak. Dél-Ázsiába tett utazásaink során vettük őket.
-Furcsán szépek. Van valami jelentésük vagy csak dekorációra szolgálnak?
–Tapintsd meg a bőrömet! – mondta Kriszti hirtelen.
A nő megfogta Nikoletta csuklóját és az arcához emelte. Nikoletta habozva kinyitotta a kezét és ujjbegyeivel finoman megsimogatta Kriszti arcát a homlokától az álláig.
– Olyan mint egy fiatal nőé! – mondta Nikoletta meglepetten mielőtt elvette a kezét.
Kriszti elmosolyodott:
-Köszönöm! Azt hiszem ez azt jelenti, hogy működik.
– Biztosan működik, bármi legyen is az.
Kriszti felnevetett:
-Gondolom azt hiszed hogy őrült vagyok. Én is ugyanezt gondoltam, amikor először hallottam a bájitalról. Meg a férjem is. De mindketten olyan személytől hallottunk erről akiben megbíztunk … és egyszer egy kis faluban találtuk magunkat… Nem sokkal később teljesen meggyőződtünk róla. Kipróbálnád?
– Hmm. Persze!
– Egyelőre csak egy minta. Csukd be a szemed drágám!
Nikoletta lehunyta a szemét. Egy pillanatra hallotta Kriszti köntöse igazgatásának hangját. Azután érezte hogy Kriszti ujjai a szeme és a homloka körül masszírozzák. Az ujjak nedvesek és melegek voltak. Kellemes volt ahogy a folyadékot -bármi is volt az- a bőrébe dörzsölték.
– Most nyisd ki a szemed! Milyen érzés a bőrödnek? – kérdezte Kriszti.
-Jó. Nyugtató és bizsergő.
Nikoletta ránézett a pultra, de azon csak élelmiszer volt. És mivel az arca nem volt ételszagú, valami másnak kellett lennie amivel az egész bőrét bedörzsölték. A lány látta hogy Kriszti ismét megigazgatja a köntösét. Egy ötlet villant a fejébe, de azonnal elnyomta a piszkos gondolatokat. Kriszti soha nem tenne ilyesmit!
– Örülök hogy így gondolod! Nagyon örülök, hogy nyitott a gondolkodásod. A hozzád hasonló fiatal vendéglátósokkal kapcsolatos tapasztalataink szerint van aki nyitott, van aki nem.. – mondta Kriszti.
-A világ különböző pontjaira kiterjedő családom van. Sok mindennel találkoztam.
Kriszti elmosolyodott:
-Meghoztuk a döntésünket tegnap este. Szeretnénk megbízni egy kis vacsora-party előkészítésével. Ezer dollárnyi átalánydíjra gondoltunk.
Ezer dollár? Nikoletta mindent megtett hogy ne úgy reagáljon mint aki nyert a lottón. Nagyon össze kellett szednie magát.
–Több mint méltányos ajánlat. Annyi fogást készíthetek amennyit csak akartok.– felelte végül.
– Vannak azonban feltételek.
-Ezt biztosra vettem.
– Először is a férjem ügyvéd és aláírat majd veled egy titoktartási megállapodást. Nagyra értékeljük a magánéletünket. Remélem, megérted ezt. – mondta Kriszti.
A magánéletet Nikoletta meg tudta érteni. De szerződés?
-Persze…bármit szívesen aláírok – válaszolta.
-Másodszor is szeretném ha tisztában lennél azzal hogy mibe keveredsz! Normális, hétköznapi emberek vagyunk. Valóban azok vagyunk! De amióta néhány éve elkezdtük az utazásainkat… nos… felvettünk egy pár olyan szokást, amelyeket a legjobb titokban tartani.
Nikoletta bólintott.
-A vendéglátásban a titoktartás sokat jelent. Úgy értem nyilvánvalóan nem vagyok orvos vagy ügyvéd, de munkám részeként bemegyek az emberek otthonába és látok, hallok dolgokat. Szóval igen… Számíthattok a diszkréciómra!
– Nem számít milyen piszkos dologról van szó? – kérdezte Kriszti huncutul felvont szemöldökkel.
A kérdéstől Nikoletta nyelt egyet.
-Azt hiszem tudom kezelni. – válaszolta végül.
-Érdekel a szexualitás? Általában szereted felfedezni az emberi testet?
Nikoletta ismét nyelt egyet, ezúttal láthatóan.
-Azt mondanám hogy nagyjából átlagos vagyok a koromhoz képest. Tradicionális szüleim vannak. Szerintem „amerikanizálódva” nőttem fel ahhoz képest, hogy ők Izraelben ortodox nevelést kaptak. Tudod hogy van ez….
– Azt hiszem tudom… Erkölcsös lánynak tűnsz.
– Ez nem egy swinger-party, igaz? – kérdezte óvatosan Nikoletta.
Kriszti felkacagott.
– Éppen ellenkezőleg! Vallásos családban nőttél fel, ugye?
-Abszolúte.
– Nos… gondoljon erre a vacsorára mint valami egészséget és lelki jólétet okozó dologra! Ez egy magánjellegű kis dolog köztünk, a szomszédaink és bárki között, akit fel tudunk fogadni hogy megoldja az összejöveteleink élelmezését.
Nikoletta a fülét hegyezte.
-Óóó, ezt miért nem mondtad? Azt hiszem több bennünk a közös mint gondoltam.
– Szóval érdekel az egészség és a spiritualitás?
-Jóga, meditáció… rengeteg könyvet olvastam a jólétről… Ilyenek.
– Mit szólnál a spiritualitáshoz? Vallásos lány vagy?– kérdezte Kriszti.
-Az 1-től 10-ig terjedő skálán azt mondanám, hogy 8-as vagyok. Nem vagyok hitbuzgó vagy ilyesmi. Normálisan élem az életem és igyekszem a helyes dolgokat csinálni. Ezt leszámítva sok kérdésben elég liberális a nézőpontom.
Röpke csend ült köztük. Úgy tűnt Kriszti-nek tetszett a beszélgetés menete.
– Te vagy a megfelelő lány erre a feladatra. Őszinte leszek veled. Ez a vacsora -bármennyire is szokatlannak tűnik számodra- ősi hagyományokban gyökerezik. Köztudott hogy a szexuális egészség fontos a személyiség számára. Valójában a szertartásunk a Káma Szútra elfeledett ága. Érted? – kérdezte a nő
Nikoletta szégyenlősen bólintott, Kriszti pedig folytatta.
-Ezért kezeljük bizalmasan. Ősiek azok a kövek és táblák amelyeket ebben a lakásban látsz. Több száz évvel ezelőttről van egy varázsigés könyvünk is. Megfelelő énekléssel, megfelelő szimbólumokkal és a megfelelő emberekkel ez egy varázslatos élmény.
– Óóó… – válaszolta Nikoletta gondolataiba merülve és elcsuklott a hangja.
Természetesen szkeptikus volt. Több mint szkeptikus. Hitetlen. De furcsa módon nem borult ki. Hiszen vallásos lányként ki volt ő, hogy másokat a hitük miatt ítéljen meg?
Kriszti elmosolyodott:
-Ne aggódj, nem vagyunk boszorkányok klánja. Inkább modern hippiknek nevezném magunkat. Hipszterek vagyunk ha az egészségről van szó.
– A hipszterek menők… legalábbis szerintem.
– Nézd.. lehet hogy ez az egész őrültség…De az a fontos hogy élvezzük! Jó móka. Tabu. Piszkos. De nem arra kell törekedniük a pároknak, hogy életben tartsák házasságukat új kalandokkal? – mondta Kriszti hogy enyhítse a hangulatot.
– Szingliként -aki még soha nem volt házas- zseninek látlak.
-Örülök, hogy így gondolod. Még mindig érdekel a megbízás? Vagy sikerült végre elriasztanom téged a furcsaságunkkal?
Nikoletta megütögette az állát és hangosan gondolkozott.
-Hmmm.. A kántálás, a varázsigés könyv és ezek az agyagtáblák kissé gyanúsnak tűnnek. Másrészt viszont tényleg kíváncsivá teszel. Kicsit kíváncsi ember vagyok, ha nem vetted volna észre.
– Ráadásul remek a fizetés, nemde?
Mindketten elmosolyodtak.
-A fizetés tényleg nem rossz. Egyáltalán nem rossz. – mondta Nikoletta.
-Az utolsó kérdéses pont a perverzség. Mennyit tudsz tolerálni, mielőtt úgy döntesz hogy elmenekülsz?
Nikoletta halkan nyelt egyet.
-Minden attól függ… Mire gondoltál? Úgy értem… felnőtt vagyok. Nem riadok el egykönnyen.
– Részleges meztelenség? – kérdezte Kriszti felhúzott szemöldökkel.
Ez váratlanul érte Nikolettát. Mióta belekezdett ebbe az üzletbe, soha nem kapott meztelenséggel kapcsolatos kérést. Sohasem. De a fizetés nagyon jó volt, Kriszti pedig egy szép nő és ez egy csodálatos lehetőség, hogy betörjön az előkelő otthonok új piacára.
– Ez belefér. – mondta végül a lány.
– Enyhe szexuális aktusok?
Nikoletta megfeszült.
– Valódi szex?
-Nincs közösülés, de lesz előjáték. Rengeteg. És néha a dolgok egy kicsit elfajulhatnak…
Nikoletta nyelt egyet.
– Oké… persze. Ezzel is együtt tudok élni.
– Most pedig a nagy kérdés. Mennyire véded az ételeidet? – kérdezte Kriszti huncutan.
-Ezt hogy érted?
-A szexuális egészség a vitalitás része, igaz? Mit gondolsz a különféle… mondjuk úgy… „öntetek”-ről, amelyeket az ételedre tesznek. Olyan dolgokról, amelyek a szexuális egészséget a tápanyagokkal vegyítik.
Nyilvánvaló volt hogy mire gondol a nő. Nikolettát meglepte amit érzett arra gondolva mi történhet ezen a vacsorán. Elpirulva kérdezte:
– Akartok… tudod… az ételemre?
– Nem zavar?
-Nem… azt hiszem. De miért?
– Mert benne van a Varázslatok Könyvében. És őszintén szólva finom. Mint vendéglátós őszintén megmondhatod: még soha nem próbáltad?– kérdezte Kriszti imádni valóan ártatlan mosollyal.
– Soha! Még csak meg sem fordult a fejemben. – válaszolta Nikoletta.
-Fiatal vagy…. Sok dolog nem tűnik azonnal vonzónak. De ahogy öregszel, új dolgokat akarsz majd kipróbálni. Tekints erre úgy, mint egy előnyre! Valami teljesen újat fogsz kipróbálni. Még az is lehet hogy tetszeni fog neked. Nikoletta érezte hogy a szíve kalapál és a vére lüktet. Az agya azon járt, hogy mi történhet ezen a partin.
– Egyébként hogy működik ez? – kérdezte.
– Megmutathatom. Egy kis bemutató?
-Oké! -erősítette meg Nikoletta a döntését.
Ez nem volt vicc. Ez komoly volt. Ahogy Nikoletta ott állt, Kriszti kioldotta a csomót a köntöse övén. Szabaddá tette csupasz melleit, combjai közét és simára borotvált punciját. Kriszti átnyúlt a pulton és letört egy darabot az egyik lapos kenyérből.
–Ilyen egyszerű…És kellemes érzés is. – mondta és a szeméremajka közé dörzsölte a kenyérdarabot.
Nikoletta szóhoz sem jutott attól, amit látott.
– Fele neked, fele nekem? – kérdezte Kriszti miközben a hüvelyébe nyomta a kenyeret.
Nikoletta elképedt.
-Öhmm… oké…
Amikor a kenyér kellően átázott Kriszti kihúzta, feltartotta majd kettészakította. A nő beleharapott a saját felébe. Olyan hétköznapi volt az egész. Úgy tűnt hogy a mennyország ízét érezte.
Azután Kriszti Nikoletta elé tartotta a másik felet. A kenyér nedvesnek tűnt és sűrű fehér folyadék lepte. Nem volt kétséges hogy Kriszti erősen fel volt izgulva.
– Nyissa ki nagyra… most rajtam a sor, hogy etesselek!– mondta Kriszti.
Engedve a kísértésnek, Nikoletta kinyitotta a száját. A nő a fiatal lány ajkai közé csúsztatta az átázott kenyeret. Nikoletta nyelvére tette és megkérte hogy csukja be az ajkát.
Nikoletta Kriszti ujjai köré zárta ajkait. A nő ezután lassan kihúzta az ujjait. Az íz azonnal megcsapta Nikolettát. Ez volt az első alkalom hogy valaha is megkóstolt egy másik nőt. Elragadó íz volt. Nagyon hasonlított a sajátjára, de valahogy édesebb volt.
– Hogy ízlik? – kérdezte Kriszti kíváncsian miközben a saját falatát is megrágta.
– Ez… érdekes… – felelte Nikoletta evés közben.
-Mi a véleményed a partyról? Van hozzá gyomrod?
Nikoletta nagyon ideges és ugyanakkor nagyon kíváncsi is volt.
– Csak egyszer élünk, igaz?
Fogalma sem volt miért egyezett bele ebbe olyan könnyen. De felpezsdítő volt a gondolat, hogy részese lehet ilyesminek egyébként szelíd világában.
–Nagyszerű! Akkor meg is beszéltük! – mosolygott Kriszti.
Összecsukta a köntösét és újra rendes háziasszonnyá vált, mintha semmi különös nem történt volna.
. – – – .—
Nikoletta úgy döntött, hogy a vacsorára rövid, szürke, mély nyakkivágású, pántos ruhát vesz fel fekete tűsarkúval. Az előzetes idegessége elszállt amikor találkozott a többi vendéggel, köztük Kriszti férjével Jácint-nal. Mindenki barátságos és nagyon kifinomult volt. Mindenki jól érezte magát. A lány az agya mélyén azonban csak arra tudott gondolni hogy ennek a csoportnak milyen fura fétise van és hamarosan javában el fog benne merülni.
Arra számított, hogy egyszerű vendéglátói munkát végez majd, ám ehelyett megkérték hogy helyezze magát kényelembe a nappaliban a szomszédok társaságában. A háziasszony ragaszkodott ehhez. Kriszti elegáns fehér, térdig érő koktélruhája fölött kötényt viselt, miközben férjével a konyhát intézte. Fiatal korában pincérnő volt egy elegáns étteremben, így jól ismerte a gyönyörű tálalás titkait és a jó minőségű kiszolgálást.
Amíg a konyhában zajlottak az előkészületek Nikolettát a szomszédok szórakoztatták, akik láthatóan őszintén kíváncsiak voltak rá. Kérdésekkel és bókokkal árasztották el.
– Mióta dolgozol a vendéglátásban?
– Kriszti azt mondja hogy tehetséges szakács vagy.
– Csináltál már ilyesmit?
-Annyira csinos lány vagy! Imádom az olivaszínű bőrödet és a göndör hajad!
Nikoletta elpirult és belül megköszönte szüleinek enyhén egzotikus zsidó vonásait. Boldogan válaszolt a kérdésekre. Elmagyarázta hogyan okoz neki örömet az, hogy boldoggá teszi az embereket az ételeivel, és elmondta hogy még soha nem csinált ilyet, bármi is legyen az „ilyet”.
Kriszti és Jácint előjött a konyhából. A nőn már nem volt rajta a köténye és mindketten egy-egy tálcát hoztak tele előételekkel és desszertekkel. Mindent szépen elhelyeztek a nappali asztalán. Úgy tűnt hogy egy normális vacsora lesz, de aztán Jácint visszament a konyhába majd előjött a varázsigék könyvével és négy kis agyagtáblával. A könyvet az asztal közepére helyezte a tányérok körének közepébe. Az asztal minden sarkába egy-egy tábla került. A szomszédok lenyűgözöttnek tűntek pedig már biztosan csinálták ezt korábban. Jácint egy furcsa nyelvű énekkel kezdte a dolgokat. Kriszti odahajolt és Nikoletta fülébe suttogta:
– Tekintsd ezt úgy mint egy jóga kántálást. Az a cél, hogy a megfelelő energiát tereljük erre a pillanatra.
-Értem…– suttogta vissza Nikoletta.
Amikor a kántálás véget ért Kriszti megragadta a lehetőséget hogy háziasszonyt játsszon.
– Üdvözlünk mindenkit szerény otthonunkban! Ma este az életet, az egészséget és a vitalitást ünnepeljük. Isteni beavatkozásnak köszönhetően sikerült találnunk egy ilyen nagyszerű szakácsot a spirituális törekvésünkhöz. Nikoletta… te vagy a legjobb és mindezt neked köszönhetjük. – mondta.
A kis csoport tapsolni kezdett, Nikoletta pedig elpirult. Kriszti a továbbiakban kifejtette e távol-keleti rituálé előnyeit ,majd az elképzelhető legudvariasabb módon folytatta:
–Nem akarom tovább húzni az időt. Biztos vagyok benne, hogy mindannyian éhesek vagytok az ételre is és arra is hogy megtapasztaljátok az élet által kínált sok örömöt.
A kis csoport ismét tapsolt Kriszti pedig elmosolyodott. Jelére a vacsoravendégek mind letérdeltek és az asztal köré helyezkedtek.
– Nikoletta elmondanád hogy mi az első étel? – kérdezte Kriszti.
Eljött a csillogásának ideje. Nikoletta büszkén mondta el saját rövid, előkészített beszédét elmagyarázva a közel-keleti ihletésű előételt, amely falatnyi kenyérből állt aminek tetején sajjtal szórt sült és fűszerezett paradicsom volt. Örömmel tapasztalta hogy a vendégek láthatóan alig várták hogy felfalják.
-És most Nikoletta…ha nem bánod szeretnénk egy kis pluszt hozzáadni. Megnézheted és ha izgalmasnak találod csatlakozz bátran! Érzem a feszült energiádat, dee biztosíthatlak hogy barátságos társaság vagyunk és szeretünk új társakat találni.- mondta Kriszti.
Nikoletta mosolyt erőltetett magára és azt felelte:
– Kérlek… folytassátok és tegyétek amit tennetek kell!
A lelke mélyén pokolian ideges volt. A szíve hevesen dobogott mikiözben a többi nő arra biztatta hogy csatlakozzon. Amikor világossá vált hogy Nikoletta nem mozdul meg a terv szerint folytatták azzal a feltétellel, hogy a lány bármikor csatlakozhat.
Derek, a szomszéd odahúzott egy széket hogy leüljön miután levette a nadrágját és az alsónadrágját. A farka kőkeményen meredt felfelé. Nyilvánvalóan készen állt mindenre ami történni fog. Miközben a két nő letérdelt körülötte, Nikoletta azon töprengett mit érezhet Jácint attól, hogy felesége ilyen közel került egy másik férfihoz. Szinte verekedésre számított. Ehelyett úgy tűnt, hogy Jácint ezt nyugodtan vette. Nézte ahogy a nők megsimogatják Derek combját, majd a hímtagját. Tekintete visszafordult Jácint-ra azon tűnődve hogy most mond-e valamit, de a férfi nem szólt. Mindez teljesen normálisnak tűnt a fura párok számára.
Nikoletta szíve kihagyott egy ütemet amikor látta hogy Kriszti elsőként veszi a szájába a hímvesszőt. Jácint figyelmesen nézte ahogy a felesége orálisan elégített ki egy másik férfit. Amikor Kriszti elvette a száját a másik feleség, Priscilla kezdett szopni. Olyan volt mint egy pornóforgatás ahogy a két csinos háziasszony felváltva szopogatta a merev péniszt.
Nikoletta csak bámult és nem tudta elfordítani a tekintetét. Ez volt a legszürreálisabb és legerotikusabb dolog aminek valaha is tanúja volt. A puncija benedvesedett. Kriszti a kemény hímvesszővel még mindig a szájában közvetlenül Nikolettára nézett, majd elengedte a férfiasságot a szájából és a lányra mutatott.
– Biztosan nem akarod csinálni? Tiszta. És nagyon jó az íze. – kérdezte Kriszti és könnyed mozdulattal az erekcióra intett.
A szobában mind a négy szempár Nikolettára szegeződött.
– Hm… nem…köszönöm! – válaszolta a lány lángoló arccal.
-Biztos vagy benne? Tudok segíteni ha szopási tippekre lenne szükséged.
– Biztos vagyok benne, de köszönöm a felajánlást.
Kriszti rámosolygott.
– A meghívás még mindig él!
A nők folytatták a felváltva kényeztetést. Derek felállt amikor elélvezni készült. A feleségek térdelve maradtak és gyakorlott összhangban verték a farkát és játszottak a zacskójával. Kriszti felkapott egy tányért Nikoletta becses előételével miközben Priscilla tovább kézimunkázott. A férfi hangosan felnyögött. A látvány annyira megrázó, olyan obszcén volt hogy Nikoletta nem tudott mást tenni mint becsukni a szemét. Hallgatta a férfi nyögdécselését és még szorosabban összeszorította a szemét. Hallotta ahogy a nők kuncognak a szobában és mély levegőt vett. Ez volt a legőrültebb dolog amit valaha átélt. Azután a férfi abbahagyta a nyögést és a kézzel kielégítés hangjai is abbamaradtak.
Amikor végre ki merte nyitni a szemét Nikoletta meglátta értékes ételét – a sült paradicsommal és sajttal ellátott kenyeret – ami most vastag fehér mázzal volt bevonva. A nők láthatóan elégedettek voltak azzal amit kaptak. Nikolettát enyhén sértette hogy étele eredeti és tervezett formájában nem váltott ki ilyen reakciót.
– Ez a minek, hölgyeké. Mi kezdünk. – mondta Kriszti vidáman.
A nők lelkesnek tűntek, ahogy mindketten fogtak egy-egy spermás előételt és a szájukba vették. Az ízét kiélvezve lassan ették meg és elismerően hümmögtek közben. Nikoletta azon töprengett vajon a főztjének ízeit élvezik-e vagy a másikat, ami rajta volt… Kriszti elvette a tányérról a harmadik spermával borított előételt és Nikoletta felé kúszott.
– A legjobbat az utolsónak. – mondta mosolyogva és kinyújtotta a kezét.
Nikoletta még soha nem érezte magát ennyire feszültnek.
– Ummm… Ezt neked szánták….
Kriszti felnevetett.
– Viccelsz, igaz? Ragaszkodok hozzá! Finom. Nem akarod magad örökké fiatalosnak érezni?
Nikoletta puncija lüktetett.
-De igen…
– Akkor egyél egy falatot!
Nikoletta az asztalon levő könyvre és az agyagtáblákra pillantott. Minden szem rá szegeződött. Mindenki látni akarta ahogy megeszi. Sok évnyi jóga, fitnesz- és egészséges táplálkozás alatt még soha nem hallott ilyesmiről. De pokolian felizgult.
– Rendben!– válaszolta a lány és kinyújtotta a kezét hogy átvegye Kriszti-től az előételt.
Kriszti hátrahúzta a kezét, így Nikoletta nem tudta elérni.
– Nyisd ki a szád! Meg akarlak etetni!
Nikoletta leengedte a kezét és kinyitotta a száját. Kriszti óvatosan a nyelvére tette a spermás falatot. Örökre megváltozott amikor összecsukta ajkát és rágni kezdett. Tudta hogy finom az étele. De a spermával? Hihetetlenül erotikus és étvágygerjesztő volt egyszerre. A legkielégítőbb kombináció. A kis csoport tapsolt miközben a lány rágott és ízlelgette az ízeket.
– Üdvözlünk a klubban kedvesem! Milyen volt? – kérdezte Kriszti miközben megsimogatta Nikoletta göndör haját.
– Finom. – válaszolta Nikoletta, bár nem szeretett rágás közben kell beszélni, mert ezt mindig is udvariatlannak tartotta.
Hirtelen eszébe jutott hogy amikor megszólalt, a vacsoravendégek láthatták a spermás falatot forogni a szájában. Megalázó érzés volt.
– Ez azért van mert csodálatos szakács vagy. Persze az is segít hogy Derek közismerten finom. – mondta Kriszti.
A csoport nevetett, Nikoletta pedig még jobban elpirult.
Kriszti folytatta:
-Igazi házigazdaként azt tartom igazságosnak hogy most a férfiak következzenek. Tudod mit szeretnek enni?
A gondolattól Nikoletta szíve újra megdobbant. Minden szem rá szegeződött. A vendégek mosolyogtak azon, hogy folytathatják a beavatását.
– Azt hiszem igen… – válaszolta a lány és lenyelte az utolsó falatot.
-Okos lány! És mivel te vagy a klubunk legújabb tagja, tied a megtiszteltetést. Megértem ha vissza akarod utasítani, de nagyon szórakoztató lenne. Ahogy korábban említettem: szeretjük a nemzetközi ízeket.
A szobában a szemek várakozástól csillogtak. Nikoletta puncija nedvekben úszott.
– Azt hiszem meg tudom csinálni… De nem tudom mit tegyek. – mondta a lány a világ leghalkabb hangján.
-Nem kell semmit tenned! Csak dőlj hátra a kanapén! Nyugalom!
Nikoletta kíváncsian hátradőlt és a vállát a bársonyos kanapénak támasztotta. A feleségek letérdeltek és Priscilla odakúszott hozzá. A férjek a földön ülve nézték a jelenetet. A nők tökéletes csapatot alkottak a lány két oldalán. Lehúzták Nikoletta ruhájának pántjait amitől a fiatal lány megdermedt e szentségtelen csoport előtt. Egy kis húzással feltárultak hetyke, felfelé ívelt keblei a pufi világosbarna mellbimbókkal. Minden szem csupasz melleire szegeződött. Majdnem elsüllyedt szégyenében.
-Fázol? Vagy csak felizgultál?– ugratta Kriszti.
– Meleg éjszaka van.
-Ha a mellbimbóid ilyen kemények, csak sejteni tudom mi történhet lent. Összefut a számban a nyál…
Priscilla egyetértett vele. Férjeiket szemmel láthatóan felizgatta a látvány. Nikoletta szerint úgy néztek rá, mintha ő is egy fogás lenne.
– Előre szólok, hogy légy óvatos! – mondta Nikoletta.
-Mert?
– Hajlamos vagyok egy kicsit… bevadulni…
Kriszti szélesen vigyorgott.
-Óóó… valóban?
-Igen.
– Úgy tűnik, zavarban vagy.
– Mindig is öntudatos voltam ezzel kapcsolatban – válaszolta Nikoletta.
-Most a megfelelő baráti társasággal vagy. Már csak a mintavétel van hátra. Nem bánod?
Ez volt a lány életének legnagyobb útelágazása. Legalábbis olyan érzés volt. Ez nem volt része a korábbi terveinek. Ez soha nem volt az ő fétise. Még soha nem érezte magát ilyen kínosan. De ahogy a szemek imádóan néztek rá egyre jobban elöntötte a vágy. A helyzet gyorsan olyan dologgá vált, amit teljes szívéből fel akart fedezni. Jó vagy rossz – de legalább megismeri. Széttárta a lábait és azt mondta:
-Tegyétek meg! Kérlek! És légy gyengéd! Új vagyok ebben.
–Tudomásul vettem!
A háziasszonyok keze lefelé mozdult és ujjukat beakasztották Nikoletta bugyijának derékpántjába. A lány lehunyta a szemét ahogy lehúzták a bugyiját. Amikor újra kinyitotta azt látta hogy Priscilla úgy tartja a fehérneműjét mint egy trófeát. Mindenki mélyen a puncijába nézett.
– Te jó ég! Te egyenesen a fiatalság forrása vagy odalent. Valóban az ég ajándéka. Isteni csoda hogy rád találtunk. Ez nagyszerű jel.– zihálta Kriszti örömében.
Nikoletta elpirult:
–Úgy gondolod?
– Csak egy mód van megtudni…ugye?
-Azt hiszem…elhiszem. Végül is az ügyfélnek mindig igaza van. És úgy tűnik hogy pontosan tudod mit akarsz.
Kriszti megerősítette:
-Mit akarunk. Ez az egész csoporté. Erről szólnak ezek a vacsorák.
Kriszti a mutatóujját Nikoletta puncijába mártotta és megkóstolta. A lány megzavarodott amikor ez történt. Ez volt az első alkalom hogy a punciját megérintette valaki, aki nem az orvosi szakmában dolgozott. És volt bőven kóstolnivaló. Az ujj nedvessége alapján jut Nikoletta-lé mindenkinek. Ezután Priscilla tette ugyanezt. Mindkét nő alaposan lenyalta az ujját hogy a legtöbbet hozzák ki belőle. És úgy tűnt mindketten nagyon élvezték az ízét. A férjek nem tudták levenni a szemüket és ők is kiéheztek a kóstolóra.
– Elég az előjátékból! Mindannyian éhesek vagyunk. – mondta Kriszti.
Nikoletta megdermedt amikor Kriszti lehajtotta a fejét és a puncijára nyomta ajkait. A nő nyelve előbújt. Nikoletta lehunyta a szemét és zihált miközben nyalták. A csiklóját egy nő másik nő nyelve simogatta, amitől csak még nedvesebb lett a puncija. Valószínűleg ez volt a cél.
Amikor a puncija kellően bendvesedett, Kriszti elvette a száját Priscilla pedig hozott egy tányért sült zöldségekkel és kenyerekkel. Nikoletta nyitva tartotta a lábait és lenézett magára miközben Kriszti úgy használta, mintha ételízesítő lenne. Minden zöldséget finoman belemártottak szélesre nyílt puncijába majd megforgatták, hogy jól bevonódjon, végül finoman kihúzták. Egyszerre volt csiklandozó és csodálatos érzés. Az csak még jobban fokozta izgalmát, hogy mindenki nézte közben. “Lehet hogy exhibicionista vagyok?!”-gondolta.
Amikor az utolsó zöldség is jól bekenve ismét a tányéron pihent, Kriszti megpaskolta a punciját.
– Több levedre lesz szükségünk a kenyérhez. Ezt csinálom majd én…Priscilla megtennéd hogy a maradék kenyeret bekened szósszal? – kérdezte Kriszti.
Priscilla megfogta a közel-keleti kenyeres tányért és odavitte.Eközben Nikoletta elmerült annak kéjes érzéstől, hogy Kriszti simogatja a melleit.
– Biztosan működik, mert nedvesebbé teszel. – nyögte Nikoletta kebelmasszázs közben.
– Ez még csak a kezdet!
Nikoletta lélegzetvételei rövidre és reszelősre váltottak amikor Kriszti lehajolt hogy szopogassa barna mellbimbóit. A melleit a nő kezei markolászták és Kriszti mindkét bimbót erősen szívta. A lány lenézett és látta hogy Kriszti pusztán a szájával húzza és nyújtja a mellbimbóját. Szenzációs érzés volt. A mellbimbói mindig is az egyik fő erogén zónája voltak. A puncija még jobban átázott. Priscilla észrevette ezt és a kenyérrel kezdte felitatni a punci nedvét. Sorban dörzsölte Nikoletta nemi szervéhez a szeleteket, amik úgy néztek ki utána, mintha olvasztott vajba mártották volna őket.
– Ó, istenem! – nyögte Nikoletta.
Egész életében nem érezte még a gyarlóság és az izgalom ilyen erőteljes kombinációját.
– Ne szégyelld magad! Élvezz el nyugodtan! Tudom hogy ezt szeretnéd. – mondta Kriszti és nyelvével megsimította a lány mellbimbóját.
Nikoletta természetesen megadta magát. Soha életében nem érezte még ennyire szükségét az orgazmusnak. Szerencséjére Priscilla befejezte a feladatát és a lábai között térdelt szolgálatra készen. A nő szinte azonnal a puncijába tolta a nyelvét, Nikoletta pedig felkiáltott. Egy dolog volt hogy egy kifinomult idősebb nő nyalta a punciját, de az hogy Kriszti közben a mellbimbóit szopogatja? Miközben a férjeik nézik őket? Ez az élvezet eddig ismeretlen birodalma volt számára. Észrevette hogy Jácint szabaddá tette hatalmas, ágaskodó hímvesszőjét. Kriszti is észrevette.
– Úgy tűnik életre kel. A férjek vagy a feleségek ízét szereted jobban?– kérdezte Kriszti miközben az alsó ajkáról nyál lógott és egészen a mellbimbóig nyúlt.
-Én… ummm…
-Szeretnég megenni a férjem spermáját? Úgy látom ő áhítozik a szádra.
A lány zihált. Az elméje kábult volt mindentől ami a testével, különösen a puncijával történt mivel Priscilla szakértő módon nyalta.
– Mindkettőt szeretem… Derek ízlett.. és te is… Az én feladatom a kiszolgálás.– nyögte Nikoletta.
Kriszti megsimogatta Nikoletta mellbimbóit.
– Szóval nem bánnád ha a férjem közvetlenül etetne? Figyelmeztetlek hogy komoly mennyiséget képes produkálni!
– Ummm… szeretném kipróbálni!
Általában Nikoletta soha nem vett részt mások előtt szexuális aktusokban. De a punciját olyan finoman nyalták, hogy józan önmérséklete elszállt és a döntéseit az érzései határozták meg, nem az értelme. Lehet hogykésőbb megbánja mindezt… de lehet hogy ez lesz a legjobb dolog ami valaha történt vele. Kriszti az ujjával közelebb hívta a férjét. Azután folytatta munkálkodását és nyalogatta a csábító barna mellbimbókat. Nikoletta tágra nyílt szemekkel bámulta ahogy Jácint odalépett hozzá kemény péniszét markolva. Elmondta a lánynak, hogy milyen gyönyörűen néz ki. Hogy a két nő szájának átadva magát olyan mint egy pornósztár. És hogy angyali ajkai vannak.
Nikoletta kinyitotta a száját amikor Jácint az arcához közelítette az ágyékát. Könnyű dolga volt. Csak ülnie kellett és a hímvessző magától a nyelvéhez talált. Amikor minden a helyére került Nikoletta becsukta a száját és úgy szopott mint egy profi. Eleinte azt feltételezte, hogy ez egy tipikus szopás lesz. Feltételezte hogy Jácint megelégszik ennyivel, mert minden eddigi férfi akivel dolga volt megelégedett ennyivel. De gyorsan rájött hogy Jácint a perverz vágyak embere. Miközben szopta és minden tőle telhetőt megtett hogy a kedvében járjon és a puncija még mindig lüktetett nyalástól, Jácint beletúrt a göndör hajába. Megragadta a fejét és farkát mélyebbre kényszerítve a szájában a torka felé nyomta. Újabb húzás és a hímtag vége megérintette a torkát. Azonnal tudta hogy élete első mélytorkoztatása vár rá.
Kutyaszemekkel nézett fel a férfira és azon töprengett vajon tényleg képes lesz-e rá. Jácint nem szólt semmit. A szeme mindent elmondott. Biztosította hogy igen, bírni fogja a dolgot. Hogy a torka és a garatreflexe biztonságban lesz a férfi vezetésével.
Ahogy a hímtag erősebben a torka felé nyomult, Nikoletta annyira megijedt attól, hogy öklendezni és köpködni fog mindenfelé hogy majdnem megfeledkezett a mellbimbóján és a punciján érzett kéjes érzésekről. A nők továbbra is nagyon igyekeztek a kedvében járni.
Kicsit szégyellte magát a gurgulázó zajok miatt amelyekhez nyögései keveredtek. Ez kétségkívül igazi deviancia volt. Ez volt az a pillanat, amikor a lány ráébredt hogy a garatreflexe nem indult be és nem csinál majd bohócot magából a vacsora-party közben… vagy bármi is volt ez. Jácint egyre gyorsabban mozgott és minden egyes alkalommal elérte a torka hátsó részét. Ez adta a lánynak a legnagyobb önbizalmat.
– Tehetséges lány! Szinte biztos voltam benne, hogy öklendezni fogsz. Sokkal tehetségesebb vagy, mint gondoltam.– mondta Kriszti figyelve az egészet.
Ezek a szavak furcsán megmelengették Nikoletta szívét. Úgy érezte hogy szexuális értéke a sztratoszférába emelkedett. Jácint jelezte hogy el fog élvezni. Ez a spermaevés sokkal érdekesebbé vált, mivel Jácint a szájában volt. A lány azon töprengett vajon ő viseli-e majd a teljes terhet, vagy osztozni fog rajta a vacsoratársaival.
– Ez mind a tiéd! Nyújtsd ki a nyelved és egy cseppet se hagyj ki! Ez mind része a ma esti rituális áldásunknak. Rendben?– mondta Kriszti mintha Nikoletta gondolataiban olvasna.
A hímvesszőt kirántották a torkából és ezzel azt az ajándékot kapta hogy újra rendesen lélegezhet. Mint kiderült, Kriszti-nek igaza volt. Jácint tényleg komoly mennyiséget produkált. Az íze egészen jellegzetes volt. A sperma minden egyes lökete a nyelvére vagy az arcának belsejébe lövellt. Néhányan egyenesen a torkán ment le. Amikor a férfi befejezte az élvezést, Nikoletta mélyet nyelt és majdnem megfulladt a nehéz, krémes spermától. Újra nyelnie kellett hogy minden lemenjen.
Jácint ernyedő pénisze még mindig az arca előtt lógott. A végéből még mindig szivárgott némi sperma és a lány pontosan tudta mire vár a férfi. Dolgozni jött ide ezért előrehajolt és tisztára nyalta a makkot. Jácint elégedetten és melegen megköszönte a szolgálatot.
– Nagyszerű voltál! – mondta Kriszti, és újra szopogatni kezdte a lány mellbimbóit.
Nikoletta mély levegőt vett.
-Szinte már fáj a puncim és a mellbimbóm. Még soha életemben nem nyeltem le ennyi istenverte spermát!
–Ejnye, ejnye! Tilos káromkodni a vacsorákon! Különösen ha a Varázslatok Könyve nyitva van és szent szertartást végzünk. Ez büntetést kíván, rossz kislány! – dorgálta Kriszti viccesen.
Kriszti és Priscilla megmutatták mit tesznek a rossz lányokkal. Nyaltak és nyaltak minden erejükkel. Nikoletta punciját és mellbimbóit olyan erősen izgatták, hogy a lány nem törődött azzal hogy a szájából kifolyik Jácint maradék spermája. Nikoletta lélegzete elakadt attól a szexuális erőtől, amely mélyen felhalmozódott benne és csak nőtt és nőtt. Erősebb volt mint bármi, amit valaha életében korábban érzett. Egy nyelv mélyen a puncijában járt és nedves ajkak tapadtak a csiklójára. A mellbimbóit szopogatták és húzogatták. Sikítani akart…ehelyett majdnem elájult amikor elélvezett.
*- – * – -*
Amikor Nikoletta végre magához tért kábulatából, látta hogy a vacsoravendégek a főételüket készítik elő. Mindannyian a földön ültek a nappali asztala körül. Nagyon jól szórakoztak amikor a lány magához tért.
– Még időben! Ülj ide mellém! Csináltunk neked göngyölt csirkét. – mondta mosolyogva Kriszti.
Jácint spermájának íze még mindig ott volt a szájában és a kellemes érzés is megmaradt a mellbimbóján és a punciján. A mellei és a puncija még mindig látszottak és tudta hogy fel kellene öltöznie vagy sem. De nem kellett ezzel a kérdéssel foglalkoznia. A többiek döntöttek helyette. Egyértelműen élvezték meztelenségének látványát ezért úgy határozott, még egy ideig hagyja hadd élvezzék ezt a látványt.
Lenézett a tányérjára. A csirke „Nikoletta ízesítésű” volt. Belepte a puncinedve és biztos volt benne hogy Jácint spermájából is akad rajta. Úgy tűnt mindenki alig várja hogy megkóstolja. Jó hostess lévén Nikoletta szívesen tett a kedvük. Felkapta a csirkéjét és felkészült hogy harapjon belőle. Majd elpirult és azt mondta:
– Szavakkal nem lehet kifejezni mennyire élveztem a mai estét! Remélem ízlett az étel és… nos… minden más, amit nyújtottam!
Nagyra nyitotta a száját és akkora falatot harapott amekkorát csak tudott.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.