Dugás a teraszon

Tegnap este kicsit boroztunk a feleségemmel a lakásunk erkélyén. Első emeleti panel lakás erkélye. Az egyszerű kivel mi történt az nap felszínes beszélgetést követően megkérdeztem tőle, hogy szerinte mivel tudnánk überelni a koncertes utat.

A feleségemen egy rövid egyberuha volt mély dekoltázzsal.

Rám nézett és mosolyogva kérdezte, hogy – Szerinted, hogyan lehetne? Én pedig a combjától felfelé végigsimitottam a kezemmel egészen a popsijáig. Majd arra kértem, hogy maradjon így. Odaálltam mögé és a melegítőnadrágom letoltam. Hátranézett és a kezével belenyúlt a boxerembe. Megfogta a farkam és lassan el kezdte huzogatni. Kérdezte, hogy – Itt akarsz megdugni engem? Azt válaszoltam, hogy – Igen.

Lehúztam a boxerem és ismét a tenyeremben volt a popsija, enyhén szét húztam a fenekét, hogy a farkam a puncijához érjen. Lassan mozogtam előre és hátra, amíg a puncija annyira benedvesedett, hogy ő fogta a farkam és irányította. Majd egy határozott mozdulattal a farkam benyomtam a puncijába, és a kezem a szájára tettem, hogy nehogy meghalljanak minket. Lassan dugtam őt, kezdetben.

Lassan ringatóztunk így percekig, majd megfordult és letérdelt elém. Megfogta a farkam és el kezdett szopni.

Verni kezdte a farkam. Majd leültetett a székre és ismét háttal volt nekem, úgy ült bele a farkamba, majd lovagolni kezdett rajtam.

Addig csináltuk így amíg beleélveztem a lucskos puncijába.

Rövid, de nagyon tartalmas sex volt kint az erkélyen.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.