Családi szexklub

El lehet ítélni. Igen. Perverz apuka, aki lesi a lányát, akit felizgat az, hogy látja, fiatalabb fiúk hogyan dugják meg Petrát, vagy épp pár állandó női barátnőjével hogy kényeztetik egymást orgazmusig.  Sem időm, sem energiám nem volt csajozni, vagy épp csak alkalmi kapcsolatokat keresni. Erikával is megszakadt a kapcsolatom.
Már a felvételiknél jártunk, Petra ügyesen készült mindenre. Örömmel mesélt arról, hogy mindenből jó jegyei vannak és a matek is megy végre. A felvételi előkészítők is jól mentek, így jó úton haladt az egyetem felé. Teltek csendesen a napok, aztán egy nap megcsörrent a telefonom.
– Szia Oli, Rég beszéltünk, ma nem lesz itthon Patrik, esetleg átjöhetnél – Erika volt.
– Szia, elfogadom a meghívást – rögtön, gondolkodás nélkül válaszoltam, végre örültem annak, valami nő érdeklődik irántam.
Este át is mentem, vittem egy üveg bort, egy kis édességet. Erika kinyitotta az ajtót. Átlagos öltözet volt rajta, mackónadrág, feszes top. Amint megfordult, hogy a bort és az édességet a helyére tegye, ámultam a fenekén. A bemelegítő laza anyaga közéférkőzött a gyönyörű farpofái közé, engedte láttatni csodás alakját. Leültem a kanapéra, megnyitottuk a bort, kicsit beszélgettünk, majd így szólt.
– Lenne kedved egy mozihoz?
– Ilyenkor?
– Jaj, te butus, nem elmenni moziba. Itthon. Találtam egy jó filmet.
– Miért is ne? Nem sok kedvem volt, de nem akartam megbántani. A kanapén foglaltuk helyett, egy pendrive-ot dugott a tv-be, majd leült mellém.
– Nos, beszéltél mostanában Petrával?
– Miről is?
– Halad a tanulással?
– Igen, elég jól.
– Ennek örülök. Szóval, a tudtom nélkül tették ezt, amiről kaptam egy videót.
– Felcsigázott, nyilván sejtettem.
– Szóval felkeresett Petra az egyik szünetben, és átnyújtott egy pendrive-ot, azt kérte, veled nézzem meg. De belenéztem, rögtön hívtalak.
– Ez ma volt?
– Igen, ma. Ezért hívtalak, nem bírnám ki, hogy ne nézzem meg. Amit még mondott, hogy reméli, ezzel sikeres lesz a felvételije.
– Szóval lefeküdt a fiaddal és a barátjával.
– Igen, és felvették.
– Akkor nem itt csinálták?
– Nem.
– Helyezd magad kényelembe. Kezdjük.
Elindítottuk, az elején Petra beszélt. Csak az arcát láttuk.
– Erika, apa, megtörténik. Patrikkal és John-nal összehoztuk a 3-as találkát. Mindezt annak érdekében, hogy zökkenőmentesen jussak az egyetemre. Bemutatom a főszereplőket, először John-t.
Ekkor John felé fordította a kamerát, aki már meztelen ült a kanapén, álló farokkal. Kicsit testesebb volt, mint Patrik, szemüveges, szakállas. Közelebb lépett Petra, a farkára irányította a kamerát, lehúzott bőrrel, vörös fitymával várta, hogy végre Petra letegye a kamerát és vele foglalkozzon.
– Következzen Patrik, akit ismertek – Patrik a kanapé mellett állt, minden értelemben. Őt már ismerjük, méretes farok, és kicsit már csinosodott is – kacagva ment oda Patrikhoz, aki átvette a telefont.
– Nagyon vicces, Petra – válaszolt, majd folytatta a bemutatást. – Ő Petra, a tüzes szuka.
A lányom szintén meztelen volt, mellei peckesen álltak, csupasz puncija felé közeledett Patrik, akitől végül elvette a lányom a telefont.
– Szóval, arra gondoltunk, hogy megörökítjük nektek, mivel tudjuk, mennyire perverzek vagytok, és tudom, hogy most ezt helyeslitek is. Kezdődjön hát a moziklub, erősen 18-as karika.
Ezzel nekitámasztotta a telefont egy asztalon lévő vázának, majd belenézett, hogy benne lesz-e minden. Majd a kanapé előtt letérdelt, a két fiú a lány két oldalához lépett. Mindkét farkat megragadta, elkezdte verni őket, majd csábos mosoly után előbb John farkát kóstolta meg, aki a kezeit a csípőjére téve, becsukott szemmel élvezte, ahogy a lányom a farkát bűvöli. Előbb a makkot nyelvelte, majd a vesszőt nyalta végig, bekapta a végén a golyókat, majd visszatért a makkhoz. Bekapta, előbb csak azt tartotta a szájában, majd szép lassan engedte a szája mélyére és ütemes fejmozgatással szopta. Egyik keze ezt a farkat fogta, másik keze pedig kényeztette Patrikét, akinek kezei Petra melleire tapadtak.
Ránéztem Erikára, akinek a keze már a gatyájában volt. Kényeztette magát, miközben a műsort nézte.
– Tegyél te is így, Olivér – fordult felém. Ezzel gyorsan lekaptam a gatyám, a boxerem letoltam a térdemig.
Rápillantott Erika – vagy inkább kényeztesselek téged? – kérdezett.
Letolta a gatyáját, nem volt rajta bugyi. A farkamat a kezébe vette, verni kezdte. Közben átnyúltam a puncijához, én meg azt simogattam, a csiklóját izgattam. Közben Petra már Patrikot szopta. Ekkor John a telefon felé lépett, megfogta és Petra felé irányította. Szembe fordult a lányom Patriknak, oldalról mutatta a telefon, ahogy teljesen bekapta Erika fiának szerszámát. Közben közelebbről láthattuk Petra punciját, ahogy John az egyik kezével ügyesen széthúzta a rózsáit. A fény egyből megmutatta, mennyire nedves a lányom.
– Istenem, de profin csinálják – lelkendezett Erika.
Ellöktem Erika kezét, letérdeltem a kanapé elé, Erika tocsogó punciját megkívántam, ezért kényeztetni kezdtem. Semmit nem láttam a műsorból, de hallottam Patrik sóhajait, amíg ez egyenletes, addig amúgy sincs váltás. Erika puncija tüzelt, könnyen be tudtam csúsztatni az ujjam is, miközben a csiklóját szoptam, szívtam, vagy épp a vágatában mélyítettem el a nyelvem. Közben hallottam Petra hangját. Erika fel is emelte a fejem. Már a földön feküdt, ismét John farkát kényeztette, Patrik pedig lefeküdt a puncija elé, nyelve fürgén járt a lányom nemi szervén, hol a hüvelyébe hatolva, hol az ajkait nyalta, hol a csiklóját izgatta. A telefont tökéletesen tartotta John, de inogott, miközben a lányom tovább kényeztette a péniszét.

Inkább visszaültem a kanapéra és átnyúlva kényeztettem tovább Erikát, nem akartam lemaradni semmiről. A lányom egyre mélyebbeket sóhajtott, érezni lehetett rajta, hogy egyre közelebb kerül az elélvezéshez. Ütemesen ujjazta Patrik Petrát, közben vadul nyalta a punciját és John is a lányomra fókuszált, lehajolt a melleihez és mindkét almát kellően izgatta. Érzékein tapogatta, bimbóit szopta, nyalogatta. Itt már semmi tisztát nem láttunk, mert annyira mozgatták a telefont, inkább kerülgetett már hányinger. De szerencsére ezt észrevették és jó pózban rakták le ahhoz, hogy végignézzem Erikával, ahogy a lányom elélvez.
Nem tántorodtak el a srácok a testétől, most John hajolt oda a bezáródó lábak közé. Nyilván pihentette volna kicsit a punciját, de John szétnyitotta, hogy ő is megízlelhesse kicsit Petra előbb elélvezett kelyhét. Annyira nem lehetett élvezetes neki közvetlen az orgazmus után, eltolta John fejét, aki kicsit megilletődött, de nem kellett sokáig bánkódnia.

Pár perc csend után visszakerült a képbe Petra, aki John-t a kanapéra lökte, a lábai közé férkőzve bekapta a srác farkát és mélyen beengedve a szájába szopni kezdte. Patrik csak nézte és verte a farkát, közben felvette a telefont és közelről mutatta, ahogy a lányom vákumként dolgozik John nemi szervén. A nyál kifelé csorgott a szájából, ami végighaladt a vesszőn, majd a golyóknál a lányom kényeztető tenyerében szétterülve adtak sikamlósságot a zacskóknak. Végül felemelkedett Petra John ölébe, megfogta a fiú farkát, szép lassan a puncijához vezette. Még kicsit játszott a makkal, amit végighúzott többször is a hüvelyén, a csiklóján, majd eltűnt a makk, végül eltűnt John teljes farka, kitöltve a lányomat. Ekkor átkarolva a fiút, lassú mozgásba kezdett, ütemesen lovagolt, erről igen jó közeli videót kaptunk, szinte a cuppanásokat is hallani lehetett. Végül a telefon lekerült egy kevésbé közeli képet adó helyre. Patrik felállt a kanapéra, Petra pedig készségesen kényeztette farka minden porcikáját, miközben John farka pedig az ő puncijának adta az újabb és újabb gyönyört.

Erika már nagyon hevesen izgatta a csiklóját, most pár percig tartó ütemes lovaglás alatt kaptam az alkalman. A tv-szekrény előtt négykézláb ereszkedett Erika, szép lassan a szétnyitott lábai és rózsái beengedték a szerszámom. Hátulról dugtam, és igen hamar eljutott az orgazmusig. Nagyon felajzott volt, orgazmusa alatt a puncija szorító ereje szinte kilövésre késztette a farkam is, de nem akartam ideje-korán elélvezni, így idejében észbe kaptam. Erika elélvezésével egy időben a fiatalok is cseréltek.

Én ismét a kanapén ültem, Erika az ölembe hajolt és kezével, nyelvével cirógatott, miközben néztük tovább a mozit. Patrik lefeküdt a földre, Petra pedig itt is lovagló pózban, Patriknak háttal folytatta a puncija kényeztetését. Megváltozott a póz, a farok gazdája, de a lányom lendülete és szenvedélye továbbra sem kopott. Szerencsére itt is volt közeli képünk, John egy pár perc erejéig megmutatta, ahogy a lányom tövig engedi Patrik farkát a puncijában, továbbra is nedvesen csillogott a képen szinte az egész ágyéka a fiataloknak.
Új pozícióba került a telefon, és Petra a lovaglás alatt most John farkát ápolta. Erika cirógatása földönkívüli volt, ez is bőven elegendő volt ahhoz, hogy szinten tartsa az élvezetem és a végén ez jó nagyot fog csattanni, már ha addig kibírom.

Amit én még bírtam, a lányom nem. A két pénisz egymásutánisága újabb orgazmusba terelte testét. Ő irányított, mikor elélvezett. Két kezével megtámaszkodott Patrik combján, és szép lassan emelte fel csípőjét, majd engedte vissza, néha csak épp a makkot engedte be- és kicuppanni. Sokkal halkabban élvezet el, de több ideig húzódó orgazmust láthattunk Erikával.

Továbbra is élveztem Erika huncutkodását, már nem csak velem foglalkozott, hanem a saját kényeztetésére is fordított energiát.

Pár percre ismét eltűntek a fiatalok, majd szép lassan előkerültek a kamera látóképében. Petra is egyből kutyapózba került. John térdepelt mögé, aki egyből mélyre tolta a péniszét a lányom vaginájában. Patrik ismét mutatott közeli képeket, kicsit közelebb vitt egy asztalt és most sokkal közelebbről, sokkal nagyobb részletességgel láthattuk a lányom hátulról dugását. Patrik pedig leült a kanapéra, Petra a farka fölé hajolt és szopta, rendületlenül, azzal az ütemmel, ahogy John dugta. John egyre gyorsabb tempója sejtette, hogy ő lesz az első a fiúk közül, aki esetleg hamarabb el fog élvezni, de mindig épp időben lassított, vagy állt meg. Célja volt még élvezni a lányom nyújtotta gyönyört, így vigyázott a balesetre. Egyre többször állt meg és lassított, ami teljesen kizökkenthette a lányom. Erre reagálva ő feküdt le háttal és Patrikot húzta magára. A lányom talpra tette lábát, szétnyitotta, megragadta Patrik felső testét, magára rántotta. Nagyon nem kellett cirógatni Erika fiát, aki egyből a lényegre tért. Szinte csak a fenekének mozgását láttuk, miközben a csattanások erős lökéseket jelentettek. Johnnak csak a lányom szája maradt, aki eléggé el volt a két orgazmussal, annak ellenére, hogy Patrik keményen baszta, bőven volt figyelme John-ra. A farkát bekapta, nem csak szopta, de verte is közben neki, néha a golyókkal is játszott. A lányomon már látszott, hogy nem akarja ezt sokáig húzni. Látszott is a fiún, hogy nem győz koncentrálni, de a lányom keményen folytatta a farok kínzását. Élvezet volt nézni, ahogy könnyen bír a két sráccal, alig vártam, hogy a befejezést lássam és utána végre én is elélvezhessek.
Patrik is elkezdett a tempón lassítani, ami szintén nem tetszett a lányomnak. Ezért felpattant az ágyról, Patrikot a kanapé támlájának döntötte, ráült a farkára, teljesen mélyen beengedte a péniszt a puncijába. Majd gyors tempóban lovagolni kezdett. Hiába próbálta féken tartani Patrik a lányom, ellökte a kezét a testéről. Melleit benyomta Erika fiának szájához, aki:
– Kivégzi a fiam, nézd Oli, kivégzi.
Büszke is voltam rá, ezt a pillanatot közelről láthattuk, mert John a közelbe vitte a telefont. És mielőtt Patrik telelőtte volna a lányom vagináját, leemelkedett Petra annak farkáról, visszaereszkedett a hasára és kézzel fejezte be. Nem kellett sokat húzni rajta, egyre erősebb rángatózásokba kezdett fitymája, ami előbb egyszer lövellt, majd újabb és újabb adagot lőtt ki a magasba. Ekkor csak tenyerében tartotta a lányom Patrik farkát és hüvelykujjával a punci nedvtől és spermától sikamlós makkot kényeztette, ami igen sokáig adta ki magából a fehér nedűt. Amikor megcsillapodtak a kedélyek Patriknál, lepattant a lányom róla, háttal lefeküdve a puncija a kanapé szélére került. John fejét előbb a puncijához nyomta, aki nem tudta elhúzni, nyalni kezdte Petrát, akiben azért bőven volt sperma Patrik farkából. Végül John farkát követelte, és most John sem vacakolt. Patrik is láthatóvá tette, ahogy John nekiugrik az utolsó etapnak és vehemens dugásba kezd. A lányom már a végét várta, látszott rajta, ami bekövetkezett, nem is olyan soká. Mielőtt elélvezett volna John, egy „Jövök” kiabálás hallatszott, ekkor Petra lepattant az ágyról, és Johnt ültette le. Gyors volt ez a váltás, nem akarta, hogy kiessen a ritmusból, szóval egy pár mozdulat erejéig még szopta Johnt, majd lehajolt a golyóihoz, amit bekapott és azzal játszott, miközben keze verésbe kezdett. Megrándult test jelezte az elélvezést, Petra a tenyerét a kitörő sperma útjában hagyta, ezzel mind elindult a srác farkán lefelé a has irányába. Ekkor a lányom már feltápászkodott és csábos mosollyal fejezte be John elélvezését.

A 3-as kaland ezzel nem ért véget.

Még lefeküdt a lányom a földre, izgatni kezdte a csiklóját. Patrikot húzta oda a puncjához, aki készségesen nyalta a lányom ékszerét, miközben a csiklón vadul jártak ujjai. Patrik pedig az orgazmus okozta sokkból feleszmélve a melleket cirógatta, ujjaival és nyelvével.

– Isteniek vagytok, kérek még egy utolsó orgazmust, finomat, lágyat, de mégis erőteljeset.
A fiúk mindent megtettek, hogy így élvezzen el 3.-jára Petra csodás puncija és teste, amire nem is kellett sokat várni. Behunyt szemmel, hangos nyögésekkel adta át magát az orgazmusnak, ami végül elállt, ami lecsillapította a lányom és a fiúkat is.

Erika még mindig a farkamat bűvölte, így néztük a végét a filmnek, amiből már nem sok maradt. Petra még utoljára bekapta és kicsit megszopta a két lankadt farkat, majd kezébe vette a telefont.
– Apa, Erika néni, fogadjátok tehát sok szeretettel ezt tőlünk. Bízva a folytatásba és az élet eredményességében, elköszönök, elköszönünk.
Majd egy kacsintás közben így folytatta: – Fejezzétek be, amit elkezdtetek. Puszi!

Ezzel a videónak vége lett, Erikával pedig befejeztük azt, amire a lányom megkért. Folytattuk testeink kényeztetését, az éjszakát. Agyunkban tárolva rengeteg képpel, élménnyel, ami jól alapul szolgált az est hátralévő részében.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.