Lepippantott a nagymama 1.

Az egyetem első évének befejezése után kénytelen voltam kiköltözni az egyetemi szállásról, és a közeli városban szállást kellett találnom. Nagyon lelkes voltam, és eltöltöttem egy kis időt a helyi újságok és az ingatlanügynökök ablakainak átkutatásával.
Bőven volt ott szállás; a probléma az volt, hogy a havi bérleti díj minden másért, mint egy kutyaól, meghaladta a szűkös költségvetésemet. Édesanyám, aki védelmében hozzáteszem, hogy a felsőoktatásomat finanszírozta, ésszerűen érvelt azzal, hogy ingyen elmehetek a nagymamámhoz, aki vidéken lakott körülbelül öt mérföldre az egyetemi kampusztól.
Mondanom sem kell, hogy nem szerettem ezt az ötletet. Ráadásul pár éve nem láttam az öreglányt. Ennek ellenére győzött az ész, és anya felhívta az anyját. A nagymama láthatóan hajlandó volt fogadni, és a következő vasárnap elmentünk a régi birtokra, és megnéztük.
A nagymamámnak egy nagy, félreeső, tizenkilenc-húszas évekbeli háza volt egy bájos és csendes falu szélén. Bár még csak a hatvanas éveiben járt, közel tíz éve özvegy volt, és azóta egyedül élt. Nagy mosollyal kinyitotta az ajtót, és beinvitált minket.
Az első benyomásom, ahogy előttünk sétált a szalon felé, az volt, hogy a nagymamámnak nagyon jó alakja van, és nem csak a korához képest. A dereka keskeny volt, csípője pedig nőiesen kiszélesedett, ami a hosszú, harisnyás és nagyon formás lábakra vezette a szemet.
Amikor visszajött a szobába egy tálca teával, láttam, hogy nagyon is vonzó; meglehetősen telt arca volt, magas arccsontokkal, körülötte kócos, sötét haj. Káprázatos zöld a szeme és telt a szája, nemrégiben szakszerűen sminkelte élénkvörös rúzzsal. Virágos nyári ruhát viselt, és ahogy lehajolt, hogy kiöntse a teám, megpillantottam egy jól körülhatárolt dekoltázst, és gyorsan zavartan elnéztem.
Tea után a nagymamám körbevezetett a házban. Be kell vallanom, hogy remek hely volt, és sokkal jobb, mint amit megengedhettem volna magamnak, ha szobát bérelek. Volt egy nagy kétágyas hálószobám, saját fürdőszobával és a ház magában foglalt egy mesés könyvtár – irodát, és, ami végleg megtörte az ellenállásomat, egy kis medence egy védett és félreeső kertben.
Nem csak ez, hanem az is, hogy nagymamám bejelentette, hogy minden ételemet megfőzi, és általában minden szükségletemről gondoskodik. Egyetlen fenntartásom az volt, valószínűleg a nagylelkűségét azzal kell majd viszonoznom, hogy sok időt töltök vele, és azt hittem, ha ő egy idős hölgy, akkor unalmas is.
Szeptember végén költöztem, pár héttel a tanév kezdete előtt. Néhány napon belül rájöttem, hogy az unalomtól való félelmem alaptalan. Nagymama, vagy Sylvia, ahogy kérte, hogy hívjam, jó társaság volt, nagyon jó! Remek humora volt, szinte minden érdekelte, és jó hallgatóságnak is bizonyult. Valójában azt hiszem, nekem ez volt a legjobb az alkuban, valószínűleg ő is azt hitte rólam, hogy unalmas vagyok!
Sylvia nem idegenkedett egy-két italtól, és sok vidám estét töltöttünk zenéléssel, csevegéssel és egy-egy üveg bor társaságában, hétvégén pedig néha kettővel. Néhányszor elvitt egy civilizált étkezésre. Megerőltettem magam, és felvettem egy gallért és nyakkendőt. Hatvankét éve dacára mindig remekül nézett ki, általában egy alakhoz simuló ruhát, sötét harisnyát és magassarkút választott.
Óvatos volt a sminkjével és a körömlakk kiválasztásával, és nemegyszer volt olyan furcsa élményem, hogy az étteremben a férfiak felfigyeltek rá.
Annak ellenére, hogy egy átlagos kanos, húszéves fiatalember voltam, aki naponta legalább kétszer, néha többször is önkielégítést végzett, ebben az időszakban nem tudtam igazán nagymamám erős szexualitásáról. Nem arról volt szó, hogy bármilyen módon nem illő módon viselkedett, egyszerűen szexi volt; de ezt nem tudtam, legalábbis a marihuánával kapcsolatos incidensig…
Hozzá kell tennem, hogy alkalmi cigarettázó voltam; Sylvia tisztában volt ezzel, és nem is utasította el különösebben, hiszen sok évvel ezelőtt ő is szívta. Valójában egyszer-kétszer megosztott velem egy cigarettát, amikor a második üveg Chablis végéhez értünk. A „fűről” azonban nyilvánvaló okok miatt nem beszéltem vele, bár volt kész készletem egy egyetemi kapcsolattartótól.
Egyik szombat késő délután, amikor azt hittem, hogy Sylvia vásárolni készül, váratlanul rám bukkant a konyhaajtó előtt, és nagyot szippantott a levegőbe. Nem sok értelme volt titkolni, ezért csak bocsánatot kértem, és mondtam valami gagyit, mert nem tudtam, mi ütött belém.
Meglepetésemre nem zavarta; valójában kíváncsi volt, és megkérdezte, van-e több. Néhány perccel később abban a meglehetősen kínos helyzetben voltam, amikor megmutattam a nagymamámnak, hogyan épül fel az spangli. Elmondta, hogy huszonévesen egyszer-kétszer kipróbálta (meglepetés! ), és élvezte az eredményt.
A további kísérletezés, amíg a férje életben volt, szóba sem jöhetett, és halála óta nem volt abban a helyzetben, hogy megszerezze, még ha tudta is, hogyan. Kis megkönnyebbülésemre kinyitott egy üveg bort, és elkortyolgattunk egy pohárral, miközben meggyújtottam az újonnan feltekert spanglit, beszívtam és átadtam Sylviának.
Egy húzással mélyen beszívta a levegőt, és hagyta, hogy a füst az orrán és a száján keresztül kifolyjon; szippantott egy másikat, és visszaadta nekem. Csendben dohányoztunk és ittunk, amíg az spangli elfogyott.
– Tekerj még egyet, John – mondta kissé sürgetően.
Örömmel teljesítettem; ez olyan volt, mintha az egyetemi közegben lennénk. Azt is elszívtuk, és még több bort ittunk. Csodálatosan éreztem magam; ellazulva és enyhén bódultan. Sylvia ugyanúgy nézett ki.
– Mit érzel? – kérdeztem.
– Melegít és boldoggá tesz, szeretem ezt az érzést!
Ekkor már mindketten a földön ültünk a nappaliban, hátunkat egy nagy kanapénak támasztva. Sylvia szoknyája odáig felhúzódott, hogy a harisnya felsője éppen látszott, de nem vette észre, vagy nem törődött vele. Először jutott eszembe, hogy a nagymamám harisnyát és tartót visel, és éreztem, hogy egy apró vágyhullám elönt rajtam, ami eléggé megmozgatta a hímtagomat. Tovább fokozódott, amikor azt mondta:
– Igyunk még egy üveget és szívjunk el még egyet?
Azt éreztem, hogy ha kellően részeg, jobban megnézhetném a harisnya felsőjét, vagy akár a bugyiját.
A következő üveg utolsó felére, és még két jelentősebb cigi után már mindketten elmentünk a tündérekkel, kuncogtunk, hülyéket mondtunk, és még jobban kuncogtunk. Sylvia szoknyája már majdnem a derekáig ért, és láttam a csupasz húst a harisnya felsője fölött. Homályosan abban a reményben, hogy nem megfelelő beszélgetésbe kezdek, a lábára intettem.
– Mindig harisnyát hord, Sylvia?
– Igen, nagyon kényelmesek, szexinek érzik magukat, és nem izzasztja meg a farom. – Erre kitört a nevetés. Komikusan éles pillantást vetett rám.
– Helyesled, hogy a nagymamád harisnyát hord?
– Remek lábaid vannak, miért ne?
Ekkorra már teljes erekciót kaptam, ami a nadrágomat feszítette. Eléggé pimaszul ültem kinyújtott lábakkal, és nem próbáltam elrejteni. Sylvia kitöltötte az utolsó bort. Az erekcióm nyilvánvaló volt, és ránézett, miközben átnyújtotta a poharam.
– Nos, látom, hogy a régimódi fehérneműk rajongója vagy.
Nem nagyon tudtam, hogyan kezeljem ezt, ezért csak vigyorogtam, és belekortyoltam az italba.
– Köszönöm a bókot. Már egy jó ideje nem mondta senki, hogy jó lábam van.
– Te egy igazán vonzó hölgy vagy – hangzott el, mielőtt igazán tudtam, mit akarok mondani. Sylvia meglehetősen furcsán mosolygott rám.
– És te az unokám vagy. – Felállt, fölém hajolt, és szájon csókolt, a csókot a másodperc töredékével tovább tartotta, mint amennyit a protokoll megkövetelhetett.
– És most részeg vagyok és lefekszem, reggel találkozunk.
Kiment a szobából, én pedig ültem, és az estére gondoltam, a lábaira és ajkai tapintására az enyémen.
Másnap megemelkedett a hőmérséklet, és tizenegy órakor már a medence mellett voltam. Aznap reggel nem láttam a nagyanyámat, bár hallottam, hogy nyolc óra körül elmegy az autója. Álmos transzba sodródtam, és félálomban hallgattam a kerti méhek hangját és a madárdalt, amikor meghallottam, hogy kinyílnak a teraszajtók.
– Azt hiszem, csatlakozom hozzád.
Néhány perccel később megjelent egy fekete, egyrészesben, és amikor az enyém mellé rendezett egy fekvőfotelt, megragadtam az alkalmat, hogy megvizsgáljam a szemem sarkából. A fürdőruha tökéletesen megmutatta az alakját, és láthatóan vigyázott a sminkre aznap reggel. Ráadásul skarlátvörös körömlakkot viselt, ami engem mindig is magával ragadott. A végeredmény egy olyan kavarodás volt az úszónadrágomban, amit sietve el kellett takarnom.
A délelőtt hátralévő részét úszással és napozással töltöttük, és két óra körül Sylvia megkérdezte, kérek-e egy pohár bort. A pohár kettőre vagy háromra gyarapodott, és késő délutánra már mindketten hülyék és röhögősek voltunk. Végül a nagymamám bejelentette, hogy túl részeg a főzéshez, és rendelt valamit. Visszajött a telefontól, és azt mondta, hogy harminc perc múlva itt lesz az ebéd.
– Nos, ez nagyjából elég lesz felöltözni vacsorára.
– Ó, és mit javasolsz? Gondolom, harisnyát?
– Nos, nagyon fantasztikusan nézel ki bennük – mondtam, és őrülten reméltem, hogy belemegy.
Eltűnt az emeleten, és negyed órával később jött le fekete harisnyában, szűk szoknyában, fehér selyemblúzban és fekete magas sarkú cipőben.
– Hú, fordulj meg!
Sylvia előzékenyen megpördült, és láthattam, hogy a harisnya hátul varrott. A gyomrom összehúzódott, és a testemben lévő összes vér a farkamhoz ömlött. Az arckifejezést látva Sylvia elmosolyodott.
– Azok után, amit tegnap este a lábaimról mondtál, ma reggel kimentem, és vettem egy pár varrottat. Sok idő kellett, hogy találjak egy tisztességes párat, ami nem néz ki túl fanyarul.
Evés után tekertem egy fugát, míg a nagymama takarított. Tele voltam ideges feszültséggel. Az est lehetőségeire nemigen gondoltam. Végül leültünk egymás mellé a kanapéra, és meggyújtottam a spanglit, elég nagyot szívtam, és kiengedtem a füstöt a számból és az orrlyukaimból. Odaadtam Sylviának, aki szintén hosszan szippantott. Aztán nagyot lélegzett, csodálkozásomra, áthajolt, finoman az enyémre tette a száját, és lassan kifújta a számba a marihuána-füstöt.
– Az én koromban így csináltuk-mondta, miután elhúzódott. – Ettől még tovább tartott a hatása.
Visszaadta nekem, én pedig újabb adagot szívtam. Ezúttal én is lehajoltam. Sylvia félúton találkozott velem, a szája kissé nyitva volt, én pedig az övéihez tapasztottam ajkaimat, és finoman kifújtam. Telt-múlt az idő, és több bort ittunk, és még több kánítószert fogyasztottunk. Erősen izgatott voltam, és kétségbeesetten szerettem volna megtenni egy visszafordíthatatlan lépést, de visszatartottam, mert féltem, hogy elrontok egy varázslatos estét. Végül a nagymamám rám pillantott.
– Ha van még bor vagy kábítószer, nem vállalok felelősséget a tetteimért.
– Nekem megfelel – mondtam, és éreztem, hogy az este hamarosan kicsúszik a kezemből.
Sylvia felnevetett, és ahogy előző este is, hozzám hajolt, és „jó éjszakát” csókolt. Ezúttal hagyta elhúzódni a csókját, és egy kicsit kinyitotta a száját. Szinte fulladozva tettem a jobb kezemet a fejének hátuljára, és nagyon finoman növeltem a nyomást. Legalább harminc másodpercig csókolóztunk így, ami nem hangzik soknak, de ha most először csókolod meg igazán a nagymamádat!… Végül elhúzódott.
– Köszönöm, ez az este csodálatos volt. Különleges érzéseket keltesz bennem. – Megint megcsókolt, majd lassan kisétált a szobából, és felment az emeletre.
Az elkövetkező néhány napban kénytelen voltam ténylegesen egyetemi munkát végezni, és bebújtam a szobámba, keveset láttam a nagymamámmal, és belebonyolódtam néhány olyan feladatba, amelyek túl sokáig lefoglaltak. Egyik reggel felhívott anyám, aki megkérdezte, van-e valami tervem a nagymamám születésnapjára a közelgő szombaton. Persze halvány fogalmam sem volt arról, hogy születésnapja van.
– Igen, elviszem vacsorázni, hogy megköszönjem neki mindazt, amit értem tett – rögtönöztem, „és mindazt, amit remélem, megtesz értem a jövőben” – tettem hozzá magamban.
Anya nagyon örült, kedves és önzetlen fiúnak nevezett, amiben egy kicsit bűntudatom is volt.
– Sylvia – mondtam vacsora közben – szeretnélek elvinni szombat este vacsorázni, hogy megünnepeljük a születésnapodat, és megköszönjem, hogy vigyázol rám, amíg itt élek. Meghatódott.
– Köszönöm, ez egy szép gondolat, de hogyan engedheted meg magadnak? Nem vagyok egy olcsó program, tudod! – Nevetett a zavarodottságomon. – Elnézést, hogy ugratlak, szívesen elmegyek, de én fizetek.
Tiltakozni kezdtem, de félbeszakított.
– A születésnapi ajándékom egy jóképű és figyelmes kísérő lesz estére. – Tetszett az ajánlata, de a ‘kísérő’ szótól úgy éreztem magam, mint egy dzsigoló. Ennek ellenére igaza volt, nem igazán engedhettem meg magamnak.
– Köszönöm, 7: 30-ra foglalok, és intézek taxit.
Diákként nem volt tágas ruhatáram, és valójában egy kicsit zilált voltam. Szóval igyekeztem szombatra megmosni és levágni a hajam, gondosan leborotválkoztam, és felöltöztem egy tisztességes kabátba, nadrágba és egy igazán stílusos ingbe, amit még Sylvia vett nekem tavaly karácsonykor. Még a cipőmet is kifényesítettem. Sylvia közvetlenül a taxi érkezése előtt jelent meg. Gyönyörűen nézett ki. Alig fekete harisnya, piros selyemruha kis fekete kabáttal és magas fekete cipővel. Ismét gondosan sminkelte, és hátrakötötte a haját. Sötétvörös körömlakkot viselt. Szinte szóhoz sem jutottam.
– Nos, jól nézek ki?
– Csodálatosan nézel ki. Irigykedni fognak a férfiak az étteremben.
És kétségtelenül néhány nő is, gondoltam, de tartózkodtam attól, hogy ezt kimondjam.
A La Lopezza, az olasz étterem, amelyet lefoglaltam, valójában nagyon jó volt. A személyzet figyelmes, a szolgáltatás jó, az étel rendben volt, és ami a legjobb, kaptunk egy privát asztalt egy fülke egyik félhomályában, távolabb az étterem fő részétől. Az asztal kerek volt és meglehetősen kicsi, az egyik oldala pedig egy radiátornak ütközött, így elég közel kellett ülnünk egymáshoz, ami nekem megfelelt.
Az egész helyzet idegesen kanossá tett a pillangóktól és a kialakulóban lévő erekciótól. Sylvia egy gin-tonikkal kezdte, míg én söröztem. Folyamatosan beszélgettünk, szinte észre sem vettük az antipasti megérkezését és az első üveg Pinot kinyitását. Csodálatos este volt. A főétel felénél megmozgattam a jobb lábamat, ami kicsit görcsösen éreztem magam, és találkoztam Sylvia bal lábával. Bocsánat motyogtam és elkezdtem hátrébb mozdítani a lábam, de ő elmosolyodott, és a lábamra tette a kezét maga felé húzta.
– Nincs sok hely, szóval ne aggódj egy kis kontaktus miatt.
A kialakulóban lévő erekció, amely az étkezés nagy részében be – és kikapcsolt, mostanra működési méretűre duzzadt. Az étkezés hátralevő része egy álom volt a szorosabb érintkezéstől és a harci késztetésektől, hogy megérintsem őt, sőt meg is csókoljam. A kávé mellett a szemébe néztem, reméltem, hogy szuggesztív módon.
– Ez volt életem egyik legszebb estéje, még soha nem volt velem senki, aki olyan vonzó és szexis lenne, mint te. Nyilván csalódott vagyok, hogy nincs rajtad a varrott harisnya, de egyébként hihetetlenül nézel ki.
Elmosolyodott, és kinyújtotta a kezét, hogy megfogja a kezem.
– Köszönöm! Nagyon szép estém van. Lehet, hogy fiatal vagy, de tudod, hogyan kell egy hölggyel bánni, és különlegesnek éreztetni. És a te külsőddel ez halálos kombináció lesz. A varrott harisnyára gondoltam, de Úgy döntöttem, hogy ezeket otthonra tartogatjuk. – Erre majdnem elájultam. Kinyújtottam a másik kezem, és így ültünk pár percig, amíg meg nem jelent a pincér a számlával.
A hazatérő taxiban gondoskodtam róla, hogy mindketten hátul üljünk, és amikor a jelzőlámpa kialudt, és már úton voltunk, kinyújtottam a kezem, ismét megfogtam Sylvia kezét, picit megszorítva. Örömömre viszonozta a nyomást, és egy kicsit közelebb húzódott hozzám az ülésen. Felbátorodva a másik kezemmel megsimogattam a keze hátát, egy ponton még az ajkaimhoz is emeltem, és gyengéden megcsókoltam.
Otthon nyitva tartottam az ajtót Sylviának, és becsuktam magunk mögött. A taxiban elértem az ideges izgatottság fokát, és tudtam, hogy ha most nem cselekszem, lehet, hogy soha. Anélkül, hogy bármit is mondtam volna, eléje álltam, és a dereka két oldalára tettem a kezem, finoman magam felé húzva, és sok időt hagytam neki, hogy visszahúzódjon. Ellenállás nélkül jött felém, mindketten kissé félrehajtottuk a fejünket és becsuktuk a szemünket az első csókra. Ezúttal nem lehetett félreérteni a szándékot. A szája kinyílt az enyémnek, és a nyelve hegye a számba csúszott, hogy az enyémhez csapódjon. Az én karjaim körülölelték, az övé a nyakam körül, és életem legszenvedélyesebb csókjába zártunk. Hihetetlen volt, a nyelvével felfedezte a számat, szopta és harapdálta az ajkaimat, megnyomta a fejem hátsó részét, hogy növelje az érintkezést. A kezem lecsúszott a hátán, és a fenekére csúszott. Magamhoz húztam, és az ágyékát az erekciómba nyomtam. Néhány másodpercig még vadabban csókolt, enyhén nyögött is mielőtt elszakadt, és heves tekintettel rám nézett. Felkészültem az elkerülhetetlen bűntudatra.
– John, elértük azt a pontot, ahonnan nincs visszatérés. Hetek óta közeledünk. Itt vagy megállunk, vagy együtt fekszünk le. Melyik legyen?
– Ágy – mondtam, és alig hittem el, hogy minden álmom valóra válik; a mesés, szexi nagymamám az ágyába akart vinni.
– Hozz mindkettőnknek egy pohár bort. Beszélnünk kell, mielőtt bármi mást tennénk, és tulajdonképpen jól jönne hozzá, ha van még belőle.
Volt. Ültünk a kanapén, kortyolgattuk és cserélgettük a füstöt, én átkaroltam Sylvia derekát.
– Talán azt hitted, döbbenten fogok felkiáltani, hogy ez az egész mennyire helytelen?
– Nos, igen, azt hittem, ezt mondod.
Sylvia nagyot kortyolt a borából.
– A vérfertőzés, ahol a beleegyezés megtagadása, a gyermekbántalmazás és, ne adj isten, genetikai hibák is beletartoznak, elfogadhatatlan és undorító. Ha két beleegyező felnőtt között van, akik nem tudnak teherbe esni, nem látom a kárát. Biztos vagyok benne, hogy ez nem elfogadott. Ez nem egy széles körben elterjedt vélemény, így mielőtt megtennénk az utolsó lépést, meg kell ígérned, hogy soha, semmilyen körülmények között nem mondod el senkinek. Világos?
– Teljesen.
– Jó, sajnálom, hogy ilyen aggódó vagyok, annyira szeretném ezt, mint te, de valószínűleg jobban. Évek óta vagyok férfi nélkül, de ez a mi titkunk. Tilos a helytelen érintés – nyilvánosan. Semmi sem utalhat arra, hogy szeretők vagyunk!
– Ígérem – hajoltam hozzá, és újra megcsókoltam.
– Nos, akkor lefeküdjünk?
Anélkül, hogy szóltunk volna, inkább az ő hálószobájába mentünk, mint az enyémbe. Volt egy remek klasszikus, baldachinos ágya, gyönyörű egyiptomi pamut huzattal. Szembe fordut velem és újra csókolóztunk, a szenvedély egyre erősödött. Ismét a feneke köré csúsztattam a kezeimet, és nekinyomtam az ágyékát a kőkemény farkamnak. Megszakította a csókot, és elkezdte kioldani az inggombjaim, lehúzta rólam, és az övemen kezdte. Felnyitott nadrággal visszalökött az ágyra, és lehúzta a zoknimmal együtt. Letérdelt a lábaim közé, kezét a boxerem derékpántja alá csúsztatta.
– Éreztem már párszor a nadrágodon keresztül, most szeretném látni, érinteni és megkóstolni. Felemeltem a csípőmet, hogy lehúzhassa a rövidnadrágot. Tombolóan kemény voltam, és előváladék szivárgott a farkam hegyéből. Sylvia kissé zihált.
– Istenem, ez nagy és kemény.
Megragadta a farkamat a sisakja körül, elkente a nedvet, majd lecsúsztatta a kezét a szárán, és magával vitte a fitymám. Hangosan nyeltem és ziháltam, miközben a nagymamám szájába vette a péniszem fejét. A nyelvével finoman megdörzsölte a makkját. Vörös rúzst viselt (ami a csókolózásunk után is megmaradt), és ahogy az ajka lecsúszott a száron, elképesztő volt. Körülbelül az első négy centimétert megtette, mielőtt ismét felemelte a száját Egyik keze a combomon volt, a másik a golyós zsákomat szorongatta, a sötétvörös körmök gyengéden gereblyézték a felgyűrődött bőrt. Miután hat-hét alkalommal ki – és beszívott, elkezdte nyalogatni a farkamat, a golyóimtól kezdve, a bőr alatt, folytatva a tövével, aztán a nyelvével haladva felfelé és befejezve a makkomon. Passzív maradtam, kivéve, hogy kinyújtottam a kezem és megsimogattam a fejét, hálásan mert örömet okoz nekem. Végül elengedte a farkamat, és felállt.
– Levennéd a ruhámat drágám?
A szóhasználattól elragadtatva kibontottam a cipzárt, és a selyemruhát a fején át lehúztam, kiderült, hogy alatta fekete selyemnadrágot, fekete csipkés harisnyaövet és hozzáillő melltartót visel. Megint csókolóztunk. Ezúttal lecsúsztattam a kezeimet a bugyijába, hogy végigsimítsam a csupasz fenekén, mielőtt kicsatoltam a melltartóját. Hátrébb állt, hogy lecsúsztassa a melltartót a válláról, és most először láttam a csupasz és gyönyörű melleit. Teltek voltak anélkül, hogy durvák lettek volna, nagy, sötét mellbimbókkal. Újra csókolózva éreztem, ahogy a mellkasomhoz nyomódnak. Kezeim a bugyijához értek, és finoman félrehúztam az elülső szalagot, hogy a hüvelyébe nyomhassam a farkam. Sylvia válaszul a csípőjét előre-hátra mozgatta, hogy fokozza az érzést. Megcsókolta és megharapta a nyakam, körmeit a hátamon simította, és a fenekembe fúrta.
– Hordjam a harisnyámat? – súgta a fülembe. – Imádok harisnyát hordani, amíg szexelek.
– Istenem, igen! – suttogtam vissza.
Letérdeltem, lehúztam a bugyiját, és hagytam, hogy kilépjen belőle. Az ágyhoz lépett, és szétvetett lábbal feküdt le. A hüvelye körül finoman rendezett és szépen fazonra nyírt szőrzetet viselt.
Az ajkak aranybarnák voltak, és most kissé elnyíltak, sima, rózsaszín belsőt tárva elém. A lábai közé térdelve lehajoltam hozzá
– Nem, John, azt akarom, hogy bennem legyél, később megtehetjük.
Megfogtam a bokáját és felemeltem a lábait, magam felé húzva, amíg az átázott puncija majdnem hozzáért a farkam végéhez. A kemény farkam szétnyitotta az ajkait, ahogy belé csúsztam, egészen, lefelé haladva, hogy megtámaszkodjak a könyökömön, és megcsókoljam az arcát. A csípőm ide-oda mozgott, szinte teljesen kihúzva, majd lassan újra befelé. Sylvia felnyögött, és harisnyás lábait körém ölelte. A körmei a hátamba fúródtak, csípőjét pedig zihálva az enyémhez nyomta.
– Bassz meg, John, bassz meg a nagy farkaddal, bassz meg, amíg elmegyek, bassz meg, bassz meg, drágám.
Elkezdtem növelni a sebességemet és, és erősen belenyomtam magam. A hüvelye csuromvizes volt, de még mindig szűk egy hatvankét éveshez. A szemei csillogtak, megborzongott és sikoltozott.
– Igen, igen, istenem igen, jövök, jövök.
Utolsó reszkető sikolyt hallatott, körmeit erősen belefúrta a fenekem húsába, és felemelve a fejét az enyémre kényszerítette a száját, ahol elernyedt, miközben csókolóztunk.
– Csak így tovább drágám, gyere belém, kérlek.
Túlságosan is meg akartam felelni. Soha nem fogom megtudni, hogy eddig hogyan tudtam visszatartani, hogy kifröcsköljek. Soha nem jártam még a közelébe úgy, mint most. Éreztem a felhalmozódást a golyóimban, és azt a finom bizsergést, ami szétterjed a farkam tövéből.
– Jövök Sylvia drágám, jövök, ó istenem, ó istenem… – pumpált belé a farkam. A nyakam köré fonta a karját.
– Igen, drágám, tölts fel rengeteg gecivel.
Az áradat lelassult, és elfogytam. Lenéztem a szeretőmre, és gyengéden szájon csókoltam.
– Köszönöm, köszönöm – nézett nevetve. – Azt hiszem, mondanom sem kell, mennyire élveztem, és mennyire várom, hogy hamarosan újra megtegyük.
Felkelt, eltűnt a saját fürdőszobájában, és néhány pillanat múlva újra megjelent teljesen meztelenül.
– Akarsz velem maradni ma este? Azt akarom, hogy maradj.
– Szívesen – válaszoltam.
Kicsit később egymás karjába feküdtünk, suttogtunk és csókolóztunk. Egy pillanatnyi csend után rájöttem, hogy Sylvia elaludt. Óvatosan elhúzódtam tőle, és lágyan megcsókoltam a homlokát, mielőtt megfordultam, és lehunytam a szemem. Néhány másodpercig elgondolkoztam az este hihetetlen eseményein és a jövő ígéretén. Elaludtam.
Arra ébredtem, hogy néma a ház és üres a hely mellettem az ágyban. A konyhába lemenve találtam egy Post-It cetlit az asztalon. Ez állt rajta:
– Elmentem vásárolni, tizenkettőkor jövök.
Most tíz óra után járt az idő.
Mióta felébredtem, az agyam a tegnap estére gondolva járt körbe, szinte úgy, mint egy ínyenc, aki megáll a kedvenc étkezése előtt. Most, a konyhaasztalnál ülve, hagytam, hogy gondolataim időben újrajátsszák a jeleneteket az étteremben, a taxiban, a folyosón, a nappaliban és a csúcsponton Sylvia ágyában. Megkérdeztem magamtól, hogy bűnösnek érzem-e magam, szégyellem-e, vagy egyáltalán, érzek-e valamit? Az egyetlen következtetés, amit le tudtam vonni, az volt, hogy végtelenül és elsöprően magával ragadott a nagymamám és az, ami köztünk történt. Lelkiismeret-furdalásnak nyoma sem volt. Ahogy Sylvia rámutatott, mindketten beleegyező felnőttek voltunk, és azt akartam, hogy ez újra és újra megtörténjen.
Bár kissé megvigasztalt ez a vázlatos racionalizálás, a lappangó szorongásom az volt, hogy Sylvia hogyan fogja érezni magát ma reggel. Úgy tesz, mintha meg sem történt volna? Szeretne „beszélni róla” és ragaszkodni ahhoz, hogy ez soha többé ne történhessen meg? Valahogy ezek egyike sem tűnt valószínűnek, ugyanolyan felbujtó volt, mint én. Ezenkívül a Post-It feljegyzés nem igazán támogatta egyik lehetőséget sem. Ennek ellenére egy belső és pesszimista hang azt súgta, hogy az emberek kiszámíthatatlanok, és ez végtelenül megkavarhatja a dolgokat. Ilyen gondolatok foglalkoztattak, miközben zuhanyoztam és öltöztem.
Öt percnyi bámészkodás a tizennyolcadik század európai gazdasági trendjeiről szóló befejezetlen esszébe, meggyőzött arról, hogy az egyetemi munka nem jöhet szóba, legalábbis a nap hátralévő részében, ezért kocogó alsónadrágot és edzőcipőt húzva próbáltam megtisztítani az elmémet. Egy futással.
Működött. Mindig megteszi. Olyan tempóban toltam körbe kedvenc ötmérföldes körömet, amely nem hagyott tartalékot az analitikus gondolkodásra, de épp elég ahhoz, hogy a légzésemet a kifulladás határán tartsam. Visszatérve a házba, újra lezuhanyoztam, és úgy éreztem, hogy edzett vagyok, kigurítottam a kerti fűnyírót, és lenyírtam a pázsitot a ház körül. Miközben visszaraktam a fűnyírót a nagy, téglából épült kerti tárolóba, egy autó hangja hallatszott a rövid kavicsos úton. A belsőm azonnali és izgalmas lágyulást produkált, amit a térd gyengesége kísért. Elérkezett az igazság pillanata.
A ház elé sétálva láttam, hogy Sylvia a műanyag zacskókat, élelmiszereket pakolja. Karcsúsított, kék farmernadrágot és magasított nyakú felsőt viselt – csodálatosan nézett ki!
– Hadd segítsek ezekben. – Mosolyogva megfordult, hogy üdvözöljön.
– John, jó reggelt és köszönöm, egy kis segítség jól jön. Csak tedd a konyhaasztalra, és kipakolom.
Három fordulóval az összes táska az asztalon volt, és segítettem a táskák kipakolásában a szekrényekbe és a hűtőbe/fagyasztóba valók adogatásával. Ez megtörtént a kissé kínos csendben. Sylvia megtörte.
– Jól vagy, John? Úgy értem…
– Igen, nagyszerűen vagyok, nagyon jól. – Hirtelen fel kellett emelnem a követ, és meg kellett néznem, mi van alatta.
– Sylvia, a tegnap este fantasztikus volt, életem legintenzívebb élménye. Csodás, szexi hölgy vagy, és nagyon-nagyon szeretném, ha újra megtörténne!
– Ahhh, hála istennek! – Hozzám lépett, és átkarolta a nyakam.
– Ó, drágám, attól féltem, hogy ma reggel felkelsz és undorodsz tőlem vagy magadtól. Ezért úgy keltem fel, hogy nem zavarlak. Azt hittem, megrémülsz a tegnap estétől, tudod, a nappali fényben minden más. Nem tudtam megállni, hogy ne gondoljak rá a szupermarketben; a kocsin csak halmozódott a fagyasztott zöldség!
Nevetett a megkönnyebbüléstől, enyhén felemeltem az állát és ráhajoltam az ajkaira. A szánk szétnyílt egymásnak, és hosszan, lazán csókolóztunk. Más volt, mint tegnap este. A sürgősség megszűnt, és a helyére egy gyönyörű és bágyadt érzékiség került. Megsimogattam a hátát, ő pedig a fejem két oldalára tette a kezeit, ujjaival a hajamba túrva. Az erekcióm, amely a délelőtt nagy részében meg se mozdult, miközben a különféle szörnyű lehetőségeket fontolgattam, most felemelkedett és megnyúlt. Sylvia a farmerján keresztül érezte, kissé előredöntötte a csípőjét, és megtörte a csókot, hogy rám nézzen.
– Annyira örülök, hogy így érzel, John. Csodálatos volt nekem is a tegnap este. Elhinnéd, hogy Charlie tíz évvel ezelőtti halála óta ez volt a második alkalom, hogy szexeltem? És az az alkalom katasztrófa volt! És igen, azt akarom, hogy ez hamarosan újra megtörténjen, valójában miért ne most?
Mosolyogtam az örömtől és az izgatottságtól.
– A te ágyad vagy az enyém?
– Ezúttal próbáljuk meg a tiédet.
Újra csókolóztunk, csak röviden, és Sylvia, megfogva a kezem, lassan felvezetett a lépcsőn a hálószobámba, azonnal becsukta magunk mögött az ajtót.
Összesimultunk és csókolóztunk a szoba közepén. Ezúttal több volt a mohóság, több a szenvedély, mint tegnap este. Sylvia kezei egyszerűen kicsatolták az övemet, kihúzták a pólómat a derékpántból és át a fejemen. Eltávolodva egymástól, levette a saját felsőjét, és lehúzta a vékony szabású farmert a lábáról, felfedve a piros csipkés melltartót és selyem alsót. Szinte fulladozva a várakozástól levettem a farmeremet, vele együtt az alsónadrágomat és a zoknimat. A farkam fájdalmasan merev volt, és tiszta folyadék szivárgott ki, ami elkenődött a selymes bugyiján, miközben átkaroltam, hogy kicsatoljam a melltartóját. Az ágyhoz vezetett, ezúttal leültetett a szélére, miközben szétválasztotta a lábaimat, és közéjük térdelt.
– Ezúttal kiszívlak, drágám, utána sokkal tovább bírod.
Az erekciómat a bal kezébe véve elkezdte simogatni a rudamat, jobb középső ujjával rákenve a nedvet a fejére. Megsimogatta a középső ujjával a száját, és lassan megnyalta a tövétől a sötétvörösre festett hegyig, mielőtt az ujját egészen a szájába csúsztatta.
– Mmmm, finom az ízed.
Sylvia lehajtotta a fejét, és a nyelve hegyével végigsimította a farkam makkját. Lejjebb haladva néhányszor megnyalta a tövétől a hegyéig, majd a fejét a szájába véve összecsukta ajkait, hogy finom pecsétet képezzen. Ahogy lassan fel-le mozgatta a fejét, csak az első két hüvelykre koncentrálva, az egész lényem fókuszpontja a péniszem feje lett, és a szája csodálatos érzése, valamint a nyál és a nedvem keveredése. Absztrakt módon tudatában voltam annak, hogy a bal kezével gyengéden maszturbál, és most is, ahogy előző este tette, jobb keze körmeivel finoman megkarcolta a zacsim alsó részét.
Nem sokkal később a bal kezének nyomása kissé megnőtt, és gyorsabban kezdte mozgatni a kezét fel-le a tengelyemen. Sylvia röviden elvette a száját a farkamról, nyállal megnedvesítette a középső ujja hegyét, és ahogy ismét belemerült, hogy beborítson az ajkával, ujja túlnyúlt a golyóim mellett, amíg enyhén meg nem érintette a végbélnyílásomat. Ez a bensőséges és erősen erotikus érintkezés önmagában is átsodort volna a csúcsponton, de Sylvia most megnövelte ajkai nyomását, és azt a sebességet, amellyel átsuhantak a húsom felett.
Közvetlenül a végén, amikor az orgazmusom elérte azt a pontot, ahonnan nincs visszatérés, kissé meglökte a középső ujját, hogy a festett köröm-hegy belém hatoljon.
Szó szerint a szájába robbantam. Velem mozgott a feje, szopott és simogatott, amíg az ejakuláció el csendesedett.
– Azt hiszem, élvezted – mosolygott rám Sylvia, és megnyalta az ajkát. – Most egy kis odafigyelésre van szükségem.
Kinyújtózva az ágyon néztem, ahogy leveszi a bugyiját, és odakúszik mellém. Nyakát és fejét a karomba ölelve percekig csókolóztunk, nyelvünk hegyével incselkedtünk, az ajkán ízlelgettük magömlésem sósságát. Szabad kezemmel megsimogattam a melleit, gyönyörködve a határozott kerekségükben, és finoman megcsíptem merev mellbimbóit, forgatva azokat az ujjaim és a hüvelykujjaim között. Megtörve a csókot, lehajtottam a fejem, hogy megnyaljam és a számba szívjam a mellbimbóit. Nagyok voltak anélkül, hogy durvák lettek volna, és nagyon sötétbarnák a sápadt bőrén. Sylvia egy kicsit nehezebben kezdett lélegezni, és most meglepett a suttogással;
– Harapd meg a bimbóimat, John.
Fogaimat enyhén összeszorítottam a mellbimbója tövében, miközben megnyaltam a hegyét.
– Harapd meg őket erősebben, drágám.
Ideges voltam attól, hogy megsértem, de a tett erotikája miatt megnöveltem a fogam nyomását. Sylvia válaszul meghajlította a hátát, és a fejemhez nyomta a kezét. Lecsúsztattam a kezemet a hasán a szemérembokor selymére. Lábait, amelyek enyhén szétnyíltak, az érintésemre szélesebbre tárta, és a kezem átcsúszott hüvelye sima nedvességén. Légzése egyre hangosabb lett, ahogy a középső ujjammal szétválasztottam az ajkát, és fel-le csúsztattam a hasítékán, időnként becsúsztatva a második bütyökig. A csiklójára koncentrálva, amelyet simának és merevnek éreztem az ujjhegyem alatt, növeltem a nyomást, körkörös mozdulatokkal dörzsöltem, és még mindig a mellbimbóján szorítottam a fogaimat.
– Áóó, John John, ez csodálatos.
Erősebben és gyorsabban dörzsöltem, Sylvia pedig zihálni kezdett, és a csípőjét billegtette.
– Igen, igen, istenem, igen, ó, istenem, jövök!
Az orgazmusa egy sóhaj és egy sikoly között áradt el. Lelassítottam az ujjam mozgását, megálltam az orgazmus utáni érzékenység kezdete előtt. Felemeltem a fejem, lemosolyogtam rá.
– Szerintem ezt te is élvezted.
Visszamosolygott, arca ellazult, szemhéja elnehezült.
– Mmmmm, mesés, elvihetsz ide, amikor csak akarsz.
Az egyik könyökére emelkedve kinyúlt az erekciómért, amely az elmúlt percekben fájdalmasan erős volt.
– Feküdj vissza, drágám.
Felemelkedett, egyik lábát a csípőmre lendítette, és a farkam fölé helyezkedett. Aztán egyik kezébe vette a szárat, a fejét a hüvelybemenetéhez vezette, fel-le csúsztatva a hasítékán, mielőtt szélesebbre tárta a lábát, és mélyen magába engedett. Sylvia enyhén előrehajolt, megragadta az ágytámlát, és gyengéd fel-le mozdulatokba kezdett. Az érzés elsöprő volt, és aznap már másodszor az egész lényem a farkamra összpontosult, bár tisztán láthatóan ringatóztak előttem nagymamám gyönyörű mellei, a lovaglása közben.
Nem sokkal később abbahagyta a fel-le mozgást, és a hímtagomat teljesen a puncijába rejtve dörzsölni kezdte, előre-hátra mozdulatokkal, csiklóját a medencecsontomhoz nyomva.
Ez neki egyértelműen egy nagyon intenzív pozíció volt. Számomra az érzések kevésbé voltak élesek, vissza tudtam feküdni, és élveztem a látványt, ahogy Sylvia az unokája farkán örömködik. A ritmus fokozódott, kicsit vad lett. Sylvia lehunyta a szemét, és aznap reggel másodszor is orgazmus hullámzott át rajta. Összeroskadt fölöttem, és egy percig mozdulatlan maradt, majd felemelte magát a könyökére, és a füle mögé tolta a haját. Meglepődtem a szavain, mert némi dicséretet vártam a teljesítményemről és arról, hogy milyen csodálatosan érezte magát.
– Bassz meg hátulról, John, bassz meg erősen, amíg belém nem zúdulsz.
Lemászott rólam, megragadta az ágyrácsot, és meghajlította a hátát, felém tolva a fenekét. Mögötte térdelve egy sima mozdulattal behatoltam, majd mindkét csípőjére tett kézzel azt tettem, amit kért, és keményen megbasztam. Nagyszerű ritmusba olvadtunk, az előre lökéseimet kisebb hátralökések fogadták; a hátrafelé irányuló mozdulatom szinte kivette belőle a farkam. Élveztem, ahogy kezeimmel végigsimítottam a kiszélesedő csípőjén, és ahogy közeledett a csúcspontom, szétnyitottam a fenekét, és láttam, hogy a farkam ki-be csúszik, közvetlenül a ráncos barna rózsája alatt. Az orgazmus úgy ért, mint egy mennydörgés, és erősebben löktem, mint valaha, csípőmmel és golyóimmal a fenekéhez csaptam, és tudatában voltam annak, hogy sikolt, de nem értettem, mit mond.
Amilyen gyorsan eltalált a csúcspontom, el is halt, és vonakodva húztam ki a farkam Sylvia pinája elől, enyhítve a lábizmom feszültségét. Sylvia, akit valami zaj riasztott meg, előrehajolt, hogy átlásson a hálófüggönyön.
– A francba, az anyád – ugrott le az ágyról, és felkapott egy fekete selyem pongyolát. – Öltözz fel, megyek, beengedem, és úgy teszek, mintha bementem volna a zuhany alá.
Körülbelül húsz perccel később lementem a földszintre, és üdvözöltem anyámat, reméltem, hogy meggyőző volt. Nem kellett volna aggódnom; anya és Sylvia csésze teát ittak, anya pedig tizenkilenc-tucatig beszélgetett ismételgetve (és kétségtelenül megszépítve) a helyi pletykákat. Megpusziltam az arcát, és leültem egy fotelba, a figyelem külső látszatát keltve. Valójában a gondolataim a – ” hé, anya, mit szólnál, ha tudnád, mit csináltunk anyukáddal, amikor megérkeztél? ” – kérdés körül jártak.
A székem Sylvia felé fordult a szoba túloldalán. Keresztbe tett lábbal ült a pongyola alatt. Ahogy néztem, letette a lábát, és felállt, hogy átadjon anyámnak egy második kekszet. A szivárgó sperma ragacsos foltja a fekete anyagon, közvetlenül a feneke alatt, tiszta és nyilvánvaló volt. Szerencsére anyám nem láthatta a helyéről, de láthatná, ha Sylvia elsétálna mellette a konyhába.
– Hadd mutassam meg a kertet, anya. Ma reggel lenyírtam az összes pázsitot, és nagyon jól néz ki.
Mindketten kissé furcsa pillantásokat vetettek rám. A kertészkedés iránti érdeklődésem új volt anyám számára. Ennek ellenére elégedett volt, és megengedte, hogy elvezessem Sylviától a francia ajtókhoz, amelyek a hátsó kertbe vezettek. Kikísértem őt, félig megfordultam, és rámutattam a nadrágom ülepére. Biztosan megérkezett az üzenet, amikor néhány perccel később visszatértünk, Sylvia farmert és egy régi pulóvert viselt.
– Sajnálom – mondta anya a változást látva. – Épp zuhanyozni készültél, amikor ideértem, én meg feltartalak, amikor biztos vagyok benne, hogy sok dolgod van.
Mindketten tiltakoztunk, de nem túl hevesen, és anya körülbelül öt perccel később egy öleléssel és arcon csípéssel távozott. Sylvia a karomba rogyott a nevetéstől.
– Hála Istennek, anyukád nem vette észre, hogy szivárgok! Azt hitte volna, hogy az öreg anyukája inkontinenciás lett! Okos tőled, hogy figyelmeztettél, és most tényleg le fogok zuhanyozni, miért nem tartasz velem?
A nagymamám saját zuhanyzója luxus méretű volt, amely akár egy kisebb bulinak is otthont adott volna. A krómozott zuhanyfej ami akkora, mint egy szemeteskuka fedele, forró vizet engedett ránk, és az első percekben csak álltunk alatta ölelkezve, felfordított arccal. Végül Sylvia elzárta, és a tusfürdőért nyúlt.
– Beszappanozlak, aztán te csinálod nekem, jó?
Nagylelkű mennyiséget öntött a kezébe, és azzal kezdte, hogy megdörzsölte vele a mellkasomat és a vállam. A hátamat beszappanozva végigsimította a kezét a fenekemen és le a combomig, majd a csípőmön és a hasamon keresztül visszatért a mellkasomhoz. Mondanom sem kell, hogy a péniszem ismét kőkemény volt. Az oldalamra állva Sylvia egyik kezével beszappanozta és megsimogatta a farkamat, a másikkal pedig a fenekemet masszírozta, ujjait lecsúsztatva a hasadékba, hogy meghabosítsa az anális bejáratomat. Miközben ezt tette, elfordítottam a fejemet, hogy megcsókoljam, egyik kezemmel végighúztam a hátán, megfogtam a seggét, és a combomhoz nyomtam a pináját.
Egy rövid öblítés után rám került a sor. Elegánsan a nyakával kezdtem, körkörös mozdulatokkal masszíroztam a vállát, hüvelykujjaimmal erősen dörzsöltem az izmokat, és oldottam a feszültséget. Sylvia felsóhajtott, és háttal nekem dőlt, fenekét az erekciómnak nyomva. Körbenyúlva megfogtam mindkét mellét, és éreztem, hogy a mellbimbók kemények és nedvesek a tenyeremen. Megcsókoltam a fülét, és szívtam a lebenyét, kezeimet lejjebb csúsztattam lapos hasán, és enyhén oldalra mozgatva lemásoltam a technikáját, hogy az egyik kezem elöl a másik hátul. A szeméremdombját megfogva ujjaimat a habos hüvelyébe csúsztattam, tenyeremmel finoman a csiklójára nyomva. Sóhajai egyre hangosabbak lettek, és még fokozódtak, ahogy a másik kezemmel felfedeztem a feneke közötti magánterületet. Ezen a ponton nem voltam biztos abban, hogy mit szabad és mit nem, és nem akartam megtörni a pillanat varázsát, tartózkodtam attól, hogy ujjhegyemet a végbélnyílásába csússzon. Egy utolsó öblítés után megszárítottuk egymást és bevackoltunk a hálószobájába.
– Mit szeretnél, hogy felvegyek, John? Arra gondoltam, talán fekete varrásos harisnyát és hozzáillő harisnyakötőt?
Biztosan kilógott a nyelvem, mert nevetett, és finoman a hálószoba ajtajához vezetett.
– Nemsokára jövök, egy velem egykorú hölgynek szüksége van egy kis időre, hogy a legjobban nézzen ki.
A „nemsokára” majdnem egy óra lett. Ellenálltam a többszörös önkielégítési késztetésnek, és képtelen voltam a könyvre koncentrálni, valami gagyi nappali televíziós műsort néztem, amikor Sylvia bejött a szalonba, és mosolyogva megpördített.
– Mit gondolsz?
Azt hittem, hogy itt van minden forróvérű férfi ‘idősebb nő’ fantáziája egy testben! Lábán fekete, lakkbőr udvari cipő volt, három hüvelykes sarokkal. A beígért fekete, varrott harisnyát viselte, a varratok tökéletesen igazodtak, és tökéletesen mutatták a lába íveit. Ezek fölött szűk, fekete, magas derekú ceruzaszoknyát viselt, amely közvetlenül a térde fölött ért véget, és ismét tökéletesen mutatta csípőjének kiszélesedését és keskeny derekát. A tetején ropogós, fehér, hosszú ujjú blúzt viselt, amely épp annyira volt kigombolva, hogy látszódjon csipkés fekete melltartójának felső része. A haja hullámzott, és ragyogott a tisztaságtól. Óvatosan tette fel a sminkjét, beleértve a skarlátvörös rúzst és a hozzáillő körömlakkot.
– Gyönyörűen nézel ki, Sylvia – mondtam egyszerűen. – Igazán nem tudom, hogyan fogom távol tartani a kezem tőled.
– Nos, nem azért vagyok így felöltözve, hogy távol tartsd tőlem a kezed, bár azt hiszem, egy kis étel nem esik majd rosszul; meg kell őriznünk az erőnket. És amíg én főzök, miért nem mész fel és öltözöl át abba az öltönybe, amit tegnap viseltél az étteremben?
Amikor lejöttem, az ebédlőben az ünnepi asztal két személyre volt megterítve, az evőeszközök és a borospoharak csillogtak a Sylvia által elhelyezett gyertyák fényében. Egy üveg Chateauneuf du pape nyitva volt és ‘lélegzett’.
– Ne reménykedj túlságosan – mosolygott Sylvia, miközben a konyhába dugtam a fejem. – Ez csak egy Marks and Spencer készétel. Máskor majd készítek valami különlegeset, amikor a nap nagy részét nem dugással töltöttük.
Mögé érve a tűzhelynél átkaroltam és megfogtam mindkét mellét.
– Remek lesz – mondtam, megérintettem a nyakát, és elkezdtem kioldani a blúza felső gombját.
– Oda fog égni, ha elkezdesz felizgatni; menj és tölts nekünk egy pohár bort. Valójában az étel jó volt, és a befejezése után sokáig ücsörögtünk az asztalnál, beszélgetésünk nyílt és jó kedélyű volt. A nagymamám sokat utazott, mielőtt férjhez ment, és amikor meg lehetett győzni, órákig tudott szórakoztatni anekdotákkal és történetekkel.
– Attól tartok, nincs desszert – mondta Sylvia a második üveg bor felénél.
– Helyette téged is elfogadlak.
– Először táncolni szeretnék.
Oké, gondoltam. Tök mindegy. A zene, amit a szalonban feltett, lágy és csábító jazz volt, egyáltalán nem az én műfajom. De ahogy elvezetett a szoba közepére, és lassan táncoló ölelésbe simultunk, kezdtem értékelni.
– Tarts közelebb, John.
Kezeit a vállamra tette, és a mellkasomra hajtotta a fejét. Az egyik kezemet közvetlenül a dereka fölé helyeztem, a másikat pedig a hátára a vállai közé, és ebben a helyzetben lassan körbe-körbe jártunk a szobában. Nem volt kifejezetten szexi, így szinte táncolhattam volna a nagymamámmal egy családi körben is, de éreztem az illatát és a haja frissességét, és körmeit finoman a vállam húsába nyomta. Megsimogattam a haját, és enyhén leengedve a kezemet a feneke dombjára, finoman megnyomtam, bezártam a testünk közötti kis rést, és éreztem a szeméremdombjának duzzanatát gyorsan keményedő péniszemen. Az idő megállni látszott, ahogy együtt mozogtunk; nem beszélünk, de időnként megcsókoltuk egymást.
Végül a zene abbamaradt, ami jel volt a csókolózás intenzitásának és szenvedélyének fokozódására. Sylvia erősebben belém vájta a körmeit, én mindkét kezembe fogva a fenekét, az erekciómhoz nyomtam a medencéjét. Több pohár bor és a csábító tánc lázassá fokozta az izgalmamat. Tudtam, mit akarok, és most megvolt az önbizalmam, hogy nekivágjak.
– Azt hiszem, most megiszom azt a desszertet – mondtam kigombolva, majd kicipzározva a szoknyáját az oldalán. Hogy megerősítsem ezt a kis dominancia-megnyilvánulást, finoman meghúztam a haját, hogy az enyémhez billentse az arcát, és erősen megcsókoltam, ajkaimat az övéihez szorítva, nyelvemet mélyen a szájába nyomva, miközben megpróbáltam lehúzni a szoknyáját. Sylvia átvette az irányítást, és a szoknyáját a csípőjére tolta, és hagyta, hogy a padlóra hulljon.
– Hová akarsz vinni engem?
Zihált és kipirult az utolsó csóktól. A legközelebbi fotelhez vezettem, egy szürke bőrmodellhez, párnázott karokkal, és leültettem. Letérdeltem előtte a szőnyegre, kezeimet harisnyás combjai alá helyeztem, felemeltem és szétválasztottam a lábát, és a két karfára tettem őket. Sylvia felemelte a karját, és megragadta a támláját. Harisnyatartója fekete volt a bőre sápadt a harisnya szegélye; selymes fekete bugyija befeszült a hüvelyébe, és egy kis nedves folt látszott rajta. Soha nem láttam még szexibb látványt!
– Sylvia igazán gyönyörű vagy, és nagyon akarlak!
Enyhén magamhoz húzva előrehajoltam, ittam a puncijának pézsmás illatát, és megcsókoltam a bugyiján keresztül. Lábait a szék karjaira támasztva Sylvia kissé felemelkedett, lehetővé téve, hogy alányúljak, és lehúzzam alsóját a fenekéről. Félig kiegyenesítve a lábait lecsúsztattam róla, és ismét elosztottam a lábait a szék karjai között. Dicsőséges neme teljes egészében megmutatkozott, szépen nyírt, sötét szeméremszőrzet, amely körülvette az aranybarna ajkakat, és a sima, rózsaszín belső tér. Hüvelykujjaimmal elválasztottam az ajkát, és megnyaltam hosszan, lassan, a tövétől a csiklóig. Sylvia megborzongott és felnyögött, szorosabban kapaszkodott a szék tetejébe, én pedig elkezdtem felépíteni egy ritmust, fel-le nyalogattam, megálltam, hogy a nyelvem hegyét végigsimítsam a kiemelkedő csiklóján, és időnként a számba szívtam. Ahogy a nyögései egyre hangosabbak lettek, belenyomtam a nyelvemet, majd keményen rásimítottam a csiklójára. Az út alján a nyelvem a hüvelye alja és az ánusza közötti területre tévedt.
– Istenem, drágám, ez nagyon jó.
Sylvia mostanra az arcomhoz dörgölte a punciját; a szemem sarkából láttam, ahogy az egyik mellbimbóját az ujja és a hüvelykujja közé szorítja. Éreztem, hogy közeledik a csúcspontja, és arra koncentráltam, hogy nyaljam és szopjam a csiklóját, és a középső ujjammal megbasszam. Ahogy nyögése zihálássá változott, erősebben és gyorsabban nyaltam, és eltávolítva a bekent ujjam a hüvelyéből, kissé lefelé mozgattam, hogy megtaláljam és nekinyomjam a végbélnyílás bejáratának. A hatás azonnali volt.
– Ó, basszus, igen…, ó, isten.., John, ó, istenem.., drágám, igen, igen…, nyomd belém az ujjad!
Meglöktem, és az ujjam elcsúszott az anális záróizom mellett, és néhány centiméterre a belsejében; sikoltozás és rángások közben élvezett el, a záróizma görcsösen megmarkolt. Ahogy a csúcspontja alábbhagyott, óvatosan kicsúsztattam az ujjam, és felnéztem. Sylvia szempilla-spirálja megfolyt, és könnyek szöktek a szemébe.
– Ez volt a legintenzívebb, amit valaha éreztem. Köszönöm!
Felálltam, magamhoz húztam és gyengéden megcsókoltuk.
– Érzem a nedvem ízét az ajkaidon. Most megint meg akarsz dugni?
– Mit gondolsz?
– Szeretnél átvinni a konyhaasztalra, és hátulról? Megsétáltatod a kezed a varrott harisnyámon, miközben megbaszol?
Alig hittem el, hogy a nagymamám így beszél; sőt, úgy tűnt, intuitív módon tudja, mi kattantja igazán a kapcsolóimat, talán ez csak tapasztalat volt, talán az, amit szerettem volna, az általánosabb, mint képzeltem. A péniszem már a nadrágomnak feszült. Sylvia karját megfogva gyakorlatilag a konyhába taszítottam. Derékban meghajolva, gyönyörű lábait szétnyitva és egyenesen tartva, átfeküdt a csiszolt fenyőfa asztalon, skarlát hegyű ujjaival a túlsó szélét markolva. A nadrágomat és alsónadrágomat letolva szétnyitottam a fenekét, és fel-le dörgöltem a farkam végét a hasítékán. Szemtelenül megdörzsöltem egy kicsit feljebb, egy pillanatra megperemezve a másik nyílását is, mielőtt gyorsan és határozottan belecsúsztam volna a nyálas pinába.
Csodálatos volt Sylviát érezni. Meleg, körülölelő és feszes, és éreztem, ahogy az izmai megmarkolnak. Ahogy ki-be lökdöstem, végigsimítottam a kezeimet a csípőjén, ujjaimat a harisnyakötő pántja alá csúsztatva, sőt még a harisnya felső részébe is belecsúsztattam. A napi erőfeszítések ellenére tudtam, hogy nem bírom sokáig ilyen szintű stimulációval.
– Jövök, Sylvia, ó, Jézusom!
A nap harmadik orgazmusa végighullámzott rajtam, a lábam remegett és legyengült. Annak tudatában, hogy kicsit hülyén nézek ki a nadrágommal és az alsónadrágommal a bokám körül, kiléptem belőlük, miközben Sylvia felállt, és megfordult, hogy átöleljen. Csak álltunk és tartottuk egymást néhány percig, mindkettőnkön hűvös volt a kiszáradó izzadság.
– Bebújok egy pongyolába, aztán iszok egy italt, és nézhetjük a tévét, vagy ilyesmi.
A tévénézés gondolata kissé banálisnak tűnt az aznapi tevékenységek után.
Mindketten pongyolában, összebújtunk a nappali kanapéján, és kortyolgattuk az utolsó vörösbort. A televízióban egy játékshow-műsorvezető halk hanggal bámult a kamerába. A mai nap egy kinyilatkoztatás volt számomra. A saját nagymamádat megbaszni egy dolog, de az egészen más, ha rájössz, hogy ő is olyan kanos, mint te, és mindenféle szórakozásra kész. Megcsókoltam, a kezemet a pongyolába csúsztattam, és a mellét fogtam, hüvelykujjammal a mellbimbót dörzsöltem.
– Kegyelmes uram, nem elégítettem ki ma? – kuncogott.
– De igen, persze. Csak azon töprengtem, mit tehetünk holnap.
– John, a nagyszerű szex művészete éppúgy a várakozásról is szól, mint magáról a cselekedetről. Rengeteg időnk van arra, hogy felfedezzük és kiderítsük, mit szeretünk, és mit nem. Van, amit soha nem tettem meg azelőtt, de szeretném kipróbálni; és gyanítom, hogy van egy-két dolog, amit te is szívesen kipróbálnál. Most pedig szeretnék lefeküdni, és örülnék, ha csatlakoznál hozzám.
Sylvia aznap este ismét a karomban aludt el, feje és karja a mellkasomon, nyugodtan és derűsen az aznapi erőfeszítéseink után. Egy órát vagy tovább még ébren maradtam, zúgott a fejem a nap újrajátszásától és a holnapi lehetőségektől. Végül elaludtam.
Klisésnek hangzik, de másnap reggel tényleg tomboló keménységgel ébredtem; valami köze lehetett Sylviához, aki a könyökére támaszkodott, egyik kezével a fejét támasztotta, a másikkal pedig a farkamat simogatta; lassú önkielégítés és ápolt körmei gyengéd gereblyézése a merevedésem mentén. Ahogy a tekintetem összpontosított, lehajtotta a fejét, hogy megcsókoljon, és éreztem a fogkrém ízét a leheletén.
– Jó reggelt, drágám. A reggelid készen van.
– Mi van, nincs előjáték?
– Ó, megvolt az előjátékom, mielőtt felébredtél – Sylvia elmosolyodott, és hátradőlve a lába közé csúsztatta a kezét, aztán felém nyúlt, és felajánlotta két sima, fényes, piros hegyű ujját, hogy szopjam. Nem volt szükségem második meghívásra. Átfordulva letérdeltem, leráztam a paplant, és a kinyújtott lábai közé helyezkedtem.
Mindkét térde mögött megragadva Sylviát lehúztam magamhoz az ágyon, amíg a péniszem meg nem dörzsölte a szeméremajkait. Egyik kezembe fogva a farkamat a bejáratához vezettem, és előrehajolva, a karomra támasztva a súlyomat, a merev húsom teljes hosszát belesüllyesztettem a nedves és várakozó pinájába.
Halk, cuppanó zaj hallatszott, ahogy beköszöntem hozzá, Sylvia pedig felívelte a hátát, és kéjeset sóhajtott. Hosszú, lassú ritmusba kezdtem, kihúztam, amíg a farkam feje megfeszítette a hüvelybemenetét, és addig nyomtam, amíg a golyóim a fenekéhez nem csapódtak. Sylvia átkarolt, megragadta a vállaimat, és belemélyesztette a körmeit. Lábai megfeszültek a fenekem körül, találkozott a lökéseimmel, és rányomta a pináját a kőkemény nyélre.
Gyorsan elkaptunk egy pompás ritmust az alulról jövő szívás hangsávjával, valamint Sylvia egyre hangosabb nyögdécseléseivel. Időnként leengedtem a testemet, hogy megcsókoljam duzzadt és izgatott száját, és ennek hatására fokozódott a csiklójával való érintkezés, ami a csúcspont szélére juttatta.
Szerelmeskedésünk során először éreztem magam teljesen irányítónak, ugyanakkor izgatottnak is, hogy ezt a mesés, szexi, érett hölgyet ilyen eksztázisba hozhatom. Ez a kontroll-érzés késztetett arra, hogy egy kicsit próbára tegyem a határokat, és elhúzódva tőle, lehajoltam, és az ázó ágyékába temettem a fejem. Lábait hátratolva belenyaltam a hasítékának aljától a merev csiklójáig, beszívtam az illatát és ittam sűrű, áttetsző nedvét. Miközben a nyelvem a szeméremajkain reszketett, megpróbáltam beljebb nyomni, és minden egyes ütem végén beszívtam a csiklóját a számba, finoman érintve a fogaimmal, miközben a nyelvem hegye az érzékeny felületén siklott. A nyelvem útja hosszabb lett, és elkezdtem behatolni a bőr gyűrődésébe a hüvelye és az ánusza között. Fokozott zihálásától felbátorodva továbbmentem, nyelvemmel áthúztam anális bejáratának ráncos rózsabimbóján, és megpróbáltam benyomulni annak szűk belsejébe.
Végül a csiklójára koncentrálva a számat, középső ujjamat lassan belenyomtam a nyállal kent fenekébe. Sylvia hangoskodva és a nevemet sírva élvezett el, kezei erősen a puncijára nyomták a fejemet. Mielőtt teljesen visszatért volna a tetőpontjáról, ismét belé hatoltam, és elkezdtem nagyon keményen baszni, enyhén megdöntve a farkam, hogy növeljem a súrlódást a barlangja falán. Szinte vadul nyomtam a puncilével bevont számat az övéhez, mire ő válaszul a hátamba markolt, és önfeledten csókolt vissza. Gyorsan felértem a csúcsra, éreztem a felszabadulást, ahogy a farkam egyik adagot a másik után pumpálta a hüvelyébe.
Visszahúztuk magunkra a paplant és a karjaimba feküdt.
– John egyszerűen ez volt a legjobb szex, amit valaha átéltem.
– Azt hiszem, nekem is az volt.
Az ezt követő csendben elgondolkodtam előző esti szavain; jó alkalomnak tűnt, hogy újra felvessem a témát.
– Sylvia, milyen dolgokat nem próbáltál még soha, amiket szívesen megtennél? – Elakadt a lélegzetem, miközben a válaszát fontolgatta.
– Nos, – kis szünet – egy dolog, amin egy kicsit gondolkodtam – egy másik, hosszabb szünet – vagyis gyakran fantáziáltam azon, hogy az ágyhoz kötöznek… Mit szólnál hozzá? Igazán kibaszottul izgató lehet!
– Nos, én biztosan szeretném kipróbálni, ha ez neked nem visszataszító.

Egyelőre ezzel véget is ért az a bizonyos beszélgetés, és folytattuk a hétköznapi feladatokat, felkelés, zuhanyozás és evés. Sylvia úgy tervezte, hogy később délután teázik a barátnőjével, így süteménysütés közben a konyhában nyüzsgött, amíg én komoly egyetemi munkába kezdtem, ami nem volt könnyű, tekintettel a fejemben zajló szexuális zűrzavarra. Én azonban ragaszkodtam hozzá, és egészen erényesnek éreztem magam, amikor délután 4 óra körül beléptem a szalonba, hogy ott találjam Sylviát és barátját, Ninát, akik elmélyülten beszélgettek, és általában belekeveredtek a tea-, és sütemény-szertartásba.
– John, még nem találkoztál Ninával.
Köszöntésképpen mosolyogtam, majd odamentem, hogy megfogjam a kezét és arcon csókoljam. Azt hiszem, Nina az ötvenes évei közepén járt; második generációs ázsiai és vonzóan sötét bőrrel és nagyon enyhén erős testfelépítéssel. Amikor rám mosolygott, a vörös ajka és a vakító fehér fogai kontrasztja, egészen csábítóak voltak.
– Helló, John. Sylvia mindent elmondott rólad, és milyen jó, hogy újra egy férfi van a ház körül. Szerencséje, hogy ilyen jóképű unokája van; bárcsak velem élne egy olyan fiatalember, mint te!
Először is őszintén reméltem, hogy Sylvia nem tett ilyet, másodszor pedig, Nina most flörtöl velem? Vagy ez csak az ázsiai beszédstílus?
– Tényleg nagyszerű ilyen közel lakni az egyetemhez, és a nagymama (enyhén vigyorogtam rá) nagyon odaadóan vigyáz rám, úgyhogy azt hiszem, szerencsés vagyok. De azt hiszem, ti ketten szeretnétek visszatérni a beszélgetéshez…
Úgy látszik, nem akarták, és mindketten jelezték, hogy szívesebben vennék ha maradnék, így egy kötelességtudó unoka pózát felvéve udvariasan bekapcsolódtam a beszélgetésükbe, teázni és süteményezni.
Meglepő módon jól éreztem magam. Mindkét hölgy jó társaság volt; Sylvia több mint harminc éve ismerte Ninát, és tele voltak apró közös visszaemlékezésekkel és anekdotákkal, amelyek közül néhány igazán szórakoztató volt. Igazából sajnáltam, amikor Nina felkelt, hogy 6 óra előtt induljon.
– Örülök, hogy megismertelek, John. Remélem, még találkozunk valamikor. – Aztán megölelt és csattanós puszit adott az arcomra. Sylvia mosolyogva jött vissza a bejárati ajtóból.
– Azt hiszem, új rajongód van.
– Ki, Nina?
– Természetesen. Évek óta mindenkivel flörtöl egy kicsit, amióta a férje visszament Indiába, de úgy tűnt, nagyon kedvel téged.
– Hát ő is csak ember. – Mielőtt Sylvia válaszolhatott volna erre a szemtelenségre, irányt váltottam. – Ma délután gyorsan megnéztem az internetet; van néhány nagyszerű oldal a bandázs-felszereléshez.
– Tényleg, miféle dolgaik vannak? – Sylvia arcán enyhe pír terült el.
– Nos, tudod, bilincsek, gúzsba kötő rendszerek, ilyesmi.
– Oké, miért nem mutatod meg vacsora után?

Ennek megfelelően a konyhában zümmögő mosogatógép mellett Szilviával a szalonban a kanapéra bújtunk egy hűtött Chablis üveggel és a táblagépemmel. Hatalmas volt a bandázs-felszerelést árusító oldalak száma, de én egy olyan névre koncentráltam, amely úgy tűnt, biztosítja a keresett választékot, és ezt többé-kevésbé ízlésesen tette.
Azt hiszem, ez mind új volt a nagymamám számára, és megható volt látni, ahogy a zavar és az izgalom eluralkodott rajta. Igyekeztem egy üzletszerű és tárgyilagos hangnemet felvenni.
– Nos, úgy tűnik, ez a rendszer az, amit keresünk. Bármilyen ágyhoz illeszkedik, még a Te (majdnem azt mondtam, hogy a mi) baldachinodhoz is, olcsó és könnyen használható. Megrendeljem?
– Igen, miért ne. Használhatod a hitelkártyámat. – Sylvia elvette a tabletet, hogy jobban lássa a terméket. Látható elégedettséggel keresgélt a webhelyeken, és előre-hátra lapozott az oldalak között, úgy láttam, egyre növekvő izgalommal.
– Úristen, ki hitte volna, hogy ennyi minden kapható?
– Az internet csodálatos dolog, Sylvia.
– Ez mire való?
– Ez egy szájgömb, állítólag fokozza a szexuális izgalmat, ha be van tömve, és ezt úgy tervezték, hogy ennek ellenére a viselője könnyen lélegezzen. – Fekete műanyag gyakorló golflabdára emlékeztetett, bőrszíjakkal. Ránéztem, zöld szemei izgalomtól szikráztak. – Szeretnél te is kapni egy ilyet?
– Nem tudom…, oké…, igen.., miért ne. Mi van még? – Rájöttem, hogy Sylvia nagyon be van indulva.

Negyvenöt perccel később megrendeltük a lekötöző-rendszert, néhány bilincset (a hálószobán kívüli használatra), egy golyót, két vibrátort, az egyiket csikló-stimulátorral és egy nyilvánvalóan elég kicsit az anális behelyezéshez – bár ezt egyikünk sem említette-, egy fekete szatén bady félkosaras melltartóval és fekete harisnyatartóval, fekete, szilikongumi fenékdugóval és némi síkosító zselével. Az utóbbi két terméket akkor tettem a bevásárlókosárba, mikor Sylvia a konyhában volt, és kinyitott egy másik üveg Chablist. Tudtam, hogy a seggébe akarom dugni, és biztos voltam benne, hogy engedni fogja, vagy akár bátorítani is fog, de valami visszatartott a tény kirívó bejelentésétől.
Mindketten annyira izgatottak voltunk, hogy öt másodperccel a „vásárlás most” gomb megnyomása után egy ölelésbe zártunk, a szájak egymás ellen dolgoztak, miközben megpróbáltam felhúzni a kezemet a szoknyáján.
A végén levettük a minimális ruháját, és ott, majd a kanapén dugtunk. Sylvia egy kis időt töltött rajtam, előre-hátra ringatózva, miközben kezeimmel végigsimítottam harisnya felsőjén, és széthúztam a fenekét, hogy ujjam hegyével izgathassam a végbélnyílását.
– Istenem, John, megint lángokban állok! – Fej hátra, vadul lobogó haj és homályos szemek, egyre erősebben és gyorsabban lovagolt rajtam. – Bassza meg, jövök, ó istenem, jövök ó isten… – Egy végső sikoltással tetőzött, rám roskadt és magához ölelt.
Felemelkedtem, lerántottam magamról, és majdnem a kanapé támlájára hajítottam, gömbölyű segge rám mutatott. Gyorsan odaléptem hozzá, és erősen felnyársaltam. Kétszer is elélveztem már aznap, de ennek ellenére az orgazmusom gyorsan megemelkedett, a lelkemben lüktetett, és kimerülten az ingatag térdemre rogytam.
Az este hátralévő részét tévézéssel, gyengéden csókolózva és simogatásokkal töltöttük. Öt perccel azután, hogy bebújtunk Sylvia ágyába, mindketten mélyen és édesen aludtunk.

A sima kartondoboz alig egy hét alatt egy kora reggel megérkezett.
– Sylvia, jött neked egy csomag!
Megjelent a lépcső tetején, frissen, a zuhanyzóból és a fésülködőasztaltól, és csak egy sötétkék selyem pongyolát viselt. A konyhaasztalnál felbontottuk a dobozt, és kiemeltük az egyes csomagokat. Szilviát lenyűgözte a lekötöző rendszer; állítható hevederek, amelyek a fej – és lábdeszkákhoz erősíthetők, valamint csíptetős tépőzáras karkötők voltak a csuklóhoz és a bokához. Kissé megrettent a golyótól, és idegesen megtapogatta.
– A golyó nagyon nagynak tűnik. Belefér a számba? – Érdeklődve tapogatta a vibrátorokat, de aztán kibontotta a fekete fenékdugót, amiről a síkosító zselével együtt teljesen megfeledkeztem.
– Ezt mi rendeltük? – Rám nézett, és visszanézett a kartondobozba. – Remélem, van valami kenés hozzá; ó, igen, itt van, micsoda véletlen! – Zavaromat azzal fedtem el, hogy megcsókoltam, és a kezemet a ruhája alá csúsztattam, hogy simogassam a mellét. Végül Sylvia kicsomagolta a bady-t, és feltartotta, hogy megnézze.
– Ó, ez tetszik! Most próbáljam fel?
– Igen, kérem! Felszereljem a rögzítőelemeket az ágyra? – Egymásra néztünk, elismerve a hirtelen jött szexuális feszültséget.
– Igen, John, csináld, és húsz percen belül ott leszek.
Kevesebb, mint öt percbe telt, mire felszereltem a rögzítőrendszert a baldachinos ágy vaskos oszlopaira, és az egyik éjjeliszekrény fiókjába helyeztem a vibrátorokat, a záródugót és a kenőanyagot; a bilincseket magamnál tartottam, miközben a szalonban vártam. Amikor megjelent, Sylvia még mindig a sötétkék ruhát viselte, de ahogy belépett a szobába, kioldotta, és halk suhogással leengedte a válláról.
– Jó?
– Eszméletlenül kívánatos vagy!
Így is volt; a bady tökéletesen passzolt, és remekül kiemelte az alakját. A fél kosarak felemelték a melleit, szabadon hagyva a mellbimbókat; nem viselt bugyit, és mint mindig, most is fekete, varrott harisnyát és magas sarkú fekete lakkbőr cipőt vett fel. Még arra is szánt az időt, hogy kiigazítsa a sminkjét, és sötét rózsaszínűre fesse a körmét, harmóniába hozva a bady csipke díszítésével. Egy hosszú és laza csókra jöttünk össze, de ahogy a csók fejlődött, és a nyelvünk elkezdett fonódni egymáshoz, lassan, de határozottan a háta mögé szorítottam mindkét csuklóját. Megtörve a csókot, megfordítottam, és finoman felhelyeztem a bilincseket, biztosítva, hogy megakadályozzák a szökést, de ne okozzanak fájdalmat.
Sylvia nem szólt semmit, de a pupillái kitágultak, a légzése mélyebbé és gyorsabbá vált. Leültettem a kanapéra, és a száján, a mellén lakmároztam, különös figyelmet fordítva mereven felálló mellbimbóira; határozottan összenyomtam őket az ujjam és a hüvelykujjam között; a számba vettem őket, és finoman haraptam bele, amíg meg nem hallottam, ahogy zihál az élvezettől és a fájdalomtól. Felállva felhúztam a kanapéról, és egyik karját megfogva a hálószobánkba vezettem.

Az ágyra lökve a bokapántokat a harisnyás lábára illesztettem, biztosítva a tépőzár biztonságos rögzítését. Minden pántot egy hevederszíjhoz csatoltam, szorosra húztam a szíjakat, szélesre kényszerítve lábait, és felfedtem szeméremajkait a selymes szőr fészkében. Felültettem, levettem a bilincseket, felillesztettem a csuklópántokat, a megmaradt hevederekhez rögzítettem, és addig feszítettem, amíg a karja szélesre nem nyílt, és egy erotikus keresztet nem formált az ágytakarón.
– Milyen érzés, drágám, nem túl szoros?
– Nem, semmi baj, istenem, annyira izgatott vagyok!
A fekete műanyag golyó nagy volt, és megfeszítette Sylvia száját, ahogy benyomtam, szemei elkerekedtek, de elernyedt, ahogy a labda bepattant, és úgy találta, hogy normálisan tud rajta keresztül lélegezni, miközben megkötöttem a pántokat a feje körül. Ezután lazán átnéztem a hevedereket, kissé megfeszítve őket; Sylvia háta várakozóan meggörbül. Egyenként kivettem a vibrátorokat és a dugót az éjjeliszekrényről, és kiraktam őket. Levettem a ruháimat, szántam egy kis időt, hogy lassan meghúzgáljam magam, tudatában a kőkemény péniszem hegyéből már szivárgó nedveknek és a szexuális várakozás elsöprő érzésének. Bal középső ujjamat a hasítékán végighúzva meggyőződtem, hogy teljesen beindult már, a legnagyobb vibrátort fogva a legalacsonyabb sebességre állítottam, és elkezdtem fel-le mozgatni a szeméremajkain. Ahogy Sylvia szemei elkerekedtek, a vibrátor első tíz centiméterét becsúsztattam a hüvelyébe, és dugni kezdtem vele.
A golyó nem tudta elfedni a heves izgalom nyögéseit. Fokoztam a sebességet, kicsúsztattam, és a csiklójának masszírozására koncentráltam, csak akkor távolodtam el, amikor úgy tűnt, hogy a tetőponthoz közeledik.
Néhány percig így izgattam, mielőtt rövid időre lemondtam a vibrátorról, és a zseléért nyúltam. Tekintete követte a kezeimet, miközben levettem a tubus tetejét, és az ujjamra nyomtam egy bőséges adagot. Bekentem az ánusza körüli területet, középső ujjam a teljes hosszában becsúsztattam. Soha nem voltam még ilyen mélyen a nagyi fenekében. A záróizmai megfeszültek rajtam, miközben finoman megbasztam az ujjammal. Ujjamat kihúzva a kis vibrátorhoz nyúltam, és bekapcsolva lassan a helyére nyomtam. A másik kezemmel visszacsúsztattam a nagyobbik vibrátort a puncijába, és a kinyújtott lábai közé térdelve megdugtam mindkét vibrátorral, hol együtt, hol pedig váltakozva nyomtam be őket.
Sylvia az ágyon verődött, egyik oldalról a másikra vetette a fejét, és fojtott, nyögdécselő hangokat hallatott. Lelassítottam a ritmust, megvártam, míg kicsit megnyugszik, majd mindkét vibrátort eltávolítva kinyúltam a fekete, szilikongumi tompor-dugóért. Sylvia szeme ismét a kezemre szegeződött. Ezúttal nagyon lassan vittem, a fenékdugó hegyét az anális rózsabimbójához, még mindig kissé nyitva volt a vibrátortól. Megtoltam, ellenállást éreztem, és ismét lelassítottam, várva, hogy ellazuljon és megnyíljon. Néztem az arcát, hogy nincs-e nyoma a szorongásnak vagy fájdalomnak, és egy kicsit erősebben nyomtam. Válaszul felemelte a csípőjét, ameddig a rögzítőelemek engedték, és arra kért, hogy addig dugjam be a dugót, amíg a kiszélesedett rész át nem halad a záróizmán, és az könnyedén becsúszott az alapig. Sylvia lélegzete gyors és mély volt, homlokán pedig izzadság csorgott.
– Jól vagy? – Határozottan bólintott, így a kitárt lábai közé helyezkedtem, és belenyomtam a gerjedelemtől már fájó farkam, amíg meg nem éreztem, hogy a golyóim hozzácsapódnak a fenékdugó tövéhez. Az elmúlt háromnegyed óra intenzív stimulációja után nagyon el kellett volna már élveznem, de egy részem azt mondta: „nem, tartsd meg a fináléra. ”

Ehelyett kioldottam a bokapántokat, aztán a fején a zsinórokat, és eltávolítottam a labdát a szájából, lehetővé téve, hogy megcsókoljam, miközben lassan ki-be toltam a péniszemet a puncijába, és éreztem a fenékdugó keménységét a végbelét és a hüvelyét elválasztó membránon keresztül.
– Ó, istenem, John, annyira fel vagyok spannolva! Bármit tehetsz velem, amit csak akarsz!
Nem gondoltam volna, hogy a beleegyezése ennyire egyértelmű lesz.
– Nagyon szeretném megbaszni a fenekedet.
– Oh igen, akkor tedd meg!
A dugót a helyén hagyva megragadtam mindkét lábát, és fölé hajlítottam, hogy bekerülhessek abba a tabu alagútba. Lassan kihúzva a dugót, nekinyomtam az erekciómat a még nyitott lyuknak. Noha tombolóan izgatott voltam, felajzott, és önző, tudatában voltam annak, hogy felsérthetem Sylviát, és akkor elfelejthetem az egész anális szexet. Nem kellett volna aggódnom; ahogy egy kicsit jobban megnyomtam, a péniszem hegye behatolt, áthaladva a záróizom szoros gyűrűjén.
– Ó, istenem, ez olyan mocskos, drágám! Azt akarom, hogy teljesen bennem legyen, de először lassan gyere.
Az anális záróizmán túl egy izmos üregbe kerültem, a hímtagomat beburkolták puha bélfalai, csak az izomgyűrűje szorította szorosan. Teljesen benne voltam, ismét megálltam.
– Ez jó neked? Nem fáj?
– Nem fáj, drágám. Addig dughatod, amíg be nem zúdulsz a fenekembe, csodálatosan jó!
Biztatása ellenére lassan indultam, kihúztam, amíg a farkam duzzadt fejét meg nem markolta a záróizma, majd ismét mélyen belenyomtam. Sylvia körém fonta harisnyás lábát, én megálltam, hogy kiszabadítsam a karjait is a hevederekből. Átölelt, festett körmei a hátamat karmolták.
– Gyere, nyomj erősebben, kényszeríts, hogy élvezzem!
Engedelmeskedtem, ki-be lökdöstem, mintha inkább a pinájában lennék, mint a seggében. Valójában ez volt az első ízelítőm az anális szexet illetően, és mind a mozdulat érzései, mind az aktus kettős erejű tabu jellege izgalommal töltött el; nem csak egy hölgy ánuszát basztam meg, hanem egyben a nagymamámét is!! Valójában ez valóban háromszoros erő volt, mert a végső impulzust Sylvia reakciója adta. Csípőjét felém döntötte, megpróbálva mélyebbre temetni a faszomat, megkarmolta a hátam, és megmarkolt a lábával.
– Baszd meg, baszd meg, baszd meg, baszd meg a seggem, tölts fel a geciddel, ó istenem, jövök, drágám, jövök aaaarrrgh…
Ez átlökött a határon és ahogy Sylvia tetőzött, éreztem, hogy a farkamon pulzálnak az izmai, átéltem az első anális orgazmusomat; kevésbé intenzív volt, de valahogy kimerítőbb. Lassan visszavonultam, ismét tudatában annak, hogy kellemetlen érzést okozhatok.
Sylvia hozzám fészkelődött, miközben visszafeküdtem az ágyra, fejét a mellkasomra hajtotta.

– John, ez egyre jobb és jobb lesz.
– Minden rendben volt? Még az… Tudod, az anális szex is?
– Imádtam. Nem ez volt az első alkalom. – Meglepődtem. – Kipróbáltam párszor, mielőtt találkoztam a nagyapáddal, de ő nem akart közel menni a fenekemhez, piszkosnak tartotta. És szerettem, ha az ágyhoz kötöztek! Szeretném, ha te is megcsinálnád újra. Hamar.
– Szóval most maradt valami, amit még soha nem próbáltál ki, amit szívesen kipróbálnál, Sylvia?
– Van egy dolog, de… Nem számít.
– Nos, eddig elég jól lefedtük az összes tabut – vérfertőzést, anális szexet, rabságot…
– Ez egy kicsit más.
Kigyulladt bennem a felismerés fénye.
– Szívesen lefeküdnél egy másik nővel!
– Igen, nálad a pont. – Szünet.
– Ez valószínűleg gyakoribb a nők körében, mint gondolnád.
– Ó, ne érts félre, én is amellett vagyok, mint a legtöbb csaj, de ezt komolyan gondolod? Egy dolog gondolkodni rajta, és egészen más cselekedni.
– Kivel feküdnél le? Gondolsz valakire?
Az ezt követő csendben az intuíció újabb kitörése ragyogott fel.
– Szeretnél Ninával aludni, igaz?
– Mindig is szerettem a vonzó mediterrán vagy ázsiai nőket. Nem hinném, hogy ebből valaha bármi is lesz. Hogyan tenném meg az első lépést? És mit éreznék, ha a harminc éve barátom megdöbbenne és visszataszítónak találná?
A beszélgetés, úgy tűnt, hirtelen messze túlmutatott azon, amire számítottam. Az agyam kavargott, Sylvia és Nina az erotikus víziómban csókolóztak, szopták egymás mellbimbóit, nyalták egymás punciját… Ennek meg kell történnie.
– Olyan régóta ismered Ninát, biztos van fogalmad arról, hogy hajlandó lenne-e rá?
– Nem, soha nem beszéltünk róla. Sokat beszéltünk a hagyományos szexről; azt hiszem, Ninának erős a szexuális vágya, de senki más nem volt neki azóta, hogy a férje évekkel ezelőtt visszaszökött a családjához. Elmondhatom, azt hiszem, te megkaphatnád őt, ha akarod. Folyton rólad beszél mióta találkozott veled a múlt héten. John ez, John az, ha lenne egy férfi… Kíváncsi vagyok, mit mondott volna, ha elmondom neki, hogy naponta legalább kétszer dugunk. Egy ponton majdnem kísértésbe estem!
Az agyam most teljes kapacitással dolgozott. Ha valaha is ilyen keményen az egyetemi tanulmányaimra koncentrálnék, biztosan megkapnám az elsőfokú diplomát.
– Nos, feltételezve, hogy bele tudok férkőzni a bugyijába; gondolod, hogy képes lennék rávenni, hogy más nőkkel szexeljen?
– Talán. Mit szólnál hozzá, ha elcsábítanád?
– Nagyon izgat, tényleg. Nem az alakja vagy a külseje, de minden bizonnyal vonzó és nagyon szexi; és persze, „idősebb nő”!
– Megmondom mi legyen, holnap meghívom vacsorázni, és meglátjuk, hogyan reagál rád. Ne rohand le, csak légy barátságos és figyelmes, és ha megkér, hogy segíts neki valamiben a házában, azonnal egyezz bele!
– Mi van, ha kiborítja a bilit?
– Ne hülyéskedj. Ráadásul, ha figyelembe vesszük, hol volt a hímtagod ma reggel, nem hinném, hogy ez zavarna!

A beszélgetés újra felpörgetett, ez már a nagyival töltött időm jellemzőjévé vált. Egy kis részem enyhén féltékeny volt, amiért Sylvia mást is akar, nemcsak engem. A nagyobb rész, ami a nemi szervemet is magába foglalta, ideges izgatottságban volt.
A nagymamám összejátszott velem, hogy lefeküdhessen a barátnőjével, és útközben én is lefeküdnék vele, ha minden jól megy. Ahol kezdtem elbizonytalanodni az egészben, az a hármas szeretkezés volt. Sylvia már az elején világossá tette, hogy kalandjaink szigorúan titkosak maradnak. Ez lehetetlenné tenné az egyidejű szexet Sylviával és Ninával, és így a dolog vonzereje elveszne. De Szilviáért megtenném a magamét. Szerettem Szilviát, és nagyon szerettem volna, ha átélheti ezt az új élményt.
Ennek megfelelően szépen kiöltöztem a másnapi vacsorához, és kötelességtudó unokaként kinyitottam Nina előtt az ajtót.
– Szia, Nina, örülök, hogy újra látlak, gyere be. A nagyi a konyhában van. – Nina megölelt és megcsókolt, és átadott néhány virágot.
– Örülök, hogy téged is látlak, John. Légy kedves, és keress ezekhez egy vázát, ezek a nagymamád kedvencei.
Végigsétált velem a folyosón, és befordult a konyhába, lehetőséget adva nekem, hogy gyorsan végigmérjem. Kétrészes halványkék kosztüm csipkés fehér blúzzal és alig fekete harisnyával. Fekete haja lófarokba volt kötve, és gondosan sminkelte sötétvörös rúzzsal és hozzáillő körömlakkal.

A vacsora nagy sikernek bizonyult. Sylvia nagyszerű szakács volt, amikor ki akart tenni magáért, és én gondoskodtam arról, hogy a bor szabadon és egyenletesen folyjon. Mire visszavonultunk a szalonba, mindannyian zsongtunk egy kicsit, és azon töprengtem, hogyan akar Nina hazajutni. Sylvia könnyedén irányította a beszélgetést a ház körüli segítő képességeimhez.
– Tényleg, Nina, a kert sokkal jobban néz ki ezen a nyáron, és John rengeteg sövénynyírást és nehéz munkát végzett el, amit én soha nem tudtam volna. Biztos vagyok benne, hogy segítene neked azzal a nagy fenyősövényeddel, nemde, John?
– Igen, semmi gond, jelenleg elég sok időm van, és szívesen segítek.
Nina kellőképpen hálás volt, és megbeszéltük, hogy a következő szombaton átmegyek hozzá. Közben megittunk még másfél üveg bort, és mivel már hajnalodni kezdett, Nina felállt, hogy elmenjen.
– Ha maradni szeretnél, neked mindig van egy szabad szobám, ha akarod.
– Köszönöm, Sylvia, de ki kell engedni a macskát, úgyhogy jobb, ha hazamegyek.
– John, hazakísérnéd Ninát? Csak falu másik felén van, de az utcai lámpák ilyenkor kialszanak, és jobban örülnék, ha vele lennél.
– Szívesen, felveszek egy cipőt.
Kint az utcán Nina átbújtatta a karját az enyémen, és némi elégedettséggel sétáltunk a késő nyári éjszakán.
– A nagymamád nagyon szerencsés, hogy a közelében vagy, John. Azt hiszem, kicsit magányos volt az elmúlt néhány évben, és tudom, milyen érzés.
– Nina, bocsánat, ha tolakodok, de te vonzó hölgy vagy. Remek alakod és személyiséged van – miért vagy egyedül?
– Köszönöm, ez nagyon kedves tőled. Azt hiszem, az igazság az, hogy elvesztettem az önbizalmamat, amikor a férjem visszaszökött a családjához Mumbaiba; még abban sem vagyok biztos, hogy házas vagyok-e vagy sem!
– Nos, nem hinném, hogy a férjed bánni fogja, ha összeakadsz valakivel, lássuk be, ő nem is tudná. Van otthon számítógéped?
– Nos, igen.
– Szóval csatlakozz az internethez. A világ tele van srácokkal, akik szívesen randevúznának veled!
– Annyira régen mentem el randevúzni, hogy elfelejtettem, mit csináljak; ráadásul az indiai kultúrában kicsit más, annyi minden előre meg van beszélve. – Nina röviden felnevetett: – El kellene olvasnom egy könyvet róla!
Hirtelen támadt egy ötletem.
– Elviszlek randevúzni. Kipróbálhatnád velem egy biztonságos környezetben.
– Ez szép lenne, John, de biztos vagy benne, hogy nem bánod? Van egy kis korkülönbség!
– Na és? Időnként elviszem a nagymamát is. Akkor ez meg van oldva, miután szombaton megcsináltam a sövényedet, elviszlek vacsorázni. Kölcsönkérem a nagyi kocsiját, és stílusosan intézzük a dolgot!
Ekkor már megérkeztünk Nina bungalójához a falu szélén.
– Köszönöm, hogy hazakísértél, és az ajánlatodat, nagyon feldobta az estémet. – Elcsuklott a hangja, szorosan átölelt, és határozottan szájon csókolt.
– Irigykedni fognak az étteremben ha a kísérőm leszel, és ha étkezés után nálam akarsz maradni, nagyon szívesen fogadlak.
Szilviát megfelelően lenyűgözte az előrehaladási jelentésem, és a következő hét nagy részét stratégiák megbeszélésével töltöttük. Ettől mindketten annyira felizgultunk, hogy naponta többször is dugtunk, bár nem volt kikötözés vagy anális szex.
A következő szombaton elbúcsúztam tőle, és reggel 9 körül Sylvia kocsijában gurultam, néhány sövénynyíró szerszámmal és egy táskányi éjszakai holmival felfegyverkezve. Nina kijött a kocsihoz, amikor megérkeztem, és adott egy nagy ölelést és puszit. Nagyon szerettem volna kezdeni; láttam a szóban forgó sövényt, és tudtam, hogy sok lesz vele a dolgom.
17: 00-ra már majdnem végeztem, és eléggé kifulladtam. Nina komoly támogatást nyújtott, hozott nekem egy csésze teát és ebédet, megdicsérte az erőfeszítéseimet, és fenntartotta a morálomat. Újra megjelent, amikor az utolsó darabokat egy szemeteszsákba söpörtem.
– Arra gondoltam, elmegyek megfürödni és készülődni; itt maradsz ma este?
– Ha neked is megfelel, igen.
– Persze, hogy megfelel. Hány órára van lefoglalva az asztal?
– Fél nyolcra, szóval rengeteg idő van. Használhatom a zuhanyzót?
– Persze, nem hiszem, hogy mindketten elférnénk a fürdőkádban.
– Érdekes lenne próbálkozni. – Nina ál-döbbent arcot villantott, rám, vigyorgott és bement.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.