A feleségem és a BDSM társasjáték

Régóta szemezgettem az interneten egy “BDSM” játékkal, így végül megrendeltem. A játék folyamán végig kissé pajzán/erotikus vagy éppen kínos kérdések vannak. Termeszetesen ez egy ivós játék is egyben, így alkoholból sem volt hiány. A játék elején mindketten fel kell írjuk egy lapra, hogy mi a vesztes büntetése. Mivel szerencsére én nyertem, így az én kívánságom teljesült.
Itt kezdett igazán izgalmassá válni a játék, ugyanis az első feladat, egyszerűnek tűnt.

“Rendelünk valamit, de én határozom meg, hogy miben kell átvedd a rendelést.”
Ki is néztünk valami kaját, bár engem ez cseppet sem érdekelt. Közel volt már a rendelés teljesítése, így “felöltöztettem” a feleségemet. Egy rövid, de annál inkább szexi tűzpiros köntös, alá pedig egy necc szex”ruha”. Plusz egy macskafarkas plug. Természetesen az övet úgy kötöttem be rajta, hogy azért ne sokat takarjon.
Csengettek. Ez a futár lesz, mosolyodtam el. Párom az ajtóhoz sétált, résnyire kinyitotta és kinézett. Szerencséjére nem nézett ki annyira rosszul a futár sem, így teljesen kinyitotta az ajtót, szemben állt a futárral.
-Bocsi, csak pont tusoltam. *Nevetett rá*
-Ohm.. ugyan, semmi baj.
Feleségem “véletlenül” leejtette maga mellé/mögé a kulcsot, így gyorsan meg is fordult, és jó mélyen lehajolt. Ekkor a köntös már semmit sem takart. Fenekéből lógott ki a macskafarok, tüzes punciját pedig tökéletesen látta a futár.
Felállt, majd visszafordult a futárhoz.

-Mit is mondott mennyi lesz?
A futár szóhoz sem jutott, csak dadogva mondta ki az árat.
Párom kifizette, majd ahogy nyúlt a rendelésért, a lazára kötött öv kiengedett és a bal melle kicsúszott alóla. Mint aki észre sem vette, nyugodtan vette át a rendelést, majd köszönt el a futártól.
Becsukta az ajtót majd elégedetten rámosolyogtam.
-Uhh milyen kis ribanc lettel. Csaptam rá egy hatalmasat a fenekére.
Elkapott a vágy, így elkaptam a torkát a falhoz nyomtam és megcsókoltam. Közben a kezemmel már
a forró punciját izgattam, ő pedig a boxeremben matatott. Hamar meg is ragadtam a hajat, bele markoltam és egy mozdulattal a földre rántottam. Térdre esett előttem, hátra rántottam a fejét, felpofoztam majd utasításba adtam, hogy:
-Szopjál te kis kurva.
Majd rányomtam a fejét a farkamra.

Egyből rá is markolt és már a szájába is vette. Úgy szopott mint még soha. Éreztem, hogy ő is iszonyatosan felizgult.. Mindkét kezemet a tarkójára tettem és elkezdtem dugni a torkát. Csak úgy öklendezett és nem bírta a nyálát a szájában tartani.
Csak az járt az eszemben, hogy szét akarom kurni.. a punciját.. a popsiját.. mindenét. Nem is haboztam tovább, megmarkoltam a nyakát, felrántottam és letéptem róla a necc ruháját. Rálöktem a konyhapultra. Letérdeltem mögötte, széthúztam a fenekét, majd felfaltam nyelvel a punciját.
Felálltam és azonnal tövig hatoltam benne.
Úgy nyögött fel, mintha eddig sosem kúrták volna meg rendesen…

forrás -maiszex.blog.hu

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.