Pajzánkodás az aranyparton

Feleségemmel, éppen most érkeztünk vissza a szörfölésből. Komolyan, nyaralás, ahogy kikészültünk a munkában, mindig a legélvezhetőbb lehetőségeket választjuk. Mindig megpróbáltunk bármi ujjat a szex területék, mert az élet olyan rövid viszont hosszú ideig vagyunk halottak. Egy dombról néztük a tengert, az egyik magaslatról a tengerparton, ugyan ilyen magas indíték miatt.

Minden reggel rutinszerűen lementünk a tengerpartra ellenőrizni a felhozatalt – ebből nem volt hiány – mindenfelé mellek, fenekek, testek. Mikor felizgultunk a látni valón, visszamentünk a szállásunkra, egy királyi baszásra.

Judit a feleségem 29 éves, hosszú szőke hajjal és nagyszerű testtel. Harminckét éves vagyok átlagos testalkattal, viszont 23 centiméteres farokkal, így fel tudjuk magunkat izgatni, rendesen. Akárhogyan is, ezen a napon visszajöttünk a partról zuhanyozni. Az ágyon ültem mikor Judit kijött a fürdőszobából fürdőköpenybe csavarva. Oda ment az erkély nagyméretű üvegajtaja elé, és kinézett. A tájkép határozottan jobb volt vele. Szeretem, amikor sétál és látni, hogy lépteire ficánkol a feneke és melle, ahogy azt összes fiú és nő a parton el tudja neked mondani. Mindig szeretem nézni, az elismerő bámészkodását férfiaknak és nőknek amint elsétál előttük. Ilyenkor mind a ketten tudjuk nagyon hamar dugni fogunk, csak azt nem mikor, és hogy.

Ma reggel nagyon be voltunk indulva a parton, incselkedtünk egymással, és minden csalafinta módon érintgettük egymást. Mintegy véletlenül, mindig egymásnak nyomtuk testünket. Felálltam és mögé léptem, beszívtam szappanos illatát. A farkam rögtön felállt a derekamra csavart törülköző alatt. Elkezdtem csókolni a nyakát és vállait, ahogy szerette, félre simítva szőke haját, közben lágyan kilazítva a testére felvett fürdőköpenyt, így a kezemet be tudtam csúszatni az alá. Judit rögtön reagált, fenekét előre-hátra mozgatva farkamon, amely most már elérte teljes nagyságát és a feneke két partja között a testének feszült. Annyira jó érzés volt, arra gondoltam oda is élvezek. Továbbra is dörzsöltem magam hozzá, arra gondolva, hogy dugás mégis jobb, de nem akartam abba hagyni.

Átkaroltam Juditot, becsúsztattam tenyeremet a fürdőköpeny alá és elkezdtem simogatni rózsaszínű mellbimbóit, éreztem, hogy jól esik neki, mert vállait hátrafeszítve nekem dűlt. Kezeimet lefelé kezdtem el csúsztatni, lapos hasán keresztült, borotvált puncijáig. Mind a ketten szerettük a sima puncit és annak érintését. Az ujjaimmal simogattam punciját, másik kezemmel, majd széttártam pinájának ajkait, melyek cuppogó hangot hallatva nyíltak szét. Becsúsztattam kettő, majd négy ujjam tágra nyitott pinájába. Nagyon keményen mozgott ujjaimon, mintha dugott volna rajtuk, majd forró édes nedve elárasztotta kezemet. Mikor nem bírta tovább követelte, basszam meg rendesen.

Elkezdtem, és igazán elfogadta, amit csináltam. Lecsúsztattam a vállairól a fürdőköpenyt, és becsúsztattam farkamat a combjai közé. Olyan síkos volt a lábai között, hogy a makkom simán siklott előre a klitoriszáig és vissza fenekéig. Annyira izgató volt, hogy baszni akartunk az előtt is mielőtt ágyba bújunk. Felsőtestét rányomtam az ajtó üvegére, addig, míg mellei el nem érték az üveget.

Visszafeszitette fenekét, mint, egy felkínálkozó kurva. Megmarkoltam kétoldalról fenekét, pináját széthúztam, Benyomtam már nedves farkam, a saját nedveitől lucskos pinájába. Forrónak tűnt, éreztem nedvei körbefolyták teljes hosszában farkamat. Keményen hátra tolta magát, tenyereivel az üvegtől elnyomva magát. Elvesztettük az egyensúlyunkat, és hanyatt estünk. Vicces volt, Judit mellettem a földön, ahogy keresi a fürdőköpenyét, sikítozva, hogy el akarja takarni magát, mert a szemben lévő balkonról figyelnek minket. Felugrottam, és egy hasonló korú párt, mint mi, láttam, ahogy mosolyognak és integetnek, nem távolabbról, mint 50 méter. Judit mögém állt:

– Mennyi ideje figyelhetnek minket? – mondta.

Eléggé kábult voltam, nem nagyon izgatott. Az összes, amit akartam folytatni a dugás volt Judittal. El akartam húzni a függönyt. Tovább integettek. Mind a ketten fürdőruhában voltak. A nőnek jó alakja és barna haja volt. A férfi magasabb volt, mint én, és szőke volt. Judit átnyúlt előttem, és arcátlanul elkezdett integetni a gyorsan lehervadó farkammal.

– Miért nem hívod át őket? – kérdezte, és keményen hátrahúzta a bőrt a farkamon Mindig is fantáziáltuk arról, hogy egy másik párral dugunk együtt.

Jól hangzott, különösen, mikor Judit kezdte húzogatni a farkamat.

– Miért ne? – Judit felkapott egy párnát és vörös színű rúzzsal, ráírta a szoba számunkat, felmutatta neki az ablak ellőtt állva.

Ők egymásra néztek, mondtak valamit, és hüvelykujjukkal jelezték OK! Felvettük fürdőköpenyeinket is ittunk valamit. Öt perc elteltével kopogtak az ajtón. Michael és Sandy-ként mutatkoztak be, mialatt megkínáltam őket egy itallal. Rágyújtottunk kicsit lazítani a feszültséget. Kicsit lehiggadtunk, de valami érezhető várakozás volt a levegőben, el kellett kezdeni valamit. Végül Sandy nem bírta tovább. Az javasolta, most Ők mutatnak be egy kis látványosságot. Lehúzta pólóját és bikinijének melltartórészét, kiszabadítva, kamaszos melleit. Körbe fordult, közben előrehajolt és kezdte letolni bikini alsórészét is, láthatóvá téve feszes pináját.

Juditra néztem, az ajkait nyalta. Mind a ketten vágyakozva néztük, meg akartuk kóstolni nyelveinkkel azt a puncit. Következőnek Michael vette le fürdőnadrágját és Sandyhoz lépett, hogy az leszopja a faszát. Sandy nem is kérette magát, megragadta farkát és bevette a szájába. Michael farka csak egy kicsit volt kisebb, mint az enyém, de ugyan olyan vastag. Sandynak nagyon kikellett tátani száját, hogy bevegye. Ahogy Sandy ki-becsúsztatta, szopta Michaelt, kívánatosan közel volt hozzánk. Előre hajoltam és elkezdtem Judit pináját nyalni. Nedvesebb, csúszósabb volt, mint valaha éreztem. Nem tudta elvenni tekinteté Sandy keskeny csillogó pinájáról, miközben az mit művel szájával.

Lecsúszott Sandyhoz eltolva ujjaimat Rögvest nyalta, szürcsölte Sandy pináját, mohon mintha az életben csak egyszer lenne rá lehetősége. Nem akartam kimaradni ezért elhelyeztem magam Judit kis bozótja alá, és elkezdtem nyalni, úgy használva a nyelvemet, mit, egy faszt, miközben két kézzel izgattam saját farkamat. Kicsit később, mivel ez Sandynak hirtelen túl sok volt javasolta menjünk az ágyra.

Michael hanyatt feküdt az ágyon, farka az égnek meredt. Judit kérdően rám nézett, bólintottam, gondoltam, hogy baszni akar Michaellel. Láttam ezt Michael arcán is, ahogy láttam ezt a parton is másoktól. A különbség csak annyi volt hogy ő meg is fogja dugni a feleségem. Kívánta nagyon, látszott rajta. Sandy, Michael arcán ült és egy kotont húzott a farkára. Ezután Judit terpeszben fölé térdelt, egy mély morgással finoman beleereszkedett. Pinája kitárult, kisajkai ráfeszülte a faszra és szinte szopta pinájával Michael farkát. Judit előre hajolt és elkezdte Sandy kemény mellbimbóit nyálasan nyalogatni. Majd szétrobbantam a feszültségtől. Felkaptam egy krémes tubust az éjjeli szekrényről, és krémmel elkezdetem kenni Judit fenekének nyilasát. Körbe-körbe az izomgyűrűt. Megpróbáltam lágyan benyomni ujjamat, de Judit olyan hevesen csúszkált le-föl, hogy szinte bekapta az ujjamat a segge. Hangosan felnyögött, de mozgott tovább. Kihúztam ujjamat, és a félig kitágult nyílásba, elkezdtem betolni farkamat.

Két rövid lökéssel bent voltam, szoros és forró volt. Michaelnek ezt feltétlenül éreznie kellett. Vadabbul kezdett el mozogni, találkozva a faszommal a pina alsó oldalán, miközben ő azt szemből baszta. Éreztem a rúdját amint hozzá dörzsölődik az enyémhez, ahogy ketten dugtuk feleségem seggét és pináját, golyóink közben lágyan összekoccannak. Ekkor Sandy, Judit melleinek a szopásával és nyalásával volt elfoglalva. Ez túl sok volt nekem, kihúztam a faszomat, és Judit fenekére élveztem. Úgy dőlt belőlem a geci messzire, azt hittem soha nem hagyom abba. Sandy oda furakodott az ágyon és úgy elkezdte nyalni, mint a macska, amelyik nem kapott tejet.

A nyelve Judit feneke partjai között elélveztette Juditot, mikor befejezte az élvezést és lefordult Michaelről. Sandy rögtön elfoglalta helyét, de előbb lehúzta kotont férje faszáról, majd mohón beleült. Úgy vélem 30 másodperc alatt a csúcsra jutottak. Én Sandy feszes melleit szoptam, Judit Michael golyóit izgatta a kezével, valószínű ezért mentek el olyan hamar. Mialatt megpróbáltuk visszanyerni lélegzetünket, Michael elmondta, hogy a kivetkező reggel visszautaznak Sydney-be. Elhatároztuk, hogy vacsora után találkozunk egy búcsúdugási ünnepélyre. Ki találod, hova megyünk nyaralni legközelebb?

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.