A 18. születésnapja után

Alicia mintha csak a testvérem lett volna. Öt évig jártam a nővérével, és el is jegyeztük egymást. De a csaj az eljegyzésünk után egy héttel úgy döntött, hogy elegánsan lapátra tesz. Kiábrándultam az egész családból.

Egy héttel később Alicia felhívott. Nagyon szomorú volt, amiért a nővére kidobott. Órákig beszélgettünk. Aztán pedig rendszeresen találkoztunk. Mesélt a családjáról, a suliról, de legfőképp arról, hogy mennyire szeretett volna egy bátyust. Gyűlölte a nővére legújabb hapsiját, és nagyon örült volna neki, ha jól szétvertem volna a srácot, és visszaszereztem volna a nővérét.

A 18. születésnapja után felhívtam, hogy gratuláljak. És a jó híreket is el akartam újságolni neki: eljegyeztem valakit. Alicia nem fogadta túl jól, sőt, kiabálni kezdett. Annyira meglepődtem, hogy úgy döntöttem, nem hívom fel többé.

Úgy egy héttel később arra gondoltam, hazaugrok Coloradoba pár hétre. A menyasszonyom nem jött velem, nem tudott elszakadni a munkájától. Szóval egyedül mentem.

Egy éjjel, némi komoly italozás után a környékbéli bárokban, hazabotorkáltam, és megnéztem, van-e valami az üzenetrögzítőmön. Alicia hívott. Szomorú volt a hangja, és nagyon sajnálkozott, amiért a múltkor kiabált velem. Visszahívtam. Mikor végre felvette, nagyon örült nekem, és bocsánatot kért a múltkoriért. És gratulált a közelgő esküvő miatt. Ugyanakkor nagyon sajnálta, hogy nem találkozhatunk többé. Hirtelen ötlettől vezérelve meghívtam Coloradoba, hozzám. Mondtam neki, hogy a menyasszonyom biztos nem bánná (és reméltem, hogy így is van). Egész hamar beleegyezett, és egy óra múlva azzal hívott vissza, hogy már a repülőjegyet is megrendelte, és hogy holnap reggel érkezik. Én persze mondtam, hogy majd kimegyek elé a reptérre.

A gépe kilenc után landolt. És ahogy Alicia-t megláttam, egészen megkeményedett a dákóm. Előttem ugyanis már nem az a kislány állt, akit oly régóta ismertem, hanem egy bombázó. A legvadabb álmaimban sem képzeltem volna. Hozzám szaladt és átölelt, és éreztem kemény kis melleit, ahogy a mellkasomnak nyomódtak. Kezdtem magam furcsán érezni, mert eddig mindig úgy gondoltam rá, mintha csak a testvérem lett volna. Ezt a lányt cipeltem én suliba, segítettem a házi feladataiban, és én védtem meg a fiatal kis udvarlóitól.

Miután kiölelkeztük magunkat, megkért, hogy vigyem a lakásomba, hogy lerakjuk a cuccait, és hogy pihenhessen kicsit, és aztán mehetünk bulizni. Én persze fogtam a csomagjait, és a kocsihoz kísértem.

Hazamentünk, és Alicia elvonult a fürdőszobába, én pedig kihasználtam a lehetőséget, és gondoskodtam a még mindig kemény farkamról. Bezártam az ajtót, és elkezdtem kezelni a dákót, és közben elképzeltem, hogy mi mindent tehetnék meg Aliciával.

Éppen befejeztem, mikor Alicia is végzett. A legszexisebb ruha volt rajra, amit valaha láttam. Fogtam a lakáskulcsot, és elmentünk a városba.

Megmutattam neki az összes jó helyet. Elmentünk egy klassz kis olasz étterembe,és táncoltunk. Apám, micsoda teste volt! Majdnem elvesztettem az eszemet néha. A dákóm már megint kőkeményen ágaskodott.

A vacsora után hazamentünk. Amíg kevertem pár italt, Alicia félrevonult, és elképzelhetitek, hogy meglepődtem, amikor egy pólóban és agy boxer alsóban jött vissza! Leültünk, és úgy egy órát beszélgettünk. Aztán észrevette a medencét és a forró vizes kis fürdőt (tudjátok, azt a buborékos fajtát)hátul, és megkérdezte, hogy nem úszunk-e egyet. Hevesen bólogattam, remélve, hogy bikiniben is láthatom végre. És nem is csalódtam. A mellei nem voltak túl nagyok, de formásabbakat és szebbeket még nem is láttam. Az egyetlen gond velük az őket takaró bikini felső volt, de sebaj! Majd segítünk ezen is!

Kivittem egy pohár bort és pár poharat és a medence szélére tettem. Iszogattunk és úszkáltunk, és egy idő után átmentem a forró vizes kis medencébe, mert Alicia azt mondta, még úszik pár hosszt.

Sosem felejtem el, mi történt ezután. Felnéztem, és Alicia ott állt előttem teljesen meztelenül! Alig tudtam elhinni. Ezt reméltem, mióta megérkezett, de magam sem hittem benne igazán, hogy megtörténhet. Azt mondta, hogy reméli, nem bánom, hogy levetkőzött. Részemről rendben volt a dolog, és ő bemászott mellém. Ahogy kényelmesen elhelyezkedett, játékosan azt mondta, hogy én is levehetném már a fürdőnadrágomat. Hevesen tiltakoztam, mert féltem, hogy meglátja, mekkorára dagadt a szerszámom. De nem hallgatott rám, benyúlt a víz alá, lehúzta rólam, kuncogott kicsit, aztán felállt, kilépett a kis medencéből, és hozott egy új üveg bort. Micsoda popója volt!

Mikor visszaült mellém, borozgattunk és beszélgettünk egy kicsit, és megint elkezdett szomorkodni, amiért hamarosan megnősülök. Ahogy elkezdett pityeregni, szorosan melléültem, és ekkor vette észre, milyen kemény már a dákóm. Elpirultam, és megpróbáltam megtalálni a nacimat, de persze nem volt sehol. Alicia odanyúlt és megragadta a rudam. Majdnem elragadtak az ösztöneim, de hát Aliciáról volt szó! Nem tudtam megtenni. Elnézést kértem, kimásztam a medencéből, és visszamentem a házba.

Alicia persze jött utánam. Bementem a hálóba, és leültem az ágyra. Ő pedig megkérdezte, hogy miért nem akarom. Elmondtam neki mindent, hogy mindig olyan volt nekem, mintha csak a testvérem lett volna, és egyszerűen nem tehetem meg, pedig nagyon is szeretném. Ő pedig elmondta, hogy mindig is tetszettem neki, gyakran meglesett a zuhanyozóban, amikor náluk voltam. Nem tudtam, mit mondjak. Ő meg letérdelt elém, megfogta a kezem, és megkérdezte, hogy vonzónak találom-e. Erre én elmeséltem, mit éreztem, amikor megláttam a reptéren.

Ez lehetett az utolsó csepp a pohárban. Anélkül, hogy felnézett volna, bekapta a farkam. Csodálatos érzés volt. Nyögve figyeltem, ahogy a makkom el-eltűnik az édes kis ajkak között. A fogaival is besegített, és aztán nagyon hevesen nyalogatta.

Átfordultunk a 69-es pózba. Olyan édes volt a puncija! Élvezettel nyalogattam a husiját. El is élvezett, de hogy átfutott a remegés a testén, folytatta munkáját a dákómon. Olyan mélyen bekapta, amilyen mélyen csak tudta. Én sem bírtam sokáig, és rövidesen beleeresztettem a szájába.

Kimerülten feküdtünk egymás mellett, és elmondtam, milyen jó volt. Ő pedig elmesélte, hogy már oboázott ezelőtt is, de még szűz, és szeretné, ha én lennék az első. Én erre persze rögtön megkeményedtem, a hátára fektettem, és az egyik mellbimbóját kezdtem nyalogatni. Nagyon kellemes volt szopogatni, és ő nyögdécselve feküdt alattam. A dákóm meg már egészen a bejáratnál ágaskodott, úgyhogy megkérdeztem, hogy készen áll-e. Válasz helyett megragadott és magába húzott. Nagyszerű puncija volt. Lágy és forró. Úgy kentem a kicsikét, mint még soha senkit. Csodálatos volt.

Azon az éjjelen kipróbáltunk mindent, amit csak lehetett. Úgy élveztem ezt a fiatal husit! Csodálatos volt mozogni benne, és hallani aprócska sikolyait. Mindketten rengeteget élveztünk, és én persze „belőttem” a punciját, a popóját és a száját is.

Micsoda éjszaka volt! Reggel, amikor felébredtünk, ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Ha lehet, még jobban felizgultam, amikor megláttam a csodálatos testét. Kajálni elmentünk a közelbe, az igaz, de utána rögtön rohantunk is vissza, és szerelmeskedtünk, amikor és ahol csak tudtunk a házban. Amikor kikísértem a reptérre, hevesen fogadkoztunk, hogy majd tartjuk a kapcsolatot. De azt hiszem, nem bírok addig várni, amíg újból találkozunk. Talán a menyasszonyom…

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.