Hogyan lett a szomszédom a szeretőm 1.

A nevem Anita. Nem vagyok egy feltűnő személyiség, sőt ha lehet így mondani, túlságosan egyszerű is vagyok. Barna, vállig érő hajam van, kék szemem, fehér bőröm, kissé telt alkatom és nagy mellem. Van egy férjem is, Csaba. A házasságunkat nem lehet tökéletesnek mondani, nagyon sokszor elhanyagol a férjem, visszautasít, sokat is vitáztunk ez miatt. Mindketten a harmincasok táborát erősítjük.
Csabával nemrégen költöztünk el az első közös otthonunkba, a főváros szürke panelrengetegéből egy kisvárosba. Úgy gondoltuk, hogy az új légkör majd jót tesz mindkettőnknek. Elsőnek nagyon szokatlan volt egy házba költözni. Lassan feltérképeztük az egész szomszédságot és igen, megláttam Őt…
A közvetlen szomszédunkban egy fiatal pár lakott. Jácint és a neje, Anetta. Jácint egy igazi macsó típusú férfi, barna bőre, sötét szemei vannak. Igazi mediterrán benyomást keltett. Már a legelső bemutatkozás alkalmával éreztem egy bizsergető érzést, éreztem a szemeit magamon.
Teltek a hónapok, és ez az érzés minden egyes találkozás alkalmával erősödött. Mindig mosolyogva köszönt, aztán a köszönés után mindig rajtam tanyáztatta a szemeit. Kettesben a köszönésnél tovább nem igazán jutottunk .
Egyszer, egy balesetből kifolyólag az orvos terápiára küldött a helyi gyógyfürdőbe, mondván az a víz csodát képes tenni a fájdalmas végtagokkal. El is mentem és megkezdtem az első terápiás fürdőmet. A holmimat bepakoltam egy szekrénybe és elindultam a medence felé. A medencéből pedig előbukkant Jácint. Nem tudom miért, de a szívem hevesebben kezdett verni, amikor megláttam. Egy baráti társaságban volt és jókedvűen mesélt nekik valamit. Hirtelen megpillantott, amikor a medencébe beléptem. Az arca komolyra változott egy pillanatra, majd lassan elmosolyodott és köszönt. Visszaköszöntem, majd a medence egyik sarkába vonultam “pihenni”, de a gondolataim ezer felé cikáztak.
A meleg víz a terápiás idő felében már kivette belőlem az erőt, úgy gondoltam, hogy kimegyek a medencéből egy kicsit, harapok egy falatot és visszamegyek. Jácint szigorú tekintettel követett a szemével. Élveztem is, ahogyan a vízből előtűnő bikinis fenekemem révedezik. Magamra kaptam a törölközőt és elindultam a szekrényem felé.
Bekaptam pár falatot, majd visszazártam a szekrényemet.
Erős szorítást éreztem a karomon, Jácint pedig a fülembe suttogta:
-Tudom, hogy kívánod a farkam! – majd a nyakamba csókolt. A csókjától teljesen megmerevedtek a bimbóim, kirajzolódtak a bikinifelső alól.
Megfordultam, hogy a tajtékzó szemeibe nézzek. Szinte felfalt a szemeivel, olyan volt, mint egy kiéhezett bika. Kajánul rámosolyogtam, de szóhoz már nem jutottam.
Beletúrt a hajamba és vadul megcsókolt. A kezei az egész testemet feltérképezték. A karomnál fogva berántott az öltözőfülkébe, majd letérdeltetett maga elé. Elővette a kőkeményre dermedt farkát, ami nem volt túl hosszú, de vastag volt. Kinyitottam a szám és finoman elkezdte dugni. Elsőnek nagyon finoman, aztán beletúrt a hajamba és irányítani kezdte a fejem. Egyre gyorsabban diktálta az ütemet, egyre mélyebre engedte a torkomra a farkát. Végül már öklendezésig tolta a farkát, majd rányomta a fejem, hogy kissé fuldokoljak tőle. Remegő térdekkel szoptam a kőkeményre duzzadt faszt. Éreztem, hogy lüktetni kezdett, ezért abbahagyta a szopatást, felállított és arccal a fülke oldalának nyomott. Jácint letérdelt és finoman nyalni kezdett hátulról. A nyelve lágyan bebarangolta a puncim és a popsim. Elvörösödve próbáltam a kéj hangjait visszafolytani magamban. Finoman simogatni kezdte a hátam, és a combjaim között megéreztem a forró, vastag farkát. Csókolni kezdte a nyakam, előre nyúlt a melleimhez, finoman markolászni kezdte. Éreztem, ahogyan beleszimatol a hajamba és a nyakamba, majd egy hirtelen mozdulattal belémnyomta a vastag makkját. Eléggé feszítette a puncim. A fejemet oldalra fordítottam, ő pedig finoman megcsókolt, miközben folyamatosan tolta egyre mélyebbre a farkát. Amikor már tövig ért, nem tudtam magam visszafogni, elég hangosan felnyögtem. Jácint azonnal befogta a számat és hirtelen iszonyatos tempóval kezdte sorozni a puncim. Annyira dugott, hogy már a combomon folyt a fehér puncinedvem. Sorozatban élveztem el többször is, a végére már remegtek a lábaim és állni is nehezen bírtam. Amikor Jácint a csúcsra ért, újra letérdeltetett és a spermájával beterítette az egész arcom.
Amikor végeztünk, segített rendbehozni magamat, elmentünk zuhanyozni. Jácint még visszament a haverjaihoz elköszönni, én pedig elindultam haza.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.