Anya – lánya – fia …. közös jógázás

Olivia az anyját nézte a jegesedő ablakon keresztül. A hóvihar olyan erős volt hogy szürkületnek tűnt pedig még csak dél volt. A lány a homlokát a hideg üvegnek nyomta és elmosolyodott. Az anyja nem havat lapátolni vagy fát behozni volt kint. De még csak hóembert sem épített. Jógázott. Egy hóvihar közepén. A lány nézte ahogy a nő megint megcsúszik odakint. Megrázta a fejét és felsóhajtott. Kata nyilvánvalóan jóga-megszállott volt, de Oliviának el kellett ismernie hogy a nő két szülés után is jó formában volt. És a testvérével nekik sem tett rosszat a heti három “kötelező” házi jógafoglakozás az anyjukkal. Az iskolai barátnői kifejezetten irigyek voltak az alakjára és mióta jógázni kezdett, a fiúk is más tekintettel néztek rá.
Kata odakint láthatóan feladta. Kisebb hófúvás csapott be az ajtón amikor a nő belépett. Olivia elnevette magát az anyja fancsali arckifejezése láttán.
-Hát…neked volt igazad. Még egy fegyelmezett elme sem bír ezzel az idővel. Egyszerre izzadok és fagyok meg….Forró víz alá kell állnom! -mondta a nő.
Mielőtt azonban becsukta volna maga mögött a fürdőszoba ajtaját, visszakiáltott:
-De nem úszod meg az esti foglalkozást ifjú hölgy!
A két nő a délután többi részét együtt töltötte. Néhányszor elment az áram, de csak egy-két percre. Kata azért óvatosságból begyújtotta a kandallót. Vacsora után megint megszűnt az áram, de ezúttal nem is jött vissza. Egy órával később -még mindig világítás nélkül- a nappaliban voltak jóganadrágban és topban. Úgy tűnt Kata-t nem bosszantja az áramszünet. Sőt. Kifejezetten boldognak tűnt miatta.
-Nincs semmi zavaró tényező. -közölte elégedett mosollyal.
A kandalló tüze nem adott elég fényt, ezért Olivia meggyújtott pár gyertyát. Nem ismerte volna el hangosan, de titkon egyetértett anyjával. A kedvenc tv műsorát ugyan nem fogja látni, de valóban kellemesebbnek ígérkezett a jógázás egy ilyen nyugodt helyen. A kinti vihar tombolása és a nappali némasága különös kontrasztot alkotott.
Egy hosszan kitartott piramis póz közben egyszer csak azt érezte hogy verejtékcsepp gurul végig az orrán.
-Anya…neked nincs meleged? -kérdezte.
-Csupa víz vagyok. -jött a válasz.
-Ablakot nyitni viszont nincs kedvem….
-Nekem sincs.- mondta Kata, majd miután leültek a padlóra folytatta:
-Figyelj csak!…Amikor egyedül vagyok..rendszerint meztelenül jógázom.
-Vajon miért nem lep ez meg? -kérdezte Olivia elvigyorodva.
-Jól van, jól van….tudom hogy dilis vagyok! De akkor sem látok más megoldást. Nem akarom abbahagyni.
-Én sem.
-Szóval…nem zavarna? Csaba ma este valami baráti házibuliban van…
-Felőlem mehet!
Olivia néhányszor már látta meztelenül az anyját, rendszerint zuhanyzás előtt vagy után, ha egyedül voltak a házban. Az anyja is látta őt egyszer-kétszer hasonló helyzetben. Egy teljes órányi közös meztelen jóga ugyan új szint, de nem tűnt túl nagy problémának a sötétben.
Egy kis idő után azonban a lányban tudatosult hogy meztelen anyja látványával ugyan tényleg nincs gondja, de a benne ébredő gondolatokkal már igen. Eleinte igyekezett elkapni a tekintetét anyja popsijáról, kebléről, puncijáról, ha póz váltás közben a szeme elé kerültek, de ezt hamar feladta. Húsz perccel később már olyan pózban találta magát amiből közvetlenül bámulhatta az anyja punciját. Eddig még soha nem érzett semmi erotikusat az anyjával kapcsolatban. Tudta hogy a nő a korosztályában vonzó, de ennyi. Semmi több. Na jó…talán egy kicsit mégis több. A lány megrázta a fejét, elfordította a tekintetét a vastag szeméremajkakról és visszaemlékezett pár hónappal korábbra:
A szobájában volt és fejhallgatóval zenét hallgatott. Már késő este volt és a többiek aludtak. Megszomjazott, ezért kiment a konyhába egy pohár narancsléért. Miközben töltött magának, meghallotta az anyja nyögését. Nagyon halk, de összetéveszthetetlenül szexuális volt. Először csak elmosolyodott azon, hogy mennyire hasonlíthat a hangjuk egymáséra miközben maszturbálnak. A második sóhajnál azonban megdöbbenve észlelte hogy az ágyékában kéjes impulzus keletkezik. Villámgyorsan visszament a szobájába és újra feltette a fejhallgatót.
Most pedig, ahogy az anyja puncija nyersen kitárulkozott előtte, hasonló érzés fogta el. A gyertyafényben a nemi szerven megcsillanó apró verejtékcseppek látványától gyorsabban kezdett verni a szíve. Megpróbálta elfordítani a fejét hogy kitisztítsa gondolatait, de mielőtt észbe kaphatott volna újra bámult…és arra gondolt hogy vajon milyen lehet az íze…
Olivia átkozódott magában és szorosan becsukta a szemét. De tíz, kontrollált mély lélegzet után a gondolatai könyörtelenül visszatértek az előtte levő puncihoz. Amikor maszturbált, nem egyszer a szájába vette az ujjait. A nedvesítés miatt. Vagy hogy érezze magát? Vagy hogy egy punci ízét érezze? “Elég!” -gondolta és nagy levegőt vett. Az anyja szerencsére más pozícióba fordult és már nem kellett az ágyékát néznie. Helyette megkapta a csodás mellei látványát. “A fenébe! Most már tényleg elég ebből!”-gondolta a lány, de tisztában volt vele hogy a saját puncija lángol és ha a saját szeméremajkain is vannak megcsillanó cseppek, akkor az nem veríték…
Végül hatalmas akaraterővel sikerült úrrá lennie száguldozó gondolatain. Amikor az anyja “savasana” pózt jelentett be, elmosolyodott. Gyakorlatilag háton fekvő hullapózról volt szó. Hosszú ideig kellett tartani, de egyben a foglakozás végét is jelentette. Miközben légzésük lassan visszaállt normálisra, a kandalló tüze leégett parázsra, a gyertyák pedig kialudtak. Olivia meglepődött amikor anyja megszólalt a teljes sötétségben:
-Adhatok egy olyan tippet amit korábban sohasem mertem?
-Persze!
-Rendszerint…amikor egyedül vagyok…a jógázásomat egy jó önkielégítéssel fejezem be.
Olivia a nő hangjának tónusából meg volt arról győződve hogy az anyja mosolyog. De még így is beletelt egy kis időbe amíg a kellőnek ítélt higgadtsággal ki tudta mondani:
-Valóban?
-Igen.
A következő csendben Olivia szíve hevesen kezdett verni. Fogalma sem volt arról hogy mit tenne ha az anyja úgy döntene hogy most is megteszi. Tartott tőle hogy ez lesz és nem csalatkozott.
-Kicsim…nem zavarna, ha….itt a sötétben…. csinálnám? -kérdezte Kata.
-Nem….- nyögte alig hallhatóan a lány.
-Köszönöm! ….Talán te is elgondolkodhatnál rajta…. -mondta Kata, majd mélyet sóhajtott.
Olivia előtt megjelent az anyja képe ahogy az a hátán fekszik…egyik keze a mellein…a másik pedig a punciját kényezteti. Pusztán a gondolattól kéjes érzés járta át. Miközben hallgatta az anyja halk sóhajait, úgy érezte hogy a kinti hóviharral is dacolni képes tűzvihar készül a combjai között. Az egyik kezét a puncijára csúsztatta. Amikor meghallotta magát felnyögni -sokkal hangosabban mint számított rá- megdermedt. Kata elnevette magát mellette. Olivia is elmosolyodott tudva hogy az anyja nem rajta nevet.
-Hmmm….nem kellett sokat unszolni téged… -mondta a nő vidáman.
Olivia kuncogva és felszabadultan kezdte simogatni a csiklóját….az elméjét közben elárasztották az anyja sötét szőrzetének és vaskos szeméremajkainak képei.
Amikor hallotta az anyja egy hangosabb nyögését, végleg elengedte magát. Levegő után kapott ahogy elképzelte magát amint gyönyörű anyja lábai közé hajol és nekilát a puncinak, ahonnan a világra jött. Korábban sohasem fantáziált még csak hasonlóról sem és most megszédült az érzéstől.
Kata elélvezett, Olivia pedig mosolyogva élvezte a láthatatlan showt. Az anyja felé fordította a fejét, de alig tudott kivenni valamit. Azután hallotta hogy az anyja felé fordul és megérezte a közelségét. A parázs halvány fényénél így már ki tudta venni hogy a nő közvetlenül mellette fekszik az oldalán.
-Ne hagyd abba! -suttogta Kata.
Ez hirtelen furának hangzott, de Olivia már olyan mélyre merült a gyönyörben hogy nem foglalkozott vele. Amikor megérezte az anyja kezét a hasán, levegő után kapott, de nem tolta el vagy állította meg. Amikor a nő ujjai becsúsztak a finom szőrzetbe, Olivia hangosan felnyögött és felnyomta a csípőjét. Az anyja keze átvette a helyet a punciján, a lány pedig vonaglott és dobálta magát a váratlan kéjtől. Amikor az anyja simogató ujjaitól elélvezett, alig volt tudatában annak hogy mi is történik. Miután Olivia testének remegése megszűnt és a lány zihálása is csillapodni kezdett, Kata elnevette magát és azt mondta:
-Nem fogod elhinni, de egyes jógahagyományokban ez bevett szokás.
-Jézusom…anya… -mondta Olivia és csatlakozott az anyjához a nevetésben.
-Pedig így van…és talán már korábban ki kellett volna próbálnom.
-Élveztem…de akkor is őrület!
-Tudom. -felelte Kata, majd szájával cuppanó hangot adott és hozzátette:
-De finom….
-Anya! -kiáltotta Olivia.
A lány feldobott és döbbent volt egyszerre. Az anyja tényleg megízlelte a punciját?
Ez után az első érintés után semmi szexuális nem történt, de a vihar és a sötétség ajtót nyitott olyan kérdéseknek és témáknak amik fényes nappal kínosak lettek volna. Olivia később újra maszturbált az ágyában és ezúttal még jobban elengedte a képzeletét az anyjával kapcsolatban. Elalvás előtt, a kéj utolsó hullámait élvezve még azon gondolkodott hogy vajon az anyja is ugyanezt csinálja-e a szobájában.
Másnap reggel a hazatérő Csaba-t még mindig áramszünet fogadta. A család nőtagjait bikiniben találta. A házban ugyan tényleg meleg volt, de a fiút mégis meglepte ez a laza öltözetű reggel.
-Ha még este sem lesz áram, sötétben kell jógáznunk. Oliviával tegnap kipróbáltuk és vadító volt. -mondta a fiúnak Kata.
Csaba látta hogy a testvére előbb meglepetten néz majd elvigyorodik, de nem tudta hogy miért. Olivia egy pillanattal később bejelentette:
-Áramszünet van vagy sem…én nem leszek itthon este. Beadandó projektmunkánk van Juli-val és nála alszok. Tietek az egész ház.
A fiúnak feltűnt hogy a nők milyen furcsa pillantással néznek egymásra, de fogalma sem volt hogy ez mit jelent. Olivia folytatta:
-De egyetértek anyával….semmi kétségem afelől hogy élvezni fogod a jógát a sötétben.
A fiú este gyertyafénynél olvasott amikor kopogtatást hallott a szobája ajtaján.
-Gyere be! -invitálta az anyját.
Elmosolyodott amikor meglátta a nőt a jóga öltözetében. A lehető legegyszerűbb volt és már számtalanszor látta, de még mindig hatással volt rá. Olyan volt mintha az anyján nem ruha lenne, hanem csak testfestés. “De valami nem stimmel…a szokott nadrág és felső…Jézusom…nincs rajta sportmelltartó….és a mellbimbói….na most bajban vagyok…”-száguldottak a fiú gondolatai, de hangosan csak annyit mondott:
-Igen?
-Kész vagy a foglalkozásunkra? -kérdezte az anyja.
-Ohh…persze… egy perc és felöltözök..
Kata eltűnt, Csaba pedig néhány nagy lélegzetet vett. Próbált valami másra gondolni miközben felvette a vékony és laza jóganadrágját, amiről tudta hogy nem fogja takarni az erekcióját. Amikor lement, az anyja már nyújtásokkal készült. A fiú látta a formás popsit és a topból kibuggyanással fenyegető kebleket. “A fenébe is…”-átkozódott magában, miközben közeledett a nőhöz.
Negyed órával később erősen izzadni kezdett. Rájött hogy az anyja túl sok fát rakott egyszere a kandallóba és ennél még csak melegebb lesz. Egymással szemben álltak, amikor Kata megszólalt:
-Nagyon meleg van….
Megfogta a topját és elhúzta a testétől majd visszaengedte. Csaba kikerekedett szemmel nézte ahogy párszor még megismétli ezt a műveletet. Egy pólónál még lett volna értelme a mozdulatnak, mert hűsített volna. Egy feszes topnál viszont csak a kebleket mozgatta meg.
-Aha… -krákogta a fiú, majd levegő után kapott amikor az anyja a mellei aljáig felhúzta a topját. De ez még semmi nem volt Kata váratlan kérdéséhez képest:
-Nem zavarna ha kedves jó öreg anyádat meztelenül látnád?
Csaba nyelt párat mielőtt válaszolt volna:
-Először is…..nem vagy öreg… Másodszor…a meztelenség nincs ellenemre ugyan…végülis fiatal férfi vagyok, de….nos…
-Nos mi?
-Hát…nem hiszem, hogy…. képes lennék téged csupaszon látni….és közben ne lenne…
A fiú látta ahogy az anyja szeme nagyra nyílik a felismeréstől.
-Micsoda? Tényleg? -mondta hangosan Kata, majd közelebb hajolva suttogva folytatta:
-Tényleg merevedésed van?
-Anya…az ég szerelmére!
De Kata-t nem lehetett eltéríteni.
-Komolyan beszélsz vagy csak bolondítasz?
-Anya…nem szeretnék erről beszélni…
-Ne légy már ilyen zárkózott!
-Na jó….Azóta próbálom elnyomni mióta elkezdtük a foglalkozást… De ha meztelenül előrehajolsz, lábaid terpeszben, ….basszus… -mondta Csaba és a földre szegezte a tekintetét.
-Ohhh…. -mondta Kata.
A fiú felnézett és látta hogy az anyja az ágyékát nézi.
-Sajnálom….- mondta, nem fogva fel hogy a nő láthatóan egyáltalán nem bánja a dolgot.
-Mit? Hogy egy egészséges fiatalember vagy? Csak meglepett és hízelgő hogy egy ilyen idős test ilyen hatást tud kiváltani… De figyelj rám! Sötét van, egyikünk sem lát sokat. Szóval ha merevedésed lenne közben, akkor rá sem fogok figyelni…rendben?
Csaba bólintott és nem volt teljesen biztos abban hogy nem álmodik-e. Mindketten levetkőztek. A fiú állandóan merev volt és látta hogy az anyja nem egyszer ránéz az ágaskodó hímvesszőjére. Az egész helyzet hihetetlennek tűnt, de mégis valós volt. A fiúban kezdett olyan érzés megfogalmazódni, hogy az anyja szándékosan választ szemérmetlen jógapózokat. Nem emlékezett hogy valaha is kellett-e volna ennyi időt széttárt lábakkal töltenie. De ez egyben azt is jelentette hogy a nő is ezt teszi. Egyszer csak azon kapta magát hogy a puncit bámulja maga előtt…a szeméremajkak pedig verejtéktől…vagy egészen más nedvektől csillognak…. Csaba az izgatottságtól zihálni kezdett.
A végén amikor kinyitotta a szemét a savasana póz után, látta hogy kialudtak a gyertyák. Azután az anyja megtette a javaslatát. A fiú levegő után kapott a döbbenettől, de tudta hogy elveszett. Több mint egy órán át volt merevedése miközben szüntelenül a gyönyörű meztelen anyját bámulta különböző kihívó pózokban…. Csak annyit suttogott mielőtt megmarkolta volna a hímvesszőjét:
-Jó ötlet….
Hallotta ahogy az anyja felkuncog majd azt mondja:
-Téged könnyebb meggyőzni, mint…
A fiú el sem gondolkodott azon hogy mi lett volna a mondat befejezése. A vágy teljesen úrrá lett rajta. Elmosolyodott amikor meghallotta anyja sóhajait maga mellett. Nem látta ugyan a nőt, de képzeletében minden jógapózuk szexuális pózzá vált amikben az anyja összes testnyílását magáévá tette. Egy pillanatban véletlenül az sóhajtotta hangosan:
-Ohhh …anya…
Kata azonnal visszasuttogta:
-Ohhh…Csaba…
Ezután a nő egyre hangosabban zihált, majd a csúcson egyszer csak megmerevedett és elhallgatott. Csaba azt mondta:
-Lehet hogy ezért a pokolra kerülök, vagy pofon fogsz vágni, de….
Négykézlábra állt, megkereste az orgazmusától erőtlenné vált anyját, széthúzta annak combjait…és az ösztön tette a többit. Szinte azonnal elélvezett és megtöltötte anyja hüvelyét. Élete első orgazmusát élte át egy nőben. Álmaiban órákig dugott az első alkalmával, a valóságban két másodpercig bírta. Arra azonban még legvadabb álmaiban sem gondolt hogy az anyjával fogja elveszteni a szüzességét. A nő lábait tartva és azoknak támaszkodva lenyűgözve bámulta az anyja ziháló mellkasát és táncoló mellbimbóit. Azután -ahogy a kéjes érzés fakulni kezdett- feljebb vándorolt a tekintete.
-Pokolra kerülök? -kérdezte Kata szemébe nézve.
-Ha igen, akkor kézenfogva megyünk oda. -felelte az anyja.
Nagyjából ugyanekkor Olivia próbált elaludni Juli-ék vendégszobájában, de nem járt sikerrel. Nem tudott másra gondolni mint az anyja ujjaira a csiklóján és a hüvelyében. “A saját anyám ujjai…az isten szerelmére…”-gondolta az ajkába harapva, miközben felidéződött benne az elélvezésének pillanata. Benyúlt a bugyijába és elvigyorodott a nedvességet megérezve. Halkan felsóhajtott és maszturbálni kezdett. Az is eszébe jutott hogy mit csinálhatnak otthon a többiek. Az anyja tényleg elcsábítja Csaba-t is úgy mint őt? A fiú ellenáll? Majdnem elnevette magát a feltételezéstől. Kizárt. Megjelent előtte a kép ahogy a testvére az anyjukat dugja…és gondolatait elsöpörte a kéj.

Másnap késő délután kicsit idegesen lépett be a házba, nem tudva hogy mit fog ott találni. De minden normálisnak tűnt. Áram továbbra sem volt, ezért most is gyertyák adták a fényt. Csaba és Kata a konyhában készített vacsorát. A lány még akkor sem tudott észrevenni bármi szokottól elérőt, miután leült és beszélgetett velük egy darabig. Mi történhetett előző este? Csaba rosszul fogadta a dolgot? Végülis nem lehetetlen… Vágyakozni az anya után egy dolog, de egészen más tényleg tenni is valamit. Azután segítséget kapott.
-Valakinek van kedve ma este jógázni? -kérdezte Kata.
Mindketten egyszerre válaszoltak lelkesen:
-Igen!
A testvérek egymásra néztek és mindent értően, elpirulva elmosolyodtak. Vacsora után elvonultak átöltözni. Olivia ért elsőnek vissza a nappaliba. Miközben elővette a matracokat, merész elhatározás fogant meg benne. Meztelenre vetkőzött és így ült le a matracára várni a többieket. A másik kettő majdnem egyszerre jelent meg és megállva bámulták a lányt.
-Mi a baj? Meglepődött valaki? -kérdezte Olivia.
Csaba és Kata egymásra néztek majd vetkőzni kezdtek. Olivia szeme tágra nyílt amikor meglátta a testvére hímvesszőjét. Utoljára gyerekkorában látta… Most nagy volt. És máris mereven állt.
Nagyjából tíz percig sikerült fenntartaniuk a látszatot. Amikor Csaba térdelve hátrahajlította a törzsét és megfogta a bokáit, Kata odalépett mintha meg akarná igazítani a pózt. A nő puncija közvetlenül a fiú arca elé került. Olivia tudta mi fog történni, de mégis levegő után kapott amikor a testvére tényleg kinyitotta a száját és nyalni kezdte az anyjuk punciját. Felnézett a nő arcára és látta hogy kéj sugárzik róla. Kis idő múlva Kata megkérte Csaba-t hogy térdelve egyenesedjen fel és csak a fejét tartsa hátrahajtva. Ezután szorosan mögé állt, majd nagy levegőt véve áthajolt a fiún és a szájába vette annak péniszét. Olivia újra levegő után kapott a lehetetlen térdelő 69-es póz láttán. Felállt és hozzájuk lépett. Egy kicsit simogatta az anyja popsiját, majd letérdelt és megcsókolt a félgömböket. Kata félrehúzódott, Csaba pedig felállt. A hímvesszője csillogott az anyjuk nyálától. Olivia nem tudott ellenállni a késztetésnek. Az elkövetkező pár percben a nők felváltva szopták a fiút. Csaba végül leült majd elnyújtózott a padlón a testvére mellett.
-Ráülnél az arcomra? Szeretném érezni a gyönyörű puncid ízét!
Két nappal korábban Olivia egy ilyen kéréstől felháborodott volna, de most csak elmosolyodott és bólintott. Csaba zihálva nézte ahogy a nyílás egyre közeledik hozzá amíg végre meg nem érezhette az ízt. Megfogta a testvére csípőjét és még közelebb húzta magához. A formás keblek közt felnézve összekapcsolódott a tekintetük miközben nyalta Oliviát. Más volt az íze mint az anyjáé, de egyformán mámorítónak találta őket.
A fiú hirtelen hangosan felnyögött amikor megérezte hogy az anyja nyársra húzza magát a hímvesszőjén. A csodás sokk után kinyitva a szemét látta hogy a nő hátulról előre nyúlva simogatja Olivia melleit. A lány hátrahajolt -vagy hátrahúzták-, a feje elfordult amennyire csak lehetett és a két nő csókolózni kezdett.
Olivia hamarosan érezni kezdte hogy nem bírja tovább. De még nem akarta befejezni.
-Cseréljünk… -lihegte az anyjának.
Kata felállt, Olivia pedig megragadta és mohón magába vezette az anyja nedveitől síkos hímvesszőt. Kata a fia arcára ereszkedett, de ő Olivia felé fordulva. Megcsókolta a lányát, majd megkérdezte:
-Nem baj hogy ennyire szeretek veled csókolózni?
-Anya…a fiad nyelve a hüvelyedben jár…olyan nagy dolog a csókolózás? -felelte zihálva, kéjtől szédülve Olivia.
Mindketten elnevették magukat és Olivia gyorsabb mozgásba kezdett. A trió így maradt egy darabig és mindannyian élvezték. Olivia Csaba mellkasára támaszkodott és verejtékben fürödve a lehető leggyorsabban mozgott fel-le. Az orgazmusa már közel volt, amikor az anyja nyögései kiáltásokba fordultak. Kata az arcát Olivia nyakába fúrta és megharapta a lányt miközben elélvezett. A nő orgazmusa kiváltotta a fiúét is. A lány érezte hogy a testvére újra és újra felrántja a csípőjét miközben az anyjuk puncijába nyög. A hüvelyébe lövellő sperma érzete volt az utolsó löket. Olivia hátravetette a fejét és felkiáltott a gyönyörtől.
Nem sokkal később mindhárman a padlón feküdtek zihálva és testnedvekkel borítva. Azután lassan felültek és mosolyogva nézték egymást. A csendet Kata törte meg:
-Azt hiszem többé nem kell küzdenem veletek hogy jöjjetek velem jógázni.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.