Nikoletta fasztalicska – A reggeli rutinom

Az ébresztő csörgése térít magamhoz az álmodozásból. Kár, szép volt, szexi volt. De kezdődjön a nap. Edzés, zuhany, reggeli, kis takarítás, majd jöhetne a napi szakdolgozatírás-adag, de kopogtatnak az ajtón. Hirtelen nem létezik nálam lelkesebb személy, hiszen tudom, hogy milyen csomag érkezik: egy gyönyörű, fekete vibrátor. Gyorsan aláírok, elköszönök, és már szaladok is a fürdőbe. Első bevetés lesz, így szépen megmosom, megtörölgetem, és közben nem győzöm csodálni a kis szépségemet. Egyszerűen tökéletes. A mérete, a formája, a finom kis íve, a színe, bekapcsolva a halk kis zümmögése, a bizsergető rezgése, mindene.

Dübörgő szívvel terülök el az ágyamon, kicsit izgulok, de vágyakozás erősebb, így elindítom a kicsikét. Finoman vibrál, hozzáérintem a karomhoz, a mellkasomhoz, már most nagyon jó érzés. Ruhán keresztül is eléri, hogy a mellbimbóim megkeményedjenek és ágaskodni kezdjenek. Nem is kell ennyi ruha, le is dobom őket. Meztelenül heverek, a vibrátorral körzök a combomon. Mindenhol libabőrt okoz az érzés, minden porcikám többet akar. A legalacsonyabb fokozatra kapcsolom, és a szeméremdombomhoz vezetem. Hmm, nagyon kellemes. A puha szőr közé simítom a másik kezem is és nagyot sóhajtok. Nagyobb terpeszbe helyezkedek, bal kezemmel a combomba markolok, miközben a vibrátort a csiklóm felé mozdítom. Bumm, mint egy robbanás, vagy egy áramütés.

Hátracsapom a fejem, a lábaimat szorosan összezárom, és csak élvezem. Még túl intenzív, még szinte kellemetlen, de akkor sem mozdulok. Egyre kevésbé érzem túlzásnak a rezgést, így felhúzom a lábaimat, amennyire csak tudom. Körözni kezdek a csiklómon, a melleimet simogatom, és csak szuszogok. Isteni érzés. Annyira nedves vagyok már most, hogy nem bírok várni, a hüvelyemhez helyezem a kis eszközt és nagyot nyögve magamba vezetem. Ó, istenem! A rezgés mindenemet átjárja. Nem is fogom fel, hogy hol érzem a kéjt, csak ki-be mozgatom magamban és nyögdécselek. A G-pontot érintve remegni kezdenek a lábaim, de nem állok meg. Verejték csorog le a homlokomon, végignyalom cserepes, kiszáradt számat és hirtelen ötlettől vezérelve kiveszem a vibrit a puncimból, hogy megnedvesítsem vele az ajkaimat. Finom az ízem, mindig ad egy kis pluszt, ha érezhetem.

A puncim bizsereg, türelmetlen, így visszahelyezem a játékomat. Megmarkolom a mellem és feltérdelek az ágyon. Emelgetni kezdem magam, így még intenzívebb az érzés, még őrjítőbb a puncimban a dildó. Aprókat sikongatok, ahogy egyre mélyebbre engedem magamban. Érzem, hogy egyre közelebb kerülök az orgazmushoz. A szívem majd kiugrik a mellkasomból, egyszerre van nagyon melegem és borzongok meg a klímás szobában. A csiklóm úgy lüktet, hogy muszáj megérintenem. Muszáj simogatnom. Lenyúlok, megkeresem az érzékeny kis pontot és közben magasabb fokozatra állítom a vibrátort. Csillagokat látok magam előtt. Őrült tempóban ereszkedek fel és alá, az ujjaim elképesztő táncot járnak a csiklómon és már nincs visszaút, egész testemben remegve élvezek el. A lábaim nem tudnak megtartani, hangosan nyögve terülök el ágyon még mindig magamban tartva a játékomat. Ötösre vizsgázott.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.