Anita nyara

Az ebédlőt hűsítő levegő járta át. Odakint tombolt a nyár, még délelőtt volt, de a nap már annyira felmelegítette a levegőt, hogy csak percekig lehetett kibírni, épp addig, míg az ember elsétált a postaládához, hogy kivegye belőle a leveleket, és bevigye a házba az újságkihordós fiú által kora hajnalban pázsitra dobott napilapot. Néhányan még arra is rászánták magukat, hogy sétálni vigyék a kutyát, vagy hogy sebtében lenyírják a füvet a kertjükben.
Anita az ebédlőben ült, az ablak mellett. A reggeli kakaóját kortyolgatta, friss kalácsot evett, és közben a szemközti Margitot nézte, aki küszködve a nagy hőséggel, épp virágokat ültetett a kertjében. A közel negyven éves nő kövér izzadságcseppeket törölt le homlokáról, látszott, hogy nehezen veszi a levegőt, de rendíthetetlenül térdelt a puha földön, és szüntelenül, megállás nélkül dugdosta el az újabb és újabb palántákat.

Vállig érő, fekete haját copfba kötötte, hogy ne lógjon az arcába, miközben lehajol. Egy szellős zöld pólót, és egy kék rövidnadrágot viselt csupán. Kezeit sötétzöld kesztyűvel védte.
Anita pár pillanatig mereven nézte a nőt, majd újra reggelijére koncentrált, és nagyot sóhajtott. Hosszú, hullámos szőkésbarna haja kissé az arcába hullott, de nem zavarta. Szép, nőies, gondterhelt arca, tengerkék szeméből áradó komor tekintete arról árulkodott, komoly gondok gyötrik. Még nem volt képes feldolgozni, a múlt esti eseményeket. Olyan gyorsan történt minden. Pár percig egy tökéletes világban érezte magát azzal, akit szeret, Csabaval, a szomszéd sráccal. Azt hitte az a csodás, kéjtől édes, bizsergő érzés, amit a fiúra gondolva érzett, soha véget nem ér. Ám akkor az öccse mindent elrontott.

Öcskös olyat tett, amit soha nem bírt volna elképzelni róla, de mégis megtörtént.
Az eset után nagyon dühös lett öccsére, legszívesebben ott helyben megfojtotta volna, de aztán hamar lecsillapodott. Tudta, hogy ha szüleik tudomást szereznének a történtekről, az mindkettőjük számára kínos lenne, így Anita megpróbálta elkerülni a szégyent, és egyezséget kötöttek: egyikük sem szól semmit arról, ami este történt.
Öcskös megígérte, hogy többé nem megy be kopogás nélkül, és még csak gondolatban sem csinál hasonlót nővérével, mint amit tett. Anita pedig szavát adta, hogy ha legközelebb ilyet tesz, előtte becsukja az ajtót.
Gondolataiból anyja magassarkújának kopogása zökkentette ki.
– Megyek dolgozni, Kicsim – lépett oda Anitahoz, és arcon puszilta lányát. – Sietek haza, ha van kedved, főzhetsz valami finomat addigra.
Mosolyogva az ajtóhoz ment, és kilépett a házból. Anita látta, ahogy anyja a kert végében parkoló autóhoz ment, közben odaintett a virágait ültető Margitnak – aki visszaköszönt, – majd beült az autóba és elhajtott.
Anita egyedül maradt a házban.

Öcskös már korán elment csavarogni a haverjaival, apja pedig még nem ért haza a munkából. Éjszakai őr volt, így késő este ment el, és csak másnap délelőtt ért haza. Ilyenkor általában mindig hulla fáradt volt, és késő délutánig aludt, míg felesége haza nem ért. Ezután, alig pár órán át szokott csak együtt lenni a család.
Anita befejezte az evést, és gyorsan elmosogatott. Házias lány volt, szívesen segített az otthoni munkában. Főzött, mosott, takarított, főleg így, a nyári szünet ideje alatt, mikor sok szabadideje akadt. Ráadásul most, hogy Csaba nincs itthon, más tennivalója nem is nagyon volt.
Anita gondolatai újra a szomszéd fiún kezdtek kalandozni. Bizsergő érzés terjedt szét hasa tájékán, és puncija nedvesedni kezdett.
– Óh, Csaba – sóhajtott egy nagyot, majd összepakolt a konyhában, és felment az emeletre a szobájába, hogy ott is rendet tegyen.
De nem tudott a takarításra koncentrálni, csak Csaba járt az eszében. Testét a meleg ellenére kirázta a hideg, ahogy ismét arra gondolt, hogy Csaba a karjaiba zárja.
Anita benyálazta a kezét, és benyúlt a bugyijába, hogy simogatni kezdje egyre nedvesebbé váló punciját. Finoman izgatta a csiklóját, körkörös mozdulatokkal simogatta, óvatosan csipkedte. Behunyta a szemeit, hogy lelki szemei előtt élesebben lássa Csaba arcát.
Térdig tolta nadrágját és bugyiját, hogy könnyebben hozzá férjen nemi szervéhez. Bal kezével melleit kezdte simogatni. Benyálazta ujjait, és kemény mellbimbóit izgatta. Jobbján lévő két ujjával pedig ujjazni kezdte lüktető, forró punciját.

Ismét érezte azt az egész testét átjáró, csodás kéjérzetet, amit este is érzett, egész addig, míg Öcskös meg nem zavarta. Ahogy öccse ismét az eszébe jutott, és rossz emlékeket hozott fel benne a múlt este miatt, hallotta, hogy a bejárati ajtó becsapódott.
Egy hosszú pillanatig mozdulatlanul állt, fülelt, hátha hall valamit, aztán gyorsan kihúzta puncijából az ujjait, és felhúzta letolt nadrágját. Megigazította magán a zöld pólóját, és elindult a földszintre.
A konyhában apjába futott. A magas, jó testfelépítésű, izmos, negyvenes évei elején járó férfi fáradt szemekkel, de a viszontlátás örömével nézett Anitara. Vastag bajsza alatt szája széles mosolyra húzódott, és széttárta kezeit, hogy megölelhesse a lányát.

Anita vidáman bújt apja karjai közé. Hosszú pillanatokig álltak így, egymást ölelve, aztán szétváltak, és puszival is köszöntek egymásnak.
– Kérsz enni valamit? – kérdezte Anita. Az apja nemet intett.
– Nagyon elfáradtam – válaszolt. – Most inkább alszom egyet, utána, ha anyád is hazajött, eszünk együtt.
– Rendben – bólintott mosolyogva Anita, majd még egy puszit nyomott apja enyhén borostás arcára, és visszament az emeletre, hogy tovább „takarítson”.
A szülei szobája a földszinten volt, így Anita remélte, apja nem fogja megzavarni semmiben, ha mégis felmászna hozzá valamiért, talán még időben meghallja, hogy jön fel a lépcsőn. Igaz, jutott eszébe, este Öcsköset sem hallotta, pedig ő igazán hangosan szokott közlekedni a házban. A biztonság kedvéért kulcsra zárta ajtaját.

Az ablakhoz lépett és kinézett rajta. Mrs. Raent pillantotta meg, aki még most is a kertjében a virágaival volt elfoglalva. Anita egy darabig mereven bámulta a nőt, ahogy dolgozik, így csak akkor vette észre a közeledő Mr. Blackwoodot, mikor a férfi már a nő mellett állt. Mrs. Raen széles vigyorral az arcán szökkent talpra, és vidáman üdvözölte a zömök, izmos, jólfésült, harminc év körüli, egyedülálló férfit.
Mr. Blackwood három éve költözött a környékre, és szinte azonnal belopta magát az itteni egyhangú életet élő fiatal vagy fiatalos nők szívébe, vagyis inkább ágyába. Hírhedt nőcsábász volt, és bár mindenki tudta róla, hogy hetente, ritkábban havonta váltott partnert, továbbra is széles női rajongókört tudhatott magáénak.
Anitanak fogalma sem volt, mi lehetett a férfi titka, hogy ennyi nőt tudott az ujjai köré csavarni, de tény, hogy nagyon jól ment neki a női fejek elcsavarása.

Anita végigkísérte szemével, ahogy az „újdonsült” pár kézen fogva bemegy Mrs. Raen házába, majd tekintette a szemközti, jelenleg üresen álló házra irányult.
Csabaék házára. Anita ismét mélyet sóhajtott, ahogy újra látni vélte a fiú arcát lelki szemei előtt, és ahogy lassan behunyta szemeit, keze végigsimítva felső testét újra a bugyijába csúszott. Elismerő mosollyal nyugtázta, hogy puncija ismét nedves, és alig várja, hogy az izzó vájatba dugja ujjait. Nem tétovázott, azonnal lejjebb tolta nadrágját, és finoman ujjazni kezdte magát. Lágyan az ajkába harapott, ahogy a kéj egyre inkább szétterjedt a testén. Puncija lüktetett az élvezettől, combjai bizseregtek, mintha valaki lúdtollal csiklandozná őket, lábai remegtek, ahogyan szinte egész teste is az átélt kéjtől, és a vágytól, hogy Csaba karjai közt érezze mindezt.
Egyre vadabbul és gyorsabban dugdosta ki-be ujjait a puncijába, közben másik kezével feszes melleit gyúrta, és simogatta, izgatta teste minden zugát. Nem zavarta, hogy az ablakban áll, szerencséjére senki sem járt arra, és nem vették észre.

Amint egyre közelebb ért a csúcshoz, ujjait próbálta egyre mélyebbre dugni, egyre intenzívebb ütemben, míg végül halk sikoly kíséretében, megfeszült testtel el nem élvezett.
Puncijából ekkor nagy mennyiségben folyt ki meleg puncinedve, beborította szinte az egész kézfejét, lefolyt a combjain, és lágyan csiklandozta, bizsergette bőrét.
Percekbe telt, mire Anita teljesen megnyugodott, és már nem zihálva vette a levegőt. Megtörölte izzadságtól nedves arcát, megigazította ruháját, és pólójával legyezve magát próbált felfrissülni.
Ekkor tekintete ismét Mrs. Rean házára terelődött. Furcsa gondolatok kezdtek kavarogni a fejében, olyanok, amikre azelőtt sosem gondolt.

Ám ez a nyár már eddig is teljesen más volt. Kezdett éretté válni, egyre inkább vágyott egy férfi ölelésére, nevezetesen Csabara, minden porcikájával szerette volna megízlelni a testiség férfi és nő közötti örömét. Már tudta, készen áll arra, hogy ha Csaba visszatér, a fiúval veszítse el a szüzességét, és remélte, ez kölcsönös vágy lesz.
De addig is tájékozódni akart, megtudni minél többet, hogy amint Csaba újra itt lesz, és végre egymás karjaiban kötnek ki, elég felkészült legyen, hogy mindketten csodás élményben részesüljenek majd.
Összehúzta szemöldökét, lágy mosolyra húzta száját, majd kiment a szobából, és a házból is. Körbe-körbe nézve, hogy nem e látja valaki, Mrs. Rean háza felé vette az irányt.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.