Bizarr gondolatok

Anyám elhívott bennünket magához pár napra. Megemlítette hogy a húgom is ott lesz és milyen régóta nem látták egymást a család tagjai. Nem tartottam kizártnak hogy tényleg hiányzunk neki, de inkább afelé hajlottam hogy Edinára kíváncsi, akivel már kicsit több mint fél éve voltunk együtt, de még sohasem mutattam be nekik. Dina azt mondta hogy felőle rendben van, úgyhogy vállat vontam és közöltem anyával hogy megyünk.
Az időjárás a kegyeibe fogadott minket és sok időt tölthettünk a szabadban. A barátnőm jól kijött a szüleimmel, de az idő jó részében természetesen az én oldalamon volt. Az egyik délután a kerti medence mellett üldögéltünk és iszogattunk, amikor Edina egy olyan megjegyzést tett amitől majdnem visszaköptem az italomat a poharamba.
-A húgodnak elég formás popsija van. -közölte.
Gyorsan körülnéztem, de szerencsére senki nem volt a közelben hogy meghallja. Apa a kerti sütőnél állt, anya valahol bent volt a házban, Anita pedig éppen akkor emelkedett a víz felszínére egy fejesugrás után. Dina valószínűleg az ugrás előtt vette szemügyre.
-Mi a fene…- sziszegtem.
Félrebillentette a fejét és azt a mosolyát vetette rám, amit idétlenkedéseikor szokott.
-Mi a baj? Tudod hogy igazam van.
A fejemet ráztam de ő nem hagyta magát meggyőzni.
-Ugye nem akarod nekem azt beadni hogy egyszer sem bámultad meg? -kérdezte.
-Jó, egyszer…talán kétszer…. de ő mégiscsak a testvérem. -adtam fel, remélve hogy ez kielégíti.
-Jól van, csak ugratlak! De azért még szeretsz ugye? -kérdezte kiskutyaszemeket meresztve rám.
Én drámaian sóhajtottam és azt feleltem:
-Persze hogy szeretlek…bár néha tényleg nem értem miért.
-Talán mert dögös vagyok és összeálltam veled.
-Igen…ez is lehet szempont.
Elmosolyodtam majd előrehajoltam a bocsánatkérő csókra. Utána visszadőltem a székben. Pár perccel később Anita kimászott a medencéből. Én sohasem értettem hogy miért jó csak néhány percet úszni és utána szünetet tartani, de ő élvezte. Korábbi tiltakozásom ellenére végignéztem a testét miközben törölközött. Végülis nem az én hibám hogy jól néz ki fürdőruhában. Megéreztem hogy Edina figyel. Odafordultam és mindentudó, hamiskás vigyorával találtam magam szemben.
-Most csak irigykedsz, amiért neked nincs ilyen húgod. -mondtam, majd hátra dőltem és becsuktam a szemem.
Nem számítottam folytatásra, ezért meglepett a válasza.
-Az igazat megvallva…igen. Nekem nem voltak testvéreim. Szerencsés vagy.
Őszintének hangzott amit mondott és ettől kicsit elbizonytalanodtam.
-Hát…nem mindig olyan nagy élmény… Nem úgy értem hogy utálnánk egymást Anitával, de néha azért voltak összezördüléseink. És igazi horror sztorikat hallottam másokról.
-Én mindig szerettem volna egy idősebb fiútestvért. Az egyik barátnőmnek volt egy bátyja. Azt hiszem ő volt az első nagy, titkos szerelmem. Kicsit talán fura egy idősebb-testvér figurába belezúgni, de mit lehet tenni? -mondta, majd folytatta:
-Szerinted Anita gondolt rád úgy valaha? Talán beszélgethetnék vele ifjúkori érzéseinkről.
Nem tartott sokáig hogy újra a cukkolásnál kössünk ki, de a társalgástól megmentett Anita, aki törölközővel a vállán hozzánk lépett.
-Miről társalogtok? -érdeklődött.
-Rokonságról. Edina szerint szerencsés vagy amiért van egy bátyád.
-Ahh…de még milyen jó egy ilyen bátyus… -mondta Anita évődve, majd megölelt és mellénk telepedett egy üres székre.
A fürdőruhája nedves foltot nyomott a pólómra, amitől mindketten kuncogtak. A póló nem zavart, de az ölelés annál inkább. A húgom keblei olyan kellemesek voltak amikor nekem nyomódtak, mintha bármilyen más lányéi lettek volna. Mentálisan pofon vágtam magam az elkalandozó gondolataim miatt.
Nagy megkönnyebbülésemre a lefekvés idejét minden további kínos évődés nélkül elértük. Edinával a régi szobámon osztoztunk, Anita a saját egykori szobáját kapta mellettünk. Amikor visszatértem a fürdőszobából, Edina hálóingben az ágyon ülve várt. A haját copfba fogta, amit szokatlan volt lefekvés előtt.
-Helló bátyus! -üdvözölt lelkesen.
-Őöö…mi van?
-Örülök hogy visszatértél! Annyira hiányzol amikor távol vagy! Nem bánod ha veled maradok egy kicsit? Alig van esélyünk többé kettesben lenni.
Gyorsan leesett hogy Edina most a húgomat alakítja..de mi az ördögöt akarhat? Eszembe jutott hogy említette az idősebb-fiútestvér fantáziáját és megborzongtam.
-A..aha… -krákogtam.
Elmosolyodott és arrébb mászott hogy helyet csináljon nekem. Az oldalára feküdt én pedig automatikusan mögé feküdtem és átkaroltam a derekát.
-Mmmm…olyan meleg vagy… bárcsak minden este így együtt aludhatnánk bátyus! -dorombolta.
A “bátyus” szót megnyomta, mintha biztosítani akarta volna hogy folytatom a játékot.
-Az biztos hogy szeretnéd, de azt hiszem ennél többet is akarsz. -mondtam.
-Ezt hogy érted? -kérdezte tettetett ártatlansággal.
-Alig felöltözve az ágyamba ugrasz…rossz lány vagy te hugica!
-Nem is!
-Valóban? Van egyáltalán rajtad bugyi a hálóinged alatt?….Nem felelsz ugye! Nézzem meg én?
Edina a fejét rázta, de nem próbált megállítani amikor a kezemet a hálóinge alá csúsztattam a lábára. Cirógatni kezdtem a combját ő pedig kicsit szétnyitotta a lábait.
-Ahogy sejtettem…rossz lány vagy!
-Sajnálom…de nem tehetek róla…. Ne mondd el apának, jó? -esdekelt.
Be kellett vallanom hogy ez az új játék felizgatott. Ha korábban sejtettem volna hogy Edina erre készül, talán délután jobban benne lettem volna.
-Ne aggódj…rossz kislány vagy, de az én rossz kislányom…nem engedem hogy bármi rossz történjen veled! -suttogtam a fülébe.
-Megígéred?
-Megígérem. Szeretem a hugicámat és mindig a gondját viselem.
Edina halkan megnyikkant és hozzám dörzsölte magát amikor végigsimítottam a punciján. Rendszerint rövidre szokta vágni a szőrzetét, de most teljesen csupasz volt. Nem tudom mikor szakított időt a leborotválásra, de nem is nagyon érdekelt. Csak élveztem a simaság érzését.
-Mmmm…olyan finom itt lent…olyan nedves…- mondtam és a szeméremajkai közé nyomtam az egyik ujjamat.
-Tetszik? Nem voltam benne biztos hogy tetszeni fog…
-Imádom! És csak az enyém, ugye?
-Igen…- sziszegte ahogy becsúsztattam egy másik ujjamat is.
-A tied amikor csak akarod. Senki más nem…. oooohhhh…-folytatta, majd elhalt a hangja amikor a hüvelykujjam a csiklójára talált.
Nem telt sok időbe és megéreztem izmai ismerős megfeszülését amikor elélvezett a simogatásomtól és az ujjazásomtól. Amikor sóhajai elhalkultak és elernyedt, óvatosan elhúztam a kezem a puncijáról. Ám mielőtt messzire juthatott volna, megragadta és a szájához vonta.
-Összekentelek bátyus..de ne aggódj! Megtisztítalak.- mondta.
Először külön-külön nyalta végig az ujjaimat, majd mindkettőt a szájába vette. Szorosan hozzányomtam magam miközben saját nedveit szopogatta le rólam.
-Na most ki a rossz? -kérdezte Dina kuncogva, miután elengedte a kezemet.
Nem volt kétségem hogy a fenekének feszülő farkamra utal.
-Ne aggódj…a hugicád ott is gondoskodik rólad…- folytatta.
Lehúzta az alsónadrágomat és gyerekesen csodálkozva levegő után kapott a látványtól. Megmarkolt és kaján tekintettel rám nézve azt mondta:
-Olyan nagy…nem is tudom hogy be fog-e férni a számba!
Tapasztalatból már tudtam hogy be fog, de a játék kedvéért nem szóltam semmit. Dina ügyetlenkedve kezdett hozzá. Fel-le húzta az előbőrt, apró nyalásokat ejtett a nyelve hegyével. Végül felfogtam hogy nem szándékozik rendes szopásban részesíteni.
-Mi a baj kicsim? Tudok egy helyet ahová könnyebben beférne! -mondtam.
Dina nagyra nyílt szemmel felült.
-Azt nem szabad….az… -mondta izgatottan.
-Az helytelen? Tilos? Tudom. De te az én rossz kislányom vagy nemde?
Boldogan elmosolyodott majd ajkába harapva fölém helyezkedett. A puncija olyan közel volt a farkamhoz hogy szinte éreztem a belőle áradó hőt. Küzdenem kellett a sürgető vággyal hogy magamra rántsam.
-Biztosan nem lesz rossz? -kérdezte idegesen.
-Biztosan! Szeretlek és kívánlak! Ez a mi kis titkunk lesz.
Edina félrenézett egy pillanatra és azt hiszem igaziból elpirult egy másodpercre.
-Rendben….a kedvedért megteszem bátyus….amit csak akarsz… -suttogta.
Felhúzta a hálóingét a derekára, így akadálytalanul láthattam ahogy eltűnök benne. Sokszor voltam már benne, de volt egy olyan érzésem hogy ezúttal rövidebb lesz a dolog a szokásosnál. Ezúttal már nem tett úgy mintha bármi problémája lenne és merev hímtagom hamarosan eltűnt a hüvelyében. Előre dőlve megtámaszkodott az oldalam mellett az ágyon és ringatózni kezdett. A vad pillantásából láttam hogy már nem játszik többé.
-Mindjárt elmegyek! -suttogtam miközben megsimogattam a fenekét és a combját.
Tudomásulvételként bólintott, de nem mondott semmit. Pár pillanattal később már lövellt is a spermám a puncijába.
Miután lemászott rólam és elfeküdt mellettem, megkérdezte:
-Milyen volt, bátyus?
-Nagyon jó….nagyon-nagyon jó…
Átkaroltam és megpusziltam a feje tetejét, majd kényelmesen elhelyezkedtünk.
-Ez izgató volt! -suttogta kis idő után, megtörve a csendet.
-Szerintem is! Remélem Anita nem hallotta! -értettem vele egyet.
-Most viccelsz? Talán másfél méterre lehet egy vékony válaszfal mögött. Mindent hallott.
Tudtam hogy megint csak ugrat, de ugyanakkor kicsit aggódtam is, hátha igaza van.
Anita reggelinél rám vetett fura pillantásból és csendességéből kezdtem sejteni hogy a húgom tényleg többet hallott meg este mint szerettem volna. Emlékeztettem magam arra, hogy talán csak képzelem a dolgot és a legjobb úgy tenni mintha semmi sem történt volna. Edinát persze cseppet sem zavarta annak lehetősége hogy meghallottak bennünket. Persze, végülis nem az ő húgáról volt szó. Kifejezetten örültem hogy hű maradt beszédes önmagához és anyával kellemesen eltársalogtak.
Reggeli után kiültem a hátsó udvarba összeszedni a gondolataimat. Arra jutottam hogy nem vészes az előző esti fantáziálásunk Edinával. Korábban sohasem gondoltam ilyesmire és most is csak egy képzelgés volt, ami senkinek sem ártott. Jó, talán egy kicsit beteges, de tényleg izgató volt. Anita talán nem is tudja mit műveltünk.
-Mit csinálsz? -hallottam Edina hangját.
-Semmit. Csak gondolkodok.
-A tegnap estén? Nekem is az jár a fejemben.-dorombolta.
-Nem úgy…. és egyébként is ennyit arról hogy mindig a férfiak agya jár a szexen.
-Ha már szóba hoztad a szexet…Édesanyád bement a városba, apád pedig már korábban elment dolgozni…. -mondta Dina és megmarkolta az ágyékomat a nadrágomon keresztül.
Gyorsan elrántottam a kezét. Nem kerülte el a figyelmemet hogy elfelejtette megemlíteni a húgomat.
-És Anita? -kérdeztem.
-Ohh…nem tudom…gondolom valahol bent van… Ugyan már! Nem olyan nagy dolog! Tegnap este már úgyis végighallgathatta ahogy dugunk.
-Ez nem biztos!
-Kéhhhlekkk bááátyus…újra meg akarom próbálni a számmal! Azt hiszem ezúttal jobban menne!
A kislányos hang meglepően jól sikerült és egyébként sem tudtam nagyon neki ellenállni. Az összeomló ellenállásomat látva Edina elém térdelt és kiszabadította lassan egyre merevebbé váló hímtagomat a nadrágomból. Masszírozta egy darabig, majd amikor teljes méretűre duzzadt, az ajkai közé vette. Felnyögtem majd székemben hátradőlve néztem. A rajtakapástól való félelmem helyét fokozatosan a kéj érzete vette át. Edina istenien tudott szopni ha akart és most akart.
A korábbi félelmem azonban megalapozottnak bizonyult. A szemem sarkából mozgást vettem észre. A ház felé kaptam a tekintetemet és megláttam a maga mögött ajtót becsukó Anitát. A húgom nyilvánvalóan nem fogta fel elsőre hogy mi történik, mert pár lépést tett felénk mielőtt megtorpant volna. Dina megérezte a feszültségemet és felnézett hogy lássa mi történt.
-Ohh…helló Anita! -mondta vidáman, mielőtt visszahajolva folytatta volna a szopásomat.
Kezdtem megérteni hogy mit érezhet az őz amikor reflektorfénybe kerül. Tudja hogy valami történik, de nem biztos abban hogy mi és abban sem hogy hogyan kellene reagálnia. Anita kíváncsian nézett, és pár tétova lépést tett mielőtt egy pillanatra összeakadt a tekintetünk. Amikor én szótlan maradtam, vállat vont és leült egy kerti székre. Felhúzta a lábait és állát a térdének támasztva nézett bennünket.
Edina egész idő alatt kitartóan dolgozott rajtam. Anita jelenléte ellenére a szája elérte a kívánt hatást és csak másodpercekre voltam az elélvezéstől. Kötelességtudóan lenyelte a várakozó nyelvére fröccsenő spermámat, majd elégedett mosollyal felállt.
-Mind lement! -jelentette be vidáman.
Gyors csókot váltottunk, majd bement a házba egyedül hagyva minket Anitával. Kicsit késve, de eszembe jutott hogy visszatuszkoljam a nadrágomba a hímvesszőmet. Közben nem mertem a húgomra nézni.
-Én…bocsánat… -motyogtam végül.
-Ugyan…visszamehettem volna. Azonkívül van egy olyan gyanúm hogy a csinos barátnőd rángatott ebbe bele és nem fordítva történt. -felelte Anita.
Hangja közömbösségét hallva megkockáztattam egy rá vetett pillantást. Nem tűnt nyugtalannak.
-Azt hiszem én sem vagyok ártatlan áldozat…tudom hogy nem lett volna szabad néznem, de amikor megláttalak benneteket, ahogy …csináljátok… -mondta a húgom, majd vállat vonva folytatta:
-De legalább nem én vagyok az egyetlen problémás.
Ekkor vált biztossá hogy hallott bennünket Edinával. Majdhogynem csalódást éreztem a nemtörődömsége láttán. Mennyit aggódtam reggel… Másrészt ez azért jobb volt mintha kiborult volna.
-Nem bánod? -kérdeztem, hogy biztos legyek benne.
-Nem igazán… Hazudnék ha azt mondanám hogy az évek folyamán nem volt egy-két húzósabb fantáziálásom. Bár azt meg kell jegyeznem hogy igyekszem nálatok diszkrétebb lenni. -mondta kaján vigyorral.
-Jó…értem… nem mintha ez az egész….tervezett lett volna…- mondtam karjaimat lengetve.
-Tudom…csak ugratlak. Ha ettől jobban érzed magad, akkor elmondom hogy tegnap este maszturbáltam miközben hallgattalak titeket. Szóval egyáltalán nem vagytok egyedül.
Ezzel felállt és magamra hagyott. A megnyugtatásnak szánt vallomása inkább csak növelte a zavaromat.
A nap folyamán igyekeztem egyedül maradni, bár tisztában voltam a lányok egymással hagyásának veszélyeivel. A gondolataim elkerülhetetlenül erotikus töltetűek voltak. Edina a copfba fogott hajával és azzal az ártatlan arckifejezésével miközben úgy tett mintha a kishúgom lenne…Néha azonban Anita jelent meg a helyén és ahogy telt a nap, egyre nehezebb volt ahúgom képét kiverni a fejemből. Azzal nyugtattam magam, hogy láthatóan semmi nem változott a testvérem és köztem. A fantáziálások pedig a fejemben maradnak. Még ha néha gondolunk is egymásra, ez nem jelenti azt hogy ennél tovább lépünk. Továbbra is testvérek maradunk..akik egy kicsit furák, de ennyi az egész.
Ez egészen estig sikeres volt. A lányok viszont mást terveztek. Éppen ágyba feküdni készültem, amikor Edina belépett a szobába a sarkában Anitával. Közel egyforma szoknya és rózsaszín póló volt rajtuk, a hajukat pedig mindketten copfba fogták.
-Hogy s mint? -üdvözölt Edina vidáman.
-Umm…jól.. -feleltem lassan.
A fejemben vészjelző szirénák szóltak és kétségbeesetten kerestem egy indokot amivel gyorsan elhagyhatom a szobát.
-Az jó, mert Anitával támadt egy ötletünk amihez szükség van rád. Arra gondoltunk hogy nem fair hogy tegnap este hallgatnia kellett bennünket, de nem láthatott.
-Mi? -kérdeztem idétlenül.
Edina csak várakozóan nézett rám, tudva hogy nagyon is értem miről van szó.
-Dina…ez…mi…nem lehet… -az ellenérvelés nem igazán ment, ezért a húgomhoz fordultam:
-Anita…mit csináltok?
-Mondtam hogy kicsit fura vagyok, nem?- kérdezte a húgom vállat vonva.
-Igen, de…
Edina közbevágott:
-Gyerünk már te nagy csecsemő! Csak nézni fog! Nem a világ vége. Ígérem hogy nem fogod megbánni!
Ellenálltam a késztetésnek hogy megkérdezzem hogyan kíván erről gondoskodni, de nem számított. Válaszomra nem várva Edina megfogta Anita kezét és gyengéden közelebb húzta magához. A két lány közt egy pillanatig néma kommunikáció zajlott, majd Edina lassan előrehajolt csókra. Az első csak egy puszi volt, az ajkaik éppen csak összeértek mielőtt szétváltak volna. Ezt azonban azonnal követte egy igazi, hosszú csók. A húgom és a barátnőm előttem csókolózott én pedig nem voltam másra képes csak bámulni mint egy idióta. Nyilvánvaló volt hogy csak a kedvemért csinálják, de így is működött. Az azonos öltözetükkel elmehettek volna igazi testvéreknek. Végül abbahagyták a csókot és felém fordultak. Kicsit lihegtek, de elégedettek voltak magukkal. Nem kellett lenéznem hogy tudjam: az alsónadrágom eleje olyan mint egy sátor. A lányok figyelmét sem kerülte el ez a tény.
-Még mindig nem hiszem el.. -motyogtam.
-Nem érdekes. És még ennél is jobb lesz. -söpörte el tétovázásomat lelkesen Edina.
Anitára nézett és bólintott majd mögém került és hátulról átkarolta a derekamat. Anita most legalább egy kicsit idegesnek tűnt. Tétovázva megfogta a szoknyáját, majd elhatározva magát egyetlen sima mozdulattal letolta magáról. Kicsit billegve állt ott bugyiban és pólóban.
-Szép, ugye? -suttogta Edina a fülembe.
Becsuktam a szemem és bólintottam. Nem mertem a húgomra nézni. Amikor újra kinyitottam a szemem, Anita még mindig ugyanabban a pózban volt, de az ajkán kis mosoly játszott, mintha a helyeslésemet várná. Edina pár másodperc bámulást engedélyezett számomra, majd hanyatt fektetett az ágyon. A mennyezetet bámultam hálásan miközben lehúzta az alsónadrágomat, mert így nem kellett látnom Anita reakcióját a merev hímvesszőmre. Miután velem végzett, Dina minden tétovázás nélkül ledobta magáról a ruháját. Neki könnyű volt…nem nézte rokona. A vetkőzés után nekiesett az ágyékomnak. Vadul nyalt és szopott. Nem volt kétséges hogy részben a húgomnak is műsort adott. Bátorságomat összeszedve elfordítottam a fejemet. Anita a fal melletti fotelben ült. Az egyetlen ülőhelyen az ágyat leszámítva. A keze a bugyijába csúszott én pedig őrülten vágytam arra hogy azt is vegye le magáról.
-Látod? Mondtam hogy nem lesz olyan rossz. -mondta Edina és elkezdett fölém helyezkedni.
Nem volt rossz, az igaz….beteges volt, de kellemes. Dina rám ereszkedett és újra gyönyörködhettem simaságában. Jól állt neki, talán meg kellene tartani ezt a szokást. Anita hangja zihálóvá vált és keze vadul járt a bugyijában. Edina követte a tekintetemet és elmosolyodva azt mondta:
-Azt hiszem tetszik neki.
-Mmmm…hm -értettem egyet vele máshol járva.
A maszturbáló húgom látványa és a farkamon lovagló barátnőm érzése kezdett túl sok lenni.
-Elélvezek….-suttogtam.
-Mmmm…helyes…élvezz belém, hogy a húgod is láthassa! -nyögte Dina.
Nem figyeltem rá annyira hogy biztos legyek benne, de azt hiszem Anita nagyjából akkor élvezett el amikor én. Miközben utolsó löketeimet ürítettem Edina hüvelyébe, láttam hogy a testvérem elégedett arckifejezéssel dől hátra a fotelben. Dina még nem ment el, ezért gyorsan lefordult rólam és simogatni és ujjazni kezdte magát. Őt nézve észre sem vettem hogy Anita megindul, amíg meg nem éreztem az ágy matracának lenyomódását.
-Mit csinálsz? -kérdeztem a húgomtól.
-Lefekszek aludni.
A húgom összegömbölyödött mellettem. Láthatóan nem volt szándékában visszatérni a saját ágyába. Más körülmények közt elképesztően zavarban lettünk volna meztelenül egy közös ágyban, de azok után ami történt, már igazán semmiség volt. Végül Edina is elélvezett és előrelátóan lekapcsolta a villanyt mielőtt ő is mellém feküdt volna. A szuszogásukból ítélve mindketten könnyen elaludtak, én azonban sokáig ébren maradtam. Egyrészt élveztem hogy két lány van mellettem az ágyban, másrészt azon töprengtem hogy hogyan alakul kapcsolatunk a továbbiakban a testvéremmel.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.