Kriszta, Csaba és Niki – Elcserélt párok

A szerszámaimat pakoltam a teherautó hátuljába, amikor Csaba odalépett.
– Van kedved egy sörhöz? -kérdezte.
– Haza kell mennem, már kicsit késő van. -válaszoltam.
-Feleségek… Kapsz a szemed alá?
– Nem.. egy ideje külön vagyunk.
– Bocs! Nem tudtam. Ez szívás! Ne is mesélj, ismerem a helyzetet. Ember, hat hónapja nem feküdtem le senkivel! A lányom barátnői kezdenek már nagyon kívánatosnak tűnni.
Nikoletta-t, a lányát jól ismertem. Kriszta lányom évek óta a barátnője volt. Magas volt, karcsú, kék szemekkel, formás mellekkel és feszes popsival. Sok időt töltött nálunk és többször is utána fordultam.
-Megértelek. Nekem körülbelül öt hónapja nem jött össze. Kriszta az év nagy részében velem van és amúgy sem jön ki az anyjával… – válaszoltam nevetve.
–Ne vedd tiszteletlenségnek, de szerintem a lányod modell lehetne! Nagyon jól néz ki! -mondta Csaba.
A lányom valóban feltűnő volt. Gyorsan felnőtt és amikor betöltötte a tizennyolcat, teljesen örökölte anyja nagy melleit, lapos hasát és kis fenekét. Meg az én vörös hajamat.
-Kicsit fiú-őrült. Néhányszor rajtakaptam a haverjaival a szobájában, óvszerrel a táskájában. – mondtam vidáman.
-Igen… az enyém is az. Elérik a tizennyolcat és azt hiszik, hogy mindenkivel le kell feküdniük, akivel csak együtt járnak. – mondta Csaba a fejét csóválva.
A lányommal jó volt a kapcsolatunk és tudtam hogy Kriszta egy ideje szexuálisan aktív. Nemrégiben kezdett randevúzni néhány idősebb egyetemista sráccal.
– Nikoletta említett téged a minap, amikor átjöttetek a többiekkel játszani egy kicsit. Azt mondta hogy egy apához képest nagyon dögös vagy. – folytatta Csaba, most már komolyabban.
-Tényleg? Húú… Talán véletlen egybeesés, de Kriszta is valami ilyesmit mondott rólad. Másnap, amikor segítettél a terasz felújításában. Idézem: „Csaba haverod izgató idősebb csávót.” Emlékszem hogy kicsit féltékeny is voltam, és reméltem hogy akad egy tizenkilenc éves, aki ezt mondja rólam is.
– Hát úgy látszik akad. Nézd, Nikoletta már majdnem tizenkilenc éves és nem igazán érdekel, hogy kivel szexel, de azért szeretném, ha valaki olyan lenne, akit ismerek, nem pedig valami dilis csávó.
-Én is így érzek. Talán össze kéne jönnünk velük egy lánycsere keretében! – mondtam nevetve.
-Haver, én benne vagyok! Ha nem bánod, hogy még egyszer mondom hogy a lányod kibaszottul csodálatos. Habozás nélkül szó szerint benne lennék! – felelte Csaba szintén nevetve.
–Bárcsak komolyan gondolnád… – mondtam és elhalkultam.
– Komolyan mondom, ha te is komolyan beszélsz! Figyelj csak… Nikoletta egy hétig velem lesz az új házban. A hét végén mindkettőtöket áthívlak lazulni a medencénél. Hozd Kriszta-t és lássuk, mi történik! Tudom hogy a lányom rajong érted.
-Őszintén szólva, ő is elképesztően szép nő.
-Kriszta-lal barátnők, amúgy is mindig együtt vannak, úgyhogy próbáljuk ki!
–Rendben! Csináljuk! -egyeztem bele.
Rosszul kellett volna éreznem magam, amiért belementem hogy egy negyvenkét éves férfi megpróbálja megbaszni a lányomat, de csak az ő lányára tudtam gondolni és a kemény, kerek, softball méretű melleire. Emellett fogalmam sem volt, hogy Kriszta-nak melyik egyetemista lesz a következő, és nem igazán volt gondom azzal, hogy összejön valakivel, akit jól ismertem.
Miután kitűztük a dátumot, lazán megemlítettem a meghívást Krisztanak.
– Nikoletta és én úgyis ott akartunk pihenni a medencénél. Ti grillezhettek és készíthettek nekünk ételt, miközben mi nézzük. – mondta nevetve.
– Azt hiszem, Csaba szerelmes beléd. -ugrattam.
-Kétlem. Biztos vagyok benne hogy mostanra összejött már valakivel!
-Nem jött össze. Elmesélte, hogy szerinte milyen csodálatosan néztél ki, amikor utoljára itt járt és látott.
-Igazán? És ez téged nem zavar? – kérdezte Kriszta és keresztbe fonta a karjait.
-Majdnem tizenkilenc éves vagy édesem. Felnőtt. Azt csinálsz, amit akarsz! – mondtam
–Egy kicsit idős hozzám.
-Tudom hogy kedveled őt. Ne tégy úgy, mintha nem így lenne! Rendes fickó és csodál téged.
-Na majd meglátjuk… Amúgy szép feneke van…
Eljött a nap és minden jól ment: sok étel és ital fogyott. Csaba új háza nagyon klassz volt. Építőipari vállalkozóként mindketten sok embert ismertünk a szakmában és ez meglátszott a házon is. Nagy medence, pezsgőfürdő és hatalmas terasz. A belső térben több hálószoba, egy szauna és minden fürdőszobában egy nagy, kőből készült zuhanykabin.
A nap aranyló fénnyel már lemenőben volt. Grilleztünk, ittunk, úsztunk és most a nap végén pihentünk. Kriszta fehér bikinit viselt, ami kiemelte az íveit … különösen a nagy melleit. A mellbimbói jól láthatóak voltak az anyagon keresztül, akár nedvesen, akár szárazon. Nikoletta a nyugágyam végén ült, én pedig mögötte helyezkedtem el és aloe-t kentem a hátára.
-Remélem nem égek le! – mondta.
Kioldottam a bikinije zsinórját, hogy a gélt a hátára tudjam dörzsölni ő pedig egyik kezével a haját tartotta, a másikkal a felsőjét.
Amikor a lányomra néztem, vette a jelzésemet és ugyanezt tette. A nyugágy végében ült, Csaba hosszú barna lábaival mindkét oldalán és hosszú vörös haját egyik kezével feltartotta.
A barátom nagy kezei aloe géllel dörzsölték a lányom hátát és karját. Kriszta előrehajtott a fejét és azt búgta:
– Mmm, ez olyan jó érzés!
Csaba tovább masszírozta a gélt a lány sápadt bőrébe. Nagyon közel ült Krisztahoz, szorosan a fenekéhez nyomódva.
-Kezd egy kicsit hűvös lenni. Mi lenne, ha utántöltenénk az italainkat és beülnénk a pezsgőfürdőbe? -vetettem fel.
-Támogatom! – mondta Kriszta.
Felállt és talpra rángatta Csabat. A barátom fölé tornyosult, ahogy mellette állt.
-Jól hangzik! – mondta Nikoletta.
– Még egy rumos kólát? – kérdeztem tőle, miközben az asztalhoz léptem.
-Igen, kérek!
–Legyen kettő! A jacuzziban pedig a fürdőruha fakultatív. -tette hozzá Kriszta kuncogva.
-Fakultatív? – ismételte Csaba.
– Ez a szabály. – mondta a lányom a nagy kád mellett állva.
Leakasztotta és hagyta leesni a bikinifelsőját, majd kilépett az alsó részből. Nagy mellei imbolyogtak miközben belépett a gőzölgő vízbe.
-A szabály az szabály! – mondta Nikoletta és ledobta a bikinijét egy közeli székre.
Néztem tökéletes kis fenekét a gőzön keresztül, ahogy ő is belépett a kádba.
-A szabály az szabály! – mondtam Csaba-nak.
Mindketten letoltuk a fürdőnadrágunkat és azokat is a székre dobtuk. Mindketten soványak voltunk, bár jóval negyven év felett jártunk. Az építési munkák miatt izmosak és barnák maradtunk.
Összefutottam már meztelenül Csaba-nal különféle öltözőkben, de most ahogy bemászott a forró vízbe, láttam hogy a farka félig merev, hosszú és karcsú. Az én vastag, de petyhüdt farkamat szabadon érte a szellő, ahogy a kádhoz sétáltam. Nikoletta tekintete kövér péniszemről a szememre siklott, majd vissza, ahogy a vízbe süllyedtem. A lányom már közel ült Csaba-hoz, egyik kezét a barátom nyakára téve. A buborékokon keresztül láttam, hogy Csaba keze a combján nyugszik. Nikoletta mosolyogva helyezkedett mellém. Egyik kezét a nyakamba tette, a másik pedig a combomon siklott végig. Kuncogva puszit nyomott arcomra.
Csabara pillantottam, ő pedig rám kacsintott.
A lánya felé fordultam és magamhoz húztam egy igazi csókra. A nyelve a számba csúszott, és keze megmarkolta az akkorra már kemény farkamat. A tenyeremet az egyik feszes mellére téve éreztem hogy a mellbimbója megduzzad. A szemem sarkából láttam, hogy Csaba Kriszta-lal csókolózik. Egyik kezével a lányom vörös hajában volt, a másikkal pedig az egyik nagy, világos keblét tartotta. Kriszta keze a barátom lábai között volt elfoglalva.
-Azta.. – mondta halkan és elismerően Nikoletta és lassan simogatta a hímtagomat, miközben a víz pezsgett körülöttünk.
Gyengéden simogattam a kerek melleit és tovább csókolóztunk.
– Kezd melegem lenni! – mondta Kriszta néhány pillanat múlva.
Felemelkedett és leült a kád szélére. Víz folyt le a nagy melleiről, miközben mindkét karját a feje fölé emelte hogy hátrasimítsa a haját. Csaba is felállt és a két kezét a lányom csípőjére téve a lábai közé helyezkedett.
-Nekem is!
Nikoletta is felemelkedett a vízből, hogy kiüljön a kád szélére. A punciját simára borotválta, vékony szeméremajkai alig emelkedtek ki és csak egy rés látszott a comgjai között.
– Azt hiszem, csatlakozom hozzád! – mondtam és a lába közé álltam.
-Ez tetszik. – mondta és miután átkarolta a nyakam, a fülembe súgta:
–És a farkad is tetszik!
Két kézzel fogta meg ágaskodó férfiasságomat miközben csókolóztunk. Csaba még mindig Kriszta előtt állt, az egyik rózsaszín mellbimbóval a szájában. Néztem ahogy szopja, egyik kezével kissé felemelve a telt keblet.
Nikoletta lábai között álltam és csókoltam a barátom lányát, miközben ő az egyik kezével továbbra is a farkamat verte, a másikkal pedig végigsimított a punciján. Visszacsúszott a víz alatti műanyag ülésre és a szája egy vonalba került a vastag, kemény péniszemmel. Odanézve láttam hogy a lányom is a vízben ül és Csaba-t szopja. Nikoletta nyelve néhányszor körbefutott a makkom körül, mielőtt a szájába csúsztatta volna. Azután a vastag törzs többi része következett és a lány annyit nyelt kemény farkamból, amennyit csak tudott.
Egy hosszú pillanatig csak a bugyborékoló víz hangja hallatszott a kádban. Egy külső megfigyelő két szikár, idősebb férfit látott volna hátradőlni egy nagy pezsgőfürdő peremének. A gőzön keresztül esetleg kivehetett egy világos bőrű vörös hajú lányt, aki az egyik férfi hosszú, karcsú farkát ápolta, és egy vékony barna lányt, aki kezében tartja a másik férfi péniszét és felnézve rá úgy nyalogatta, mint egy fagylaltot.
–Folytassuk inkább ezt bent hölgyeim! – jelentette be Csaba.
Kisegítettük a lányokat a kádból, felkaptuk a törölközőinket, a fürdőruháinkat és az italainkat, majd elindultunk a házba. Nikoletta megfogta a kezem ahogy követett befelé.
Kicsit meglepődtem azon, hogy a dolgok ilyen gyorsan haladtak. Nikoletta elővette a farkamat, egyik kezét a hasamra tette, a másikkal pedig a megmarkolta a tövét és finoman szopta a végét. A jobb kezem a feszes kis mellét szorította egyikről a másikra váltva. Bikinifelsője a földön hevert.
Csaba meztelenül ült a nagy fotelben. A lányom a lábai között térdelt és feje fel-le billegett a hosszú, kemény farkán. A barátom időnként előrehajolt, hogy megcsókolja. A csókok közben Kriszta kis kezei tovább simogatták a hosszú hímvesszőt.
Álomszerűnek tűnt az egész, de ez a valóság volt. A lányom a szoba túloldalán szexelt a negyvenhárom éves barátommal, én pedig néztem. Pontosabban nemcsak passzív szemlélődő voltam, mert az alig tizenkilenc éves lánya éppen szopott.
Nikoletta minden tőle telhetőt megtett, hogy újra a szájába vegye az egészet.
-A fenébe..! – zihált, amikor elengedett hogy levegőt kapjon.
Egy hosszú, nyállal kevert előváladék-szál nyúlt a szájától a makkomig.
–Szeretem a farkad! – mondta, miközben megmarkolta és fel-le mozgatta a kezét.
Hátradőltem és hagytam, hogy a szájával tovább dugja a farkam. Ahogy szopott, láttam hogy az egyik keze a lábai között van és a punciját tapogatja.
Kriszta a lábait széttárva felült magas, szikár barátomra. Egyik kezével hátranyúlt, hogy hosszú hímtagját a puncijába vezesse. Néztem, ahogy a végét a pinája réséhez dörzsölte, majd a lyukba csúsztatta. A lányom leereszkedett és Csaba farkának teljes hossza eltűnt a hüvelyében. Hallottam Kriszta kéjes felnyögését.
Felfektettem Alyssát a kanapéra és széttártam a lábait, hogy nyalhassam a kis punciját. A szeméremajkai kicsik és rózsaszínek voltak és nedvesen csillogtak önmaga ujjazásától. Mindkét kezét a melleire tette és megsimogatta a mellbimbóit. Elkezdtem nyalogatni a csiklóját, ő pedig becsukta a szemét és hátrahajtotta a fejét.
-Ohhh, úúú… Igen igen … -mormolta.
Elvesztem a fiatal puncijában. A nyelvemet beledugtam amennyire csak tudtam.
Több éves nyalási tapasztalatom volt, úgyhogy a nyelvem hegyével könnyedén vittem élvezetes útra.
-Ohhhh basszus! Ez olyan jól esik! -nyöszörögte.
Végül a csiklójára koncentráltam: kiszabadítottam a redőjéből és addig pöcköltem, amíg Nikoletta meg nem remegett az orgazmustól.
-Óóóóóóóóóóóóó….
Egész teste megfeszült és remegve szorosan összezárta a lábait.
A karjaimba vettem és öleltem, amíg le nem nyugodott. Néhány apró remegés járta át, miközben csókolóztunk.
– Élvezted? -kérdeztem
-Igen… igen! Ez hihetetlen volt! – motyogta.
Amikor felkeltem, láttam, hogy Kriszta négykézláb áll a nagy széken, Csaba pedig mögötte helyezkedett el és lendületesen dugta. A barátom kezei a lányom csípőjéről a himbálózó melleire csúsztak és közben egyetlen lökést sem hagyott ki.
Visszafordítottam figyelmemet Csaba alattam lévő lányára. A nyalása és az élvezésének látványa után a farkam hihetetlenül kemény volt. Letérdeltem Nikoletta combjai közé. A hímvesszőm végét a szeméremajkai között mozgatva összekevertem az előváladékomat az ő nedvével.
– Jó érzés?
– Mm-hmm. – válaszolta és figyelte ahogy a farkam vége a puncija bejáratánál mozog.
– Tessék, csináld te! – mondtam.
Megfogtam a kezét és a vaskos hímtagomra tettem. Ahogy a kis keze erősen megmarkolta, átlátszó előnedv áradt ki a hegyéből. Nikoletta a síkos folyadékkal bekente a szeméremajkait.
– Tedd be! -utasítottam.
Rajta volt a sor, hogy izgasson engem.
– Meg akarsz dugni? Szeretnéd ezt a nagy dorongot a kis puncimban? – kérdezte és kék szeme az enyémbe nézett.
– Igen…. És te is akarod!
– Igaz… Már hosszú ideje….
Elmosolyodott és hüvelyébe húzta a férfiasságomat. Csípőm enyhe mozdulatával betoltam a többi részt. Nikoletta háta megfeszült és a szája kinyílt miközben lassan, módszeresen dugtam. Az egyik nagy kezemmel megfogtam az egyik mellét, míg a másikkal az egyik lábát hátrafogva kicsit szélesebbre nyitottam a punciját. Ő lenyúlt a csiklójához és elkezdte dörzsölni, miközben figyelte ahogy a péniszem jár benne. Egyszer csak kapkodni kezdte a levegőt és megremegett. A teste megfeszült és éreztem ahogy a puncija rángatózik, miközben elélvez.
A farkamat benne tartva néztem a karcsú lány remegését, amíg az orgazmusa alább nem hagyott. Kicsúsztam a farkamat Nikoletta nedves puncijából és a másik párra néztem.
Csaba és Kriszta leköltöztek a padlóra. Nikoletta felült, majd felkelt a kanapéról hogy csatlakozzon hozzájuk. Megfogta a kezem és magával húzott. Letérdelt a lányom mellé.
Kriszta a hátán feküdt, a barátommal a lábai között, aki lassan és kitartóan baszta.
Néztem, ahogy Nikoletta átlendíti a lábát Kriszta fölött és Csaba felé fordulva az arcára ereszti a punciját. A lányom megfogta a barátnője combjait és nyalni kezdte. Nikoletta közben két kezét apja széles vállaira tette és mozgatta a fenekét. Egy pillanatig figyeltem őket, majd úgy döntöttem hogy csatlakozok.
Nikoletta mögé helyezkedtem és finoman előre nyomtam. A farkam végét a punci ajkára tettem, majd teljes hosszában becsúsztattam. A lányom jól láthatta ahogy a hímtagom belehatol a legjobb barátnője puncijába, míg a lábait szétnyitva tartó idősebb férfi tovább dugta.
Egy kis idő után Csaba kihúzta magát Kriszta-ból és a lánya felé nyújtotta a farkát. Nikoletta engedelmesen a szájába vette és egy kicsit szopta. Csaba ezután megint visszadugta a lányomba hosszú, vékony hímtagját. Néztem, ahogy a lányom könyörgött neki, hogy ne hagyja abba. Nikoletta leszállt Kriszta-ról és a hátára feküdt mellette hívogatóan széttárva a lábait. Visszacsúsztattam magam belé és tovább dugtam. A bokáinál fogva hátratartottam a lábát és néztem ahogy a dákóm ki-be csúszik a kis rózsaszín puncijában. Láttam a barátom szikár, cserzett testét a lányom lábai között. Kriszta nagy mellei szétterültek és rázkódtak. Egyre közelebb kerültem az orgazmusomhoz. Éreztem hogy forró hullám ébred bennem és a testem megfeszül. Heves görcssorozattal élveztem az alattam lévő fiatal lányba. Felnyögtem, ahogy a golyóim kiürültek a kék szemű szépségbe. Hallottam Csaba kiáltását:
–Elélvezek!
Belenyomta a farkát a lányom puncijába és ott tartotta. Kriszta felemelkedett és a szájába vette az egyik mellbimbót, amitől a Csaba felnyögött és belelőtte a spermáját.
A saját orgazmusom halványulni kezdett és az utolsó néhány apró rándulást a gyönyörű partnerem csókolgatásával töltöttem. Miután kihúztam magam Nikoletta kuncogva nézte, ahogy a még mindig tátongó puncijából visszafolyik a több hét alatt bennem összegyűlt sperma.
Csaba és Kriszta még mindig misszionárius pozícióban voltak a padlón. A lányom göndör, vörös haja szétterült a szőnyegen, a lábait pedig a barátom derekára kulcsolta miközben csókolóztak.
Egy ideig együtt feküdtünk és beszélgettünk. A lányok szerettek volna szaunázni, ezért bementünk a gőzbe. Hamarosan újra csókolózni kezdtünk a szauna száraz melegében. Utána külön zuhanyzókba mentünk. A zuhany alatt Nikoletta-val bekentük egymást tusfürdővel. Néztem ahogy a karcsú lány megmosta a farkamat és az öblítések között megcsókolta. Különös figyelmet fordítottam a sima puncijára. Nagy, ügyetlen ujjaimmal gondosan megmostam.
Visszavonultunk a vendégszobába, Csaba pedig levitte a lányomat a saját hálószobájába.
Alyssát ölelve szenderültem álomba. Egyik kezemmel puha, feszes mellét tartottam, a farkam pedig gyönyörű popsigömbjei közé fészkelődött.
Másnap reggel felébredve hallottam, ahogy a lányok reggeliznek. Már Csaba is felkelt. Kávét ivott és kacsintott amikor bevonultam a konyhába. Nikoletta mögém lépett és átkarolt.
– Jól aludtál? -kérdezte.
-Jobban, mint valaha. – feleltem szélesen mosolyogva.
– Ugye tudod, hogy Csaba és Nikoletta találták ki ezt az egészet? – mondta Kriszta mosolyogva.
-Volt egy ilyen érzésem. Mióta szexeltek Nikoletta-val? – kérdeztem Csaba-tól.
– Amióta az anyja elment. De nagyon akart téged.
– Körülbelül egy hónapja kezdtük el a tervezést. – tette hozzá Nikoletta és huncutul elmosolyodott.
-Amikor a nők akarnak valamit, kitalálják, hogyan érhetik el. És van még egy ötletünk. Minden második héten itt maradok Csaba-nál, Nikoletta pedig veled lenne. – közölte Kriszta.
– Tetszik ez az ötlet!
– Biztosra vettük hogy így lesz! – mondta Csaba vigyorogva.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.