Azt akarom, hogy seggbe dugj – Niki és Geri első anális szexe

Borzalmas éjszakája volt. Felhevült teste nem hagyta nyugodni, álmában kemény farkak ostromolták. Meztelenül térdelt egy hideg padlón, a sötétben nem látott mást, csak a felé ágaskodó péniszeket. Jöttek és jöttek, dugták, szopatták, mindkét kezében akadt egy-egy, az egész testéhez hozzá értek. Folyamatosan élveztek el, belé, rá, aztán helyüket újabb kemény péniszek vették át.

Niki felriadt álmából, felült az ágyában és körbe nézett. A barátja, Geri úgy aludt mellette, mint a bunda. A lány megdörzsölte arcát és telefonján megnézte az időt: fél 8 múlt. Bugyija még mindig – vagy már megint? – nedves volt rajta, ezért azt ledobta magáról, és felvette az extrán rövid, laza, rózsaszín pizsama nadrágját és a hozzá illő toppot. Ott hagyta Geri-t és elindult a konyhába, hogy reggelit és kávét készítsen, azzal akarta ébreszteni barátját, hátha végre megkapja amit akar.

A földszinten csend volt, úgy tűnt, hogy szülei is alszanak még. A konyhában beizzította a kávéfőzőt, a hűtőből vajat, sajtot és felvágottat vett elő, majd a szekrényből a kenyeret is.

Egy egyszerű szendvics tökéletes is lesz ennek a lusta majomnak – gondolta mosolyogva. Hamar el is készült mindennel, épp egy tálcát vett elő az alsó szekrényből, hogy azon vigye fel a reggelit a szobájába.

-Jó éjszakád volt, kicsim? – szólalt meg mögötte az apja. Niki ijedten fordult hátra, nem hallotta, hogy bárki is közeledett volna. Apja egy fehér pólóban és laza boxerban volt, általában ilyen szettben aludt. Haja még kócos volt, valószínűleg most kelt ki az ágyból, arca borostásnak tűnt, amitől még sármosabban nézett ki. Végig nézett lánya testén, majd felpillantott az arcára. Ellökte magát az ajtófélfától és elindult Niki felé.

-Mióta állsz ott?

-Pont elég ideje ahhoz, hogy lássam a csinos kis fenekedet, ahogy lehajolsz a tálcáért. Szóval? Az éjszakád?

Niki figyelte lassan közeledő apját, úgy nézett ki, mint egy ragadozó, aki épp becserkészi áldozatát. A lány a konyhapult szélének dőlt, kezeit keresztbe fonta maga előtt.

-Nem volt rossz. És a tiéd?

-Ugyan, kicsim – rázta meg mosolyogva a fejét a férfi. – Geri-t hallottam nyögni, de téged nem. Mi történt?

Apja oda ért Niki elé, két kezét a lány két oldalán a pultra helyezte, így közre fogva őt. Becserkészte.

-Semmi, csak… Csak… – Niki zavarba jött attól, hogy az apja erről kérdezi. – Elaludt.

-Elaludt – jött az ismétlés. A férfi Niki nyakához hajolt és lassan csókolgatni kezdte.

Beck meglepve ráfogott apja derekára és a pólóba markolt.

-Apu! – szólt rá és próbálta eltolni magától. – Mit művelsz? Anyu is itthon van, és Geri is!

A férfi egész testével a lányhoz simult, finoman megharapta a nyakán a bőrt, amitől Niki felsóhajtott.

-Anyád altatót vett be éjszaka, egy ideig még nem kel fel, és a hallottak alapján Geri-t is kellően lerendezted.

Ágyéka a lány lábai közé nyomódott, Niki szívverése azonnal felgyorsult. Felnyögött halkan, fejét oldalra hajtotta, élvezte, ahogy apja borostája érzékeny bőrét karcolja. Egy belső hang azt súgta neki, hogy ne hagyja magát, de puncija lüktetni kezdett, agya elborult, és az ellenállása gyengült.

A férfi azonnal kihasználta a pillanatnyi gyengeséget, le is térdelt Niki elé és vállára emelte a lány egyik lábát. A rövid kis nadrágon keresztül csókolt bele az illatos punciba, amitől Niki remegve sóhajtott fel.

-Isteni illatod van – suttogta apja, majd félre húzta a nadrágot a lány puncijáról és nyelvét be is nyomta a kisajkak közé.

Niki vékony hangon felnyögött és mindkét kezével apja vállaiba markolt. A nyelv mohón simogatta hüvelye bejáratát, aztán feljebb csúszott a csiklójára, azon körözött lassan és komótosan. Niki próbált csendben maradni, de légzését nem tudta szabályozni. Élvezte sima punciján a borosta szúrásait, és rájött, hogy a helyzet is izgatja. Felfogni is nehéz volt, hogy az apja a konyhában nyalja őt, miközben anyja és barátja is a házban vannak.

-Csinááld apuuu – nyögte halkan és az előtte térdelő férfi hajába markolt, még erősebben húzta magához.

Nem kellett kétszer kérnie, a nyelv felgyorsult csiklóján és pillanatok alatt a gyönyörök földjére repítette őt. Niki teste megfeszült, csípőjét mozgatva élvezte az orgazmust, aztán lassan leállította apját.

A férfi elhúzódott tőle és felállt, pólójával megtörölte száját, majd egy gyors csókot nyomott a pihegő lánya ajkaira. Niki érezte apja ajkain a saját ízét és ettől elmosolyodott.

-Csodás vagy, kicsim. Menj, vidd fel a reggelit Geri-nek, mielőtt kihűl a kávé. Jó szórakozást! – pajkosan a lányra kacsintott, hisz ő is tudta, hogy mi fog történni a lánya szobájában ez után.

Niki sikeresen felvitte a tálca tartalmát és kulcsra zárta a szobája ajtaját maga mögött. Geri még mindig aludt, a hátán feküdt, kezei és lábai mindenfelé szétterültek az ágyon. Takaró csak félig volt rajta, pont az ágyékát és combjait takarta. Niki helyet talált az asztalon a tálcának, és rögtön be is mászott Geri mellé az ágyba. Nem tétlenkedett, végig csókolgatta a srác tetoválásokkal borított felső testét, egyre lejjebb haladva. A csípőnél elidőzött kicsit, tudta, hogy az egy érzékeny rész barátja számára. Egy rövid nyöszörgést kapott válaszul, de nem úgy tűnt, mintha erre felkelt volna a másik. Niki egy mozdulattal félre dobta a takarót, és kezelésbe vette Geri farkát. Simogatta és nyalogatta, élvezte, ahogy látványosan életre kel és megmerevedik. A srác mocorogni kezdett és Niki fejére egy tenyér simult, biztatva a lányt a folytatásra.

Niki felállította a faszt és rábukott, mélyen a szájába engedte. Nyálat folyatott rá és szétkente rajta, aztán lassan bólogatni kezdett.

-Ahh cicám – nyögte Geri álmosan. – Ez aztán az ébresztő.

Keze belemarkolt Niki hajába és jobban ráhúzta a lány fejét a farkára. Csípője emelkedni kezdett, lassú mozdulatokkal dugta a forró ajkakat. Niki rászorította száját a merev faszra, nyelvével simogatta közben. Geri nyögve élvezte ki a kényeztető ébresztőt, farka keményen lüktetett barátnője torkán, de ezúttal nem akart még elélvezni.

-Elég, szivi – szólt oda a lánynak.

Niki kiengedte szájából a péniszt és pihegve hátra ült a sarkaira. Barátja is feltérdelt az ágyon és hevesen lesmárolta őt, nyelve rögtön a szájába csúszott. Nyelveik szinte csatát vívtak, közben Niki érezte, hogy Geri a melleit sem hagyja ki a buliból. Benyúlt a topp alá, erősen rájuk markolt, amivel egy nyögést húzott ki a lányból, majd finoman morzsolni kezdte a bimbókat. Niki nyöszörögni kezdett az élvezettől, mire Geri elszakadt szájától és nyelvével vette célba az egyik mellbimbót.

-Mmm Geri – nyögte, hisz a fiú szerette, ha a nevét nyögi szex közben. Niki-nek már mindene érzékeny volt, nem bírt tovább magával. – Dugj meg, kérlek!

Geri meglepve nézett fel barátnőjére, ilyen kérést talán még nem is hallott a szájából, de tetszett neki. Elmosolyodott és az ágyra döntötte a csajt, majd a hasára fordította.

Niki engedelmesen hasra fordult a tolta hátra a csípőjét, mindennél jobban vágyott most egy kemény faszra. Rögtön meg is érezte a puha makkot puncijánál, majd az enyhe feszítő érzést, ahogy Geri belé hatolt. Együtt nyögtek nagyot, ahogy a puha, forró punci elnyelte a keményen lüktető faszt. Egyszerre kezdték el mozgatni a csípőjüket, közben Geri élvezettel markolta és simogatta a lány feszes melleit.

Dugásuk heves volt, Niki puncijából alig pár centire csúszott ki Geri farka, már újra tövig volt benne. A lány csiklója vadul lüktetett, szinte könyörgött az érintésért, de Niki még várni akart. Élvezte a benne mozgó faszt, de közben figyelte barátja nyögéseit, hogy időben le tudja állítani. Nem kellett sokáig várnia, Geri gyorsítani kezdett és a lány füléhez hajolt.

-Készülj cicám, mindjárt lemegyek – lihegte.

-Várj még – szólt rá Niki, és ki is húzta magát a srác alól, puncijából kicsúszó fasz végighúzódott combján, nedves csíkot húzva maga után.

-Mi? Mi van? Mit csinálsz?! – förmedt rá Geri, hisz alig várta, hogy elélvezhessen.

Backy mosolyogva hajolt oda hozzá és megcsókolta.

-Mit szólnál hozzá, ha kipróbálnánk még valami mást is?

-Mit akarsz? Remélem nem valami szaros gyertyafényes romantikát.

Geri láthatóan meg volt sértődve, nehezen viselte, ha leállítják szex közben. Niki felnevetett és megrázta a fejét. Elgondolkozott, hogy mégis hogyan tálalja, végül a szexi határozott mód mellett döntött.

-Nem. Azt akarom, hogy seggbe dugj – közölte lazán és újra szájon csókolta barátját.

Geri szemei elkerekedtek, aztán hatalmas vigyor szökött fel arcára.

-Ez komoly? Ó szivi, te vagy a legjobb!

Niki átkarolta a srác nyakát és húzta magával, miközben hátra dőlt az ágyon. Geri óvatosan rá feküdt, keze a lány feneke alá csúszott és ujja rögtön megtalálta a megfelelő lyukat. Niki érezte a lassú simogatást, megemelte csípőjét, hogy a másik jobban oda férjen.

-Akarod, hogy kinyaljalak előtte?

Niki bólintott, mire Geri lejjebb csúszott rajta és befészkelte magát a lábai közé. Nyelve rögtön lecsapott a lány csiklójára, Niki nagyot nyögött a hirtelen jött érzéstől és a srác hajába túrt. A forró nyelv felváltva ostromolta csiklóját és hüvelyét, a lány nyögdécselve vonaglott az ágyon, de máris hiányzott neki a kemény fasz. Érezte, ahogy Geri nyála a saját nedvével keveredve lefolyik a fenekére, aztán a srác nyelve is lejjebb csúszott. Niki-t meglepte ez az érzés, kellemesen beleborzongott és felhúzta lábait a hasához. Geri-t sem kellett kétszer kérni, hevesebb nyelvcsapásokra váltott, aztán lassan megpróbálta bedugni a nyelvét az előtte lévő popsiba. Becki felnyüszített aztán kuncogott.

-Ez nagyon fura – sóhajtotta.

-Ez kurvára izgató – súgta a srác. – Alig várom, hogy bedugjam a farkamat.

Arcát belefúrta a lány alfelébe és nyelve lassan egyre beljebb csúszott Niki fenekébe. Mozgatni kezdte benne, amitől a sóhajok egyre gyakoribbá váltak.

-Dugj meg, Geri – nyögte.

A srác oldalra fordította Niki-t és mögé feküdt, rámarkolt lüktető farkára és egy határozott mozdulattal a lány puncijába dugta. Nagyot nyögtek mindketten, mozgatni kezdték csípőjüket.

Niki megérezte barátja ujját a hátsó bejáratnál és ellazította magát, mire az be is csúszott. Ösztönösen rászorított, majd újra ellazította magát. Második próbálkozásra már jobban sikerült, Geri lassan ujjazta a lány fenekét, miközben farka is lassan mozgott a forró punciban. Hamarosan még egy ujj érkezett Niki fenekéhez, ami már szinte gond nélkül csúszott a másik mellé.

Amikor úgy érezte, hogy barátnője már elég tág, akkor Geri begyorsított, hevesebben kezdte el dugni Niki-t és ujjait is tövig nyomta a seggébe. A lány nyögdécselt és vonaglott, lassan a hasára fordult, így megint Geri került felülre. Kényelmesen a lány mögé térdelt és figyelte ahogy a farka és ujjai is eltűnnek benne tövig. Azonnal el tudott volna élvezni ettől a látványtól, de még várt rá Niki szűk kis segge.

Niki a takaróba nyögdécselt, nehogy a szülei meghallják őt, puncija vadul lüktetett barátja farka körül. Első dugásuk első percétől kezdve élvezte, amikor Geri kemény farkát érezte magában, bárhol és bármikor hajlandó volt szexelni vele.

Csalódottan nyögött fel, amikor érezte kicsúszni puncijából a faszt, fenekéből pedig a feszítő ujjakat. Hátra nézett, hogy mi történik, de mire megszólalhatott volna, már meg is érezte Geri farkát egy lyukkal arrébb és makkja be is csúszott a kitágított nyílásba. Niki akaratlanul is felsikoltott röviden, és gyorsan visszatemette arcát a takaróba.

Érezte, hogy Geri nem áll meg itt, mint a tanára múltkor, hanem csípőjét mozgatva centiről centire nyomja egyre beljebb a farkát.

Érezte a feszítő érzést, ennyire nagynak még sosem tűnt a barátja farka.

Érezte hátán Geri leheletét, ahogy sóhajtozva élvezi a szűk lyukat.

Érezte, ahogy puncija lüktet, vágyik arra, hogy kitöltse valami. Niki még egy faszt akart magába!

Egyik kezét maga alá csúsztatta és két ujját mélyen a puncijába dugta, tenyerét pedig a csiklójához szorította.

-Bassz meg, Geri! – követelte, szinte ráparancsolt barátjára.

Geri nagyot nyögött és Niki fenekében tövig csúszott a farka.

A lány hangosan nyögött, levegőt is alig kapott ettől a hevességtől. Élvezettel teli fájdalom járta át, ahogy a kemény farok vadul mozgott seggében, szinte felnyársalta. Tövig nyomta ujjait magában, csípője és tenyere is mozgott, hogy még hevesebben tudja izgatni magát.

A teste hamar feladta a harcot, de ő nem állt le. El akarta nyújtani az orgazmust, kiélvezni minden pillanatát, ezért tovább mozgatta kezét annak ellenére, hogy a teste remegett, hüvelye az ujjaira, feneke pedig Geri farkára szorult. Hangosan sikoltott a takaróba, talán még az ajtón kívül is hallani lehetett.

Geri kezei erősen markolták a csípőjét, a srác Niki élvezése közben sem állt le, tovább dugta a lány szűk, szorító seggét. De ő is hamar feladta, Niki érezte, ahogy a fasz még jobban megkeményedik benne, aztán a forró sperma elöntötte belülről. Geri nagyokat nyögve élvezett belé, teste többször összerándult, miközben tövig tolta a farkát Niki-ben, majd lihegve a pihegő lány határa dőlt.

Percekig feküdtek így, a félkemény fasz még mindig Niki-ben lüktetett. Végül Geri megmozdult és lassan kihúzta magát a lányból. Mellé feküdt, ernyedt, nedvektől csillogó pénisze a hasára lógott.

-Ez kurva jó volt, szivi – szólal meg halkan. – Ahh mekkorát élveztem!

Niki mosolyogva fordult a srác felé és megcsókolta.

-Ezek szerint legközelebb is kapható leszel rá?

-Bármikor – jött rögtön a válasz és magára húzta a lányt.

Csókolózni kezdtek, közben lassan simogatták egymást testét. Niki gyomra éhesen kordult meg, de eszébe sem jutott kimászni az ágyból. Hevesen csókolta barátját, nyelvük felváltva járt a másik szájában. Érezte mellén Geri kezét, a srác szájába nyögött, ahogy az összecsípte bimbóját. Niki puncija újra lüktetni kezdett, csak az járt a fejében, hogy újra dugni akar. Egyik keze lecsúszott barátja hasára, majd még lejjebb. Végigsimított Geri farkán, érezte, hogy újra kemény. Elmosolyodott és rámarkolt, lassan elkezdte simogatni.

-Szóval jöhet a második menet, miszter?

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.