Ilyen volt az első „szexmunkám” – egy pornós lány beszámolója

A torkomban dobogott a szívem, ahogy a ház felé közeledtem. Hatalmas kétszintes ház volt a város előkelő negyedében, egy domboldalon, ötpercnyi sétára a legutolsó buszvégállomástól. A kőkerítésen lévő rácsos kapu nyitva volt, beléptem rajta és felmentem az oszlopokkal szegélyezett lépcsős főbejárathoz. Óriási kétszárnyú, nehéz faajtó volt. Becsengettem. Szívem kalapálása cseppet sem csitult. Már bántam, hogy bejelentkeztem tegnap telefonon, de a kíváncsiság erősebb volt akkor bennem. Most inkább a félsz kezdett eluralkodni rajtam. De már késő, nyílt is az ajtó, és egy jóképű fiatal srác, úgy 25 éves lehetett, állt a küszöbön.
– Szia! Te vagy a kétórás, a Zsuzsi? – kérdezte érdeklődve.
– Igen. Jónapot. – feleltem kicsit megszeppenve.
– Na, ne szórakozzál, tegeződjünk! Itt nem lehet így köszönni. Egyébként Tomi vagyok. – mosolygott huncutul rám.
– Ok! – mondtam zavarodottan.
– Gyere be, felkísérlek a műterembe. – invitált beljebb.
Hatalmas előtérbe léptem, ahol egy félkör márványlépcső vezetett az emeletre. Határozottan ment előre, miközben én a pompás luxuskégli belsejét és berendezéseit csodáltam. Az emeletre érve, balra egy óriási szobába léptünk be. Mindenféle fotós kellékkel volt teli a szoba, világosító lámpák, fényképezőgépek állványokon, több kamera is. Minden falán hatalmas ablakokkal, széthúzott nehéz, damaszt fehér és sötétítő függönyökkel. A szoba egyik részén egy dohányzóasztal, mellette két fotel és egy kanapé, a másik felében egy hatalmas nagy franciaágy két éjjeliszekrénnyel és egy óriási tükörrel a falon az ágy fölött. A sarokban egy kényelmes kanapén negyvenes, kissé őszülő pasi fogadott felállva és nyújtotta felém a kezét.
– Szia! Péter vagyok, én vezetem ezt a kis stúdiót. – mondta s közben végig vizslatta szemeit rajtam.
– Szia, Zsuzsi vagyok. – feleltem még mindig kicsit bizonytalanul.
– Látom, kissé zavarban vagy! Nem kell izgulni, semmi sem történik itt, amit te nem akarsz. Foglalj helyet kényelmesen! – mondta mosolyogva.
– Rendben! – mondtam picit nyugodtabban és a dohányzóasztal melletti egyik fotelba telepedtem.
A srác, aki beengedett leült egy székre és egy fényképezőgépet babrált, miközben folyamatosan engem nézett. A főnök is tovább bámult, szinte majd levetkőztetett a szemével. 21 éves egyetemista csajsziként, megszoktam már, hogy a pasik mindenhol megbámultak, füttyögtek utánam, és pajzán, olykor vulgáris szavakkal szóltak utánam, de ez egy kicsit más szitu volt. Azok személytelenek, de itt csak hárman voltunk, bemutatkoztunk egymásnak, és mindannyian tudtuk miért is vagyunk itt. Persze pont ezért nem kellett volna zokon vennem tőlük ezt. Igaz én is tehettem róla, elég csinosan, sőt kihívóan öltöztem fel. Anyum azt mondaná ugyan rá, hogy kurvásan. Mivel meleg augusztusi nap volt, ennek megfelelően csak egy szűk haspóló volt rajtam és egy igazán rövid farmer miniszoknya. Tűzpiros csipke fehérnemű szett és egy fekete magassarkú cipő tette ki a ruhatáramat. Mondhatnám azt is, hogy az alkalomhoz illően öltözködtem. Egyébként 175 cm magas, 55 kg súlyú, vékonynak mondható csaj vagyok, Karcsú alakomat, rendszeres futással tartom karban. Ennek megfelelően elég izmosak a hosszú lábaim, és a hasam is keménynek, feszesnek mondható. Barna göndör vállig érő hajam van, zöld (mások szerint) vadmacskás szemem. 80C-s melltartót viselek, ja, és van egy kis piercingem a köldökömben, egy kicsi ezüst bak, a csillagjegyemre utalva. A futástól kemény, feszes popsimon úgy feszült a mini, hogy majd szétszakadt, ahogy leültem benne.
– Akkor térjünk a tárgyra. – törte meg a csendet a főnök.
– Először kikérdezlek jó pár dologról, kérlek, hogy őszintén válaszolj, ez fontos a későbbiekben a tisztánlátás és a feladatok elosztása miatt. Nem kell idegeskedni, nem rögzítjük és nem is élnünk vissza semmilyen válaszoddal sem, valamint a készített képeket és videókat sem tesszük közzé az engedélyed nélkül. – közölte higgadt hangon.
– Ok. – feleltem ismét picit izgatottabban.
– Kérsz egy kis innivalót oldódásképpen? – kérdezte nyugodtam.
– Igen, ha lehet egy kis martinit. – válaszoltam.
Mire a fickó, aki a fotós lehetett, kiment a szobából és két pohár itallal tért vissza. Az egyiket nekem, a másikat a főnöknek adta. Koccintottunk, s én amennyire csak tudtam gyorsan lehajtottam, s az üres poharat a dohányzóasztal üveglapjára tettem. Péter szépen apránként kortyolgatta. Éreztem, ahogy az alkohol melegsége egy kis nyugalommal áraszt el.
– Szóval, hány éves vagy? – kérdezte halkan.
– 21 múltam.
– Voltál már fiúval?
– Igen.
– Hánnyal?
– Úgy? – kérdeztem vissza, s mindannyian tudtuk ez mit jelentett. Mire bólintott.
– Úgy, néggyel.
– Mikor vesztetted el a szüzességedet?
– 17 évesen.
– Szerepeltél már pornófilmben, vagy képeken?
– Nem, még soha.
– Akkor most miért?
– Imádok szexelni, és jó kihívásnak is tartom, na meg persze a pénz sem jön rosszul. Egyetemi tanulmányok, albérlet, szórakozás, stb.
– Ez is egy jó kis szórakozás! – nevetett Péter.
– Aha. – mosolyogtam már picit felszabadultabban.
– Honnan kaptad meg a számunkat?
– Egy pornómagazinban láttam meg a hirdetésüket, és felírtam magamnak, hátha még jól jöhet.
– Szoktál pornót nézni, magazinokat lapozni?
– Igen, néha-néha.
– Lánnyal voltál már?
– Igen.
– Hányszor és mikor?
– Egyszer, és kb. Fél éve.
– Kivel, hogyan?
– Egy évfolyamtársammal, aki egyben a barátnőm is, vele együtt béreljük a lakást. Szilveszterkor, picit többet ittunk a kelleténél és a forró hangulat, ugye?
– Mit csináltatok? Élvezted?
– Igen, nem volt rossz! Kinyaltuk és megujjaztuk egymást.
– És többször miért nem?
– Nem tudom, talán szégyelltük józanul, nem is beszéltünk róla azóta.
– Hetero vagy?
– Aha.
– A barátnőd is?
– Úgy tudom.
– Van most pasid?
– Nincs.
– Mióta és miért nincs?
– Kb. 10 hónapja, félredugott a szemét.
– Értem. Milyen sűrűn szexeltetek, amikor volt pasid?
– Kétnaponta, de volt nap, amikor többször is.
– Szoktál maszturbálni?
– Igen.
– Milyen sűrűn?
– Elég sűrűn.
– Mégis?
– Naponta.
– Pasi mellett is csináltad?
– Igen.
– Előtte, vagy egyedül.
– Is, is.
– Hogyan?
– Kezemmel, ujjaimmal.
– Vibrátorod van?
– Nincs.
– Kipróbálnád?
– Ja.
– Kedvenc pózod?
– Lovaglás és a doggy.
– Puncid milyen?
– Most éppen borotvált, de, ha a kedvem úgy tartja, akkor fazonra nyírom, kis csík, háromszög.
– Hangos vagy szex közben, csúnya beszéd?
– Eléggé, szeretem kiadni magamból az érzéseket, s kimondani, amit akarok.
Rendben van, akkor most azt beszéljük meg, hogy mit vállalnál be egy pornófilmben, ha most itt megfelelsz.
– Hetero, leszbi?
– Mindkettő
– Gruppen?
– Nem, max. 3-as.
– Felállás?
– Bármelyik, jöhet a két pasi és egy másik csajszi is.
– Anál?
– Nem hiszem, nem tudom!
– Csináltad már?
– Nem.
– Miért nem tudod?
– Mert izgat a dolog, de félek is tőle.
– Extrém dolgok, s/m, fétis, bdsm, kaki, pisi?
– Nem, csak a normál jöhet.
– Idős pasik?
– Talán, azt hiszem úgy negyvenig, persze csak, ha jól néznek ki.
– Gumival, vagy natúr?
– Aktus gumival, más lehet élesben is.
– Szeretsz szopni?
– Nagyon.
– Le is nyeled?
– Aha.
– Mi volt a legextrémebb hely, ahol csináltad?
– Egy építkezésen, a még félkész ház tetején.
– Hogy volt? – csodálkozott tágra nyílt szemekkel.
– Fényes nappal, amikor alattunk folyt az építkezés, az akkori pasimmal belopództunk, fel a legfelső szintre és ott a ponyvákon dugott meg.
– Akkor izgat a veszély, vagy a kockázat, ahol rajtakaphatnak?
– Igen.
– Jól van. Azt hiszem, mindent megtudtunk rólad. Most megmutatnád magad?
– Aha.
– Akkor állj fel legyél szíves és forogj körbe-körbe. Közben Tamás képeket is készít rólad, rendben?
– Igen.
Tamás felkapcsolta a világosító lámpákat, kezébe vett egy fényképezőgépet, elhúzta a dohányzóasztalt és azt kérte, hogy a kanapé elé álljak, és ott mutassam meg magamat. Így is tettem, s ahogy kérték, szép lassan körbe-körbefordultam. Kattogott a gép, miközben a főnök feszülten figyelte minden mozdulatomat. Izgultam rendesen, nem szoktam hozzá, hogy mutogassam magam, de próbáltam minél szexibb, érzékibb lenni. Filmekből lestem el mozdulatokat, persze, nem a pornókból, hanem light-osabbakból, mint a ’Kilenc és fél hét’; ’Elemi ösztön’; ’365 nap’, vagy az ’Ablakomon át’. Magamban dúdoltam a kedvenc dalaimat, és azok ritmusára igyekeztem mozogni, riszáltam picit a popsimat, csípőmmel köröztem, talán így nem tűntem olyan esetlennek. Most már csak a fotós instruált, a főnök csak nézett és figyelt.
– Vedd le a pólód! – kérte Tomi.
Felé fordultam és lassan megemelve a karjaimat, lehúztam magamról a ruhadarabot. Kezdtem szexis izgalomba jönni. Picit élveztem a szitut, hogy két pasi figyeli, ahogy nekik riszálom magam. Egyik exemnek sem sztriptízeltem, mindig csak lekapkodtuk magunkról a textilt és durr bele baszás volt, na persze a fiatalos hév. Most éreztem, hogy kíváncsiak is rám ezek a pasik. Igaz, hogy csak a munka miatt, de azért ez is felajzott egy kicsit. Meg amúgy is régen voltam már pasival.
– A minit! – folytatta a fotós.
Finoman riszáltam a fenekemet, miközben kezemmel a szoknya zipzárját kerestem, majd óvatosan, szép lassan, hogy felizgassam a pasik vágyait, húztam le. Még fogtam a szélét, miközben forogtam, és hátat fordítottam a fényképezőnek. Ekkor hirtelen elengedtem, a textilt, ami földre esett, s én egy kecses mozdulattal léptem ki a földön fekvő szoknyámból. Nem láthatták, ahogy magamban mosolyogtam, mikor hallgattam a gép mechanikájának sűrű csattanásait, amiket a feszes, kemény popsim fotózásának tudtam be. Újra visszafordultam, s már csak a piros csipke tangabugyi és a melltartó maradt rajtam, meg a tűsarkú, ami szépen kiemelte hosszú lábaim és combjaim. Egyre jobban beindultam, amit jeleztek a bimbóim is, ahogy hegyesedve, keményedve kezdtek kitüremkedni a cicifixem apró résein. Éreztem kéjemnek nedveit, amint áztatják a tangámat. Mint egy kígyó hullámzott a testem a gép előtt, majd egy picit az alsó ajkamba haraptam és utána finoman, és csábítóan kidugva nyelvem hegyével körbenyaltam a szám szélét, miközben a legcsábítóbb mosolyommal igyekeztem elkápráztatni a jelenlévő férfiakat.
– Ez az! Ügyes vagy, és nagyon szexi! Igazán szuper az alakod! Levennéd a fehérneműdet is! És legalább ilyen csábítón! – igazgatott Tomi.
– Igen. – feleltem.
S folytatva az erotikus mozdulataimat, megfordultam ismét, és hátam mögé nyúlva lassan kikapcsoltam a melltartóm csatját. Jobb kezemmel levettem a szexi ruhadarabot, s a kanapéra dobtam hanyagul, míg a ballal eltakartam mindkét mellemet, és finoman ringatózva visszafordultam a kamera és a pasasok felé.
– Hadd lássuk azokat a szép, formás ciciket! – mondta a fotós.
Mindkét mellemet a tenyerembe temettem, és érzékin masszíroztam, simogattam, s először a hegyes kis bimbóimat mutattam meg nekik az ujjaim között, majd lassan az egészet láttatni engedve, simogattam tovább a kezeimmel a felsőtestemet, a hasamat, kiemelten a köldök környékén a piercinggel.
– Gyönyörű vagy! – sóhajtott fel vágyakozva a fotós.
Csábos mosollyal köszöntem meg neki a dicséretet, miközben azért én is fürkésztem a pasik legnemesebb szerveit. Tomi nadrágján észrevehetően kezdett dudorodni a textil, míg Péternél nem igazán láttam ezt, bár tény, hogy ő ült és így nehezebben láttam rá az ágyékára. Örömmel töltött el, hogy lassan csak sikerül elbolondítani legalább az egyik pasi fejét. Tamás igazából tetszett is nekem, férfiasan borostás, magas jóképű, olyan vagány, macsó fickónak tűnt. Már a megérkezésemnél is felfigyeltem rá. Izmos, sportos alkata, arcának férfias vonásai szerintem minden csaj fantáziáját beindították volna. Persze elképzeltem, hogy rajtam kívül mennyi szép és gyönyörűen szexi, meztelen lányt láthatott és fotózhatott már. És vajon mennyit is dughatott meg közülük? Picit elszomorodtam ezen gondolataimtól, de az érces hangja ismét visszazökkentett a valóságba.
– A bugyit is, légyszí! – kérte.
Nem akartam azonnal szót fogadni, inkább még fűztem az agyukat egy picit tovább. Finom táncom közben a jobb kezemmel a tangám elején kezdtem simogatni, cirógatni a szeméremdombomat. A ballal a popsimat kényeztettem, majd a melleimet masszírozgattam. Egyre nagyobb lett a dudor a fotós farmerja alatt. Rámosolyogtam és a kezemmel a tanga alá nyúltam és izgatni kezdtem a nagy-és kisajkaimat. Ők még nem vehették észre, de én már éreztem, hogy a nedveim a combjaim belső felén csurognak le, mutatóujjam könnyedén csusszant be a lucskos puncimba. Egy halk sóhajt hallattam, amikor megérezte hüvelyem fala az ismerős érzést, ami masztijaimra emlékeztette. Most már a főnök nadrágja is kezdett emelkedni, s ágyékának apró ficánkolásából tudtam, hogy kezd beindulni a fantáziája a látványomtól. Még egy kicsit kényeztettem a puncimat, majd a bugyimból kihúzott nedves ujjamat az ajkaimhoz emelve, és a pasikat figyelve, csábosan ajkaim közé véve lenyaltam. Csípőm apró mozgásával és két kezemmel a tanga szélét fogva, lassan megszabadultam az utolsó textiltől is, ami még takarta testemet, így most már teljes meztelenségemben mutatkoztam meg a férfiak vágytól csillogó szemei előtt. Ámulva bámulták a selymes bőrömet a pinusom körül. Meglepődtem magamon is, hogy azért relatíve ilyen könnyen ment a vetkőzés az idegen pasik előtt és egyáltalán a meztelen bemutatkozásommal sem vallottam szégyent. Még párszor körbefordultam, hogy minden szögből alaposan szemügyre vehessenek, hiszen ez mégis is csak egy pornó filmhez való casting volt.
– Térdelj fel a kanapéra és púcsítva mutasd meg a popsidat, puncidat nekünk, legyél szíves! – instruált tovább Tomi.
Megtettem, amit kért és nagy terpeszben térdeltem fel az ágyra annak támlájára dőlve, és a kezeimmel a fenekem két kemény félgömbjét széthúzva mutattam meg nekik a hátsó bejáratomat, valamint az alatta a nedvességtől fénylő, csillogó puncimat is. Több szögből és közelről is lefotózott Tamás, majd amikor végzett visszaült a székre és én is helyet foglaltam a kanapén. Kérdő tekintettel néztem rájuk, miközben éreztem, hogy a lucskos pinámból a nedveim a kanapé fényes bőr huzatát öntik el ragaccsal.
– Gyönyörű volt és nagyon izgató is. – mondta elismerően Péter.
– Ideje szintet lépni, de csak ha akarod! – mondta és kérdőn nézett rám.
– Mi lenne az? – kérdeztem.
– Szeretnénk látni, ahogy maszturbálsz, és ha nem gond fel is vennénk videóra! – válaszolta.
– Rendben, legyen. – válaszoltam pár pillanat gondolkodás után, már úgyis nagyon be voltam gerjedve, vágytam az orgazmusra.
– És hogyan csináljam? – kérdeztem vissza.
– Mindegy, ahogy szoktad, vagy, ahogy jólesik, a fantáziádra bízzuk. – válaszolta tömören.
Kényelmesen elhelyezkedtem a kanapén, a hátamat a támlájának döntöttem, a lábaimat nagy terpeszben felhúztam a szélére, és próbáltam ellazulni. Szívem hevesen dobogott, még soha senki vad idegen előtt nem maszturbáltam (kivéve az expasijaim, de őket már ismertem, és keféltem is velük), ez eddig egy intim dolog volt számomra, mint mindenki más számára is. Pedig pont ezért vállalkoztam erre a dologra, hogy mások előtt elélvezzek, vadidegenekkel dugjak, basszak, miközben azt filmre, videóra veszik. Lehunytam a szememet, próbáltam kizárni a külvilágot és csak magammal foglalkozni. Először a melleimet kezdtem dédelgetni, cirógatni, majd a bimbóimat morzsolgattam, aprókat csipkedtem beléjük, miután kéjesen az ujjaimat szopogattam, nyálaztam, hogy benedvesedjenek. Persze nem volt szüksége a pinámnak a síkosításra, mert az izgalomtól elég tocsogós volt már így is. Bal kezemmel tovább folytattam a cickóim kényeztetését, miközben jobb kézzel lassan haladtam lefelé a hasamon, köldökömön keresztül a legérzékenyebb testrészem felé. Lehunyt szemmel próbáltam valamilyen erotikus élményemre gondolni, mialatt a szeméremdombom selymes, puha bőrét simogattam finoman az ujjaimmal. Lassan haladtam a vérbőségtől megduzzadt ajkaim felé. Két ujjammal széthúztam a nagyajkakat, és a mögöttük megbújó kisajkaimat cirógattam gyengéden. A már elég nedves mutatóujjammal, a borsószemnyi nagyságúra megkeményedett csiklómat vettem kezelésbe. Amint megérintettem, egy hangos sóhajjal és csípőm remegésével fogadtam a már ismerős érzést. Mialatt a klitoriszommal játszadoztam egyre gyorsabban, a középső ujjam a hüvelyem bejáratához közeledett. Képzeletemben az egyik expasimmal történt egészen vad kefélésünk játszódott le, s amikor az ujjammal behatoltam magamba, úgy éreztem, mintha az ő kemény farka tört volna be a vaginámba. Hangosan felnyögtem, és azonnal egy gyors ujjazással kezdtem lehűteni a vágyaimat. Egy picit kinyitottam a szemeimet, hogy felmérjem, milyen fogadtatásban van részem a férfiak részéről. Megnyugodva észleltem, hogy eléggé élvezik a műsoromat, a főnök a nadrágját simogatta elől és merev tekintettel bámulta a puncimat. Tamás folyamatosan videózott körülöttem, így elég közel volt hozzám. Hol az arcomat, hol a melleimet, testemet vette kamerára, majd pár közelít is készített a pinámról, amit egyre erősebben kényeztettem. Elég közelről éreztem a puncimon a fotós pasi zihálását. Láttam, hogy a farka már akkorára duzzadt a nadrágjában, hogy szinte fájhatott neki. Azonnal megkívántam őt, és az eddigi képzelgéseimet Tomi szerszámáról való ábrándozás váltotta fel. Szerettem volna rögtön bekapni azt a méretes faszt, szopni akartam, szívni, markolászni a gecijével teli zacskóit. Érezni a férfi ízét, lenyelni, vagy szétkenni magamon a spermáját, mint valami bőrápolót. Látni akartam, hogyan élvez el tőlem ez a csodás, borostás arcú férfi. Ezen gondolatok és ingerek valamint a különleges szituáció, hogy idegen pasik előtt végzek önkielégítést, ráadásul videóra is veszik, elég könnyen felizgatott, így rövid idő múlva, alig pár perc alatt értem a csúcs közelébe. A fotós is megérezhette ezt és azonnal a puncimra fókuszált. Sikoltozva emeltem meg a csípőmet és a hátamat, csak a vállaimmal támaszkodtam a kanapé támlájának feszülve. Reszkető csípővel ért utol a hihetetlenül erős orgazmus. Hullámokban tört rám az élvezet, testem megfeszült.
– Basszus! Basszus! De kurva jó, igeeeeeeeeeeeeeen! – kiáltoztam, miközben tetőtől talpig járt át a kéj.
Bár nem voltam ura önmagamnak, de tapasztalataim alapján legalább egy percig tarthatott, a gyönyöröm, ami után kimerültem zuhantam vissza a bútorra. Az ujjam kicsusszant a pinusomból, és már csak a szeméremajkaimat, és a csiklómat simogattam gyengéden, de az átélt élménytől még vonaglott testem párat, mire lecsillapodtam és a légzésem is visszaállt a normális ütemre.
– Ez nagyon izgató volt! – mondta a főnök csillogó szemekkel és dudorral a nadrágjában.
– Köszönöm. – válaszoltam még lihegve.
Tomin is azt láttam, hogy bár sok hasonlót nézhetett már végig, azért én is nagyon tetszettem neki. Ágyékára sandítottam, és örömmel töltött el, hogy még az előbbieknél is nagyobbnak érzékeltem a szerszámát. Észre is vette a mosolyomból, hogy mivel szemezek, s megfordulva visszament az asztalhoz és letette a kameráját, majd az egyik fotelban helyezkedett el.
– Ügyes vagy, pihenj egy picit! Vagy akarsz kicsit letusolni? – kérdezett meg Péter.
– Ennyi volt, végeztünk? – kérdeztem vissza.
– Hát, igazság szerint lenne még feladat, de ha nem akarod, vagy nem bírod, akkor egy másik időpontban is folytathatjuk. Az első benyomásaink jók, de ehhez a munkához kicsivel több kell, sejtheted!
– Igen, gondolom. – válaszoltam határozottan.
– Akkor? – utalt vissza az előző kérdésére.
– Megszomjaztam, ha kérhetnék még egy italt, s utána folytathatjuk. – mondtam huncut mosollyal az arcomon.
– Remek. – s biccentett a fotósnak, aki már indult is, hogy hozza az újabb italokat.
Három pohár martinivel a kezében tért vissza, úgy látszik most már ő is csatlakozott hozzánk. Átadta nekünk és visszaült a helyére. Lassan szopogattuk az italokat, ami egy kis pihenőt adott nekem, s közben semleges dolgokról beszélgettünk. Amikor végeztünk Tomi összeszedte az üres poharakat és visszavitte a konyhába.
– Szóval, akkor szeretnélek látni egy igazi akció közben is! Benne vagy? – fordult felém Péter.
– Persze, hiszen végül is ezért vagyok itt! – feleltem.
– Tomi lenne a partnered. Azt csinálsz vele, amit szeretnél, te irányítod.
Bólogattam rá, és belül örültem egy picit, hiszen nagyon bejött nekem már első látásra is, és inkább hozzá volt kedvem, mint Péterhez. Igaz ő is egy jóképű, sármos, érett pasas benyomását keltette, na és a nadrágja elejéből ítélve sem lehetett semmi, de ez a felállás, kezdésnek megfelelőbbnek tűnt. Visszatért a fotós, és két kamerát szerelt állványokra, valamint a világítást is beigazította úgy, hogy a teljes kanapé fényben pompázzon. Az egyik kamerát szemben a bútorral állította fel, a főnök fotelja mellé, a másikat a kanapé oldalához, hogy oldalról is vehesse az aktusunkat. Mikor végzett, felálltam odamentem hozzá, és kézen fogva az ágy elé vezettem, pont a kamerák kereszttüzébe. Meztelen testem izzott a vágytól és a pasi kisugárzásától reszketve átöleltem a nyakát, és ajkaimat a szájára tapasztottam. Azonnal vad csókcsatába kezdtünk. Nyelveink hol az ő szájában, hol az én ajkaim között vadul kergették egymást. Finoman, de szenvedélyesen csókolt, miközben a testem hozzásimult az övéhez, ami még sajna ruhában volt. Engedtem a pasi öleléséből és a kezeimmel vadul gombolni kezdtem az ingét. Szinte téptem le róla a felesleges ruhadarabot, hogy minél hamarabb kezeimmel tapinthassam az izmos testét. Mikor kibújtattam az ingéből, azonnal birtokba vettem széles vállait, izmos mellkasát, majd a kockahasát is feltérképeztem. Egyre jobban beindultam, elég rég voltam már pasival ahhoz, hogy ezt az előttem lévő szép példányt felfaljam. Derekát megfogva közelebb húztam a kanapéhoz, én pedig leültem annak a szélére. Így egymagasságba került arcom a férfi ágyékával. Gyorsan, szinte kapkodva bontottam ki az övét, majd a farmert kigombolva, azonnal lehúztam a sliccét, és letoltam a nadrágot a bokájára. Kilépett a földön fekvő ruhadarabból és közben a cipőit is levette a zoknikkal együtt. Eközben én már a derekát markolva rántottam arcomhoz a pasit, és csókoltam a boxerén keresztül a benne feszülő farkat. Kezemmel is dédelgettem, simogattam az édes dudort a textilen. Tomi a fejemet, hajamat simogatta eközben, de éreztem, hogy egyre gyorsabban kapkodja a levegőt, és a fehérneműje alatt lévő kéjrúdja is rendesen ficánkolt már. Nem akartam tovább kínozni, így tehát a boxerét is lerántottam róla, s ekkor a szerszáma úgy pattant az arcom elé, mintha rugó lett volna benne. Lerúgta magáról az alsót is, miközben én a csodás, méretes szerszámát bámultam. Nem volt egy kis darab, vagy 20 cm lehetett, és 2, 5-3 cm vastag. Egyenesen, és kőkeményen állt előttem. Bal kezemmel a herezacskóit masszírozgattam, míg a jobbal ezt a csodálatos hímtagot kényeztettem. Hátrahúztam a bőrt a makkjáról és egy leheletnyi puszit adtam az előnedveitől csillogó hegyére. Lassan kezdtem húzogatni a bőrt a dorongján, miközben fürge nyelvemmel nyalogattam a finom makkját. Egyre jobban szorította a fejemet a pasi az ágyékához, éreztem, hogy igazán begerjedt. Sok lehetett neki a fotózás, a masztim videózása, hiába a pornós rutinja, azért úgy tűnt, hogy egy ismeretlen, új, és fiatal csajszi képes rendesen felizgatni. Persze azt is tudtam, hogy a pasik szerint is jó nő vagyok, meg a dugás utáni vágyam is erősen nyomott a latba. Úgy vetettem magam rá, mint egy nimfomániás, kiéhezett szuka. Amikor éreztem a jobb markomban lüktető férfiasságát, ballal a kemény seggébe markolva húztam közelebb a pasit. Ahogy lassan a számba vettem a kemény dorongot, úgy öntöttem el kéjnedvemmel a kanapé bőr ülését. A popsimon, és combjaimon folyt végig a vágyaim édes nedűje. Alig tudtam tövig bekapni a faszt, mert olyan nagy volt, amilyennel még nem találkoztam, az eddig még nem túl hosszú szexuális életem során. Dákója teljesen kitöltötte a számat, makkja a torkomat ingerelte, de próbáltam megbirkózni a fuldokolással és sűrűn vettem levegőt. Fokozatosan gyorsítottam a szopás ritmusán, közben a nyelvemmel alaposan körbenyaltam játékszerem minden milliméterét. Lüktetett, vergődött bennem a kőkemény fallosz, míg én a zacsijait kényeztettem, majd a popsi nyílását kerestem az ujjaimmal. A pasi csípője is elkezdett mozogni, szorosabban húzta fejemet a férfiasságára, miközben fenekének ütemes mozgásával, ágyékával szinte baszta a számat. Közben elértem a hátsó bejáratát és a szűk redők között igyekeztem betuszkolni a mutatóujjamat a férfi ánuszába. Amint becsúszott az első ujjpercem a nyílásába egy hatalmas lökéssel élvezett a számba a fotós, aki ezek szerint pornós srác is volt egyben. Sietve nyeltem le az első adag spermát, miközben még a számban remegett a kéjdorong. A pasi viszont gyorsan kihúzta az ajkaim közül a farkát, és mint ha csak egy felnőttfilmben szerepelt volna, az arcom előtt verte tovább a faszát. Én is segítettem neki, és a szabad kezemmel simogattam a pénisze tövét, ahol csak értem. Mosolygó arccal és a kitátott számon kinyújtott nyelvemmel vártam a következő spricceléseit. Nem kellett sokáig türelmetlenkednem, mivel a második adagját pillanatokon belül lövellte az arcomra, nyelvemre, még a hajamra is jutott belőle. A harmadik spricce a melleimre, hasamra érkezett. Ekkor már a cickóimat kezeimmel alátámasztva vártam a nedveinek érkezését, amelyeket érzéki mozdulatokkal kentem szét magamon. Leginkább a keményen és hegyesen meredező bimbóimat és az udvarukat ápoltam le a férfi gecijével. Orgazmusa közben folyamatosan figyeltem a pasi arcát, és élveztem, ahogy a kielégülésének öröme kiült a borostásan macsó pofikájára. Lepillantottam a még mindig a kezében szorongatott, de már lankadó férfiasságára, és apró mosollyal képzeltem el, hogy fogom magamba fogadni ezt a szép szerszámot. Erre a gondolatra újra nedvesedni kezdtem, és mivel Tomi is a puncimban gyönyörködött észrevette vágyaim piciny jeleit. Letérdelt elém és gyengéden megfogva combjaimat széles terpeszre tárta karcsú lábaimat. Óvatosan a kanapé háttámlájához tolta felsőtestemet, miközben a feszes cicijeimet kezébe véve markolászta picit azokat. Ujjai között morzsolgatta a saját nedveitől ázott hegyes bimbókat, s közben a borostás arcával a jobb combom belső feléhez közelített. Nagy izgalommal figyeltem minden mozdulatát, szívem majd kiugrott, úgy kalapált a mellkasomban. Amint megcsókolta a combom belső felét egy hatalmas sóhaj tört fel az ajkaim közül és a pasi hajába túrva húztam magamhoz a fejét. Végig puszilgatva haladt a puncim felé, s mikor odaért tovább folytatta a másik combomat is ingerelve. Kissé csalódottan vettem tudomásul, hogy nem időzött el többet a pinusomnál, de reméltem, hogy még édesebben tér vissza a legérzékibb szervemhez. Így is történt, pár pillanat múlva már a szeméremajkaimat puszilgatta, csókolgatta. Nyelve hangosan lefetyelte vaginám nedveit, miközben a popsimat simogatta. Egyre erősebben tolta a fejét a pinámhoz, s vele együtt egyre vadabbul nyalt bele a puncimba. Percekig nyalt, falt így, majd a már rendesen megduzzadt csiklómat kezdte szívogatni és fogainak apró csippentéseivel incselkedett vele. Ez az új érzés egy hatalmas nyögést váltott ki belőlem, és a csípőmmel lassan körözni kezdtem a kissé érdes férfiarcon.
– Azta, de jó, isteni! Kibaszott jól nyalsz, édes! – adtam hangot zihálva a gyönyörömnek.
Igyekeztem úgy mozogni, hogy az édes nyelve minden porcikámat kényeztesse. Lassan közeledtem az orgazmus kapujához, de még nem szerettem volna elélvezni. A pasas faszát akartam minél előbb magamban érezni, ezért gyengéden eltoltam a fejét az ölemtől és felhúztam a térdeléséből. Ismét az arcom előtt lebegett a szerszáma, ami úgy félkemény állapotban lehetett. Gyorsan egy újabb furulyázásba kezdtem, hogy mielőbb kőkeményen álljon a rendelkezésemre. Élveztem, hogy én irányítok, Tamás a nyaláson kívül semmit sem kezdeményezett, hagyott engem teljesen kibontakozni. Azt is csak a finom szopásom köszönetének szánhatta. Tuti ezt a taktikát alkalmazták minden egyes új jelentkező hölgy tesztelésére, hiszen így lehet a legjobban megállapítani mire is képes a csaj valójában. Nem kellett nagyon sokat furulyáznom a szerszámán, hogy újra álljon, mint a győzelmi zászló. Ekkor abbahagytam a szopását. Az odakészített óvszert kibontottam és finoman férfiasságára tekertem, ő még igazított rajta egy picit. Majd felálltam és a kanapéra döntöttem a pasit, hátat fordítottam neki és a lábaim között megmarkolva a keményen álló farkát széles terpeszben közelítettem a puncimmal felé. Odaillesztettem a dorongját a résemhez és óvatosan beleültem. Lassan ereszkedtem a méretes dákóra, rég nem járt bennem fasz, pláne ilyen hatalmas. Minden centimétere, újabb és újabb sóhajokra késztetett. Iszonyatosan élveztem, ahogy a pasi farka teljesen kitölti a hüvelyemet. Mikor teljesen magamba fogadtam, megpihentem egy picit. Mozgattam a popsimat, hogy jól érezzem Tomi falloszát. Éppen szemben voltam a főnökkel, amikor megdöbbentem láttam, hogy a faszi már elővette a fütykösét a nadrágjából és keményen veri magának, miközben ragyogó szemekkel bámulja, ahogy csupaszon ülök a fotós farkán. Éreztem, hogy a fotós srác egyre jobban ficánkolódik alattam, ezért elkezdtem lovagolni a kéjrúdján. Úgy mozogtam rajta, mint valami szexgép, vadul dolgozott a csípőm a férfi dákóján, pumpáltam, fejtem a legkedvesebb játékszerem. Gyorsítottam, amikor a pasas feneke is vad döfködésbe kezdett. Mindketten veszettül hajszoltuk magunkat a kéj felé, míg a főnök rendületlenül verve a faszát, maszturbált. Lüktetett bennem a méretes farok, közben egész testemet átadtam a gyönyörnek. Mindhárman hangosan ziháltunk nyögtünk, sóhajtoztunk.
– Hú, de jó, ez az, csodás nagy farkad van, dugjál, igen, igen! – ordítottam magamnak és a fotósnak.
Majd hirtelen leugrottam róla és négykézlábra támaszkova térdeltem fel a kanapéra Tamás mellé.
– Gyere, hátulról akarom! Basszál meg hátulról, édes! Keményen, durván, kúrd szét a pinám, gyere, gyere már! – parancsoltam a srácnak.
Először nem tudta mire vélni, hogy abbahagytam a lovaglós kefélését, de aztán hamar kapcsolt és rögvest a seggem mögé kerekedett és már nyomta is tövig belém azt a csodálatos szerszámát. Hatalmasat csattant a popsimon az ágyéka, ahogy tövig dugta farkát belém. Méhszájam is beleremegett, amikor megérezte a régen vágyott fütykös hegyét. Baszott, kúrt, kefélt keményen, nem kímélt, úgy megdolgozta a kívánós pinámat, hogy alig tudtam levegőt venni. Két kézzel markolta csípőmet, és úgy rángatott maga felé, s közben én is rendesen tolattam a faszára, hogy minél élvezetesebb orgazmust éljek, éljünk át mindketten.
– Ez az, ez az, basszál, ne hagyd abba! Keményebben, abba ne hagyd, édes! – ziháltam a levegőbe.
S közben hallgattam, ahogy mögöttem fújtat, hörög, miközben pumpálja a faszra éhes pinámat. Távolabbról egy halkabb nyögéssorozat ütötte meg a fülemet. Sejtettem, hogy Péter, a főnök végzett magával. Szemeim előtt felsejlett, ahogy lespricceli drága ruháját, eláztatja a finom textilt a férfi forró gecije. Nem sokat törődtem vele, ismét visszatértem állatias üzekedésünk élvezésébe.
– Óh, óh, igen, ez az! Kurva jó! Igeeeeeeeeeeeeeeen! Basszál! – kiáltottam hangosan, és abban a pillanatban megfeszült az egész testem.
Tamás is egy hatalmasat lökött rajtam, és egy akkorát spriccelt belém, hogy éreztem, teletölti a gumit a méretes farka. Sikítoztam a gyönyörtől, az orgazmusok egymást követték a testemben, vonaglottam a kezei között, alig bírta tartani rángatózó seggemet a pasas. Közben az ő szerszáma is elélvezett még egyszer, és lüktetve adta ki magából a nem sokkal kevesebb második spermaadagját. Szorította, ölelte puncim a csodás faszt, nem akarta kiengedni magából, popsimmal még köröztem a játékszeren, mikor a pasi már kezdte kihúzni vaginámból a szerszámát. Hangos cuppanással hagyta el a még reszkető hüvelyemet a fallosz, miközben én teljes kielégültségemben, hassal a kanapéra zuhantam. Hangosan zihálva próbáltam megnyugodni, a percekig tartó orgazmushullám után, miközben éreztem, hogy Tomi, az óvszert levéve, még pár lövéssel árasztja el a meztelen hátamat és a seggemet. Hihetetlen, hogy ennyi ondót termeljen egy pasi, még sohasem találkoztam ilyen vad szeretővel. Imádtam a gecit nagyon, magamon, magamban, a számban, cickóimon, mindenhol. Hátranyúltam és szétkentem a bőrömön és a popsimon is a férfi kéjének finom nedveit. Még egy picit rángatta, fejte ki lankadó farkából a maradék folyadékot, és aprókat csapkodva péniszével a fenekemen törölte le hímtagjának utolsó cseppjeit is. Ezután odament a kamerákhoz, szép sorban kikapcsolta és félretette azokat, majd ahogy volt meztelenül leült a foteljébe, és pihegve csillapodott le a dugásunk után. Még pár percig pihentem én is, majd felültem a kanapéra és huncut mosollyal, kérdőn tekintettem a pasikra. Teljesen kielégültem. Tudtam ugyan, hogy a pornóforgatásokon ennél többször kell majd kefélnem, és talán most is tudtam volna még pár menetet lezavarni, de mára, így elsőnek, ez éppen eléggé kielégített, főleg úgy, hogy hónapok óta nem basztam már. Láttam, hogy Péter is eltette már a farkát a nadrágjába, és dudor sem jelzi vágyát, de egy kis folt azért ott éktelenkedett az öve körül. Apró mosollyal nyugtáztam, majd a fotóst néztem meg alaposan, aki szemmel láthatóan elégedett volt velem. Élvezte az érzéki szopásomat, és még egy vad kefélést is átélhetett velem. Most sem szólalt meg, egy szót sem, ahogy azt tette egész délután, pár instrukciótól eltekintve. Csak az élvezetének hangjait, hörgéseit, nyögéseit hallottam. A beengedésem után a műteremben már végig csendben maradt.
– Hát ez igazán szép alakítás volt! Sok gyengébb profit is meghazudtol, amit ma láttam tőled, de a kezdőknél ezerszer ügyesebb vagy! – dicsért meg a főnök.
– Köszönöm, de nem játszottam meg semmit, igazán élveztem a szexet. – válaszoltam huncut mosollyal.
– Akkor még inkább dicséret illet. Biztos vagyok benne, hogy fogunk még együtt dolgozni, ha te is úgy akarod.
– Én örömmel benne lennék. – feleltem lelkesen.
– Rendben. Csak azt kérem tőled, hogy tartsd meg a fiatalos szenvedélyedet, az igazán érzéki szexuális kisugárzásodat. A tested, alakod tökéletes, vigyázz rá továbbra is.
– Úgy lesz, ígérem. – fogadkoztam.
– A továbbiakról annyit szeretnék még elmondani, hogy a telefonszámod nálunk van. Ha akad munka, ami a beszélgetésünk eleji kérdéssor szerint alkalmas lenne neked, megkereslek, és megbeszéljük. A díjazás jelenetekre szól, egyedi megállapodás alapján, attól függően, milyen hosszú, miket vállalsz be. Nem kell félned, ha nem tetszik egy munka, nem kell feltétlenül elvállalnod, nem haragszom meg rád. Nekem is az az érdekem, hogy te jól érezd magad a jelenetben, hiszen akkor lesz tuti jó, eladható a film. Nem ér semmilyen hátrány. Biztosan tudod, hogy elég nagy a tolongás, mind a lányok, mind a férfiak között, de én igyekszem egyenlően bánni veletek, cserébe őszinteséget és teljes odaadást várok el a jeleneteknél. Minden alkalom előtt orvosi tesztet végzünk minden szereplőn, így teljesen biztonságos a dolog, ha esetleg gumi nélkül is szeretnél a későbbiekben szerepelni. Van egyéb kérdésed? – fejezte be a mondandóját.
– Nem, azt hiszem most nincs egyelőre. – válaszoltam.
– Ja, még annyit, hogy gondolkozz addig egy frappáns művésznéven, ami illik hozzád, ami leginkább jellemez, ami utal a szexualitásodra. – mondta mosolyogva.
– Rendben. – válaszoltam, és máris elkezdtem törni rajta a fejemet.
– Akkor, ha nincs egyéb, köszönjük, hogy itt voltál és jelentkeztél. Végeztünk, ha akarsz letusolhatsz és Tomi kienged. Ha szeretnéd látni a képeket és a videókat, amik készültek, akkor, amíg elkészülsz, ő felírja egy dvd-re és odaadja neked. Mi az első jelentkezésedig megőrizzük ezeket, nem csinálunk vele semmit, nem élünk vele vissza, aztán majd akkor megbeszéljük és eldöntjük, hogy mi legyen a sorsuk, felhasználjuk-e valamire, vagy megsemmisítjük.
– Köszönöm szépen, ha lehet, kérnék minden anyagot. – feleltem lelkendezve, mert én is kíváncsi voltam a teljesítményemre. Eddig még sohasem készültek rólam ilyen felvételek.
Felálltunk mindhárman. Péter a kezét nyújtva felém elköszönt tőlem. Tamás felém biccentve a fejével meztelenül kiment a szobából, hogy elkészítse a megígért fotókat, videókat nekem. Én meg gyorsan összeszedegettem a szanaszét hevert ruháimat, és a mosdóba vonultam velük. A zuhanyozás közben újra lejátszódott a fejemben az egész délután minden történése. Ahogy néztem több mint három és fél órán át tartott az egész vendégeskedésem itt. Amint elkészültem, már felöltözve várt a lépcső tetején Tamás. A kezembe nyomta a lemezt és lekísért az ajtóig, majd egy édes kis puszival köszöntünk el egymástól, s én kiléptem az augusztusi késő délután meleg fényeibe. Nem csak a hőségtől volt melegem, hanem az előbb átélt izgalmaktól, élményektől is. Ahogy rájuk gondoltam ismét bizseregni kezdett az alfelem, s magamban mosolyogva indultam el a buszvégállomás felé.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.