Elkaptam az Ex-sógornőmet ne tudjátok meg mi lett belőle!

Barátnőm 5 év együttlét után összecsomagolt, majd irány a kies Anglia ahol majd újdonsült párjával halálra keresi magát!

Egyedül maradtam, ám Ivett – a volt barátnőm – családja tartotta velem a kapcsolatot. Anyukája Anita, és nővére Viki. Neki volt egy párja, három gyermeke. A legkisebb a keresztlányom volt.

Éppen az ő szülinapjára voltam hivatalos. Lehettünk vagy húszan, ismerősök, ismeretlenek. Estefelé a buli kezdett a tetőfokára hágni. Nyár lévén szabadtéri volt, zene, tánc, ivászat. Az alkoholtól kissé mámorosan, a szexhiánytól nagyon kanosan szorongattam tánc közben sógornőmet. Párját nemigen izgatta, megpróbálta 160 kilója minden dekáját sörrel ellátni. Viki sem nagyon tiltakozott, mert a nagyembertől nemigen kapta meg a szükséges szexadagot. Persze nem engedett a nyílt színen pajzánkodni. A nagyember szólt, hogy van akinek nincs már itala. (pl. neki sincs) Viki körbenézett felkapott néhány üres dobozt, majd intett, hogy segítsek. Elindultam utána a pincébe. Éppen el akartam kapni amikor középső gyermeke utána jött üdítőért! Gyorsan a kezébe nyomott egy palackkal, és adott neki még egy üveg töményet.

– Vidd apának, mindjárt megyek én is!

A kissrác el is inalt a zsákmánnyal, én pedig azonnal becserkésztem az enyémet. Háttal állt így melleinél fogva húztam magamhoz, ágyékom a fenekének feszítve. Hátravetette a fejét, és hagyta magát simogatni. Kezem már az ágyékánál járt. Rövid szárú nadrág volt rajta.

– Szoknyát kellett volna felvenned – mondtam a fülébe

– Miért is?

– Úgy könnyebb dolgom lenne.

– Nem akarom, hogy könnyebb legyen!

Azzal kisiklott a kezeim közül, felkapott pár sört, és indult kifelé.

– Hozzál te is – mondta.

Vittem, közben átkoztam magam, minek jöttem el. Leraktuk az örvendezők elé a hűvos innivalókat, kézen fogott és visszavitt táncolni.

Hozzám dörgölőzött, nem feltűnően, de állandóan. Megcsóváltam a fejem.

– Mi baj – mosolygott.

– Mintha nem tudnád – feleltem.

– Ivett nővére vagyok, majdnem a sógornőd, a keresztlányod anyja, azonkívül van egy párom! – mondta, közben a szemét forgatta.

– Tudom, de Ivett már nincs, a többi nem zavar!

Nagyon nevetett, intett és otthagyott, elment inni, csevegni.

Anita az anyukájuk keveredett mellém, átkarolt és táncoltunk.

– Te a kisebbik lányom után a nagyobbikat is le akarod fektetni? – kérdezte nevetve.

Majd elszaladtam, de aztán elvigyorogtam magam.

– Ha hagyja – mondtam, és vigyorogtam tovább.

-Hagyni fogja, még én is hagynám. De ésszel, mert ha a Feri megtudja, balhé lesz.

– Majd nem tudja meg – válaszoltam.

Már sötét volt, kicsit alább hagyott a hangulat, üldögéltem, amikor Viki intett és eltűnt a sötétben. Nem túl feltűnően utána sétáltam. Kicsivel arrébb várt rám.

– Menj fel a teraszra és várj!

Felosontam. A teraszról nem lehetett oda látni a buli helyszínére, csak hallani lehetett azt.

Vagy tíz percet vártam, amikor hallom, jön valaki. Viki volt.

– Lefektettem a kicsiket, van egy kis időnk!

– Figyelj, én…

A számra tette a tenyerét, a másik kezével el kezdte simogatni az ágyékom.

Átöleltem, csókoltam a nyakát, a melleit ruhán át. Simogattam a hátát, fenekét.

– Kevés időnk van – szólt, és már vette is le a nadrágját.

Nem kérettem magam, én is úgy tettem. A boxerom már ő húzta le, kezébe vette meredező farkam. Közben én is hozzá akartam férni, nagy nehezen sikerült is, lecsúsztattam a bugyiját, és végigsimítottam az ápolt kis hancúrgyepen. Mivel tudtam, hogy Feri a párja nemigen kényezteti – legalább is ami a szexet illeti – azt hittem valami sűrűbb bozont lesz ott. (Ivett állandó szőrtelenítési mániája után felüdülés lett volna) De nem, helyre kis csík mutatta az irányt a finom forró punci felé. Mielőtt megkóstolhattam volna, felhúzott.

– Kevés időnk van – azzal visszabújt a magas sarkú papucsába, megfogta a korlátot és terpesztett. Egy adag nyál a tenyérbe, rákentem a makkomra, odaléptem és beillesztettem a lyukba. Picit löktem, épp csak a feje ért be, ám Viki hátralökte a popsiját, így félig beszaladt. Hetek óta nem volt a farkam punciban, most majdnem felkiáltottam. Így maradtunk pár másodpercig, volt olyan érzésem, hogy Viki punciját sem látogatta farok egy ideje. Kiélvezve a pillanatot, s kockáztatva, hogy azonnal elélvezek, betoltam tövig. Na erre egy nagy nyögés volt a válasz. Elkezdtem az ütemes mozgást, állandóan ügyelve, hogy ne süljek el azonnal. Nem is volt baj, amíg Viki egy hirtelen mozdulattal megint hátra tolta a fenekét.

– Hé, így mindjárt elélvezek – szóltam suttogva.

– Nem baj, csak jusson nekem is valami.

És megint hátralökte a fenekét. Belemarkoltam és magamhoz szorítottam, hogy ne tudjon mozdulni. Ekkor meg a hüvelyét mozgatta, rászorított, elernyedt.

Csillagokat láttam.

– Hééé, lassíts – mondtam.

– Szóval jó – lihegte.

– Naná, eszméletlen.

– Oké, akkor csinálom még, nekem is jó

Tovább csinálta. Éreztem, hogy itt a vég, magamra húztam, ahogy csak bírtam, vártam a robbanást. Eljött! Hosszú cölibátus alatt gyűjtött forró spermám, nagy erővel lőttem a puncijába. Pumpáltam, szabadultam tőle. Közben kussoltam, hogy lent nehogy meghallják. Amikor el kezdtem élvezni, Viki felgyorsította masszírozást. Amikor befejeztem, akkor elkezdte a csípőjét mozgatni, és sóhajtozott. Na, gondoltam itt még ő is akar élvezni, segítsük hozzá. Nem volt nehéz a farkam még merev volt. Pár perc és éreztem megfeszül, rágyorsítottam, felszakadt belőle egy sóhaj, de olyan hangos volt, ha lent nem szól a zene, biztos meghallják. Pihegtünk, elengedte a korlátot, átöleltem. Meg voltunk kicsit izzadva, végigsimítottam a hasán, le a puncijáig, és otthagytam a kezem. Pár perc múlva megfordult, futó csókot lehet a számra.

– Kösz!

Lenyúlt a bugyijáért, felvette, majd a nadrágot is. Elillant. Felöltöztem, lelopakodtam. Az este lassan éjbe hajlott, mindenki elszivárgott haza. Én is.

Sokat járt a fejemben, ez a néhány perc, igazán nem tudtam, hogy egyszeri kaland volt, vagy valami érdekes dolognak nézek elébe…

Másnap egy üzenetem volt. Csütörtök délelőtt elugornék hozzád, beszélnünk kell. Vikitól jött. Osztottam szoroztam, csütörtökre szabaddá tettem magam.

El voltam készülve, a megbánás és ne is találkozzunk többé, nem akartam ezt így… Nos ezekre. Ezért nem is voltam olyan nagyon jó hangulatban. Pláne, hogy írt, késni fog kb. egy órát!

Majd tizenegy óra volt, amikor csöngetett.

Üdvözöltük egymást, elnézést kért a késésér, de közbejött ez, az.

Jó csak térjünk már a lényegre, és legyen vége ennek a napnak, habár elhatároztam megpróbálom a legjobbat kihozni belőle.

– Szóval a szombat esti kis afférunkról akarok veled beszélni

– Rendben, mondd – válaszoltam, és szerencse, hogy nem kezdem el mentegetőzni, meg miegymás.

– Nagyon jól esett, de úgy éreztem neked is – mondta mosolyogva.

– Ühümm – bólogattam szaporán. Most jön a kellemetlen rész!

– Azt gondoltam, hogy ha okosan csinálnánk, rendszeresen élvezhetnénk együtt!

Pufff! Erre mit mondjak? Nem számítottam rá!

Szerencsére még mindig bólogattam, és kezdett széles vigyor kiülni az arcomra.

– Rendben? Igen?

– Igen, persze, jó lenne – válaszoltam

– Most jól elment az idő, de ha van kedved? – nézett rám, de úgy…

– Naná, akármikor – ugrottam talpra.

– Azért több időnk van mint múltkor – nevetett, – adsz egy kávét?

– Ja, persze, főzök. Kimentem a konyhába. Utánam jött.

Dumáltunk erről, arról. Készítettem a kávét, ő nekitámaszkodott a pultnak, így csacsogott. Nyári ruha volt rajta, nyakba kötős, az egész háta kilátszott. a szoknyából meg a fél combja. A gép elindult forralta a vizet. Viki elé léptem, leguggoltam, felhajtottam a szoknyát, megcsodáltam a csipkés bugyin átlátszó látványt. Félrehúztam a textilt és belenyaltam a résbe. Akkorát nyögött, felnéztm rá. Csukott szemmel nyitott szájjal várta a további kényeztetést. Nem várattam. Kényeztettem. Játszott a nyelvem a csiklóval, az ujjam bent volt a forró hüvelyben. Nyögött, vonaglott, sóhajtozott.

Nem bírtam tovább én sem, ledobtam a nadrágot, alsót, felültettem a pult szélére. A farkam nekinyomtam a puncijának, ő lenyúlt beigazította, és betoltam a hüvelybe. Mozogtunk, nyögtünk, lihegtünk. Nem volt kényelmes, de nem lehetett már félbeszakítani. Amikor megfeszült, és nagyot nyögött, löktem pár nagyobbat és élveztem. Picit sikkantott, amikor megérezte, majd együtt pihegtünk. Kicsit még benne maradtam.

– Akkor kapok kávét is? – kérdezte nevetve.

– Hogyne, menj be csinálom – nevettem én is.

El is készítettem, tálcán vittem be, azt meg majd elejtettem. Ugyanis a nappaliban feküdt, teljesen meztelenül, a kanapén. Leraktam a tálcát, ledobtam a ruháim, és ráfeküdtem.

– Hé a kávém – nevetett.

– Később – mondtam belenyalva a punciba.

El is felejtődött a kávé. Ismét nyaltam, ujjaztam, majd hasra fordítottam és betoltam neki. Minden lökés, húzás élmény volt. amikor beindult, tolta a fenekét fölfelé. Éreztem, hogy hamarosan megint lövés lesz, de lekéstem. Pedig olyan vitustáncot mutatott be a popsijával, hogy már a látvány is élvezet volt, majd egy nagy nyögést követően elélvezett.

Kicsit vártam, de nem bírtam nyugton maradni. Megint mozogtam picit. Hanem kibújt alólam.

– Feküdj hanyatt – utasított. Úgy tettem.

Rám ült háttal, becsúsztatta a helyére a farkam. Letámaszkodott a lábam mellé, és elkezdett le-fel csúszkálni. Egyre nagyobb volt az élvezet, egyre nagyobbakat próbáltam lökni, ami nem is ment igazán, és nem is volt rá szükség igazán. Amikor éreztem közel a vég, megfogtam a csípőjét, és minden lecsúszásnál erősen ráhúztam a farkamra. Észrevette, kicsit másképp mozgott, felgyorsította az eseményeket. Úgy robbant ki a tüdőmből a levegő, mint a farkamból a spermám! Csak vonaglottam, Viki meg ügyesen mozgott, fejte a farkam. Végeztem, megálltunk. Leszállt rólam, épp kérni akartam maradjon még, de szemből visszaült, s rám hasalt.

– Szerintem most már napokig el leszünk szex nélkül – mondta.

– Ne vegyél rá mérget, holnap is jöhetsz.

– Ne légy telhetetlen – mosolygott rám – habár légy csak. Ez így jó lesz nekem!

Az lett!

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.