A leszbi páros

A nevem Zsófi, 25 éves vagyok és mondanám, hogy átlagos az életem. Vagy legalábbis az volt, egy hónappal ezelőtt! Történt velem ugyanis egy olyan nyári kaland, amit még ennyi idő elteltével is csak mosolyogva idézek fel!
Az az egy éjszaka többet jelentett, mint bármi, amit magamtól kérhettem volna! Elfeledtette velem a friss szakításom és azt is, hogy pár nap múlva állásinterjúra kell mennem! Olyan kiegyensúlyozott és vidám voltam, mintha semmi gondom nem lett volna a világon! Ez meg is tetszett a leendő főnökömnek és a többi már történelem!
Eleinte nehéz volt hozzászokni az új környezethez, de mindenki kedves volt és segítettek hamar beilleszkedni. A munka kicsit nehéz, de legalább már nem 10 órát dolgozom, hanem 8-at. Szóval összességében nagyon szeretem ezt a helyet!
Ezen a héten kezdődött meg az iskolákban újra a tanítás, ami engem nem érintett, de egy bizonyos lányt igen! Már napok óta írogatunk egymásnak, azt mondja nagyon izgatott, hogy főiskolára járhat, és még lelkesebb, hogy újra találkozhatunk!
Már szerda van, délután 5, és éppen a 7.kerület utcáit járom, hogy találkozzak ezzel a bizonyos lánnyal! Az egyik plázában volt megbeszélve a találkozónk, abban maradtunk majd felhív!
Amikor megérkeztem, még be sem kellett mennem az épületbe, a pláza előtt egy padon meg is találtam őt! Odasétáltam, és közben azt vettem észre, hogy nagyon kapkodja a fejét. Forgolódott és keresett valakit, aki én lehettem, hiszen azonnal felugrott, amikor meglátott!
– Lili! – kiabáltam, és integettem neki.
– Zsófi! Úgy örülök, hogy újra látlak! – mondta, ahogy felállt és elém sietett. Egy tavaszi egyberuha volt rajta, fehér és kék színekben, a szoknya része éppen a térdéig ért, a karja pedig kilátszottak felül. Az arcán mosoly volt, de a lendülete ellenére úgy állt meg előttem, mintha fal lett volna köztünk. Ennek az okát ki tudtam találni, olyan félénk volt, hogy az már képes volt az aranyosba átcsapni!
– Gyere ide! – mondtam neki, ahogy megfogtam a kezét, odahúztam magamhoz és átöleltem! – Téged is jó látni! – jelentettem ki, majd láttam, hogy egy széles mosolyra húzza a száját és ő is megölel.
Innentől elkezdtük a kis túránkat, amiben bejártuk a bevásárló központot és rengeteget beszélgettünk! Érdekes volt azt hallgatni, hogy milyen furcsán érzi magát itt fent, a fővárosban, és hogy mennyivel másabb, mint ,vidéken’. Át tudtam érezni a helyzetét, amikor én felköltöztem, szintén úgy éltem meg az egészet, mintha egy másik világba csöppentem volna, de így, évekkel később már nem tudom máshogy elképzelni a dolgokat.
– Mesélj, milyen az iskola? – kérdeztem kíváncsian, ugyanis én nem mentem fősulira. Miután elvégeztem a szakközépiskolát elkezdtem dolgozni, hogy minél hamarabb leléphessek otthonról.
– Eddig elég furcsa! Sok az új ember és kicsit ijesztő odamenni valakihez beszélgetni.
Itt szélesen elmosolyodtam, ami felkeltette a figyelmét.
– Nem változtál semmit! Még mindig egy kisnyuszi vagy! – jegyeztem meg kacagva. Nem akartam megbántani, csak egy kicsit cukkoltam. Ilyen volt a táborban is, amikor megismerkedtünk még tegezni sem mert, és sokáig tartott, mire feloldódott mellettem.
A beszélgetésünk alatt bejártuk a teljes plázát, még ebédelni is voltunk és egy nagyon finom pizzát ettünk meg ketten! Nem tartott sokáig, alig két óra alatt végeztünk és utána úgy döntöttünk elmegyünk hozzám meginni valamit! Persze semmi alkoholt, elvégre én vezettem!
Egy kis autóút után meg is érkeztünk! Egy sorház első emeletén bérlek egy lakást, nem túl nagy, de otthonos és olcsó!
– Itt is lennénk! Otthon, édes otthon! – invitáltam be Lili-t és kértem, hogy nézze el a rendetlenséget, egy picit elhanyagoltam a lakást amíg nem dolgoztam, és még nem volt időm rendet rakni!
Leültünk a konyhába és egy-egy kóla társaságban folytattunk a kis csajos beszélgetésünket, ahogy korábban tettük!
– Hol laksz most? – folytattam a kérdezgetést, hogy haladjunk! Rengeteg dolgot szerettem volna róla megtudni, és minél hamarabb!
– Az iskola kollégiumában! 3 szobatársam van, akik kedvesek, de kicsit távolság tartók. Aminek örülök is, mivel elég furák! – itt természetesen kértem, hogy folytassa, és ő nem restellett beszámolni az olyan esetekről, amikor az egyikük egy szál bugyiban jelent meg vacsorázni, és ez még csak az első hét! ,Mik lesznek itt később?’ gondoltam magamban, de nem zaklattam ilyenekkel. Lili így is elég fáradtnak tűnt, látszik rajta, hogy megviselte egy kicsit a környezet váltás. – Amúgy hoztam neked egy új könyvet! – jegyezte meg, majd előrántott egy vékony kis novellát a táskájából. – Mivel a múltkorinak lelőttem a végét, gondoltam mutatok egy másikat! Ezt is imádom, de majd igyekszem nem elmondani a csavarokat!
– Azért hálás lennék! – tettem oda a végére, mivel tényleg nagyon megfogott a múltkori könyv, amit olvasott, de miután elmondta a végét nem tudtam, hogy be akarom-e fejezni!
A beszélgetésünk alatt végignéztem Lili-t, és újra fel kellett ismernem, hogy milyen csinos és karcsú alakja volt, amit a ruha teljes mértékben kiemelt. A lapos hasa miatt remekül látszott a csípőjének a vonala, hogy hol kezdődik a combja és hol gömbölyödik a feneke. Fent pedig a nem nagy, de formás mellei bár elvoltak dugva a ruha alatt, mégis izgalmas volt arra gondolni, hogy milyen lehet alatta. Egy kicsit hasonlított rám, de nekem inkább a melleim domborodtam, mint a popsim!
A kis nézésem egy idő után bámulásba ment át, ahogy egyre többet néztem őt, míg nem utolértem magam és kijózanodtam a kábulatból.
– Jó hallani, hogy minden rendben veled! – jegyeztem meg, majd még egyszer ráerősítettem. – Minden rendben, ugye?
– Persze! Minden szuper! – felelte gondolkodás nélkül, de megkértem, hogy válaszoljon még egyszer.
– Lili… Tudod, hogy értem! – jelentettem ki, és reméltem érteni fogja, ami szerencsére így is volt, mivel letette az üdítőjét és kicsi megnémulva elkezdte az asztalt nézni.
– I-Igen. Minden rendben… – felelte én pedig kezdtem kicsit rosszul érezni magam. Az az érzésem volt, mintha eltúloznám, és olyan irányba vinném el a dolgokat, amibe nem kellene!
– Ne haragudj, hogy ilyeneket kérdezek, csak… – próbáltam keresni a megfelelő szavakat, de nem akartak jönni. Ezt Lili is látta és megfogta a kezemet, majd szorosan megölelt.
– Hiányoztál! – fakadt ki a lány, és könnyek gyűltek a szemébe. Meglepődtem egy kicsit, de nem bírtam ki, a fejére tettem a kezem és megsimogattam egy kicsit, hogy ezzel nyugtassam.
– Te is nekem! – jelentettem ki, és én is megöleltem.
Ebből a pózból aztán nem mozdultunk nagyon sokáig. Csak ültünk egymás mellett és mondtunk mindent, ami eszünkbe jutott és úgy éreztük szeretnénk, ha a másik tudná!
– Azóta az este óta csak te jársz a fejemben! – mondta nekem Lili, mélyen a vállamba fúrva az arcát. – Annyira aggódtam, azt hittem megfogod magad gondolni és látni sem akarsz majd!
– Mégis miért tettem volna ilyet!? Te nem csináltál semmit, amiért hibáztatnod kellene magad! Én is sokat gondoltam arra az éjszakára. Az egyik, ha nem a legjobb élményem volt egész életemben!
– Csak túlzol! – mondta morcosan, de nem tudtam komolyan venni a felgyűrt pofiján, ahogy felnézett a vállamról.
– Miért túloznék?
– Az volt az első alkalmam! Biztos nem voltam jó egy csomó mindenben. – jegyezte meg elszomorodva.
– Attól még aranyos voltál és szerettem, hogy a végéig mindent beleadtál! – ismét megsimogattam a fejét, és közben folyamatosan a szemébe néztem. – Nagyon ügyes voltál! – jelentettem ki, és a síróbaba ismét elkezdte az egereket itatni, de ezúttal egy széles mosollyal az arcán.
Az egyik kezemmel óvatosan elnyújtózkodtam a konyhapulton lévő zsebkendőkért és egy adagot magamhoz véve elkezdtem letörölni Lili-t. A potyogó könnyei kezdtek foltot hagyni a ruháján és egyre többet szipogott, szóval muszáj volt kezdenem valamit!
Ahogy megtöröltem az arcát, újra találkoztak a szemeink és hasonló lángokat láttam az övében, mint ami a sajátomban éget! Az arcunk rohamosan kezdett közeledni, míg nem az ajkaink találkoztak és egy csókba forrtunk össze!
Elképesztően jól esett, úgy éreztem örökké így akarok maradni! A finom érintés egy szenvedélyes falásba ment át, ahol egyre lendületesebben próbáltunk rámászni a másikra! Egy édes pillanatra azt is megéreztem, hogy megpróbálja kinyújtani a nyelvét, de ekkor egy csengő szólalt meg a fejemben és ezzel együtt a vér is az ágyékomból az agyamba vándorolt át!
Megragadtam Lili vállait és eltoltam magamtól, amit ő egy szomorú tekintettel fogadott. Ahogy ő kérdőn nézett rám a bájos, kerek szemeivel, evett a bűntudat és elkezdtem kételkedni az akcióimban!
– M-Mi a baj? – kérdezte pánikolva. – Valamit rosszul csináltam?
– Nem! – jelentettem ki a lihegésem közepette. – Tökéletes voltál! Olyan jó, hogy azt hittem megörülök, ha abbahagyod!
– Akkor… miért? – kérdezte, miközben újra kezdtek könnyek gyűlni a szemébe.
– Megijedtem, oké! – válaszoltam, és láttam, hogy meglepődik rajta. – Amikor legutóbb együtt voltunk, mind a kettőnk ivott és a magányunk miatt nem biztos, hogy tisztán láttunk! – Lili itt elkezdett remegni, és félni, hogy mit akarok vajon mondani, ez pedig csak még több terhet pakolt rám. – Semmi bajom veled, sőt szerintem egy csodálatos lány vagy, nagyon jó ízléssel! De nem akarom, hogy megbánd ezt a dolgot, vagy azt hidd nincs esélyed mással lenni! Az életed most kezdődik, ne kell leragadnod nálam!
A végét már erős megbánással mondtam. Élvezem ezt a kapcsolatot, de Lili még gyerek, nem szeretném magamhoz láncolni! Ha ezzel elveszítem, akkor így jártam, elég srác hagyott már faképnél, hogy kibírjam. De neki legalább legyen meg az esélye, hogy válasszon!
– Ameddig te itt vagy nekem, nincs szükségem másra! – jelentett ki Lili, majd ismét átölelt. – Nem bántam meg azt az estét, és boldog vagyok, hogy ismerlek!
Ekkor nekem is könnyek gyűltek a szemembe és nem tudtam nem mosolyogni! Annyi kapcsolatom volt már, ha mindet összeszednénk, a hónap minden napjára jutna legalább egy srác! Voltak kedvesek, tapasztaltak, de még egyikük sem mondott nekem ilyet!
– Lili… – szólítottam meg, hogy felnézzen rám és újra megcsókoltam, de ezúttal nem álltam meg egy sima ölelésnél! A kezem lekúszott a hátán, le a fenekén, amit nem tudtam megállni, meg kellett fognom! Amikor rámarkoltam az ujjaim tökéletesen körbe fogták a két gömböt és egy bájos nyögés is jelezte, hogy nincs ellenére a mozdulat.
A kezem tovább ment lefelé, mígnem elértem a szoknyája aljáig, ahol megfogtam a selymesen puha bőrét és elkezdtem a combjait simogatni, közben ő a vállamnak dőlve sóhajtozott, kérve, hogy folytassam!
Nekem több sem kellett, a kezeim azonnal újra a fenekéig csúsztak és azoknál fogva az ölembe vettem és elkezdtem a hálószobám felé vinni! Bent majdnem elestem egy pár holmimban, de finoman letettem az ágyra, és itt folytattuk a csókolózást! Egyik kezemmel még mindig a popsiját fogtam, a másikkal a tarkóját támasztottam, hogy kényelmesebb legyen neki. Eközben ő kétkézzel fogta az arcom és szorosan tartott, hogy ne tudjak szabadulni! Nos, nem mintha akartam volna…
– Lili! Csodásan nézel ki! – dicsértem, miközben a nyakát csókolgattam.
– N-Nem is igaz! Te sokkal csinosabb vagy! – ellenkezett a drágám, miközben markolta a hátamon a pólót. Éreztem, hogy mit szeretne csinálni, és egy pillanatra sem hátráltattam benne! Felemeltek a kezeimet és hagytam, had húzza le rólam a pólót, majd nekilátott a melltartómat is kikapcsolni, de nem boldogult vele. Itt nagyon elpirult, de nem nevettem ki! Megfordultam, hogy háttal legyek neki, majd megmutattam hogyan kell csinálni.
Miután leesett a darab, elsőre takartam a melleimet, főleg megszokásból! A legutóbb nem voltam ilyen szende, bár akkor egy csöppet már ittam, hogy ellazuljak hozzá, most semmi nem segített a kényelmetlenségemen. Vagyis semmi, amíg Lili neki nem dőlt a hátamnak és rám nem döntötte a fejét. Éreztem ahogy az arca forró, és a puha simogatás, amit a szintén meleg kezei okoztak, elkezdtek rávenni, hogy leengedjem a karjaim.
Teljesen ellazultam, amikor Lili eltűnt mögülem és hátra húzott, hogy azután ő másszon az én hasamra!
– Te kis pimasz! – szidtam le, de egy pillanatra sem tudtam levenni a mosolyt az arcomról. Lili rám nehezedett és így folytattuk a csókolózást. Nyelveink hevesen harcoltak maguk között, hogy melyikünk szájában legyenek, miközben a lábaink is lassan egybe fonódtak! A csókcsatánk közben elkezdte masszírozni a melleimet, míg az én kezem a derekán pihent, de nem állt ott sokáig. Elkezdtem lenyúlni a csípője aljáig, lassan felhúztam a ruhát, szabaddá téve a formás hátsóját, majd nem tudtam megállni, muszáj volt rácsapnom!
Lili ezt egy hangos kiáltással reagálta le, ami egyenesen megijesztett. Kérdeztem, hogy jól van-e, nem-e kapott túl nagyot, mire ő azt felelte, hogy az elején fájt, de picit később kellemesé vált. Ezen felbuzdulva, azonnal csaptam egyet a másik felére is, hogy legyen meg az egyensúly, ő pedig ismét elszólta magát, de ez már inkább volt egy kéjes nyögés, mint egy fájdalommal teli kiáltás! Ezután elkezdtem neki megmasszírozni mind a két oldalt, finoman és mégis durván, hogy érezze a törődést!
Amikor ezzel végeztem, helyet cseréltünk, ő feküd le, én pedig lekucorodtam a szemérem dobjához. A szoknya felhajtása után láttam, hogy egy fehér, csipkés bugyi volt rajta, ami szinte megigézett és nem tudtam levenni róla a szemem.
– H-Hé! Ne bámulj, kérlek! Kényelmetlen… – jegyezte meg Lili olyan pirosan, mint egy forgalmi lámpa. Azt nem tudta, hogy azért nézek rá így, mert mint kezdő leszbikus, még barátkoztam a látvánnyal, de most, hogy rám szólt, úgy döntöttem rájátszok egy kicsit.
– Ne bámuljak? – kérdeztem vissza meglepődve. – Akkor mit csináljak, hercegnőm? – tettem fel játékosan a kérdést, ő pedig megnémult, mintha elvitte volna a cica a nyelvét.
– T-Tudod… Amit a múltkor is csináltál… – dadogta, de én nem értem be ennyivel.
– Mire gondolsz pontosan? Erre? – kérdeztem, ahogy elkezdtem egy ujjal simogatni az érzékeny részt, amitől hangos sóhajokat engedett ki. – Vagy erre? – kérdeztem, ahogy konkretizáltam az mozdulatot és elkezdtem bugyin keresztül a csiklóját izgatni. – Vagy talán erre? – kérdeztem ismét, ahogy óvatosan nyomtam egy puszit a már nedves részre. Amikor közel voltam, sikerült beleszagolnom, az édes illata olyan csalogató volt, valósággal vissza kellett fognom magam. – Kérlek mond el, magamtól nem fogom tudni!
Kacéran mosolyogtam, ahogy Lili a kezébe temette az arcát! A kis játékom megtette a hatását, felizgult és ezt nem csak a lihegés és nedvesség jelezte, hanem hogy a szemeivel már mindent megtett velem, amit én még csak terveztem vele!
– Ny-Nyalj ki… – engedett ki egy halk kérést, amit megismételt, mielőtt még feldolgozhattam volna. – Kérlek, nyalj ki! Annyira szeretnék elmenni! Mióta együtt csináltuk, másra sem tudok gondolni, csak arra, hogy felfalsz!
Hosszú pillanatokig csak pislogtam, nem tudtam elhinni, amit hallottam. Neki ez még hosszabb idő is lehetett, a kezeit egy pillanatra sem merte levenni. Ez viszont nem vált épp előnyére, mert nem látta a széles molyost az arcomon, ami nem tudtam eldugni.
Egy szót sem kellett többet mondania, lehajtottam a fejem és miután elhúztam a bugyiját, rávetettem magam! Az aranyos kis puncija elképesztő látvány volt! A csupasz bőre, a rózsaszín ajkak és a kiálló kis csiklója, mind-mind elképesztő volt! De a kérlelő szavai után nem lehettem önző!
Azzal kezdtem, hogy végig csókoltam a combjait mint a két oldalon, majd belenyaltam a kéjes kelyhébe! Ekkora már bőven nedves volt, annyira, hogy az első nyalással nedvesebb lett a szám, mint az ő ágyéka! Ez azonnal felizgatott, és ahogy rányomtam az arcom, elkezdtem olyan hevesen enni Lili-t, mint még életemben semmit!
Nem tudtam visszafogni magam, de legalább ő sem és a munkám hatását hangos nyögések jelezték. A hangja nagyon szexik volt, a mimikái pedig egyenesen imádnivalóak! A kezei többé nem tudtak az arca előtt lenni, muszáj volt megragadniuk az ágyam háttábláját!
A csípője össze vissza mozgott, sokkal intenzívebben, mint az első alkalmunkkor, de egy biztos, nagyon élveztem így!
A nevemet ismételgette, egyre többet és hangosabban. Nagyon élveztem a helyzetet, különösen azt, amikor a fejemre tette a kezeit és még jobban magához szorított! Gondoltam közel van, ezért rásegítettem egy kicsit azzal, hogy két kézzel megmarkoltam a combjait, hogy egyhelyben tartsam és a célig meg sem álltam, még levegőért sem!
Ahogy a teste erősen megfeszült egy pillanatra, a kezei pedig elgyengültek, biztos voltam benne, hogy elment! A nyögések ritmusa eddig csak pillanatokra engedte levegőhöz jutni, így most egyenesen kapkodott utána. Így voltam ezzel én is, ahogy felmásztam mellé és adtam egy puszit az arcára.
Ő hozzám simult és szorosan átölelt, azt kérve hagy maradjunk így egy kicsit. Amikor éreztem, hogy a szíve zakatol, ahogy a mellkasa kinyomódik, amikor levető vesz, és a kellemes hideg, amikor kifújja… Így tudtam volna maradni holnapig!
De sajnos nem volt ennyi időnk. Talán egy félórát voltunk így mielőtt felkeltem, és azt mondtam lassan ideje lenne, ha visszavinném a kollégiumba! Én már el is kezdtem öltözni, de láttam, hogy ő csak egy szomorú arccal kucorog az ágyam szélén.
– Mi a baj, hercegnőm? – kérdeztem, ahogy nekidőltem a hátának.
– Még alig csináltam veled valamit! Az nem jó, hogy csak én kapok tőled!
Itt nem tudtam nem elnevetni magam, ami miatt idegesen fordult hátra, de csak azért, hogy egy csókra odabújjak hozzá. Nem hagytam, hogy a törzse is megforduljon, csak a nyaka. Kényelmetlen lehetett, szóval nem tartottam így sokáig. Megfogtam a fejét és hátra döntöttem, de úgy, hogy közben egy pillanatra sem hagytam az ajkainkat elválni.
A folyamat végén a feje az ölemben landolt, a combjaimon az arca pedig még mindig kifelé, mint akinek bűntudata van.
– Rám fogsz unni, ha nem vagyok elég jó… – mondta ki búsan Lili, de én csak finoman simogattam a fejét.
– Jaj, Lili… Én imádtam ezt! – jelentettem ki, ezzel pedig egyből felém fordította a fejét. – Boldog voltam attól is, hogy hallgathattam a bájos hangod és elég kielégítő érzés volt látni téged elélvezni! – itt egy picit elpirult és megint eltakarta az arcát, de ezúttal azzal, hogy belebújt a derekamba. – Nem kell mindig, hogy orgazmust okozz nekem! Veled lenni már magában jólesik! És ma szinte egész nap veled voltam! Lesz még alkalmad odatenni magad, de most azt szeretném, hogy legalább annyira figyelj az iskolára is, mint rám szeretnél! Megoldható ez?
Egy kis mocorgást éreztem az oldalamnál, szóval biztos voltam benne, hogy grimaszol valamit, de amikor ismét felnézett rám, már sokkal határozottabb volt.
– Ha jól teljesítek az iskolában, csinálunk majd valamit együtt? – kérdezte csillogó szemekkel.
– Mire gondolsz pontosan? – tettem fel a kérdést, kíváncsian, hogy vajon milyen perverz dolog van már megint az eszében.
– M-Moziba menni… – jelentette ki, én pedig pozitívan csalódtam!
– Persze! – jelentettem ki hangosan. – Mit szólsz egy péntek délutánhoz? Egy esti vetítésre is mennénk! Mint egy randi!
Az utolsó szó kijelentése után Lili még pirosabb lett, de ezúttal már mosolygott is.
– Az jó lenne!
Én simogattam még egy kicsit, de közben oldalra pillantottam, hogy lássam mennyi az idő. Ezt a mozdulatot Lili is észrevette és a hasamnak döntötte a fejét. – Maradhatunk még egy kicsit?
Erre persze megint nem tudtam nemet mondani, és így simogattam még a fejét egy darabig.
Végül elég sokáig hagytam Lili-t maradni, már elkezdett sötétedni, mire visszavittem a kollégiumba. Egészen az iskolához vittem, hogy csökkentsem annak az esélyét, hogy a hazaúton történik vele valami! Nem mintha gyakori lenne, de sosem lehet eléggé félni egy rablótámadástól, vagy ami rosszabb, egy részeg csoporttól, akik akár meg is erőszakolhatják!
– Biztos jó lesz itt? – kérdeztem, aggódóan, mintha hazáig akartam volna fogni a kezét.
– A koli bejárata 10 méterre van! Innen már megoldom. – jelentette ki, én pedig vettem egy mély levegőt és lenyugodtam. Nem az anyukája vagyok, nem kell ennyire féltenem! – M-Mit gondolsz… Mikor találkozunk legközelebb? – kérdezte lelkesen, én azonban nem hagytam elkalandozni!
– Te most csak figyelj a tanulásra! Ma se maradj fenn sokáig, holnap ugyan úgy suli! – ez a reakció elkeserítette egy kicsit. Letört mosollyal megfogta az kocsiajtó kilincsét, de szinte megugrott, amikor valami kattant és az autó lezárt. – Itt lakok nem messze! Ha valami van, akár csak magányos vagy, írj rám és meglátogatlak! Nem kell előre megbeszélnünk, okés? – itt egy kis mosollyal bólintott, én pedig kitártam a karjaimat két oldalra. – Amúgy meg! Elmentél volna búcsú ölelés nélkül?!
Egy szót sem kellett mondanom többet, azonnal a karjaim közé vetette magát és olyan szorosan átölelt, hogy azt hittem kiszorítja belőlem a szuszt! De élveztem! Volt valami varázslatos abban, hogy egy ilyen kicsi lány ennyire próbálkozik!
Annak ellenére, hogy azt hittem otthon kicsókolóztam magamat, most mégis szerettem volna nyomni egy utolsó szenvedélyes puszit az ajkaira! De félve attól, hogy valaki meglát, nem tettem semmi ilyet. Csak én is átöleltem és egy pár másodperccel később elengedtem.
Lili kilépett az autóból, majd rengetegszer visszapillantva elkezdett közeledni a bejárathoz. Miután belépett, még mindig láttam az üvegajtón keresztül. Amikor beszállt a liftbe, én integettem neki egy kicsit, abban sem biztosan, hogy lát még. De vissza intett, szóval gondolom észrevett.
Miután eltűnt, beindítottam az autót és elindultam haza. Belépve a lakásomra, fáradtam vetettem magam ágyba. Intenzív nap volt, nem is tudom miért pont a hét közepére raktuk ezt a találkozót! Azt hittem azonnal el tudnék aludni, de egy pittyenés felkeltett a félkába állapotomból.
A telefonomért nyúltam és láttam, hogy jött egy üzenetem. Lili-től! Az egész egyetlen szó volt, de nagyon aranyosnak gondoltam. Azt írta ,Hiányzol!’!
Azonnal elmosolyodtam és hamar azon kaptam magam, hogy azt írom vissza ,Te is nekem! Nagyon!’!
Ez hihetetlen, este 10 és ilyen üzeneteket küldözgetek! Újra úgy érzem magam, mint kamasz koromban! El sem akarom hinni miket ki nem hoz ez a lány belőlem! Nem mondom, hogy nem élvezem, de mégis van benne valami zavaró! Példát kellene mutatnom neki, nem csak megadni mindent, amire vágyik! Ezt észben kell tartanom, így is vannak kételyeim, mivel csaknem 8 év van köztünk…
Annyira nem kellene erre gondolnom! Annyi év és annyi bukott kapcsolat után ezt végre élvezem! Nem fogom elszúrni azzal, hogy ilyen butaságokon aggódom!
Egy darabig még írogattunk egymásnak Lili-vel, de egy idő után azt mondtam, hogy elég lesz, holnap korán kell majd kelnünk! Búcsúzónak még hozzá tette, hogy reméli tetszeni fog a könyv, amit adott, és hogy őszinte legyek, már el is felejtkeztem róla! Bár most, hogy eszembe juttatta jó és rossz dolog is, mivel nagyon kíváncsi vagyok és nem akarok várni!
Kezembe véve, az első észrevételem az volt, hogy igen csak vékony! Az utolsó oldalra lapozva láthattam, hogy alig 120 oldalas! Nem mintha baj lenne, a szex sztorik ilyenek, rövidek és intenzívek! De nem mondom, hogy nem csalódtam egy kicsit, a múltkori hosszabb volt, de ennek ellenére is akartam volna még belőle! Aggódom, hogy ennyi talán nem lesz elég, hogy kielégítsen!
Túllépve ezen a félelmen, felhagytam a gondolkodással és azonnal elkezdtem olvasni!
A címe ,Cyberpunk2076: Menedék, ahol aludni is tilos’. Elég barjós hangulatot árasztott már maga a címe is, de azt gondoltam, ha egy 17 éves lány ajánlotta, akkor nem lehet olyan rossz!
Kinyitottam és bele vetettem magam! A történet a nem annyira távoli a jövőben játszódott! A földön már elég előrehaladott volt a robotika, és ezt arra használták, hogy robotizálják az embereket!
Persze nem úgy, hogy mindenkiből gépeket csináltak! Helyette a dolgok megálltak a kibernetikus bővítések mellett! Ezt a lehetőséget sokan kihasználták és mondható érdekes végeredmények születtek!
Hamar divat lett, hogy az emberek mechanikus végtagokra cserélték a sajátjaikat. Ezzel jobb eredmények születtek a munkahelyeken és a sportvilágban, tovább növelve a termékek népszerűségét.
Ezen bővítések azonban nem voltak olcsók! Gyakran az emberek minden pénze ráment egy-egy karra! A kibernetikus fejlesztések mértéke hamar státus szimbólummá vált, a jelenlétük pedig olyan mindennapossá, hogy nélkülük tűnt az ember furának, nem velük!
Ebben a világban próbál boldogulni a főhős! Egy törvényen kívüli lány, nulla bővítéssel a testén! Egy húsvér ember, akinek nem kábelek, hanem érzelmek dobogtatják a szívét!
Nos, hogy őszinte legyek, nem hittem volna, hogy megfog majd a könyv! A környezet elég volt furcsa volt és az elején kényelmetlen volt látni, ahogy a világon mindenki bántja a főhőst!
Ez azonban hamar megtört, szinte az első fejezet végén!
,,,,
A főhőst, Domino-t enyhe pánik kapta el, amikor a sötét éjszaka közepén felkapcsolódott a villany!
,,Lebuktam! Lebuktam! Lebuktam! Lebuktam!” Hajtogatta magában pánikolva. Nem fordult még elő ilyen vele! Direkt azért jött ilyen későn, hogy biztos aludjon az áldozat.
A megoldáson gondolkodott, menekülnie kellene? Nem, azt nem tehette, még nem talált semmit! Próbálja meg leütni a lakás gazdáját? Nem rossz ötlet, de képes lesz leküzdeni a nehézséget, amit egy pár mechanikus kar jelenthet…?
A kicsi, kupis lakás egyik ajtaja kinyílt, nem hagyva időt gondolkodni. Domino felkapott egy bögrét, aminek a teteje már amúgy is törött volt és felkészült, hogy letámadjon bárkit, aki kilép abból a szobából!
De megszeppent, amikor meglátta, hogy egy sovány, álmos, nála alig öregebb lány sétál ki. Pizsamát viselt, de ennek ellenére is kilátszott, hogy az egyik lába és mindkét keze kilett cserélve mechanikus tagokra. A meglepő viszont az volt… hogy emiatt csak még törékenyebbnek tűnt…
– K-Ki vagy te? – kérdezte a pizsamás lány, de a főhős nem válaszolt. Az alapján, hogy milyen késő van és hogy a lány az ő bögréjét szorongatja, csak egy dologra tudott tippelni. – Betörő vagy…?
A hős vacilált, hogy megszólaljon-e, de úgy látta lenne esélye a megfélemlítésre!
– Igen, az vagyok! Ide minden pénzed és akkor elmegyek csendben, probléma nélkül!
– M-Megígéred, hogy nem bántasz, ha hallgatok rád? – kérdezett vissza a másik lány, hallhatóan rettegve! Ez felbátorította a főhőst, aki megerősítette ebben, és lassan letette a bögrét.
A pizsamás lány elsétált, majd a robotikus kezeiben egy pár összegyűrt papírpénzzel tért vissza. Próbált annyira sietni, amennyire csak tudott, de a mechanikus lába nehezen mozgott és sikerült felesnie is benne.
Ahogy a pénz szétterült a földön, a betörő láthatta, hogy milyen nevetségesen kevésről is van szó. Idegesen megragadta a másik lányt a ruhájánál és kiabálni kezdett vele.
– Te most szórakozol velem?! Ez semmi, hol a többi!
– Cs-Csak ennyim van! Esküszöm! – próbálta válaszolni a lány, de a kényelmetlen póz miatt alig kapott levegőt. Szerette volna felemelni a kezét, hogy igazítson a fogáson, de a főhős azt hitte támadni akar és azonnal ledobta a földre!
– Utoljára mondom, kérem minden pénzed, vagy nagyon csúnya véged lesz! – ismételte meg magát, ahogy levette a kapucniját is, hogy rémisztőbb legyen.
– D-De kérlek értsd meg, csak ennyim van! Nincs munkám, arra is alig van pénzem, hogy egyek!
A hős ekkor oda akart lépni megütni egyszer, de a földön fekvő lány hasa megszólalt, jelezve, hogy igazat mond. A korgás ráadásul nagyon hangos volt, mintha nem evett volna már napok óta.
Idegesen felfogva, hogy nem fog tudni többet kisajtolni a helyzetből, arra utasította a lányt, hogy akkor szedje össze a szétszórt pénzt és adja oda neki!
Annak a látványa, hogy egy implantátumokkal ellátott lány dolgozik neki nagy kielégülést okozott! Végre fordult a kocka és kiélheti magát! De a kedve hamar leromlott, amikor látta milyen ócska modellek vannak a karjai helyén. Annyira remegtek, szinte nehezére esett felvenni a pénzt.
Ettől egy új, kellemetlen érzés költözött a lány szívébe, ami pillanatról pillanatra csak romlott.
– Hagyd a francba! – jelentette ki a hős. – Ennyit nem éri meg elvennem!
A főhős sarkon fordult és megközelítette az ajtót, de az áldozata valamiért megkérte, hogy még várjon.
– Minden rendben? – kérdezte a pizsamás lány, meglepve a főhőst. – A szemeid… Olyan, mintha nagyon régen nem aludtál volna…
Ötlete sem volt, hogy mennyire eltalálta, Domino ugyanis hetek óta kénytelen az utcán tölteni az éjszakáit. Volt egy lakása, de kidobták, mert nem volt semmilyen bővítése! Ennek a régi sebnek a feltépése tovább idegesítve a betörőt, aki már ki is lépett a bejárati ajtón, amit nemrég feltört.
– Törődj a saját dolgoddal! – kiabálta vissza és már távozott is, de a másik lány utána sietett.
– P-Pénzem nincs… Nem hiszem, hogy sokat tudnék adni a kényelmedre, de a szeretnéd, töltsd nálam az éjszakát! Itt leszek mindig, ha valahol aludnod kell!
,,,,
Kicsit túlzásba estem az olvasással, 4 fejezet csak úgy elrepült! Amikor felpillantottam, már éjfél volt, és én még csak nem is zuhanyoztam!
Szájhúzva letettem a könyvem, majd roham tempóban rendbe tettem maga, és azonnal lefeküdtem! A kíváncsiság azonban nem hagyott aludni, nagyon szerettem volna folytatni, de dolgozni is kell, szóval muszáj volt pihennem.
Másnap, vagy technikailag már aznap, beülve az íróasztalom mögé, kifejezetten fáradtnak éreztem magam! A reggeli órákban nagy gyakorisággal kaptam üzeneteket valakitől, de nem válaszoltam rájuk, révén a munkában vagyok és próbáltam arra figyelni!
Ebédszünet alatt szinte azonnal előkaptam a telefonom és megnéztem az üzenetek forrását, ami nem egyéb volt, mint Lili! Lelkesen beszámolt róla, hogy holnap, azaz pénteken máris írnak egy felmérőt!
Én persze visszakérdeztem emiatt miért örül, mire azt felelte, hogy ha ez jólsikerül, hamarabb megyünk el randizni!
Aranyosnak gondoltam, hogy így fogja fel! Visszaírhattam volna, hogy elmehetünk ilyesmi nélkül is, de nem akartam elrontani a kedvét! Sőt, ezt használva adtam neki egy kis motivációt is!
,De csak ha sikerül!’ Írtam vissza, remélve, hogy ez egy kis motivációt ad a tanulásban.
Alig pár perccel később érkezett is egy kérdés: ,És mi lesz akkor, ha jól sikerül?’
Széles mosollyal írtam vissza, hogy akkor azt választ a moziban, amit akar, ugyanis én fizetek! Erre azonban csak még egy kérdést kaptam. ,És… Mi lesz akkor, ha nagyon jól sikerül…?’
Ezt nem akartam elhinni, még csak dél van, de ő máris ezen töri a fejét! Mérges azonban nem voltam. Sokkal inkább izgatott!
,Akkor nem csak én fizetem a kaját, de engedem, hogy azt egyél, amit akarsz! Ez azt jelenti akár engem is megkóstolhatsz…!’
Amint ezt elküldtem, egyből éreztem, hogy elkezd pirosodni az arcom. A végére még gyorsan oda tettem, hogy ehhez viszont nagyon jól kell majd teljesítenie. Ő persze továbbra is lelkes volt, és azt írta akkor azonnal megy tanulni!
A napom végén hasonló folyamat játszódott le, mint délben. Rengeteg üzenetet kaptam Lili-től, nagyja arról szólt, hogy milyen napja volt, de a vége természetesen az volt, ahogy kijelenti ,Biztos jelest fogok írni!’
Tetszett ez a magabiztosság! Sokkal másabb, mint a visszahúzódó lányka, ami általában szokott lenni. Ráadásul volt valami különösen imponáló abban, hogy azért hajt, hogy beférkőzhessen a lábaim közé!
Szerettem volna valami bíztatót, vagy vicceset visszaírni, de nem akartam elterelni sem a figyelmét, szóval inkább békén hagytam. A probléma ezzel azonban az volt, hogy én attól még szerettem volna beszélni vele! Egész úton hazafelé, és még otthon is ő járt a fejemben!
Csak arra tudtam gondolni, hogy biztos tanul. A szobájában, az ágyán elterülve fekszik, könnyvel vagy füzettel a kezében, lehet éppen egy tollat rágcsál! Mivel bevan zárkózva, lehet nincs is teljesen felöltözve, csak egy póló és egy bugyi…
Amint ez a kép megjelent a fejemben, egyből elkezdtem nedvesedni és éreztem, hogy izzadok. Gondoltam elmegyek lefürödni, de még a langyos víz sem tudta visszahűteni a testem!
Elterülve az ágyamban, muszáj volt kezdenem magammal valamit, de szerencsés voltam, hogy akadt egy érdekes könyv az éjjeli szekrényemen!
Ismét magamhoz vettem és kíváncsian kezdtem el a folytatást! Tegnap kb ott hagytam abba, hogy a főszereplő megint meglátogatta a főnökét. Rendszeresen teszi ezt, ugyanis a férfi nagyon szereti az olyan nőket, akik tiszták a bővítésektől, szóval Domino az elsőszámú partnere az ágyban. Ezért elég sok pénz szokott kapni, de cserébe azt tesz vele, amit csak akar! A könyv ráadásul részletesen kitért minden apróságra, amit vele történt.
Ahogy észrevettem, ez az erotika fő forrása, nem a főszereplő és a lakótársa kapcsolata. Köztük van egy bizonyos kötődés, de az sokkal testvériesebb, nem megy rá arra, hogy szexeljenek.
Eddig magabiztosan kijelentettem volna, hogy egy heteró történetet olvasok. Ez nem olyan nagy dolog, csak nem értem Lili miért pont ezt javasolta. Nem is tudtam, hogy érdeklik heteró dolgok. Lehet nem is leszbikus, hanem biszex beállítottságú?
Minden esetre, lassan muszáj volt lefeküdnöm, szóval lekellett tennem! A történet egy érdekes résznél maradt abba, a főnök azt mondta Domino-nak, hogy egy darabig nem lesz huncutkodás, szóval ha pénzt akar, mást kell csinálnia. Betörni egy pár volt ügyfeléhez, és ellopni, amivel tartoznak neki!
Érdekesnek ígérkezett, de tényleg le kellett állnom! Nem akartam megint zombi lenni a munkahelyemen!
Másnap reggel pedig hálás is voltam a döntésemért, mivel nem is kis mértékben voltam effektívebb! Délre majdnem kétszer annyi munkát végeztem el, mint a többiek! Ez persze felkeltette a csoportvezetőnk figyelmét is, aki ebédszünetben megkörnyékezett, hogy beszéljen velem!
– Elnézést! Zsófia, jól emlékszem?
– Igen, uram! – válaszoltam határozottan, elvégre jó benyomást akartam kelteni.
– Még csak nemrég került ide, de máris lelkesebbnek tűnik, mint a többiek! Szemmel látható, hogy ért is a szakmához, és jó kapcsolata van a többiekkel! Arról szerettem volna szólni, hogy nemsokára átkell mennem egy másik csoporthoz a cégben, de nem akarom ezt a csapatot egy idegenre bízni! Ha úgy látom egy hónap múlva, hogy alkalmas a posztra, átveheti a csoport vezetését!
Ennek a hallatán nagyon meglepődtem! Azt gondoltam nem korai még ez? Én vagyok a csapat legújabb tagja, a cégnél is alig dolgozom egy hónapja, és semmi tapasztalatom nincs csoportok vezetésében!
Nehezemre esett, de vissza kellett utasítanom az esélyt. Ennek ellenére a csoportvezető azt mondta, hogy ha meggondolnám magam, nyugodtan szóljak.
A délutánom ezután sokkal lassabban telt. Zavarban voltam, hogy vajon most vissza kellene fognom a tempómon, vagy még jobban teljesíteni, hogy ne okozzak újabb csalódást? A vége felé egészen el is fáradtam és naggyá vált a kísértés, hogy tartsak egy szünetet, rápillantsak a telefonomra, de nem mertem! Délután 4-ig várnia kellett, amikor is rávetettem magam a mobilomra, és már olvastam is a kapott üzeneteket!
Alig pár perccel később már az autómban ültem és mosollyal az arcomon tartottam egy bizonyos valakihez…
Az főiskola épületéből még ki sem lépett teljesen, máris integettem Lili-nek a parkolóból! Láttam az arcán a meglepődést!
– M-Mit keresel itt, Zsófi? – kérdezte, ahogy odasietett hozzám.
– Vajon? KI miatt jöhettem, te kis cukiság?! – jelentettem ki, és azonnal átöleltem, ő pedig nem tudta mire vélni a dolgot. – Szabad vagy most? Elmehetnénk kajálni valahová!
A kis hercegnőm nem értett semmit, ennek ellenére nem utasította vissza az ajánlatot, behuppant mellém az anyósülésre, és már utón is voltunk egy közeli gyorsétteremhez! Elvitelre kértem mindent, és mielőtt Lili kérdezhetett volna, már mentünk is tovább!
Láttam rajta, hogy szaporodnak benne a kérdések, de nem tette fel őket, én pedig igyekeztem titokban tartani a terveimet, egészen addig, míg elértünk a célállomásunkhoz! Egy csendes kis parkoló egy magaslaton, ahonnan tökéletes rálátás nyílt a lánchídra, és látni lehetett, ahogy a Duna ketté vágja Budát és Pestet!
– Tádám! Tetszik? – kérdeztem lelkesen, ugyanis én imádtam ezt a helyet! Még az egyik pasim hozott el ide régen! Legalább ennyi pozitív emlékem maradt tőle.
– Nagyon szép! – jegyezte meg, csillogó szemekkel, ahogy végignézett a tájon.
Ki is pattantam az autóból és lelkesen vezettem őt, míg nem meglátta az ide kiállított padokat és asztalokat. Az egyikhez le is ültünk és én már lelkesen csomagoltam is a hamburgeremet, amikor látom, hogy ő még meg sem mozdult.
– Mi a baj? Nincs étvágyad? – kérdeztem bambán, mivel ő maga rendelte.
– Én csak… nem értem… Mi ez az egész? Nem történt semmi, amiért ezt kellene csinálnod! – jelentette ki, majd lehajtotta a fejét bánatosan. – Ha olvastad volna az üzeneteim, tudnád… – mondta szomorúan, de én vidám maradtam.
– Lili, olvastam őket! Csak a munkám miatt nem tudtam egyből válaszolni rájuk! – jelentettem ki, de láttam ennyi nem volt elég. – Jelenleg még új vagyok a cégnél, mint te az iskolában. Hajtanom kell, hogy elégedettek legyenek velem. És szerintem igen is van mit ünnepelni! Megírtad az első dolgozatodat a főiskolán! Ráadásul azt mondtad jó lett!
– A-Azt mondtam ,szerintem’ jó lett… Tévedhetek…! – mormogta, én pedig letettem a kajám és felemeltem a fejét.
– Lili… Túl szigorú vagy magaddal! Nem kell a világot megváltanod, hogy megérdemelj egy pikniket! Amúgy is megdolgoztál érte, szóval most élvezd! És kérhetek egy mosolyt? Ha te szomorú vagy, én is az leszek! – Lili ettől egy kicsit elkacagta magát, majd egy széles mosolyt húzott az arcára. Olyan szép volt, ahogy a fehér kardigánja kiemelte a csinos alakját, és ahogy a hosszú haja enyhén lobogott a szélben… Nem bírtam ki, én is elmosolyodtam és egy puszit nyomtam az arcára.
Ezután mind a ketten hátra dőltünk és elkezdtünk enni, egy percre sem abbahagyva a beszélgetést.
– Amúgy miből írtatok ma? Ez még csak az első hét, mit tudtak tanítani, amiből máris számon kellett kérni?
– Egy felmérő volt, hogy megnézzék mennyire emlékszünk a középiskolai anyagból! – jelentette ki, én pedig most vettem észre, hogy valamit nem tudok.
– Azt hiszem ezt még nem is kérdeztem. Mit tanulsz pontosan?
– Vendéglátást! A családom szállodát vezet, és szeretnék, ha átvenném tőlük.
– Ez egész jól hangzik! – jelentettem ki, mivel mindig is vonzottak a szállodák. Régen meglehetősen gyakran is látogattam őket, amikor csak volt pénzem elmentem pár napra egy hotelba, hogy kikapcsolódjak!
– Igen. Az… – válaszolta Lili, nem is leplezve, hogy nem ért egyet. Láttam, hogy valami zavarja, ezért megkértem, hogy folytassa. – A szálloda szép, a fizetés jó, és a szüleim büszkék lennének rám!
– De te nem ezt akarod, jól érzem? – Lili itt csak megrázta a fejét, mintha nem merte volna még csak kimondani sem a választ. – De mégis idejöttél.
– Ezt én akartam. – jelentette ki Lili, egy kicsit mély hanggal. – Tudtam, hogy befognak dugni egy ilyen helyre. Szóval döntöttem, és a tőlük legmesszebbi iskolába adtam le a jelentkezésem.
– Ez… elég durva… – jegyeztem meg, erős kételyekkel a hangomban. Nincs gyerekem, de azt én is tudom, hogy a szülőnek támogatónak kellene lennie, nem pedig követelőzőnek!
– Utálom a szüleimet… Mindig olyan dolgokra kényszerítenek, amiket nem akarok! – Lili szemében itt látható könnyek jelentek meg, amiket azonnal megpróbált eltakarni. – N-Ne haragudj! Nem kellene ilyeneket mondanom, nem ezért vagyunk itt. – mondta szipogva, ahogy próbálta abbahagyni a sírást.
Itt lehet jól esett volna neki, hogy azt mondjam ,Ne is törődj velük! Nemsokára nagylány leszel, és elköltözhetsz tőlük, ahogy én is tettem!’. De ezt sokkal könnyebb mondani, mint megcsinálni…
Lili szüntelenül törölgette a szemeit, de hirtelen lefagyott, amikor hátulról átöleltem.
– Nincs semmi baj! Köszönöm, hogy elmondtad! – suttogtam bele a fülébe, miközben a fejemet a vállára tettem. – Ha nem akarsz, nem kell erről többet beszélned. De megértem milyen neked, szóval, ha úgy érzed valakinek panaszkodni szeretnél, nekem megteheted!
Ezután még hallottam egy pár szipogást, de rövidesen abbamaradtak, ahogy Lili kipréselt magából egy köszönömöt.
Ezután kicsit kerültük ezt a témát, de folytattuk a beszélgetést. Felmerült bennem, hogy megkellene kérdeznem mégis meddig maradhat. Nem akartam ellopni az idejét, de azt mondta rá ér.
– Szívesebben vagyok veled, mint bárhol máshol! – jelentette ki, én pedig… Mondjuk úgy, meglettem hatva, de egy másik értelemben…
Evés után megleptem Lili-t egy doboz sütivel, amit azelőtt vettem, hogy elmentem érte! Lelkesen elkezdtünk azt is enni, és hallottam, ahogy minden falat után szinte felnyög. Nem tudtam eldönteni, hogy csak nekem produkálja magát, vagy pedig ennyire telibe találtam.
Ahogy az idő elkezdett sötétedni, a város fényei kigyúltak, nekünk pedig még szebb kilátásunk nyílt a városra. Lili szemében szinte csillogott a távoli lámpák fénye, a szája pedig tátva maradt. Egy pillanatra nem vette le a látványról a tekintetét, még akkor sem, amikor a hűvös őszi levegő miatt már simogatni kellett a karjait, annyira fázott.
Itt azonban újabb meglepetésként érte, amikor egy pokrócot terítettem a hátunkra. Mindig hurcolok egyet magammal az autóban, mivel gyakran tud hasznos lenni! Mint most is.
Teljesen kihajtva pont befedte mindkettőnket és Lili nyugodtan élvezhette tovább a látványt. Én nem voltam ennyire lelkes, révén ismerős volt a kép, de akkor sem tudtam nem élvezni, hogy Lili jól szórakozik.
Ahogy nyakig bevolt takarva, csak a fiatal arca látszott ki. Csinos, kerek, feszes bőr, azok a gyönyörű szemek és a puha ajkak… Egyenesen bántó, hogy egy ilyen lány nem hiszi el magáról, hogy milyen csodálatos!
A nézésem nem volt éppen nehéz észre venni, és Lilinek is sikerült. Amint találkozott a szemünk, elpirult és felkiáltott.
– M-Megint bámulsz… – jelentette ki zavarban, én pedig azonnal abbahagytam! Mindig ezt csinálom, biztos elege van már belőle…
Elfordítottam a fejem és egy sóhajt engedtem ki, miközben próbáltam magam nyugtatgatni. ,Ne csináld már! Figyelj oda, nem akarod ezt a kapcsolatot is elszúrni!’
De a gondolatmenetemet félbe vágta, hogy valami megérintette az ujjam! Lenéztem és láttam, hogy Lili volt az, aki kicsit nehezen, de próbálta a pokróc alatt megfogni a kezem.
– A-Azt nem mondtam, hogy zavar… – tette hozzá, fülig elpirulva.
A hosszú keresés után végre meglelte a kezemet, de amint megfogta, közelebb húztam és szorosan magamhoz öleltem.
A feje a vállamon pihen, bal oldalon, szóval ha kicsit odafigyelt, hallhatta milyen gyorsan ver a szívem! Valamiért nagyon paráztam, hogy jól csináljak mindent, pedig nem az első ölelésemet adtam!
De a kételyeim eltűntek abban a pillanatban, amikor láttam, hogy befészkeli magát mellém és elkezd mélyeket szuszogni.
– Kényelmes? – kérdeztem, Lili pedig kellemesen sóhajtozta a választ.
– Nagyon! – jelentette ki boldogan. – Nem is tudom, hogy lehetne ez jobb.
– Nekem lenne egy ötletem… – jelentettem ki, majd megemeltem egy kicsit a fejét és megcsókoltam. Az ajkaink a másikéra tapadtak és úgy illeszkedtek, mintha csak egy pár lettek volna.
Ez a pillanat eltartott egy darabig, de nekünk még ez is rövid volt. Amikor szétváltunk, az első reakciója mind a kettőnknek egy elégedetlen sóhaj volt.
– Igazad volt! Így tényleg jobb! – ismerte el, ahogy visszabújt a karjaim közé. – Szerinted valaki meglátott?
– Nem tudom. – jelentettem ki, mintha nem is számítana. – Nem szeretnéd, ha más látna minket?
– Az emberek elutasítók azzal, ha két lány csókolózik… – jegyezte meg egy bús ábrázattal, ami nagyon felhúzott!
– Csak próbáljon meg valaki bántani téged, velem gyűlik meg a baja!
A drágám ekkor még szorosabban hozzám bújt és éreztem, hogy kuncog az orra alatt.
– Köszi! – jelentette ki, hallható boldogsággal a hangjában.
Innentől nem beszéltünk sokat. Lili a mellkasomnak dőlve nézte, ahogy az autók átkelnek a lánchídon. A kezem közben folyamatosan simogatta valamelyik részét. Általában a hátát, vagy a fejét, de nem voltam rest néha elkalandozni a derekára sem. Gyakran megjegyeztem neki, hogy milyen karcsú, de ez inkább volt cukkolás, mivel nem szerette ezt hallani.
Késő estig maradtunk, csak azért keltünk fel végül, mert közeledett a koli zárórája. Vissza kellett vinnem, vagy nem engedték volna be.
Ismét házhoz vittem, egészen a kollégium épületéig, ahol ismételten nehezen akartunk elválni!
– Annyira nem akarlak itt hagyni! – jelentette ki, miközben szorosan tartott, mint egy kisgyerek.
– Nem világgá megyek, csak haza! – próbáltam nyugtatgatni.
– Hétvégén találkozunk? – kérdezte aranyosan, de jeleztem, hogy ezen a hétvégén nem biztos, hogy fog menni. Kikell takarítanom a lakást, mert már nagyon zavar, hogy milyen régóta van benne kupi.
Ez szemmel láthatóan letörte a kedvét, de csak vett egy mély levegőt és még jobban átölelt. Megkérdeztem, hogy ugye nem az a terve, hogy nem enged hazamenni, de nevetve azt válaszolta, hogy csak szeretne beraktározni ölelésekből. Ez engem is megmosolyogtatott, és kijelentettem:
– Akkor mi lenne, ha ebből is tennél el későbbre…
Ezután megragadtam az arcát és egy szenvedélyes csókot adtam neki, amit ő azonnal viszonzott is! A nyelvem kibújt, hogy megkeresse az övét, és miután átcsaltam az én számba, az ajkaimmal körül fogtam, majd elkezdtem mozogni rajta! Elképesztően nyálas volt, de szinte éreztem, hogy elkezdek lent bizseregni tőle.
Amikor szétváltunk, kicsit lefőve lihegtünk egymást méregetve. Mind a ketten akartuk a folytatást, de nem lehetett, nem volt rá idő. Lili kiszállt és besietett a koliba, amíg én lassan beindítottam az autót, és elindultam haza.
Belépve a lakásomba, egyszerre volt elégedett és kielégítetlen érzésem. Boldog voltam, hogy Lili-vel tölthettem a délutánt, de a végére többet szerettem volna! A testem forró volt az első ölelésünk óta, de vissza kellett fognom magam, nem akartam, ha azt hinné, csak szexelni találkozom vele! Nem mintha az nem lenne a része, de ennél messze többről van szó! Annyi minden tetszik benne, főleg az, hogy nagyon hasonlít az ízlésünk! Így sokkal könnyebb meglepni, mivel csak valami olyat kell tennem, akit én is élveznék! Az a kedvenc süteményem volt és egy morzsát sem hagyott belőle…
Mindezek mellett azonban nem hiszem, hogy sokáig vissza tudom majd fogni magam! Remélem minél hamarabb kijavítják neki azt a dolgozatot! Az sem érdekel, ha éppen csak a minimum pontszámot érte el, gratulációként úgy kinyalom, hogy azt sosem felejti el!
,Hmm… Már alig várom!’ Jelentettem ki magamban, ahogy megnyaltam a szám szélét!
Az esti programom ezután nem volt valami izgalmas. Elvégeztem a kötelezőket, majd lefeküdtem, hogy holnap korán kellve kezdhessem a rendrakást!
8 órás keléssel azonnal hozzá is láttam a munkához. A ruhásszekrényem rendbetételével kezdtem, ami egy nagyon kopasz ötlet volt, ugyanis délre még félig sem voltam kész!
Minden esetre nagyon elfáradtam, szóval úgy gondoltam megérdemlek egy szünetet, amit egy csésze teával és a Lili-től kapott könyvvel terveztem eltölteni!
,,,,
Domino fáradtan ébredt, ahogy nagyon nem aludt jól az elmúlt időben…
Már két nap telt el, mióta a főnök kiadta neki a utasítást, hogy rabolja ki néhány volt ügyfelét. Nem idegen számára ez a munka, gyakran csinálta már ezt. A gond valahol egészen máshol kezdődtek.
– Domi! Kész a reggeli! – kiabálta egy hang a konyhában.
A lány felkelt az ágyát képző kanapéról, kinyújtóztatta a végtagjait, majd kisétált a hang gazdájához.
– Jó reggelt Domi! – köszöntötte a lakótársa, ahogy épp egy tányért rakott le az asztalra.
– Reggelt, Agnes… – erőltette ki magából Domino, ahogy ásított egy széleset!
A másik lány ezt látva azonnal elé rakta a lány megszokott kávésbögréjét, benne egy adag napindító koffeinnal. Domino belekortyolt, majd egy köhögés mellett megjegyezte, pont olyan sz*r, mint mindig. Ez nem bántotta meg a társát, ahogy Domino sem hagyta magára a bögrét és folytatta az ivást.
Vigyáznia kellett azonban, mert volt a tetején egy törés, ami látszólag bármelyik pillanatban okozhatja, hogy a pohár eltörik, vagy ivás közben elvághatja a száját. Ennek ellenére nem félt, közeli kapcsolata volt ezzel az eszközzel. Az hónapokkal ezelőtt majdnem ezzel támadta meg Agnes-t.
Lakótársa reggelit is rakott Domino elé. Két tojást, két pirítóst, és egy pár szelet szalonnát is. Ezután magának is kitette az adagját, de a főhős észrevette, hogy közel fele akkora, mint az övé. Ahogy az étel elfogyott, az lány összepakolt, és előkészült, hogy mosogasson.
A régi, elavult mechanikus kezeivel nagyon nehéz volt a tányérokat tartani, mindig úgy tűnt elfog egyet ejteni. Egy pillanatban majdnem ki is csúszott a fogásából egy, Domino azonban elkapta.
– Vigyázz jobban! – szólta le a lakótársát, aki szégyellve magát elnézést kért. Ez bűntudatot ébresztett a másik lányban is, aki ezért beállt segíteni, ami Agnes-t nagyon boldoggá tette!
Ahogy a tányérokat áztatta, Domino elgondolkozott, hogy mégis mikor vált ilyené az élete! Néhány hónapja még hajléktalan volt, akinek annyira nem tellett, hogy esténként tető legyen a feje felett! Most pedig úgy él ezzel a lánnyal, mintha valami kapcsolatuk lenne…
– Agnes. Ma este sokáig elleszek. – tájékoztatta lakótársát a főhős, de csak aggodalmat keltett benne.
– Ugye nem megint a testedet fogod árulni?!
– Nem, most másról van szó, ígérem! – próbálta nyugtatni a másikat, de nem ért el sok sikert.
– Kérlek, mond, hogy nem megint rabolni mész…!
Domino hallgatott egy darabig, mire eldöntötte, hogy nem is fog válaszolni. A barátja megkérte, hogy legyen őszinte, de nem akart beszélni és elkezdett az ajtó felé sétálni, ez pedig megerősítette Agnes-t.
– Majd holnap találkozunk! – jelentette ki, de az implantátumos lány nem akarta engedni.
– Megígérted, hogy nem csinálod többet! – kiabálta utána, Domino azonban csak folytatta a cipője felhúzását. – Nem kell ezt tenned! Csak hagyd ezt az egészet! Keresünk neked egy másik munkát! Egy normálisat! Csak kérlek, ne menj el!
Domino ekkor végzett a kabátja felhúzásával, ami egy kész szerencse volt neki, mert így azonnal mehetett is! De előtte még az idegesség visszafordította lakótársa felé.
– Azt hiszed ez ennyire egyszerű?!! Én lehetek normális?! Az egész világ azt hiszi, hogy ÉN nem vagyok az! Lehetetlen, hogy találjak egy helyet, ahol nem lenne nehezebb, mint most! Ha nem is kellemes, de a Főnök mellett legalább van jövőm, még ha tele is van szenvedéssel! Azzal, hogy itt maradok nem lesz soha egy normális ágyam, és nem ihatok meg egy rendes kávét, egy ép bögréből! – Domino ekkor megragadta az ajtót, kirántotta és kisétált rajta, majd mielőtt becsukta maga mögött, még egyszer visszanézett. – Találkozunk holnap! – jelentette ki, majd eltűnt.
A lakáson kívül a határozott tekintete egy pillanatra meginogott, de erőt vett magán és elindult! A fekete bőrkabátja alatt pedig még egy utolsó sort elmormogott.
– …és neked sem lesz soha egy pár normális kezed, ha nem dolgom keményebben…
,,,,
Wow… Ez egyike volt azoknak a fejezeteknek, amikor fogalmam sincs mi történik! Bár, ez valahogy az egészre is elmondható!
Hiába hatalmas nyűg, megaláztatás és kihasználás Domino-nak a főnök mellett maradni, valahogy mégsem akar soha kitörni! És nem értem miért! Egyértelmű, hogy nehéz lenne neki mindenhol, de ennél biztos, hogy nem lehetne semmi rosszabb.
,,Miért ragaszkodik ennyire…?” Gondoltam magamban, majd mintha csak villám csapott volna belém, mindent megértettem. A könyvet is, és Lili-t is!
Ez a megvilágosodás egyszerre volt felemelő és nagyon kiábrándító, de mindenképpen adott egy löketet, hogy visszamenjek pakolni. De hagytam a gardróbomat a fenébe! Helyette egy egészen másik részét kezdtem el kitakarítani a háznak!
Egy nagyot ugorva előre, máris jövőhét péntek van! A dolgozat eredményét kedden kiadták és ahogy azt vártátok, Lili ügyes volt és sikerült jót írnia! Egy kicsit túl jót, ha szabad ilyet mondanom…
– Igazán mondhattad volna, hogy egy minta tanuló vagy! – jegyeztem meg, ahogy épp kifizettem az extra nagy menünket a mozibüfében. A hercegnőm eközben itt állt mellettem és csak mosolygott.
– Meg akartalak lepni! – jelentette ki, ahogy leültünk egy várakozó asztalhoz még a termek előtt.
– Hát sikerült! – ismertem el, ismét rápillantva a képre, amit a dolgozatról csinált. – 99%… Még sosem írtam ilyen jót!
Ez még jobban megmosolyogtatta Lili-t, én viszont nem tudtam, hogy boldog vagyok miatta, vagy dühös! Kicsit úgy érzem, mintha átvert volna.
– N-Ne haragudj, amiért ezt tettem… Máris odaadom az én részemet a popcornból! – jelentette ki, én pedig szinte megriadtam.
,,Bele látsz a fejembe? Vagy csak ennyire ismersz? Hmm, Lili?”
Ahogy a drágám elővette a pénztárcáját, megragadtam a kezét és mondtam, hogy tegye el.
– Nekem sem kellett volna terhet rakni rád, hogy csak akkor jövünk, ha jól teljesítesz! Én is hibáztam, legközelebb nem csinálom ezt, ha te sem! Okés?
– R-Rendben! – jelentette ki Lili. – B-Bár szerintem nem csináltál semmi rosszat! A szüleim is így szokták! Csak ők sokkal kevesebbet ígérnek, ha ügyes vagyok…
Már megint erről beszél, és ahogy az elvárható ez le is rontotta a kedvét! Ezúttal azonban felvoltam erre készülve!
– Lili. Nem a szüleid vagyok! – jelentettem ki neki mosolyogva, majd mintha csak valami vicceset mondtam volna, azonnal nevetésben tört ki, eltűntetve a bús tekintetét. – M-Miaz?
– S-Semmi… – mondta kacagva, de egyértelműen többről volt szó. – Csak eszembe jutott valami. A szobatársaim azt mondták láttak minket múlthét pénteken, a fősulin!
Itt azonnal elkezdtek bennem kattogni a fogaskerekek és gondolkoztam mikor történhetett ez. Szinte leolvadt az arcom, amikor eszembe jutott a kép, amikor elválltunk…
– N-Ne haragudj Lili! Tudtam, hogy nem kellett volna megcsókolnom! Csak olyan édes voltál és… Elszúrtam…
Egy kisebb idegösszeomláson mentem át, ahogy megcsináltam az egyetlen dolgot, amit nem szeretett volna! Biztos voltam benne, hogy problémákat okoztam neki és hogy kellemetlenül érezte magát miattam! ,,Komolyan, hogy lehettem ennyire hülye!” De Lili nem ezt mutatta, ahogy még mindig kacagott.
– Mi?! Nem, nem arra gondoltam! Azt látták meg, amikor értem jöttél! – magyarázta el, ledöbbentve. – Azt mondták nagyon aranyos látvány voltunk és… Azt hitték az anyukám vagy!
Itt Lili ismét elkezdett kacagni, én viszont egy kisebb lelki sokkot kaptam. Mindenre számítottam, csak erre nem!
Eltartott egy darabig feldolgoznom a dolgot, de utána én sem tudtam megállni, csatlakoztam a nevetésbe.
– Én, mint az anyukád?! Nem is nézek ki olyan öregnek!
– Tudom, én is ezt mondtam! – válaszolta Lili szélesen mosolyogva.
– Mit mondtál még nekik? Ki vagyok?
– Még semmit! Azt mondtam majd elmondom nekik, ha elmeséltem neked ezt az esetet!
Hát ezt nem akartam elhinni, úgy nézek ki, mint egy anyuka! Ez egyszerre volt sértő és kicsit imponáló, de inkább csak sértő! Minden esetre, láttam benne a fantáziát, elvégre idősebb vagyok Lili-nél, mégis nagyon sok időt töltünk együtt. Hozom, és viszem helyekre, ráadásul elég közel állunk, hogy ne zavarjon minket egy publikus ölelés.
Csak idő kérdése volt, hogy az emberek elkezdjenek ezen gondolkodni, és nem mondhatja azt Lili, hogy a barátnője vagyok, az összezavaró lenne a korkülönbség miatt. Valamit kezdenünk kell a helyzettel, de az anyukája azért nem szeretnék lenni!
– Hmm… – gondolkozott Lili is, elég észrevehetően.
– Mi a helyzet? Kitaláltál már erre valamit? – kérdeztem kíváncsian, de vonakodott, hogy mondja-e.
– Arra gondoltam… Azt mondom nekik, hogy a nővérem vagy! – mondta, és ez persze azonnal meglepett. – Elvégre eléggé hasonlítunk, és akkor biztos értenék, hogy miért vagyunk annyit együtt!
– Ez egy remek ötlet! – jelentettem ki azonnal! – Amúgy is mindig vágytam egy kishúgra, de csak egy báttyal áldott meg az ég!
Lili szuper boldog volt, hogy elfogadtam. Azt mondta még ő is buta ötletnek találta. Pedig szerintem cuki.
Mivel közeledett a vetítés kezdete, karon ragadtam és elkezdtem bevezetni a mi termünkbe. A leghátsó sorban vettem jegyet, pont középen! A kasszánál azt mondták az egész sor szabad, és ez látszólag így is volt! A vetítés kezdetén még mindig alig voltak emberek, és azok is inkább a középső részen foglaltak helyet.
Amint a villany lekapcsolt és elkezdődtek az első reklámok, láttam, hogy többen már nem is leszünk, szóval áthajoltam a szomszédomhoz és a fülébe súgtam:
– Ha szeretnél nyugodtan nekem dőlhetsz! Nem fogják látni, senki nem néz majd hátra!
Lili ezt szinte azonnal ki is használta és ráhajtotta a fejét vállamra, az ujjainkat pedig a combomon összekulcsoltuk, így néztük a filmet!
A popcorn nálam volt és nagy rendszerességgel falatoztam belőle. Néha-néha Lili szájához is emeltem egy kicsit, ő pedig úgy ette ki a kezemből, mint valami kisállat. Még a sót is lenyalta az ujjaimról, ami nagyon hamar beindított!
Csak egyszer néztem körbe, utána a következő, amit a szájához nyomtam, az én szám volt! Éreztem, hogy meglepődik, és ezért nem is tartott sokáig a csók, de nagyon jól esett, szinte biztos voltam benne, hogy elkezdtem nedvesedni!
– Mi van ha meglátnak?! – kérdezte Lili idegesen.
– Ebben a sötétben? Erősen kétlem! – jelentettem ki és elkezdtem a combját simogatni. Azonnal hallottam, hogy a légzése megváltozik és szaporábban kezdi el venni a levegőt. – Csak egy szavadba kerül és abbahagyom! – suttogtam a fülébe, miközben próbáltam játszani a keménylányt.
Az igazság viszont az volt, hogy én is legalább annyira ideges voltam, mint ő! Még soha nem csináltam ilyet a moziban, sem más publikus helyen! A pulzusom az egyekben lehetett, a szívem kétezerrel zakatolt, valahol legbelül talán én magam is arra gondoltam, hogy le kellene állnom, de biztos voltam benn, hogy Lili majd leállít…
De nem tette, a szája elé tette az egyik kezét, a másikat pedig átnyújtotta az én ölembe, majd elkezdte a medencémet simogatni!
Ezt nem akartam elhinni! ,,Mi lett az én nyuszi barinőmmel?! Lili-nek kellene a visszahúzódónak lennie, miért van az, hogy mindig, ha szexről van szó sokkal merészebb, mint én?!”
Az én kezem is elkezdett lassan arra a részre érni és mintha csak egyre gondoltunk volna, összenéztünk és a nadrágon keresztül a másik puncijára csúsztattuk a kezünket! Azt hittem ott helyben elnyögöm magam, de vissza kellett fognom, alig 3 sorral előttünk már ültek! Próbáltam mondani neki, hogy lassítson, mert így nem fogom tudni visszafogni magam, de mintha transzban lett volna, meg sem hallott.
A fejét bele temette a vállamba és éreztem, ahogy szinte fulladozik, amiért csak apró lélegzeteket vehetett, de akkor sem engedett ki egy hangot sem!
Én itt mondtam, hogy elég, és kivettem a kezem a lábai közül, hogy megragadjam az arcát és forrón megcsókoljam.

– Mi az? Most te leszel a nyuszi? – kérdezte Lili huncutul.
– Nem, csak úgy érzem nem bírom tovább visszafogni magam! – jelentettem ki, majd belehajoltam a nyakába. – Választhatsz, hogy itt kezdelek el kielégíteni, vagy elmegyünk nálam!
Lili az állára tette a kezét, mintha gondolkodna, de a végén csak elkacagta magát, mielőtt visszasúgta:
– Azt hiszem nálad kényelmesebb lenne!
És ez volt a végszó! Felkaptam a pulóverem, a félig megevett popcornt és elkezdtem a kijárat felé sétálni. Mivel még ment a film, nem akartam nagy zajt csapni, szóval egy szót sem szóltam, amíg ki nem értünk a teremből, de utána hazáig sem mertem megszólalni.
A kezem remegett, ahogy fogtam a kormányt, és nagyon nehéz volt nem folyton az anyósülésen lévő lányra pillantgatni. Láttam rajta, hogy le van főve és piros az arca. Azzal próbálta lefoglalni magát, hogy a moziból hozott üdítőt itta. De azt nem tudta, hogy minden pillanatban azt kívántam, bárcsak az én nyelvem lenne az ajkai között, nem az a szívószál!
Mire hazaértünk, azt hittem megőrülök! Olyan gyorsan parkoltam le, mint még soha! Nem lett a legszabályosabb, de az sem érdekelt, ha megszólnak érte!
A sorhát ajtaján belépve, már nem is bírtam visszafogni, úgy vetettem rá magam Lili-re, mint egy ragadozó a prédájára. Elkezdtem hátulról a nyakát csókolgatni, miközben a hátát simogattam.
– A-A lépcső… – próbált a jó irányba terelni, de behúztam magunkat a liftbe, hogy arra a kis időre se kelljen abbahagynunk!
Ez ment, egészen, amíg el nem értünk az ajtómig. Itt abbahagytam a nyalakodást egy pillanatra, hogy megkeressem a kulcsomat, de meglepetésemre egy kéz rámarkolt a melleimre és elkezdte őket masszírozni!
Lili volt az, aki erősen hozzám simult, annyira, hogy szinte éreztem a hátamon a puha keblei nyomását! Szuper nehéz volt így keresgélni, de amikor meglett a kulcs, azonnal beletömtem a zárba, majd lendületből nyitottam ajtó és magam után rántottam a kedvesemet is!
Az előszobában már biztonságos volt, lehajítottam mindent a kezeimből és úgy esten neki, mintha le akarnám támadni! A kezeim vadul simogattam a fenekét, a nyelveink pedig már úgy játszottak egymással, mint két önálló szerető!
Lili maga is lepakolt, majd a hálószoba felé vettük az irányt! Lili közben kérdezgette, hogy miért kell a szemének csukva lennie, de hamar megkapta a választ!
Azzal töltöttem a teljes hétvégemet, hogy a hálószobámat nem csak rendbe tegyen, de megcsináljam benne a mi saját kis szexbarlangunkat!
Összeszedtem minden párnát a lakásban és egy új erotikusan piros lepedőt is vettem! Lámpák fényét kicseréltem színesre, és beállítottam, hogy lassan úszon át pirosból rózsaszínbe, lilába, majd vissza pirosba.
Amikor beléptünk még egy füstölőt is meggyújtottam, majd az ágyra feküdvén felkínáltam magam az én kis hercegnőmnek!

– Gyere csak Lili! A nővérkéd vár!
Nem is késlekedett azonnal hozzám sietett és kérdés nélkül rám feküdt! A kis teste beterítette az enyémet, de ahogy egymást simogattuk, nagyon hamar zavaró lett rajtunk a ruha. Ezen könnyű volt segíteni, Lili egy pillanat alatt lekapkodta rólam a ruháimat, és én is az övéit. Mindössze egy pillant volt, amikor lelassítottunk, amikor a melltartómhoz értünk.
Már emeltem is volna a kezem, hogy kikapcsoljam, de azt mondta szeretné ő csinálni! Mögém térdelt az ágyon, majd vett egy mély levegőt és… Elsőre megcsinálta!
– Sikerült! – kiabálta, és én már bújtam is hozzá, hogy megjutalmazzam érte!
Nekidöntöttem a párnáknak és így kezdtem el csókolgatni a nyakát, miközben az egyik kezem lassan halad felfelé a combján! Már majdnem a puncijánál voltam, amikor megfogta a kezem és azt mondta:
– Most én jövök!
Ezután meglepő módon, Lili átfordított minket, hogy én feküdjek és ő volt felettem.
– Azt mondtad, ha nagyon jót írok, akkor megengeded, hogy megkóstoljalak!
– Ez igaz, de nem kell sietned. – tettem hozzá. – Nem megyek sehov-… – ekkor Lili hirtelen lebukott és elkezdte nyalni a csiklómat. A számat önkénytelenül is nyögések hagyták el és nem tudtam tovább beszélni.
– Mióta a táborban csináltuk, azóta szerettem volna ezt újra kipróbálni! Nem akarok tovább várni! – jelentette ki, majd visszament és folytatta. Isteni volt, ahogy fel-le járt az ajkaim között és ahogy a nyelve körözött a csiklómon. Azt hittem megőrülök, ha ezt sokáig csinálja!
– Te… mindig ilyen jó voltál ebben? – kérdeztem megilletődve, ugyanis Lili sokkal ügyesebb, mint korábban volt! A válaszadáshoz felemelte a fejét, de az ujjai tovább dolgoztak lent.
– Jobb akartam lenni, ezért sok videót néztem ebben a témában.
– Szóval átálltál az írásról a mozgó pornóra? Akkor legközelebb nem is könyvet fogsz ajánlani, hanem egyből filmet? – kérdeztem, enyhén kacagva.
– Meglehet… – válaszolta Lili, majd láttam, hogy benyálazza az egyik ujját és a bejáratomhoz teszi.
Amint behatolt vele, hangosan felnyögtem, ami kicsit megijesztette.
– N-N-Ne haragudj, nem akartam! Azt olvastam ez ilyenkor jó! – próbálta magyarázni magát, és lassan elkezdte kihúzni belőlem, de megállítottam.
– Várj! – kiabáltam amilyen gyorsan csak tudtam. – Ez nagyon jó volt! Csináld még! Lassan!
Lili ezt meg is tette és óvatosan elkezdett ujjazni. Isteni érzés volt, és ezt egyértelművé is tettem neki! A mögöttem lévő párnákat elkezdtem elhányni az útból, míg nem csináltam egy kis hasadékot köztük, ahová befeküdhettem.
Itt két kézzel markoltam az ágyam háttábláját és a csípőm vadul mozgott, szinte magától járt Lili ujján.
Egy problémám volt csak, az ujja elég vékony volt, szóval hamar megszoktam. Szerettem volna egy kicsit többet, ezért megkértem, hogy használjon még egyet, aminek ő eleget is tett és benyomta egy másik ujját is! Így már tökéletes volt, és éreztem, hogy egyre közelebb járok egy hatalmas orgazmushoz!
Ezt közöltem Lili-vel, aki ennek hallatán nem lassított le, csak felmászott mellém és elkezdte az egyik mellbimbómat nyalni és szopni, miközben az ujjai dolgoztak!
Ez már több volt, mint amit képes lettem volna elviselni és pár pillanat múlva hangosan sikoltva elélveztem!
A csípőm megállt a mozgásban, a testem pedig összerogyott. Elterültem az ágyikómon, mellettem a kedvesemmel. Szép, kerek szemei engem néztek véleményre várva!
– Ez… Nagyon jó volt! – jelentettem ki, boldoggá téve Lili-t. – Majdnem túl jó! Hogy lettél ilyen jó ebben?
– Mondtam, sok videót néztem erről! És olvastam is róla, naaaaaagyon sokat!
– Ez kizárt, hogy így működjön!
– De sikerült! – jelentette ki, majd adott egy csókot a számra.
Ezután összeölelkezve feküdtünk még egy darabig, mígnem kiszúrta az éjjeliszekrényekből kikandikáló könyvet.
– Beleolvastál?
– Már el is olvastam! – jelentettem ki, meglepve ezzel! – És nagyon élveztem! Jó könyv volt!
– Örülök neki! – engedett ki egy elégedett sóhajt Lili, mire én folytattam.
– Eltartott egy darabig, hogy rájöjjek miért az egyik kedvenced, de azt hiszem kitaláltam! – jelentettem ki, Lili pedig felkapta a fejét.
,,,,
Az utolsó előtti fejezetben Domino megcsinálja a betörést. Sikeresen kirabolja a célpontjait és megszerzi a pénzt, amivel végre vehet Agnes-nek egy pár használható kart! De mire hazaér túl késő! Egy levél fogadja az asztalon, amiben Agnes leírja, hogy nem szeretne Domino terhére lenni és hogy miatt így kelljen élnie, szóval elköltözik egy másik városba. A lakást megtarthatja és reméli, hogy jó hasznát veszi majd és hogy egy innentől kezdve magáért fog dolgozni!
Az utolsó fejezet lényegében arról szól, hogy Domino megköszöni a főnökének az eddigi összes pénzt, amit tőle kapott. Elmondja neki, hogy nem élvezte, amit vele tett, de hálás azért, mert hozzá mindig jöhetett. A főnök nem érti miért akarja otthagyni. Ígérget neki, fenyegeti, de nem működik! Domino elköszön és a táskáját a vállára véve elindul a szomszéd városba. Van ott valaki, amit szeretne megtalálni.
,,,,
– Azt hittem lesz valami izgalmas a két szereplő között, ami miatt ajánlottad, de nem hiszem, hogy te azért szeretted volna, mert a főnök nagyon jól tudta kihasználni a főhőst. Azért szereted ezt, mert olyan akarsz lenni, mint ő! Te is legszívesebben menekülnél a szüleid elől, de nem mersz, mert nem bízol benne, hogy jobb lesz nélkülük. Eltaláltam?
Lili ekkor lesütötte a szemét. Nem válaszolt, csak bólintott, amit nekem bőven elég volt. Más esetben lehet nem raktam volna ezt össze, ha Lili nem beszélt volna nekem olyan sokat a családjáról!
– Tudom, hogy ez nem fog jól hangzani, de ne legyél olyan, mint Domino! – itt azonnal felkapta a fejét és rám figyelt. – A szüleim azt mondták nem lakhatok Pesten, mert akkor nem tudok majd nekik segíteni. Amiről ők beszéltek, hogy minimálbérért dolgozzak a nyáritáborukban, az extra pénzből pedig ők megvesznek nekem mindent. De én önálló életet akartam, ahol nem kell anyuci és apuci felé fordulni, ha szeretnék valamit. Szóval nem érdekelt a véleményük és eljöttem a tiltás ellenére. Azóta nem voltam otthon és nem is beszéltem velük. Elvágtam magam a családomtól, és azóta nem merek nehéz döntéseket meghozni. ~Hehe~ A múlthéten felajánlottak nekem egy csoport vezetői posztot, de azonnal elutasítottam! Elköltözni otthonról egy nehéz döntés! Azt szeretném mondani, hogy ne hallgass a hirtelen kirohanásokra. Akkor tedd meg, amikor biztos vagy a dologban és van biztos terved! Ne kockáztass mindent azzal, hogy beleugrasz a mélyvízbe, mint Domino és én!
Lili kedve itt egy kicsit elment, de hamarosan látszódott rajta, hogy megkönnyebbült. Biztos sokat gondolkodott már azon, hogy mit kellene tennie, de nem talált választ. Ha ez nem is egy konkrét megoldás volt, de egy tanács, aminek talán hasznát veszi majd! Az élet kiszámíthatatlan. Csak mert nekem sikerült megoldanom, nem biztos, hogy neki is fog menni! Nem siránkoznia kell, hanem lépésről lépésre kiépíteni magának a biztonságot!
– Köszi Zsófi! Örülök, hogy elmentem abba a táborba! Nem tudom mi lenne velem nélküled!
– Én is örülök, hogy találkoztam veled! Őrülök, hogy te vagy a barátnőm! – Lili itt persze azonnal felriadt.
– A barátnőd! Akkor… Hivatalosan is járunk?
– Persze, te lüke! Eddig azt hitted, hogy csak alkalmi kapcsolatot ápolok veled?!
– Nem… Csak jól esett hallani! – jelentette ki, majd visszadőlt a mellkasomra. – Azt hiszem szeretlek!
– Ez nem volt valami meggyőző… – dörgöltem az orra alá, majd nyomtam egy puszit a homlokára a cukkolás végén. – Én is szeretlek!
– Amúgy szerintem elkellene fogadnod azt a csoportvezetői posztot! Ha valakinek menne, az biztos te vagy! – ezen elgondolkoztam egy kicsit.
– Egy hete ajánlották! Már túl késő lenne. – jegyeztem meg, de Lili megint felült és belebújt az arcomba!
– Ez nem igaz! Soha nem túl késő, amíg nem próbálod meg! A könyv második részében is, amikor Domino megtalálja Agnes-t, csak annyit kell tennie, hogy bocsánatot kér. Agnes erre várt egész végig, és egy év ismeretség után vére lefeküdne-
– LILI!!! Már megint lelőtted a csavart!! Így hogy fogom elolvasni azt a részt!??! – Lili azonnal a szájához kapott! Észre sem vette, megfeledkezett arról, hogy még le vagyok maradva. És úgy látszik ezek után le is leszek, mert nem tudom el akarom-e így olvasni, hogy tudom a sztori végét.
Szigorúan néztem rá, ő pedig csak ismételgette, hogy sajnálja. Végül kiengedtem egy hangos sóhajt, majd visszafeküdtem és magamra húztam a lányt.
– Tudod mit? Megpróbálom! – jelentettem ki.
Lili-vel ezután pihentünk még egy kicsit, de nem tartott sokáig, ugyanis a csupasz testének látványa hamar felizgatott.
– Bocsi Zsofi, de nem lehet! Nem tudnánk végezni, hogy időben visszaérjünk, mielőtt bezár a koli! – jegyezte meg Lili, ahogy kimászott az ágyból és búsan elkezdett öltözködni.
– Ezt meg akartam kérdezni már egy ideje! Történik valami, ha nem mész vissza?
– Ha a szobatársaim jelzik, hogy nem vagyok ott, akkor azt jelenthetik a szüleimnek is!
– És mi lenne, ha odaszólnál a szobatásaidnak, hogy nem kell aggódniuk érted?
Lili szemei elkerekedtek, hogy mégis mire akarok kilyukadni. Nem értette, ezért odamentem hozzá és megragadtam a pólóját, majd elkezdtem vissza lehúzni róla!
– ,,Nem hiszem, hogy sokat tudnék adni a kényelmedre, de a szeretnéd, töltsd nálam az éjszakát! Itt leszek mindig, ha valahol aludnod kell!”
Ezen szavak hallatán láttam, ahogy könnybe lábad a szeme, majd egy széles mosollyal az arcán a nyakamba ugrik és megcsókol! Ezután elengedett, és kirohant a telefonjáért, majd amikor visszatért, bele vetette magát az ágyamba!
– Írtam nekik! Azt mondtam ma a nővéremnél alszom, szóval ne szóljanak a kolinak! Miénk az este, mit fogunk csinálni? Megnézünk egy filmet? Iszunk valamit? Ugye nem fogunk korán lefeküdni?!
Kérdések hada hagyta el azt kis pofiját, én pedig nem is láttam, hogy venne köztük levegőt. Egy kicsit kezdett idegesíteni, szóval odaléptem és egy újabb csókkal befogtam a száját.
– Nyugi… Még előttünk az este! – jelentettem ki, majd ahogy elkezdtem apró köröket leírni a bőrén az ujjammal, szerintem rájött én mit szeretnék. – Elsőnek is, mit szólnál egy második menethez?

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.