Leszbikus erotika

Két nő áll az ajtó előtt, az egyik ruhája kigombolva, mellei kilátszanak. A másik mögötte áll és a nyakát csókolgatja. Kriszta miközben Niki nyakát csókolgatja kezével finoman masszírozza Niki melleit. A két nő kéz a kézben vonul be a szobába. Niki leveszi virágmintás lenge öltözetét, csak sokat sejtető fekete tanga marad rajta. Kriszta eközben teljesen levetkőzött. Niki lefekszik az ágyra, és a hátára fordul. Kriszta finoman csókolgatja Niki combját és közben lágy mozdulatokkal kezdi levenni Niki tangáját. Mihelyt lekerül a tanga Niki széttárja lábait. Kriszta keze lassan, majd egyre határozottabban kezdi simogatni Niki belső combját. Niki eközben melleivel játszik. Simogatja, dörzsölgeti merev mellbimbóját.

Kriszta csókot nyom Niki hasára, majd szépen lassan halad egyre lejjebb. Kriszta megrázza dús, szőke haját és nyelvét kinyújtva elindul bevenni Niki duzzadt pináját. Niki felnyög. Kriszta feneke kéjesen ring, miközben nyelvével egyre gyorsabban nyalogatja Niki csiklóját. Kezével Niki mellét masszírozza. Niki nyelvével saját melleit nyalogatja, miközben nagyokat nyög. Kriszta két ujja eltűnik Niki pinájában, nyelvével továbbra is a csiklóját izgatja. Keze egyre gyorsabban jár. Niki vad vonaglásba kezd. Kezével Kriszta fejét egyre erősebben szorítja pinájához. Niki következik. Kriszta négykézlábra ereszkedik, fenekét pajkosan kitolja és finom mozdulatokkal elkezd ringani. Niki ráveti magát Kriszta duzzadt kéjajkaira. Nyelve ostorcsapásokként éri Kriszti pináját. Csókot nyom Kriszta fenekére, majd kezével átöleli Kriszta derekát. Két ujjal széthúzza Kriszta kéjajkait és nyelvével kinyalogatja a csordogáló folyadékot.

Kriszta a gyönyörtől csak nagyokat nyög. Niki tudja, Kriszta szereti, ha a popsiját nyalogatják. Megfordul és máris nekiesik Kriszti popsijának. Ujjával ezalatt egyre gyorsabban kezdi csiklóját izgatni. Először csak egy, majd két ujjal kezdi ujjazni Krisztát. Ujjával finoman izgatja Kriszta fenekét. A két nő felül és megcsókolja egymást. Kriszta előveszi a párnája alatt rejtegetett műf*szt. Niki a szájába veszi és mosolyogva kezdi szopogatni. Kriszta kéjesen húzogatja ki-be Niki szájából a játékszert. Közben Niki melleit csókolgatja. Niki összenyomja melleit, ezzel odaszorítva a műf*szt. Niki vígan nyalogatja a végét. Kriszta felcsatolja magának majd Niki mögé áll. Niki négykézláb már alig várja, hogy betolják puncijába a vastag dorongot. Amint Kriszta behatol Niki kéjesen felnyög. Kriszta egyre gyorsabban kezdi csípőjét mozgatni. Niki kitolja a fenekét, hogy minél mélyebbre hatoljon a játékszer. Kriszta ujja hirtelen eltűnik Niki popsijában. Miközben ujjazza Nikit szabad kezével a mellbimbóját dörzsölgeti.

A két test szorosan ring együtt. Niki megfordul és hanyatt fekteti Krisztát. Kriszta széttett lábakkal jelzi, hogy ő is kér a finom faszból. Niki meg is adja neki. Kézbe veszi, és vadul bedugja Kriszta puncijába, közben nyelvével izgatja csiklóját. Kriszta nem bír magával. Niki kihúzza Kriszta puncijából a műdákót és belenyal a popsijába. Odaemeli a dorongot és finoman betolja Kriszta fenekébe. Először csak lassan, majd egyre gyorsabban és egyre mélyebbre tolja. Kriszta vad vonaglásba kezd és ujjával saját csiklóját kezdi izgatni, majd három ujja eltűnik lucskos puncijában. Újra Kriszta következik. Felcsatolja a műfaszt és lefekszik. Niki ráül és csípője szép lassan elkezd ringani. Szeret nagyon lovagolni. Kriszta mozdulatlanul fekszik miközben Niki vadul vonaglik rajta. Niki feszes feneke oda-oda ütődik Kriszta combjához. Niki megfordul így most háttal van Krisztának. Újra ráül és rádől Krisztára. Kriszta átöleli és belenyal a fülébe. Niki teste hirtelen összerándul. Elélvezett. Fejét hátrafordítva megcsókolja Krisztát és lassan leszáll a kéjt adó műfaszról.

A két nő lihegve fekszik egymás mellet és már a következő hétre gondolnak, amikor újra találkoznak. És ezt a feledhetetlen órát muszáj lesz nekik megismételni.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.