Intim kalandozások

Keszthelyen nyaraltunk a nagyi házában, együtt az egész család. Péter, a bátyám elég nagy volt már, így egyre ritkábban tudták rávenni a szüleim, hogy velünk tartson. Most is hamar elege lett, aztán egy nap eszébe jutott, hogy meglátogatja veszprémi barátját.

– És én itt maradjak egyedül? – kérdeztem elszontyolodva.

– Hogyhogy egyedül? És anyuék?

– Persze, de Kláriék sincsenek idehaza a szomszédból, rettenetesen fogom unni magam.

– Csak két napról van szó … De ha akarod, velem jöhetsz. Elvigyorodtam, de korai volt.

– Egy feltétellel! Ne égess le azzal, hogy örökké törvénytelenül vihogsz, és a szád elé kapod a kezed.

– Jaj, ne izélj, tudod, hogy az még a fogszabályzó miatt volt!

Már gimibe jártam, de Péter még mindig úgy gondolt rám, mint ahogy a lányos bulikon látott a pubertáló barátnőimmel, akik közül már alig jártam össze valakivel. Az új suli szétszórta a bandát, de új barátnőink még nemigen voltak. Anyámék nem bánták a dolgot. Másnap reggel felkerekedtünk hajnalban, mert Péter szerint akkor volt jó a stop. Bár megálltunk reggelizni (illetve eluntuk a várakozást az út szélén), így is hamar Veszprémbe értünk. Még soha nem jártam itt, és Péter mutogatta a látnivalókat. Csalódás volt, hogy a barátjáéknál senki nem volt otthon, de a bátyám nem esett kétségbe.

– Mászkálunk egy kicsit, aztán visszanézünk. Engedélyezett egy sört nekem is, úgyhogy jó hangulatban tértünk vissza a sráchoz, aki ide járt egyetemre is.

Úgy emlékszem, nemrégen költöztek le Pestről, ahol Péterrel összebarátkoztak.

– Most mit csináljunk? – kérdezte a bátyám, miután kiderült, hogy a barátja még mindig sehol.

– Visszaérünk anyáékhoz még az este? – kérdeztem reménykedve.

– Nekem már elegem volt a stopból, inkább nézzünk szállás után Nem nézett ki rossz bulinak, Péter meg élvezte, hogy szervezheti az eseményeket. Kivártuk, amíg megjött a szőlőből a kollégium vezetője, és hajlandó volt kinyitni nekünk egy szobát – szerintem tök olcsó volt. A bátyám még beszerzett egy üveg vörösbort, aztán birtokba vettük a szobát. Nem volt valami lakályos, de egykettőre összetoltuk az ágyat, meg szétszórtuk a cuccainkat, csapra vertük a bort. Szopogattuk, és beszélgettünk, egészen belemelegedtünk.

– Hoztál pizsit? – kérdezte Péter.

– Azt hittem, a nagyfiú mindenre gondol – vigyorogtam, mert a sör, meg a bor megtette a hatását.

– Nem tudom, te mit csinálsz, de én nyáron meztelenül alszom.

– Legfeljebb majd bugyiban leszek – vontam meg a vállam, mintha nem érdekelt volna, hogy egy 19 éves, jól kisportolt srác pucéran lesz mellettem, még ha a bátyám is az.

Egy kicsit Pétert is izgathatta a dolog, mert elmesélte milyen volt, mikor egy csajt stoppolt le a múlt nyáron, aki vezetés közben a rövidnadrágos combjára ejtette a kezét, és az illusztráció kedvéért megmutatta, mire gondolt. Hülyeség, de mindketten belepirultunk egy kicsit, mikor éreztem a göndör szőrét a meleg tenyeremen.

– A volt barátnőmmel nudiztunk egy párszor tavaly. Tudtad, hogy itt is lehet a Balaton mellett?

– Nem ciki annyi ember előtt meztelenül? És mi van, ha feláll a kuksid? Egyre kerekebb szemekkel nézhettem rá, mert folytatta:

– Ne mondd, hogy ti nem szoktatok meztelenkedni a lüke barátnőddel! Hogy is hívják? Magamban és is Enikőre gondoltam. Még a nyár elején jöttünk haza együtt egy táborból, és egyedül maradtam volna pár napig, mert náluk senki nem volt otthon. Elfogadtam osztálytársnőm ötletét, hogy aludjak a családjuknál. Első éjszaka jó sokáig pusmogtunk a táborbeli fiúkról, de még jobban felizgattott Enikő dugi Martinija, meg az, hogy a hálóruhája csak egy bébidoll felső volt. Gyakran felugrált az ágyából, vízért ment, kint felejtette a Bravót, meg ilyesmi.

Egyszer benyitott az öccse egy törülközőben. Nagy meglepetésemre Enikő nem jött zavarba, pedig a melle baromi jól látszott a hangulatvilágításnál, és bugyi sem volt rajta. Mikor lehajolt, István rám kacsintott és hangosan így szólt:

– Mindjárt elmegyek, csak a krémedért jöttem!

– Pfuj, disznó! – korholta Enikő, de belepirult, mikor odadobta a tubust az öccsének.

– Ez mindig így megy nálatok? – kérdeztem, mikor István bezárta maga mögött az ajtót.

– Dicsekvő majom … bár elég jó a segge, és elől sincs vele semmi baj. Néha még mindig együtt fürdünk, vagy napozunk, ha a szüleink nincsenek itthon.” – tette hozzá Enikő, miközben lefekvéshez készülődött.

Akkor azért nekem is eszembe jutott a bátyám, meg Enikő mellbimbója, meg még sok minden, mielőtt lassan álomba cumiztam az ujjam a combjaim között.

– Nem szoktunk – mondtam hangosan, aztán összeszedtem a bátorságom.

– És milyen volt?

– A nudista strand? Szerintem még jobb, mint a textilesek. Nincs szemét, és vidámabbak az emberek.

– Én is kipróbálnám – csúszott ki a számon, de már késő volt, mert Péter rávetette magát a dologra.

– Igen? Hát akkor Keszthelyről majd becserkésszük!

– De én még nem voltam meztelenül senkivel! Baromira zavarba tudok ám jönni! – próbáltam visszatáncolni.

– Ne hülyéskedj! Előttem is szégyelled magad?

– Hát te is pasi vagy! – mondtam, és azt gondoltam magamban, hogy „sőt nem is rossz”.

– Na, akkor ma nudizunk egyet! – jelentette ki. Leégni nem fogunk, mert leoltjuk a lámpát, és így te is belejössz a premier előtt.

Péter még kiszaladt a sarki kocsmába utánpótlásért, én meg izgultam, hogy mi fog ebből kisülni, de végül is inkább jó érzés volt. Csak a hold világított be, mi meg ott álltunk a szobában, és lassan lehámoztuk magunkról a kevés nyári ruhát. Cicifix sem volt rajtam, mert bár a melleim eléggé fejlettek, de nem szeretem, ha fel vagyok kantározva. Felhúzott lábakkal ültem a falnak dőlve és szinte dideregtem a furcsa helyzettől, a burgundi pont jól jött. A témáink egyre sikamlósabbak lettek, a puncimról nem is beszélve. Nem tudom, Péter mit láthatott, de én lassan ki tudtam venni a félhomályban, hogy beszéd közben néha megigazítja a kispétert, ahogy Apu szokta hívni. Én is szétnyitottam néha a lábam, mert azt éreztem, mintha valami szivárogna a nuncimból. Néha megdermedtem, mert a csendben szinte hallani lehetett, ahogy végigsimítom a lábam közét, és megnyugtatom a csiklómat (bár inkább felizgattam). Péter odaadóan mesélt intim kalandjairól. A bortól én is felengedtem, és suttogva elmeséltem, mikre szoktam gondolni elalvás előtt, persze őt nem említettem.

Láttam, hogy nagyokat nyel, és próbálja leszorítani a farkát. Lassan kiürült az üveg. Csalódott voltam, mert még csak most kezdtünk belejönni.

– Megyek zuhanyozni. Nem jössz? – kérdezte szinte rekedten, és nyújtózkodott. Ásítást színleltem. Csak Péter nehogy meghallja, milyen szívdobogásom van.

– Menj előre! De nehogy elfürödd a melegvizet! Úgy ágaskodott a mellbimbóm, hogy végig kellett dörzsölni magam. Hallottam, ahogy Péter megnyitja a zuhanycsapot. Nem bírtam ki, becsúsztattam két ujjam a puncimba, de a bátyám fütyköse járt az eszemben. Ha nem akartuk volna, a zuhany alatt akkor is állandóan egymáshoz ért a testünk. Beszappanoztuk egymás hátát, és nem bántam, hogy a bátyám közben érzi testével a meredező mellbimbóm, én meg a fenekemen az ágaskodó fütyijét. Ilyenkor mind a ketten idegesen felnevettünk, én egyszerre dideregtem és tüzeltem.

A végén egymásra néztünk és vigyorogva megállapítottuk, hogy ilyet jót még egyikünk se zuhanyozott. Ledőltünk a széles ágyra.

– Jól megmostad a nunid? – kérdezte, ahogy kiskoromban.

– Várj, megnézem! – válaszoltam, és szétterpesztettem a lábam, hogy ő is érezze a combom. Az arcomhoz dörzsöltem a puncis tenyerem, és beszívtam a saját illatom.

– Hmmmm … fincsi, illatos! – jelentettem. Megkerestem az orrát, és ő is mintát vehetett.

– Atyám! Te nem tudod, mit csinálsz velem – mondta, és elkezdte a bőrt húzogatni a farkán.

– Ugyan már! Hagyd, idebújok – mondtam, bár magam se tudom, hogy álltam meg, hogy ne masztizzak én is egyet. Reggel összebújva ébredtünk, de egyikünk sem akart kibontakozni az ölelésből.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.