Kocsmai kaland egy fekete farokkal

Kriszta egyedül töltötte a napjait. A párja elutazott, így unalmas délutánjaira mindig keresett valami elfoglaltságot. Szombat délután viszont nem talált partnert, de mégsem akart otthon ülni, ezért elindult este egy belvárosi bárba, ami tőlük nem messze volt. Fekete szoknyát vett fel, kivágott felsőt, magassarkú cipőt, fekete harisnyát. Igen csinos és vonzó látványt keltett a férfiak szemében. Válláig érő hajzuhataga, kék szeme még csábossá tette személyét, így a pulthoz ülve igen sok férfi szem akadt meg a testén. De hiába az árgus szemek, izmosabbnál izmosabb férfiak, mindaddig nem kereste velük a kontaktot, amíg le nem ült tőle 2 székkel egy fekete srác. 180 cm magas, nem kigyúrt, de jóképű és szép fehér mosolyú fekete srác. Egy ing feszült felső testén és egy rövidgatya volt rajta. Kriszta teljesen beindult, érezte, hogy bizseregni kezdett a puncija, ahogy meglátta ezt a srácot. Ugyanis gyengéi a fekete férfiak és mindig is arról álmodozott, hogy valaki elcsábítja és ágyba viszi, ha persze eljutnak addig. A srác, Olivér, aki sokáig nem vett tudomást a nőről, de végül észrevette. Persze ahhoz, hogy tudja a srác, valami lehet itt, sokat segített, hogy Kriszta csak nézte, csak nézte őt. Mire észrevetette, hogy a férfi észrevette a tekintetét, már hiába vetette szemét a pultra.
A fekete srác közelebb húzódott Krisztához.
– Esetleg egy italt? – kérdezte Olivér a nőtől.
– Miért is ne, elfogadom – felelte neki.
Két kör italt kaptak maguk elé és beszélgetni kezdtek.
– Mit keres egy ilyen csinos nő este egyedül egy bárban? Hol van a barátod? – kérdezte Olivér.
– A bókot köszönöm, párom nincs – kisebb füllentéssel indított a nő.
– Azt nem hiszem. Ha azt mondanám, hogy megnézném a facebook-od, megtalálnám a barátod, ugye?
A nő csak hallgatott.
– Jó, akkor kezdjük előről –felállt a srác és a nő elé lépett.
– Szia, Olivér vagyok, és csinos nők a gyengéim. Ha van barátod, akkor idd meg ezt az italt, de ha maradnál velem, akkor idd meg az enyém.
– Szia – kezdte Kriszta. – Kriszta vagyok. – Majd a poharához nyúlt és meghúzta a pálinkát.
Olivér elkeseredett, de a nő nyúlt az ő poharához is, majd felhajtotta.
– Szóval Olivér, valóban van barátom, de szívesen maradok.
A feka srác csak arra tudott gondolni, hogy valami baj lehet köztük, de az elgondolkodása annyira látható volt, hogy Kriszta máris rendbe rakta a gondolatait.
– Ne aggódj!
– Szóval –Olivér valóban összezavarodott, de ki akart mászni ebből – ha most megfogom a kezed, és kisétálunk innen, elviszlek egy isteni falatozóba, ami ott van közvetlen a lakás alatt, amiben lakom, majd felinvitállak egy üveg bor megnyitására, velem jönnél?
– Szerinted?
– Úgy jöttem ide, hogy becsajozom, körbenéztem. Vannak itt fiatalok, akik már hulla részegek. Vannak itt idősebbek, akik érettek és szexre éhesek. És itt vagy te, téged választalak. Van valami csábító a tekintetedben. És bennem is feléd, mert néztél.
– Nézni szabad, nem?
– Én téged nem csak néznélek!
– Kedves Olivér, mit tennél akkor velem?
Olivér a nő füléhez hajolt. – Amint becsapódik az ajtó mögöttünk, nekitámasztalak az ajtónak, megcsókollak. Hosszasan, közben kezem folyamatosan kering a tested körül, a hátadon, a csípődön, végül felcsúsztatom a melledhez, majd a hasadon át a combodhoz. Lábadat szétteszed, közben felhajtom a szoknyád, benyúlok a harisnyád alá, a bugyid már nedves. – közben Olivér kezét valóban a lány combjára teszi és felfelé indul a szoknya alatt a puncijához.
Kriszta szinte zihálni kezdett, elrántotta Olivér kezét.
Olivér felállt, kifizette az italt, majd megfogta Kriszta kezét és elindultak. Körülbelül 15 perc séta után elértek Olivér lakásához vagyis annak az épületnek az aljához, aminek szomszédságában valóban nagyon finom illatok csábították be az arra járókat.
– Mi lenne, ha felcserélnénk, és előbb innánk, utána ennénk? – kérdezte a srác Krisztát. – Én inkább a testedre vagyok éhes.
– Mehetünk – boldogan mondta ki a nő az igent.
A 2. emeletre lépcsőn mentek, majd megnyitotta az ajtót Olivér, belépett a nő, mögötte pedig a srác az előtérbe. Becsapódott az ajtó. Megfogta a nő kezét, hogy nem menjen tovább, megfordította, az ajtónak támasztotta, majd megcsókolta. Krisztát elöntötte a melegség, érezte, ahogy bimbói ágaskodnak, ahogy a puncija még jobban benedvesedik ettől a fekete sráctól. Olivér keze a nő minden testrészét érintette, majd a melleihez ért, amit izgatni kezdett a felsőn keresztül. Csodás melleket tapinthatott meg a fekete srác, minimális ideig simogatta ezt a testrészt, majd elindult lefelé, a hasán át a combjáig. Minden úgy történt, ahogy Olivér a fülébe súgta, kis terpeszbe tette lábát Kriszta, majd a fiú elhajtotta a szoknyát a nő hasáig, majd szép lassan eltüntette a harisnyában. Ujjai nagyok voltak, így igazából csak lefeszítette a harisnyát, ami védte punciját, a franciabugyi valóban átázott, érezhető volt a punci nedvessége és a nő felajzottsága, majd a bugyi alá nyúlva jobban megtapasztalhatta. Továbbra is csókolóztak, de most már Kriszta sem tétlenkedett, lehúzta valahogy a srác gatyáját, méretes dákója már igen csak kinyomta a boxerét. Azon keresztül simogatta, de nehéz volt koncentrálnia, amikor a fiú enyhén megmártotta ujjait az ajkak között, amikor pedig a csiklóhoz ért, megremegett a teste. Elengedte Olivér farkát és arra koncentrált, hogy ne élvezzen máris el. Ezt a fekete srác észrevette és bizony még jobban izgatta a nőt, letolta a harisnyáját és a bugyiját, háttal nekitámaszkodott az ajtónak, a nőt magához szorította. A nő csinos feneke odanyomta a hasához méretes dákóját, egyik tenyerével megfogta a nő azoldali mellét és izgatni kezdte. Tenyerével masszírozta, simogatta, néha a bimbóját finoman érintette, másik kezével pedig körkörös mozdulatokkal izgatni kezdte Kriszta csiklóját. A nő alig bírt megállni a lábán, még csak a férfi kezei alkotnak csodát testén, és ennek sem tud ellenállni és nemet parancsolni testének, hátha még a farka is belép az élvezetet nyújtó testrészek közé. Kriszta nagyon felizgult, egyszerűen nem tudott nem arra gondolni, hogy egy fekete srác épp kielégíti.
Olivér fokozni akarta ezt is, Krisztát támasztotta ismét az ajtónak, kezével szélesre nyittatta a nő lábait, majd letérdepelt a puncijához. Hosszú nyelvével végignyalt a puncin, majd újra és újra. Kriszta kezeiben hordta melleit, gyúrta őket, néha a bimbóit szinte tépte, annyira élvezte Olivér munkásságát, aki ujjaival szétnyitotta a nő ajkait és nyelvével szinte behatolt a hüvelybe. Kriszta felszisszent, főleg akkor, amikor a srác ajkai a csikló felé haladva elérték azt. Az ajkak közé szorította a feka srác, erősen szopta azt, majd nyelvével játszott rajta, közben pedig két ujját is elmerítette a punciban. Ezt már nem bírta a lány, egyszerűen elengedte a testét, nem foglalkozott azzal, mi fog történni. Hatalmas orgazmusa lett, folyt a puncijából a nedv, ráborult Olivér testére, nem bírta magát tartani, teste remegett. Még hang kiadására sem volt energiája a nőnek.
Várt pár percet Olivér, mire újra összeszedte az energiáját Kriszta, majd bentebb segítette a nappaliba. Ott a nő leült, a srác hozott egy kis innivalót, majd leült mellé. Egyből a cickókra tapadt, kezébe fogta felváltva a melleket, és miközben tenyerével izgatta, a bimbókat is szopni kezdte, így Kriszta igen hamar elérte ismét az üzemi hőfokot. Olivér farka kicsit lankadtá vált, de Kriszta hamar kezelésbe vette. Csókolózni kezdett a sráccal, majd kezébe fogta a dákót. Méretes darab volt, de pont ideális és pont akkora, amilyenre Kriszta is azt mondja, hogy ezzel még elbánik. A hossza nem biztos, hogy a legnagyobbak közé tartozik, de elég vastag a vessző, makkja is méretes. Zacskója lelóg két méretes golyója miatt. Kriszta tenyerét húzogatta, közötte a farokkal, majd a makkhoz érve hüvelykujjával izgatta, majd ismét elindult lefelé a hímtagon, egész a golyókig, ahol tenyerébe fogta azokat, markolta, gyúrta, majd kezdte előről. Végül a csókolózás abbamaradt, feltérdepelt a kanapéra és előrehajolt a farokhoz, nyelvével végignyalta a makkot, majd a vesszőt. A herezacskót bekapta és a golyókat ide-oda pöckölte nyelvével, végül ismét a makknál tartott, ajkával bekapta, rászorított és szép lassan, egyre mélyebbre engedte a szájában a farkat. Erősen szívta közben, mindig felment egész a makkig, majd onnan ereszkedett alá, nem tudta az egészet bekapni, de olyankor oldalánál haladt lefelé, ismét a golyókig, majd vissza.
Kényelembe helyezve élvezte a srác Kriszta orális kényeztetését, de közben ő sem tétlenkedett. Kicsit közelebb húzódott a nő hátsó fertályához, aki kicsit széjjelebb tette a lábát, hogy Olivér ismét ujjazni tudja. Ekkor már nem volt olyan hatékony a szopás, Olivér kézimunkája miatt nem tudott 100 %-osan koncentrálni. Olivér is úgy gondolta, hogy eléggé kemény már ahhoz, hogy a farka közelebbről is megismerkedjen a nő puncijával. Ezért lefektette a nőt, fejét a kanapé oldalsó kartámaszára helyezte. Egyik lábát feltette a kanapé háttámlájára, másikat talpára helyezte a kanapé szélére, és kibillentette oldalra. Olivér még egyszer orálisan kényeztette a nőt, nem a nedvesség miatt aggódott, hanem csak érezi szerette volna még egyszer a punci illatát, még mielőtt a farka megmásítja majd azt. Majd a nő fenekéhez térdepelt, farkát odahelyezte a nő puncijához. Ekkor Kriszta a kezébe vette, és a csiklóját dörzsölni kezdte vele. Kicsit a nő megmártotta az ujját a nedves puncijában, azt kente a férfi makkjára, majd kicsit hátratolva a csípőjét az ajkak között végighúzta Olivér péniszét. A feka srác türelmesen várta, hogy a nő vezesse be féltett kincsének mélyére. A makkja majd szétdurrant a nő puncijának tapintásától, Kriszta élvezte, hogy a feka farkát kénye kedve szerint használhatja, de nem akarta ideig-óráig húzni azt, hogy végre magában érezze. Hüvelyéhez vezette, majd szép lassan visszaengedte a csípőjét, körkörös mozdulatokkal engedte magába, egyre mélyebbre. A makk bejutása kis cuppanással kezdődött, majd egyre több része tűnt el a hímvesszőnek. Megtett egy pár oda-vissza utat, mire végre teljesen magába fogadta, amire egy halk nyögéssel és sóhajtással reagált Kriszta. Innentől átvette Olivér a stafétát, kicsit a térdére helyezte a nő farát, ezzel picit megemelte a hátsóját és egyre mélyebbre és egyre nagyobb lökésekkel kezdte el dugni. A mozgásuk csattogásokat hallatszatott, a punci és pénisz súrlódását a nedvesség bőven kompenzálta. Kriszta rendkívül nedves volt, tocsogott, és ahogy a farok-ki be járt a puncijában, úgy folyt egyre több ki belőle. A nő közben lenyúlt a csiklójához és finoman, körkörös mozdulatokkal izgatta azt, Olivér pedig szépen előrenyúlt és a lehetőségekhez mérten a nő melleit gyúrta, olykor ujjai közé fogta annak bimbóit és dörzsölte.
Kriszta sóhajai egyre hangosabbak és mélyebbre hatóak voltak, a csípőjét is elkezdte mozgatni, a libidója az egekben volt. A srác a kezét a hasára tette, kicsit nyugtatta, ami sikeres volt, de az elélvezését nem akadályozta meg. Újra orgazmus törte meg a lendületet, a testét. Olivér farkát nem mozgatta, érezhette, ahogy a nő puncija összerándul, ahogy kicsit megfolyik ismét nedvessége. Élvezet volt nézni is, ahogy vonaglott a farka körül, hogy minél hosszabban elnyújtsa az orgazmusát. Ismét megvárták, hogy Kriszta teste lenyugodjon, majd kikerült a pénisz is belőle.
A nő feltápászkodott a kanapéról, Olivért leültette, nekinyomta a háttámlánk, ő pedig a farkához térdepelt. Megízlelte a puncijában járt péniszt, minden kis szegletét szájába vette, ahogy csak tudta, szopta a makkot, nyalta a vesszőt, játszott a herékkel. Majd feltápászkodott, Olivér lábait összezárta, ő a kanapén a srác lába mellé térdepelt, majd a srác farkát a hüvelyéhez illesztette és most igazítás, incselkedés, játszadozás nélkül teljesen ráült a farokra. Ekkor teljesen ráült a lábára és így rugózva emelkedett fel majd ült vissza a fekete srác péniszére. Azért már Olivér is elég nehezen bírta, kezével a nő fenekének alátámasztva irányította a nő mozgását, inkább gyorsaságát. Még élvezni szerette volna ezt a csodás, forró, zamatos puncit. Közben Kriszta mellei ott lebegtek az arca előtt, ezért magára rántotta a nőt, akinek kebelzuhatagában landolt az arca, így kénye kedve szerint izgathatta a nő melleit is. Imádott a bimbókkal játszani és látható módon Kriszta is élvezte, ahogy a dugása mellett a férfi a bimbókat szívja és szopja.
A nő egy kis idő múlva már nem lovagolt, csak egyenesen megült a péniszen és teljesen magában tudva körkörösen mozgott rajta. Félpercenként azért lovagolt egy pár mozdulat erejéig, majd ismét visszaült és ismét csak csípőből mozgott. Végül Olivér, úgy ahogy a nő rajta volt, felállt vele.
A kanapéra tette Krisztát, majd megfordította, így térdepelt a kanapén, előredőlve a kanapé háttámlájára, fenékkel a férfi felé. Még egy kis nyalás erejéig megnyalogatta a puncit a néger, majd odahelyezte a farkát. Kis cuppanásokkal tüntette el a makkját, majd húzta vissza a punciból, érezhető volt Krisztán, hogy ismét egyre közelebb van az orgazmushoz, szóval Olivér kicsit ráerősített, de csak óvatosan, mert őt is hajszál válassza el, hogy most már kiadja magából a spermáját. A srác egyre mélyebbre hatolt a nőben, egyre erősebben tolta be farkát a szűk punciba. A vele szemező női fenék csak rontott a helyzetén Olivérnek, akit különösen feldob ennek a látványa. Kriszta közben hátranyúlva a csiklóját is izgatta, így fokozva az élvezeteket és így egyre közelebb került az orgazmushoz. A jól megfigyelhető mélyebb szuszogásokkal és erősebb testi ellenállásokkal a közeledő orgazmust sugallta, így Olivér is felbőszülve még nagyobb ostromra fogta kanapébeli partnerét. Míg nem valóban elélvezett Kriszta, itt már kitört erősen a hang a torkából, nagyot élvezett, remegett a teste, szinte a srác mozgásával ellentétesen vonaglott, hogy még mélyebbre hatóan érezze Olivért. Majd mikor lenyugodott, leszállt a péniszről, csak elterült a kanapén. Még Olivér felkerekedett és párszor elmerítette benne a farkát, de utána a nőre bízta magát. Olivér leült a kanapén, Kriszta felé hajolt és szopni kezdte. Érezte az előbb elélvezett puncija zamatát, mintha ismét gerjedni kezdett volna, de a néger srác elég hamar megadta magát az utolsó résznél. Mielőtt elélvezett volna, kivette a nő szájából péniszét, aki a kezébe vette és melleihez szorítva verni kezdte. Másik kezével a gátját izgatta, a heréit bűvölte, és pár perc utána hatalmas hörgés hallatszott a férfi szájából. Az első pár csepp csak kifolyt Olivérból, végigcsorgott a nő kezén, majd jött az első spricc, ami telelőtte a melle közét, majd újabb és újabb adagok jöttek, alig győzte végigkenni vele a mellét. A mellkasán folyt végig lefelé a kezén át egész a srác ölébe. Mikor az utolsó cseppeket is kisajtolta a kezével és melleivel, ismét a szájába vette és gondosan lenyalogatta a srác péniszét.
Majd egymás mellé ülve fejezték be az együttlétet, ismét kortyoltak egy párat a vízből, majd nagy szusszanás.
– Na ez már nagyon kellett nekem, el sem tudod képzelni, milyen régi vágyam teljesült ezzel – kezdte a mondandóját Kriszta.
– Ennek örülök – felelte Olivér. – Nekem is nagyon kellemes órát szereztél, rég voltam együtt ilyen odaadó teremtéssel, aki valóban tudja is produkálni, amit beszél. A legtöbb nő, de férfiak is csak szájalnak, de mikor odaérünk, csak jajgatnak. Bár vonzanak a fiatal, kissé éretlen lányok, de fogalmuk sincs, mit kell kezdeni egy pasival. De te, csodás volt. Kár lenne kihagyni több lehetőséget ebből.
– Erre majd visszatérünk, semmiképp sem hagynám kihűlni ezt a szálat. Mit gondolsz, lehet folytatása?
– Szerintem igen. Gyere, nyugodtan lezuhanyozhatsz közben!
Kriszta elfogadta az invitálást egy felfrissítő zuhanyra. Belépett a zuhanytálcába, nem is húzta el a függönyt, csak lemosta magáról a szex cseppjeit, majd a vízsugár egyenesen a puncija felé irányult.
– Ne haragudj, ezt nem tudom kihagyni! – szólt Olivérnek, akit annyira felcsigázott, hogy mellé állt.
Kriszta a vízsugárral bombázta a punciját, ami teljes felületében érte azt, de Olivér rátett neki egy lapáttal és két ujjával ujjazni kezdte a nőt, miközben melleire tapadt. Bár pihenés és felfrissülés miatt zuhanyzott, a vége megint egy orgazmus lett, ami köszönhető a víznek és Olivér kéz- és szájmunkájának. Itt is hangos kiáltásokban tört ki belőle az orgazmus, csak pár perc kellett neki ehhez, Olivér úgy fogta meg, különben lecsuklott volna a földre. Spriccelt belőle a nedv, annyira felizgult és ez annyira felizgatta Olivért is. Ha már Kriszta lent volt a földön, Olivér felegyenesedett, de nem csak a teste, a farka is. Keményre dagadt a nő látványától, aki csak átölelte a fenekénél a srácot, bekapta neki és szopni kezdte. Addig engedte a szájában, ameddig befért. Kezével rásegített, miközben feje bőszen járt a vesszőn, keze csavarta és verte a hímtagját, és bizony Olivér sem bírta tovább, mint az előbb Kriszta. Érezte a nő, mikor megfeszül a teste srácnak, mikor a makkja teljesen megdagad robbanás előtt, ezért gyorsan vette ki a szájából és ismét a melleire landoltatta a nagy adag spermát, ami végigfolyt egészen a hasán át a puncijáig.
Kriszta felnézett csábosan Olivérre: – Ez igazán frissítő fürdő volt, de most már mennem kell, különben is, így sosem hagyjuk abba.
Felállt Kriszta, majd elhagyta a fürdőt, a nappaliba ment és felöltözött.
A srác ment utána, csak ott állt Kriszta előtt még mindig álló farokkal. A nő ismét elmosolyodott, keresett az asztalon egy tollat, majd az asztalon lévő papírfecnire véste az email címét.
– Itt egyeztessünk majd.
Végül odalépett utoljára a feka sráchoz, megcsókolta, majd lehajolt a farkához, adott rá egy búcsúpuszit, majd kilépett az ajtón.
Olivér bízva a folytatásban, gondosan eltette a fecnit. Majd leült a kanapéra, ahol az előbb oly gyönyörű órát töltött el Krisztával, kezébe vette a farkát, és a nőre, az együttlétükre gondolva verni kezdte …

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.