Mocskos fantáziák 1.

Két nő áll az ajtó előtt, az egyik ruhája kigombolva, mellei kilátszanak. A másik mögötte áll és a nyakát csókolgatja. Monyk miközben Angel nyakát csókolgatja kezével finoman masszírozza Angel melleit. A két nő kéz a kézben vonul be a szobába. Angel leveszi virágmintás lenge öltözetét, csak sokat sejtető fekete tanga marad rajta. Monyk eközben teljesen levetkőzött. Angel lefekszik az ágyra, és a hátára fordul. Monyk finoman csókolgatja Angel combját és közben lágy mozdulatokkal kezdi levenni Angel tangáját. Mihelyt lekerül a tanga Angel széttárja lábait. Monyk keze lassan, majd egyre határozottabban kezdi simogatni Angel belső combját. Angel eközben melleivel játszik. Simogatja, dörzsölgeti merev mellbimbóját.

Monyk csókot nyom Angel hasára, majd szépen lassan halad egyre lejjebb. Monyk megrázza dús, szőke haját és nyelvét kinyújtva elindul bevenni Angel duzzadt pináját. Angel felnyög. Monyk feneke kéjesen ring, miközben nyelvével egyre gyorsabban nyalogatja Angel csiklóját. Kezével Angel mellét masszírozza. Angel nyelvével saját melleit nyalogatja, miközben nagyokat nyög. Monyk két ujja eltűnik Angel pinájában, nyelvével továbbra is a csiklóját izgatja. Keze egyre gyorsabban jár. Angel vad vonaglásba kezd. Kezével Monyk fejét egyre erősebben szorítja pinájához. Angel következik. Monyk négykézlábra ereszkedik, fenekét pajkosan kitolja és finom mozdulatokkal elkezd ringani. Angel ráveti magát Monyk duzzadt kéjajkaira. Nyelve ostorcsapásokként éri Mony pináját. Csókot nyom Monyk fenekére, majd kezével átöleli Monyk derekát. Két ujjal széthúzza Monyk kéjajkait és nyelvével kinyalogatja a csordogáló folyadékot.

Monyk a gyönyörtől csak nagyokat nyög. Angel tudja, Monyk szereti, ha a popsiját nyalogatják. Megfordul és máris nekiesik Mony popsijának. Ujjával ezalatt egyre gyorsabban kezdi csiklóját izgatni. Először csak egy, majd két ujjal kezdi ujjazni Monykot. Ujjával finoman izgatja Monyk fenekét. A két nő felül és megcsókolja egymást. Monyk előveszi a párnája alatt rejtegetett műf*szt. Angel a szájába veszi és mosolyogva kezdi szopogatni. Monyk kéjesen húzogatja ki-be Angel szájából a játékszert. Közben Angel melleit csókolgatja. Angel összenyomja melleit, ezzel odaszorítva a műf*szt. Angel vígan nyalogatja a végét. Monyk felcsatolja magának majd Angel mögé áll. Angel négykézláb már alig várja, hogy betolják puncijába a vastag dorongot. Amint Monyk behatol Angel kéjesen felnyög. Monyk egyre gyorsabban kezdi csípőjét mozgatni. Angel kitolja a fenekét, hogy minél mélyebbre hatoljon a játékszer. Monyk ujja hirtelen eltűnik Angel popsijában. Miközben ujjazza Angelt szabad kezével a mellbimbóját dörzsölgeti.

A két test szorosan ring együtt. Angel megfordul és hanyatt fekteti Monykot. Monyk széttett lábakkal jelzi, hogy ő is kér a finom f*szból. Angel meg is adja neki. Kézbe veszi, és vadul bedugja Monyk puncijába, közben nyelvével izgatja csiklóját. Monyk nem bír magával. Angel kihúzza Monyk puncijából a műdákót és belenyal a popsijába. Odaemeli a dorongot és finoman betolja Monyk fenekébe. Először csak lassan, majd egyre gyorsabban és egyre mélyebbre tolja. Monyk vad vonaglásba kezd és ujjával saját csiklóját kezdi izgatni, majd három ujja eltűnik lucskos puncijában. Újra Monyk következik. Felcsatolja a műf*szt és lefekszik. Angel ráül és csípője szép lassan elkezd ringani. Szeret nagyon lovagolni. Monyk mozdulatlanul fekszik miközben Angel vadul vonaglik rajta. Angel feszes feneke oda-oda ütődik Monyk combjához. Angel megfordul így most háttal van Monyknak. Újra ráül és rádől Monykra. Monyk átöleli és belenyal a fülébe. Angel teste hirtelen összerándul. Elélvezett. Fejét hátrafordítva megcsókolja Monykot és lassan leszáll a kéjt adó műf*szról.

A két nő lihegve fekszik egymás mellet és már a következő hétre gondolnak, amikor újra találkoznak. És ezt a feledhetetlen órát muszáj lesz nekik megismételni.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.