Viki és a szex-edzés

El sem tudom mondani, mennyire utálom a versenynapokat. Nagyon korán kell kelnem (aznap például hajnali fél ötkor), hogy felkészüljek, mindent az autómba pakoljak, és elinduljak a helyszínre. Ez a verseny körülbelül három órányi távolságra volt. Felöltöztem, felvettem a sötétkék, hosszú ujjú „edző” feliratú pólómat. Felkaptam a versenypapírokat a konyhaasztalról, ledöntöttem még egy csésze kávét, és útnak indultam.

Délelőtt tíz óra körül érkeztem meg a hatalmas sportcsarnok bejáratához. Mély lélegzetet vettem, mielőtt kinyitottam az ajtót, és beléptem. Néhány derűs nő állt a „regisztráció” feliratú asztalnál, úgyhogy először odamentem. Megkérdezték, hogy néző, edző vagy sportoló vagyok-e. Az utolsót elég viccesnek tartottam, tekintve, hogy alkatilag már egyáltalán nem hasonlítok arra a sportolóra, aki valaha voltam. Mondtam nekik, hogy edző vagyok, és megadtam a csapatom nevét. Átadták a kis személyazonosító kártyámat. Onnan átsétáltam még néhány ajtón, amíg megérkeztem a központba.

Ahogy beléptem, szó szerint több száz fiatal lányba ütköztem. Mindenki a bemelegítő ruhájában volt, amely testhezálló felsőből és jóganadrágból állt, közvetlenül a versenydressz fölé véve. Van néhány dolog, amit szeretek egy fiatal tornász melegítőnadrágjában. Először is, szeretem, hogy egy szép, szűk darab magasan és kereken tartja a fiatal popsit. Mindig azt mondom a lányaimnak, hogy „a tornászok nem rázzák a hátsójukat”, de ennek nem kell mindig így lennie, igaz? Amit még jobban szeretek, hogy a melegítőnadrágon keresztül látom a dressz körvonalát. Olyan ez, mintha egy fiatal lányt látnék, akinek látható a bugyivonala. De tudtam, hogy nincs fehérnemű – ez csak az a szűk kis versenydressz. És ezek a gyönyörű dresszek minden formában, kivitelben és színben kaphatók. Egy gyors pillantással láttam, hogy néhány rózsaszínű, van, amelyik fekete, és van, amelyik ez a tökéletes mandarin színű. Némelyikük egy kicsit magasabb vágású és egy kicsit több lábat mutatnak. Éreztem az ismerős érzést a lábaim között, de úgy döntöttem, hogy most sem ideje, sem helye az izgalomnak, ezért a feladatra koncentráltam. Odamentem a kijelölt területemre, és vártam a tornászaim megjelenését, hogy elkezdhessük a bemelegítést. Néhányan már ott voltak, és minden pillanattal többen sétáltak be. A lányaim fekete, hosszú ujjú dresszt viseltek, rózsaszín és fehér mintákkal, strasszokkal felfelé és lefelé. A melegítőnadrágjuk -csakúgy, mint a többi csapaté-, fekete spandex nadrág. Amikor mindenki megjött, elkezdtük a bemelegítő futókört. Utána levetettem velük a melegítőnadrágot és jött a nyújtás. Észrevettem hogy mindenki sminkelt egy kicsit a szezon első versenyére. Nem túl sokat. Egy kis rúzs, egy kis szempillaspirál, és ettől tényleg egy kicsit még felnőttebbnek tűntek. A nyújtós rutint vezető Viktória az egyik kedvencem volt, mert a korához képest kicsit kacér, és mindig rajtam lóg. Közvetlenül előttem állt összezárt lábakkal és derékból egyenesen előre hajolt. Ahogy lehajolt, a dressze egyre jobban behúzódott aranyos feneke közepe felé, és láthatóak lettek a barnulási vonalai. A megfeszülő dressz kirajzolta ifjú puncija gyönyörű formáját is. Biztosan izgatott az idei első versenyén, de vajon mennyire? Szeméremajkának körvonala látható volt a tökéletesen formázott, izmos lábak között. Ő az egyik legjobb képességű tornász, akit valaha volt szerencsém edzeni. A nyújtó bemelegítés után. Felváltva, forgóban végigmentünk mind a négy versenyszámon: ugrás, felemás korlát, gerenda és talajgyakorlat.

Mindig sok időt szánunk a bemelegítésre az egyes versenyeken, ügyelve arra, hogy minden egyes gyakorlat végrehajtására készen álljunk, remélhetőleg a lehető legkevesebb eséssel és levonással. A bemelegítés végén, Viktória készült a gerendára, úgyhogy odafordultam, hogy nézzem, és ellenőrizzem, hogy minden rendben van-e. Felugrott, és elkezdte próbálni a gyakorlatát. Az első ugrása teljesen tökéletes, de amikor megfordul, láttam, hogy a gerendán lévő lába elkezd lecsúszni. Mintha lassított felvételen történne: láttam, ahogy Viki leesik a gerenda oldaláról, és a szőnyegen landol. Rám nézett, és láttam, hogy már könnyes a szeme, a sírás határán állva. Elfordult és gyorsan elfutott a gerendától. Akcióba lendülve megkértem egy másik edzőt, hogy ügyeljen a lányokra a bemelegítési időszak hátralévő részében, míg én megyek, és megbizonyosodjak arról, hogy Viktória jól van. Láttam, hogy melyik irányba indult el, de őszintén szólva fogalmam sem volt, hogy hol van. Kocogni kezdtem, hogy utolérjem. Meglátva egy másik tornászomat, megkérdezem tőle, hogy látta-e, hová futott Viki.

– Azt hiszem, most ment be a lányok öltözőjébe.

A fenébe is! Oda nem mehetek utána. Pár percig álltam az öltöző ajtaja előtt, mert nem tudtam mit csináljak. Úgy döntöttem, hogy az még nem baj, ha bekopogok. Csak hogy megbizonyosodjak arról, hogy tényleg bent van.

-Viktória! Itt vagy?

Halk sírást és szipogást hallottam az ajtón keresztül, szóval biztos voltam benne, hogy bent van.

-Van ott még valaki veled?

Megint nem válaszolt. Csak be kell mennem. Reméltem nincs odabent senki más, mert egy férfi tornaedző betrappolása erős rosszallást váltana ki.

Kinyitom az öltöző ajtaját, majd bezártam magam mögött. Furcsa dolognak tűnhet, de nem akartam, hogy más benyisson, és téves következtetéseket vonjon le arról, hogy mi történik.

Láttam, hogy Viki a tükör előtt áll, és könnyek csorognak le az arcán. Szemfestéke végigfolyt az arcán, hosszú fekete csíkokat hagyva. Ahogy mellé értem, azonnal felém fordult, és szorosan átölelt.

Szégyellem bevallani, de ez az ölelés is elég volt ahhoz, hogy hatalmas erekcióm legyen. Éreztem, ahogy mellkasát az enyémhez nyomta, és éreztem a puha, bőrre feszülő spandexet a hátán, ahogy tartottam. Ebben a pillanatban minden tökéletesnek tűnt.

Néhány percig csak álltunk ott. Egyikünk sem szólt egy szót sem, csak kapaszkodtunk a másikba a vigasz kedvéért. A farkam végig kőkeményen állt. Végül elhúzódott tőlem. Felnézett rám, és elkezdtünk beszélgetni.

-Az esés a bemelegítésen nem jelenti azt, hogy nem tudod megcsinálni! Még mindig jól teljesíthetsz a versenyen! Néha egy rossz bemelegítés csak egy rossz bemelegítés.

-Tudom… Borzalmas napom volt: későn ébredtem, a nyújtás nem volt jó, és rémesen teljesítettem mind a négy szeren. Egyszerűen nem tudok ma semmit jól csinálni!

-Ugyan már! Csak azzal, hogy ma megjelentél, már mindent jól csináltál. Fiatal, tehetséges, gyönyörű lány vagy, akiben még sok tartalék van.

– Szép vagyok?

Abban a pillanatban tudom, hogy csapdába estem. Gyönyörűnek neveztem, és rá akart venni, hogy újra kimondjam.

– Igen..persze… szerintem gyönyörű vagy.

Egy pillanatra megállt és magába szívta ezt, majd elfordult tőlem.

-Azt hiszem, már majdnem készen állok arra, hogy visszamenjek, de a vállam fáj egy kicsit az eséstől. Meg tudná gyorsan masszírozni a vállaimat?

Tudtam, hogy a válaszomnak “nem”-nek kellene lennie, de éreztem, hogy valami mélyen megmozdul bennem, ami arra kényszerített, hogy igent mondjak. Mielőtt észbekaphattam volna, a kezeim a vállán vannak, és mélyen az izmaiba merültek. Viki véletlen időközönként halk nyögést hallatott, amiből tudtam hogy nagyszerű munkát végzek. Lassan mozgattam a kezeimet a hátán, masszírozva a háta felső és alsó részének izmait. Nem tudtam kordában tartani az izgalmamat, és a melegítőnadrágomon egy hatalmas dudor látszódott. Hála Istennek, az ajtó zárva volt, és Viki elfordulva állt tőlem. Ha ilyen közel állsz egy csodálatos, feszes lánytesthez, az tesz veled valamit, valami szinte állatiast, amitől beindul az ember.

Viki a fejét mindkét irányba félrehajtva megropogtatta a nyakát, majd habozás nélkül megkért, hogy csináljam tovább.

-Meg tudná masszírozni a hasizmaimat is? Nagyon fájnak az utolsó hét edzéseitől. Elég keményen megdolgoztatott bennünket!

Féloldalasan elmosolyodott, én pedig kuncogtam válaszként. Megfogtam a vállánál, és magam felé fordítottam. Ez volt az első alkalom, hogy láthatta a hatalmas kiemelkedést a nadrágomban, amiről nyilvánvalóan tudta, hogy ő miatta van.

Most, hogy szemtől szembe álltam vele, a kezeit a vállamra helyezte. Az én kezeim közvetlenül a bordaíve alatt jártak és a hasizmokat masszírozták a hasa oldalán. A fekete és rózsaszín trikóján keresztül kivehettem az izmait. A könnyei ekkorra felszáradtak és helyükre fizikai ellazulás és megkönnyebbülés lépett. Az alsó hasizmának elérése érdekében, térdre ereszkedtem, és hirtelen csak centiméterekre kerültem a tökéletes, fiatal csípőjétől és az intim testrészeitől. Szó szerint éreztem az ágyékábóll kisugárzó hőt, ahogy a kezeim közvetlenül a csípője fölött fogták.

-Jobban belegondolva, szerintem rendben van a hasizmom… valójában a csípőm külső része zavar. Gondolja, hogy képes lenne…

Még mielőtt befejezte volna a mondatot, a csípője köré nyúltam, és megragadtam mindkét tökéletesen kerek popsi félgömbjét, és erősen megszorítottam. Viki a leghangosabb nyögést hallatta, amit valaha hallottam tőle, miközben egyszerre volt meglepett, zavart és izgatott. Kezeit a fejem tetejére tette, mintha stabilizálni próbálná magát.

-Uhh.., ez csodás érzés! Még….!

Továbbra is szorítottam és masszíroztam az egész fenekét, tapogatva a mez rózsaszín hátulját. Egy merész mozdulattal felhúztam a kezeimet mez kivágása alatt, és a bőrére tettem. Érezni lehetett az izmokat, amik a tökéletes alakú fenekét alkották. Minden bizonnyal az általam megkövetelt edzések eredménye. Éreztem, ahogy a sperma kicsöppen a farkamból a nadrágom belsejében, és nem tudtam, meddig mehetek még el úgy, hogy ne élvezzek el helyben.

Viktória légzése egyre nehezebbé vált, és sejtettem, hogy még soha nem tapasztalt ehhez hasonlót. Talán nem is pontosan tudta, mit érez, de azt tudta, hogy tetszik neki. A fejemen levő kezeivel elkezdett közelebb húzni az ágyékához. Ebben a pillanatban semmi másra nem vágytam ezen a világon. Ez a pillanat volt minden, amit valaha is szerettem volna átélni. A dresszén keresztül a nyelvemmel fedeztem fel a combja belsejét. Megnyaltam az intim részeit. A nyelvemmel kitapogattam a szeméremajkak minden egyes hajlatát, és éreztem a duzzadt csiklóját azon a vékony anyagon keresztül, ami egyedül választott el az abszolút mennyországtól. Oldalra húztam a mezt, és felfedtem a valaha létező legnedvesebb, legtökéletesebb puncit. Minden hibátlan volt rajta. Tökéletesen rózsaszín, csöpögött az izgalomtól, és pontosan olyan fiatalos illata volt, mint amilyennek az ember elvárta. Úgy tűnt, még soha senki nem nyúlt hozzá. De ha tényleg ez a helyzet, akkor ez mindenképpen megváltozik.

A nyelvemmel mélyebbre merülve mélyen a testében kutattam, miközben kezeimmel továbbra is szorítottam a popsiját. Az igazat megvallva, soha nem gondoltam volna, hogy ilyen helyzetbe kerülök, de még soha életemben nem éreztem magam elégedettebbnek. Lenézett rám, és megkérdezte:

-Ugye tudja, mit csinál?

–Természetesen. De te biztos vagy benne, hogy ezt akarod csinálni?

– Nem tudom, miért, de mindennél jobban szeretném!

Felálltam, megfordítottam, és háttla az egyik mosdóhoz nyomtam. Kicsit hátradöntöttem, és a számat az övé felé mozgattam. Az ajkai tökéletesen gömbölydedek voltak, szinte olyanok, mintha két léggömb lennének, tökéletes nyomásra felfújva. A nyelvem az övé körül táncolt és érezte a szája belsejének hihetetlen melegét..

– Emeld fel a karjaidat! – mondtam neki.

Eleget tett kérésemnek, én pedig lehúztam a mezt a teste felső feléről. Selymesen puha bőre minden bizonnyal családi örökségnek, az alakja pedig a tornaedzéseknek köszönhető… igazából nekem. Megalkottam a tökéletességnek ezt az abszolút példányát, és most learathatom az évekig tartó kemény munkám és elhivatottságom jutalmát.

Elkezdtem szopogatni a mellét. Csak annyi ideig maradtam ott, hogy megkeményítsem a kis bimbóját, aztán továbbmentem. Nyelvemmel köröket rajzoltam a köldöke körül.

Viki megperdült és és derékban kissé előrehajolva két kézzel megragadta a mosdókagylót. Gyorsan lerángattam a dresszt a lábáról, majd hátradőltem egy pillanatra, és csodáltam magam előtt a tökéletes fizikumát. Teljesen meztelen volt és gyönyörű sötétbarna haja szoros fonatban omlott a hátára. Szemei pedig, mint két nagy mandula. A tükörben nézett rám, és várta a következő lépésemet.

–Tökéletes vagy! –mondtam áhítattal.

-Tegyél a magadévá! -kérte, én pedig hallgattam rá.

A másodperc töredéke alatt letérdeltem mögötte, és a kezemmel széttártam a fenekét. Ez volt az első alkalom, hogy az egyik tornászomat így láttam, és Viki az, akihez a legjobban vonzódom közülük. Valószínűleg soha többé nem lesz ilyen lehetőségem, úgyhogy élnem kell vele.

Kezeimmel szétválasztva a popsiját, láttam a tökéletes, fiatal, ártatlan punciajkakat. Nedvesek voltak és könyörögtek azért, hogy érintsem meg őket. Ki vagyok én, hogy megtagadjam ezt a kívánságukat? A középső ujjamat Viki hüvelyébe csúsztattam, és éreztem, hogy fizikailag megborzong az élvezettől. Felnyögött, és arra kért, hogy folytassam, és tegyek még többet. Ki gondolta volna, hogy ennyire telhetetlen lesz?

Ha már az ujjam elfoglalta a hüvelyét, akkor a nyelvem egy kicsit feljebb kezdett kutatni, és beletúrt a feszes ánuszába. Nyilvánvaló volt, hogy még soha nem nyalta ott senki, mert nem tudja, hogyan reagáljon, de hamarosan ismét felnyögött a kéjtől. El sem tudom mondani, milyen érzés volt, hogy a szám erre a szűk, fiatal tornásznyílásra tapadt. Hihetetlenül tiszta volt. Viki láthatóan gondosan figyelt erre a részére is.

Visszafordítottam magam felé, felemeltem az egész testét és leültettem a mosdó szélére. Egy kicsit csókoltam, aztán tudtamm, hogy itt az ideje. Itt az ideje, hogy végigjárjam az utat.

Lábait a testem köré fontam, megragadtam a hátát, és belecsúsztattam a kemény farkam készséges testébe. Amint benne voltam, megragadta a tarkómat és egyre erősebben húzott magához. Végig a szemembe nézett, miközben ki-be jártam benne. A teste minden egyes előretolással jobban befogadott a meleg ölelésébe, és hangosabban nyögött, mint valaha. Annyira benedvesedett, hogy megcsúszott a mosdón.

Pár perc múlva úgy éreztem, hogy mindketten készen állunk a befejezésre. Viki nyögései folyamatosan erősödtek, és a spermám készen állt az elengedésre. Egy pillanat múlva mindkettőnk zihálása közös ritmust vett fel, és gyakorlatilag belezuhantunk életem legjobb orgazmusának intenzív, elsöprő szexuális élvezetébe. Nem tartottam kizártnak, hogy ez egyben Viki egyetlen orgazmusa, amit valaha átélt.

Mélyen a szemembe nézett, és újra csókolóztunk néhány percig. Mindketten tudtuk, hogy amit tettünk, az ellentétes a tornasport minden szabályával és irányelvével, de ez nem akadályozott meg bennünket abban, hogy élvezzük ezt az együtt töltött időt. Segítettem neki visszavenni a dresszt. Rendbe tette az arcát és együtt kisétáltunk az öltözőből. A kinti forgatagban senki sem nézett ránk olyan alaposan, hogy feltűnjön neki Viki kissé elkenődött a sminkje, vagy összeborzolódott haja. Ahogy visszasétálunk a versenypályára, elkapott egy másik edző az egyesületünkből:

–Látom megtaláltad Vikit! Éppen itt az ideje, hogy kezdje az első gyakorlatát!

–Ó, remek… Azt hiszem sikerült megnyugtatnom. Ellazítottam, úgyhogy már indulhat is!

Viktória mind a négy versenyszámot letudta és övé lett a legjobb összesített pontszám. Ez az én csajom! Úgy éreztem magam, hogy a világ tetején állok és én vagyok a legjobb. Ránéztem, ahogy ott fent mosolygott a dobogón és azon kezdtem tűnődni, hogyan fogja megköszönni, hogy inspiráltam az aranyérmes szereplésére.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.