Félix és a milfkurva

Félix és Judit az interneten ismerkedtek meg, egy közösségi oldalon. Virtuálisan gyorsan egymásra hangolódtak. Jutka 45 éves változó korban lévő nő, akinek fékezhetetlen szexuális étvágya van, mióta elérte a változó kor. Férje jóval idősebb, már passzív a szexben. Jutka emiatt kiéhezve időről időre megjelenik a virtuális swingerklubban.
Félix 38 éves, vezető beosztásban. Kisgyermekes apuka, otthon a szex jó, de kevés. Ezért szabadidejében, szörfok a swingerklub tagjai között.
Az első kapcsolatfelvételtől fogva forr köztük a levegő, kép küldések, közös maszturbálás, perverz gondolatok sokaságával tartják fenn egymás irányába a szexuális vonzalmat. Tovább is lépnének, azonban a 250 km távolság, és a család sok mindent megakadályozott eddig. Gondos tervezgetés után egy köztes város eldugott kis panziójára esik a választás…

Mikor Félix délután 1kor megérkezik, a szobát már kiadták Juditnak. A férfi izgatottan sétál a szobához. Mielőtt bekopogna még megigazítja a frizuráját, öltözékét…
Eközben Judit a szobát már kb fél órája birtokba vette. Letusolt és ismerve a férfit szexi fekete szerelést vette fel, necc combfix és magas sarkú kíséretében. Az erotikus csevegés során kiderült, Félixnek ez a gyengéje. Izgatottan ült az ágy mellett, a frizuráját még utoljára megigazította, mikor kopogást hallott.

-Tessék – mondja Judit

Félix belép a szobába, az ajtót becsukja maga mögött. Mivel még nem találkoztak, így a férfi illedelmesen bemutatkozik.

-Szia, örülök, hogy végre élőben is találkozhatunk, Cserhalmi Félix vagyok.

-Nagy Judit – válaszol a nő.

Félix odalép az ágyhoz, Judit feláll, és akkor elszabadulnak az indulatok. Judit hevesen megcsókolja a férfit, aki megöleli újdonsült partnerét. Hirtelen úgy érzik, mintha ezer éve nem találkoztak volna korábban. Félix megöleli a nőt és akarva akaratlanul a kezével már a fenekén jár a keze. A szenvedélyes csókcsatának végül Félix vet véget, hátralép és megnézi partnerét.

-Csodálatosan nézel ki – mondja neki – úgy látom tudod mivel kell engem felhúzni.

Majd finoman szájon csókolja a nőt.

-Hogy szeretnéd? – kérdezi Félix Juditot.

Judit nem válaszol, kézen fogja a férfit és az ágyhoz vezeti. Félix az ágyra leül, Judit pedig beleül az ölébe. Szenvedélyes és hosszú csókolózás veszi kezdetét. Közben kigombolja a férfi ingét, és levetkőzteti a felsőtestét. Lemászik az öléből és a farmert is kigombolva leveszi azt Félixről. Tovább csókolóznak, miközben Judit keze Félix férfiasságához ér. Simogatni kezdi a boxerén keresztül a dudorodó farkát.

-Irtó dögös vagy, teljesen felhúztál, mondja Félix Juditnak, miközben kicsatolja a nő melltartóját.

-Kívánlak nagyon – mondja Juditnak.

-Bizsereg minden porcikám, kikészítesz – válaszol a nő, miközben örül smárolásba kezdenek.

Félix Judit mellei közé fúrva fejét, miközben a nő átnedvesedett bugyiján keresztül ingerli a punciját.

-Szeretkezzünk… – mondja Judit

Félix elfekteti Juditot az ágyon, finom mozdulatokkal leveszi róla fekete, átnedvesedett tangáját. Lágy nyelvcsapásokkal belenyal a nő izzó nedves puncijába. Judit felsóhajt és pillanatok alatt a mennyekben érzi magát. Hangosan zihál, nyög, miközben Félix nyalja a punciját. Combját Félix vállára helyezi kezével ütemet diktál a férfinak. Judit egyre hevesebben zihál, teste beleremegve kitör belőle az orgazmus, hangos nyögések kíséretében.
Félix nem áll le, tovább nyalja Judit punciját. Judit felhúzza Félixet és hevesen megcsókolja. Felülkerekedve a férfin, már az ölében ülve csókolja testét a fejétől lefelé. Megszabadítja a boxerétől, ahonnan szinte kiugrott a kemény farka. Judit nem aprózza el a dolgot, gyorsan szájába veszi a kemény faszt és tövig leszopja. Igazi pornós, cuppogós szopás.

-Állj meg, mert el fogok élvezni mondja Félix

Judit hagyja megpihenni a férfit, hanyatt fekszenek és finom lágy csókok mellett Félix elkezdi dugni a nőt. Finoman lassan megy az aktus, Félix ki-be tolja a farkát Judit nedves puncijába. Közben ki-ki veszi és a nő csiklóján pihenteti meg szerszámát.

-Ez nagyon jó, akarlak még – mondja Judit.

Félix újra dugni kezdi a nőt, most gyorsabban, ki-be ki-be, majd mielőtt elélvezni megint a csikló ad neki rövid megnyugvást.

-Jaj te fantasztikus vagy – nyögi Judit Félix fülébe

Félix gyorsít, dugja a nőt, mint a dugattyú, aki megint megfeszül és hangos sikolyok mellett elélvez.
Félix még nem élvezett el, kihúzza duzzadó farkát a nőből, Judit rábukik, leszopogatja a puncitól nedves faszt, majd ledönti a férfit és őrült tempóban elkezdi lovagolni a farkát. Ezt a tempót már nem bírja Félix…

-El fogok menni… – és abban a pillanatban kitört a farkából a forró sperma, telelőve Judit hüvelyét.

Judit továbbra is önkívületi állapotban van, mozog a férfit addig amíg némi keménységet érez annak farkán. Közben visszacsorog a fehér sperma a puncijából. Odafekszik a férfi mellé. Félix elkezdi ujjazni a nőt. Csak úgy tocsog a puncija a nedvektől. 2 ujjal jár a nőben, mikor az megint remegni kezd és hangos sikoly kíséretében harmadszor is elélvez….

-Ez őrületesen jó volt – mondja Judit miközben odabújik Félixhez.

Bal lábán a combfix már lecsúszott, így leveszi azt. Követi a jobb is.

-Mióta van harisnya fétised?

-Kb. 15 éves korom óta. – mondja Félix

A suliban az egyik tanárom váltotta ki először belőlem ezt, mikor feleltetés közben a fel sliccelt szoknyája felcsúszott és megláttam combján a combfix csipkéjét.
Judit nem bír magával a harisnyával cirógatja a férfi arcát. Felülkerekedve rajta, megköti azzal Félix két kezét.

-Te igazán huncut vagy – mondja Félix.

De Judit már a férfi lábai között dolgozik azon, hogy lankadt faszát újra csatasorba állítsa.
Nyalogatja a férfi makkjától a tövéig majd vissza. Erőfeszítése sikerrel jár, Félix egyre keményebb lesz.
A nő visszaül Félix ölébe és lassú lovacskázásba kezd.

-A foglyom vagy – mondja

Félix keze a feje fölött megkötözve, élvezkedik. Judit hátradőlve lovacskázik, kezével a férfi bokájára támaszkodva. Majd előre hajolva a melleit Félix szája előtt himbálva tovább izgatja a férfit. A tempó gyorsul, Félix is szabadulna már a „láncaitól”. Judit a vállára támaszkodva mozog.
Egy pillanat alatt fordul a helyzet, Félix kezei kiszabadulnak, felülkerekedés a nőn misszionárius pózban fejezik be a kő kemény baszásba torkolló aktust.
Ezt a találkozót Judit 4:2-re nyerte.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.