szexpartner , erotikus masszázs ellenőrzés

Ünnepi orálszex – életem legjobb napja

Március 7-én van a névnapom. Ez egy csütörtöki nap és korán reggel felébredtem a feleségem mellett. Ő ébresztett fel engem, ahogy simogatta a vállam és a kezem. Felébredtem és adott egy puszit az arcomra, majd a simogatása egyszer csak a boxeremen folytatódott. Közben tovább puszilgatott a nyakamon, majd egyre lejjebb a hasamon.

Ekkor a boxeremet el kezdte lehúzni és gyengéden a kezébe vette a farkam, amit el kezdett lassan verni. A csókjai a hasamon egyre forróbbak és nyálasak voltak, majd az ujjaival a heréimet kezdte el markolászni.

A farkam ekkorra már nagyon merev lett és duzzadt, amit széles mosollyal nyugtázott a feleségem, ahogy a szemembe nézett. Ekkor megszólalt halkan. Boldog névnapot! Ezután pedig a nyelvével a makkomat kezdte el nyaldosni és puszilgatni, közben folytatta lassan a farkam verését. Aztán hirtelen a farkam eltűnt az ajkai közt és lassan el kezdett érzéki technikával szopni.

Annyira jól csinálta, hogy a makkom a duplájára dagadt. A nyelvével körbe-körbe izgatta a farkam és kellően erősen szívogatta. Egyre gyorsabban kezdte el szopni a farkam, ahogyan verni is közben. Én eközben néztem, ahogy az ajkai mellett kicsordult a nyála és halk nyögéssel jelezte nekem, hogy nagyon élvezi ahogy a farkam kitölti a száját. Copfba fogtam a haját, hogy jól lássam, ahogy eltűnik a farkam a szájában, le egészen a torkáig.

Sokszor kaptam tőle mélytorkozást. Egy kézzel az ágytámlába kapaszkodtam a másik kezemmel pedig a haját fogtam. Ő pedig ahogy egyre hevesebben szopta a méretes farkam el kezdte a csiklóját izgatni és egyre hangosabban nyögött. Kis idő múlva jeleztem neki, hogy hamarosan el fogok élvezni, de nem állt le. Csak verte és szopta a farkam, nem tudtam megállni. A tenyeremmel befogtam a számat, miközben teleélveztem a feleségem száját és torkát, vagy 20 mp-ig csak élveztem és ő pedig nyelte és nyelte, ahogy csak tudta, de az ajkai közt kicsordult és végig folyt a farkamon, amit gyorsan fel is nyalt róla majd hallhatóan nyelt egy nagyot, ami pedig a farkamon maradt szintén lenyalt és tovább folytatta a farkamon. Addig nyalta és szopta, amíg teljesen ki nem szívott belőlem mindent.

Életem eddigi legjobb névnapja volt a mai.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.