Nagymellű Bella és a cuckold beteg párja

Minden azzal kezdődött, hogy a férfit világ életében nagyon izgatta, ha látta a párját mással szerelmeskedni.

Igen, vannak ilyen férfiak, akiket ez végtelenül felizgat és vannak olyan nők, akik erre hajlandók is.

A legtöbb nő kiakadna, ha ezt a párja felvetné neki, de Bella hál Istennek nem ilyen. Mindig is szerette a szexet.

Csodaszép szikrázó kék szemei, hosszú szőke haja, aranyos, mindig mosolygós pofija, elképesztő természetes cicijei és csinos lábai vannak, sosem jelentett gondot számára a férfiak figyelmének felkeltése.

Voltak is időszakok az életében, amikor nagykanállal falta a pasikat. Jószerivel minden este más szerencsés srác részesült a kegyeiben.

Aztán amikor tartós kapcsolatba került természetesen abbahagyta ezt a fajta kalandozást és hűséges volt a társához.

Így volt ezzel akkor is, amikor megismerkedtek és természetesen a kapcsolat elején Zsombor nem is hozakodott elő a titkos vágyaival, hiszen fűtötte az új szerelem és a megismerés, a felfedezés varázsa.

Az idő telt, a szerelmük kiteljesedett, a kapcsolat elmélyült, összeköltöztek, de Zsombor egyre többször fantáziált szex közben arról, hogy Bellát más karjaiban lássa.

Ahogy egyre több részletet megtudott a nő múltjából, arról is, hogy bizony élt nem éppen apáca életet is időnként, arra gondolt, hogy felvethetné neki egy szerelmeskedés közben, hogy mire is vágyik titkon.

Legnagyobb meglepetésére a válasz nem elutasító volt, inkább meglepett, de kíváncsi.

Egyre többször előkerült ez a téma szex közben. Zsombor kérte, hogy meséljen a régi szeretőiről, hogy kivel milyen volt és sokszor arra gondolva élvezett hatalmasat, amit Bella mesélt neki a múltból.

Egyszer aztán az ágyon kívül is előkerült ez a téma és Bella elmondta, hogy szereti őt és eszébe nem jutna mást keresni mellette, de ha ezzel örömet okoz, akkor benne lenne, hogy más férfival is legyen a kedvéért.

Ismerősök, munkatársak kizárva… mégis honnan lehetne akkor megtalálni egy megfelelő partnert? Ekkor jutott Zsombor eszébe, hogy az ex neje ilyen esetekre a szextárskereső oldalát használta, ha szeretett volna új pasikat megismerni.

Zsombor exe is egy (igazából nem egy, hanem rengeteg) izgalmas történet, de nem a mostani mesénk tárgya.

Regisztráltak tehát, feltettek pár izgalmas képet Belláról és részletesen kitöltötték az adatlapot… nyilván özönlöttek is a levelek.

Legtöbben csak a képeket nézték mit sem törődve azzal, hogy mik az elvárások és feltételek.

Bellának és Zsombornak elég határozott elképzeléseik voltak korban, alkatban, de főleg abban, hogy értelmes pasit keresnek, akivel szex után, közben beszélgetni is lehet. És persze méretes és kemény farka legyen.

A beérkező levelek nyolcvan százaléka kb azonnal kuka lett ilyen módon.

A fennmaradó érdekesebb és figyelemfelkeltőbb jelentkezőkkel eleinte Bella levelezett, de akkor feladta, amikor egy ígéretes pasi, akikkel hetekig levelezett a megbeszélt randi előtti napon felszívódott és elérhetetlenné vált.

Ezen teljesen kiakadt és legszívesebben törölte volta a regisztrációt, de Zsombor nem hagyta, magára vállalta a keresést. Picit átírták az adatlapot és innentől kezdve felpörögtek az események.

Megállapodtak, hogy Zsombor teljesen szabad kezet kap a keresésben. Ezt teljesen és száz százalékos mértékben kell érteni. Magyarul Bella csak akkor fogja látni a jelöltet, amikor az már eljátszadozott vele.

Mivel Bella lakása üresen áll, mióta összeköltöztek a búvóhely biztosított.

Az volt a tervük, hogy Zsombor kiválasztottját oda hívják meg. Bella az ágyon fogja várni. Karjai selyem sállal kikötözve az ágyhoz, a szemein kendő.

Nem lesz más rajta, csak a fekete necc combfixe és a dögös fekete tűsarkúja, amely még nem járt a hálószoba falain kívül.

A szerencsés férfi pedig Zsomborral közösen azt csinál vele, amit csak szeretne.

Nem fogja tudni, hogy ki csókolja, ki simogatja a gömbölyű melleit, a lábait, ki nyalja a punciját és épp kinek a kemény farka nyomul bele a puncijába.

Hatalmasokat szerelmeskedtek és élveztek erről fantáziálva, amíg Zsombor kereste az alkalmas jelöltet.

A keresés nem volt egyszerű, mert sokan akik értelmesnek és minden szempontból alkalmasnak is tűnnek eleinte izgatottak lettek meghallva a pár által kitalált, kissé extrém és bevállalós játékot, a finishben a randi előtt mégis meghátráltak.

Volt aki teljesen eltűnt, és elérhetetlenné vált, mások folyton halasztgatták a találkát mindenféle átlátszó indokokkal, de Zsombor kitartása végül eredményesnek bizonyult.

De ez már egy másik történet lesz.

Érdemes nem feladni és lehet nagyon normális embereket találni itt is… csak nyitott szemmel kell járni és őszintének és türelmesnek kell lenni.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.