szexpartner , erotikus masszázs ellenőrzés

Mindketten hatalmasat élveztünk , pedig nem is ismertük egymást

Háromnapos dunai horgásztúrám helyszínére megérkezve kapkodva pakoltam ki a kocsiból mert lógott az eső lába.
Nagy sátramat gyorsan felállítottam és berendeztem,majd jött a horgászbotok beélesítése.Miután kész voltam mindennel kényelmesen elhelyezkedtem a fotelomban.Ahogy néztem a vizet a távolban megpillantottam egy sup deszkást.A felhők gomolyogtak a közelgő vihar miatt és villámok cikáztak.Elkezdett nagy cseppekben esni az eső.Szállodahajó ment felfelé maga után hatalmas hullámokat hagyva egyre közelebb került a supdeszkás és a szállodahajó hullámai megbillentették és a vízbe esett.Kétségbeesve kapaszkodott a deszkájába és evickélt ki felém a partra.
Felpattantam a székből és derékig bementem a vízbe,hogy segítsek neki.Partot érve hálálkodott,hogy segítettem,visszanézett a folyóra és szomorúan mondta.”ott úszik a vizhatlan táskában minden göncöm és értékem”.
Narancssárga bikini volt rajta Nem tudtam nem észrevenni,hogy az ázott bikinije alatt gyönyörű kerek mellei vannak és a mellbimbója majd át döfi a ruhadarabjait.A supot biztos helyre tettem és mondtam neki.
„Gyere szárítkozz meg”
fűtés híján a sátorban beüzemeltem a gázpalackot amin a kávét szoktam főzni és adtam neki egy száraz törölközőt.Majd magára hagytam,hogy szárítkozzon és melegedjen meg egy kicsit.Gondoltam magamban jó nagy marha vagy itt állsz a sátrad mellett a szakadó esőben bent egy fullos nő szárítkozik most meg te is elázol…
Majd szólított a lány,hogy menjek be mert én is elázok.Addigra már mindegy volt mert csurom víz voltam.
Bementem a sátorba és a lány ott feküdt a matracon a törölközőmbe csomagolva.
-Vetkőzz le majd nem nézek oda.
-rendben… levettem a felsőmet majd letólram a boxerem.Éreztem,hogy leskelődik majd abban a pillanatban odanyújtotta a törölközőm.
-tessék töröld meg magad.
Sandán a szemem sarkából láttam,hogy háttal nekem az oldalán fekszik a törölközőt nekem hátra tartva.Gyönyörű kerek formás fehér feneke virított a pirosra égett testréhez képest.Megtörölköztem majd melléfeküdtem.
Érrztem lángol a teste és ekkor megkérdezte..
-van testápolód mert lángol a bőröm
-ahogy elnézem mindened lámgol
Táskámból elővettem egy testápolót és tenyerembe nyomtam egy adagot..
Elkezdtem bekenni a vállait szinte égetett olyan forróak voltak és mentem lejjebb a derekára,fenekére ahol elidőztem egy keveset.
Lábait kissé széttárta mintha jelet küldvén kérlelte volna,hogy beljebb is igényli a finom „masszázst”
Tettem még egy kis testápolót a tenyeremre és éreztem a forró lucskos punciját.
Egyik ujjammal az csiklóját izgattam ,másikkal az fenekének bejáratár és ez a kettős játék nagyon tetszett neki.Nagyokat löktem és közben fenekét megemelve mintha kérlelte volna,hogy még mélyebben kényeztesem.
Gondoltam hát jó..egyik ujjam a hüvelyében másik a popsijában.Éreztem ahogy az egyik ujjam mozog a másik nyílásban.Számomra is izgató volt de amit ő átérzett az maga volt a menyország.
Ahogy a csiklóját finomam dörzsöltem egyre hevesebben kapkodta a levegőt.úgy játszottam rajta mint egy lassú gitárszólót és az eredmény nem váratott sokat magára.Majd ekkor elkezdtem nyalni a punciját ,egyik ujjammal a fenekének bejáratát izgattam és levegőt kapkodva jutott fel a csúcsra.
Kérnem sem kellett úgy tapadt a farkamra.Bekapta tövig és járt le és fel a feje.
Éreztem nem bírom már sokáig így szünetet színlelve kértem álljon négykézlábra.Kitárult elém lúktető puncija és keményen betettem lüktető farkamat és egyre gyorsuló csípőmozgásokkal merűltem el benne mélyebben.Hátranyúlt kezemet keresve és ujjamat a feneke bejáratáhiz invitálta,hogy azzal is kényeztr55essem.Majd amikor odatettem a hüvelykujjam a csípőjét úgy mozgatta azt sugallva,hogy bátrabban tegyem beljebb az ujjam.Hüvelykujjam első perce bent volt és éreztem ahogy a farkam ki s be jár benne.Iszonyat izgató volt és nem is bírtam tovább.Beleélveztem,jól megtöltöttem a punciját.Majd hírtelen megfordult és elkezdte szopni a farkam mintha az utolsó csepp lenne az örök élet utoksó cseppje úgy folytatta a szopásr majd egyre lassabban. Mindketten hatalmasat élveztünk aznap majd bemutatkoztunk egymásnak.
Eljött az este,kezdett alkonyodni amikor tüzifát gyűjtöttünk és a tűz tánca mellett melegedtünk.ekkor ölembe hajtotta fejét és keményre szopta s farkam.Kívámtam őt és ott a kavicsos parton újra egymáséi lettünk.
Reggel főztem egy finom kávét majd folytatta útját a supdeszkán

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.