Újra a szextáborban

Irodai alkalmazott voltam, de leépítés miatt elbocsátottak, majd amikor hazaértem, rajtakaptam a pasim, ahogy a saját lakásomban csal meg egy másik nővel! Azonnal kihajítottam, de így a lakbér is teljesen az én nyakamba hullott. Most álláskeresés közepén vagyok, több irodához is beadtam a jelentkezést, de eddig nem kaptam visszajelzést.

Közeledve a hónap végéhez, komoly gondban voltam, hogy miként fogom a számlákat befizetni. Jobb révén, az egyértelmű megoldást választottam, a családomtól kértem segítséget.

A szüleimmel egy kicsit rossz a viszonyom, szóval a könnyebb megoldást választottam, a bátyámat hívtam fel! Csak egy év választott el minket és mindig is jó volt a kapcsolatunk. Biztos voltam benne, hogy segíteni fog.
– Viktor? Szia, én vagyok! – mondtam a telefonba, miután sokára felvette.
– Szia hugi! Mi újság?
– Figyu, történt egy pár dolog, és most munkanélküli vagyok! Nincs elég pénzem kifizetni a lakbérem, tudnál kérlek segíteni?
– Hogyne segítenék! De egy kicsit légyszi fejtsd ki, mi történt? – kérdezte aggodalommal a hangjában. Elmeséltem neki, és mindet értett. – Miért nem szóltál hamarabb?! – kérdezte, én pedig csak mondtam neki valamit. Felnőtt nő vagyok, szeretem magam megoldani a problémáimat. Próbálom, legalábbis. – Segítek, ne aggódj! De kérnék érte egy szívességet!

– Persze! Mi lenne az? – kérdeztem izgalommal telve. Már nagyon lent volt az önbizalmam és mindenre képes lettem volna, hogy kikerüljek ebből a gödörből, amibe az élet belelökött.
– Emlékszel még a nyári táborra, amit anya és apa vezetett? – kérdezte, én pedig azonnal feleltem ,Hogy felejthetném el’. A szüleink éveken át tartottak táborozást a Bükkben, és mi is sokat voltunk velük segíteni. – Nemrég felhívtak, hogy szeretnének tartani egy újabb táborozást egy csoport gimnazistával! Jó pénz lenne, de anyáék nélkül egy felügyelő híján vagyunk! Egy hét múlva lesz, ha most úgy is ráérsz, akkor nem segítenél ki? Csak a létszám miatt, nem kell majd semmit csinálnod!

Azonnal igent mondtam! Ilyen feltételek mellett, ha hülye lettem volna is belemegyek! Így hát megvolt a dolgom, eltelt egy hét és már a bátyám autójában ülve utaztunk. Az út kellemes volt, velünk jött még egy pár ember, de én inkább a tájjal foglalkoztam. Annyi emlék megrohant, hogy a szüleimmel minden nyáron idejöttünk, de az igazi nosztalgia akkor fogott el, amikor elértük a tábort.

A régi, kommunista időszakban épült faházak, a kemény ágyak, amik már évtizedek óta nem lettek lecserélve és az ebédlő, ami leginkább egy iskolai menzára emlékeztet. Most így visszagondolva, értem már, hogy miért kezdett kimenni a divatból ez a tábor. A hangulata egy kicsit elriasztó.

A táborozók busszal jöttek és körülbelül délre értek ide. Ha jól értettem, 3 iskola diákjai vannak itt, és minden szoba kilett adva. Megcsináltuk a kötelezőket, szobakiosztás, program olvasás, ebéd, és mire észbe kaptunk este lett. Egy jó kiadós vacsora után hátra dőltem az ágyamban és csak élveztem a magányt. A bátyám nem viccelt, tényleg nem kellett semmit csinálnom, csak ott lenni, amikor a táborozókkal beszéltek. Így könnyű lesz kibírni 4 napot!

Csak egy baj volt, a biológia órám. Mióta kidobtam a pasim, azóta nem csináltam. Hetek óta nem voltam senkivel, erős elvonási tüneteim voltam egy kis szex iránt, és ezért szemérmetlenül végig néztem minden lehetséges partnert. A bátyámon kívül egy férfi táboroztató volt még, és érkezett két férfi tanár is, de ezek messze túl öregek voltak nekem. A táborozók közt is akadt rendesen srác, a szórásuk kb a 17 évestől a 19-ig terjedt.

Erősen fontolgattam, hogy kikezdjek valamelyikkel, de nem tudtam, hogyan kellene. Lehet elég lett volna megpróbálnom elcsábítani valamelyik fiatal srácot, elvégre elég jól nézek ki. A melleim szép kerek, tenyérbe illő darabok, a derekam és a combom karcsú, a fenekem pedig szuper kerek! A korábbi partnereim mind imádtak és mivel a bátyám nem adott nekem szobatársat, még esélyem is lenne!

Ez a gondolat azonban hamar tova szállt, ugyanis egy kicsit elijesztett a gondolat, hogy egy ismeretlennel, ráadásul egy diákkal feküdjek le. Olyan volt, mintha egy gyerekre akartam volna rámászni. De ennek ellenére izgatott maradtam és a testem támogatta a korábbi ötletet. Elkezdtem lent nedvesedni, és mivel már közeledett a takarodó, biztos voltam benne, hogy nem fog zavarni senki.

Elterültem az ágyamon és elkezdtem magam simogatni. Minden mozdulat jól esett, szinte megremegtem, ahogy az ujjam néha a vájatba tévedt, de valami hiányzott! Mostanában rengeteget masztiztam, majdnem naponta! Jól esett, de kezdtem egy kicsit begyepesedni attól, hogy mindig ugyan azt csinálom. Valamit változtatnom kellett!

Ekkor jött egy gondolat! Felálltam a másik ágyon lévő párnát, a lábaim közé vettem és elkezdtem rajta fel-le mozogni. Ez már megtette a hatását, a kemény párnán lévő barázdák minden mozdulatnál végig simították az ajkaimat, és ez az új érzés teljesen felpörgetett. Elhúztam a bugyim, és egyenesen a bőrömön érezhettem a díszes minta vonalait. Ahogy ezt csináltam, a nedvem elkezdett ráfolyni a párnára, egy kicsit ragadóssá és csúszósabbá téve, ami még kényelmesebbé tette a dolgot.

A párnát ekkor leterítettem az ágyra és elkezdtem rajta lovagolni! Olyan jól esett, azt hittem bármelyik pillanatban elélvezhetek. De a békés időtöltésemet egy kopogás törte meg és egy ismerős hang.
– Zsófi, bent vagy? – kérdezte a bátyám az ajtó túloldalán.
– Igen! – feleltem, kicsit megijedve.
– Ki tudnál jönni? Fontos lenne!
– Persze! Csak egy percet! – kiáltottam ki, majd mint az őrült kezdtem magamra húzni a félig ledobált ruháimat. A még mindig nedves ágyékommal sajnos nem tudtam mit csinálni, csak felhúztam a nadrágom és reménykedtem, hogy nem ázik át. Az önkielégítésre használt párnát pedig gyorsan visszatettem a másik ágyra, fejjel lefelé, hogy ne látszódjon rajta a folt.

Ajtót nyitottam és legnagyobb meglepetésemre, a bátyán nem volt egyedül, egy fiatal lány is állt mellette, kezében a táskájával.
– Zsófi, ő itt Lili, az egyik táborozó. Az ágya sajnos összetört és nincs másik szabad hely a táborban! – jelentette ki a bátyám, majd beküldte a lányt a szobába, engem pedig kihívott magához beszélni. – Figyelj, tudom, hogy azt mondtam nem kell majd semmit csinálnod, de betudnád vállalni, hogy veled alszik a tábor ideje alatt?
– Persze, semmiség! – Feleltem és igyekeztem minél hamarabb lerázni a bátyám. A szívem még mindig zakatolt, hogy majdnem lebuktam maszturbálás közben. Még szerencse, hogy az ajtóban hagytam a kulcsot, szóval nem tudta kinyitni a másik oldalról.
– Köszi hugi! Jah, és még valami! Ma este egy kicsit elfoglalt leszek, ha szeretnél valamit, inkább csak írj rám, ne gyere el megnézni!

Az utolsót könnyű volt kitalálni, hogy mire készül, nem véletlenül ment bele, hogy tábort tartson, egy csomó fiatal lánynak. Biztos már talált is magának valakit, akinek ad egy nyárvégi élményt. Ezután elment, én pedig visszamentem a szobámba, ahol az új szobatársam várt, egy fiatal, 17 év körüli lány.
– Szóval Lili, ugye? – kérdeztem, de kicsit még kínosan éreztem magam, amiért nemrég még azon az ágyon élvezkedtem, amin most ül. – Zsófi vagyok!
– Örvendek, Zsófi! – felelte, én viszont azonnal megkértem, hogy tegezzen. Nem vagyok még olyan öreg.

Megkérdeztem mi történt az ágyával, azt felelte, hogy a szobatársai, mind a 4, egyszerre ráugrott és emiatt középen eltört. Csak azon csodálkoztam, hogy akkor miért pont ő költözött el, nem valamelyik tettes.

Mivel már késő volt, nem beszélgettünk sokat. Segítettem neki felhúzni az ágyneműjére a huzatot, utána mind a ketten lefeküdtünk.

Lámpaoltás után egy órával, én még nem tudtam aludni. Nagyon zavart, hogy nem tudtam fejezni, amit korábban elkezdtem, mert mostanában semmi nem volt olyan jól, mint az. Csak forgolódtam az ágyban és néztem, ahogy a szomszéd ágyon Lili békésen alszik. Az egyetlen ablakon át beszűrődő holdfény miatt nem láttam sokat, de lassan a körvonalak tiszták lettek. Az oldalán feküdt, nekem háttal, miközben az arcát teljesen a párnájába fúrta. Ekkor jött a felismerésem, hogy azt a párnát használtam az előbb!

Én tettem rá a huzatot, szóval nem emlékszem, hogy látszana rajta valami, de attól még nem tudom, hogy szaga van-e és az milyen! A szívem megint hevesen kezdett verni, ahogy elfogott a pánik, de ez nagyon hamar izgalomba csapott át. Valamiért az, hogy a nedveimmel átáztatott párnája olyan közel volt az arcához, kellően beindított, hogy újra megjöjjön a kedvem.

A kezem lassan megindult lefelé, miközben folyamatosan őt néztem. Lent már ismét kész voltam, és ahogy masztiztam, egyre izgatottabb lettem. Úgy látszik lázba hozott, hogy titokban, más társaságában csinálom. A kezemtől mozgott a takaró is, a számat pedig befogtam, hogy ne hallatszanak a sóhajaim. Végül boldogan jutottam a csúcsra, és a folyamat végére úgy el fáradtam, hogy engem is elnyomott az álom.

Másnap reggel kopogás keltett fel. A bátyám volt, Lilinek mennie kellett reggelizni, én még maradhattam. De természetesen nem tudtam már visszaaludni, szóval én is kikeltem.
– Jó reggelt, Zsófi! – köszöntött aranyosan Lili.
– Reggelt neked is! – válaszoltam kicsit még kábán.

Rendbe raktuk az ágyunkat, és ideje volt átöltözni pizsamából valami nappali ruhába. Lili egy kicsit gyorsabb volt és ezért láthattam, ahogy leveszi a felsőjét, és felvesz helyette egy tiszta pólót. Eközben nézhettem a hátát és fekete melltartóját. Nem voltak nagy keblei, de aranyos volt tőlük és a karcsúsága kiemelte neki őket így is. Amikor a nadrághoz ért észrevette, hogy figyelem és egy kicsit elfordult.
– Oh, bocsi! – vettem észre, hogy zavarom. – Nem akartam, hogy kényelmetlenül érezd magad.
– Semmi baj. Mindketten lányok vagyunk. – felelte bátortalanul. – Csak nem vagyok szép, mint a többiek… – itt persze azonnal ledöbbentem, és reakcióban törtem ki!
– Ezt ki mondta neked?! Szerintem igenis csinos vagy! Sőt! Elmennék addig is, hogy szexi!
– Sz-Szexi?! – kérdezett vissza megilletődve. Lehet kicsit túltoltam. – Komolyan mondod?
– Persze!

Lili ekkor picit elmosolyodott, de elbújtatta az arcát.
– Köszi, Zsófi! – jelentette ki, én pedig elégedetten megveregettem a vállam. Látszott, hogy egy kicsit még kényelmetlenül érzi magát velem, de szerintem jól haladunk. A tábor végére akár még barátok is lehetünk.

Én elfordultam és Lili végre átöltözhetett, majd ment is reggelizni. Én is készültem indulni, de előtte nem tudtam megállni, muszáj volt megnéznem valamit. Odamentem az ágyához és fel sem emeltem a párnáját, máris éreztem rajta az illatomat! Aggódtam, hogy mit gondolhatott és azonnal kicseréltem az enyémmel! Majd később kezdek vele valamit, de most ez megoldja a dolgot.

A nap többi része egy kicsit unalmas volt. A táborozók részt vettek egy túrán, szabad tevékenységek során sportoltak, beszélgettek… Én meg csak ültem ott magamban és jobb híján figyeltem őket.

Ez a táborosdi egy kicsit furcsa volt nekem! A bátyám jobban értett hozzá és sosem hagyta abba, mint én, szóval jobban benne volt. Az személyzetet is mind ismerte, nekem csak ő volt és talán a szobatársam, Lili. A lány aranyos jelleme, és a megjelenése egy kicsit magamra emlékeztet. Ugyan olyan barna, vállig érő hajunk van és vékony arcunk. A különbség, hogy én messze nem néztem ki így az ő korában. Azok a formás combok és a kicsi, de szép mellei, ahogy kiemelik az alakját…

Itt kicsit megleptem magam, ahogy nem tudtam miről beszélek. Azt hittem kezd elmenni az eszem, szóval jobbnak láttam, ha egy kicsit levezetem a stresszt!

Elővettem a telefonom és elkezdtem lapozgatni a klasszikus oldalaimat. Twitter, Instagram, Messenger, az utolsót bárcsak meg se nyitottam volna! A nem olvasott üzeneteim tetején volt a pasim, aki próbálta mindenféle módon megmagyarázni magát! Azzal kezdte, hogy félreértem és, hogy az csak egy escort volt, semmi több!

Ez a nevetséges próbálkozás csak még jobban felhúzott, ugyanis eszerint még fizetett is azért, hogy megdughassa azt a kúrvát! Ezután írta azt is, hogy ha visszafogadom, akkor megcsinálja velem a kedvenc dolgomat az ágyban, miszerint a mellemre élvez, de nekem itt telt be a pohár, és visszaírtam neki.
– Az a TE kedvenc mozdulatod, nem az enyém! Se senkiházi, még csak annyira sem figyeltél oda rám soha az ágyban, hogy tudd mi indít be! Csak hogy tisztában legyél vele, amit én szeretek, ha a másik az ölébe vesz és lassan, érzékien eljátszik a melleimmel! Aztán ha ott végzett, végig csókolja a hasamat, majd nagyon lassan, belecsókol az addigra már nedves puncimba, majd addig fal ott lent, ameddig elélvezek! Legközelebb, ha egy ilyen után vissza akarod magad dugni egy kapcsolatba, akkor legalább tudd a helyed, te bunkó!

Ez pecsét volt a hangulatomra, legszívesebben eldobtam volna a telefonomat, de nem vagyok már tizenéves. Felnőtt nő vagyok, szóval úgy kezeltem, ahogy illik. Letiltottam a picsába. Hülye barom, nem is hiányzik! Visszasétáltam a szobámba és meglepetésként fogadott, hogy Lili is bent volt.
– Te mit csinálsz itt? Délutáni szabad foglalkozás van, kint kellene lenned.
– De nem akarok kint lenni! Sokkal jobban érzem magam egyedül.
– Mi van a barátaiddal? – kérdeztem csodálkozva, majd letörten válaszolta.
– A barátaim nincsenek itt. – ezt nagyon nyögve nyelve mondta ki és egy kicsit el is csuklott a végén. Úgy láttam nem akar erről beszélni, szóval inkább nem erőltettem. Lefeküdtem az ágyamba és csak böngésztem a neten, néha-néha odapillantva. Egy könyvet olvasott és az arckifejezése oldalról oldalra változott, mutatva, hogy megéli a dolgot.

– Mit olvasol? – kérdeztem kíváncsian, és láttam, hogy megugrott egy pillanatra tőle. Felnézett és elkezdett gondolkozni.
– Egy… Romantika féle történetet… – felelte, én pedig egyből levettem a lapot.
– Szóval pornót! – jelentettem ki, és szinte azonnal fülig elvörösödött. – Ne aggódj, én is csináltam a te korodban. Volt egy csomó dugi könyvem és magazinom, amiket nem lett volna szabad látnom sem, szóval a szüleim háta mögött, este olvastam. – egy enyhe mosollyal próbáltam megnyugtatni. – Ha akarod, ez a mi titkunk maradhat! – Lili ekkor nem tudott válaszolni, csak bólintott. Aranyosnak találtam, ahogy lopva nézte, hogy még mindig mosolygom-e.

Mellé ültem és megkérdeztem, hogy megnézhetem-e. Ő átnyújtotta a könyvet, én pedig elolvastam a címet. ,,Huncut hercegnők” Az első oldalt elkezdtem átolvasni, és mit ne mondjak, elég megragadó volt. Nem tudtam abbahagyni, olvasnom kellett még egy kicsit. Már egészen kezdtem izgalomba jönni, pedig még csak találkozott a főszereplő és a love interestnek szánt herceg. Szegény Lili eközben olyan vigyázva ült, vörös arccal próbált elsüllyedni, mintha vallatáson lenne.

– Ez… – kezdtem el megszeppenve, ahogy észrevettem magam. Vissza kellett fognom. – Ez nagyon jó! Szuper ízlésed van! – dicsértem, hogy oldjam a levegőt és ahogy láttam, bejött! Lili már nem volt olyan ideges és mintha egy kicsit fel is engedett volna.
– Köszi! Te vagy az első, aki ezt mondta. A többiek mind furának tartanak miatta.
– Akkor ezért nem akarsz másokkal lenni? – Lili bólintott. Már mindent értettem. Lehet tanácsolhattam volna neki valamit, de nem tudom mi lett volna a helyes, szóval úgy döntöttem nem szólok bele mit csináljon.

A nap hátralévő részében nem zavartuk egymást, ültünk a szobánkban és folytattuk a mi saját szabadtevékenységünket. Néha azért elfogott egy kis kényelmetlenség, hogy mellettem épp erotikát olvastak, és nehézzé tette, hogy másra figyeljek. Mindig az járt a fejemben, hogy mi lehet Lilivel, vajon épp fel van izgulva? Vagy kívánja, hogy megérintse magát? Ezek mentek a fejemben, végig és persze az is érdekelt, hogy mi lehet a könyvben, hiszen olyan érdekes volt. A szabadfoglalkozás lassan véget ért, én pedig javasoltam neki, hogy menjen ki a többiekhez, nehogy lemaradjon az esti programokról. A táborozóknak még tartottak egy kis előadást a környékről, aztán jött a vacsora.

Amíg Lili elvolt, én nem tudtam megállni, magamhoz kellett vennem a könyvét. Tudtam, hogy nem jutnék benne sehová, ha az elejéről kezdeném, ezért úgy döntöttem csak ott folytatom, ahol ő abba hagyta. Elsőre egy kicsit össze voltam zavarodva, de hamar felvettem a fonalat.

Lényegében az volt, hogy a főhős találkozott egy lánnyal, aki annak a hercegnek a nővére, akihez hozzá akarják adni. A herceggel is elvolt, de sokkal jobban érezte magát a másik hercegnővel. Olyanok voltak, mint a legjobb barátok.

,,,,

Ahogy az óra lassan megütötte az éjfélt, a kastély nyugvóra tért. Nem hallatszott már a személyzet zakatolás, nem járkált egyetlen szolgáló vagy inas sem.

Helena hercegnő kihasználva ezt az alkalmat, magára kapott egy szakadt, foltos köpenyt és egy kosárral kiosont a hátsó bejáraton!

Útja a kastély mögötti tóhoz vezetett, ami az apja személyes horgásztava. Itt várta már a társasága, Rosaline hercegnő, a legjobb barátja.

A kettő egy hatalmas öléléssel köszöntötte a másikat, majd Rosaline felmutatta, hogy sikerült kicsempésznie egy nagy doboz süteményt, Helena pedig felmutatta a boros üveget, amit az apja pincéjéből csent el! Hozott két poharat is, mert azt tervezték, hogy ma ünnepelni fognak. Leterítettek egy nagy pokrócot és elkezdték teletölteni a poharaikat.

– Akkor igyunk arra, hogy a bátyám végre megkérte a kezed! – mondta Rosaline, ahogy felemelete a poharát én koccintott egyet Helena-val. Rosaline ezután fenékig húzta a poharat, de csak utána vette észre, hogy Helena még csak bele sem kortyolt. – Mi a baj, miért nem iszol? Azt hittem örülni fogsz, azért jöttünk ki ide az éjszaka közepén!
– Boldog vagyok! Csak valamiért azt érzem nem helyes ez a házasság.
– Mi?! Miért mondod ezt? – kérdezte zavarodottan Rosaline.
– Kedvelem Ronald herceget! Olyan kedves és figyelmes. De a szívem már másé és én vele szeretnék lenni…
– Hmm… Valóban…? – kérdezte játékosan Rosaline, miközben ismét ivott egy pohár bort. – Ha tényleg van valaki más, akkor miért nem mondod el neki is, hogy mit érzel?

Helena hercegnő szíve hevesen vert, ha csak erre gondolt. Erőt vett magán és a barátnője felé fordult.
– Rosaline, én-… – próbálta kimondani, de a másik belé fojtotta a szót, ahogy egy lágy csókot lehelt Helena szájára. A hercegnő azonnal meglepődött és amikor a puha ajkak elváltak, kérdőn nézett Rosaline-re.
– Tudom mire gondolsz. ,Ezt nem lenne szabad!’ De nem érdekesebb így, hogy tilos? – Helena hercegnő szeretett volna válaszolni erre, azzal, hogy szerelmet vall neki, de barátnője ismét megcsókolta. – Ne beszélj! Ez a pillanat legyen most a miénk, és nem holmi szavaké!

Helena hercegnő ekkor felemelte a poharát és maradéktalanul megitta annak tartalmát.
– Holnap reggel Ronald herceg bejelenti az esküvőnket, de ma este még csak a tiéd vagyok! Csináljuk úgy, hogy sose felejtsem el ezt az éjszakát!

,,,,

Kopogás érkezett az ajtóból és Lili kérte, hogy engedjem be. Letettem a könyvet a helyére, majd kinyitottam neki, de ő aggódva megkérdezte, hogy minden rendben van-e. Azt mondta egy kicsit levagyok főve. Mondtam neki valami nyugtatót, de amint bejött, én kint maradtam egy kicsit levegőzni. Fel kellett dolgoznom, hogy mit olvastam pontosan. Nagyon izgató volt, de közben olyan fura is.

Kint ülve láttam, ahogy a táborozók kis csoportokban mennek fürödni. Szóltam Lilinek, hogy ha szeretne, menjen ő is, de erősen lázadt az ötlet ellen.
– Nem lehetne inkább, hogy reggel korábban kelek és elmegyek? Ma amúgy sem csináltam sok mindent, nem lennék büdös! – kérlelt, de ebben nem engedtem.
– Szó sem lehet róla! Egész nap meleg volt, biztos leizzadtál! Ha nem frissíted fel magad, nem tudsz majd aludni sem!
– Kérlek! – erősködött, én pedig láttam, hogy nagyon nem akarja.
– Nem szeretnél más lányokkal menni? – Lili a fejét rázta, én pedig csak sóhajtoztam. Nem akartam kényszeríteni, de ki sem maradhatott a dolog. – Mit szólsz ehhez? Takarodó után szoktak elmenni a táboroztatók. Én leszek az utolsó, te pedig velem jössz. Így rendben van? – Lili szinte azonnal bólintott, majd lelkesen megköszönte. Szinte láttam a csillogást a szemében, hogy élvezi, ahogy valaki végre nem kényszeríti semmire, csak kéri.

Akkor egy kicsit később, amikor már mindenki végzett, megkaptam a zuhanyzó kulcsát és szóltam Lilinek, hogy készüljön. Egy törölközővel a kezünkben megérkeztünk a hatalmas betonvázas épülethez. Bent több, mint egy tucat zuhanyzó volt, amiket épp csak egy fej magasságig érő csempézett fal választott el egymástól. Mivel csak ketten voltunk, nyugodtan választhattunk, de én nem vettem ilyen egyszerűen. Fehérneműig vetkőzve beálltam az egyik zuhany elé és megnyitottam. Csak hideg víz jött belőle, szóval mentem tovább. Ezt eljátszottam egy párszor, ami felkeltette Lili érdeklődését.
– Ezt még akkor vettem észre, amikor gyerekkoromban ide jártam! A táborban nagyon régi a bojler és csak kevés melegvizet ad. De egy idő után újra melegít egy adagot, de az csak akkor jön, ha valaki már kifürödte előtte a hideget a csőből!

Ezen tervvel folytattam a keresgélést, remélve, hogy találok egy meleget, de ha nem, akkor csak várnom kellett volna egy kicsit, és kiengedni valamelyikből az összes hideget. De szerencsére találtam egy jót!
– Ezaz! – kiáltottam fel és már fordultam is, hogy szóljak Lilinek, hogy jöhet ide, de már a hátam mögött állt, egyszál törölközőben.

Egy kicsit kényelmetlenül érezte magát, amiért olyan sokáig néztem. Végül csak arrébb álltam, és beállhatott. Én mentem tovább, és rögtön a mellette lévő jó volt, szóval ott maradtam. Élveztük a melegvizet, én pedig valamiért lopva-lopva átnéztem az ő oldalára, ugyanis furcsa kíváncsiság vonzott, hogy lássam. Mindig háttal állt, így nem láttam sokat, csak a csupasz hátát és a szép kerek fenekét. Én ténylen nem néztem ki ilyen jól az ő korában, ezért egy kicsi irigység is elfogott.

Emellett pedig azon is gondolkodtam, hogy vajon Lili direkt olvas ilyet stílusú történetet? Mármint nem láttam a könyv többi részét, de az jelenet a két hercegnő között nagyon nyílt volt és még csak a könyv felénél tartottam. Eszerint később lesz még ilyen, vagy korábban is volt? Ez tetszik neki? Lehet azért bántják mások, mert tudják, hogy máshogy gondolkodik?

– Elfelejtettem a tusfürdőmet! – kiáltott fel Lili, ahogy jobbra balra forgatta a fejét, hátha téved és itt van, de nem volt.
– Semmi baj, használd az enyémet! – ajánlottam fel, ő pedig kicsit kényelmetlenül elfogadta. Átnyúlt az elválasztófal felett és átnyújtottam neki, majd el is kezdte magát megmosni, de láttam, hogy nem éri el mindenhol a hátát. – Szeretnéd, hogy segítsek?
– N-Nem muszáj, nem akarom hogy fáradj! – jelentette ki.
– Ha fáradtság lenne, nem ajánlanám fel! – válaszoltam, egy határozottabb hangon. – Szeretnéd?

Lili bólintott, én pedig átmentem az ő fülkéjébe, ahol még közelebbről szemügyre vehettem a szép hátát. Nyomtam egy adagot a kezembe és szóltam, hogy elkezdem. A válla tetején indultam és lassan haladtam lefelé a hátán. Jó erősen dörzsöltem, majdnem mintha masszíroznám. Végig kentem a hátát, ahol csak értem, és még a derekát is megcsináltam. Ezt már biztos elérte volna, de annyira benne voltam, hogy elfelejtettem megállni. És persze elég jó érzés volt a karcsú testét a kezeimben tartani.

Belefeledkezve a dolgomba, mentem tovább lefelé és végig kentem a combját és a lábait. Már csak a feneke maradt ki, amit kíváncsian simítottam meg, mielőtt végül csak utol értem magam és felnéztem Lilire. Egy szót sem szólt eddig, de a vörös arca jelezte, hogy nagyon kényelmetlenül érezte magát.
– Ne haragudj! – mondtam azonnal, ahogy elengedte a fenekét. – Egy kicsit elkapott a hév, elfelejtettem, hogy nem az én testem és zavarba hozhatlak! – ezután azonnal mentem is volna vissza a helyemre, de Lili megfogta a karomat.
– V-Várj! Engem nem zavart, nagyon kellemes volt! H-Ha tényleg nem baj, akkor folytatnád…? – kérte teljesen elpirulva, és én is megilletődtem egy kicsit.

Visszaálltam és megkértem, hogy akkor forduljon meg, megmosom az első oldalát is. Lili hallgatott rám és szembe állt velem. A fejét elfordította, de láttam, hogy az eddiginél is pirosabb az arca. Nyomtam egy újabb adag tusfürdőt a kezembe és elkezdtem kenni, miközben szemügyre is vettem a testét. A kis mellei nagyobbak voltak, mint hittem. Szerintem pont tökéletesek neki. Igyekeztem őket nem nagyon érinteni, de muszáj volt egyszer megfognom őket. Ahogy a kezembe vettem őket Lili egy kis hangot adott ki, de azt mondta semmiség, folytassam. Így is tettem és miután átkentem őket jöttek a karjai, az oldala, majd a hasa. A karcsú testét még nézni is elég volt, hogy izgatott jöjjek. Valahogy az járt a fejemben, vajon a fiúk odavannak érte? Biztos kapott már egy csomó udvarlót.

Ezután jött a dereka és az… ágyéka. A kis rózsaszín ajkakon folyt le a hab és a víz a zuhanyzásból, ami miatt olyan volt, mintha éppen izgalomban lenne. A felülete egyébként teljesen sima volt, mint a baba popsija. Olyan csinos volt, ahogy közelítettem felé, elkezdett forogni a fejem és végül meg is álltam, mielőtt elértem volna.
– Kész is vagy! – jelentettem ki, majd amilyen gyorsan csak tudtam visszasiettem az én oldalamra. – Törölközz meg és menj nyugodtan előre! Én még megmosom magam! – jelentettem ki.
– Szeretnéd, hogy segítsek? – kérdezte Lili, de közömbösen mondtam, hogy nem kell.
– Megoldom, csak menj már! – mondtam egy kicsit határozottabban, ami szerintem megijesztette és ezért egy további szót nem ejtett ki. Elzárta a vizet, majd magára tekerte a törölközőjét és sietve elment.

Miután hallottam, hogy az ajtó bezáródott, nekidőltem a falnak és leültem a földre.
– Mégis mit csinálok? Lili csak egy kislány, nem használhatom ki, hogy még fiatal és kíváncsi!

Ezután még áztattam a fejemet egy kicsit, az sem zavart, hogy a meleg víz újra elfogyott. Miután visszaértem a szobánkhoz, már bőven takarodó után volt. Az udvaron nem járt senki, bent pedig nem égett a villany. Beléptem és láttam, hogy Lili már az ágyában fekszik, oldalasan, szóval nem láttam az arcát.
– Lili, ébren vagy? – kérdeztem hallkan, de nem jött válasz. Leültem az ágyamra és még néztem egy kicsit, de olyan rossz érzés fogott el tőle, hogy muszáj volt elfordítanom a fejemet nekem is.

Ezután nem történt semmi más, másnap reggel felkeltünk, de megint olyan merev volt köztünk a levegő, mint az első nap. Lili hamar elment, hogy reggelizzen és utána sem nagyon találkoztunk. Ez volt az utolsó nap a táborban, szóval egy nagy program tartott nekik délelőtt, aztán hagyták az embereknek, hogy élvezzék az utolsó napjukat. Mindenki beszélgetett, képeket csinált, lényegében elvoltak maguknak, amíg én magamban ültem a főépületben egy kávéval.

Nagyon magam alatt voltam, és fogalmam sem volt mit kellene csinálnom. Unalmamban ismét a telefonomat birizgáltam, amikor egy pittyenés hallatszott, egy email érkezett. Megnyitottam és az egyik cég volt, amihez jelentkeztem. Behívtak állás interjúra!

Azt hittem táncra perdülök örömömben, azonnal sietni akartam, hogy elmeséljem a bátyámnak, de ő pont ekkor érkezet meg és számon kért a jókedvemért.
– Halihó, hugicám! Mi történt, jóhírt kaptál? – kérdezte és pedig elmeséltem neki. – Az szuper! Gratulálok!
– Azért ez még nem a munka, csak egy interjú. Még nem az enyém az állás. – csillapítottam, hiszen nem akartam elbízni magamat sem.
– Felfognak venni, ne aggódj! De ez pont tökéletes! Ma este a táboroztatókkal egy kis partit csapunk. Ha gondolod, eljöhetnél te is és koccintunk egy párat erre!

Mondtam neki, hogy ott leszek és ő már ment is tovább, bevásárló listát írni. Lehet tényleg csak innom kellene egy jót és kiengedni a gőzt, elvégre most nagyon szarul éreztem magam. Még a szobámba is féltem visszamenni, nehogy ott találjam Lilit. De gondoltam felesleges elbújnom előle, jobb lesz beszélni vele. Szóval elindultam, de már a büfé bejáratánál megálltam egy ismerős hangra.
– Hé! Adjátok vissza! – mondta Lili, idegességgel a hangjában. Kinéztem, hogy mi lehet az, és azt láttam, hogy egy csapat lány elvette tőle a könyvét, amit tegnap olvasott.

– Fogjátok, addig én körbe adom ezt az egész táborban! – mondta az egyik lány, amíg a többiek karjánál fogva tartották Lilit.
– Kérlek ne! – kérlelte őket Lili. – Bármit megteszek, csak ne tedd, kérlek!
– Bármit, azt mondod…? – kérdezett vissza a lány a könyvvel a kezében. – Rendben, visszaadom. Ha előtte kimondod ezt: ,,Egy mocskos, leszbikus kurva vagyok!” Hangosan, hogy mind halljuk! – Lili természetesen nem akarta, de a lány már el is indult a többi ház felé.
– E-Egy mocskos… leszbikus kurva vagyok… – mondta ki Lili, könnyekkel a szemében.
– Szuper! Most megismételnéd, hogy fel is tudjam venni? – nevetett a vezérlány a könyvel és a telefonjával a kezében.

– Ennyi elég lesz! – szóltam rá, és kikaptam a könyvet a kezéből! A lány idegesen fordult meg, de amikor meglátta, hogy egy táboroztató vagyok, csendben maradt! – Engedjétek el és mostantól a közelébe se menjetek Lilinek! Felvettem ezt a kis akciótokat és ha meghallom, hogy még egy ilyen előfordul, akkor megmutatom a tanárotoknak és akkor esélyes, hogy az iskolából is repültök!

A lányos csapat azonnal megígérte, hogy nem lesz ilyen és elviharzott. Én ott maradtam Lilivel, akinek még mindig könnyek folytak a szeméből. Megöleltem és mondtam neki, hogy ne féljen, már vége. Amikor ezt meghallotta, visszaölelt olyan szorosan, szinte hallottam, ahogy zakatol a szíve. Most már teljesen értettem, hogy miért nem akart másokkal lenni.

– Bocsi, hogy nem segítettem hamarabb! – jelentem ki, majd eszembe jutott valami. – Hagyjuk ezt az egész táboros dolgot és tartsunk egy csajos estét! Csak te és én! Elkérem a bátyámtól a kocsikulcsot és elmegyek venni egy pár nasit, majd a szobánkban lazulunk! Jól hangzik?

Lili még szipogott egy párat, majd bólintott. Azt mondtam a bátyámnak, hogy elugrok én a piáért az esti partira és már meg is kaptam az autót és még pénzt is adott. Egy gyors kör után visszaértem, leadtam neki, amiket kért, majd mentem a saját szobám felé. Lili már bent várt és ahogy láttam egy kicsit lenyugodott.

Összetoltuk az ágyakat, majd a tetején kipakoltam a nasikat. Hoztam egy pár zacskó chips-et, sós perecet, csokis kekszet és üdítőket! Lilit zavarta, hogy ezt mind nekem kellett kifizetnem, de mondtam, hogy nagyját a bátyám állta, ne aggódjon miatt. Nekiláttunk falatozni, és közben láttam rajta, hogy folyton mosolyog.
– Köszi, hogy megmentettél, Zsófi! – mondta ki, ma este már hatodjára.
– Mondtam már, hogy nincs mit! Tudom, milyen az, ha az emberek piszkálnak, csak mert kicsit más vagy. – Lili itt kíváncsi szemekkel nézett rám, és megkérdezte, hogy erről tudnék-e neki mesélni még. – Amikor annyi éves voltam, mint te, a szüleimmel sokat jártam ide. De én sem szerettem, mert mindig voltak, akik piszkáltak azért, mert túlsúlyos voltam!

Lili itt persze felkapta a fejét, és azonnal kérdezte, hogy mit értek túlsúlyos alatt. Elővettem neki a pénztárcámat és megmutattam neki egy képet a 18 éves magamról. Egy pufók, alacsony lány voltam, kicsivel 100 kg felett.
– Ezt nem hiszem el! Most olyan más vagy! Karcsú és csinos!
– Szerinted nem voltam az fiatalon? – itt azonnal szabadkozni kezdett, de én csak jót nevettem rajta. – Semmi baj, tudom, hogy elég taszító voltam. Olyan sokáig nem sikerült fiút találnom emiatt, hogy inkább lefogytam. De végül ez sem segített, mert még mindig szingli vagyok és folyton én voltam az, akit lapátra tettek!
– Akkor biztos idiótákkal jártál eddig! – jegyezte meg, mosolyt csalva az arcomra.

– Figyelj csak, Lili. Van egy meglepetésem! – ekkor előhúztam egy üveg bort a bevásárlószatyor aljáról. – Ez a bátyámnak ment volna, de szerintem nem fog neki hiányozni! Mit szólnál, ha megbontanánk?

Itt láttam, hogy egy kicsit elgondolkodik, de végül igent mondott. Kiöntöttem egy-egy pohárral és elkezdtük kortyolni. Nem voltam nagy bor fogyasztó, ezért egy kicsit erős volt nekem. Egy édes bor volt, de még így is kicsit keserű a számnak, és szemlátomást Lilinek is.
– Lehet ez mégsem volt olyan jó ötlet. – mondtam, de azért nem tettem le a poharat, ahogy ő sem. Ahogy haladt az idő, és fogyott a bor, könnyebbé vált beszélgetnünk, ahogy Lili teljesen megnyílt nekem és én is neki.
– …és a szüleim azt mondták, hogy muszáj egy kis időt töltenem másokkal is, ezért ide küldtek! – mesélte Lili, én pedig hüledeztem.
– Milyen szülő az ilyen? Miért erőltetik, ha nem szeretnéd?!
– Ugye?! – értett velem egyet, majd egy újabbat kortyolt. Látszott, hogy lassan kezdi megszokni az ízét. – Amúgy, tegnap kicserélték az ágyneműt? – kérdezte Lili, én pedig majdnem félrenyeltem.
– Miért kérdezed?
– A második nap már más illata volt a párnámnak, mint az elsőn! – itt persze lapítottam, nehogy lebukjak.
– Biztos az lesz. Néha elfelejtik lecserélni a huzatokat és akkor van egy furcsa, dohos szaguk.
– Az enyém nem olyan volt! Valami édes és kellemes illata volt! Tegnap alig tudtam elaludni nélküle. – ennek hallatán elvörösödve emeltem a poharat a számhoz. – Nem kellene lassan vacsorára készülődni? – kérdezte Lili.
– Nem, ma este a tábor tulajdonosa szabadtéri szalonnasütést tart nektek. Nem kell rajta megjelenned, ha nem akarsz.
– Szuper! – sóhajtott egy nagyot Lili, ahogy hátradőlt az ágyban. – Nem akarok találkozni azokkal a lányokkal.

Itt természetesen hagytam egy kis szünetet. Volt valami a fejemben, amire már nagyon kíváncsi voltam.
– Lili, te leszbikus vagy? – tettem fel a kérdést egyenesen, ő pedig elfordította a fejét. – Nem kell válaszolnod, ha nem akarsz. Ha az is vagy, nem tartozik rám, ahogy másra sem! Csak azt akartam, hogy ne szégyeld magad miatta. Csak irigyek, amiért egy ilyen csinos lány vagy, és nem tudnak mással bántani!

– Köszönöm… Te is gyönyörű vagy, Zsófi! A korábbi pasid egy hűje volt, amiért megcsalt!
– Köszi, Lili! – jegyezte meg, miközben azon gondolkodtam, vajon ezt mikor mondtam el neki.

Ekkor valami furcsa gondolattól vezérelve megfogtam a kezét és ő is az enyémet. Kellemes volt, a meleg kezének érintése. Ezután folytattuk a kis partinkat, amíg nekem eszembe nem jutott, hogy egy másik partiba is várnak. Szóltam, hogy lassan pakoljunk össze, majd adtam neki egy kulcsot.
– Ezzel majd zárkózz be, én kitudom nyitni az enyémmel.
– Muszáj menned? – kérdezte szomorúan.
– Megígértem, hogy benézek. Elvileg bőven éjfélig tart majd, szóval majd akkor érek vissza, ha te már lefeküdtél.
– De… Nem maradhatnál velem? – kérdezte az ajtóban, a kezemet fogva.
– Mi van már veled, Lili?! Eddig szerettél egyedül lenni! Mit szeretnél tőlem?

Lili erre nem válaszolt, csak egy csókot nyomott a számra és pedig szinte azonnal visszacsókoltam. Így voltunk egy ideig, még levegőt sem mertünk venni. Amikor elváltunk, mindketten kapkodtuk a levegőt.
– Lili… – próbáltam kinyögni valamit, de nem találtam a szavakat. Bizonytalanságomat látva ijedtség fogta el és azonnal elrohan, vissza az ágyak felé.
– Ne haragudj, hogy feltartottalak! Kérlek felejtsd el, ami az előbb történt!

Végül hallgattam rá és elmentem. Nem aggódtam sokat, hiszen akármi történt is, holnap úgyis elválnak útjaink és nem látjuk egymást többet. De attól még az agyam ott maradt a szobánkban. Egész úton olyan voltam, mint egy zombi, a tesóm majdnem nem ismert meg, amikor odaértem a rendezvényházhoz. Bent a kezembe nyomott egy italt és bevezetett bemutatni azoknak is, akik még nem ismertek volna. Beszélgetések jöttek, mentek, az emberek sorba itták a maguk választott alkoholos termékét, de nekem már a jég is elolvadt a poharamban, mielőtt egy kortyot is ittam volna.

A másik férfi táboroztató, egy harminc év körüli pasi odajött hozzám, remélve, hogy egy kicsit beszélgetünk, de nem nagyon tudta a figyelmemet sem felkelteni. A kezébe nyomtam az italomat, majd kimentem és leültem az épület előtti padra. A sötét éjszakában messzitől láttam a táborozó diákok és tanárok által rakott tüzet. Biztos hangulatos ott… Kár, hogy Lili egyedül van.

…már megint…

– Hé, hugi! Mi újság? Elég rosszkedved van, kaptál egy másik hírt is? – Kérdezte a bátyám, ahogy kijött és leült mellém.
– Victor, veled volt már olyan, hogy vonakodtál kipróbálni valamit? – a tesóm elmosolyodott rajtam, de nem nevetett.
– Persze, hogy volt! Ilyen ez a tábor is. Miután anyáék abbahagyták, valakinek át kellett vennie, vagy megszűnt volna. Azt akartam, hogy másnak is legyen legalább egy jó emléke ezen a helyen, mint nekem is volt, de féltem, hogy nem tudom majd úgy csinálni mint ők. De ez 5 éve volt és nem bánom, hogy belevágtam. Ugyanis, ha nem teszem, akkor sosem derül ki, hogy mennyire élvezem ezt csinálni!

Eddig gondolkodtam, de most döntöttem.
– Köszi Victor! – mondtam neki, és szorosan átöleltem.
– Tudod, hogy rám mindig számíthatsz!

El is indultam, vissza a szobámba, ugyanis beszélnem kellett Lilivel. Valami muszáj volt mondanom neki. Útközben szinte a torkomban dobogott a szívem, fogalmam sem volt, hogy mi fog történni, de nem akartam, hogy a barátságunk ennyiben érjen véget.

Az ajtóhoz érve láttam, hogy bent már sötét van, ami nagyon aggasztott, mert akkor Lili lehet már elaludt. Megközelítettem a kulccsal az ajtót, de meglepődtem, amikor a nevemet hallottam bentről. Vártam egy kicsit, majd újra hallottam. Aggódtam, hogy valami baj lehet, ezért gyorsan kinyitottam az ajtót és benyitottam, de… nem az a látvány fogadott, amire számítottam.

Lili az összetolt ágyainkon feküdt, letolt nadrággal, ahogy a bugyiján belül simogatta magát, közben a másik kezével a melleit masszírozta! Ezeket persze mind csak azért láttam, mert egy telefon fénye pont megvilágította.

Amikor beléptem, szinte azonnal találkozott a szemünk, majd Lili amint észbe kapott, felsikoltott, én pedig kiléptem az ajtón és vissza becsaptam magam után! Hevesen forgattam a fejem, hogy észrevette-e ezt valaki, de mivel a tábor túlsó végében vagyunk, ezért egy lélek se járt erre.

– Lili! – kiabáltam be, hogy megnyugtassam.
– Menj el! – kiabálta vissza, hallhatóan sírva.
– Beszélnem kell veled! – a másik oldalról nem jött válasz, csak sírás. – Figyelj, nem történt semmi, érted! Ezt nehéz lehet elhinni, de már zuhanyoztunk együtt, ez semmiség!
– Nekem az sem volt az! – kiabálta vissza.
– Nézd! Erről szeretnék veled beszélni, de nem tudok egy ajtón keresztül! Bemehetek? – itt természetesen vártam, hogy döntsön, de a hallgatását vettem végül igennek. – Akkor bemegyek!

Amikor kinyitottam az ajtót már nem volt nála fény. Csak azt láttam, hogy a még mindig összetolt ágyak egyik oldalán, a takarója alatt bujkál. Besétáltam és miután az olvasó lámpát felkapcsoltam, leültem mellé az ágyra.
– Bocsi, hogy így rád törtem! – jelentettem ki, ugyanis még csak nem is számítottam erre. Elmondtam neki, hogy hagyja benne a kulcsot, hogy ne lehessen kintről kinyitni. Azt hittem, ha már sötét volt és a zár is nyílt, akkor már elment aludni. – Nézd, gondolom, hogy kínos lehet, de túlreagálod!
– MIT?! – kérdezett vissza kiabálva. – Hogy elzavartál, miután végigsimítottad a teljes testem? Hogy magamra hagytál, miután megcsókoltalak? Hogy megláttál, ahogy az üzeneteidet olvasva masztubáltam?!
– Hogy mit csináltál!?! – kérdeztem azonnal, és lerántottam róla a takarót! A szemében könnyek voltak és úgy össze volt kucorodva, mint egy újszülött.
– Ne haragudj…

A telefonom az ágyamon volt, nem messze tőlem. Felkaptam és belenéztem, majd láttam, hogy a volt pasim üzenetei vannak megnyitva. Nagyon ideges lettem és leszívesebben lekiabáltam volna a fejét Lilinek, de amikor oda fordultam, láttam, hogy semmi szükség nincs rá, elégé szenved így is.
– Haahh… – engedtem ki egy hosszú sóhajt, majd mellé ültem, a háta mögé. – Akkor most már kvittek vagyunk! – jelentettem ki, és Lili egyből felfigyelt rá. Egy pillanatra abbahagyta a szipogást, és végre rám figyelt. – Én is beleolvastam a könyvedbe, amikor tegnap elmentél vacsorázni. – Ennek hallatán nem lett még azonnal jobban, de már legalább lenyugodott egy kicsit. – Figyelj, piszkál téged elég ember, nem akarok csatlakozni közéjük. Ha szeretnéd, tehetek úgy, mintha az előbb nem láttam volna semmit, de amik korábban történtek, azokat nem tudom elfelejteni. Szuper lány vagy, csak azért tartottam a távolságot, mert féltem. Minden olyan furcsa és idegen volt, de nem rossz! – Lili itt elkezdett forgolódni mögöttem, ahogy átfordult a másik oldalára, hogy felém nézzem.
– Milyen volt neked? – kérdezte, én pedig egy pár pillanatig még kerestem a szavakat.
– Nem tudom, hogy írjam le… Kellemes volt és egy kicsit beindított, de nem tudtam, hogy mit érzek pontosan. Nagyon össze voltam zavarodva és vagyok még most is. De egy kis idő után rájöttem, hogy igazából csak az van, hogy kedvellek!

Lili itt már megtörölte a szemeit, és végre felült, hogy rendesen beszéljen velem. Bocsánatot kért, amiért ilyen gyerekes volt, amit én megjegyeztem, hogy nagyon is túlzásba vitte! Eddig abban voltam, hogy nem próbálok meg tanácsokat adni neki, de ezt az egyet muszáj volt.
– A te korodban nem szabad már ennyire érzékenynek lenned! Legyél bátrabb, és akkor piszkálni is kevesebben fognak! – mondtam neki, miközben határozottan néztem a szemébe.
– Rendben. Megfogom próbálni, ígérem! – válaszolta határozottan, én pedig nem tudtam nem büszke lenni rá.
– Gyere ide! – tártam ki neki a karjaimat és adtam egy nagy ölelést!

Az ágyon ülve ölelkezve tartottam Lilit, aki kicsit félve, de felemelte a kezeit és ő is megölelt. Itt aztán sokáig nem csináltunk semmit, de nem is kellett! Olyan jól esett, hogy csak összebújva hallgattam a légzését, mintha épp ringattak volna. Lili egy csöppet kisebb volt nálam, szóval a feje az államnál lehetett, én pedig nem tudtam megállni, nyomtam rá egy nagy puszit. Majd még egyet, és még egyet, míg egy idő után már a számolást is elvesztettem. Hátra simítottam a haját és nyomtam egy puszit a homlokára is, majd abbahagytam. Ez kíváncsivá tette és felemelte a fejét, hogy lássa, csak nézem. Néztünk egymás kerek szemeibe, és az arcunk szinte ösztönösen elkezdett közelíteni, mígnem a szájára is nyomtam egy puszit.

Lili itt szinte megvadult és azonnal visszacsókolt. Kicsit ügyetlen, de cuki volt, ahogy próbálkozott.
– Miért mosolyogsz? – kérdezte idegesen.
– Annyira aranyos vagy, nem tudom megállni! Meg persze izgatott vagyok! Ma volt az első csókom egy lánnyal.
– Nem az első csókom összesen. – itt persze felkaptam a fejem és azonnal megszorítottam a lányt.
– Olyan aranyos vagy! – ismételgettem, egy kicsit túljátszva a dolgot. A megivott bor úgy látszik nekem is megártott egy kicsit. – És enyém volt a második is! Tartogatod valaki másnak a harmadikat?

Lili itt megrázta a fejét és azonnal a számra tapasztotta az övét. Lassú csókokat váltottunk, próbáltam megmutatni neki, hogyan kell ezt csinálni. Viszonylag hamar belejött, én pedig egy kicsit elragadva a lendület által, átdugtam a nyelvem a szájába. Ez meglepte, de nem állt meg, körül fogta az ajkaival és elkezdte szívni, majd elengedte és ő is átdugta az övét. Heves csatát vívtunk azért, hogy ki legyen kinek a szájában, majd amikor elfáradtunk, úgy váltunk szét, hogy a nyál szinte folyt a szánk széléről.

Amíg azonban Lili pihent és mentem tovább és elkezdtem a nyakát csókolgatni, fel egész a füléig és le a válláig. Ő közben sóhajokat engedett ki, én pedig megindultam lefelé és a pólón keresztül, majd az alá benyúlva, elkezdtem a hasát és az oldalát simogatni.
– Zsófi… Légyszi, várj! – kérte, én pedig azonnal leálltam. Nem csináltam még ilyet, azt hittem túl gyors vagyok, de tévedtem. Lili ledobta a ruháit és egyszál bugyiban ült előttem. Szerettem volna én is levetkőzni, hogy kényelmesebben érezze magát, de megfogta a ruhámat és megállított. – Csinálhatom én?

Itt elengedtem magam, és átadtam neki a szerepet. Felemeltem a kezeimet, hogy könnyebben levegye a felsőmet, majd kigomboltam neki az övem és hagytam, hogy lehúzza rólam a nadrágot. Mostmár mind a ketten a fehérnemünkben ültünk egymással szemben, Lili takarta a melleit, de láttam, hogy közben folyamatosan az enyémeket nézi.
– Csináltad már ezt valakivel?
– Még nem. Te vagy első, aki így lát. – jelentette ki, én pedig nyomtam egy puszit az arcára, mielőtt lassan elvettem a kezeit. – Kérlek légy gyengéd!

Nem kellett kétszer mondania, olyan ideges voltam mint az első alkalmamkor! Mondjuk egy bizonyos értelemben ez is az első alkalmam volt. Újra megcsókoltam és lassan elkezdtem lefelé haladni a nyakán, míg nem elértem a melléig. Megfogtam mind a kettőt, majd az egyikre egy hatalmas csókot nyomtam, majd elkezdtem a bimbóit nyalni. Ahogy végeztem az elsővel, a két kis kebel már hegyesedett is, jelezve, hogy jól csinálom. De ha ez nem lett volna elég, a folyamatos sóhajai szintén bátorítottak. Elkezdtem hevesebben kényeztetni őket, beszívtam őket, majd kiengedtem, mint egy régi párom csinálta, a másikat pedig az ujjaimmal finoman összecsíptem és így emelgettem a kis mellét. Ezután újra elengedtem Lilit és visszatértem egy csókra, de közben a kezem rásimult a feszes fenekére és jól rájuk markoltam! Lili élvezettel sóhajtozott, én pedig magabiztosan fektettem le, majd felemelvén a lábait, lehúztam róla a bugyit is.

Amikor lenéztem, újra az a meztelen test tárult elém, ami tegnap a zuhanyzóban, de most nem volt tilos hozzáérnem. A lány arcán kíváncsiság és nem félelem ült, ami nagy megnyugtatott, de mégis, láttam, hogy valami nem ok.
– Lili. Ez lesz az elsőd? – kérdeztem, a lány pedig bólintott. – Félsz?
– Nem! De valami más zavar. Ez az utolsó napunk, holnap vége a tábornak és soha többé nem látlak! Ha erre gondolok, szomorú lesze… – próbálta befejezni a mondatát, de egy csókkal belevágtam a szavába.
– Ne beszélj! Ez a pillanat legyen most a miénk, és nem holmi szavaké! – mondtam neki és láttam, hogy valósággal megcsillan a szeme, ahogy könnybe lábadt.
– Holnap reggel elmegyek, de ma este még csak a tiéd vagyok! Csináljuk úgy, hogy sose felejtsem el ezt az éjszakát!

Lili visszacsókolt én pedig tovább simogattam a testét, mígnem elértem ahhoz a ponthoz is. A drága, fedetlen puncija olyan forró volt, hogy féltem megsüti az ujjaim, de ez nem állított meg attól, hogy megérintsem. Az első tapintás is olyan varázslatos volt, mintha csak magamnak csinálnám. Soha nem indított még be ennyire, amikor egy férfi lábai közé nyúltam be, ez teljesen megvadított. Elkezdtem fel-le mozgatni az ujjaim, ingerelve a fiatal lányt. Furcsa volt, hogy nem az én puncimon mozog a kezem, nem éreztem, hogy mi jó és mi nem, csak hallgattam Lilit, aki hangos sóhajokkal irányított. Ahogy a kezem egyre gyorsabb lett, Lili alig bírta és muszáj volt magához húznia, hogy eltereljem a figyelmét egy heves csókkal. Végig smároltuk, ahogy lent dolgoztam rajta, majd ahogy az ölelése erősebb lett és a teste megfeszült, tudtam, hogy elélvezett. A sikolyát amennyire tudta visszafogta, de a végén így is elfáradva esett rá az ágyra, elengedett testtel.

Lili mellettem lihegett, miközben én az előbb használt kezemet néztem. A nedvei beborították és nem tudom miért, de nagyon erős késztetést éreztem, hogy a számba vegyem. A kis- és gyűrűsujjamat bekaptam és lenyaltam róluk a finom édes nedűt. Mentem volna a következőkre, de Lili felült, megragadta a kezem és bekapta a mutató- és középsőujjamat. Beindító volt látni, ahogy lenyalja róla a saját nedveit, majd alaposan leszopja az utolsó cseppeket is. A középső ujjammal a szájában, a nézésétől is elkezdtem nedvesedni, majd amikor egy nagy cuppanással kiengedte az ujjamat, muszáj volt magamhoz rántanom még egy csókra. Éreztem rajta a saját ízét, és ahogy a csupasz teste az enyémhez nyomódott, úgy éreztem örökre így tudnék maradni.

– Most te jössz, Zsófi! – jelentette ki Lili, és mielőtt bármit is mondhattam volna, felkelt és lehúzta rólam a bugyimat. Nagyon izgatott volt, de szóltam neki, hogy egy kicsit lassítson.
– Ne siess! – suttogtam bele a fűlébe. – Itt az egész este!

Elkezdtem a fülét puszilgatni, de meglepetésemre, most ő sem csak hagyta magát, hanem csókolgatni kezdte a nyakam, nagyon hevesen! Olyan jó volt, csak hátra dőltem és átadtam magam az élvezetnek, amit azonban kép apró, de erős kéz érintése a fenekemen megzavart. Lili belemarkolt a hátsómba és magára húzott.
– Mondtam, most te jössz! – jelentette ki, majd kikapcsolta a melltartómat, és az utolsó ruhadarab lehultával már mind a ketten meztelenek voltunk! Elsőre egy kicsit kényelmetlen volt, de nem kaptam időt ezen gondolkozni, ahogy Lili levándorolt a melleimre és elkezdte őket kényeztetni. Az egyiket a szájába vette és elkezdte szívni, hasonlóan, ahogy én is csináltam. Egy picit itt is ügyetlen volt, de nem mondtam semmit, hagytam, hogy felfedezze magának a dolgokat. Csinált mindenféle dolgot, nyalogatta a bimbó udvart, gyengén harapdálta a bimbóm, vagy hogy a szabad kezével masszírozta a másikat, ritmusra a szájmunkájával. A technika nem volt olyan jó, de a nagyjukat először tapasztaltam meg, ami elképesztő ingert adott mindennek. Nem tudtam visszafogni, elkezdtem nyögdösni, és a hajába túrva irányítottam a fejét, hogy egy kicsit segítsek. Ahogy Lili belejött, úgy én is hangosodtam, de ekkor a kényeztetés abba maradt. Lenéztem rá, és szemeim kérték a folytatást, de a kis pimasz csak kacagott, majd a melleim között megcsókolt és elkezdett lefelé haladni a hasamon.

Itt azonnal kapcsoltam, és eszembe jutott valami. Lili olvasta az üzeneteimet a volt pasimmal! Neki megírtam ezt, a kedvenc mozdulatomat szex közben és most ezt próbálja megcsinálni! Egy kicsit újra ideges lettem, amiért végig nézte a telefonomat, de nem tudott nem izgatni a gondolat, hogy akkor most tényleg az következik, amire gondolok, hogy következni fog…

Lili végig ment a hasamon, őrjítően lassan, majd a szeméremdombomnál megállt egy pillanatra, hogy jobban szemügyre vegye. Kínos volt a pillanat, szóval kértem, hogy csináljon valamit,ő pedig engedelmeskedve belecsókolt, egyenesen a kisajkaim közé. Az érzés felemelő volt és izgatóbb, mint eddig életemben bármi! Lili folytatta a csókok adását, ami aztán heves nyalásba ment át. Nem tudtam visszafogni, hátra estem és megmarkoltam az ágyam háttábláját, Lili pedig teljesen bepucsítva kényeztette a puncimat, majd mintha csak valami kattant volna a fejében, hirtelen abbahagyta és felkapta rám a fejét.
– Zsófi! Ez az illat… – nézett rám bárgyú szemekkel, én pedig csak vissza mosolyogtam.
– Jó sokáig tartott észre venned. – itt láttam, ahogy megcsillan rám a szeme és a szája szélén elkezd lefolyni a nyál. Én megragadtam a fejét és elkezdtem közeledni, mintha egy csókra mennék. – Folytasd, mert lesz ez még jobb is! – jelentettem ki, majd lenyomtam a fejét, vissza a lábam közé!

Lili most mint akiben új elemet cseréltek, kezdett el dolgozni a nyelvével. Az inger olyan nagy volt, szinte minden mozdulatánál nyögtem és nagyon hamar elélveztem. De Lili nem állt le, és folytatta a nyalást, még akkor is, amikor már rángatózott a testem. Ez nem volt jó, valamivel be kellett fognom a számat, vagy megfognak hallani.
– Lili, fordulj ide! – kértem és ő meg is tette. Az alfelét magam felé fordítottam és az arcom elé húztam. Korábban még féltem volna ezt csinálni, de ahogy ő gondolkodás nélkül megtette, engem is elkapott a vágy és a kíváncsiság! Belenyaltam a puncijába és Lili ekkor egy pillanatra megállt, hogy sóhajtson egy nagyot, majd ahogy folytattam, elkezdett ő is nyögdécselni. Világ életemben irtóztam a 69-es póztól, de most azt hittem eltudnék menni tőle! Lili és én egyszerre mozogtunk, én igyekeztem úgy csinálni, ahogy magam is szeretem, egyszerre simogatni a csiklót és nyalni a hüvely bejáratát, ő pedig engem utánozva ugyan így csinált!
– Lili… Azt hiszem mindjárt elmegyek… – jeleztem neki, ahogy lassult a tempóm. Ekkor ő is lemászott rólam és kérlelően a szemembe nézett.
– Akkor, zárásnak! Kipróbálnál velem valami?

Kérdőn néztem rá, de nem tudtam nemet mondani. Lili lefektetett az ágyra, és az egyik combomat a lábai közé vette, a másikat pedig felettük emelte át. Felém tolta a derekát, míg az ágyékunk összeért és így kezdett el mozogni, ahogy az egyik lábamat ölelgette. A puncijaink egymáson csúsztak, a nedveink keveredtek és csiklónk pedig újra és újra összedörzsölődött! Ekkor már kezdett az agyam is zsibbadni. Az érzés túl jó volt, azt hittem elfogok ájulni és visszafogás nélkül nyögtem partnerem nevét, aki ugyan ezt tette! Alig egy perccel később mind a ketten sikításban törtünk ki, és elélvezve rogytunk le az ágyra.

Úgy ziháltunk, mintha lefutottunk volna egy maratont, de ennek ellenére Lili még erőt vett magán és felmászott mellém, hogy ismét hozzám bújjon.
– Azt hittem ez az elsőd! Hol tanultad azt az utolsót? – kérdeztem lihegve. Még a beszéd is fárasztó volt.
– A könyvben volt. A két hercegnő is ezt csinálta a végén, az fináléban!
– Várj, tegnap még csak a könyv közepén voltál! Akkor nem az az utolsó alkalmuk? És honnan tudod ezt?
– Az a kedvenc könyvem, már egy tucatszor elolvastam. Miután Roland herceg elveszi Helena hercegnőt, kiderül, hogy a herceg igazából a férfiakért van oda! Helena csak álca neki, amit el is mond neki és így a két hercegnő probléma nélkül találkozgathat! Ronald falaz nekik és még azt is megengedi, hogy Rosaline oda költözzön hozzájuk. A végén a kettő boldogan élt együtt, amíg meg nem haltak.
– Köszi a spoilert, még elakartam olvasni! – hánytam a szemére, de értette a poént és csak mosolygott mellettem. – Milyen volt az első alkalmad?
– A lehető legjobb! – jelentette ki egy széles mosollyal.
– Örülök neki! De most már menjünk aludni, holnap még össze kell pakolnod! – jegyeztem meg, Lili pedig azonnal elszomorodott. – Szeretnél így aludni? Egy ágyban? – heves bólogatás jelezte, hogy igen, szóval magamhoz húztam, majd ránt terítettem egy takarót és már nyúltam is az olvasó lámpa kapcsolójáért.
– Várj! – kiáltott fel, majd kölyökkutya szemekkel nézett, ahogy kimondta a következőt: – Kaphatok egy jóéjt puszit?

Én azonnal felhorkantam, hogy túl idős már ehhez, de nem tudtam ellenállni és egy utolsó csókot nyomtam a szájára, ami után pedig elaludtunk.

Másnap reggel, enyhe fejfájás mellett ébredtem és egy kicsit meglepődtem, a mellettem fekvő meztelen lány látványán. Most jutott csak el az agyamig, hogy mit csináltunk. Megfordult a fejemben, hogy minden csak a bor miatt volt, de amikor Lili mosolyogva felébred, arra tudtam csak gondolni, hogy milyen szép és aranyos. Miután összeszedtük magunkat, elmentünk az utolsó reggelire, hogy utána a bátyám megköszönje minden táborozónak a közös élményt és reméli, hogy sokakat fog még viszont látni itt. Én eközben átküldtem Lilinek a videót arról, ahogy piszkálják. Ha ismét előfordul, mutassa meg valamelyik tanárának, és ha nem hiszik el, akkor megadtam neki a számomat is, hogy hívjon fel, tanúsítom az esetet. Lili megköszönt mindent és egy utolsó szoros ölelésért hozzám bújt. Kicsit aggasztott, hogy nehogy valaki rosszul gondoljon ránk ezért, de láttam, hogy sokan mások is így búcsúzkodtak, nem lógtunk ki a sorból.

– Ha valami baj van, írj! Oké?
– Rendben! – válaszolta Lili, miközben egyértelműen látszott rajta, hogy mondani akar valamit.
– Mit mondtam arról, hogy legyél bátrabb? Mond ki, mi jár a fejedben?
– Nos… A nyár után Pestre fogok menni, tovább tanulni. Ha neked oké, akkor meglátogatnálak… – mondta, egy kicsit félve, hogy vajon mit fogok válaszolni. Talán túlléptem egy kicsit a határt, de adtam egy puszit a homlokára, majd mosolyogva azt feleltem:
– Várni foglak, én kis hercegnőm!

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.