szexpartner , erotikus masszázs ellenőrzés

Tudod mar régóta fantáziálok róla, hogy megdugsz egy felcsatolhatós farokkal!

Reggel a főnököm telefonált, hogy technikai hiba végett nem kell bemennem :)) így ma egy lazulós napot terveztem így megengedtem a kádat vízzel és már huppantam is bele, hívtam Marát, de valamiért nem értem el, közben eljátszadoztam kicsit magammal Lacimra gondolva, majd kicsit vékonyabbra borotváltam a vénuszdombomon a szőrt. Mikor végeztem, egy kis testápoló, minimális smink és egy kis parfüm, majd öltözés. Gondoltam meglepem Lacit egy könnyű ebéddel a tegnapi tűzijáték után, amit a gyerkőcök nagyon élveztek! Egy kis szürke szűk ruhát kaptam magamra és egy fehér kis szandit. Majd megindultam Lacimhoz. Izgatott, ahogy a kis szellő átjárja a puncimat míg a buszhoz értem. A buszról leszállva vettem csirkemellet és salátának valót, majd irány az emelet. A kulcsot fogva hallom, hogy szól a zene, benyitok és bemegyek. Lepakoltam a konyhába és hahózok, válasz nem jön ekkor pillantom meg Mara cipőjét az ajtó elött. Be néztem a szobába és akkor látom, hogy Mara a Lacim farkát szopja kéjesen és nagyokat köp rá.
– imádom tövig szopni a vastag farkadat!
Lacim az ágytámlának dőlve élvezte a kis ribancot 🙂 a következő pillanatban észrevett, gyorsan a mutatóujjamat a számra tettem és csak figyeltem. Kb.2-3 percig kényeztette még Lacit.
Majd rámászott és beleült. Izgató volt nézni, ahogy Mara tekergeti a csípőjét, majd guggoló pózba folytatja. Teljesen benedvesedtem a látványtól, tudta a dolgát a kis ribanc 🙂 éreztem, ahogy a puncim egyre jobban bizsereg, kibujtam a ruhából és a puncimba nyúltam. Óvatosan az ágy mellé léptem és csak néztem, ahogy a félrehúzott kis bugyi mellett előbukkant Lacim csillogó farka. Csakúgy dolgozta a kis puncit Mara szinte nyüszített az élvezettől. A puncim szinte már csöpögött a kéjtől, majd a jobb lábamat az ágyra tettem , és folytattam a puncim ujjazását, Mara sikolya egyre hangosabb lett és remegve élvez, ez még jobban feltüzelt és szinte másodpercek múlva egy hatalmasat spricceltem, amiből Marára is jutott. Ekkor oldalra fordult és felkiált vaaóóó Renii, majd rám kacsint és tovább lovagolt!
– mióta vagy itt? kb. 10 perce. A többi kérdésre már nem is hallottam, mert Lacimat csókoltam.
– mi az én már nem is kapok puszit? Dehogy nem és összetapadt a szánk, közben eldőltünk az ágyra csak a cuppanásra lettem figyelmes, ahogy Marából kicsúszott a farok. Lacim duzzadt csillogó farka ott merengett mellettünk, rámarkoltam a tövére, éreztem, hogy mindjárt eldurran olyan kemény volt az erek csak dudorodtak rajt, majd lassan ráengedtem magam. A puncim lassan befogadta a nagy farkat kb.1 perc után élveztem is. 🙂 majd megfordított és hátulról kefélt tovább, így még jobban bennem volt hátulról egyre vadabbul húzott magára, már a mennyekben jártam a puncim csak spiccelt, és spriccelt. Lacim is egyre jobban lihegett, majd egy nagy hörgés és egy hatalmasat spriccelt a puncimba, a következő spricc már a fenekemen landolt, mert Mara kirántotta és vadul verni kezdte. Majd a szájába vette és csak nyelte és nyelte a kiáramló spermát…., majd kivette a szájából és végig nyalta az égész farkat. Úristen Mara te egy igazi kis ribanc vagy 🙂 egy kis sperma csepp éppen a mellére csöppent, szinte hívogatott, hogy meg kóstoljam. Magamhoz húztam és lenyaltam, majd az ágyra huppantam.
Később fürdés és közösen megcsináltuk a kaját, bár kicsit kevés lett 🙂
Kaja után elterültünk az ágyon és beszélgettünk, kíváncsi voltam az előzményekre 🙂 közben Mara összetapadt hosszú ajkait az ujjammal szétválasztottam és lassan járatni kezdtem az ujjaimat az ajkain sok nyálat csorgattam rá, hogy jobban csússzon, és csak néztem, ahogy a popsijáig folyik, majd elkezdtem nyalni a felizgult puncit! Mara élvezte a nyalásomat egyre jobban lihegett már az ágynemű is tiszta nedves volt alatta.
– mindig is tudtam, hogy szeretsz nyalni! Mara egyre jobban mozgatta a testét fől és le, Lacim a fotelban ülve élvezte a műsort 🙂
Éreztem Mara mozdulatain, hogy már nincs sok hátra, hogy elélvezzen így a nagy csiklóját teljesen a számba vettem és izgatni kezdtem a popsiját is. Aminek meg is lett az eredménye Mara remegve élvezett Lacim felállt és a lábbakőzé térdelt én Lacim mögé, és megfogtam a merev farkát és punciba dugtam Mara másodpercek múlva újra átélte a gyönyört. Sóvárogva néztem, ahogy eltűnt a punciban Lacim farka ….Mara mellé feküdtem és magamra húztam a lábaimat,Lacim kicsúszott a punciból, majd én következtem. Annyira nedves voltam, hogy egy mozdulattal tövig csúszott bennem. Csak nyögtem és élveztem Lacit, néha kihúzta és nyalni kezdett a tocsog puncimat Marával, majd vissza és tovább dugta, közben Mara a szám felé guggolt és a fokozódó vágyamat a puncija nyalásával fokoztam. Széthúztam hosszú ajkait és jó mélyen belenyaltam… a vágy egyre jobban fokozódott alig kaptam már levegőt a számon ficánkoló popsitól. Így Marát letoltam magamról.
– hééé, mit csinálsz! Cserélek Lacimmal és a hátára fektettem, majd szétterpesztett lábakkal a farok fölé álltam és lassan beleültem, szinte azonnal éreztem, hogy mindjárt végem! Mara sem tétlenkedett és már ült is Lacim szájára, közben csipkedni kezdte a feszülő bimbóimat, csak nyöszörögtem az élvezettől és spiccelni kezdtem …
Olyan gyorsan élveztem, és olyan intenzíven, mint még sosem, majd mikor Lacim is egyre jobban kezdett lihegni kirántottam magamból a farkát és elkezdtem verni. Mara csak nézte, ahogy elkezdet spriccelni a duzzadt farok a kezemben, majd ráhajolt és szopni kezdte….majd teljesen kielégülten az ágyra dőltem és elaludtam ….:) később hazafelé menet Mara elmesélte, hogy mi történt még, miközben én aludtam.
– a fürdőben úgy kinyalta a popsimat, hogy szinte felrobbant a puncim az élvezéstől, majd hagytam, hogy megdugja a popsimat azzal a csodás farkával……,tudod mar régóta fantáziálok róla, hogy megdugsz egy felcsatolhatós farokkal, csomó ilyen videót néztem már, és rendre eláztam mindig! Te pornót szoktál nézni?
– gyere át és megmutatom mit szoktam még csinálni mikor kivagyok éhezve a szexre…

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.