A tüzes roma csaj

Hazafelé menet megálltam fehérváron és bementem kávézni a plázába. A első korty után nézelődtem kicsit, két fiatal lány ült le két asztallal odébb és halkan röhögcséltek, majd tovább élveztem a kávémat. Ahogy a számhoz emeltem a poharat akarva akaratlanul is a lányokra esett a tekintem. Az egyik lánynak az apró sárga szoknya alatt látható volt a kis fekete bugyija. Miután észrevette, hogy néztem a barátnőjére nézet és összesúgtak. Én csak néztem és mosolyogtam, ahogy fészkelődik a széken, hogy jobban szétterpessze a lábait. Egyre jobban izgatott a lány, majd ismét a barátnőjéhez hajolt és valamit súgott neki aki ekkor felállt és elment. Így már csak ketten maradtunk kb 1 perc múlva megkérdezte, hogy átülhet-e? Persze, ahogy átült végigmértem, felül egy kis fekete topp volt rajta, amelyben apró mellei domborodtak. Itt már tisztán láttam, hogy roma a kis csaj, barna bőr, fekete hosszú haj, és barna szemek. Nagyon szexi ápolt és jó illatú, kis csaj volt!

– szia, látom érdekelne, hogy mi lehet a bugyim alatt, mutathatok többet is, de azért fizetni kell. Majd mondta az árakat….
– ebbe minden benne van és itt lakom nem messze! Rendeztem a kávémat és már indultunk is. A lakásba érve hamar megszabadultunk a ruháktól és elindult a fürdő irányába, én csak követtem az apró termetét. A kabinba lépve már úgy álltam mint a cövek megfordult és tusfürtöt nyomott a farkamra és megmosta, majd magát is. Kicsit olyan gépiesnek tűnt …..de hát ez van. – most már mehetünk is. Az ágyra fektetett és elkezdett irtó finoman szopni, végig a szemembe nézve, még akkor is mikor a nyálát csorgatta a farkamra, majd lenyalta és ismét rá csorgatta a keze és a szája tökéletes szinkronban, és már spricceltem is a szájába, amit készségesen le is nyelt. Majd lassan nyalogatva hagyott volna lenyugodni, de olyan izgatóan csinálta, hogy merev maradtam. Megkérdeztem, hogy mióta csinálja ezt?
– 1 hónapja és szabadúszó vagyok. Közben mondtam neki, hogy szívesen megnézném 69-ben. Így felállt és a számhoz igazította a formára igazított punciját, amely a lábai közt volt csak kiborotválva, majd előre dőlt és lassan tekerni kezdte a csípőjét. Percekig csak néztem, majd beleszédültem a látványba, ahogy a falatnyi popsiját mozgatta. Majd rámarkoltam és a nyelvemre húztam a kinyílt puncit, ekkor tövig bekapta a farkamat, és csak szívta.
Én nyaltam és dugtam a nyelvemmel, ahogy bírtam, közben az ujjammal a csiklóját morzsolgattam, majd a fenekébe vezettem a hüvelykujjamat és lassan mozgatni kezdtem. Itt megjött a kis hangja is, a szopást abba hagyta és csak nyögött. Pár perc múlva teste görcsbe rándult és elélvezett, majd a kinyílt punciból opálos nedve csöpögött a számba. Mikor lenyugodott gumit húzott a farkamra és lassan ráengedte magát, pár szexi mozdulat után kihúzta magából, és a popsijához nyomja, megbűvölten figyeltem, ahogy ráengedte magát. A szeme csukva a szája nyitva, és halkan zihált. Mikor tövig ért megállt, megfogtam a csípőjét és csak élveztem a látványt az apró mellén a bimbói csakúgy feszültek, majd lassan elkezdett mozogni le-fel és a nyálát csorgatja a puncijára és nyögve dörzsöli, majd a kezemért nyúlt és én folytattam. Annyira izgatott a látvány és a popsija szorítása, hogy éreztem lassan végem, de még élvezni akartam a látványt így mondtam neki, hogy térdeljen az ágyra. A jobb vállán fekve hátranézett és a bal kezével az égnek álló fenekére csapott, majd feszesre húzta. Én a másik felét húztam feszesre és bele dugtam a nyelvemet tövig.
– úhh! Egy nagy hanggal szakadt ki belőle és elkezdett nagyokat nyögni, majd a sarkára ült és így kínálta fel a kis fenekét a további dugásra. Amit lassan birtokba is vettem, mikor tövig értem lassan megálltam, Ő lassan elkezdett mozogni előre hátra a látvány sem volt utolsó, de az popsi! Hamar elkapott a hév és egyre gyorsabban dugtam a kis fenekét, míg el nem éveztem abba a csodás fenekébe, és abba a fránya gumiba.

Zuhanyzás közben, miközben mosta a farkamat felajánlotta, hogy ha van kedvem hosszabbíthatunk. Persze, de le kell ugranom akkor egy automatához…. egy nagyon pici kis fehér tangában nyitott ajtót, amiből felül kilátszott a fekete kis szőrzete, nagyon izgató látvány volt és amit, még utána nyújtott …..abszolút nem bántam meg.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.