Szex a boltból

Szokásos szombat reggel van. Kávé,internet utána öltözök és indulok bevásárolni.Minden szombat így kezdődik ha nem dolgozok. Át értem a közeli boltba ahogy beléptem a zöldséges pultnál megláttam a nekem már szokásos látványt „a kis szöszi csajt”(165 centi magas tenyérbe illő kis cicik és iszonyat formás combok amik a világ legszebb popsijában végződtek amit valaha láttam).

Jó reggelt, szia, szia a szokásos végig gondolom milyen lehetne vele az ágyban, de már megyek is tovább folytatom a bevásárlást. Át érek a húsos hűtőhöz éppen azt tölti már a szépség, egyik lábával fel lép a hűtőre és pakolja a húsokat. Elképesztő a látvány ahogy lábujjhegyre állva nyújtózkodik a hűtőben , hogy elérje a legfelső polcot is. Elképesztő alakja van formás combok és egy igazán kerek popsi.Pont mögötte állok mikor egy hirtelen félfordulattal lelép a hűtőről és egyenesen nekem jön csak a termetem miatt nem tud felborítani. Jaj elnézést kérek-mondja halkan(akkor még úgy gondoltam ténylegesen véletlen volt),finoman átkarolom visszahúzom magamhoz teljesen közel és csak annyit tudok kinyögni magamból semmi nem történt. Erre egy huncut mosoly után fülembe súgja:Ha szeretnéd, hogy történjen bármi is akkor kettőkor végzek találkozzunk a buszmegállóba. Mondandója befejeztével finoman belenyal a fülembe . Mire feleszmélek már ott sincs. Befejezem a bevásárlást haza megyek még mindig azon gondolkodom tényleg meg történt ez az egész velem vagy csak a képzeletem szüleménye. Rendbe szedtem magam, a lakást is gyorsan és kettő előtt már kinn voltam a buszmegállóban.

Telet múlt az idő már fél három is elmúlt. Éppen indultam volna haza felé,hogy mekkora marha vagyok mit képzeltem tényleg kellenék egy ilyen bomba kis nőnek. Ekkor karolt belém és sűrű bocsánat kérések közepette meséli mi is történt amiért késett és köszöni,hogy megvártam(ekkor a fülembe súgja, hogy minél hamarabb kárpótolni akar a késésért ezért ne menjünk hozzá menjünk inkább hozzám). Nem lakok messze a bolttól, de annyiszor álltunk meg csókolózni, hogy azt hittem sose érünk haza és igen szűk volt már rám a nadrágom.Beléptünk a házba még a bejárati ajtót sem hagyta becsukni, neki döntött a falnak és már hámozta is kifele férfiasságom a nadrágból. Nem tétovázott tudta mit akar és azt is hogyan vegye el.Ha akartam volna se tudtam volna neki ellen álni. Egyszerűen csodálatos volt ahogy a kezét száját és a nyelvét egyszerre használta, elég hamar elérkezett nálam a csúcspont és hiába jeleztem neki nem állt le egy pillanatra se sőt magasabb tempóra kapcsolt.Teljesen kifacsart az utolsó cseppet is ki szívta a farkamból és csak utána engedett el. Lenyelt minden cseppet utána meg csókolt majd kacéran mosolyogva megjegyezte:Remélem nem csak ennyi volt?

Én ekkor szorosan magam húzva elkezdtem csókolni előszór csak az ajkait, majd miközben kezeim felfedező útra indultak áttértem a fülére is amit finom sóhajokkal nyugtázott. már tudtam jó felé tapogatózok.finoman csókolva kihámoztam ruháiból és minden egyes ruhadarab után haladtam csókjaimmal amiket ő egyre hangosabb és kéjesebb sóhajokkal követett. Lekerült a melltartó és elő kerültek a csodás mellek is csókoltam szívtam őket felváltva mikor a sóhajok már inkább nyögések voltak kezemmel le segítem a nadrágját, éppen hogy hozzá érve végig simítottam a punciját a fekete tangán keresztül. Teljesen át volt ázva, csókokkal haladtam lejjebb egészen a tanga vonaláig amit fogaimmal húztam le róla. Csókoltam a combját kívül belül a punciját szándékosan kerülve, ezzel teljesen megőrjítve.Mikor már én sem bírtam tovább felkaptam és átmentünk a kanapéra ott finoma hanyatt fektetve kóstoltam bele méz édes puncijába és csak nyaltam, csókoltam két kezemmel a csípőjénél fogva lenn tartottam minden egyes nyelvcsapásomat egyre hagosabb nyögés követte. Kicsikém többször is elélvezett ténylegesen addig nyaltam amíg nem könyörgött egy kis szünetért mert már nem bírja a sorozatos orgazmusokat. Hagytam pihenni egy kicsit közben azért simogattam gyönyörű testét mely még mindig meg meg remegett néha az érintésemtől.Már én is készen álltam egy következő menetre ,ezt ő is észre vette nem is tétovázott bele ült és szépen lassan elkezdett mozogni rajta fel le körbe körbe míg nem ujjra elélvezett. Ekkor leszállt négykézlábra állt és kitolta felém azt a gyönyörű popsit, hogy most szeretné hátulról is betenném neki.Nem tétováztam egy pillanatra sem és gondolkodás nélkül egyből tövig toltam neki a farkamat melyet egy sikollyal nyugtázott, de hátra fordult rám nézett és csak annyit mondott: GYERE!

Nekem se kellett több bele adtam tényleg mindent eszeveszettül dugtam a csupasz punciját közben egyet egyet rácsaptam formás fenekére is amitől csak jobban élvezte az egészet. Már nemi is tudom hányszor élvezettel a kicsi szívem, de éreztem ,már nekem sem kell sok. Ezt megérezve elkezdett rászorítani a farkamra minden egyes lökésnél. Eszméletlen kéjt érezve egyszerre állati hangokat kiadva élveztünk el. Teljesen kimerülve rogytunk le a kanapéra egymás mellé,kicsim mintát véve teljesen feltöltőt puncijából, megjegyezte sose dugták még meg ennyire utána mélyen a szemembe nézve lenyalta az ujját. Erre a farkam ismét megmozdult. Látván a reakciómat mosolygott és mondta: te kis telhetetlen neked semmi sem elég? Nem válaszoltam csak megcsókoltam, és bevittem a hálóba másnap reggelig nem is jöttünk ki onnan.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.