Mocskos Élvezetek

Az interneten ismerkedtünk meg. Már túl volt a hatvanon, de látva fotóit, ahogy a pasik mondják, dugnivaló asszonyság volt.

Sokat beszéltünk, leginkább a szexről, mert hát miről másról, ez igazán izgalmas téma.

Addig-addig húztuk egymást levelezés közben, míg pár hét után nem szólt, hogy a férje elutazik, mi lenne ha találkoznánk nála.

Így is történt, beinvitált. Megkínált üdítővel, közben tett-vett. Míg kortyolgattam az italom, gondoltam felállok, segítek.

Ekkor átkarolt, megcsókolt, nyúlj be a nadrágomba mondta, simogasd meg a puncim.

Már gombolta is ki nekem, én meg becsúsztattam a kezem a combjai közé. Bugyi nem volt rajta, már készült előre. Dugd be az ujjad a pinámba.

Na milyen, kérdezte, forró és nagyon nedves, csak nem szeretne valamit, kérdeztem.

Azt szeretné hogy kinyalják mondta, és már húzott is az ágyhoz.

Ahogy hanyatt dobta magát, már nem is volt rajta a nadrág. Széttárta combjait, és minden előzetes nélkül már a csiklóját szopogattam.

Mindezt ruhástól, mert hát nem lehetett időt vesztegetni némi vetkőzésre, már húzta is a fejemet a puncijára, nyaljál.

Finom puncija volt, olyannyira élveztem a nyalakodást, na meg ő is, hogy az első gyors elélvezése után hamarosan jött a második is. Tényleg nagyon finom volt a puncija, így ne hogy már ennyibe maradjunk, tovább nyaltam, bedugva mélyen puncijába a nyelvemet, szorította rá a fejemet, és jött is a harmadik.

Felkeltem, gondoltam most már illik levetkőznöm három orgazmus után, na meg kortyoltam az üdítőmből is kicsit.

 

Gyere mondta, zuhanyozzunk.

Álló farokkal álltam be a zuhany alá. Nyomtam tusfürdőt a kezembe, és elkezdtem fürdetni a hölgyet. Hátat fordított nekem, hozzám nyomta a fenekét, hogy érezze a kemény farkamat.

A puncijához érve be is pucsított kicsit, éreztem hogy lesz itt még orgazmus bőven.

Megtörölköztünk, elővett egy kis masinát, egyik lábát feltette a fürdőkád szélére, borotválj meg mondta, ha kopasz pinát szeretnél nyalni.

 

Még sosem borotváltam puncit, nagy áhítattal neki is álltam. Egész jól sikerült, gyorsan be is mentünk már egy másik szobába, széthúztuk a kanapét, és a fejemet máris a combjai között találtam ismét.

A kemény farkam érintése a zuhany alatt, és a borotválás annyira felizgatta, hogy hamar elélvezett ismét.

Engem is felajzott a lágy sima kopasz punci, büszke voltam a művemre. Felhúzta lábait, kezével széthúzta punciját, elém tárult a pina a teljes maga valóságában.

Játsszunk gondoltam.

Az ujjaimmal finoman kibújtattam a csiklóját a helyéről, és a nyelvemmel megbirizgáltam kicsit. Nem is kellett több, pár másodperc múlva hangosan hatalmasat élvezett.

Kérdeztem hogy hogy ilyen gyorsan, mondta ötven év alatt amióta szexel, ilyen csodát még nem tett senki vele, én meg egyből megtaláltam a G pontját amiről még saját maga sem tudott.

Nem tehet róla hogy ilyen gyorsan elélvez. Mondtam vissza ne fogd magad, ereszd csak ki ami benned van, had hallják a szomszédok.

Ismét kibújtattam a csiklóját, a számmal beszívtam, közbe birizgáltam a nyelvemmel. Jött is már a hatodik orgazmus, olyan őrületesen és hangosan ahogy kell.

 

Elgémberedve már, én is felheverésztem az ágyra, kinyújtóztattam magam.

Csak azt éreztem, hogy megmarkolja farkamat, most én kényeztetlek kicsit mondta.

Hogy is fogalmazzak, fenomenálisan szopott.

Olyan vákummal és erővel, hogy azt hittem azonnal a szájába élvezek. De vissza kellett fognom magam, ami nagyon nem volt könnyű, így élveztem azt a csodás érzést, amit a szájával művelt a farkamon, a kritikus pillanatokban elterelve a figyelmem.

Aztán szólt gyere.

Hová kérdezem, pisilnem kell mondja.

Bementünk a fürdőbe, ülj be a kádba. Beültem, ő is beszállt. Egyik lábát feltette a kád szélére, fölém guggolt, széthúzta a punciját és pisilni kezdett.

Ezt mindig is szerettem volna kipróbálni, milyen érzés, de leginkább a férfiúi, mégis gyerekkori kíváncsiság, mikor mindig mentünk lesni hogyan pisilnek a lányok, persze sosem sikerült.

Most pedig ott volt előttem.

Nagyon jó érzés volt ahogy csurgott rám, a testemre a meleg, valahogy így képzeltem el, és a látvány, kész orgazmus érzés.

Akik idegenkednek ettől, gusztustalannak tartják, mert én is idegenkedtem tőle, de hajtott a kíváncsiság, próbálják ki, garantált élményben lesz részük.

 

Beálltunk ismét a zuhany alá, naná hogy állt a farkam mint a cövek. Gyorsan lezuhanyoztunk, és irány vissza az ágy.

Ki kellett nyalnom nem volt mese, és csak úgy jöttek az orgazmusok nála sorban, már nem is számoltuk annyi volt.

Felhúztam a lábait, és lassan bedugtam a farkam a puncijába, szeretném ha a pinámban élveznél el, mondta.

Nem is kell mondani, úgy is lett, de nem csak én, ő is elélvezett sokadjára, míg dugtam addig is párszor.

Ránéztem az órára, és 3 óra úgy elrepült hogy csak perceknek tűnt az egész. Szorított az idő, nem szerettünk volna meglepetést, így gyors zuhany, és öltözés, majd elköszöntünk egymástól.

A pasi hiúság, csak megkérdeztem hogy mennyiszer sikerült elélvezned, már nem számoltam mondta, de tíznél többször az biztos.

Hogy maradandó-e az élmény?

Ez nem is kérdés.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.