Párcserés szex

Nem rég kíváncsiságból feladtam egy hírdetést.

A vártnál többen jelentkeztek, amin meg is illetődtem egy kicsit. Kíváncsiak voltunk férjemmel, hogy milyen a szerelem többesben. Hát mondhatom a válasz minden tekintetben kielégítőnek mondható. A lényeg, hogy egy fiatal párral találkozót beszeltünk meg a neten törtent tapogatózás után.

A találkozás alkalmából egy szexis, kihívó, szinte teljesen áttetsző ruhát vettem fel tüll melltartóval és a hozzá való tangával. Amíg az autótól a megbeszélt helyig elértünk . . . hát mit mondjak, többen lándzsájukra döftek volna a hím társadalom tagjai közül. Azt hiszem elég csinos vagyok, a melleim körte formájuak, az uram szerint őrületes hetyke, szopni való bimbóval. Mitagadás izgalmi állapotban jó másfél centire dudorodik ki. Szeretem is ha finoman dédelgetik. A hasam két gyermek szülése után is feszes, a fenekem kerek, a nunim pedig borotvált. Férjem középmagas sportos testalkatú kicsit hasonlít Tom Cruise-ra.

Szóval a pár akikkel találkoztunk, Tamás és Írisz, hasonló kaliberű volt mint mi és ők is most nyitottak először. A szimpátia az első pillanatokban érezhető volt, így élményben gazdag nap elé néztünk. Vác belvárosában sétálgattunk egy kicsit, majd kitaláltuk hogy menjünk ki a természetbe.

Pár perces kocsikázás után a Börzsönybe indultunk életem első ilyen jellegű kirándulására.

Jó meleg lévén az idő ideálisnak tünt az alkalomhoz. Sétálgattunk, beszélgettünk, persze a szó gyorsan a szexre terelődött. Egy fák által körbe vett tisztáson pihenőt építettk ki. Pont kapóra jött. Leültünk és taglalni kezdtük ki mit szeret és hogyan. Közben férjem Gábor, simogatta a nyakamat, lehelletnyi puszikkal tette teljessé az érzést. MMMmh… nagyon finom volt. Éreztem nem sokáig bírom magam visszatartani. A keze bejárta egész testemet. Puncikám már nedves lett, már eleve a helyzet, hogy mások előtt…

Mikor feleszméltem akkor vettem észre a pad másik oldalán Tamás hevesen csókólta Írisz száját, nyalta, harapta és ez még jobban izgatot. Közben az én párom szép lassan megfosztott ruhámtól, majd őrületes sebességgel került le a cicifix és a bugyi. Ott álltam egy szál fehér harisnyában a félmagassarkú cipőmben, iszonyúan felajzva. A többieken meg mindíg minden ruha rajta volt. Gábor odahúzott magához és csókokkal borította egész testemet. Úgy látszik a lányok bátrabbak mert Írisz simogatni kezdte a fenekemet, keze lassan bátortalanul a hasamat is érintette. Már nem bírtam sokáig. Egyik kezét a mellemre húztam had érezze bimbóbat ami addigra kőkemény volt. Végre a fiúk is észbe kaptak. A felesleges ruhadaraboktól megszabadították Íriszt, majd magukat. Hú… Ennyi meredező farok. Könnyezve várták, hogy kiadhassák magjukat. És én már akkor tudtam, hogy mind az enyém lesz.

Tamás méretesebb, jó 22 centis farokkal volt megáldva,Gáboré 15 centiméteres. Viszont fürge.

Még sosem volt bennem ekkora fasz, itt az deje kipróbálni. Mindkét fiú farkát marokra kaptam és lassú finom mozdulatokkal simogatni kezdtem a bőrt rajtuk. Eközben Írisz elkezdett játszani saját puncijával. Az ujjai a kisajkak körül mozgatta, majd időnként a csiklóját is kezelésbe vette. Úgy dudorodott mint egy kisebb méretű fütyi. Nagyon izgis látvány… benyúlt a hüvelybe… és vissza a pöckéhez. A srácok is már alig bírták.

– Tamás farkát akarom szopni.

Gábor úgy is mondta, hogy izgatná ha látná hogy más is jó alaposan megkefél és én is leszopom. Most csodában lesz része.

Számhoz húztam Tamás gyöngyöző farkát és nyelvemet körbe járattam rajta, majd egy mozdulattal bekaptam és szívtam… Mekkora farok és milyen finom… Járt a számban mint a dugattyú. Végre Írisz is megtette … nyalni kezdte a kis pinámat… megőrölök olyan jó. Gábor is odadugta a farkát a számhoz mondván hogy már nem bírja sokáig. Első a kötelesség, hát Tamás farkát Gáboréra cseréltem. Eloször a makkját nyaltam körbe, később a tövétől a hegyéig kényeztettem a farkát.

Kérlelt, fejezzem be mert rögtön elélvez. Picit megszorítottam a farka tövét, így egy kevés időt nyertünk. Alattam Írisz igazán finoman munkálkodott a pinusomon. Nem is gondoltam volna, hogy a nyelve ilyen finoman szánkázik a csiklóm és a lyukam között. Írisz teljesen be volt gerjedve.

– Nem bírom már sokáig…

Imádom hosszasan elhúzni a végletekig az orgazmust. Eközben Tamás egyre hangosabban nyögött. Gyorsan kivettem Gábor farkát a számból, és Tamásét kezdtem szopni. Írisz észrevette, hogy mindkét férfi „lövésre kész” és besegített. Elkapta kis férjem faszát és irtózatosan szopta. Kéjesen nyöszörgött, hogy inni akarja Gábort és utána csókólózzunk. Gábornak több sem kellett. Pár pillanat múlva telespriccelte újdonsúlt barátnőm arcát, száját. Ő meg csak nyalta, nyalta… aztán Tamásnak is vége lett. Jutott a hajamra, az arcomra, de a legtöbbjét a melleimre folyattam. Ennyi spermát még élőben nem láttam. És milyen finom volt az íze… mmmh, imádom az enyhén sós ízét. Írisz kezdte lenyalni a melleimről férje ondóját, majd feljebb araszolva felkínálta spermától lucskos száját. Nyelveink kutatva ismerkedtek, összefonodtak és közben nyeltük a két kan magját.

Már csak Írisz pinája maradt ki a játékból. A fiúkra ráparancsoltam, hogy maradjanak ott ahol vannak és figyeljék az attrakciót. Íriszt hátra fektettem és elkezdtem úgy kinyalni ahogy én is szeretem. A pinácskáját széthúzva eleinte csak a kis barlangocskája körül nyelveltem, bele nyaltam a lyukába, kezelésbe vettem a csiklóját. Kértem, hogy a pöckét masszírozza miközben én nyalom és ujjazom. Kevés ideig tartott, vonaglott majd kéjeset sikontva elment.

Ott pihegtünk egymás karjaiban.

Késöbb összeszedelőzködtünk és visszamentünk az autóhoz és elindultunk Íriszék váci lakására. Az úton azzal szórakoztattuk magunkat, hogy én nem vettem fel melltartót a ruhám alá, ami mint említettem szinte semmit sem takart, Írisz pedig bugyi nélkül ült be a kocsiba, miniszoknyában, és még azt is annyira felhúzta, hogy a szétnyalt pinája teljes egészében ott pompázott. Néztek is a piros lámpánál a buszról. Mi meg élveztük a helyzetet.

A lakásban lezuhanyoztunk, ettünk egy jót és kicsit iszogattunk is. Hozzá kell tennem nekem alacsony az alkoholküszöböm mivel nem nagyon szoktam inni. Enyhén spiccesen indultunk neki az éjszakának.

Kitaláltuk, hogy játszunk valami izgiset. Így került elő egy szextársasjáték. Egyre gátlástalanabb kívánságok hangzottak el a játék folyamán. A végére mindenki meztelen volt, és a fiúk farka kőkeményen meredezett. Mi pedig alig vártuk, hogy belénk mártsák. Most Írisz volt soron úgyhogy rögtön benyelte Tamás farkát. Gábor nyalni kezdte a puncimat, hogy kicsit lucskosabb legyek, bár meg kell mondanom, aki nálam sikamlósabb volt az már maga volt a puncinedü. Írisz miután szopta Tamás farkát, megfogta és a farkánál fogva a pinámhoz vezette. Gábor abba hagyta a nyalást. Eddigre a pinusom úgy kitágult, hogy bármit befogadtam volna. Írisz széthúzta a bejáratot és belenyomta Tamás írdatlan faszát. Soha nem volt még bennem ekkora hímtag. Tamás lassan nyomult belém. Nagyon jó érzés ekkora faszt érezni. Írisz szembe helyezkedett velem csak négykézláb. Gábor mögé kerülve tűzte fel, miközben a csöcseit markolászta. Nem gondoltam, hogy enyyire felizgat a látványa annak, hogy a férjem egy másik nőt előttem farkal meg. De nagyon klassz érzés. Írisz mellei nagyobbak voltak az ényémnél, picit talán jobban megereszkedtek. Bimbói megkeményedtek, kicsúcsosodtak ahogy férjem dörzsölgette. Micsoda szukák lettünk… Írisszel egymás fölé keveredtünk miközben a fiúk keményen dugtak bennünket. Ekkor elkezdtem nyalni Írisz pináját… Miközben a férjem kefélte.

Írisz egyre hangosabban sikontgatott, tudtam nemsokára vége, ezért kirántottam Gábor farkát és elkezdtem szopni. Kicsit csitúlt barátnőm, de nem a végletekig.

Írisz kért, hogy tegyem vissza azt a faszt mert az oda való, úgyhogy engedelmesen belenyomtam. Tamás szólt, hogy már nem bírja tovább és az egész adagot szétbaszott pinámra loccsantotta. Volt benne anyag rendesen. Írisz meglátva ezt szintén eljutot a csúcsra.

Puncimon csogott a sperma a lány felettem térdelt és szépen elkezdte lenyalni az ondót a pinusomról. Erre Gábornak sem kellett több. Kihúzta a faszát Íriszbol és hörögve ráspriccelte magját barátnőm lyukára.

Mondtam már, hogy imádom a sperma ízét. Ott volt egy szétdugott punci a fejem felett amiről csorog férjem magja, az én pináról egy nő nyalja a spermát… kell ennél több? Én is kinyaltam a telespriccelt puncit, közben olyan orgazmust éltem át amilyet még talán soha.

Írisz végigcsúszott rajtam és hálásan csókólt. Selymes, érzéki csókokkal. Remélem még sokáig tart ez a nagyszerű kapcsolat, sok hasonló kalanddal.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.