Különleges nap

A tegnapi nap különleges volt. Már az elején éreztem a levegőben. Semmilyen évfordulót, vagy fontos eseményt nem felejthettem el… még ha meg is történt volna, a telefonomban az emlékeztető figyelmeztetett volna reggel. Azt hittem, hogy csak egy kósza sugallat. Van ez így.

Hosszú volt az a nap. Örültem, hogy végre elszabadultam a munkából, és végre hazaértem. Elképesztő mit el nem várnak az emberek a másiktól. Lehet, hogy a fáradtság miatt volt olyan érzésem hogy az egy más nap. De valami mégis volt… Mindig amikor hazaérek, Laura itthon van. Az nap viszont az ajtó zárva volt. – Mi folyik itt? – gondoltam – Talán bent kellett maradnia? Majd felhívom, ha bejutok valaha. – Hosszas keresgélés után megtaláltam a kulcsom. Mondjuk nem is volt elrejtve, de amilyen mély a zsebem, nem lenne csoda, ha elveszne benne. Végre fordult a zár! Bent voltam!

Ahogy elnéztem a lakás teljesen kihalt. De hát nincs mit tenni. Gondoltam a konyhában találok magamnak társaságot. Reményeim szertefoszlottak, hiszen a megszokott dolgokon kívül mást nem találtam. Mosogató, mikró, hűtő, pult, edények és tányérok. Minden a megszokott volt. Leraktam a cuccaimat az egyik székre, miközben már nyúltam is a telefonért a zsebembe. Elképzelni sem tudtam, hogy merre járhatott az asszony. Ilyenkor már rég otthon kellett volna lennie. Felnéztem, a pultra miközben ezen gondolkodtam, és akkor tűnt fel igazán, hogy mi is volt ott. Egy rózsaszín csomag. Az korábban nem volt ott! – gondoltam – Mi lehet benne? Na, a pudingnak a próbája az evés, ezért nem is haboztam sokáig.

Belekukkantásom után rá kellett jönnöm, hogy bizony a csomag üres. – De vajon mit keres itt? Ezek szerint Laura már járt itt előttem! De akkor hova tűnt? Na, mindjárt kiderítem! – Telefon a kezemben volt, gond egy szál se. Hallottam, hogy kicsöng… Hallottam, hogy csörög. Soha nem feltételeztem, hogy a telefonom képes azt is átadni, ahogy a hívott mobil csörögni kezd, ezért kezdtem furcsállani a dolgot. Körbe néztem, és rögtön megleltem a bűnöst. Ott volt egy telefon a pult másik végén. Laura mobilja. Hogy kerül oda? És hol a gazdája? Egyre gyanúsabb volt a dolog.

Valami itt nincs rendjén. – gondoltam. Most már egészen biztos voltam abban, hogy az a nap nem megszokott úton halad. Valamit éreztem a levegőben. Valami változást. Azt furcsálltam, hogy a megérzéseimnek nem szokott illata lenni. Egészen kellemes volt azaz illat! – Már éreztem azt korábban is, de vajon hol? Minek van ilyen illata a lakásban? Megvan! A füstölőnk! Kókusz illatú! – Rohantam is be a szobába, hogy megleljem az elkövetőt, azonban nem találtam senkit. – Ez furcsa! – A füstölő tartóhoz léptem, amiben ég a kis rúd. alig pár milliméter égett le addig. – Nemrég gyújtotta meg valaki.

Sóhaj, kuncogás. Ezt hallottam. Ismerős egy kuncogás. Mielőtt bármi történt volna, fel ismertem hogy kié. Egyből rádöbbentem, hogy mi ez az egész játék. Laura volt az. De már késő volt. Nem volt menekvés. Későn fedeztem fel a jelenlétét és a jutalmam az lett, hogy rásózott a hátsómra, majd nevetve elszaladt. Több se kellett nekem! Megfordultam, hogy utánaszaladjak, azonban hirtelen megtorpantam. Még épp láttam, ahogy kifut, és a látványtól oda ragadtam. Ha nem láttam volna rajta a ruhát, amit viselt, akkor nem hittem volna el, hogy azt lehet viselni. Nagyon vékony kis fekete hálóing volt rajta. Kis felső rész, és egy kis szoknya rész. Semmi más nem volt a rajta. Az öltözék anyaga viszont olyan vékony volt, hogy átlátszott. Lenge kis öltözék volt, és a látvány, amit nyújtott, oda szegezett a padlóhoz. Miután felfogtam, hogy futni kéne, neki is rugaszkodtam. Nem volt nehéz utolérni. Láthatóan nem törekedett igazán arra, hogy ne kapjam el.

Mikor már elég közel értem, átnyúltam a jobb karja alatt, és a hasánál karoltam át, majd úgy lassítottam le. Nem ellenkezett. Háttal volt, mikor magamhoz öleltem. A másik kezemmel is magamhoz öleltem. Éreztem, ahogy egész testével hozzám simul. Még egy hangyányit pucsított is, csak hogy minden felületet eltakarjon. Tudta hogy szeretem. Gyengéd csókokkal halmoztam a vállát, és a nyakát, míg eközben a nadrág meg javában feszítette a nemesebbik részem. Kezemmel, amelyikkel a vállát tartottam, már a mellét simogattam, míg a másik lassan terelgettem az ágyéka felé. Már majdnem megtapintottam a szemérem ajkait, mikor éreztem, hogy ő is igazgatja a bal kezét.

Nem tétlenkedett, és elsőre rátapintott a lényegre. Keményen megmarkolta a péniszem, de csak pont annyira, hogy tökéletes legyen. Én mind ezek közben már rég a csiklóját izgattam, ami közben olyan kemény lett, mint egy kis gyöngy. Bár a hálóing, ami rajta volt, majdnem tökéletesen átlátszott, mégis megakadályozott abban, hogy teljesen hozzáférjek a nőiességéhez. Nem is akartam tétlenkedni, ezért egyből lejjebb csúsztattam a kezem, csak hogy elérjem a szoknya rész végét. Simogatással álcázva elkezdtem feljebb húzni a kis ruha darabot. Már a cél egyenesben voltam, hiszem hüvelykujjam hozzáért a szemérem ajkainak egyikéhez, azonban ekkor hirtelen mozdulatot tett.

Mikor ő is megérezte, hogy már nincs előttem akadály, hirtelen megfordult. Most még jobban megmarkolta a férfiasságom, azonban még így sem vitte túlzásba. A kezem a hirtelen mozdulattól még mindig a szoknya alatti légkört élvezhette, azonban már a másik oldalon. Nem is kellett akarnom, csinálta magától a teendőjét, és keményem megmarkolta Laura fenekét. Nyakának csókolgatását abbahagytam, inkább ránéztem, és igazi csókot akartam neki adni. Már éreztem az ajkaimon az övéit, mikor hirtelen fordulatot vett a dolog.

Eleresztette a meredező péniszem és hirtelen a mellkasomhoz kapott. Először azt hittem, hogy az ingemből akar kiszabadítani, azonban vetkőztetés helyett csak egy taszítást éreztem. Egy egyszerű mozdulattal ellökött magától. Hirtelen nem értettem mit csinál. Még furcsább volt, hogy kuncogva visszarohan a szobába. Elkapott a kíváncsiság, hogy vajon mire készül, és egyből utána indultam. Mikor beértem az ágyon ült és várt. Mikor oda léptem hozzá, elkapta az ingem, és magára húzott. Megcsókoltam, miközben eldőltünk az ágyon. Már ismét a meztelen fenekét fogtam a szoknyája alatt, amikor rám mászott. Egyik kezével a mellkasomat tapogatta, míg a másikkal a saját feneke alá nyúlt. Megfogta a kezem és a fejünk fölé emelte. Most ő csókolt meg engem, míg a másik kezével a combjához nyúlt ahol az én kezem tartózkodott, azonban nem sokáig, hisz azt is a másik mellé emelte. Nem értettem hogy mit csinál, de nem is volt időm figyelni, hisz mind ezek közben, forrón csókolt. Legközelebb akkor figyeltem fel arra, hogy mit csinál, amikor szorítást éreztem a csuklómon, és egy kattanást. Felnéztem és láttam, hogy meg lettem bilincselve. Pimaszul elmosolyodott és kuncogott mikor csodálkozva ránéztem a történtek után.

Ledöbbentett, hogy belesétáltam a csapdájába, azonban nem volt mit tenni, tűrni kellett a következményeket. Meg próbáltam úgy tenni mintha mi sem történt volna, és közel hajoltam hozzá, hogy megcsókoljam, azonban mosolyogva elhajolt. Ekkor értettem meg, hogy mit is játszik. Feladtam hátra dőltem, azonban ő nem hagyta. Újra a férfiasságomra tévedt a keze, és elkezdte kicsomagolni a borításból. Végre fellélegeztem mikor kigombolta a nadrágom, és megszűnt a feszítés. Kezével el kezdte masszírozni a már teljes szabadságát élvező péniszem, és mind e közben oda hajolt hozzám, és úgy tett mintha meg akarna csókolni, azonban közel sem ez volt a célja. Csak össze-össze érintette az ajkainak, illetve meg-meg nyalta a szám. Tudta hogy ettől megőrülök.

Pár ilyen kínzás után csókokat kezdett lehelni a nyakamra, és az arcomra. Én már teljesen megvadultam, és tudtam hogy ha egyszer elszabadulok, akkor az csúnya lesz. Csókolgatásom közben elkezdte kigombolni szép lassan az ingemet, és mikor ezzel végzett, egy könnyed mozdulattal láthatóvá tette a felső testem. Ujjaival gyengéden bejárta az egészet, majd egyre lejjebb kezdett el csókolgatni. Nagyon lassan haladt, amitől én már csillagokat láttam, és törtem a fejem hogy hogyan szabaduljak ki a bilincsekből.

Mikor elérte a már fedetlen férfiasságom, nem siette el a dolgot. Először csak a kezeivel simogatta gyengéden. Egyértelmű volt hogy mire készül, és a kezem hiányában tűrnöm kellett a várakozást, és az egyre növekvő vágyat. Eközben Laura továbbra is folytatta a simogatást, azonban egyre hevesebben. Szerencsémre nem telt bele sok időbe, míg rá lehelte az első csókját. Szinte alig lehetett érezni, de ez is több volt a semminél. Majd jött a következő, majd még egy, és még egy tucatnyi. Mind egyre erőteljesebben. Az utolsót követően nem tétlenkedett és a tövétől a makkjáig végignyalta a péniszt. Hatalmas érzés töltött el. Az egész testemben éreztem az izgalmat, ahogy végig halad a nyelvével.

Mikor elért a végére tovább folytatta azt amit elkezdett, és végre a szájába vette, és erősen szopta. Addig sem voltam nyugodt, de amikor éreztem mindezt, már egyenesen megőrültem! Már épp kezdett magával ragadni az érzés, mikor hírtelen abba hagyta és elkezdett újra csókolgatni egyre feljebb. MEGŐRÜLÖK! Gondoltam magamban! Elképesztő hogy tudja kínozni az embert ez az érzés, főleg ha abba marad! Egyből a bilincsekre néztem és azon tanakodtam, hogy tudnám kiszabadítani magam. Miközben törtem a fejem, ő már az ajkaimhoz ért, és erőteljesen megcsókolt. Korábban nem csókolt meg, azonban ez már közel sem volt elég. Az egész testét fel akartam falni.

Mikor abba hagyta a csókot, láttam, hogy milyen tűz van a szemébe, és hogy erősen liheg. Ő is épp annyira akarja amennyire én, azonban a játék kedvéért folytatja a dolgot. Felemelte a csípőjét, és éreztem ahogy szoknyájának perem átbukik a férfiasságomon. Ez után teljes testével rám simult, és éreztem, ahogy szemérem ajkai közé fogja a falloszt. Nem engedte be a hüvelyébe, csak a makkjához dörzsölte a csiklóját. Újra megcsókolt, azonban én már nem bírtam várni, és egy könnyed nyomással megkíséreltem behatolni, azonban ahogy megemelkedtem, ő is ugyan ezt tette. Nem siette el. Éreztem, ahogy a forró nedvesség végig folyik a péniszemen, de semmit nem tudtam tenni, hiszen úgy tűnik mindenre fel van készülve. Bár egyre hevesebben mozgott a teste, nem hagyta, hogy behatoljak. Egyik kezével a mellét simogatta, míg a másikkal az arcomat tartotta miközben folyamatosan csókolt.

Én már teljesen feladtam a reményt, ezért hagytam hagy csinálja azt, amit szeretne. Csak a szerencsének köszönhetem azt, hogy sikerült kiszabadulnom. Letámasztottam a kezem az ágy támlájára mikor a peremén valami hideget éreztem. Mikor oda nyúltam, és éreztem hogy egy kulcs az, egyből rájöttem hogy minek a kulcsa. Elképzelni sem tudtam, hogy eddig hogy nem vettem észre, azonban nem is törtem magam sokat rajta, inkább gyorsan kinyitottam a karperecet. Mire Laura észrevette miben mesterkedem, már késő volt. Hírtelen megragadtam a csípőjét, és gyengéden behatoltam. Olyan forróságot még nem éreztem az előtt, mint akkor. Laura abbahagyta a csókot. Rám nézet. Megpróbált kipréselni magából egy kis nevetést, azonban nem tudott. Ő is erre vágyott igazán, és élvezte.

Miközben benne voltam, felületem és kibujtattam a hálóingjének felsőrészéből. Most igazán láthatóvá váltak formás keblei. Egyik mellbimbója jobban hegyesedett, mint a másik. Gyengéden megragadtam a melleit, és elkezdtem csókolgatni azokat. Tetszett neki, és a kezeivel megfogta a tarkómat, és lágyan nyomta a fejem a kebleihez. Nyelvemmel játszadoztam a bimbókkal miközben ő hevesen mozgatta a csípőjét az ölemben. Hallottam hogy egyre erőteljesebben sóhajtozik, azonban nekem is gondjaim akadtam a bimbókkal való játszadozás közben, ugyanis egyre szaporábban kellett vennem a levegőt. Éreztem, ahogy egyre forróbb a teste. Felnéztem rá, és megcsókoltam. Az addigiak közt ez volt a legforróbb csók azon a napon. A csípőjének a mozgása egyre jobban elvesztette a mozgását. Közel volt. Én is éreztem, hogy már közeleg a vég, de tudtam, hogy tartanom kell. Mikor vége lett a csókunknak, adott még egyet az arcomra, és átölelt, majd úgy folytatta.

Egyre nehezebbé vált visszatartani az orgazmust, és megváltásként hatott mikor hallottam egy halk nyögést. Hirtelen lelassult a mozgása, és éreztem, ahogy megrezdül. Tudtam hogy elérte, és akkor én sem tartottam már többet. Szinte egyszerre volt orgazmusunk, és mikor vége volt visszadőltünk az ágyra. Lassított felvételbe illő mozgással húztam ki hüvelyéből a péniszem. Hosszas percekig feküdt rajtam. Párszor még megcsókoltuk egymás, mire végre kitisztult minden. Különleges egy nap volt.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.