Orgia az exkluzív szállodában

A szeretkezésünk után elterültünk egymás mellett és simogattuk egymást. Pár perccel később Sára azt mondta:
-Van egy meglepetésem.
Imádtam a meglepetéseit. Minden ilyen bejelentése valami újat és izgatót hozott a szexuális életünkbe. Felkelt az ágyból és én néztem ahogy a csodás meztelen alak ringó csípővel kisétál a szobából. Kicsivel később visszajött és valamit a háta mögött tartott az egyik kezében.
-Csukd be a szemed! -kérte.
Elmosolyodtam és engedelmeskedtem.
-Kinyithatod!
Egy borítékot láttam magam előtt. Leginkább egy esküvői meghívóra hasonlított. Elől dombornyomott szöveg, hátul viaszpacsét. A szöveg egyetlen szóból állt:
‘Paradiso’
-Ez mi? -kérdeztem.
-Ez a vágyaid kulcsa. Egy ultra-exkluzív szálloda. Évek óta tudok a létezéséről, de csak most sikerült helyet szereznem. Egy olyan hely, ahol minden kívánság teljesülhet.
Kérdő tekintetemet látva folytatta:
-Minden szexuális kívánság. A személyzet mindenben a vendégek rendelkezésére áll. Tudom hogy szeretnél látni ahogy … egy másik nővel szeretkezek…és láthatod is…egy feltétellel… Ha én is láthatlak téged … egy férfival.
Megfordult körülöttem a világ. Az ajánlat vadul hangzott. Sőt kicsit ijesztőnek is tűnt. Sára lenyúlt és simogatni kezdte a hímvesszőmet. A masszírozó puha keze és a mosoly az arcán minden tétovázásomat szétfoszlatta. A péniszem meglepő módon újra merevedni kezdett.
-Ezt igennek veszem. -mondta nevetve a feleségem.
-.-
Sára elvonult fürdeni, én pedig lementem a wellness részlegbe, ahol a recepcióslányának elmagyaráztam hogy mire lenne szükségem. Megértően bólintott és gyorsan megnézte, hogy van-e szabad masszőrjük. Szerencsémre ebben az időben viszonylag gyér volt a forgalom. A lány a belső házi telefonon hívta a kiválasztottakat, akik pár perc múlva meg is jelentek az előtérben.
-Ők itt Lili és Karika! -mutatta be őket a recepciós.
Sára mintegy végszóra ekkor lépett be a csapóajtón. A fürdőköpenye alól kilátszó bőre még mindig kipirult volt a zuhanyzástól.
-Tökéletes időzítés! -mondtam.
A kölcsönös üdvözlések után Karika megkérdezte:
-Mehetünk a masszázsszobába?
Sára bólintott. A két lány megfogta egy-egy kezét és elindultak. Én szorosan a nyomukban haladtam.
-Nem baj, ha Gary végignézi? -kérdezte a párom.
-Semmi akadálya. -felelte Lili.
Sára hasra feküdt a masszírozóasztalon én pedig az egyik sarokban levő székre ültem, ahonnan tökéletes rálátásom volt mindenre.
A két masszőrlány két külön oldalról kezdett. Lili Sára fejéhez állt, Karika pedig a lábához és egyszerre lassan haladtak középtáj felé. Illatos masszázsolajtól síkos kezükkel ráérősen hosszú perceket szenteltek minden testrésznek. Lili a nyak és a váll összes izmát megdolgozta, Karika pedig legalább öt percet töltött mindkét lábfejjel. Majd jött a hát felső része és a lábikrák, a bordák és a combok, végül a hát alsó fele és a popsi. A feleségem annyira csendben volt hogy majdnem azt hittem hogy elszunnyadt.
A lányok ezután megkérték hogy forduljon a hátára. Amikor kényelmesen elhelyezkedett, újra munkához láttak. Ezőttal középről haladtak a szélek felé. Has és csípő, keblek és combok, karok és lábak, vállak és lábfejek. Mire befejezték a körüket, Sára kismacskaként dorombolt.
Karika ekkor gyengéden széttolta Sára térdeit és a nyugtató masszázs erotikusba fordult. Karika az egyik olajos ujját Sára meleg hüvelyébe csúsztatta és arcát a nedves nyíláshoz hajtotta. Rózsaszín nyelve kígyóként siklott elő ajkai közül és finom köröket kezdett leírni a feleségem csiklóján miközben ujját ki-be mozgatta. Sára kéjes nyögése gyorsan elfulladt, amikor Lili az egyik telt keblét a szájának nyomta. A párom elégedetten szopogatni kezdte a nagy bimbót, miközben Lili kezei gyengéden a melleit masszírozták.
A hímvesszőm ekkorra mereven ágaskodott és nem bírtam tovább magammal. A bal oldalamon egy kis asztalon gyertyák és masszázsolaj üvegcsék sorakoztak. Elővettem a hímvesszőmet és az egyik üvegből egy kis olajat a kezemre öntöttem. Amikor visszatettem Lili rám nézett és cinkosan kacsintott. Lassan maszturbálni kezdtem az előttem zajló showt bámulva.
Karika ujjazása és nyalása egyre gyorsabbá vált, Sára pedig vonaglani kezdett. Ám mielőtt elérte volna a határt, a két masszőrlány visszahúzódott és Lili megkérte Sára-t hogy újra forduljon a hasára. Miután ez megtörtént, Karika elővett egy háromszög alakú párnát az asztal alól ás Sára csípője alá csúsztatta, amitől a párom formás popsija a levegőbe emelkedett.
Két pár karcsú olajos kéz kezdett dolgozni Sára legérzékenyebb részein. Karika ujjazta Sára punciját, miközben a másik kezével a csiklóját simogatta. Lili széthúzta a hátsóját és ujjhegyével gyengéden körözni kezdett Sára ánuszán. Egyik vagy másik lány időnként újabb adag olajat öntött Sára-ra, míg végül minden része síkos nem lett tőle. Lili ujjának körei egyre kisebbek és kisebbek lettek és a lány ujjhegye egyszer csak egyenesen a nyílásnak feszült. A síkos olajjal kombinált, lassú de határozott nyomás hatására a záróizom könnyen engedett és Lili ujja lassan becsúszott. Az új behatolásra Sára torokhangú nyögéssel reagált.
A két masszőrlány szinkronizálta ujjai mozgatását az ánuszban és punciban. Pár perc múlva egyszerre kihúzták az ujjaikat, majd szintén egyszerre már két ujjukat tolták be. A két nyílás még jobban kitágult. A két ujjat nemsokára három váltotta. Sára halk nyögéseiről nem tudtam megmondani hogy a kéj vagy a fájdalom okozza-e őket. Úgy képzeltem hogy mindkettő egyszerre.
-Mennyi van bennem? -kérdezte egyszer csak Sára a nyögései közben.
-Három. -felelte Karika, majd megkérdezte:
-Nem kellemetlen?
-Nem….
-Öklöztek már meg valaha? -kérdezte Karika.
A szavai áramütésként értek. Elképzeltem ahogy Karika olajos keze teljesen eltűnik Sára-ban és a képtől majdnem elélveztem.
-Még nem.
-Szeretnéd kipróbálni?
Sára pár pillanatig tétovázott, majd suttogva azt felelte:
-Igen…
Karika elmosolyodott. Becsúsztatta a negyedik ujját is a többi mellé és addig dolgozott, amíg annyira be nem csúsztak hogy csak a hüvelykujja maradt kint. Pár perc tágítás után kihúzta a kezét, a hüvelykujját a többihez szorította és mielőtt a tátongó nyílás összezárult volna, visszatolta az egész kézfejét. Sára nyögései hangosabbra váltottak ahogy a kéj kezdett fájdalomba fordulni, de a masszőrei értették a dolgukat. Az egész csak türelem kérdése volt. Karika-nak csak lassan, kitartóan kellett mozgatnia a kezét, amíg Sára hüvelye ki nem tágult annyira, hogy az egész kézfej becsúszhasson. A feleségem élesen levegő után kapott amikor a lány kezének legszélesebb része becsúszott. A többi ezután már könnyen ment és Karika keze csuklóig merült Sára hüvelyébe.
-Jézusom…! -zihálta a párom.
A bőrén verejtékcseppek keveredtek a masszázsolajjal. Lili -aki közben nem hagyta abba a popsi ujjazását -elégedett mosollyal kuncogott. Karika lassan ki-be kezdte mozgatni a kezét. Ennyi volt. Nem bírtam tovább. A spermám a kezemre és a hasamra lövellt. Amikor vége lett, felkaptam egy törölközőt és megtisztogattam magam.
A három nőre visszanézve láttam hogy a nyalásuk, ujjazásuk, öklözésük gyorsabb tempóra váltott. Karika nyelve Sára puncijának nedveitől csillogott. A feleségem félig nyögés, félig sikoly szerű hangokat hallatott. Tudtam hogy pillanatokon belül el fog élvezni.
Valóban csak pár másodperc kellett hozzá és egész teste remegni kezdett. Arca kivörösödött, szemeit szorosan becsukta. A légzése szaggatottra váltott ahogy átadta magát az eget-földet megrengető orgazmusnak. Karika és Lili ebben a tökéletes pillanatban tartotta amíg tudta, majd Sára végül zihálva elernyedt. A masszőrlányok gyengéden kihúzták kezeiket. A kitágult izmok miatt a nyílások pár másodpercig obszcénül tátongtak, majd elkezdtek összehúzódni és a popsi a puncival együtt lassan bezáródott. Lili Sára hasa alá nyúlva gyengéden megemelte a feleségemet, Karika pedig kivette a csípője alól a párnát. Ketten együtt a hátára fordították Sára-t és cirógatni kezdték az olajos testet.
-Hogy érzed magad? -érdeklődött Karika.
-Ez valami hihetetlen volt… Azt hiszem egy darabig mozdulni sem tudok… -jelentette ki Sára.
-Semmi gond. Maradj nyugodtan fekve. Nekünk viszont mennünk kell, úgyhogy itthagyunk benneteket. Rendben?
Sára bólintott majd azt mondta:
-Köszönöm! Mindkettőtöknek!
-Ugyan…szóra sem érdemes!
A két lány puszit nyomott a feleségem homlokára és távozott. Sára pár perc múlva remegő lábakkal ugyan, de képes volt felállni. Támaszt nyújtottam neki és kettesben lassan megindultunk a masszázs részleg zuhanyzója felé. Miután megtisztálkodtunk azt javasoltam hogy dőljünk le egy kicsit pihenni a szobánkban.
-.-
Arra ébredtem hogy Sára visszbújik mellém. Amikor megérkeztünk, együtt zuhantunk az ágyba és rövid csókolózás után egymást átölelve elaludtunk. Végigsimítottam a testét, majd megcsókoltam. Élveztem a nekem nyomódó testének melegét.
-Hol jártál? -kérdeztem a csók után.
-Rendeltem vacsorát.
-Jól hangzik. Mi lesz?
-Valami különlegesség, amire régóta vágyok. -felelte és elvigyorodott.
Sóhajtottam, mert a részeletek ugyan nem tudtam, de sejtettem hogy mi vár rám. A fürdőszobába mentem hogy a vacsora előtt kicsit felfrissítsem magam. Vizet fröcsköltem az arcomra és amikor kinyitottam a szememet, Sára-t találtam magam mellett állni. Fogat mostunk, majd Sára fésülködni kezdett. A mellkasára néztem és láttam hogy bimbói úgy néznek ki a hálóinge alatt, mint két radírgumi a ceruzák végén. Nyilvánvalóan izgatottan várta amit látni fog. Az ajtó felől kopogás hallatszott. A hímvesszőm megrándult az alsónadrágomban annak tudatától hogy mi fog történni.
-Ez a vacsora lesz. Kinyitod? -kérdezte a párom.
Az ajtót kinyitva két mosolygó embert találtam a folyosón várni. Az egyik egy nő volt és indiainak tűnt. Alacsony termet, erős szálú, majdnem derékig érő éjfekete haj és barnás bőr. Mögötte egy vöröses hajú, világos bőrű férfi állt. Mindketten nagy papírzacskókat tartottak, amiken a szálloda logója látszott.
-Ön kért szobaszervízt? -kérdezte a férfi.
-Sára, a feleségem rendelte… fáradjanak be!
Miután beléptek, a nő felém fordult, a zacskót a bal karjára billentve a jobbjával kezet nyújtott.
-Devi vagyok. -mondta.
-Füxi. -csatlakozott hozzá a férfi.
-Én Gary vagyok… a feleségem pedig… -mondtam.
-Itt vagyok! Sára! Szerintem mindenkinek könnyebb lesz ha tegeződünk! -csicseregte lelkesen Sára ahogy bemasírozott a szobába.
A bemutatkozás után kipakoltuk az asztalra az ételeket és a bort. A következő órában kellemes társalgás mellett fogyasztottuk el az ízletes fogásokat.
Füxi nagyjából két éve dolgozott pincérként a Paradiso-ban és szabad óráiban élvezte a vendégek közti elvegyülést. Devi egy éve érkezett fitness edzőként és szinte azóta egy párt alkottak, noha mindketten kihasználták időnként a szálloda által nyújtott szolgáltatásokat. A vacsora végén Sára-ra néztem. Nyilvánvalóan látszott rajta, hogy az egyik étvágya ugyan kielégült, de a másik máris rágja belülről. Végül azt javasolta hogy vonuljunk át a hálószobába, ahol kényelmesebben lehetünk. Füxi és Devi elmosolyodtak, Sára pedig rám kacsintott.
Egy perccel később Füxi az ágy szélén ült, ahova Sára vezette, Devi pedig a fotelbe telepedett. Én türelmesen vártam a sorsomra. Sára letérdelt Füxi lábához, kigombolta a nadrágját és kiszabadította a legalább hét hüvelyk hosszú merev hímvesszőt. Egy pillanatig csodálta a látványát, majd két ujjal átfogta a tövénél és felém fordulva, a szemembe nézve azt mondta:
-Vetkőzz le és gyere ide!
A hangja rekedtes volt a vágytól és alig volt több mint suttogás. A szívem dörömbölt a mellkasomban. Tisztában voltam vele, hogy ha odamegyek, akkor átlépek egy határt a szexualitásomban…de ugyanakkor azt is láttam hogy Sára mit tett meg a kedvemért. Próbáltam ellazulni és hagyni hogy történjenek a dolgok. Félig transzban levettem a ruháimat, odamentem és én is letérdeltem. Sára elengedte Füxi péniszét és az én kezemet tette a sajátja helyére. Felém irányozta a makkot és azt mondta:
-Szeretném látni ahogy megízleled.
Egy rövid ideig haboztam, majd előre hajoltam és életemben először elkezdtem a számmal kielégíteni egy másik férfit. Előbb végignyaltam a hímvessző oldalát, majd az ajkaimmal masszírozni kezdtem a makkot. Oldalra pillantottam és láttam hogy Sára tágra nyílt szemekkel bámul. Visszafordultam és a számba vettem a makkot. A nyelvemet néhányszor körbe járattam rajta, majd elkezdtem egyre lejjebb csúsztatni a számat. A szemeim ugyan csukva voltak, de hallottam ahogy Sára levegő után kap. Nem foszthattam meg a látványtól amire vágyott.
-Istenem…. Gary…. -zihálta a párom.
-Izgató látvány, ugye? -kérdezte Devi.
-Már évek óta szerettem volna ezt látni… Nem rossz érzés édesem?
A szopásom tempójának növelésével feleltem a kérdésére. Füxi előváladékát megérezve a jobb kezemmel simogatni kezdtem a zacskóját. Amikor azonban az izmok kezdtek megfeszülni az ágyékában, megállított és eltolta a fejemet. Sára maga felé fordított és vadul csókolni kezdett. Közben lenyúlt, megragadta a férfiasságomat és fél merevségemet néhány kézmozdulattal teljessé varázsolta. Azután felállított és kéjes vigyor kíséretében hanyatt lökött az ágyra. A hátamra estem, hímvesszőm a mennyezet felé meredt. Sára mellém mászott és ujjbegyével merevségemet cirógatva megkérdezte:
-Élvezted?
Bólintottam. Nem olyasmi volt, amire ellenállhatatlanul vágytam, de összességében nem volt rossz. Sára a szájába vett és lassan dolgozni kezdett rajtam. Hátraejtettem a fejem, becsuktam a szemem és elmerültem a kéj ködében…amíg meg nem éreztem hogy valaki mellénk mászik az ágyra. Kinyitottam a szemem és a Sára-val ellentétes oldalamon térdelő mosolygó, meztelen Devi-t láttam. Az egyik kezében egy tubus síkosító volt, a másikban egy közepes méretű dildót tartott. Szavak nélkül is tudtam hogy mit várnak el tőlem és felhúztam behajlított térdeimet a mellkasomhoz. A tompa nyomást megérezve ellazítottam az izmaimat és hagytam hogy a műhímvessző az ánuszomba csússzon. Devi olyan ütemben kezdte mozgatni a játékszert, amilyenben Sára szája mozgott a hímvesszőmön. A légzésem gyorsulni kezdett és éreztem a közelgő orgazmus első bizsergető jeleit. Amikor a forró sperma Sára szájába lövellt belőlem, az ánuszom izmai megpróbáltak összehúzódni, de a dildo nem engedte. Sohasem érzett erotikus élmény volt az érzés.
Azután Sára kiengedett a szájából, Devi kihúzta belőlem a pótlékot én pedig lábaimat kinyújtva elfeküdtem és próbáltam magamhoz térni. A két nő mellém feküdt és fejüket a vállaimra hajtották. Pár perc mozdulatlan pihenő után Sára azt mondta:
-Még egy dolog hátra van!
A feleségem felé fordultam. Ő előbb rám nézett, majd Füxi-re majd vissza rám. Sára akarta. Füxi akarta. Én is akartam. Amikor Sára az arckifejezésemből biztosra vette hogy készen állok rá, Füxi-re nézett és intett neki. Néztem ahogy Füxi az ágyhoz jön és Devi síkosítóját felkapva elkezdi bekenni a hímvesszőjét. Sára megfogta az egyik bokámat, Devi a másikat és felemelték a lábaimat. Visszaejtettem a fejemet a matracra és becsuktam a szemem. Nagy levegőt vettem amikor Füxi makkja a hátsó nyílásomnak nyomódott.
-Mehet? -kérdezte.
Csak bólintottam.
A kitartó nyomása pár másodpercig ellenállásba ütközött, majd az izmaim engedtek a merev behatolónak. Amikor a makkja becsúszott. Füxi adott egy kis időt hogy szokjam a vastagságát. Kinyitottam a szemem és felnéztem rá. Ahol eddig formás íveket és idomokat láttam ott most izmok és szögletes vonások voltak. De a vágyakozó tekintet ugyanaz volt. Újabb és újabb centik csúsztak belém, miközben a nők a szabad kezeikkal a lábaimat, a hasamat és a mellkasomat simogatták. Azután egy utolsó lökés és Füxi teljesen bennem volt. Lassú dugásba kezdett, Sára pedig izgatottan azt mondta nekem:
-Használ téged… Füxi a fenekedet használja arra hogy elélvezzen…. Beléd fog élvezni… A kis szexjátéka vagy…
-Tetszik az érzés? -kérdezte Devi.
-Igen….nem rossz… -nyögtem.
-Ez annyira izgató látvány! Gary lyuka elég szorosan fogja a vessződet? -kérdezte Sára Füxi-től.
-De még mennyire…. Ezt a hátsót dugásra teremtették… -felelte Füxi lenézve rám.
-Azt akarom hogy elélvezz Füxi! Lövelld a spermádat a férjembe! -követelte Sára.
Felé fordultam és láttam hogy vadul dörzsöli a csiklóját. Füxi pedig teljesítette a párom kívánságát.
A vendégeink távozása után Sára hozzám bújt az ágyban és suttogva azt mondta:
-Annyira szeretlek…. Nem fájt nagyon?
-Nem…. És neked a masszázs?
-Egyáltalán nem… a lányok nagyon ügyesek voltak. Köszönöm hogy megtetted a kedvemért!
-Én köszönöm hogy te tetted meg a kedvemért!
Kuncogott, nekem dörgölte az orrát, majd lassan álomba merültünk.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.