A „felnőtt” színház

-Eliza! Örülök hogy látlak! -köszöntött Pete amikor beléptem a nézőtérre.

Ragyogó mosollyal közelebb jött és kezet nyújtott. Néhányan még voltak ott rajta kívül. Megfordultak és megnéztek.

-Én is örülök! -feleltem és valóban így volt.

Jó volt újra New York-ban és még jobb volt újra színházban dolgozni. Még akkor is ha egy off-Broadway produkcióról volt szó.

-Milyen volt az út?

-Sohasem tudtam repülőn aludni, úgyhogy Tokiótól idáig maga volt a pokol. -mondtam, ő pedig megértően bólintott.

Egy kisebb szerepet játszottam egy Tokióban játszódó viszonylag komoly filmben. Nem volt különösen ragyogó lehetőség, de a számlák fizetésére megfelelt.

-Mindannyian örülünk hogy elvállaltad ezt a szerepet. -mondta Pete miközben a színpad felé tartottunk.

Néhány embert korábbról futólag ismertem és intettem nekik. Igaz hogy most szerepeltem egy hollywood-i filmben, de a karrierem messze nem tartott ott ahol szerettem volna. Ezért valami újat kerestem, ami felkelti a sajtó érdeklődését. Pete a tokiói forgatás alatt hívott fel és elmondta hogy van egy színdarabja aminek tökéletes főszereplője lennék. Rendezőként nem volt különösebben hírneves és én -annak ellenére hogy én sem voltam valami világsztár- sokat dobtam volna az előadás súlyán. Elolvastam a forgatókönyvét és úgy éreztem hogy pontosen ezt kerestem. Valami új, valami művészi, de egyben izgató is és mindenekfelett céltudatosan provokatív. A darabban volt két leszbikus jelenet is. Kihagyhatók lettek volna, de nem is voltak teljesen idegenek a cselekménytől. Ha másért nem is, akkor legrosszabb esetben talán ezért kapunk egy kis sajtóvisszhangot. Ha pedig színészetről van szó akkor nincs olyan hogy rossz újsághír. A darab dinamikussága és a főszereplő alakja pedig kifejezetten szimpatikus volt.

Igazából még nem dolgoztam fel hogy meztelenül kell színpadra lépnem és szexet imitálnom egy másik nővel. Mindkét dolog új terület volt számomra, de végülis profi színész voltam és bíztam Pete-ben. Egy kicsit biztosan feszegetni fogja a határokat, de nem fog átmenni pornóba a rendezése. Egy kicsit csalódott voltam hogy a többi szereplő kiválogatását nem láthattam a tokiói forgatás miatt. Különösen a szerelmem tárgyát alakító lány érdekelt volna. Normál esetben nem szerződtettek volna látatlanban olyat, aki nincs egy hullámhosszon a főszereplővel, de Pete úgy érezte hogy ismer engem eléggé ahhoz hogy megfelel partnert találjon.

-Ma igazából nincs sok teendőnk. A próbákat holnap kezdjük. Csak arra gondoltam hogy szeretnél megismerkedni a többi színésszel és a stábbal.-mondta Pete.

Bemutatott mindenkinek. Néhányukat ismertem, de a többséget nem. A partneremet alakító lány viszont nem volt ott és már kezdtem arra gondolni hogy holnapig nem is látom.

-OK, akkor most már csak a barátnőd van hátra. Dana Watling. Az öltözőben van. -mondta végül Pete, miután mindenkivel váltottunk pár szót.

Mutatta az utat a színpad mögé. Ajtót nyitott és beléptünk. A kanapéra néztem…és megláttam rajta ülve Dana-t, a húgomat.

Hitetlenkedő arckifejezésemet látva Dana idegesen megrázta a fejét egy kicsit, majd szélesen elmosolyodva nézett ránk. Pete nem látta a felhúzott szemöldökömet, mert köztünk állt és Dana felé fordult. Nem értettem mi folyik itt. A húgomnak elvileg Michigan-ben kellene lennie az egyetemen. Mit keres itt és miért használ álnevet?

-Eliza Kerrigan, ő itt Dana Watling. -mutatott be egymásnak Pete bennünket.

Bevillant hogy honnan jöhetett a Watling név. Ez volt az utca neve ahol a szüleink éltek. Dana felállt és közelebb lépve kezet nyújtott.

-Örülök hogy megismerhetlek!- mondta könnyedén.

“Mit csinál? Azt gondolja hogy nem ismertem fel?” -töprengtem miközben kezet ráztunk és a szemembe nézett. Mintha jelezni akart volna valamit, de túl zavart voltam ahhoz hogy megértsem.

-Nos Dana..ez igazán furcsa.. -kezdtem és folytatni akartam hogy megtudjam mi vezeti, de a szavamba vágott.

-Pete! Nem lenne ellenedre ha én és Eliza pár percet kettesben töltenénk? Szeretnék vele pár dolgot megbeszélni az előadás kapcsán!

Egy pillanatra arra gondoltam hogy ez az egész Pete valamiféle vicce, de nem úgy nézett ki mint aki tisztában van a dolgokkal.

-Dehogy is! Beszéljetek nyugodtan. -mondta megértően, hiszen nyilván van megtárgyalnivalónk arról, hogy közönség előtt leszünk intim közelségben.

Az ajtó felé indult, de mielőtt kilépett megfordult és azt mondta:

-Eliza..tudom hogy aggódtál a szereplőválasztás miatt, de benneteket elnézve azt hiszem tökéletesen választottunk. Nagyon jól néztek ki együtt. Szinte sugározzátok az erőt és energiát.

Amikor becsukta maga mögött az ajtót, megszólaltam:

-Dana Watling?

-Másik nevet kellett választanom mert már volt egy Dana Kerrigan a színészkamarában.

-Mi a fenét keresel itt? -törtem ki és Dana előbb összerezzent majd magyarázkodni kezdett:

-Figyelj…amikor először hallottam a darabról, fogalmam sem volt hogy te is szerepelsz benne…

Felemeltem a kezem hogy elhallgattassam. Visszalöktem a kanapéra és fel-alá kezdtem járkálni.

-Nem arra vagyok kíváncsi hogy mit keresel ebben az öltözőben, hanem arra hogy mit keresel New York-ban! Miért nem Michigan-ben vagy?

Elvörösödött és fészkelődni kezdett.

-Elegem volt az egyetemből. Apa álma volt, nem az enyém. -mondta kerülve a tekintetemet.

Abbahagytam a járkálást. Amit mondott ismerős volt. Ugyanezt mondtam anyának, amikor évekkel korábban New York-ból hívtam.

-Jártál oda egyáltalán? Mióta vagy itt?

-Egy évet letudtam, de utáltam. Szóval fogtam a pénzt amit a lakhatásra adtak és eljöttem. Hat hónapja vagyok itt.

-Hat hónapja? Miért nem szóltál nekem?

-Attól tartottam hogy hazaküldesz.

Egy darabig csendben voltunk, majd mellé ültem és megkérdeztem:

-És mi hozott az Államok legdrágább városába, hogy elverd a tandíjadat?

Nem volt értelme dühösnek lennem. Ez majd apa dolga lesz később.

-Színésznő akartam lenni…mint te. -felelte tétován.

Felsóhajtottam. Ugyanaz a hősimádat mint az iskolában. Hiába felnőtt, én mindig a nagy testvére maradok, akire felnéz.

-Jó, ezt még valamennyire megértem. De miért pont egy ilyen provokatív darabot választottál?

Semmi alapom nem volt ítélkezni, de valahogy mégiscsak a kishúgom volt és nem akartam hogy idegenek lássák meztelenül.

-Ez volt az első meghallgatás, amire egyáltalán behívtak. Ha nem próbálkoztam kétszázszor az elmúlt fél évben, akkor egyszer sem. Már nem is érdekelt hogy miről szól, csak szerepet akartam kapni. És esküszöm hogy nem tudtam rólad. Csak a meghallgatás után közölték hogy a főszereplő Eliza Kerrigan pár nap múlva tér vissza az Államokba. Valahogy a csodában bíztam…hogy történik valami.

-Nem lehetsz a színészpartnerem. Felfogtad mivel járna?

-Olvastam a szövegkönyvet. -mondta védekezően.

-Akkor le kell róla mondanod!

-Miért nem te lépsz vissza? Neked már voltak szerepeid és könnyebben kapsz újat nálam. Nekem ez lenne az első. Ezt szeretném csinálni….és a pénzem is fogytán van. Szükségem van erre a szerepre!

-Nem léphetek vissza. -mondtam és gyorsan próbáltam jó indokot találni hogy miért.

-Pete-nek ez kitörési lehetőség lenne. Szüksége van rám hogy komolyan vegyék. Ha én megyek, akkor előadás sem lesz és oda a te munkád is. Ha maradok, akkor te mégy és ugyan nem lesz munkád, de másokkal nem szúrsz ki.

Egy pillanatig úgy tűnt hogy Dana valami epéset akar válaszolni, de végül inkább elgondolkodott. Látszott a szemén hogy száguldoznak a fejében a gondolatok. Azután feladta. Az arcát a kezeibe temette és sírni kezdett. Sajnáltam, de nyersnek kellett lennem. Átkaroltam. A vita megnyerése hirtelen rosszabbnak tűnt mint elvesztése.

-Sajnálom! -mondtam és így is gondoltam.

Egy darabig csak szipogott, én pedig átölelve tartottam mint amikor gyerekkorunkban védtem.

-De nincs több pénzem…nem tudom az albérletemet fizetni. Vagyis haza kell mennem. Mindent el kell mondanom anyának és apának és a bocsánatukért kell esedeznem. -mondta hosszú szünet után.

-Ohh édesem…- feleltem tudva hogy mit fog átélni.

Szörnyen éreztem magam. Ez nem az én dolgom lenne. A szülők tartják kordában a csemetéiket. Egy nővér támogat. Valahogy helyre kell ezt hoznom, de hogyan?

Éppen megengedhettem volna magamnak anyagilag hogy lemondjak a szerepről, de nem hazudtam az előadás körülményeiről. Nélkülem szétesne.

Dana felállt és az ajtó felé indult.

-Megmondom Pete-nek hogy nem vállalom. -közölte bátor hangon.

Valami nővéri szeretetnek nevezett dolgo életre kelt bennem.

-Dana…sajnálom…és nem akarom ezt elvenni tőled.

-Értem.

-Nem. Inkább úgy mondom hogy nem vehetem el tőled. El kell fogadnod a szerepet!

-De azt mondtad hogy szétesik a produkció, ha távozol.

-Ez igaz.

-Hát akkor?

-Nos…végülis profi színész vagyok. Ez a szakmám. Bárkivel el tudom játszani, hogy ő a nagy Ő. Te is profi vagy?

Egy pillanatig nem esett le neki hogy mit jelentenek a szavaim, de azután szélesen elmosolyodott és magához ölelt.

-Nagyon köszönöm! -mondta.

Én zavarban voltam. Nem volt alkalmas az idő ünneplésre. Valami nagyon furcsa és kellemetlen dologra készültünk. Valamire amin komolyan el kell gondolkodni.

-Felfogtad hogy ez mit jelent? -kérdeztem.

-Igen! Van munkám! -felelte lelkesen.

Örökre a kishúgom marad: teljes tudatlanságban a cselekedetei lehetséges következményeiről. Azt hiszem az ezek miatti aggódás egy nővér dolga.

***********

Egy hete zajlottak a próbák és igazolva láttam korábbi sejtésemet. Nagy lehetőségek voltak a darabban. A legjobban viszont Dana lepett meg. Láttam amatőr középiskolai előadásokon és ott elég jó volt, de most szinte megtáltosodott. Természetesen mozgott a színpadon és jól reagált a rendezői utasításokra. Egészen lenyűgözött a tehetsége.

Munka közben idegenek voltunk. Úgy tettünk mintha a színházon kívül nem érintkeznénk. A professzionalizmusunk viszont nem segített annak a kényelmetlen érzésnek a leküzdésében, ami az elkövetkezők miatt fogott el minket. A szexuális jelenetek elnagyoltak voltak Pete forgatókönyvében. Azt mondta hogy majd természetesebb lesz ha akkor dolgozza ki a részleteket, ha a próbán odáig jutunk. De tudtam hogy meztelen leszek. A húgommal együtt. És úgy teszünk majd, mintha szeretkeznénk egymással. Még ha senki nem is tud a kapcsolatunkról, én tudni fogom. Minden nap úgy ébredtem hogy hatalmas hibát követtem el, de meg akartam tartani az ígéretemet Dana-nak. Minden pórusából áradt az izgatottság. Ez volt az álma és én áldozatot hozok azért hogy teljesülhessen. Túl jóleső és nemes érzés volt ez ahhoz hogy eldobjam.

Néha munka után találkoztunk, de valahogy akkor sem testvérekként hanem inkább munkatársakként viselkedtünk. Valószínűleg így könnyebb volt mindkettőnknek.

-OK…kezdjük az elejétől… -mondta Pete.

A jelenet egy partin játszódott a fürdőszobában. A főhősnő pánikrohamot kap, Dana karaktere pedig besétál és megnyugtatja. Az én alakom soha nem kért vagy fogadott el segítséget senkitől, de Dana áttöri a páncélt és a végén megcsókol. Jól megírt jelenet volt, attól a problémától eltekintve hogy csókolóznom kell benne a saját húgommal. Felemeltem a szövegkönyvet és olvasni kezdtem.

-Foglalt! -kiáltottam Dana kopogására a színpadi kellékajtón.

Hamarosan a jelenet közepében voltunk és Dana ismét remekelt. Olyan meggyőző volt hogy szinte azt hittem tényleg aggódik miattam.

-Nagyszerű! Tökéletesen érzem a rejtett vonzalmat és pontosan ezt akarjuk! -lelkendezett Pete.

Ez a megjegyzés majdnem kibillentett. Rejtett vonzalom? Nem is próbáltam ilyet mutatni! Mit látnak az emberek miközben néznek minket? Gyorsan leráztam az érzést és folytattam a játékot.

Jött a pillanat amikor engedek Dana könyörtelen ostromának hogy segíthessen és kötelességtudóan engedtem. A fürdő padlójára néztem, Dana pedig gyorsan átkarolt. A szemébe nézve láttam az aggódását. Félrehúzta a hajam és megnyugtatóan duruzsolt. Elsuttogtam a szövegemet, ő pedig az övét. Éreztem ahogy a teste az enyémnek nyomódott. Egyik karja a vállamon, másik a csípőmön. Zavartan az ajkába harapott. Eljött az igazság pillanata. Úgy döntöttem hogy impulzívra veszem a figurát. Az egyik pillanatban még a padlót néztem, a másikban pedig hirtelen felkaptam a tekintetemet és megfogtam az arcát. Becsuktam a szemem és addig húztam magam felé a fejét amíg ajkaink találkoztak. Éreztem ahogy a puha bőre az enyémhez ér és még közelebb húztam. A parfümje tavaszi illata megtöltötte az orromat. A nyakamat átkaroló kezével ő is húzott. A pulzusom gyorsult és kicsit szédültem. Kinyitottam a számat és nyelvemmel megéreztem ajka édes-sós ízét. Ő is kinyitotta a száját és nyelvem becsúszott. A térdeim elgyengültek. A mellbimbóim megmerevedtek, a puncim pedig forróvá és nedvessé vált. Nem volt időm végiggondolni hogy ez mit jelent. Csak megtörtént és én élveztem. Azután megszakítottuk a csókunkat, elmondtuk a hátralevő mondatainkat és a jelenet véget ért.

-Ez igen lányok! Mondtam hogy meglesz a kellő kapcsolat. -hallottam Pete szavait.

A húgomra néztem, ő pedig büszkén ragyogott.

-Szép munka volt Eliza! -mondta hivatalos hangon de kicsit csintalan mosollyal.

Még mindig a színpadi ál-fürdőszoba padlóján térdeltem felizgulva és zavarodottan. Mi történt? Dana arcán nyoma sem volt kételynek vagy zavarnak. Ő csak színészkedett. Azt próbáltam magamnak mondani hogy olyan jól alakítottam hogy a testem is bedőlt neki és szexuálisan reagált. És Dana is igen jól játszott. Leráztam magamról a kényelmetlen érzést.

-Te is jó voltál! -feleltem nyugodtan.

Elnyomtam a belső hangot és a következő jelenetre tértünk.

***************

Két órával később Dana öltözője előtt álltam. A próba erre a napra véget ért és megvártam amíg mindenki elmegy. Tudtam hogy a húgomnak egy örökkévalóságba telik mire elkészül és most sem tévedtem. Mire kilépett, a színház teljesen elcsendesedett.

-Jó éjt! -mondta könnyedén.

Azután körülnézett és miután megbizonyosodott arról hogy egyedül vagyunk, elengedte magát.

-Mi a gond? -kérdezte tudván hogy csak a búcsúzás miatt nem vártam volna ott.

-Nos…- kezdtem.

A csókunk óta két gondolat kavargott a fejemben. Az egyik az volt, hogy ez volt életem legintenzívebb és legzavaróbb csókja. A második pedig az, hogy ha ez ilyen erővel hatott rám, akkor mi lesz a meztelen jeleneteknél? Képes leszek egyáltalán játszani? Úgy döntöttem hogy hozzá kell szoknom a dologhoz. A csók óta azon gondolkodtam hogy hogyan tegyem és most el kell mondanom a tervemet a húgomnak.

-Azt mondtad hogy fogytán a pénzed. Most ugyan kapunk fizetést, de az nem túl sok. Főleg a tied nem.

-Igen… -mondta elpirulva és lenézett a lábára.

Sebezhető és gyönyörű volt. Zavarban volt a pénzügyi helyzete miatt, úgyhogy gyorsan folytattam:

-Arra gondoltam hogy beköltözhetnél hozzám. Anyagilag is jobban járnál és segítene hozzászokni ahhoz hogy….szeretőket játszunk a darabban. Egymást jobban megismerve könnyebben azonosulnánk a szerepeinkkel.

Dana arca felragyogott hallva hogy nem pusztán jótékonykodni akarok, hanem szakmai felkészülésről is szó van.

-Nem rossz ötlet. Ma ugyan jók voltunk, de mindig van tér fejlődni és nagyon szeretném ha ez tökéletes lenne. -hadarta.

-Van viszont egy dolog! -szakítottam félbe.

-Mégpedig?

-Tudod hogy…szeretkezést kell majd imitálnunk egymással. -mondtam és most én pirultam el.

Dana felnevetett.

-Tudom…nagyon furcsa lesz! -mondta.

Nyilvánvalóan nem gondolt bele jobban a dologba annál, hogy valami új lesz. Ez volt a gondom.

-Azt hiszem ha a színpadon látjuk egymást először meztelenül…akkor az igencsak befolyásolhatja valamelyikünk vagy mindkettőnk előadóképességét. -magyaráztam.

-Szóval azt mondod, hogy…

-Azt mondom hogy meg kell szoknunk egymás testének látványát. Amikor egyedül vagyunk a lakásban…meztelennek kell lennünk. -mondtam nagyot sóhajtva.

Enyhén szólva is furcsa ötlet volt, de tudtam hogy igazam van. Nem fog működni ha először akkor látom csupaszon amikor egy csomó ember előtt úgy teszek mintha szeretkeznék vele. A belső hang ugyan azt suttogta hogy más is van a háttérben, de nem foglalkoztam vele. Dana profi színésznőhöz méltóan elgondolkodott a felvetésen, majd azt felelte:

-Jó ötlet. Egyetértek.

**************

Egy bő órával később beléptünk a lakásomba. Viszonylag kicsi apartman volt: egy konyha, fürdőszoba, hálószoba és egy mini nappali. Csak annyi időre ugrottunk be Dana-hoz, hogy felkapjon néhány ruhát és a fogkeféjét. A többit majd apránként hozzuk át.

-Régen jártam itt. -mondta Dana, majd táskáját a konyhapultra tette és leült a kanapéra.

-Tudom…De annyira elfoglalt vagyok..nem tudok veletek annyiszor találkozni ahányszor szeretnék.

-Ezért is jó ez a munka!

-Hogy érted?

-Amikor kicsi voltam, szinte mindig együtt voltunk. Anya téged bízott meg azzal hogy figyelj rám. Azután bizonyos értelemben eltűntél.

-Én…- kezdtem volna próbálni megmagyarázni hogy mindig is úgy éreztem hogy elhagytam a családomat, de Dana megakasztott:

-Semmi gond, megértelek. Én sem akartam volna valaki pótmamája lenni 18 évesen. Csak örülök hogy újra együtt lehetünk és ezúttal nem vagyok teher. Ráadásul még fizetnek is minket érte.

Pár percig még beszélgettünk a darabról és az otthoni régi időkről. Jó volt Dana-val társalogni. Már nem volt gyerek. Felnőtt nő lett és inkább barátnővé vált. A beszélgetés vége felé önkéntelenül előrehajoltam és átkaroltam. Ő visszaölelt. Egy darabig így maradtunk majd elengedtem és végignéztem rajta.

-Azért lesznek gondok. -mondtam.

-Mire gondolsz?

-Máris megszegtük a lakás egy szabályát. Együtt vagyunk és nincs itt rajtunk kívül senki…

-Ohhh… -mondta Dana kicsit idegesen.

Pár pillanatig csak csendben ültünk. Eddig el sem tudtam volna képzelni hogy egy New York-i apartman lehet ilyen csendes. Ránéztem. Ő a földre szegezte a tekintetét és elpirult. Mindketten kuncogni kezdtünk mintha diáklányok lettünk volna, akik ottalvásra készülnek.

-OK. -mondtam felismerve, hogy az idősebb testvér feladata a kezdeményezés.

Felálltam a kanapéról és a TV elé sétáltam. Dana szégyenlős mosollyal nézett. Megragadtam a pólóm alsó szegélyét és oldalra néztem. A nappali ablaka nyitva volt. Nem szándékoztam bemutatót tartani a fél városnak, úgyhogy odamentem és elhúztam a sötétítőfüggönyt. Újra visszaálltam az előző helyemre. Lassan levettem a pólómat és a kávézóasztalra dobtam. Ezután kigomboltam a nadrágomat és lecsúsztattam magamról. A húgom előtt álltam egy melltartóban és bugyiban. Ez még nem volt vészes, mert olyan volt mintha fürdőruhában lettem volna. A melltartóm elől kapcsolódott. Odanyúltam és gyorsan kioldottam. A kosarakat a melleimen tartottam és Dana-ra néztem. Érdeklődve nézett, de próbált úgy tenni mintha nem érdeklődve nézne. Azt mondtam magamnak, hogy ha arra is képtelen vagyok hogy megmutassam neki a melleimet, akkor arra sem leszek képes hogy hagyjam hogy közönség előtt megérintsen. Sóhajtottam és elengedtem a melltartót. Lenéztem fedetlen kebleimre és elégedett voltam a látvánnyal.

Újra Dana-ra pillantottam. Szinte éreztem a testemen járó tekintetét. Nem is tudom mire számítottam. A vöröslő arcával még ártatlanabbnak és még szégyenlősebbnek tűnt mint korábban.

-Szép vagy! -mondta és én elmosolyodtam.

-Kösz! -suttogtam.

Megkaptam a várt megerősítést, miszerint meg tudjuk tenni. Már csak az utolsó, legijesztőbb lépés volt hátra. Becsuktam a szemem és kissé előrehajolva lecsúsztattam magamról a bugyit. Kiléptem belőle és meztelenül álltam a testvérem előtt. Dana tisztán láthatta a rózsaszín nyílást, felette a rövidre nyírt fekete sávot és a kis barna anyajegyet félúton a csiklóm és a köldököm közt. Dana arca már nem piroslott, hanem csak érdeklődést mutatott. Néma csendben voltunk. Kezdtem magam kényelmetlenül érezni, ezért megkerültem az asztalt és visszaültem a kanapéra. Dana tekintete végig követett. Miután mellé ültem újra kislányos kuncogásba kezdtünk.

-Tényleg gyönyörű vagy! -mondta végül.

Felemelte a kezét és én szinte éreztem a belőle lüktető energiát. Azt akartam hogy megérintsen, bár nem tudtam miért. Azt mondtam magamnak hogy csak azért hogy kényelmesen el tudjam játszani a szerepemet. A kezét a hasamra tette. A húgom keze a meztelen testemen volt. Azután kézfeje lassan lefelé indult az anyajegy felé. Ott azonban oldalra tért. Elkerülte a hüvelynyílást és megállt a combomon. Éreztem hogy nedvesedni kezdek. A mellbimbóim megduzzadtak. És tudtam hogy mindezt az ő érintése okozta. A keze gyengéden megszorította a combomat én pedig becsuktam a szemem. akaratom ellenére felnyögtem. A szemem felpattant és Dana hirtelen rámmeredt. Azután szégyenlősen elmosolyodott.

-Ne éld nagyon bele magad! Csak szokni próbálom. -mondta.

-Csak színészkedtem. -hazudtam, de ő bólintott.

Azután felállt és odament ahol levetkőztem. Gyorsan megszabadult a pólójától és az enyém mellé tette. Még gyorsabban került le róla a nadrág. Azután felegyenesedett és rámnézett. Olyan szép és karcsú volt mintha egy fehérneműgyár modellje lenne. Nem tudtam mivel bátorítani a folytatásra. Zihált és tudtam hogy ideges. Hirtelen támadt egy ötletem. A lábamat magam alá húzva ültem a kanapén. Kinyújtottam a lábaimat és a talpaimat egymástól távol a kávézóasztalra tettem, de a térdeimet egy pillanatig még szorosan összezárva tartottam. Dana-ra néztem és lassan széttártam a térdeimet. Reméltem hogy nem látja a puncim nedvességét és nem érzi az izgalmam illatát. Teljesen kitárulkozva jeleztem neki hogy biztonságban van. Kicsit magam is megleptem ezzel, de a testem egyszerűen csak cselekedett. Dana tágra nyílt szemmel bámult, de azonnal megértette az üzenetet. A háta mögé nyúlt és egy kis ügyetlenkedéssel kikapcsolta a melltartóját. Előrenyújtotta karjait és hagyta hogy a fehérnemű a padlóra csússzon. A mellei alakja hasonló volt az enyémhez, csak valamivel kisebbek voltak. A keblein a bőr tejfehér volt és a hegyes rózsaszín bimbók hetykén meredtek előre. Idegesen nézett rám.

-Gyönyörű vagy! -mondtam őszintén, ő pedig elpirult és elmosolyodott.

Azután a fejét oldalra fordítva az ablakra nézett és meggyőződött arról hogy senki nem látja. Emlékeztettem volna hogy nemsokára egy komplett nézőtér fogja látni, de nem szólaltam meg mert nem tudtam volna úgy mondani hogy ne rontsam el a hangulatot. Úgyhogy csak vártam amíg elhatározta magát. Gyorsan előrehajolt és lehúzta a bugyiját. A tekintetem önkéntelenül a combjai közé vándorolt. Szorosan összezárva tartotta a lábait de így is ki tudtam venni a teljesen szőrtelen punciját.

Egy darabig állt, majd a kanapé felé indult. A mozgása egyszerre volt zavartan elegáns és furcsán érzéki. Amikor mellém ült, én tettem a kezem a hasára. Szinte éreztem a vér lüktetését ereiben. Azután lassan felfelé kezdtem mozgatni a kezem. A mellei közt áthaladva gyengéden cirógattam a selymes bőrét, majd megálltam amikor ujjhegyeim elérték a nyakát. A telt ajkait néztem és meg akartam csókolni.

-Uhhh…. el sem hiszem hogy megtettük. -mondta Dana és valami nevetésfélét hallatva folytatta:

-Jó hogy megtettük. Azt hiszem tényleg képtelen lettem volna rá közönség előtt gyakorlás nélkül.

A varázs megtört. A furcsa érzéseim egy része elszállt. Újra színészetről beszéltünk. Igen…kizárólag az a gyakorlás oka.

-Szerintem egész jól ment eddig és idővel egyre jobban megszokjuk. -mondtam.

-Tényleg jól megy ez neked. Köszönöm hogy segítesz profi színésznővé válni. -mondta Dana, majd valószínűleg ösztönösen előrehajolt és átkarolt.

Egyszerű testvéri ölelés volt, de a meztelenségünk többé tette. Éreztem a nekem nyomódó keblét és azon gondolkodtam hogy ő is érzi-e a kemény mellbimbóimat. Mert én érzem az övéit. És érzem teste női illatát és érzem benne a szexuális energiát. Ránéztem és láttam rajta hogy bármit is érzek, ő nem ezt érzi. Ő csak játszott. Az ölelése pedig csak a szívből jövő köszönet kifejeződése volt. Próbáltam magamnak megmagyarázni hogy én is így vagyok a dologgal, de a hang a fejemben azt súgta hogy az én felizgulásom valós volt.

-Éhen halok! -mondta hirtelen és felpattanva a konyha felé indult.

A tekintetem követte a feszes, formás popsiját. Csak színészkedés – áltattam magam – csak színészkedés.

****************

A következő pár hét kimerítő, de izgalmas volt. A darab lassan kezdett összeállni. A megállapodásunkról természetesen senkinek nem szóltunk. Dana metróval, én taxival mentem a színházba. Hazafelé hasonlóan jöttünk. A lakáson belül pedig meztelenül jártunk. Ahogy becsukódott mögöttünk az ajtó, lekerültek a ruhák. Az első pár nap furcsa volt, de minél többször csináltuk, annál könnyebben ment.

Igaz hogy már hetek óta láttam, de nem tudtam betelni a testvérem szépségével. Ezenkvül élveztem ahogy ő néz engem. Szerettem volna tudni hogy vonzónak tart-e. Néha ezek a gondolatok zavarba hoztak, de idővel egyre természetesebbé váltak. Teljesen meggyőztem magam arról, hogy amit csinálunk az nem több mint mondjuk egy fogyás vagy a haj befestése egy szerep kedvéért. Ez annyira sikerült hogy két nappal a főpróba előtt előálltam egy tervvel.

-Arra gondoltam hogy ma este még egy dolgot begyakorolhatnánk.-mondtam Dana-nak a kanapén ülve meztelenül mint mindig.

Dana a konyhában épp egy banánt majszolt én pedig néztem ahogy a gyümölcs eltűnik a tökéletes fehér fogak közt.

-Mi lenne az? -kérdezte ahogy bejött és mellém telepedett.

-Tudom hogy Pete azt szeretné hogy a holnapi legyen az első közös meztelen együttlétünk, de… -mondtam.

Dana önkéntelenül elnevette magát és kezével csupasz testét végigsimítva azt mondta:

-Aha…hát erről nem nem tud.

Én is elmosolyodtam és folytattam:

-…de úgy gondolom hogy a puszta együttlét mellett jó lenne azért átvenni a tényleges mozgást is.

Éreztem hogy elpirulok és ez jelezte hogy igazam van. Már nem vörösödtem el Dana meztelen látványától, de zavarba hoz ha szexet kell vele imitálnom. Jobb ha ez nem a színpadon derül ki.

-Hát… -kezdte.

-De csak ha nem érzed magad kellemetlenül tőle. -mondtam kicsit talán túl gyorsan.

Egy részem azt akarta hogy mondjon nemet a javaslatra, de ő csak vehemensen megrázta a fejét.

-Szó sincs róla. Csak arra lennék kíváncsi hogy hol akarod kezdeni. -magyarázta.

Kezdtem idegesebb lenni. A légzésem sekélyesebbé vált, a szívverésem felgyorsult. A darabban három különböző intenzitású szexjelenet volt. Arra gondoltam hogy jobb ha a könnyebbel kezdjük.

-Talán a meztelen csókolózós résszel.

A jelenetben Dana és az én karakterem egy ágyon ül és szenvedélyesen csókolózik, szóval igazából nem is szexjelenet. A csókon már túl voltunk, de a meztelenség új körülmény. Még nem szex, de már nagyon közel van hozzá.

-Jó ötlet ez? -kérdezte Dana.

A lábát átvetette az ölemen és úgy helyezkedett hogy popsija a combomnak nyomódott.

-Hogy érted? -kérdeztem.

-Pete nem ezt szeretné. -mondta.

Megfogta a kezemet és a háta mögött a derekára húzta. A teste szinte szikrázott a tenyerem alatt. A lefújást illető minden gondolatom semmivé foszlott. Megszoktuk egymás meztelen látványát és érintését, de ez most több lesz. És kíváncsi voltam hogy milyen érzés lesz.

-Amit nem tud, az nem zavarja. -feleltem és Dana csábosan elmosolyodott.

-Hát akkor szerelmem….kéz és lábtörést! -mondta játékosan.

-Rajta! -mondtam.

Mindketten a színpadra képzeltük magunkat ahogy a fények felgyulladnak. A derekát átkaroló kezemmel közelebb húztam magamhoz és egy kicsit én is előrehajoltam. Éreztem ahogy a húgom karjai átkulcsolják a nyakamat. Becsukta a szemét, de én egy pillanatig még gyönyörködtem a karcsú testében és élveztem a belőle áradó ifjú erotikus energiát. Azután reagálnom kellett, úgyhogy én is becsuktam a szemem. Ajkaink egy pillanattal később már találkoztak is. A csókja már ismerős volt, nagyjából tudtam mire számítsak. De mindez nem változtatott azon hogy milyen csodás érzés volt Dana-t csókolni. Felnyögtem amikor mélyen a számba tolta nyelvét, ő pedig nyakam erősebb szorításával felelt. Egyik kezemmel a hátát kezdtem simogatni, a másikkal a csípőjét. Megremegett és ő is felnyögött. Valami bekattant bennem. Valami kontorllálhatatlan érzékiség vette át az uralmat gondolataimon és mozdulataimon. Erősebben szívtam a nyelvét és erősebben húztam magamhoz. A kezem a csípőjéről a mellére csúszott. Újra megremegett és nyögött. Kemény mellbimbója a tenyeremnek nyomódott. Két ujjam közé vettem és finoman megszorítottam.

-Jézusom! -kiáltotta Dana és az én bimbóim is merevvé váltak.

Szétkulcsolta ujjait és egyik keze megindult a vállamon. Azután a mellemre vándorolt.

-Ohhh Dana! -suttogtam.

Nem hiszem hogy hallotta, de bennem felébredt tőle a lelkiismeret. Megszakítottam a csókot és hátrahúzódtam. A húgom nevét mondtam és nem a színdarabbeli karaktere nevét. Dana szeme kinyílt és zavartságot tükrözött. A keze még mindig a mellemet fogta. Amikor ezt észrevette úgy rántotta el mintha megégette volna.

-Egész jó volt, de miért nem mondtad el a szövegedet? -kérdezte.

Hirtelen elszégyelltem magam és szerettem volna eltakarni magam. Túlságosan ki voltam tárulkozva. Lassan leemeltem a lábait az ölemből.

-Szerintem is jól ment, de rájöttem hogy Pete-nek igaza van. Jobb ha az előadásra tartogatjuk magunkat.

-Rendben! -mondta Dana.

A professzionális hozzáállása lehetővé tette hogy a szobámba vonuljak és próbáljam elhessegetni távolról sem professzionális gondolataimat.

****************

A főpróba tökéletesen indult és mindenki a maximumot hozta ki magából. Dana pedig egyszerűen csodálatos volt. Szinte ellopta a showt. Ha nem a húgom lett volna, féltékeny lettem volna rá. De mivel az volt, csak azt akartam hogy sikeres legyen. A fürdőszobai első csókos jelenet után a színpad sötétbe borult. Dana és én visszarohantunk az öltözőnkbe, közben a kellékesek átrendezték a színpadot. Letéptem magamról a ruhát és pillanatokon belül újra a színpadon álltam. Az még mindig sötét volt, így a meghívott kritikusokból, bloggerekből és támogatókból álló közönség nem láthatott. De hamarosan fognak és ettől egyre idegesebb lettem. Valaki megérintette a vállamat. Odanéztem és láttam a meseszép húgomat.

-Jobb ha leülünk. -mondta.

A kanapéra ültünk és felvettük ugyanazt a pózt amit két nappal korábban a lakásomban. Becsuktuk a szemünket és egymáshoz nyomtuk ajkainkat. A lámpák felgyulladtak. A közönség egy meztelen, csókolózó testvérpárt látott, bár ennek nem voltak tudatában. Engem viszont valahogy még jobban felizgatott ez a tudat. A feszülő energia érezhető volt a berendezett szobában, de Dana és én könnyed gyakorlottsággal játszottuk vég a jelenetet. Egyáltalán nem feszélyezett bennünket hogy csupaszok vagyunk miközben társalgunk.

Amikor a jelenet véget ért, a színpad újra sötétbe borult. Dana előrehajolt és puszit nyomva az arcomra lelkesen azt suttogta:

-Megcsináltuk!

-Még most jön a java. -feleltem.

Elrohantunk átöltözni a következő jelenethez, amivel véget ért az első felvonás.

A második felvonás előtt a függönyt leengedték és a lámpákat felkapcsolták. A második -és egyben utolsó- felvonás első jelenete a karakterem hálószobájában kezdődött. Az ágy mellett álltam egyetlen köpenyben. Az ágy túloldalán Dana állt hasonlóan öltözve.

-Úgy tűnik egész jól fogadják, nem gondolod? -kérdezte Pete mellettem állva.

Én csak bólintottam.

-Te és Dana….huhh….egyszerűen izagtóak voltatok. -folytatta.

Az órájára nézett és gyorsabb munkára ösztökélte a segítő személyzetet. A színpad közepére került az ágy. Levettem a köntösömet és Pete kezébe adtam, majd az ágyra másztam. A matracon hatalmas párnák voltak szétszórva, amik eltakarták a közönség elől a középen kiemelkedő habszivacs kúpot. Úgy helyezkedtem, hogy a kúp a lábaim közé, a puncimhoz kerüljön. Dana velem szemben ült be hasonló pózban. Az egyik lábát átvetette az enyémen, a másikat pedig az én másik lábam alá csúsztatta. Távolról nézve úgy tűnt hogy a pornófilmekból jól ismert leszbikus pózban vagyunk. A kellékesek félrehúzódtak, a függöny pedig felemelkedett.

-Ohhhh..-nyögte hangosan Dana és puncijainkat -látszólag- egymáshoz nyomva vonaglani kezdtünk.

Éreztem hogy nedvem benedvesíti az ágyneműt, de nem érdekelt. Csak a húgom testének mozgását néztem. És a hangja… Izgató, szaggatott sikolyokkal a karakterem nevét ismételgette. A puha szivacs a fel-le mozgó csiklómnak nyomódott. Az ajkamba haraptam hogy nehogy a karakteremhez nem illő felszabadult, kéjes kiáltást hallassak.

Végül úgy tettünk mintha mindketten egyszerre élveznénk el. Azt hiszem nem voltam attól messze hogy ténylegesen is orgazmusom legyen, de sikerült uralkodnom magamon. Dana lassítani kezdett és készült a további játékára. Ettől hirtelen én is ráébredtem hogy hol vagyok.

Nem voltak hibák, minden tökéletesen ment. Egyik jelenet jött a másik után és közeledett a végkifejlet. Az utolsó jelenet újra a hálószobában játszódott. Az ágy megint a helyére került, de ezúttal nem volt rajta a habszivacs kúp. Felültem rá, a támlának dőltem és széttártam a lábaimat. Ha a lámpák égtek volna mindenki láthatta volna a puncimat, de jött Dana és négykézláb a combjaim közé helyezkedett. Az arckifejezése ideges, de ártatlan volt. Rákacsintottam, nem tudva igazán hogy mi mást is tehetnék. A hüvelyem nedves volt és azon gondolkodtam hogy mit érezhet Dana amikor lehajtja a fejét. Éreztem a leheletét. Az orra csak egy-két centire lehetett a csiklómtól. A lámpák felkapcsolódtak és elkezdtük. Dana fel-le mozgatva a fejét úgy tett mintha nyalna. Mindenki láthatta a popsiját. Egy pillanatra arra gondoltam hogy apa mit szólna mindehhez. A zárójelenet csak az én monológomból állt. Miután elmondtam az utolsó mondatomat is, a forgatókönyvnek megfelelően hátralöktem Dana-t és a függöny leereszkedett.

********

A meghajlás, a virágok és a záró ünneplés után kissé becsípve botladoztunk be a lakásomba. Teljesen fel voltam dobva. A főpróba alatti jó előérzetemet visszaigazolta stáb többi tagja és Pete szerint a meglepett kritikusok is lelkendeztek. Annyira megszoktuk az elmúlt hetek gyakorlását, hogy amikor a nappaliba léptünk automatikusan levetkőztünk. Leültünk a kanapéra és meztelenül, vihorászva tárgyaltuk meg az előadást.

-Köszönöm! Nélküled nem ment volna. -mondta Dana végül kicsit gombócos hangon.

-Mire való egy testvér, ha nem vad dolgok színpadi előadására? -kérdeztem és elnevettük magunkat.

-Nem csak erről van szó. Az egész teljesítményedre gondoltam. Melletted jobb színésznőnek látszottam. -mondta.

-Te is a legjobbat hoztad ki belőlem. Azt hiszem Pete fején találta a szöget a kiválasztásainkkal. -feleltem.

-Nagyon jó színésznő vagy! Néha úgy éreztem, hogy….mindegy. -mondta Dana és elpirulva lesütötte a szemét.

-Mit éreztél?

-Hát…néha amikor gyakoroltunk vagy játszottunk…úgy tűnt mintha nem csak színészkednék. Mintha tényleg éreztem volna azokat az érzelmeket amiket utánozni próbáltunk.

-Nem értelek. -mondtam, mert kissé ittasan nem jöttem rá mit akar mondani.

-Jézusom Eliza! Jó, akkor kimondom: a szenvedélyességed néha felizgatott. Néha úgy éreztem hogy te tényleg akarsz és én tényleg akarlak téged. Csak azt akarom mondani hogy remek színésznő vagy amiért ez voltál képes belőlem kiváltani.

Úgy éreztem magam mintha valaki behúzott volna egyet. Minden zavar és bizonytalanság amit éreztem megvolt Dana-ban is.

-Ohh…Dana -mondtam együttérzően és megértően, de ő félreértett.

-Tudom hogy nem lett volna szabad ilyet mondanom. Olyan vagyok mint egy perverz. Tényleg csak dicsérni akartalak. Nem gondolom hogy valóban vonzódsz hozzám és …azt hiszem én sem vonzódok hozzád.

Az a kis “azt hiszem” megszólaltatott egy csengőt a fejemben. A húgom többet mondott mint szerette volna. Ránéztem és tudatosult bennem hogy nem színészkedtem. Érzek valamit iránta és abba kell hagynom magam áltatását. És ami még fontosabb: ez a gyönyörű teremtmény szintén érez valamit irántam. A belső hang azt mondta hogy azonnal öltözzek fel és vonuljak a szobámba mert túl közel kerültünk valami szörnyű és megbocsáthatatlan dologhoz. Azután Dana láthatóan kényelmetlenül érezve magát a hosszú hallgatásom miatt, megszólalt édes hangján:

-Sajnálom…az ital beszél belőlem- mondta ártatlanul.

A hangja minden mást kilökött a fejemből. Egyszerűen csak akartam. Hirtelen előre mozdulva hátradöntöttem a kanapén. Ahogy a feje a karfának ütődött, széttárta a lábait és én már rajta is feküdtem. A keblem a mellbimbójának nyomódott és ajkamat az övére nyomtam. Egy pillanatig csak a döbbenettől megmerevedve feküdt alattam.

-Eliza…- mondta, de hangját eltompította a rá tapadó szám.

Azután elernyedt és halkan sóhajtott. Átkarolt és elfogadta a csókomat. A testem lángolt ahogy nyelveink táncoltak. Éreztem a nekem nyomódó merev bimbóit és tudtam hogy ő is érzi az enyéimet. Mozgatni kezdtem a csípőmet és neki nyomtam magam miközben nagyot lélegezve próbáltam minél jobban beszívni a húgom csodás illatát. A csupasz puncija olyan nedves volt, hogy mindkettőnk nőiességét síkossá tette. A csiklóink simán és kéjes érzést keltve dörzsölődtek egymásnak. A nyakát kezdtem csókolni, ő pedig a mellemet próbálta elérni és simogatni. Az orgazmus közeledtét érezve gyorsabban kezdtem mozogni. Hallottam magam felkiáltani és minden más érzetet elnyomó kéjes hullám söpört végig a testemen. Túlzás nélkül mennyei volt.

Zihálva előreestem Dana mellkasára. Pár percbe beletelt amíg újra kontrollálni tudtam magam. Addig a mellén feküdtem és éreztem ahogy a hajamat simogatja. Észrevettem hogy az egyik rózsaszín bimbó épp a szám előtt van. Kinyitottam ajkaimat és szopni kezdtem. Dana testét remegés járta át. A kezemmel a másik mellét simogattam. Tudtam hogy még nem élvezett el, csak közel járt hozzá. Szerettem volna viszonozni azt, amit én érezhettem. Felemelkedtem és hátrahúzódtam.

-Mire készülsz? -kérdezte Dana felnézve rám.

Én csak mosolyogtam és a hóna alá nyúlva elkezdtem felhúzni. Először nem tudta hogy mit akarhatok, de azután megértette mit csinálok. A kanapé karfájára ültettem és elé térdeltem. Megfogtam a térdeit és a csillogó szemébe nézve széttártam eddig összezárva tartott lábait. Dana elpirult és az ajkába harapott. Végtelenül ártatlan és izgató volt. Cirógatni kezdtem a combja belső felét és a kezem lassan egyre feljebb csúszott. Pár másodperccel később előrehajoltam és mélyen belélegeztem izgalmának illatát. A szeméremajkai szétnyíltak és nedvességtől csillogtak.

-Istenem, Eliza…csináld! -nyöszörögte.

Én nem tudtam tovább váratni és az arcomat a puncijába temettem. A szeméremajkai puhák és selymesek voltak. A duzzadt csiklója az orromnak nyomódott. Megmozgattam a fejem és elmosolyodtam amikor hallottam a nyögését. Nyalni kezdtem a punciját. A nyelvem lassan és finoman mozgott fel- és le a rés mentén, időnként pedig benyomult a hüvelyébe. Sokáig élveztem az ízt. A saját nedveim is megindultak és lefolytak a combomon. Azután kicsit feljebb mozdultam és a nyelvem hegyével simogatni kezdtem a csiklóját. Dana megragadta a fejemet és közelebb húzott magához. A számba vettem és gyengéden szopogatni kezdtem a kis kiemelkedést miközben az egyik ujjamat a hüvelyébe csúsztattam és ki-be kezdtem mozgatni. A nyelvem és az ujjam szinkronban mozgott és igyekeztem lépést tartani Dana testének önkéntelen mozgásával. Egy perc sem kellett hozzá és a húgom szaggatott zihálás kíséretében elélvezett a nyelvemen.

Visszacsúszott a kanapéra és teljesen elernyedt. Végül kinyitott a szemét, rámnézett és kuncogni kezdett. Én visszamosolyogtam és föléhajolva megcsókoltam.

-Ez csodás volt! Még sohasem csináltam ilyet. -mondta.

-Nem csoda. Én vagyok az egyetlen testvéred. -feleltem és ő elnevette magát.

-Úgy értem hogy lánnyal nem csináltam még. -mondta.

-Én sem. -vallottam be.

Furcsán nézett rám, de nem szólt semmit. Úgy tűnt mintha felmérne. Végül nem bírtam tovább.

-Mi az? Mit nézel? -kérdeztem.

-Kipróbálhatok még valamit amit eddig szintén nem próbáltam?

-Mi lenne az?

-Csak mondd hogy igen és meglátod. -mondta olyan rosszkislányos pillantással aminek nem tudtam ellenállni.

-Rendben. -feleltem.

-Állj négykézlábra! -mondta izgatottan.

Nem tudtam mire készül, de ha már megígértem neki…. Egyébként is annyira felizgult voltam hogy minden javaslatába beleegyeztem volna. Arccal felé fordulva négykézlábra álltam.

-És most? -kérdeztem.

Nem szólt semmit, csak felállt a kanapéról és mögém sétált. A vállam fölött hátranézve láttam hogy mögém mászik. Az arckifejezése nagyon komomoly volt. A két tenyerét a popsimra tette és masszírozni kezdte. Felsóhajtottam a kellemes érzéstől. Azután hirtelen széthúzta a hátsómat és előrehajolt. Először csak a leheletét éreztem a nyílásomon azután egy nedves, forró dolgot. Dana az ánuszomat nyalta.

-Jézusom! -nyögtem és lábaim elgyengültek.

Senki nem csinált még velem ilyesmit és az érzés leírhatatlan volt. Annyi idegvégződés van ott és Dana olyan gyengéd volt… Az egyik kezemmel a mellemet kezdtem simogatni, bár alig tudtam egyensúlyban maradni. Az érzés egyre erősebb és erősebb lett. Valami több kellett.

-Dana! Kérlek…tegyél be valamit! -könyörögtem.

Soha nem vágytam ilyesmire egész életemben még akkor sem amikor a fickók akikkel randevúztam, könyörögtek érte. Most pedig esedeklek miatta.

-Mit? -kérdezte Dana rövid időre leállítva nyelve munkáját. Azután újra előrenyomta az arcát és várta a választ.

-Mindegy…akár az ujjadat…csak siess!

Éreztem hogy a húgom nyelve elhagy. Hallottam ahogy megnyalja az egyik ujját és éreztem ahogy a hátsó nyílásomhoz illeszti az ujja hegyét. Azután eszébe juthatott valami, mert pozíciót váltott. A hátára fordulva a kanapéra feküdt úgy hogy a szája elérje a puncimat. A nyelve a csiklómat kezdte simogatni én pedig halkan nyüszítettem a kéjtől. Lenéztem magam alá és láttam a feje tetejét és a gyönyörű szemeit ahogy a hasamat nézik. Megérezhette hogy nézem, mert rám emelte a tekintetét. A nyalásomat nem abbahagyva elmosolyodott és gyengéden de határozottan elkezdte benyomni az ujját az ánuszomba. Minden belém csúszó ujjpercénél hangosan felnyögtem, majd végül megéreztem a kezét. Teljesen bennem volt az ujja. Olyan ütemben kezdte mozgatni ahogy nyalt. Ennyi volt, nem bírtam tovább. A nevét ismételgetve, nyögésekkel kísérve átéltem a második orgazmusomat.

Dana arca nedves volt amikor kicsúszott alólam. Miután levegőhöz jutottam a hátamra fordultam és ránéztem. A karfán ült és engem nézett. Önkéntelenül felnyögtem és arra gondoltam hogy ennyi piszkosság mit hoz majd a jövőben? Megragadtam a karját és magamra húztam.

-El sem hiszem hogy megtörtént. Kezdettől fogva ugyanazt érezted mint én? -kérdezte.

-Nagyjából.

-Miért nem mondtál valamit?

-És te miért nem? Olyan profinak tűntél hogy azt hittem csak színészkedsz.

-Én? Te jöttél mindig a gyakorlással és az előadással. Reagálhattál volna a béna jelzéseimre, mint amikor az öledbe hajtottam a fejem tv-nézés közben, vagy amikor beálltam melléd zuhanyozni. Egyszer majdnem maszturbáláson kaptál. Úgy kellett tennem mintha aludnék. Nem mondhatnám hogy visszafogott voltam. -mondta Dana.

Én elnevettem magam, ő pedig csatlakozott hozzám. Becsaptuk egymást. Talán mindketten jobb színésznők vagyunk mint gondoltuk. Előrehajoltam és gyengéden, hosszan megcsókoltam.

-Hogyan tovább? -kérdezte a csók után és nekem fogalmam sem volt.

-Nem tudom Dana. Azt tudom hogy ez nem normális, de azt nem tudom hogy abba akarom-e hagyni. De egy dolog biztos.

-Micsoda?

-Amíg a darab műsoron van, nincs más választásunk. Azt hiszem mindketten azt szeretnénk hogy a nézők sokáig legyenek rá kíváncsiak, úgyhogy menjünk a szobámba és próbáljunk! -mondtam vidáman és ő nevetett.

Azután szeretőkként kéz a kézben indultunk az ágy felé.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.