Lillácska a cégeskurva

Lilla, mint a pillangó szállt át az életen. A cserfes kislányból rámenős nő lett. Repkedő-röppenő aranyszőke tincsei alig győzték követni gazdájukat. Az iskolapad sem sokáig tartotta vissza a nagybetűs élettől. Könyökét nem sokáig koptatta unalmas, középfokú végzettséget igénylő, szellemtelen, röghöz kötött munkahelyeken. Beszippantotta a NAGY BUSINESS, a díjtartalékos életbiztosítás. Lubickolt a kiképzés szituációs gyakorlataiban, villámgyors, előítéletektől, gátlásoktól mentes gondolkodásmódja az MLM, a modernkori házalók legsikeresebbjévé tették a cégnél. Minden héten ő kötötte a legtöbb biztosítást.

Boldogan fürdött a hétfői üzletkötői értekezleten a legjobbnak kijáró dicsfényben. Ő volt a SZTÁR. A példakép. Az ügynökök cserélődtek, porba hulltak a könnyű kereset ábrándjával becsábított naiv széplelkek, lelkiismeretes sótlanok, nehézkes és megkeseredett munkanélküliek. Egy-két ismerős ugyan megszánta őket egy-egy üzlettel, de néhány ügylet nélküli hét után repültek vagy maguk mondtak fel a jutalék megélhetésre sem elég mennyisége miatt.

Lilla számára sokáig nem volt gond újabb és újabb ismeretségeket és gyümölcsöző üzleteket kötni. Átlag feletti életszínvonalon élt önállóan, kocsit, lakást vett magának, férfiakban sem volt hiánya, de egyik sem tudta tartósan lekötni. Nyughatatlan lelke szárnyalásra vágyott, sziporkázó életre, olyan férfira, akit nem csak csinos teste érdekel, akivel beszélgetni is lehet, aki meghallgatja csivitelését, lelkendezését a legfrissebb hírekről, akire fel tud nézni, mert nála is okosabb, szemfülesebb, tájékozottabb. Egyszer azt hitte, hogy megtalálta az emberét, felneveltek együtt egy gyereket, de a férfi nyomtalanul eltűnt egy baljós hajnalon.

Ahogy gyűltek a ráncok a szeme sarkában, ahogy szaporodtak egy-egy üveg Unicum társaságában eltöltött estéi, mintha a szerencse is elhagyta volna. Már hetek óta nem kötött egyetlen üzletet sem. Rettegett a hétfői értekezletektől. Mikor mondják neki, hogy adja át állandó ügyfeleit, hogy az utánuk járó jutalékok egy új üdvöskét gazdagítsanak? Miből fog élni? Semmihez nem értett a meggyőzésen kívül. Az ügyfélköre nélkül nem tud mihez kezdeni. Másik biztosítónál a nulláról kell kezdeni egy betelt piacon. Nem hitte el, hogy egyszer a nem létező tartalékaihoz kell nyúlnia. Szorongása illatára egyik sikeres férfikollégája lecsapott, mint vadászeb a vérző zsákmányra.

– Lillácska, lenne egy ügyfelem, de csak női ügynökkel hajlandó tárgyalni, ha segít, akkor a jutalék 10%- a a magáé és jövő héten már meglesz a minimum elvárt ügylete. Nem fogja elveszíteni az ügyfélkörét. Igyekezzen kicsípni magát! Az ilyen negyvenesek már készüljenek valami izgalmas fehérneművel! Vannak itt jobb nők magánál, de ők még egy balesetbiztosítást sem tudnak összeütni, maga pedig igazán testreszabott ajánlattal tud előállni. Holnap elkísérem az ügyfél házához. Magáért megyek a lakására, hogy ne kelljen volán mögé ülnie. Igyon egy kis szíverősítőt előtte! Dobja be a fantáziáját!

Lilla szája mozdult, de a torka összeszorult. Nem volt más választása, igent kellett mondania, pedig tudta az ügylet árát, ismerte a fiatal, butuska kolléganők sikeres üzletkötéseinek hátterét. Kihúzta magát és arra gondolt, hogy ebben a korban már igazán megtisztelő, ha a teste képes lesz eladni a biztosítást. Utolsó húszezresét egy strapabíró, hófehér csipkével díszített, német fűzőre költötte aznap délután. Nem akarta, hogy gyerekszülés után megereszkedett hasát, a nagy súlytól megnyúlt mellét lefitymálja az a férfi! Hírből ismerte. Jól menő, elegáns ügyvéd volt, drága sportkocsival várta időnként a haverját, Lilla kollégáját, aki behajtóként dolgozott neki az ügynöki jutalékát kiegészítendő.

Miért kellek én ennek az embernek? Lilla nem értette az indítékot. A férfi a legjobb kurvákat fizette meg, hogy 3-4 hónapig éljenek vele a legénylakásán és bármikor a rendelkezésére álljanak. A háza azonban ismeretlen helyen volt. Ott élt a felesége, aki csak éjszaka mozdulhatott ki a házból, mert a legkisebb fény is súlyos allergiás rohamokat váltott ki nála. A férfi nem maradt az ügyeletes nőjével együtt soha egész éjszakára. Vajon miért tesz velem kivételt? Miért a tisztes házába invitál? Tisztességes nőt keres? Talán csak tényleg biztosítást akar kötni?

Tényleg csak biztosítást akart kötni a feleségére, aki a súlyos allergia ellenére tökéletes egészségnek örvendett. Körültekintően végigkérdezte a speciális esetre vonatkozó feltételeket és közben könnyed, de bizalmas kérdésekkel bombázta az ügynöknőt. Lilla észre sem vette, hogy az egész délelőttje elrepült a kellemes orgánumú, hipnotikus tekintetű, igényes megjelenésű, hallatlanul művelt ember társaságában. Egész idő alatt érezte a férfi visszafogott vágyát és a nő teste egy szeretkezés hatásait produkálta.

Másnap az irodában felforrósodott alatta a forgószék, ahogy meghallotta a telefonban hangjának bársonyát. Érdeklődött, hogy felkeresheti-e Lillát az otthonában, mert meg szeretné köszönni a szakszerű tájékoztatást és az előnyös biztosítási ajánlat kidolgozását. Nem akar sokáig zavarni, mondta, mert születésnapja van, de egy apró ajándékot mindenképpen szeretne személyesen átadni Lillának.

Lilla kicsit csalódott volt, mert érezte, hogy a feleség és az ügyeletes kurva mellett még az ő teste is sorra kerül. Már-már azt hitte, hogy találkozott egy igazi úriemberrel. De a fenébe is, ez az ember egy kívánatos férfi volt! És boldogtalan! Nem talált megnyugvást sem a problémás feleségnél, sem a válogatott kurváknál. Hozzá van szokva, hogy mindent elér, amire vágyik. Lehet, hogy a boldogságot keresi ? Azt keresi? Áh? Naivság! De mégis! Lilla úgy készült a találkozásra, mint egy ünnepre, hisz a férfi elmondta, hogy születésnapja van aznap. De ünnepelte a saját nőiségét is, úgy érezte méltó emberre talál ünnepi ajándéka: saját őszinte odaadása.

Bejárta a várost, hogy a nagymamájától örökölt sárgaréz gyertyatartó speciális méretéhez megtalálja a hét karcsú, aranyszínnel bevont gyertyát és a piac legszebb gyümölcseit vitte haza boldog adni akarással a szívében.

Ahogy a férfi belépett az ajtón és meglátta a gyertyaláng sejtelmes fényében a nő arcáról sugárzó ünnepet, a hófehér fűzőből kibuggyanó keblét és a félhomályba izgalmasan belesimuló kislányos szőrtelenségét, magába nyelte szabványos udvariasságát és csak annyit nyögött ki:

– Mintha egy szentélybe léptem volna! A szerelem szentélyébe!

– Boldog születésnapot!

Férfi és nő szenvedélye elsodort formaságokat, időt, teret, hallgatózó szomszédokat, társadalmi elvárásokat, a laptopból diszkrét lendülettel szóló Ravel zenét, erkölcsöt és mindent a kettőjük közös világán kívül. Lilla teste ellenállhatatlanul hullámzott egyik élvezetből a másikba. Áldozat volt a szerelem oltárán, a férfi űzte egyik hullám tetejéről a másikra megállíthatatlanul. Mielőtt végképp az öntudata határára ért volna, Lilla is végigcsókolta a férfit tetőtől talpig, imádta, mint istenét és elhalmozta minden ösztönösen feltörő késztetésével ezt a gyönyörű testet. És a feloldozás a szertartás végén? A férfi „elismerő” szavai:

– Lillácska, jobb vagy mint 3 kurva egyszerre!

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.