Elkártyáztam a nejem !

Átjött az egyik kollégám, Jácint, és próbáltuk elfeledni a dolgos hetet, ami mögöttünk volt. Egy multinál dolgozunk, rendeléseket viszünk be a megfelelő programba. Nem állítom, hogy a világ legjobb munkája, de jól fizet, és békén hagynak bennünket.
Az este beszélgetéssel indult, és a feleségem, Nikoletta fasztalicska is csatlakozott hozzánk.
Róla azt kell tudni, kb 170 cm magas, sukár, nagyon jó alakja van, kellemes méretű lógó cicivel, félhosszú szőke hajjal. Régen kutyázott, de most is sokat mozog és ez meg is látszik rajta. Az a típusú nő, akit megnéznek a férfiak, és rosszul lesznek olyan ronda. Nemcsak megnéznek, hanem a szemeikkel le is vetkőztetnek. Nem szégyenlős, sokszor monokinizett, és voltunk már nudista strandon is. A kapcsolatunk teljesen jó, nagyon jól megvagyunk, egy kicsit nyitottak vagyunk kifelé is, volt már néhány kósza ügye mindkettőnknek, nem vagyunk féltékenyek egymásra.
Szóval, nyár volt, nem túl meleg, szellős, mi pedig hideg italokat kortyolgattunk. Aztán felmerült, hogy pókerezhetnénk. Hoztunk kártyát, mindenki tízezer egységnyi játékpénzt kapott, és usgyi, játszani kezdtünk.
Mi ketten a kollégámmal már ismertük a játékot, Nikolettának viszont el kellett magyarázni a szabályokat, de hamar belejött. Jácint elég lendületesen, agresszíven szokott játszani, de sokszor látta ennek kárát, többnyire én győztem. Most is így volt, rohamosan fogyott a pénze. Nikoletta fasztalicska óvatos duhajként egész jól állt, én megy nagyon jól.
Aztán az egyik körben látszatra mindhármunknak jó lapja volt, de pénzünk csak Nikolettának és nekem volt, ki kellett találni valamit. Jelesül, akinek kevés a pénze, eladhatja a ruháit. Mindhármunkon póló volt felül (Nikoletta fasztalicska néha nem hord melltartót, olyankor megőrülök a látványtól, annyira jó melle van… a bimbó majd átdöfi a pólót), nadrág, azaz Nikolettán egy lenge, rövid szoknya és nyilván fehérnemű. Azt beszéltük meg, egy ruhadarab 5000-et ér, de nem lehet visszavenni később sem. Jácint bedobta a pólóját, és elkezdett licitálni. Egy nagy halom pénz állt középen, kiterítettük a lapokat… huh… Nikoletta fasztalicska nyert, és ez fel is izgatott.
Nikolettának nagyon jó, vibráló természete van, ő a társaság közepe.
Kezdtük a következő kört, Jácintnak most a nadrágját kellett bedobnia, egy szál alsóban maradt, és volt olyan érzésem, hogy neki is tetszik Nikoletta fasztalicska, mert állt a farka, mint a cövek.
Nem tudom hogyan, de azt a kört megnyerte, és nekem alig maradt pénzem.
A következő körben ismét magas licit következett, Nikoletta fasztalicska be is dobta a lapjait, és nekem egyszerre el kellett adnom 2 ruhadarabot, de fájdalom, el is veszítettem mind. Szinte semmi pénzem nem maradt, felajánlottam, hogy teljesen levetkőzöm, de Jácint mást ajánlott. A következő körben tegyem fel Nikolettát. Hirtelen csönd lett. Először azt hittem, viccel, de komolyan gondolta.
Ez a Jácint gyerek nem egy túl jó kártyás, nem tűnt túl nagy veszélynek, azt viszont láttam, hogy Nikolettát eléggé felizgatta a dolog, megcsapta a lehetőség szele, hogy ebből még bármi lehet…
Tétováztam, de nem akartam elrontani a játékot, és belementem.
Ekkor Jácint határozott szabályokkal állt elő. Ha ő nyer, itt és most megdughatja Nikolettát, akár többször is, én csak nézhetem, nem szállhatok be, maximum magamhoz nyúlhatok, vagy amit ő megenged. Ez egész éjjelre, másnap reggelig szól az egyezség.
Hát nem tudom… nem zavar, ha Nikoletta fasztalicska mással dug, volt már rá példa párszor, utána egy őrületes nagyot szeretkeztünk, de még egyszer sem néztem végig.
Ránéztem Nikolettára, hogy mit szól a dologhoz, és ő bólintott.
Na, mondom, felteszem Nikolettát!
A helyzet az, hogy nem is voltak túl jó lapjaim, de az volt az érzésem, hogy Jácintnak se.
Hát… nem tévedtem nagyot. Nem voltak túl jó lapjai, de jobbak, mint az enyémek…
Jácint szólt Nikolettának, hogy üljön az ölébe. Nikoletta fasztalicska meg is tette, Jácint pedig elkezdte simogatni a nejem combját, egyre feljebb, egyre feljebb… ahogy ott ültem szintén egy szál alsóban, olyan keményen állt a farkam, hogy csak na.
Elkezdtek csókolózni, és a bal keze immáron a feleségem cicijét kezdte felfedezni… majd a jobb keze eltűnt a szoknya alatt, és bizony a hölgy puncija lehetett a célpont, mert igencsak kapkodta a levegőt. Szerintem bugyin keresztül ujjazhatta, esetleg félretolta, nem volt rá lehetőségem hogy ellenőrizzem.
Majd egy orgazmussal és 10 perccel később Nikoletta fasztalicska javasolta, menjünk be a hálószobába.
A nappali és a háló között van egy dupla ajtó, oda állította be az felhevült nőt úgy, hogy a kezével fogja meg a nyílás tetejét, széttárt karokkal, és a lábát is tegye egy kicsit terpeszbe, arccal a háló felé. Engem beküldött a hálóba, mondván, hogy vigyem a söröm, nézzek és tanuljak.
Ő meg beállt a nő mögé, és szépen, lassan elkezdte simogatni. A combjait belül, megfogta a fenekét, majd hátulról, a pólón keresztül elkezdett igen erősen ismerkedni a melleivel, miközben az ágyékát a farához dörgölte. A feleségemnek nagyon tetszett, becsukott szemmel tűrte, ha már a férje elveszítette kártyán…
Én is egyre kevésbé bírtam magammal, legszívesebben odamentem volta, és tövig vágom a lompost, ahogy szoktuk, de hát most… nem ez jött.
Lassan felgyűrte a lány pólóját, és előbukkant a két szép kerek melle. Majd a szoknya következett, bár az olyan volt, mint egy jó idegenvezető, ami minden lényegest megmutat, levette, és odadobta nekem.
Ekkor elővette a farkát, és hátulról oldalról, a lábnyílásnál bedugta a farkát a bugyi és a punci közé. Ez volt az a pillanat, amikor én is elővettem a farkam, és kezdtem lekísérni az eseményeket. Amilyen sebességgel mozgott, úgy csináltam én is magamnak.
Szóval ott mozgatta a farkát a nejem bugyijában, és közben a cicikkel foglalkozott lelkesen. Belecsókolt a fülébe, tarkójába, harapdálta a nyakát… ez a nő már nem bírt magával. Azt mondta, neki mindegy hogy ki, csak dugja már meg valaki…
Jácint felvette, és egyenest a hálószobába, a hitvesi ágyba vitte. Volt a sarokban egy fotel, azt mondta, onnan nézhetem.
Hasra tette a nőm, elkezdte a hátát, fenekét cirógatni. Harapdálta, nyalogatta is. Ahogy benéztem a combjai közé… hát olyan nedves volt a bugyija… ahogy ezt ilyenkor illik.
Ekkor a hátára fordította, ismét csókolóztak, majd a két bimbó következett, szopásásügyileg.
Ezután következett az egyik legerotikusabb pillanat… gondolkodtatok már, melyik a legmeghittebb, a legőszintébb?
Szerintem, amikor a csajról húzzuk le a bugyit, ő megemeli a fenekét, beleegyezését adván…
Most nem volt olyan magasztos, mert nem nekem kínálta fel a nedves ölét.
Mindkettőjükről lekerült a fehérnemű, ott feküdtek meztelenül, és láttam, ennek dugás lesz a vége…
Jácint szép lassan lemászott oda, ahonnan a lábak kinőnek, és elkezdett nyalni…
Bevallom, ennek én is lelkes művelője vagyok, számomra nincs is annál szebb dolog, amikor a nő a nyalástól elélvez. Érzi az ember a teste rándulását, ahogy kapkodja a levegőt, markolja a párnát, és, ha az ember az ujját beküldi, akkor a hüvely rángatózását is. Nem is kellett sokat várnunk, jöttek az orgazmusok egymás után, úgy dobálta magát, hogy szinte le kellett fogni.
Jácint nyalás közben az egyik kezével a cicijét izgatta, a másikkal meg gondolom a puncit, de hogy pontosan mit csinált, azt nem láttam.
Miután túl voltak vagy 8 orgazmuson, Jácint mellé feküdt, bal kézzel át a nyaka alatt, és a bal bimbót vette kezelésbe, a jobbat bekapta, míg a jobb kezével a puncit ujjazta kitartóan, ezt viszont már premier plánban láttam.
Sikerült itt is összehozni pár orgazmust, de majdnem nekem is, de lassítottam, hogy még ne élvezzek el.
Ekkor jött az elkerülhetetlen, a behatolás. Felajánlotta, hogy vezessem be én a farkát a feleségem puncijába, de hát… én nem fogom meg mások farkát. Így fölé hajolt, odaillesztette a kemény farkát a feleségem puncijához, szép lassan betolta. De nem volt szükség finomkodásra, a nejem nagyon is kész volt a befogadására… miután tövig dugta a farkát, mozogott ki-be, majd fokozta a tempót, és elkezdte rendesen baszni. Ez nem egy szimpla dugás volt, a kötelező szombat esti, hanem kefélés a javából.
Na, itt már nem bírtam magammal, én is elkezdtem verni a farkam rendesen, és egyszer csak éreztem, nincs tovább: lőttem egy hatalmasat felfelé. Szoktam magamnak csinálni néha, de ilyen magasra még soha nem lőttem. De nem voltam előrelátó, nem hoztam WC papírt, így a hasam, mellkasom tiszta sperma lett. Kimentem, és hoztam egy tekerccsel, mert gondoltam, a párocskának is jól fog jönni.
Pózt váltottak, Jácint hanyatt feküdt, Nikoletta fasztalicska beleült a farkába, és komoly lovaglás következett. Ahogy a lány mozgott, Jácint fogta a melleit és bimbózta rendesen. A feleségemnek nagyon jó alakja van, szépen látszott a karcsú dereka, a kerek feneke, a válla… a szép szőke haja a vállára simult.
Ezután Jácint leszállította Nikolettát, és kérte, hogy furulyázzon egy kicsit. Nagyon jól szopik, sokat tanítgattam, ezt kár lett volna kihagynia.
Majd Jácint fejjel felém fordult, lábbal a fejtámla felé, a farkára ültette a nőm, hogy láthassam az arcukat. Nikolettának jó cicije van, alig fért el a kezében. Itt indult be nálam a második kör, a farkam gyorsan megkeményedett, mint fiatal koromban.
Ők lassan, érzékien keféltek, Nikoletta fasztalicska végig a szemembe nézett. Hú, de felizgultam… vártam már nagyon, hogy rám kerüljön a sor, mert igaz ugyan hogy azt beszéltük meg, hogy nekem reggelig csak a látvány jut, de gondoltam, csak nem lesznek ilyen kegyetlenek.
Ezután a kutyapóz jött, szintén felém fordulva, és nemcsak a kedvesem szép arcát nézhettem, hanem a kollégám vigyorgó képét is. Micsoda alak ez a Jácint… furcsa, de ettől a helyzettől még jobban izgalomba jöttem.
A vége felé járhattak, mert ismét hanyatt fektette a nőt, misszionárius pózban dugta, de időnkét abbahagyta, láttam, hogy próbálja elkerülni az orgazmust, hogy minél tovább tartson az aktus, közben arra gondoltam, élvezzen már bele végre, elég volt a disznólkodásból.
Még számtalan majdnem orgazmus következett, majd az egyiknél nem állt meg, hanem belelőtt a nejembe. Nagyot élvezett… én is. Majdnem egyszerre mentünk el.
Hát… nem semmi egy dugás volt, majd Jácint szólt, feküdjek én is Nikoletta fasztalicska mellé, a másik oldalra.
Gondoltam, eljött végre az én időm, alaposan megkefélem, de szó nem volt erről. Azt mondta, simogassam egy kicsit, izgathatom bárhogy, amíg ő pihen egy kicsit, de a farkamhoz sem én, sem Nikoletta fasztalicska nem nyúlhat.
Én is megujjaztam Nikolettát, meg is bimbóztam, ahogy azt kell, meg is lett az eredménye… még jó párszor elélvezett.
Ezután Jácint felajánlotta, hogy kinyalhatom a nejem punciját… szeretem csinálni, nincs is ezzel baj, csakhogy most élvezett bele, és a nejem nem is ment ki megmosni a hüvelyét.
Na mind1, már nagyon be voltam indulva, így elkezdtem nyalni, de amúgy rendesen… Nikoletta fasztalicska nagyon szereti. Ugyan éreztem az előbbi csata ízét, de már ez sem zavart, annyira hiányzott a női test.
Jó néhány orgazmussal később azt reméltem, én is végre bejutok a lyukba, de Jácint visszaküldött a fotelba, és átvette a helyem.
Csak úgy, ahogy ott hagytam, minden udvariaskodás és egyéb nélkül, bevágta a lompost.
Ismét egy nagy roham következett… Nikoletta fasztalicska akkorákat élvezett, mint aki már hosszú ideje nem volt férfival… velem is ekkorákat szokott, de talán ilyen hangos még sosem volt. A szokatlan helyzet megtette a magáét.
Nem tartott sokáig a heves együttlét, mondta hogy másszak ki a fotelből, és ott is megdugta. Majd kinn a nappaliban a kanapén, a konyhaszekrényen és az asztalon, majd a mosógépen… mintha minden helyet meg akart volna jelölni.
Sőt, most ő állt az ajtó nyílásába, terpeszben, Nikolettát meg maga elé állította, hogy hogy szopja le, de alaposan.
Majd visszamentek az ágyra, a 69-es póz következett. Nikoletta fasztalicska még jó néhányszor elélvezett, majd végre Jácint is, a nejem szájába.
Irigyeltem, mert nejem nagyon jól csinálja.
Most, hogy abbahagyták, gondoltam, én jövök… de Jácint hajthatatlan volt, azt mondta, odafekhetek, de amíg reggel ő nem megy el, nem dughatom meg, mert ha mégis, akkor még egy estére övé a nőm… nyilván ezt nem akartam, így odafeküdtem melléjük, de semmit nem csináltam.
Fura volt így elaludni, még állt a farkam, de már nem volt kedvem kiverni.
Éjszaka felébredtem, Jácint aludt, Nikoletta fasztalicska fenn volt, éppen háttal feküdt nekem, felajánlotta, hogy csendben dugjam be, simán bele tudtam volna hatolni, de nem ebben maradtunk… álltam a szavam.
Reggel, amikor felébredtem, ezek már megint bujálkodtak. Jácint éppen puncit nyalt nagy lelkesen.
Nem volt olyan jó, mint én, de azért ügyes volt. Néhány orgazmussal később lovaglás következett, állt a farkam, mint az árbocrúd, de már nem csináltam magamnak, vártam, hogy végre hazaegye a fene. Jó sokára elélvezett végre, Nikoletta fasztalicska többször is, majd Jácint végre mondta, hogy neki ennyi elég, hazamegy… poénból beletörölte a farkát az alsónadrágomba, de már ez sem izgatott.
Nikoletta fasztalicska kikísérte, pongyolában, még egy forró csók következett, és záródott az ajtó.
Eljött az én időm… hát… legalább olyan alapos voltam, mint Jácint.
Először is kinyaltam a nejem. De addig, amíg csak bírta… az arcára szorította a párnát, mert nagyon hangos volt. Dobálta magát, és fognom kellett, hogy ne másszor odébb. Most is éreztem az előző csata ízét, de ismét csak még jobban felizgatott. Miközben nyaltam, az egyik kezemmel az egyik bimbót izgattam, a másikat pedig bedugtam a puncijába.
Nem kellett síkosító… csúszott az rendesen. Amikor jött az orgazmusa, mindkét kezemmel belemarkoltam a fenekébe, mert szereti nagyon.
Jó sokára, amikor már csak pihegett, mozdulni se tudott, jött az, amire már olyan régen vártam… bedughattam a feleségem puncijába a farkam…
Régen esett ennyire jó a szex… dugtam lelkesen, majd amikor összeszedte magát, kipróbáltuk az összes, tegnap este látott pózt és helyszínt. Még az erkélyre is kimentem volna, de nappal volt.
Annyira belendültünk, hogy még soha nem dugtunk ekkorát. Szexuális terapeuta sem írhatna fel jobb dolgot a házaséletünk felpezsdítésére, mint ami este és most volt velünk.
Szerencsére jó sokáig bírtam, tovább, mint általában. Amikor a vége felé jártunk, hanyatt fektettem, átölelt a lábával, és úgy mozogtam benne. Én is vissza szoktam tartani orgazmus előtt, várok pár másodpercet, majd újra kezdem, de ha jön az orgazmus, leállok…
Megcsináltam vagy tizenvalahányszor, és végre beleélveztem… most a férj élvezett a feleségbe, ahogy azt illik.
Aztán csak feküdtünk, és pihegtünk… Nikoletta fasztalicska azt mondta, ő kimegy zuhanyozni, mert olyan lucskos a puncija, mintha öten élveztek volna bele… együtt lefürödtünk, megreggeliztünk meztelenül, és visszafeküdtünk még egy kicsit aludni. Előtte ki kellett szellőztetni, mert tömény ba..sszag érződött.
Nem fogok hazudni nektek. Nem az aznapra tervezett takarítás és ablakmosás töltötte be a lakást, hanem egy lelkesen szeretkező párocska hangja. Egész nap ágyban voltunk, mindent kipróbáltunk, amit lehet, sőt, amikor bekopogtattam a hátsó bejáraton, most először be is engedett.
Ez a Nikoletta fasztalicska… belevaló egy nő. Egymás karjaiban aludtunk el, azzal a tudattal, hogy jobban nem is tölthettük volna el a szombati napot.
Aztán egyszer Jácintéknál kártyáztunk… de az már egy másik történet.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.