Niki a férfi öltözőben

Niki kivett egy napot.

Nem lett volna muszáj. De úgy érezte, érdemes, ha másért nem, hogy elhatárolja magát a kísértéstől. Két nap alatt két pasival dugott a munkahelyén! A könyvtárban! Ha így halad, a hét végére meglesz a fél személyzet. Csak idő kérdése, hogy mikor kerül bajba.

Úgyhogy betelefonált, szólt, hogy beteg, utána pedig figyelmesen kerülte a könyvet, ami ennyire beindította az elmúlt két napban. Kitakarította a lakását és kimosott néhány adag ruhát. Délután egy kis motyóval kiment a tengerpartra. Csak pihenni akart egy kicsit. Legalább kipihenten megy majd vissza dolgozni másnap.

Nem voltak túl sokan a parton. Mosolyogva, boldogan élvezte a kinnlétet. A nyaraló tömeg nem volt sehol, úgyhogy nyugodtan választhatott helyet, ahol élvezhette a szellőt és a napsütést.

A dűnék között talált egy helyet, messze a víztől, és leterítette a pokrócát. Aztán levette a pólóját és bikiniben feküdt le. És micsoda bikini volt! Még szerencse, hogy a part majdnem kihalt volt! Elég nagy feltűnést keltett volna!

Sosem viselte még korábban, biztosra vette, hogy férfitársaságban túl merésznek bizonyult volna. A fenekét, a punciját és a melleit csak egy-egy kis selyemdarab takarta. Azt is alig. Vékony zsinórok rögzítették őket a derekán és a vállán.

A mellei olyan nagyok voltak, hogy a bikini alig tartotta meg őket. Épp csak a bimbókat takarta, meg egy kicsit körülöttük. A cicik széle simán kibuggyant, a bimbók pedig átsejlettek a vékony selyemanyagon. A feneke keményen domborodott a bugyi alatt.

Könnyedén eltelt egy óra, Nikike még szundikált is egy kicsit. Amikor kinyitotta a szemét, alig volt tudatában a furcsa hangoknak körülötte. Először azt hitte, csak képzeli, de aztán újra meghallotta, úgyhogy gyorsan felült. Nyögés, mintha valaki fájdalommal küszködne. Ráadásul közel,a dűne mögött.

Nikike felállt, és a hang felé ment. Meg volt győződve arról, hogy valaki megsérült. De pár lépés után már meg is torpant, négykézlábra rogyott a forró homokra, és visszatartotta a lélegzetét. A dűne mögött néhány méterre két fiatal mozgott egymás karjaiban. A lány lába a partnere háta mögé fonódott, és jól láthatóan, rövid, kis lökésekkel keféltek.

Itt a tengerparton, pont Nikike előtt. Hát nem tudták, hogy ez nyilvános hely? Hát ez nem igazságos, gondolta a lány. Sehogy sem tudott elszakadni a szextől. Mindenhol ezzel találkozott. Talán mondania kellene valamit? Talán oda kéne rontania, és követelni, hogy hagyják abba, mert ez zavarja…

Lassan elpirult. Majd pont ő tiltsa meg nekik, hogy nyilvános helyen dugjanak? Az elmúlt két napban két különböző pasival kefélt a könyvtárban! Mégis mire gondolt? Ez a két fiatal legalább nem munkaidőben csinálta. Nem azért kapták a fizetésüket, hogy közben keféljenek.

Leült a sarkára, és gondolkodott egy kicsit. Bőrén érezte a homokból áradó forróságot. Aztán, amilyen csendben csak tudott, felkapaszkodott a dűnőre, és megint lenézett. Újra látni akarta őket. Végig akarta nézni. A hasa izgatottan bizsergett.

Lent a fiatal pár halkan nyögdécselt, szorosan egymás karjaiba merülve. Nikike pont rálátott a fiatalember fel-le mozgó, fehér fenekére, ahogy a lány punciját tologatta. Vörös fürdőruhája a bokájára csavarodott. A lány alig volt látható, csak néha villant ki szőke haja és szorosra hunyt szeme.

Nikike kezdett ismét beindulni. Melle a domb forró homokjához simult, mellbimbói majd’ meggyulladtak. Az ágyéka remegett. Kezét becsúsztatta a bikini bugyijába, és kényeztetni kezdte a punciját. A mutatóujja a csiklójára csúszott, és simogatni kezdte.

– Ne felejtsd el kihúzni! – nyögte a fiatal lány, és felnézett a szeretőjére. – Ne élvezz belém! Húzd ki! El ne felejtsd!

Nikike elbűvölten figyelte, várta, hogy mi fog történni. Mintha csak pornófilmet nézne, kivéve, hogy ez valóságos volt. Fürgén dörzsölgette a csiklóját, bőrét hevítette a forró homok.

– Már jön is, cicám! Figyelj, jön! – nyögte a fiatalember. Hirtelen felemelkedett a partneréről, felemelte a fenekét, és kihúzta a farkát a punciból. Kézbe fogta a lüktető farkát, és a lány remegő hasa fölé tartotta. Elkezdte ráverni.

A lány csodálattal nézte a pasi farkát, Nikike pedig figyelte őket. Mindhárman a kitörést várták. A pasi kivörösödött farka megremegett, és kilőtt. Hirtelen hosszú, fehér spermacsíkok repültek ki a makkjából, és csillogó foltokban landoltak a fiatal meztelen lány hasán és mellén. Újra, újra és újra.

– Ez az, szerelmem! – nyögte a fiatal lány, és a spermát bámulta, ami a testére záporzott.

Nikike is bámulta, és eszébe jutott, hogy tegnap hogyan spriccelt Donald az arcára. Hogy nézhetett ki? Bárcsak csináltak volna képeket! Később visszanézhette volna. Milyen izgalmas látvány volt az a szép fehér krém, ami a férfi farkából kirepült! Egyszerűen csodás!

– Basszus! Ááááááhhh… – nyögött a srác. Úgy tűnt, végzett, a farka abbahagyta a tüzelést, a gecije napolajként terült szét csinos kis barátnője bőrén. Leengedte szerszámát a lány ágyékára, és lassan előre-hátra húzogatta.

– Igen! Ó, igen, kedvesem! – mondta a fiatal lány, és végighúzta ujjait a ragacsos spermán. Bedörzsölte a bőrébe a hasán és a mellein, teljesen szétkente magán a finom fehér réteget.

De jól néz ki! – gondolta Nikike, és közben hevesen dörzsölgette a punciját. Ezt ő is ki kell próbálja! A sperma izgató dolog volt, és az főleg, ha jó sok került a bőrére! Megint az jutott eszébe, amikor Donald farka az arcába lőtt. Annyira beterítette! Utána ki sem látott a szemüvegén!

A két szerető lassan magához tért. Nikike tartott tőle, hogy felfedezik, úgyhogy visszacsúszott a homokdűnén és visszafeküdt a takarójára. Mérgelődött, amiért nem sikerült elélveznie. Nem volt megoldás, újra kefélnie kellett. Próbálta távol tartania magát, de tényleg.

Gyorsan feltekerte a takarót, felvette a táskáját, és visszaindult a parton. Remek mellei remegtek a bikini fogságában. Hol juthatna egy jó kis dugáshoz? Valami közeli hely kellett. Nem bírt tovább várni. A pinája már lucskosan remegett.

A jobb oldalán egy alacsony betonépületet látott, amelyhez néhány szabadtéri zuhanyzó csatlakozott, és mindkét végén öltözők sorakoztak. Bár elhagyatottnak tűnt, úgy döntött, tesz egy próbát. Csak egy pillanatig tétovázott, aztán elsétált a női öltöző bejárata előtt, és benyitott a férfiba. A parton nem sok férfi volt, talán itt lesznek páran.

A helyiség egy hosszú, keskeny teremből állt, két oldalán és közepén padokkal. A betonfalakat és a padlót egy gyenge villanykörte világította be. Nikike körbepillantott, és a terem túlsó végében két meztelen férfit vett észre.

Fiatalok voltak, napbarnítottak és kicsattantak az egészségtől. Halkan beszélgettek egy matt üvegablak alatt. Testük izmos volt és vékony. A hajukat szőkére szívta a nap. Az egyiküknek vastag bajusza is volt.

Nikike azonnal lecsekkolta az ágyékukat. A nyakukban lógó törölköző nem takarta petyhüdten lógó farkukat. Egyikük körül volt metélve, lila makkja jól látszott a félhomályban. A másiknak ráncos fityma takarta a makkját.

A pasik elhallgattak, és rábámultak. Nem tudták elhinni, ami előttük állt.

Nikike belépett, a táskáját a padlóra dobta.

– Segítenetek kell… – kezdett bele. Tekintete egyik faszról a másikra tévedt.

Mindkét pasi csendben maradt. Egyszerűen csak bámulták, épp úgy vizsgálgatták, mint ahogy ő vizsgálta őket. Végigmérték a bikinijéből kibuggyanó testet.

– Beteg vagy? Valami baj van? – szólalt meg végül egyikük. Egyikük sem próbálta eltakarni magát, szükségtelennek tűnt. Ha egy csaj betör a férfiöltözőbe, nem nagyon lehet megdöbbenteni egy-két fasz látványával!

– Beteg vagyok, igen … – hazudta Nikike. A gondolatai ide-oda cikáztak. Hogyan vehetné rá ezeket a srácokat, hogy minél hamarabb megdugják? Nem várhatott. Nem bírta tovább. – Meg kéne vizsgálnotok. Tényleg segítségre van szükségem.

Lassan feléjük lépdelt. Amikor már csak egy méterre volt tőlük, megállt, a szemükbe nézett, majd felnyúlt a bikinije pántjához. Kibontotta; a rózsaszín selyemháromszögek lehullottak hatalmas melleiről, hegyes mellbimbói felszabadultak. Nem vette le a bikinifelsőt teljesen, de leengedte a válláról. Az egyik zsinór beragadt a jobb melle alá; a kis rózsaszín háromszög a bordájára lógott.

– Annyira sajognak a melleim… Törődés kéne nekik… – sóhajtotta vékonyka, ártatlan hangon. – És a puncim is bizsereg… Nézzétek csak…

Kibontotta a bikini alsó részét is. Az ágyékát fedő háromszög is lehullott. A ráakadt zsinóroktól eltekintve teljesen meztelen volt, a melle és a puncija szabadon feltárult a két srác előtt.

– Szerintem nincs baj a melleiddel – mondta egyikük a kis játék szellemében.

– A punciddal sem, egész jól néz ki – mondta a másik.

Egy lépést tettek felé, és elkezdték simogatni. Ujjaik végigsimítottak a lány mellén, és nedves ágyékán. Puha farkuk a lány combjához ért. Két kezébe vette őket, és örömmel kezdett játszani velük. A dákók kezdtek megkeményedni, kellemesen lüktettek a kezében.

– Annyira be vagyok indulva! – nyögte, és gyönyörében behunyta a szemét. – Nem is sejthetitek, mennyire felizgultam! Muszáj kefélnem egy jót!

– Szóval, ez a problémád, ugye? – mondta a bajuszos. – Hallod, Csabi? A kis hölgy meg akarja dugatni magát. Mit gondolsz? Segíthetünk rajta?

–- Nos, Jácint barátom, én mindig azt mondtam, hogy egy úriembernek kötelessége segíteni a hölgyeknek. Ez a legkevesebb, amit tehetünk, ha engem kérdezel.

Nikike halkan felsóhajtott, élvezte mellén a pasik kezeit, ajkacskáin az ujjaikat. Erősen megmarkolták a mellét, megcsipdesték a bimbóit. Hirtelen három vagy négy ujj csusszant a puncijába, és alaposan kitapogatták barlangját. Durván megrántotta a farkukat.

– Amit nagyon szeretek dugás előtt, Csabi, az a szopatás. Azt szeretem, ha a menet előtt leszopják a farkamat. Az megadja az alapját, érted?

– Értem én, Jácintie fiú. Nincs is jobb kezdet egy jó szopásnál. Mit szólsz hozzá, cica? Készenállsz rá, hogy a dugás előtt leszopjál minket? Hidd el, sokkal jobban együtt tudnánk úgy működni.

– Igen! Leszoplak! Bármit megteszek, amit csak akartok! Csak dugjatok meg, rendben? Csak dugjatok meg minél hamarabb!

Kiszabadította magát a pasik kezei közül, és letérdelt a hideg betonpadlóra. Magához húzta a farkakat, és nyalogatni kezdte a makkjukat, nyelve fel-le szaladt rajtuk. Felhúzta a fitymát a metéletlen pasin, úgyhogy most már mindkét fasz szabadon ágaskodott előtte.

– Ez az, cicám! Szopjál! Állíts fel minket jó keményre, és utána szétkúrunk! Szopd le a farkunkat! – mondta Csabi.

– Igen! És a golyóimat! Ki ne hagyd a golyóimat! – tette hozzá Jácint.

Nikike keményen munkához látott a két pasi között, végignyalta mind a két falloszt, aztán behajolt, és a golyóikat is lenyalogatta. Fürgén váltogatott a makkjukra, köréjük csavarta a nyelvét és nyelvelte a nyílásukat is. Erre-arra döntögette a farkukat és hevesen verte őket.

Sokkal jobb volt, mint egyetlen faszt szopni, gondolta Nikike büszkén. Dupla öröm, dupla mulatság! Miért elégedne meg egy fasszal, ha kettőt is megkaphat?

– Basszus, milyen szája van! Milyen forró! – suttogta Csabi. A makkja épp a lány jobb szeme fölé lógott. – Rohadt jól tudja használni a nyelvét!

– Nagyon jól szopik! Igazán tehetséges! – állapította meg Jácint.

Nikike mindkét faszt verte egy darabig, majd a golyókra összpontosított. Mindkét zacsi súlyosan csüngött a szerszámok alatt. A lány behajolt Csabi alá, beszívta az egyik golyóját a szájába, és megfürdette meleg nyáltengerében. Aztán szélesebbre nyitotta az ajkát, és a másik golyót is beszívta. Nyelvét körbe-körbe pörgette mindkét herén.

Aztán kiengedte az egész zacsit, és áttért Jácint golyóira. Óvatosan megismételt mindent. Nem akarta, hogy bármelyikük is mellőzve érezze magát. Jácint golyói forrón lüktettek a szájában, és kissé kidudorodtak a lány arcán.

– Nyald a golyóimat! Nyaljad! – bátorítgatta Jácint, élvezettel gyönyörködött a szexi könyvtárosnőben.

Úgy három percig dolgozott a golyókon, miközben folyamatosan verte a két faszt. Utána centinként haladt felfelé felváltva a dákókon a nyelvével. Amikor elért a makkokig, azokat is felváltva vette a szájába, és egy kicsit nyalogatta is őket, mintha nem tudna betelni velük.

Volt még valami, amit meg akart próbálni, mielőtt a farkak túl nagyra duzzadtak volna hozzá. Egymás mellé szorította a farkakat, összenyomta a makkjukat, és egyszerre tolta be őket kivörösödött ajkai közé. Jópár centire rájuk csusszant furcsán nagyra tátott szájával.

– Egyszerre szopik mindkettőnket! – áradozott Csabi. – Nézd csak a kis kurvát! Mindkettőnk farka a szájában van!

– Basszus, basszus! – válaszolta feszülten Jácint.

A lány orrcimpái kitágultak, ajkai óriásira nyíltak. Még jobban beeresztette a farkakat a szájába. De aztán visszahátrált. Egy darabig a makkokra koncentrált, mindkettőt a szájába szívogatta, és előre-hátra húzogatta, mint óriás fogkeféket.

– Micsoda ribanc! Milyen pompás ribanc! – mormogta Csabi, ki-be mozgatva farkát Nikike szájában.

– Mocskos kis ribanc! – tetézte Jácint, miközben a lány dudorodó arcát figyelte a félhomályban.

Mostmár túl nagyra dagadt a farkuk, teljesen szétfeszítették szegény Nikike kis száját. Az egyiket ki is engedte egy nedves cuppanással, és csak a másikra koncentrált. Fel-le mozgatta a fejét, lendületesen szívott be tíz-tizenöt centi kemény faszt minden mozdulattal.

A másik fasz előre-hátra táncolt a lány tenyerében, és egy átlátszó előnedvcsepp kis is pattant belőle, pont Nikike homlokára. A lány kiengedte a szájából a faszt, és áttért a másikra. Ugyanolyan éhséggel szívta be és engedte a torkára minden lökésnél. Fel és le, fel és le mozgott, a haja ide-oda szállt közben. Aztán visszatért az első farokra, és ismét a szájába szívta.

Így váltogatott farokról farokra, felváltva szopogatta mindegyiket pár pillanatig. Mindkét szerszám hatalmasra nőtt a kezében.

– Mmmmmmffffff! – motyogta Nikike, és felpillantott a feszült pasikra. Aztán kiengedte a szájából a vastag faszt, amit éppen szopott. – Basszatok meg! Kérlek, basszon meg egyikőtök! A másikótokat szopom addig! Kérlek! Nem bírok már tovább várni!

A két fiatalember egymásra pillantott, kacsintottak, majd átrendeződtek. Nem szólaltak meg. Egyszerűen a terem közepén lévő padhoz húzták Nikike-t. Aztán felemelték, a padra térdeltették, egyikük elé, másikuk mögé állt.

Csabi került az arcához, farka a szájához pattant. Jácint feltérdelt mögé a padra, és széthúzta a lány csodás fenekét. Duzzadt farkát a lány combjai közé irányította, megtalálta a lány nedves punciját, és lassan behatolt.

– Aaaahhh, igen! – nyögött fel Nikike mély, elégedett sóhajjal. – Vágd belém! Vágd a pinámba azt a gyönyörű, hatalmas faszodat!

Szemei becsukódtak, arcát kissé oldalra billentette. Így nem vette észre, hogy Csabi elétolta merev szerszámát. A makk végigcsúszott az arccsontján, vékony előnedvcsíkot hagyott, és a szeméhez ütközött. A lány elkapta, és a szájába irányította.

– Igen! Szopjad a farkam! – nyögte Csabi. Előretolta az ágyékát, és örömmel figyelte, ahogy a szexéhes lány eltüntette ajkai között a farkát. Hat hüvelyknyi húst nyomott a szájába egy hosszú lökéssel.

Jácint teljesen felnyársalta Nikike punciját. A farka tövig merült a lányba, a makkja valahol a hasa mélyén lüktetett. Golyói a lány combjai között himbálóztak. Hevesen kefélni kezdte, a lány ajkacskái rugalmasan gyűrődtek vele oda-vissza.

– Mmmmmmffffff! – nyöszörögte Nikike a nyársalástól. A puncijában tomboló farok újra és újra előre lökte, a szájában lévő pedig mindig vissza. Előre-hátra, oda-vissza kúrták, lökdösték, mint két hatalmas fegyver.

– Milyen csodásan szopik! – nyögte Csabi, és teljesen tövig nyomta a farkát a lány szájába. A golyói újra meg újra a lány arcához értek, még a lélegzetét is érezte az ágyékán.

– Majd te is próbáld ki a pináját! – nyögte Jácint. – Kibaszott jó! Úgy szív be, mintha a szája lenn!

– Mmmmmmfffff! – nyöszörögte Nikike, vadul forgó szemekkel.

Jácint benyúlt alá, és megmarkolta vadul himbálózó melleit. A bimbói több centire kimeredtek. A pasi úgy összecsippentette őket, mintha meg akarná fejni. Ujjai a lány mellébe vájtak, vadul gyúrta őket.

Nikike kezdte csodásan érezni magát. Előre-hátra himbálózott a térdén, ahogy a két végén nyársalták a farkak. A bikini zsinórja funkció nélkül lógott a vállán és a combján. Hagyta, hogy a pasik úgy basszák, ahogy csak akarják, hogy ne is legyen más számukra ,csak egy baszógép. Jó sok baszást akart, semmi mást.

Nagy szerencséje volt. Teljesen be volt indulva, és erre nem is egy, hanem két pasit is talált magának. Mindössze pár perc kellett hozzá, és már ki is tömték a kemény, vastag, lüktető farkak. Egyszerűen imádta! Behunyta a szemét, és mélyet sóhajtott.

– Figyu, Jácint, váltsunk át szendvicsre! – javasolta Csabi, amikor golyói legközelebb Nikike arcához értek.

Szendvics? Nikike hirtelen nem értette, mire gondol a pasi.

– Jó ötlet – felete Jácint. – A legutóbb azzal a kurvával csináltuk Bényeban, emlékszel?

Szendvics? Kurva? Bénye? Miről beszélnek ezek? tűnődött Nikike.

–- Jól van, én megyek alulra – lépett hátra Csabi, és kihúzta farkát Nikike ziháló ajkai közül. Leült a padra, és hanyatt dőlt. Merev farka a kezében a plafon felé meredezett.

– Gyerünk, ribanc, pattanj fel! – irányította Jácint, és ő is kihúzta a farkát a puncijából, amitől a puncinedv és a saját előnedvének keveréke cseppent a betonpadlóra. A padra térdelt, és várta Nikike-t, hogy elhelyezkedjen.

A lány nem értette, mit várnak tőle. Miért húzták ki a farkukat? Nem jött be nekik? Így akarják hagyni, a vágytól félőrülten? Hatalmas mellei nehéz zsákokként lógtak a testéről. Kerek feneke a levegőbe meredt. Zavartan nézett körbe, ajka remegni kezdett, mintha sírásban törne ki.

– Gyerünk, ribanc! Ülj a farkamra! – parancsolta Csabi, és a karjánál fogva magához húzta.

– Gyerünk, már, te kis szuka! – sürgette Jácint, és feltérdelt mögé a padra.

Nikike még mindig nem értette. Mit művelnek? Mit akarnak tőle?

Csabi magára húzta a lányt, így nedves makkja épp a lány hasához ért. Jácint mögé ereszkedett, kemény farkát a lány félgömbjei közé csapta. Tehát mégiscsak tovább fogják dugni? Nem hagyják csak úgy magára!

– Ülj már le rá, ribanc! – parancsolta Csabi, és a térdével szétfeszítette Nikike combjait, majd az ölébe húzta a lány ágyékát. Farka kemény faágként meredezett a lány lábai között, a makkja már a punciját érte. Megmarkolta a lány derekát, és próbálta felnyársalni csöpögő punciját.

– Micsoda segg! Micsoda remek segg! – lelkendezett Jácint. A makkja fel-le szánkázott a lány félgömbjei között, az előnedvével nedvesítgette a hátsó bejáratot. Aztán leállt, és finoman a segglyuknak feszült.

Ekkor már Nikike is megértette, hogy miről beszéltek. Szendvics, hát persze! Ő lesz a szendvics közepén! Egyszerre fogják megdugni a punciját és a fenekét! Te jó ég, ezek komolyan gondolták! Ő lesz a hús a perverz kis szendvicsükben!

– Benn vagy már? – kérdezte Jácint, készen rá, hogy felnyársalja a lány rugalmas segglyukát. – Belenyomtad?

– Várj, még nem. Szét a lábakat, cicám! Ne húzd az időt! Ez a két kemény fasz csak rád vár!

Nikike megigézve tette le lábát a padlóra, majd benyúlt a lábai közé, és a tátongó puncijába irányította Csabi hatalmas farkát. Belesimítgatta a makkot a nedves ajkacskái közé, és leült, teljes súlyával a lüktető faszra süllyedve. A dákó a hasáig nyársalta fel a testét.

Aztán előredőlt, és széthúzta selymesen finom farpofáit, feltárva szoros segglyukát Jácint előtt. Nagy levegőt vett – alig hitte, hogy ez most tényleg megtörténik. Két fasz fog a lyukaiba hatolni! Ki hallott még ilyenről! Egyszerre basszák a fenekét és a punciját!

Aztán hangosan felsóhajtott. Jácint gránitkemény makkja a lyukának feszült és keményen feszíteni kezdte. A pasi keze ráfeszült a lányéra, együtt feszítették szét a gömbjeit. El sem hitte: segít ennek az idegennek, hogy seggbekúrja! És már így is volt egy farok a puncijában!

– Told a seggébe! – sürgette Csabi. – Én már tövig benne vagyok! Csapjunk a lovak közé! Basszus, de nedves!

– Rohadt szűk! – panaszolta Jácint, ahogy a farka meghajolt a behatolás közben. – Kibaszott szűk a segge!

– Érzem! Érzem, ahogy megy be a farkad! – lelkendezett Csabi. – Csináld! Be fog menni! Ne aggódj, csak vágd be neki a farkadat! Imádni fogja! Nézz csak rá!

Nikike nem igazán tudta volna pontosan megmondani, mit is érez. Arca eltorzult, mintha a legnagyobb gyönyört vagy éppen a legnagyobb fájdalmat élné át. szemei szorosan becsukódtak, homlokán vastagon csorgott a veríték. Szőke tincsei a homlokára tapadtak. Hófehér fogai az alsó ajkába vájtak.

– Ggggggnnnnnn! – nyögött fel, és Jácint vastag farka hatására Csabire omlott.

Jácint farka szétfeszítette a segglyukát, és lassan, könyörtelenül hatolt a fenekébe. A lány combjai megfeszültek, ahogy a farkak kitöltötték a testét.

– Ez az! Megy már! Felcsúszik a seggébe! – lelkendezett Jácint vöröslő arccal. – Micsoda segg! Rohadt szűk!

Nikike fenekének rózsaszín bejárata tágulni kezdett, és végre beengedte Jácint duzzadt, lila makkját, majd két centit a szárából is. Aztán még kettőt. Majd még kettőt. A vastag fasz majdnem fele becsúszott már.

– Gggggggnnnnnn! – nyöszörögte Nikike, ahogy a fenekét szétfeszítette a behatoló szerszám. Hogy történhetett ez meg? Mégis hogyan? Egy farok a seggét dugta, egy másik pedig a punciját! ez már túl sok volt! El fog ájuln! El fogja veszíteni az eszméletét!

– Érezd! Érezd a faszokat, ribanc! – mondogatta Jácint. A fiatal könyvtárosnő hátsó barlangjába még két centi fasz csúszott be. – Belédnyomom az egész farkamat!

– Érzem már! Ott van! – bátorította Csabi, és teljesen mozdulatlanul feküdt a küszködő párocska alatt. A farka akcióra készen lüktetett Nikike puncijában. Nem kellett attól félni, hogy lelohadna. Így semmiképp, amit ezek ketten csináltak fölötte. Csak az volt a gond, hogy hogyan tartsa vissza az orgazmusát.

– Gggggggnnnnnnn! – nyögött fel Nikike, arca vörösbe fordult. Jácint szétfeszíti a fenekét! Biztosan rommá fogja kúrni azzal a vastag farkával! Hogy fogja ezt kibírni? Hogy fog beléférni az egész? Majdnem huszonöt centis!

– Igen! Ó, igen! – nyögte Jácint, ahogy a szűk seggbe csúszó merev farkát figyelte.

Mostmár öt centi híján az egész farka eltűnt a lány fenekében. Egy utolsó, nagy erőfeszítéssel előrenyomult és a farka maradékát is betolta Nikike seggébe. Minden egyes millimétert. Combtöve a lány fenekéhez szorult, a zacskója hozzáért Csabi-éhez. A tehetetlen lány mindkét farok tövig hatolt, mindkét lyukát teljesen kitöltötték. Egy pillanatra megpihentek; a farkuk vadul lüktetett odabenn.

– Tövig benne vagy! Érzem a farkad a seggében! – hörögte Csabi. – Érzem a golyóidat! Basszus, mindkettőnket magába fogadott! Ezt még az a Bénye-i kurva sem bírta megcsinálni!

– Áááá, basszus, basszus… – nyögte Jácint.

Nikike pár pillanatig vinnyogva a testét kitöltő farkakat. Aztán megkezdődött a kúrás. Mindkét pasi baszni kezdte mély, erős mozdulatokkal. Csabi lökései apró, határozott mozdulatokból álltak, újra meg újra felnyársalta vele az éhes puncit. Jácintnek több mozgástere volt. Farkát úgy tolta ki-be a lány fenekében, mintha hónapok óta nem kefélt volna senkivel. Golyói hevesen lengtek a lábai között, és minden lökésnél Csabi zacsijához csapódtak.

– Igen! Ohhh igen! – sikoltotta Nikike. – Basszatok meg mindketten! Kúrjatok szét azzal a két fasszal!

Ő maga is meglepődött a hirtelen hangulatváltozásán. Pár perce még nem nem tudta pontosan, mire számíthat a kolosszális farkaktól. Most már ellazult. Magába fogadta mindkettőt. Már csak el kellett élveznie. Át kellett adja magát a lüktető farkaknak, és hagyni, hogy szétbasszák. Félelem nélkül. Fájdalom nélkül. A legrosszabb részén már túlesett, és nem is sikerült olyan rosszul. Már csak át kellett élnie ezt a hihetetlenül erotikus élményt.

– Micsoda punci! Milyen mély! – áradozott Csabi. – Teljesen beszippant, komolyan mondom!

– Érezned kéne a seggét! Mintha csak kifacsarná a farkam! – válaszolt Jácint. – Ennek a kis ribancnak rohadt forró lyukai vannak! Kár, hogy nincs itt Dave, hogy a száját is kitömje! Simán elbírna három faszt… Akár többet is!

Nikike majdnem elfolyt a két pasi között. Egyszerre három? Vagy több? Micsoda ötlet! Igazuk volt. Elbírna velük. Sosem tudna betelni a farkakkal. Ha kettővel ilyen jó, milyen lenne hárommal vagy többel? Elhatározta, hogy amint lehet, kipróbálja. Egy gangbang, az kell neki! Talán az segítene, hogy kielégüljön.

Jácint egyre keményebben, durvábban kúrta. Teljesen ráindult a lány seggére, merev farka olajfúrótoronyként támadta a szűk hátsó bejáratot. A golyói már bizseregtek a spermától.

– Csabi, készen állsz az élvezésre? – horkant fel. – Szerintem egyszerre kéne elélvezzünk. Spricceljünk belé együtt! Mit szólsz?

– Mindjárt! Már majdnem ott vagyok! – nyögte Csabi, farka sürgetően pattogott Nikike puncijában. – Csak egy perc! Már nagyon közel vagyok!

Nikike mélyen felnyögött. Mindkettő egyszerre! Mindkét fasz egyszerre fog beléélvezni! Ez csodás lesz! Vajon mire számítson? Hogy fog boldogulni ennyi spermával? Érezte, hogy mindjárt megtudja. Mindkét férfi nagyon közel állt már a véghez. Hangosan hörögtek, vadul döngették a testét lüktető farkukkal.

– Basszus, basszus! – nyögte Jácint. Arca a platinaszőke hajkoronába merült, érezte a lány édes illatát. Megnyalta a lány fülét, és ajkai közé szívta a fülcimpáját.

Nikike arca gyönyört és fájralmat tükrözött. A szeme összezárult. Az orrlyukai kitágultak, fogai csikorogtak. A sminkje elkenődött, arca ragyogott az izzadságtól. Nem hozta ki a partra a szemüvegét, és jól is tette, már rég leesett volna róla.

– Igen! Jövök! Beleélvezek a pinájába! – kiáltotta Csabi elvékonyodott hangon. – Beleengedem! Nem bírom már tovább! Jön!!!

– Én is! Lövöm a seggébe! – hörögte Jácint, és felnyársalta a lány fenekét. Meg akarta markolni Nikike melleit, Csabi kezei már ott voltak.

– Mnnnnnnnn! Mnnnnnnn! – feszült meg Nikike. Szeme kimeredt. – Igen! Csináljátok! Élvezzetek belém! Egyszerre! Töltsetek meg! Lőjétek belém a spermátokat! Kurva jó! Érzem már! Ez rohadt jó!

Sűrű spermaadagok lőttek ki mindkét farokból mélyen a lány fenekébe és puncijába. A farkak remegve adták ki magukból a forró nedvet. A pasik újra meg újra felnyársalták, újabb és újabb adagokkal árasztva el. A geci mindkét testnyílását kitöltötte.

– Basszus! Imádom! Nagyon imádom! – vinnyogta Nikike. – Lőjétek belém! Lőjétek belém mind! Hadd csurogjon ki belőlem a finom, krémes sperma! Töltsétek belém literszám!

Elélvezett. Ajkacskái hevesen remegtek Csabi farka körül, a puncija tocsogott a gőzölgő spermától. Puncijával fejte Csabi farkát, hogy minden csepp geci kijöjjön a golyóiból. Már zsibbadt az ágyéka.

– Kifolyik! Nem marad benn! – nyögte Csabi eltorzult arccal. Összeszorította a lány melleit és utoljára a puncijába vágta vastag, spriccelő farkát. A golyói szinte lángoltak.

– Micsoda ribanc! Igazi faszimádó kis ribanc! – hörögte Jácint. Minden lökéssel tövignyomta a farkát a lány seggébe. – Minden cseppet kiszív a segge! Rohadt kívánós!

A két fasz még mindig ki-be járt a testében, és csurgatták belé sűrű magjukat. Jó nagy adag geci gyűlt már össze a testnyílásaiban. A puncijából és a fenekéből már csorgott a szirupszerű, fehér folyadék a pasik zacskójára.

A sperma kezdett felhabosodni; ezüstösen csillogott a pasik golyóin. Még Csabi farpofái közé is becsorgott, le a pad faléceire. Nikike punciajkait már teljesen szétáztatta a forró férfinedv.

– Élvezzetek belém! Ne hagyjátok abba! Élvezzetek, amíg csak bírjátok! – nyöszörögte. – Mindet akarom! Az összes forró spermátokat! Lőjétek mind belém! A seggembe és a pinámba! Nyomjatok tele!

Mindkét férfi durván baszta a lányt, merev farkuk még percekig hatolt be a testébe. És időről időre újabb spermacseppek csorogtak belőlük Nikikbe. Fehér farpofái mostanra kivörösödtek a kemény menettől. Combjai kimerevedtek. Megfordult a fejében, hogy vajon ezek után hogy fog lábraállni és elsétálni.

– Végeztem! Kiürültem! – panaszolta Csabi, és lehanyatlott a lány alatt. Még gyúrogatta Nikike melleit, és csipkedte a mellbimbóit.

Jácint még pakolta egy kicsit, míg minden cseppje a lány fenekébe nem ürült. Aztán ő is lelassult, és már lazábban tologatta farkát a lány farpofái között. Aztán felemelkedett a lány hátáról, és végigsimította Nikike karjait, gyönyörködve a lány karcsú testében. Amilyen kicsi volt a teste, olyan nagyra nőttek a mellei.

Nikike lehunyta a szemét, élvezte a gyönyör édes hullámait áramlani az ágyékában és a hasában. Ráomlott szegény Csabire, mellei a pasi mellkasához szorultak. Fejét a srác vállára hajtotta, lábai a padlóra csúsztak. Fenekét még mindig nyitva tartotta Jácint lüktető farka. Lehet, hogy egy hétig nem tud majd a fenekén ülni.

– Micsoda menet volt! Milyen jó kis ribanc! – mormolta Csabi. – Mindkettőnket kifacsart! Mindkettőnket egyszerre!

Jácint hallgatott. A csillogó farkát figyelte, ahogy a lány megkínzott segglyukába feszült. Nikike farpofái között végig habos, fehér csík csillogott. A pasi a félgömböknél fogva tárta szét a lány fenekét.

– Mmmmmm! Mmmmmm! Imádom a faszokat! Mindkettőtök kemény, csodás farkát! – nyögdécselte Nikike. – Olyan sok sperma van bennem! Teljesen felfúvódtam! Mintha két shake-et ittam volna!

– Micsoda ribanc! Igazi faszimádó kis kurva! – motyogta Jácint, mozogva a csípőjével. – Mindent kibír! Mindent, amit csak kitalálunk neki!

Nikike végiggondolta, vajon igaza van-e. Mindent? Tényleg mindent? Meddig menne el? Néhány nappal ezelőtt még a legvadabb álmaiban sem merült volna fel, hogy két sráccal csinálja, még azokkal sem, akiket ismert. Most itt volt, meztelenül, két idegennel. Idegenekkel, akik csak egy pinát láttak benne, és ő is csak két faszt látott bennük. Ki tudta volna megjósolni, hogy ezeket fogja művelni velük?

Ő biztosan nem. Eddig visszafogottan élt, szerényen dolgozott a könyvtárban, a könyvek között. Most meg olyanokat csinált, mint egy beindult pornósztár.

Nikike mélyen felnyögött. A belélőtt rengeteg sperma megremegett a testében. Mi történt vele? Mi a fene történt vele? Vajon ez az ára az eddigi visszafogott életnek? Talán fel kéne keresnie egy pszichiátert.

Picit hátrébb tolta a fenekét, és máris megérezte, hogyan feszítik a farkak.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.