Egy unalmas estének indult

Úgy látom, a mai este is olyan lesz, mint sok másik. Én leülök a kanapé egyik végébe, kedvesem hanyatt fekve ölembe teszi lábfejét, hogy krémezzem-masszírozzam meg a talpát. Aztán beszunnyad az erősen hanyagolható műsoron, és külön-külön bejutunk az ágyba, aludni.

Pedig már több, mint egy hete nem szeretkeztünk! Legutóbb nagyon élveztem, ahogy hasra feküdt az ágyon és én a hátát simogattam merev farkammal, aztán a nyakát, finoman oldalt az arcát, és ő megnyalogatott. Aztán lefelé indultam, megemelte popsiját, és becsusszantam nedves puncijába…

Most is látom, már félig csukva a szeme. De akkor miért ezt a rövid fürdőköpenyét vette fel? Ez éppen csak takarja a félgömböket, és így hanyatt fekve elég egy óvatlan mozdulat, és minden feltárul.

Egyik talpával végeztem, és ahogy lábat cserél, szétnyílik elöl a köntös.

Ezt direkt csinálta, vagy véletlenül!? Felbukkan a fekete bozont, ami valahogy más, mint eddig, de nem jövök rá, hogy miért. Férfiasságom másodpercek alatt tettre kész, de a hosszú köpeny elrejti. Imádom a hosszú combjait, selymes bőrét… és ez az ártatlan kitárulkozás!!

Szabadon lévő lábfeje finom mozgásokba kezd, úgy tűnik, megpróbál köntösöm alá jutni. Segítek neki, így a következő pillanatban egy lüktető, forró hús-bólyában akad meg kecses lábfeje. És még mindig csukva a szeme!

Mivel a tőlem távolabb eső lábfeje szabad, ezért talpának finom bőrével le-fel simogatja farkam alsó felét. Gyönyörűséges érzés!! Remélem tudja, mit akar… Én mindenesetre megadtam magam az érzésnek.

Egyre ütemesebb a le-fel simogatás, én már csak ülök és élvezkedem. Néha lejjebb csúszik, és finom ujjai a szőrös erszényt masszírozzák, tovább feszítve a húrt.

Finoman kihúzza a másik lábát a kezemből, és két talpát összefordítva, erőteljesebb ingerlésbe kezd. Ez nagyon izgató! Le-föl simogat, egyre erőteljesebb és gyorsabb mozgással. Talán abba kéne hagyni, mielőtt kispriccelek, de ez annyira élvezetes, hogy nincs hozzá erőm

Egyre emelkedik vágyam, szívesen simogatnám punciját, de combjai zárva vannak, így nem férek közéjük. Úgy érzem, már nem sok van hátra a teljes „végzetig”.

Ez már több annál, amit el lehet viselni!!

Érzem, valahonnan mélyről elindul a folyam, amit már nem lehet megállítani. Remélem, nem most akarja abbahagyni, mert akkor én fejezem be magamnak.

MOST, MOST… testem megfeszül, és a sebesen mozgó „satu” kipréseli belőlem az utolsó cseppet is.

Ez fantasztikus volt…

Próbálok magamhoz térni, a köpenyem zsebéből elővarázsolt pzs-vel letisztítom a kedvesemre hullott cseppeket.

Felkelek, egy mozdulattal megszabadulok ruházatomtól, közben ő is szétnyitja köpenyét, és feltárja testét. Letérdelek mellé, hosszú csókban forrunk össze, majd elindulok lefelé a testén.

Gyönyörű, formás keblek, hamvas illattal és ágaskodó bimbókkal. Kicsit megcirógatom, megnyalogatom, de az igazi cél az lejjebb van. Ahogy haladok combjai felé, egyik lábát felteszi a támlára, másikkal pedig a padlóra támaszkodik. Megcsapja orrom a finom pézsmaillat, és elvesztem a fejem.

Ez… gyönyörű! Csupaszra borotvált, duzzadó ajkak, amint fénylőn harmatoznak. Ezt meg kell kóstolnom! Kedvesem összerándul, ahogy ajkaimmal beborítom, nyelvem körbe-körbe jár, rátalálok duzzadt csiklójára, finoman pergetem rajta nyelvem. Élvezem a csodás ambrózia ízét, nyelvem mélyen beléfúrom, a nektár forrását keresve.

Annyira már ismerem, hogy kézzel-szájjal nem tudom kielégíteni, neki ehhez egy forró farok kell, mélyen a puncijában.

Hirtelen más ötletem támad. Megfogom az egyik kezét, ujjait finoman combjai közé vezetem. Megérti kérésem, s én nedvesre szopogatom ujjait. Aztán szétnyitom a szirmokat, és ujjai a csiklójára csúsznak. Imádom nézni, ahogy kielégíti magát (sajnos, elég ritkán jutok ehhez az élvezethez), de most úgy tűnik, nincs ellenére.

Látom, ahogy behunyt szemmel koncentrál, a csupasz punci minden mozdulatot elárul, s én közelről figyelem, ahogy „belehergeli” magát a gyönyörbe. Egyre gyorsabban veszi a levegőt, arcát a kezdődő élvezet fintora torzítja el, de ez egyre izgatóbb számomra. Újból merev vagyok, és pihegő ajkai újabb ötletet adnak.

Arcához térdelek, és merev rudammal elkezdem simogatni orrát, lehunyt szemét. Ajkaival utánakap, s én boldogan csúsztatom be magam.

Fejét oldalra fordítja, így kényelmesen tudok ki-be mozogni forró ajkai között. Ujjai felgyorsulnak, s én is tovább élvezem kedvesem kényeztetését.

Egyre hangosabban nyögdécsel kedvesem, s én torka mélyére nyomulva fokozom a saját és az ő élvezetét. Aztán megfeszül teste, ujjai sebesen mozognak, sikolyát péniszem csitítja, de így is jól hallható fergeteges élvezete.

Tudom, hogy ilyenkor nagyon aktív és érzékeny, finoman kihúzódom a szájából. Megkérem, hogy térdeljen fel az ülőrészre, háttal nekem, és támaszkodjon a háttámlára. Ő révetegen engedelmeskedik, és gömbölyű popsija elém tárul.

Azt hiszem, ez az egyik legszebb látvány: két formás félgömb, közöttük egy duzzadó „nővirág”, egy formás hát. Mögé lépek, és egy mozdulattal belé tolom magam. Körbefog a forró punci, s én egy pillanatra megállok.

Ő felnyög, teste megfeszül, és akaratlan mozgásba kezd. Előre hátra csúszkál rajta, újra és újra felnyársalja magát.

Megmarkolom a két félgömböt, és keményen dugni kezdem. Csattog testünk, ahogy összeütközünk, és sikolyai egybefolynak.

Előrehajolok, két tenyerembe fogom telt kebleit, és úgy szeretkezünk tovább, élvezem, ahogy nedves résében ki-be siklok, jó hallani a hangját és élvezni az elmerülést.

Ujjai találkozási pontunkra csúsznak, megmarkolja erszénykémet és finoman simogatja. Ez már sok nekem is. Már csak pillanatok vannak hátra…

Egészen belé bújok, mikor újra érzem vágyam csúcspontját. Mélyen testében spriccelek ki újra és újra.

Kibújok belőle magamhoz fordítva átölelem, és csak állunk, csókban összeforrva, boldogan, kielégülve.

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtteknek szóló tartalom található. Ha nem múltál még el 18 éves, hagyd el az oldalt.